Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,016 do 2,080 z 113,586 ]

2,016 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:57:02)

Odp: Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

http://i46.tinypic.com/35b6v7d.gif

Zobacz podobne tematy :

2,017

Już mam dość tej zimy a Wy???

http://i48.tinypic.com/15nrvkn.jpg

2,018

Ale jedziecie z tym koksem!!!!!.....weszłam i cały czas się uśmiecham,czytając Wasze wpisy   cha!
Ja zimy jako tako nie mam dość - tylko to ubieranie i rozbieranie - to jest nie fajne!

2,019

Schiz49...  lubisz zime????....
A ja zawsze chcialam mieszkac w cieplych krajach ....  Jezu... co ja tutaj robie ???....   brrrrrrrrrrrr.   smile

2,020

U mnie w kuchni w spiżarce zimno  że Hey!!! Idą mrozy!!!
To moja druga lodówka w zimie!!!!

2,021

Hahahahahaha ... to z tego obrazka Nicolle...   lol
Spojrzalam tylko na obrazek, a nie przeczytalam tekstu pod nim... oj ... chyba musze sie powoli dowiedziec, kiedy przyjmuje ten okulista...

2,022 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:57:45)

Schiz  ...

2,023 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:52:03)

ppp

2,024

Ja nie mówię że lubię zimę- czy mamy jakiś wpływ Jovitko!!- ale na pocieszenie to jest już zauważalne że dnia przybywa!!!
Widoki na razie ładne - no i przed nami najpiękniejsza pora roku!!!!!

2,025

Ja mam taka lodowe na balkonie (8x1,4), ale co ja mialabym tam trzymac ???...

2,026 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:58:30)

J

2,027

Miłe Panie dzisiaj już mykam!!!!Jak by co to miłych snów!!!!!Muszę dopuścić do kompa! Paaaaaaaaaaaa

Jovita - proponuję młodego przystojnego Eskimosa!!!!! z gorącym sercem cha!

2,028

Schiz49 ... a  nawet jakbys lubila ?...  no to wiesz... ja pracuje nad tolerancja i calkiem dobrze mi idzie... i wiem, ze ...(mowie to rozkladajac rece z dobrodusznym usmiechem)....   no coz ... rozne sa zboczenia .... (hahaha)

No ale to prawda, ze na pogode wplywu nie mamy... i to chyba dobrze... bo jak kazdy chcialby lato i bez deszczu, to nie mielibysmy co jesc...     
i tych smakowitych paczuszkow i drozdzoweczek  tez by nie bylo...  ach... zycie...

2,029 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:59:07)

W

2,030

hahahaha   Schiz49... dziekuje... podobno w igloo jest calkiem cieplo, ale.... nie...  Ty wiesz, ze oni caluja sie nosami ?... no bo reszta calkowicie zakryta... i jak tu sie dostac do  tego "serca" przez te grube niedzwiedzie skory....  lol

2,031

Nicolle... masz racje... ja to jestem taka "podrozniczka" gawedziarka... to znaczy tylko tak gadam o tych podrozach... i od razu robi mi sie cieplej... ale to prawda, ze wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma ...

Chociaz... jakby tak moj syn chcialby sie ze mna wybrac do Australii, to ... bym pojechala...  Zawsze chcialam mieszkac w kraju anglojezycznym... a w Australii pogoda calkiem, calkiem... tzn.  w niektorych czesciach...
Mam tam ciotke...no... mialam, bo juz nie zyje, ale... pozostal jeszcze jej maz i 4 kuzynow...
A wiecie, ze w Australii babki sa na wage zlota ?...  To jeden z nielicznych krajow na swiecie, gdzie jest wiecej mezczyzn, niz kobiet...

