Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,756 do 1,820 z 113,586 ]

1,756

Odp: Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

nikolle ty o ktorej malenka robisz obiad,ja o 13 dzisiaj krupniczek file z warzywami i marchewka ziemniaki,dajcie spokoj z tymi kulturalnymi wypowiedziami ,wazne ze piszemy mamy komputery umiemy popisac co sie denerwowac ,wszystkie sa wspaniale ,kazdemu skoczy cisnienie pozniej opada i jest fajnie ,kazda cos napisze podpowie i to jest wazne ,gizelabarano witam cie w nowym roku chrowitka z ciebie ,ale moze zmiana klimatu ,glowka byla bez czapeczki ,a chcialas sie podobac hi hi jovita moj syn tak piecze ciasta w mikrofalowce ,ja sprzedalam swoja ,mam elektryczna dwoje nas jest po co mi ona ,miszmasz daj spokoj ,dziewczyny maja rozne temperamenty ,i to bardzo fajne wszystkie nie bedziemy jednakowe,niu7nia ,miszmasz nikolle ,jovita gizelabarano ,jani schiz,lodyga ,kogo ominelam to mnie w l.............pozdrawiam piszcie pomalu dojdziemy w pisaniu dluzej ze jestesmy fajne.http://i567.photobucket.com/albums/ss114/aadi1295/funscrape/getwellsoon/12.gif

Zobacz podobne tematy :

1,757 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:09:45)

nnnn

1,758 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:10:04)

jjjj

1,759

Witam do Jovity...córka skończyła szkołę językową w Niemczech.... póżniej jeden semestr na Uniwersytecie jez. niem. a jeszcze póżniej zdała na ASP i architekturę tylko były to inne miasta. Tak gdzie załatwiła mieszkanie .. tam została, w Karlsruhe...... wyszła za mąż za Polaka , mają dwie córeczki... córka nimi się zajmuje pracując dorywczo... robiła różne rzeczy ale przyznam ,że nie wiem czy to było stricte malarstwo... praca dyplomowa nie dotyczyła malarstwa... syn dla równowagi zawalił studia mag z informatyki we Wrocławiu, po prostu uznał,że mu są niepotrzebne.... bardzo ubolewamy z tego powodu. Właśnie się z tym oswajamy... To tyle o dzieciach....... Jak się tam żyje napiszę jak "wrócisz'.    Jestem po nocy "skołowaciała" .. wię cmoże póżniej........

1,760

Dziewczynki kochane...
Ja nigdy nie uzywalam mikrofali, a teraz kupilam ja tylko z powodu tego piekarnika z goracym powietrzem...
To jet w sumie troche wieksze urzadzenie od samej mikrofali i ma jeszcze 2 funkcje : grilla i gorace powietrze, dajace taki efekt jak gaz...
Ja w Polsce pieklam zawsze w piekarniku gazowym, a tu to rzadkosc, wiec musialam uzywac elektrycznego, a sernik w elektrycznym mi nie wychodzi...
Mialam do wyboru : albo kupic  kuchenke gazowa z gazowym piekarnikiem albo plyte gazowa i odzielnie piekarnik ...
Wybralam te druga wersje, bo zajmuje mniej miejsca w kuchni...
A wiec uspokajam Was, Kochane,  nie pieke w mikrofali jako funkcja,  uzywam wylacznie funkcji gorace powietrze bez mikrofali...
To tak jak gazowy piekarnik, tylko, ze zamiast gazu leci gorace powietrze... 
Nigdy dotad nie uzywalam czegos takiego i moje kolezanki tez nie, wiec musze sie nauczyc metoda prob i bledow... ale idzie mi dobrze...   Grunt to OPTYMIZM....
Pomalu, pomalu ... dojdziemy do IDEALU....    lol
Jovita

1,761 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:14:37)

.

http://i46.tinypic.com/25unz7p.jpg    Na razie Was opuszczę bo noc mnie tu zastanie a kotlety trzeba smażyć.  Do wieczorka

1,762 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:10:21)

mmmm

1,763 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:10:38)

ppp

1,764

Do Lodygi...
No to widze, ze Twoja corka jest bardzo wszechstronna dziewczyna, ciekawa wiedzy i swiata...  Architektura to juz bardzo konkretny zawod, dajacy mozliwosci ustawienia sie w zyciu... szczegolnie, ze z pewnoscia dobrze zna j. niemiecki, sadzac po tej szkole jezykowej...
Moj syn zrobil przed laty dokladnie to samo, co Twoj  i tez musialam pogodzic sie z jego wyborem, choc wtedy nie bylo mi z tym tak latwo jak np. teraz...
Od 3 lat mieszka w Irlandii i pracuje w sklepie komputerowym...  robi to co lubi i jest zadowolony ... a w koncu wlasnie to sie liczy... a nie zadowolenie nas jako rodzicow... 
Chce juz pozostac w Irlandii na stale i otworzyc wlasny sklep komp., bo zdobyl juz potrzebne doswiadczenie...
No, oczywiscie z tym wlasnym sklepem, to jeszcze troche potrwa, bo najpierw musi zaoszczedzic wystarczajaca porcje gotowki...

