Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,821 do 1,885 z 113,586 ]

1,821

Odp: Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

A teraz prozaiczne pytanie - co u Was dzisiaj na obiadek??????????
Ja robię rolady wołowe ,zapas jeszcze ze świąt!!!!!!

Zobacz podobne tematy :

1,822

Jani u mnie właśnie zaczęło mocno sypać =przykrywa zamarznięty śnieg - będzie fajnie ,bo ślizgawka!!!!

1,823 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:17:40)

nnn

1,824

Jani widzę że u Ciebie to tak jak u mnie!!!! jedno danie ale konkretne!!!!Teraz spadam pokręcić się po domu i postawić roladki!!!!
Miłej niedzieli dziewczynki!!!!!Paaaaaaaaaaa

1,825 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:27:41)

l

1,826

pozdrawiam ,babki starsze po 80 maja fajne poczucie humoru ,same wiemy jak to wyglada ,ale moze to dobre ,obiadek ten co wczoraj ,nas tylko dwoje ,file z kurczaka ,ziemniaki ,marchewka ,moj przekreca przez maszynke karczek ,bo taki tlusty ze tylko go przekrecic i zrobic pulpety bedzie obiad na jutro ,pogoda paskudna bo deszczyk pada i zamarza ,nikolle jutro do pracy ,uwazaj na ulicach,slisko,pyszne to ciasto,siedzimy w domu dzisiaj bo paskudnie na dworze,jovitka juz masz przy sobie kolezanke ,chociaz sie rozerwiesz ,smacznego pyszny sernik ,jani ty masz usposobienie spokoju ,to dobrze ,ja siedze w domu od 8lat i mam taki stres bo zawsze malo ,malo .pozdrawiam ,moj ma wysokie cisnienie ide jeszcze raz mu zmierzehttp://i567.photobucket.com/albums/ss114/aadi1295/funscrape/funnypictures/341.jpg

1,827 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:18:08)

nnn

1,828 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:18:25)

mmm

1,829

Jani - Morawa piszę 'mam taki stres bo ciągle mało,mało"..............Chodzi o kasę!!!! Tak Morawa!!!!!

Mam " stresa" to moje powiedzonko - żyję z ołówkiem w ręku!!!Mam pewien budżet domowy i musi starczyć!!!!

1,830

Witam Was moje milutkie Sniezynki...
Dzieki Wam za te pysznosci... zjadlam z prawdziwa przyjemnoscia... i podzielilam sie z kolezanka...  NIEBO w gebie !!!
Tyle juz tu postow napisalyscie od rana...  a to przeciez NIEDZIELA... no to trzeba bylo sobie troche pospac... a nie znowu do tego kieratu...
U mnie  tez caly wieczor i noc sypalo (sniezna zamiec)...
Kolezanka dojechala dopiero o 1.30, bo drogi cale zasypane... Utkneli gdzies busikiem z pol godz. drogi ode mnie i pomoc drogowa musiala ich odkopywac... Kolezanka przezyla horror, bo ona sie wszystkim bardzo przejmuje, wiec byla cala roztrzesiona... tak sie tym wystraszyla...

Byla bardzo zmeczona, ja w sumie tez, wiec balange odlozylysmy na dzisiaj...
Poszlysmy spac o 3.30, a o osmej musialysmy wstac, bo kolezanka byla umowiona ze swoim pracodawca, ze pojedzie z nim do domu opieki, gdzie przebywa jego zona, ktora ona  przez 3 lata sie opiekowala...

Jutro rano ja ide do pracy, a moja kolezanka do urzedu pracy zalatwiac ten zasilek, wiec musimy zaczac to balowanie po obiedzie, zeby zdazyc sie wyspac... Na pewno szybko padniemy, bo obie jestesmy nie wyspane...

Z tym zasilkiem powinno sie udac, bo okazalo sie, ze ten szef ja zameldowal, wiec jest OK.
Kolezanki nie ma, a ja skorzystalam i do Was wpadlam...