2,032 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:59:38)

j

2,033 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:52:29)

oo

2,034

Na temat kawioru sie nie wypowiadam, bo ...  szanuje cudze wybory ... no i jak napisalam Schiz49 ... pracuje nad tolerancja...:lol:

Pytasz, jak go jesc ?  no chyba tak, jak te w innych kolorach ... na bagieteczke z maselkiem i do buzi...  ( tak czytalam)...
Gdyby byl tylko kawior na tym swiecie, to nie mialabym zadnych pokus i zostalabym juz dawno swieta...  hahaha
Jovita

2,035

Nicolle - kawior  najbradziej smakuje z .szampanem  /czarny/ albo z winem wytrawnym , musującym - czerwony .- plus cząstki cytryny - pychotka
Różowy to  prawdopodobnie  albo tzw. norweski albo  z innch ryb  typu jesiotrowatych .
Miałam prezyjaciela marynarza - kapitana ktory  raczyl mnie   swego czasu kawiorem  o róznych kolorach  - stąd moja wiedza .
SmACZNEGO  -

2,036

Jovitka .........ten kawior to nie mój wybór. Ja kawioru wcale nie kupuję ale jak już dostałam to chyba trzeba go zjeść.  Może się nie otruję.

2,037 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:52:51)

ooo

2,038 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:53:06)

ppp

2,039

Nicolle... ale w Kanadzie zimno...  to juz lepiej do Stanow, do Kaliforni, no bo tam "nigdy deszcz nie pada"  (byla taka piosenka)...
Bariery jezykowej nie ma... wszystkiego mozna sie nauczyc, a angielski jest piekny ... Ty bys musiala slyszec holenderski...
Kayah (ta piosenkarka) miala przez kilka lat meza Holendra (z tego,co wiem juz dawno sie z nim rozwiodla) i powiedziala, ze holenderski to nie jezyk, tylko choroba gardla...   Trafila  w dziesiatke, tego nie mozna lepiej okreslic !!!   lol

Jani... jak jestes szczesliwa na miejscu to po co Ci podroze ?...  Przeciez to o to chodzi ... ktos jezdzi po swiecie i szuka, a Ty juz znalazlas !!!  Gratuluje !!!  Ja jezdze palcem po mapie i tez jestem szczesliwa... bo szczescie nie jest gdzies tam na zewnatrz...
szczescie jest w NAS !!!
No to na razie, bo ide do kolezanki na telef. wizyte ...   smile
Jeszcze zajrze pozniejszym wieczorkiem...
Duza buzka   wink
Jovita

2,040

Dziękuję  Jani. Nigdy nic nie wiadomo. Ale byłoby ciekawie na pewno.

2,041

Nicolle... czy dostalas czy kupilas to nie wazne... wazne, ze go masz ...
A ja wyznaje zasade, ze " lepiej zjesc i odchorowac, nizby mialo sie zmarnowac"... lol
Jak tyle ludzi na swiecie to je i jeszcze taki szmal za to placi, to na pewno sie nie otrujesz... Bede Cie wspierac pozytywnymi myslami, bo za nic w swiecie nie chcialabym Cie stracic ... smile

Niu7nia ... gratuluje przyjaciela !!!  i super, ze sie przyjaznimy, bo przyjaznie tez ksztalca, nie tylko podroze... No... sama kawioru pewnie w tym wcieleniu nie sprobuje (zreszta kto wie ... moze kiedys?...)  ale dzieki Tobie czegos sie dowiedzialam... bo wiedziec zawsze warto... Dzieki !!!...  wink
A na razie ... zostane przy samym szampanie ... do kawioru musze jeszcze dojrzec ... wink
Jovita

P.S.
Jani ... ja tez uwazam, ze kiedys musimy sie skrzyknac, Dziewczynki... strasznie fajnie by bylo...
Jak juz pisalam, mam przyjaciolke w Sopocie i mam zamiar sie do niej wybrac...  tylko nie wiem czy dam rade w tym roku, bo w zwiazku z nowym mieszkaniem ... wiadomo... cienko przede...