Lodyzko... wypoczywaj... mnie sie nie pali, poczekam...     wink
Jovita

1,765

Sentymentalna Jani...
Kombiwaru nie mam, a tak szczerze mowiac to wlasciwie nie wiem co sie za tym slowem kryje...
Od 2 lat odzywiam sie bardzo skromnie... jestem wegatarianka.... i  tak naprawde gotuje tylko wtedy, gdy przyjedzie do mnie syn, albo pare razy do roku zaprosze tego dobrego znajomego, o ktorym juz wczesniej pisalam...
To kombi kupilam tylko z powodu tej funkcji goracego powietrza, zeby od czasu do czasu upiec ciasto, jak mi sie zacni...
Ja zawsze wolalam gaz jak prad (chodzi mi o piekarnik), ale to oczywiscie rzecz gustu...  Moja kolezanka w Polsce nie wyobraza sobie z kolei innego piekarnika, jak elektryczny, tak jak Nicolle...   
To nie jest zreszta wcale wazne... byle by nam smaczne ciasta wychodzily...  tylko to sie liczy...
SMACZNEGO !!!
Jovita

1,766 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:15:35)

http://i46.tinypic.com/10saofc.gif

1,767

Jovitka pewnie,że masz rację. Ja np nie umiem piec na gazie. Moja kuchenka tak jest wypróbowana ,że wszystko wyjdzie. A córka ma kuchnię na gaz  i piekarnik też to jej ciasto nie wychodzi i wcale nic już w nim nie piecze i teraz przymierza się do kuchni gazowej z piekarnikiem elektrycznym.
To wszystko zależy do czego się człowiek przyzwyczai.   A jak sernik????? Dobry w środku????

1,768 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:16:28)

l

1,769 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:11:01)

kkk

1,770 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:11:18)

mmm

1,771

No to masz calkowita racje, Nicolle,  z tym przyzwyczajeniem... to druga natura...
Ogolnie rzecz biorac jestem otwarta na nowosci, ale .....  czasem to stare jednak lepiej mi pasuje,  no bo nie wszystko, co stare jest zle, oczywiscie...
Kupilam laptopa z windowsem Vista Home Premium, a wczesniej mialam XP i jego szata graficzna bardzo mi odpowiadala, no i za Boga nie moglam sie przyzwyczaic do nowego... az mnie od niego odrzucalo  i syn musial mi zmienic na XP...
Moze nastepny po Vista bedzie mi sie bardzo podobal i bede go chciala miec... to zalezy...
Te starsze typy przed XP tez mi odpowiadaly, a Vista nie i juz...

Co do sernika, to jeszcze go nie probowalam... czekam na kolezanke, bo nie chce pozerac 2 kawalkow...
Widzisz, ja mam zle doswiadczenia z sernikiem pieczonym w piekarniku elektr., bo zawsze spod grzal mi za slabo i w efekcie wierzch sie przypiekal za mocno, a w srodku byl czesciowo surowy...
I nawet piekac sernik 2 godz. (!!!) nie moglam go w srodku dopiec... 
No ale teraz widze, ze ten problem udalo mi sie rozwiazac...   :)i

1,772 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:11:38)

jj

1,773 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:11:55)

hhh

1,774

No jestem juz prawie obrobiona ...
Ale cos slysze, ze zerwal sie silny wiatr...  To troche dziwne, bo tu wiatr przychodzi prawie zawsze z deszczem  (sztorm), a tu tymczasem sucho, snieg lezy... to jakies dziwy przyrody !!!
Kolezanka pisala sms-a, ze z trudem dojechali do granicy, tak bylo ciezko... jechali zaledwie 40-tka...
Od tego czasu nie odezwala sie, no ale w Niemczech na uatostradzie to juz na pewno pruja 100+ ...
Ta kolezanka pracowala tu 3 lata, a 3 tyg. stracila prace i wrocila do Polski... Pracodawca obiecal jej zalatwic zasilek dla bezrobotnych, wiec teraz przyjezdza, zeby w poniedzialek isc z nim do urzedu...
Watpie, zeby udalo im sie to zalatwic, bo do tego potrzebne jest zameldowanie w Holandii i trzeba solicytowac, czyli odpowiadac na oferty pracy... a ona nie moze tego robic mieszkajac w Polsce...   No ale probowac zawsze mozna... a nuz sie uda...
Dla wyjasnienia :  zasilek socjalny i zasilek dla bezrobotnych to 2 rozne zasilki...