Macie racje, ze Polki wola kupic cos do mieszkania, zamiast wydawac na wojaze... Ja robie tu to samo..
Chociaz to prawda, co pisze Nicolle, ze nie warto inwestowac w rzeczy, tez tak uwazam, ale jednak... w mieszkaniu  przebywam na codzien ...  Owszem, bardzo lubie podrozowac, ale lubie tez swoj dom... to moja oaza i musze sie w nim dobrze czuc...
Dla mnie jest nadal wazne to, gdzie przebywam i na co patrze...
Mam ustalone priorytety i w tej chwili moje nowe mieszkanie jest absolutnie na pierwszym miejscu.   Nie musze miec luksusow, ale musi mi sie podobac...
Jak juz sie urzadze, to zrobie zdjecia, ale to nie wczesniej, jak wiosna, bo teraz mam przestoj w pracy...
Syn wkrotce przyjedzie to mi troche pomoze, powierci pare dziur w tym twardym betonie...  tak twardym, ze wiertarka udarowa go nie przebije, potrzebny jest mlot... Mam taki mlot Boscha, ale jest dla mnie za ciezki ...

Holendrzy, nie dbaja o mieszkania... Urzadza jako tako duzy pokoj, bo przyjmuja w nim gosci, a reszta mieszkania....  lepiej nie zagladac... Im to nie przeszkadza... Oni wola podrozowac... i maja racje...
A we mnie wciaz ta Polka jeszcze siedzi, wiec jednak najpierw mieszkanie, a za 3 lata rozpoczne podroze ... Marzy mi sie Nepal, Indie, Peru, Meksyk...  Zobaczyc duchowe miejsca, szczatki dawnych kultur - Inkow, Aztekow, Majow - to wszystko jest mozliwe...

Tutaj dostaje sie tzw. wakacyjne pieniadze, wiec jak je sobie odloze, to raz na 2 czy 3 lata bede mogla sobie pozwolic na jakas dalsza wycieczke. bez specjalnego oszczedzania ... To jest w pelni realne ...
No ale nie mamy co tak daleko wybiegac w przyszlosc, bo za 3 lata, to juz bedzie calkiem  INNY swiat...

No zaraz wroci kolezanka, a ja niec nie zrobilam... ide skubac fasolke...
Zycze Wam, Dziewczynki, milych pogawedek...  Bede zagladac...

Gizelabarano ... dosc tego chorowania !!! wracaj do nas !!!...
Nie wiem, gdzie Gizela byla, ale tak to zwykle jest po dalekich podrozach... Zmiane klimatu zwykle przyplaca sie przeziebieniem...

No to na razie...
Towarzyskiej (przy kawce w Netkafejce) i relaksujacej niedzieli !!!   big_smile
Jovita

1,831

O tak!!!! Nepal - chciałabym pobyć w Kathmandu chociaż 24 godziny,dalej Chiny,Wietnam,Argentyna,Boliwia,Peru
2 miesiące temu w Nepalu i Indiach był ktoś z mojej rodziny - mam taką ładną czarno białą kartkę z małymi nepalkami!!!
Zamówiłam sobie czapeczkę na zimę taką kolorową - ale niestety ,kupił mi tylko koraliki - których do dzisiaj nie widziałam cha,cha...........tak to bywa z młodymi nie mają czasu na nic...............

1,832 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:28:37)

http://i47.tinypic.com/5ldlc8.jpg

1,833 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:29:10)

http://i48.tinypic.com/ambddl.gif

1,834 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:30:16)

k

1,835

No ... kolezanki cos dlugo nie ma... chyba ja ta byla pracodawczyni zameczyla swoimi zalami...