2,042 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:00:44)

J

2,043 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:53:24)

ooo

2,044 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:53:42)

ddd

2,045 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:53:59)

nnn

2,046 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 19:01:17)

D

2,047

Dla mnie tez... kasa nie jest najwazniejsza...
Bylam w Polsce, mialam zaradnego meza, ktory mnie kochal ( a ja jego)... mielismy wlasny zaklad (on ma do dzisiaj), podrozowalismy i handlowalismy... mialam kase i bylam bardzo nieszczesliwa !!!  A teraz zyje na socialu i dusza cala w skowronkach!!! ...  i za nic w swiecie nie zamienilabym sie ...

Nicolle ... mam bardzo ladne mieszkanie...  Oczywiscie to moj swiadomy wybor... czekalam 1,5 roku, bo chcialam tylko to i zadnego innego !!!
Jest to normalne mieszkanie... spoldzielcze...  ale  dostaje z urzedu mieszkaniowy dodatek, zeby moc placic taki wysoki czynsz...
Tu tak jest, ze czlowiek o mniejszych dochodach nie moze byc dyskryminowany przez swoje niskie dochody i ma prawo godnie mieszkac ...  na rowni z lepiej uposazonymi...
Wlasnosciowego osoba na socjalu miec nie moze...
Moje gniazdko to mieszkanie w duzym bloku (90 lokatorow), bo kocham bloki !!!  na osmym pietrze... w Polsce mieszkalam na
10-tym...  Duzy  pokoj ma 30 m2 i mam jeszcze 2 sypialnie... razem 80 m2 ... no i balkon 8mx1,4m  i ja SAMA ...
Ten blok jest zamieszkaly przez osoby 55+... Wybralam go, bo jest spokojne, porzadne towarzystwo...
Mieszkam sama, to chce sie czuc bezpiecznie...
W najmniejszym pokoiku spie, a w srednim mam pokoj hobbystyczny i jednoczesnie goscinny...tzn... spia tam tez moi goscie...
Jak juz sie calkowicie urzadze to wysle Wam zdjecia... Oczywiscie, nie zeby sie pysznic... tylko zwyczajnie "pochwalic" sie swoja "krwawica" z przyjaciolmi... no swoja oaza... Wiele rzeczy mam z Polski, sama poszylam zaslony i zrobilam wiele rzeczy, bo na placenie mnie nie stac...    Sama tapetowalam i malowalam... z moja mloda kolezanka, z ktora przyjaznilam sie jeszcze w Polsce, jak z corka i tutaj znalazlam jej meza... Jest z nim juz 11 lat i sa bardzo szczesliwi... Z mlodymi jest inaczej,  niz z ludzmi tzw. dojrzalymi (czy na pewno dojrzalymi ?) wink
Jovita

2,048

Dobranoc Nicolle...
Oooo, Holender... ja tu pisze, a moja kolezanka czeka na moj telefon... hahaha
Nicolle... NIE JADLAM  kawioru i zadna sila by mnie do tego nie zmusila...  hahaha
Pierwsza okazje mialam, gdy w wieku 21 lat plynelam na ostatni, pozegnalny  rejs Batorym do Rygi i Talina  (zanim Batory poszedl na emeryture)...
Tam serwowali wszystkie owoce morza i te rozne wykwintnosci dostepne wowczas nielicznym... Kazdy mogl brac, co chcial i ile chcial... Zupa zolwiowa, salatka z homarow, kawior .... juz nie wiem jaki kolor... bo nawet nie chcialam o nim slyszec, a co dopiero patrzec, ze o jedzeniu nie  wspomne... Ludzie sie na mnie patrzyli, jak na dziwaczke i ... mieli pewnie racje ...
A  pozniej tez mialam pare okazji przez te lata ... ale ja jestem pelna kulinarnych uprzedzen... Jezeli chodzi o zarcie... to jestem STRASZNA dziwaczka, ale z tym nic nie robie, bo to mi nie przeszkadza... Uwolnilam sie od jedzenia i teraz to juz nic nie musze... chyba, ze chce... a kawioru  NIE chce ... Naturalnie nikomu nie bronie, ale ja po prostu ...nie jestem ciekawa... 
No to tez juz sie zegnam, Kochaniutkie... bo mi na tej wizycie zejdzie do polnocy...
A jutro znowu na ten NUDNY kurs komputerowy.... ale mi sie nie chce...  A po kursie ... bede wpadac regularnie...
Niech Wam sie przysni to, co najpiekniesze w Waszych marzen...  Juz sie nie moge doczekac kiedy sie Wam zrewanzuje jakims cudnym, cieplym obrazkiem... no a teraz musze zaakceptowac moje komputerowe ograniczenia...
BUZIACZKI  smile
Jovita