1,775

Sentymentalna Jani... przyjmij moje gratulacje !!!   smile
Ja musze skrocic te moje posty, bo inaczej to i za  rok jubilatowej setki nie osiagne...

1,776 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:12:28)

jjj

1,777 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:17:18)

?http://i45.tinypic.com/w13ci1.jpg

1,778 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:12:43)

jjj

1,779 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:17:53)

Jovitka   tak jest. Vista to badziewie. Ktoś wymyślił w USA i pakują w komputery.

Córka jest informatykiem w sieci koputerowej dużego zakładu. Chcieli im  wymienić  XP na  Vistę. Wszyscy informatycy się zbuntowali i nie doszło do tego..Mnie też nie kazała kupować komputera z tym oprogramowaniem  bo mi nic nie pomoże.

U nas też tak wieje. Normalnie zaspy się tworzą. A jak u Ciebie jani?

1,780 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:12:56)

ttt

1,781 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:18:28)

Masz może kominek? Bo ja strasznie choruję na  kominek.

http://i48.tinypic.com/2euifx0.gif

1,782 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:13:14)

ggg

1,783 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:19:20)

Ale

1,784 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:13:29)

hhh

1,785 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:13:46)

jjj

1,786 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:19:56)

Morawka   Pisałaś  że Ci Hormony skaczą

http://i49.tinypic.com/2w6w8c9.jpg

1,787

No co do tych szczepien, to w Holandii co roku odbywa sie wielka akcja ... chyba tak pazdziernik/listopad  ...
Ja nie biore, ale czesc moich znajomych tak...
Odbywa sie to bodajze w 2 etapach... a w tym roku dolozyli jeszcze szczepionke przeciw grypie meksykanskiej...
Holendrzy to strasznie lubia sie zabezpieczac, a przeciez na cos  w koncu trzeba umrzec...  nie ?....
No wiadomo ... przed przeznaczeniem sie NIE UCIEKNIE !!!    ( hahaha)     lol

1,788

Nicolle ... Ty jestes niesamowita z tymi obrazkami  !!!
Na kazda okazje znajdziesz cos stosownego ...  TAK  TRZYMAC !!!   lol

1,789 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:20:37)

Ja

1,790 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:14:04)

kkkk

1,791

napisałam post i mi wcięło-zwariować można. Jak go odzyskać?

1,792

GOTOWANIE-  ... staram się gotować wg 5 przemian jak mam czas, dzisiaj robiłam barszcz ukraiński i sos warzywno-mięsny - gotowałam ok 4 godz. Bardzo długo . Teraz "uszlachetniam kiełbasę", ale jak idziemy do pracy to jemy to co oferujemy klientom... pycha.....Także nie jestem ortodoksem.Z grubsza...... ta kuchnia reguluje pracę jelit  , rozgrzewa wątrobę nerki żołądek i podobno ma się być zdrowym...., tzn nie przeziębiać się. Na razie tak jesteśmy rozgrzani,że nie mieliśmy nawet kataru. Mam ten parowar ale go prawie nie używam......... Co do gości.........,mam zawsze swoich przyjaciół więc bez krempacji...  Jovita... moja córka nie studiowała architektury tylko na ASP, ja wiem ,że gdyby studiowała archit. to miałaby konkretny zawód... a tak to nie wiadomo co... wszystko i nic. Ale jest zdolna ... i tak nastawiona jest na wychowywanie dzieci. W Niemczech.... ja tak uważam .... mają bardzo dobrze... ale bardzo tęsknią do kraju.

1,793 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:14:21)

mmm

1,794

Dzięki Jani. Nie pomyślałam. A jak 2 raz wetnie to już na amen. Ale zawsze jakaś nadzieja jest.
Jeszcze raz napiszę bo pisałam go  na odpowiedż postu Jowitki.

1,795 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:14:35)

mmm

1,796 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:14:50)

hhh

1,797 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:21:58)

J

1,798

No już udało się za pierwszym razem.