Schiz 49 ...
No  to widze, ze masz jeszcze bogatsze plany od mnie  (SUPER !!!).... no  ale jestes o 6 lat mlodsza...  hahaha...
A na innych to nie ma co liczyc, ze cos przywioza...najlepiej jechac samemu ...
Moze kiedys skrzykniemy sie i pojedziemy razem ... fajnie by bylo !!!...
WSZYSTKO  o czym myslimy  jest  MOZLIWE...    Sprawdzilo sie to u mnie w wielu przypadkach...
Trzeba miec MARZENIA !!!  ....  smile
Jesli nie mamy marzen, to sie nam na pewno nic nie zrealizuje.... no bo niby CO  mialoby sie zrealizowac ?...

Nicolle... przyjemnych pogaduszek z kuzynka...

Kominek ... mmmm...  WSPANIALE !!!...     Ja tez sie do niego przymierzalam, bo pokoj mam duzy (30m2) i juz zaplanowalam dla niego konkretne miejsce, ale wszystko wzielo w leb...
Niestety, nie dostalam mebli takich, jak wczesniej chcialam... kupilam inne i w efekcie zostalo mi za malo sciany...
Planowalam tez duze akwarium, no i teraz musze wybrac czy akwarium czy kominek ....  akwarium kupilam juz w zeszlym roku - na razie bez rybek - wiec jednak zdecydowalam sie na akwarium, tym bardziej, ze to atrakcja caloroczna,  a kominek ma urok wlasciwie tylko w zimie ...
No coz... zycie jest nieustannym ciagiem wyborow...

Nicolle... Ty jestes szczera Duszyczka... podzielisz sie z potrzebujacym...  ale... nie przesadzaj w tej swojej szczodrobliwosci...
Swinka wystarczy... bo nadmiar bogactwa jest tylko przyczyna nieszczesc...

Jakby Morawka miala ten kufer w domu... to i tak by go nie "ugryzla", bo takie klejnoty ciezko sprzedac...
A jakby sie tak co nie daj Boze rozeszlo w swiat, ze ona ma ten skarb, to by Bidulka spokoju nie zaznala i mogloby sie to skonczyc tragicznie...
Biednym byc niedobrze, ale bogaczem tez nie.. najlepiej w miare...   czyli wracamy do ZLOTEGO SRODKA !!!...
I tego Wam (i sobie) z calego serca  zycze ...   smile
Jovita

1,836 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:18:52)

rrr

1,837

Witajcie wstałam  bo trzeba cos zjesć i troszke na kom. wejśc u nas teraz pada śnieg  i wieje ale może to dobrze bo dzieciaki maja nie długo ferie i siostrzenica juz sie pyta czy może przyjechac -oczywiście bedzie nam weselej ,starym emerytom ,no macie troszke racji za duzo sie przegrzałam ale juz dochodze do siebie ,a co do podróży to zawsze jest czas nawet jak sie ma 90 lat  poznałam ,panią i nawet jej nie dałam 75 super babka i jaka  zyciowa . sentymentalna Jani ja mieszkam w Rumi od 28 lat  a teraz na małe co nie co zapraszam pahttp://www.iv.pl/images/sszhlyykrgeqismpwxe.gifcool

1,838 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:19:08)

bbb

1,839 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:19:25)

bbb

1,840 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:19:36)

kkk

1,841

Gizelabarano5 ... ciesze sie, ze juz jestes na chodzie...
Jak masz ochote cos zjesc i wypic, to znaczy, ze ma Ci sie na zycie ... i SUPER !!!

Gizela, Jani...  przylaczam sie z moja kolezanka...  no to nasze ZDROWIE...  Kobitki... za te nasze WOJAZE !!!... big_smile
Jovita

1,842 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:19:50)

kkk

1,843

No z piciem to jeszcze troszke poczekam ,watroba i trzuska  muszą odpocząć ,no a potem to napewno cos wypije a Martini też lubię ,ale wole wódeczkę bo mniej mi szkodzi na trzuskę  ,a u nas pada i ciemno za oknem  nie wiem co robic ,ale skończę czytanie i dalej do wyrka  pozdrawiam pa http://www.iv.pl/images/8zprsru890s0xeotgb9.gifbig_smile

1,844

No ładnie z kim ja się zadaje - pijecie od 15,macie już procenty w główkach?????cha