2,049

wysiadl mi komputer wszystko od poczatku ,nowe nie moge pojac ,ludzie zwariuje ,przyszedl sasiad i mi program zrobil ,ale zapomnialam rozne rzeczy ,pyta ja ciemnota nie wiem.

2,050 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:54:18)

lll

2,051 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:54:41)

lll

2,052

No wlasnie zakonczylam wizyte... i widze, ze Morawka sie tu "uposledza" ...
Nie przejmuje sie... nie jestes jedyna...  Do mnie to tylko moj synus moze trafic... bo on wie  jak...  No, czlowiek nie we wszystkim musi byc doskonaly...
A moj synus kochany i tak twierdzi... " matka, jak na kogos, kto kompletnie sie nie zna na komputerach... to ty jestes .... genialna.!!!... no i ma racje...      Morawko... jestes genialna.... i Ty sie znasz .... nie tak jak ja... bo jakie nam piekne obrazki przesylalas... a ja tego nie potrafie ...  jeszcze !!!
Dobraaaaaaaanooooooc ...   smile
Jovita

2,053

Póżznawo juz a ja odpowiadma na zaległą pocztę - musze bo to dla mnie bardzo wazne .
W ramach tzw. relaksu dla szarych komórek postanowiłam zobaczyc co  w naszej kawiarence ... niespodzianka  znowu namnozylo sie postów hioiii .
            Plodne jesteście bardzo  hiiiiii
nie zdąże dzisiaj wszystkiego poczytac .może jutro >>>
Jani - jutro  podesle Ci linka moze do południa ???
Z tym spotkaniem to byloby super - kocham morze- nasze morfze  i tylko Bałtyk .hiii  żadne inne na swiecie tak pieknie nie pachnie .
Wierzcie mi  - naprawde .
Przyjaciel "kawiorowy" byl i niestety ..........poszedł w ślady mojego slubnego ........pewnie grają w brydza  jak to  drzewiej bywalo  buuuuuuuuuuuuuu
Serwery dzisiaj przeładowane bo  przez skypa   zle sie rozmawialo z zagranica /szkocja , Belgia/ slowa byly urywane i potworne szumy ,
Nie zawsze to wina kompa jak nie wkleja obrazków bo hostingi  tez wysiadają  jak jest  za duzo użytkowników .
    Spijcie lekko , spokojnie  i snijcie kolorowo .
http://i46.tinypic.com/2d1jn08.gif

2,054

czesc dziewczynki ,moj synus tez mi wszystko porobil ,ale on mieszka we francji ,tak fajnie mi poustawial ze nacisnelam i juz ,a teraz sasiad nie wie jak mialam ,i zrobil profesjonalnie ,i tu klapa ja cofnieta 1000lat za murzynami ,a moj synus mlodszy biznesmen ,wyjezdza w trasy ,dzisiaj w warszawie ,moze przyjedzie do mnie w sobote ,czytam a wy kawiory jadacie ja uwielbiam jadlam jeszcze ruski jak wyjezdzalam na saksy ,teraz jak bylam w paryzu to jadlam mule ,boze ile to jedzenia ,cale gary tego ,malutko tego w srodku ,moze byc ,jesli jest mozliwosc trzeba probowac wszystkiego .pozdrawiam ,pracuje dalej ,bo i emeilowy adres zmienilam duzo utracilam zdjec oj szkoda gadac wszystko inaczej.

2,055 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:55:05)

uuu

2,056

No Hey! Witam miłe panie!
Co do jedzenia kawioru- to jadłam raz ,czarny pamiętam był - ale to było w moich "wypasionych" czasach!!!!!
jak coś takiego piszecie to od razu mam skojarzenia -"dziwactwa jakie ludzie jedzą"!!!!

Jesienią moja sąsiadeczka przyniosła nam w słoikach - resztki z imprezy- były,to : ślimaczki,ośmiorniczki i raczki -podziękowałam grzecznie - zaniosłam do lodówki - namawiałam swoich domowników na skosztowanie - nikt się nie chwycił - śmiechu było co nie miara!

Gdzieś tam w TV oglądałam,że w Japoni to dopiero dziwolągi - jest  taki klub dla bogaczy gdzie przygotowują  rybkę ,za ciężkie pieniądze - ta rybka to bardzo trująca- jak się ją źle przyrządzi - to można umrzeć od toksyn - taka mała adrenalinka!!! i rosyjska
ruletka!!!!
Jest też taki dokument na Discovery - " szkoła przetrwania"  - facet też je różne świństwa!!!

Podpisałam listę - i do swoich obowiązków co dziennych!!!Paaaaaaaaa

2,057

Jani - trzymaj się cieplutko - w radiu mówią ,że u Was -17 stp.  - u mnie tylko -5.Pa dziewczynki!!!!

2,058 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:55:21)

lll

2,059

Hej Dziewczynki ...
Ja tu wpadam dzisziaj do Was na sniadanko, a tu ... nic na zabek...  SZOK !!!
No coz, wypije kawke na kursie ...
Najwazniejsze, ze  tu zagladacie i humorki doposuja  smile
No to pedze...
Jovita

2,060 Ostatnio edytowany przez morawa (2010-01-14 11:34:32)

dzialam ,zobacze co zrobie.

2,061

teraz to nic nie umie.http://www.obrazky.pl/obrazky/pozeracz-sof-490-OBRAZKY.PL.jpg

2,062

Witajcie drogie panie

Piosenka od Rafika na dobry początek dnia

Pewnie większości dobrze znana:

Van Halen -- Jump

http://www.youtube.com/watch?v=dmfrPrN1 … anslated=1

No to skaczemy !!!

Jani za perkusję proszę, Jovita gitara, shiz gitara, ja wokal wink Wkładamy słuchawki od odsłuchu i jedziemy dziewczynki wink

3... 2... 1... start... JUMP !!!

2,063 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:55:44)

ggg

2,064

czesc dziewczyny!
w niedziele stuknela mi 50-tka wiec spiesze by do was dolaczyc.ale powiem za j.chmielewska "choc kadlub przywiedly to dusza jeszcze mloda".no wprawdzie i do swojego kadluba nic nie mam...
ciesze sie ze znalazlam to forum.mam nadzieje ze bede mogla sie tu wyzyc smile
narazie jeszcze nie zalozylam wlasnego tematu bo nie bardzo wiem gdzie,ale poczytam sobie to i owo i moze znajde miejsce dla siebie.
przerazila mnie tu tylko jedna rzecz - wy umiecie wklejac obrazki!!!

2,065 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:56:01)

llll

2,066

Cien2222 witaj w naszych szeregach  hiii   czuj sie  i baw dobzre tak jak my dotychczas.
                 Morawa - wytrwalości i cierpliwości  przy kompie
Jani  obyś nam nie zamarzła  buuuu
U mnie bylo -6C  teraz piekne sloneczko
Jovita -  milych chwil na kursie i ..smacznego
Rafik -  miałes dobry pomysl z tym tematem   a jeszcze lepszy ze linka wkliłes u nas - dzieki .
Przez Ciebie zarwałam noc bo  zaczęłąm ogladac fil m"Secret"  dzisiaj cd.
padlam na klawiaturke  hiiii
Trzymajcie sie wszyscy cieplutko
http://i46.tinypic.com/ncfjgj.gif