Jovita - ja nie mam planów - tylko takie małe marzenia!! - nie mam kasy!!!!- cieniutko!!!!
Ale ja podróżuje medialnie - dzisiaj np. w Zetce od 10 rano słucham Beaty Pawlikowskiej i jej "świat wg. blondynki - opowiada różne ciekawostki ze swych podróży
U siebie w pokoju mam taki kącik wiklinowy ...na kredensie stoi palma ( wychodowana od ziarenka przywiezionego przez innych), pod palmą mam fotel bujany - tam lubię siedzieć "pod palmą" - bujam się i podróżuje,gdzie tylko chcę!!!!
Moi znajomi bujają się po świecie - ja im nie zazdroszczę tylko wraz z nimi podziwiam filmiki i zdjęcia z podróży!!!!
No ale nigdy nie wiadomo co nam się przytrafi jutro -  marzenia nie kosztują!   Program Travel ,Planette - to najczęściej oglądane kanały u mnie!!!

1,845

Nicolle - pojechałaś do kuzynki - ciekawe czy dzisiaj pochodziłaś po lesie tak jak to lubisz????????????

1,846 Ostatnio edytowany przez morawa (2010-01-10 19:24:23)

witam laseczki ,spalam troszke ,po obiedzie ,obiad wyjatkowy smazenie ciasta nalesnikowego ,moj przekrecil mieso ten karczek ,i zrobilam  krokieciki,troche klopsikow i obiad bedzie jeszcze na kilka dni ,nikolle malenka dzieki za takie skarby ale co ja z tym bym zrobila ,nie jest zle ,tylko za duzo oplat ,raty ,tak to jest jak sie czlowiek porywa z motyka na slonce,ja wiem ze siedzenie na emeryturze ma swoje plusy ,tylko czlowiek nie umie tegio wszystkiego zorganizowac .pozdrawiam.http://zdjecia.lublin-art.pl/albums/userpics/10011/normal_droga.jpg

1,847 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:20:12)

llll

1,848

Jani - psy upodabniają się do ludzi!!!Niektórzy tez szaleją!!!!
Co do alkoholu praktycznie lubię każdy alkohol w przyzwoitych ilościach oprócz łiski ( nie wiem jak się pisze, cha )
Lubię szklaneczkę piwka - tylko nie wiem czemu ale w domu mi nie smakuje - ja lubię w jakimś barze - tą atmosferkę!
W lecie przynajmniej raz na tydzień spotykam się z koleżankami na piwku!!!!!

1,849

whisky  no chyba tak się pisze prawidłowo!!!
wieczorkiem mam zamiar oglądnąć " słodki listopad" na tvn - chyba będzie ładny??????

1,850 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:20:36)

kkk

1,851 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:21:03)

kk

1,852

bylam z moim owczarkiem 8letnim na spacerze ,przyjemnie ale trudno sie chodzi bo sniegu pelno ,chociaz unas na osiedlu jezdza i odsniezaja ,film slodki listopad juz byl kiedys ,wszystko tej telewizji powtarzaja ,ja mam kanal plus ,ale tez za bardzo nic nie ma,wiecie kupilam sobie ksiazke za 0,99gr u nas w sklepiku ,,dziedzictwo,,tom l,ale juz drugi bedzie za 9,99takie oszukanistwo,alkocholu wogole nie pije od 8lat ,jak wypilam u syna na slubie troszeczke,biore leki przy ktorych pic nie mozna,nieraz by sie przydalo wypic ,i uleczyc duszehi hija tez lubie chodzic po sklepach ,u nas jutro nowy towar ,bo widzialam jak wieszaja na wieszaki ,ale kasy brak hi hipozdrawiam nikolle a ty tak u tej kuzyneczki????????????????