2,067

cien2222witaj srednia krajowa musi byc ,przybywa piecdziesiatek hi hi,wszystkiego sie nauczysz,ja tez jeszcze jestem w powijakach,dalej siedze i wymyslam,bo znowu mam nowosc ,nowa strona ,ale pomalu dojde .pozdrawiam.http://bialczynski.files.wordpress.com/2009/09/fotografie-dzieci-geddes-28.jpg?w=600&h=450

2,068 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:56:19)

kkk

2,069 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:56:35)

kkkk

2,070 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:56:50)

jjj

2,071

siedze od 6rano mam juz dosyc ,co  moglam to zrobilam reszta pozniej ,bo glowa mnie boli ,ide zajac sie obiadem ,rybe usmaze,ziemniaki i surowka .u nas minus 10,na drugim pietrze,zimno.http://obrazki.joe.pl/sub_images/psy-hot-dogi.gif

2,072

Cien2222...    ja tez witam Cie serdecznie w naszym gronie...   Przyjmij najlepsze zyczenia urodzinowe !!!
i od razu Cie pociesze, ze ja tez nie umiem wklejac obrazkow... inaczej wkleilabym Ci tu teraz piekny bukiet...

Co tam... na razie nie umiemy, ale ... jeszcze cale zycie przed nami, to sie nauczymy !!!...

Morawko...  Ten piesek na kanapie jest SUPER !!!           Ja tez mialam kiedys takiego psa !!!    lol       Koszmar !!!   
Dobrze, ze teraz moge sie juz z tego tylko posmiac... wink            hahahahahahahahahahaha
Te mops-dogi (hot-dogi)  tez sa dobre  smile

Mialam telefon od kolezanki... miala zalatwiona prace w Niemczech i tam wlasnie ode mnie pojechala...
Mowi, ze z pracy nic nie wyszlo... Staruszek, ktorym sie miala opiekowac poszedl do domu opieki...
Chyba wroci do mnie... bo chce czegos szukac w Holandii... Nie wiem... tu. gdzie mieszkam nie ma pracy...
Jovita

2,073

wiecie w gdansku sa najwyzsze zarobki srednio 4tys,a w gorzowie juz 2tys ,to w lublinie 1700zl sredno ,bo minimalna 9oozl,jak zyc od marca wszystko idzie w gore ,jedziemy na sybir?????????????????

2,074

witam wszystkie nowe laski.http://www.wsd.ofm.krakow.pl/uploads/kartki/kwiaty/kwiaty30.jpg

2,075

O kurde mol - ile tu wpisów!!!! Witam !!!
Po kolei - Rafik !!!! - dzięki za zaproszenie do kapeli rockowej,,chacha
Już widzę teledysk : Jani  - perkusja
                                 Jovita - gitara
                                 Ja   - gitara
                                 Rafik  - wokal!!!!   cha, I miejsce na Vivie gwarantowane!!!!
Trzeba dodać jeszcze chórek w wykonaniu: Nicolle,niu7nia,miszmasz,gizelbrano,lodyga za nieobecność chwilową do przodu no i nowa małolata : cien2222 - którą serdecznie witamy w naszym klubie!!!!!!!!!!!!

2,076

Jeny przoczyłam Morawe - sorki!!!

2,077

witam rodzynka.http://www25.patrz.pl/u/f/65/78/72/657872.jpg

2,078

Jani -zaśpiewajmy sobie piosenkę : do lata,do lata piechotą będę szła.....
Moja droga  Ty awansowałaś na : Naczelną Felietonistkę Kafejki......super!!!!  B R A W O!!!!!!.
Dobre jesteście wszystkie!!!!!

2,079

widzisz a juz bym cie ................schiz oj malenka hi hi pozdrawiam daj spokoj .pieski mam zawsze teraz owczarek ,wiem ,w bloku okropnie ,ale co zrobie on leczy moja dusze.

2,080

czestujcie sie ,a co tam bedziemy sobie zalowaly .http://www.cukierniakachlicki.pl/torty/duze/Image_0863.jpg

Posty [ 2,016 do 2,080 z 113,586 ]

Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024