1,853 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:21:21)

vvv

1,854 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:21:38)

cccc

1,855 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:21:53)

vvv

1,856 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:31:30)

http://i46.tinypic.com/2yv9gsk.gif

1,857

Witam dzisija gościłam sie cały dzień.......jutro do pracy na trzy dni... do"zobaczenia"

1,858 Ostatnio edytowany przez morawa (2010-01-11 00:01:58)

ksiazka dziedzictwoll ann-christin gjersoe,ale ci sie trafilo nikolle,tak to z mezczyznami maja jeden mozg,obejrzalam ranczo ,miedzy czasie ,slodki listopad tez bardzo ladny ,tylko ja beksa zaraz sie poplakalam,kapiel przyjelam ,i klade sie spac .dobranoc.http://i567.photobucket.com/albums/ss114/aadi1295/funscrape/funnypictures/230.gif

1,859

No Hey !!!!! Dziewczyny!!!!!
Witam w nowym tygodniu - nie wiem czemu ale w poniedziałek lubię sprzątać. I chyba zaraz dostanę "wjazdu".
Wczoraj oglądnęłam ten "słodki listopad" chyba każda się popłakała na koniec!!! Dobra jestem w połowie filmu się kapłam że oglądałam to już, na reklamach  oglądałam trochę "Rancza" trochę kabaretu - bo z tymi reklamami to dają w tyłek na TVN.
Morawa kupiłaś 1 tom za 0,99 - następny też chciałaś za tą cenę   cha,cha  (bez obrazy!!!!) to jest właśnie reklama!!!!!
Fajnie na polku - sąsiedzi widzę wykopują się z zasp -  Byle do wiosny!!!!! Na razie Paaaaaaaaaaaa

1,860 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:22:13)

nnn

1,861

Podeszłam wyłączyć kompa - widzę Twój wpis Jani - Dzień doberek!!!!
Co do tego "Rancza" - chyba są powtórki - najlepsze są te ich " mamroty" ,teksty dobre!!!!!
Idę suszyć głowę i do roboty.........Pa!!!!

1,862

czesc kobietki ,tak siadlam i ogladam ,,pytanie na sniadanie,,w przerwie tvn dzien dobry,schiz widzisz jaka ja madra chcialam byc ,a tu nie oni madrzejsi,jani to ty masz fajnie bilard ,dzieci na miejscu ,nie odczuwasz pustego gniazda ,ja tez wezme sie za sprzatanie ,bo majac psa musze bezprzerwy odkurzac ,moj mowil ze pogoda super wyjechal samochodem do pracy bez problemow,unas narazie nie pada.pozdrawiam .http://i48.tinypic.com/9h0yrq.jpg

1,863 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:22:30)

mmm

1,864 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:22:44)

llll

1,865

u nas tez bez mrozu i wiatru tylko sniegu duzo,tez wyjde do sklepu,i z pieskiem.http://lublin.com.pl/admin/inc/userfiles/image/zima16.jpg

1,866 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:23:00)

xxx

1,867 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:23:14)

jjj

1,868

- hii  umnie także mowi sie na "polku" Dzieńdoberek - witam serdecznie , snieznie ale cieplutko .
Sniegu co niuemiara - w ogrodzie wszystkie iglaki pochylone ku ziemi - powinno sie je otrzepac z niepotrzebnego balastu bo beda gałezie polamane .
Niestety ja nie dam rady wyjśc na ogrod nadal wspomagam sie kulami a dzieci niue mieszkają  ze mna .
Nadal prószy niesmialy sniezyk  - wszystko to ladnie wygląda z okien cieplego domu - dobrze ze mam odsniezone przed domem .
                         Nie ogladałam wczoraj żednego z opisywanych wyżej  filmów - mialam gości a  wtedy wyłączam TV .
Dzisiaj spokojnie - wszystkiue zakupy porobionbe - nie muszę wychodzic na zewnątrz .
Gizelobarano - zycze zdrówka - odezwij sie .
Sentymentalna Jani - nie gralam jeszcze nigdy w bilarda  a mam od 15 lat /profesjonalny nie przenośny/ ?? hiiii wcale mnie   nie pociaga .
Schiz  49  - u mnie także mowi sie  na "polu"
morawa - u nas malo kto wyruszyl dzisiaj do pracy samochodem -  boczne uluczki są co prawda przejezdne  ale obawa z rozbicia  samochodu widocznie jest silniejsza od  w miare  dobrych warunków .

1,869 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:23:30)

nnn

1,870 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:23:45)

kkk

1,871

Zapraszam do otwartego przeze mnie wątku na Nasza Społeczność pt.

Jurek Owsiak i Pokojowa Nagroda Nobla - co o tym sądzisz... ? ;-)  wink;);)

Liczę na merytoryczne wypowiedzi i dyskusję... wink

1,872

Jani zapraszasz na obiad????!!!!! Już odpalam swój helikopter i sru do Gdańska!!!!!
Czym częstujesz bo u mnie był tylko barszczyk z ziemniaczkami!!!!???????
Piję kawkę po-obiednią - no i oczywiście - uzależnienie - trzeba tu zaglądnąć,musowo!!!
Potem startuje na pocztę,do biblioteki,do ośrodka zdrowia i chyba zachaczę do szpitala na małe odwiedzinki!

Morawa fajnie Ci się zgrało piszesz " tak to jest z męższczyznami mają tylko jeden mózg" i ten obrazek z ubikacją......cha,cha fajne!!!

1,873

Witam Was, Dziewczynki... w poniedzialek...
Wrocilam z pracy, a kolezanka jeszcze lata po urzedach... wiec skrobne Wam jakis maly liscik...
Wczoraj balowalysmy prawie do 2-ej... Szampan byl wspanialy - wloski ASTI  (M. TARINO) -  slodki... nigdy jeszcze tak dobrego nie pilam... Kolezanka kupila go w Niemczech ... To naprawde cos dla KOBITEK !!!    Niebo w gebie !!!

U mnie dzisiaj juz nie sypie, ale na ulicach bialo... Tutaj to wyjatkowa zima... i nie chce ustapic...

Oooo... pojawila sie tez Niu7nia...to milo,bo dawno Cie nie bylo...

Sentymentalna Jani ... bilard to  musi byc fajna rzecz... mysle, ze by mnie wciagnal...
Moj syn ogladal zawsze rozgrywki, gdy jeszcze mieszkal ze mna, to nawet przyjemnie mi sie patrzylo...

A poza tym to ja tez czekam ...   BYLE DO WIOSNY !!!     

Cieplutkie pozdrowionka     wink
Jovita

1,874

Niunia7 - to Ty moja sasiądka - aż kukłam- piszesz "góry" ale to mogą być świętokrzyskie też,cha....Ale jak wychodzisz na "pole" to małopolska na bank!!!! Tak???????????

1,875

Schiz49... Ty masz dobrze z tym helikopterem (hahaha)....
Ale jak wypatrzysz Jani z gory  pod tym sniegiem ?...    no chyba, ze trafisz po zapachu tych gotowanych przez nia smakowitosci...

Zmobilizowalyscie mnie i obralam ziemniaki... A niech tam,..  zrobie juz ten obiad dla kolezanki... no w koncu nie samym szampanem czlowiek zyje... chocby byl najlepszy...

1,876

Potem Wam opiszę -  z czego się chichram od rana z mojego syna. Na razie spadam !!!Pa!

1,877 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:24:09)

mmm

1,878 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:24:26)

kkk

1,879 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:24:43)

bbb

1,880 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:33:22)

http://i45.tinypic.com/16c3p21.gif

1,881

Sory  myślałam o podwórku a napisałam ogródek. Zmęczona jestem -wybaczcie

1,882

Witajcie  no juz lepiej sie czuję ale jak patrze przez okno to strasznie ,wieje  że nie chce się wyjsc z domu -pozdrawiamhttp://www.iv.pl/images/1ekuqz3fh318ph9e2hf8.jpgbig_smile

1,883 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:33:54)

k

1,884 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:34:15)

l

1,885 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:25:01)

[kkk

Posty [ 1,821 do 1,885 z 113,586 ]

Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024