1,799 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:15:08)

lll

1,800

Hey - kobiety - wróciłam z imprezki - było miło - jak zwykle,znowu napchałam w siebie kalorii do tego parę kieliszeczków przepalanki!!
Ale jedziecie z tymi postami cha,cha
Jani już też jesteś " dobrym duszkiem forum- jedziesz równo!!!
Nicolle ten przepis na "miodek" - chyba skorzystam!!!!!    Dzisiaj to przydałyby się gumowce śniegowe -tyle wody i śniegu na chodnikach!!!!  na razie ! poczytam jeszcze wstecz!!!!

1,801 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:23:03)

Ciekawe  czy Jowitka ma już koleżankę u siebie.

http://i45.tinypic.com/73cehi.gif

1,802

Nicolle... no to rzeczywiscie bylo dobre...  Oczywiscie bogaci chcieliby zyc dlugo, ale z reguly wykanczaja sie szybciej, bo zyja niezdrowo, no i mnostwo ludzi im zazdrosci, ze juz nie wspomne o ich spadkobiercach, ktorzy codziennie modla sie o jak najszybsze dobranie sie do spadku...
Ale tak jak juz napisalam wczesniej ... przed przeznaczeniem sie nie ucieknie...
A z tym zyciem Holendrow to czy ja wiem czy takie dobre???...  Ale na pewno spokojne... bez wzlotow ale i bez upadkow...
Jak sie cos nie uda, to przynajmniej wiadomo, ze panstwo zginac nie da...  A to juz cos...
Dla mlodych to tu nudno...  Moj syn byl u mnie 2 razy po 7 m-cy i nie chcial tu zostac...  Nie mogl Holendrow strawic ...
Inteligentny chlopak z "horyzontami" i poczuciem humoru, a tu prawie same takie "ciumoki", jak mowi moja kolezanka...
Polacy sie tu naprawde wyrozniaja...   My nawet nie wiemy, siedzac w Polsce jacy jestemy super... 
Ladni, zdolni, bystrzy umyslowo, obrotni, z poczuciem humoru ... jakbysmy jeszcze nie mieli pewnych brzydkich cech charakteru, to bylibysmy idealni, no ale nad charakterem mozna popracowac...
A Holendrzy sa wprawdzie tolerancyjni, cierpliwi, opiekunczy i zyczliwi, ale nie maja tego, co Polacy...
No coz...  nie wiadomo, co lepsze...
Dla starszych to jest tu niewatpliwie raj... 
Kiedy tak czytam, jak Wysie tam, Kobitki, uzeracie, to przyznaje, ze ciesze sie z mojego wczesniejszego wyboru... bo w pewnym wieku, to czlowiek chcialby juz przestac walczyc o byt, a zaczac z tego zycia troche korzystac... no bo jesli nie teraz to kiedy ?...

Lodygo...
Gotowanie wg 5 przemian jest na pewno swietne... Nigdy mi sie nie chcialo tego praktykowac, ale mam ksiazeczke i czytalam...
To stara wiedza... Chinczycy znaja sie na gotowaniu, jak malo kto ... i na zdrowiu...
A corka z zieciem to chyba bardziej za rodzina tesknili, no bo po tylu latach to sama Polska pewnie by ich tak nie ciagnela...
Nie znam Niemcow zbyt dobrze, ale sadzac po sklepach sa bardziej zblizeni do Polakow, niz Holendrzy...

Moja kolezanka jest dopiero za Bremen... bedzie u mnie ok. 23-ej... Maja spore opoznienie...
Ale za to mam czas, zeby troche do Was popisac...
Jovita

1,803 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:15:57)

nnn

1,804

nikolle ale dalas mi do myslenia tym obrazkiem ,ale nic z tego post ,bylam na dworze ale zimnica ,wiatr ,tylko w domu siedziec ,wolowina jest rakotworcza ,mezczyzni wogole nie powinni jesc ,ani wieprzowiny ,na pecherz i prostate ,ludziom sie wydaje ze bogaty to moze kupic wiecznosc nic z tego ,z jakiej okazji tort to ja tez stawiam i zajadamy .pozdrowieniahttp://www.story.pl/fotka/75/75645_l/Najlepsze+torty.jpg

1,805

Teraz z dachu spadł mokry śnieg - wrażenie jakby było trzęsienie ziemi!!!!
Co do umierania tych bogatych - moja matka właśnie nadziwić się czasami nie może   ,że ktoś miał tak dobrze w życiu,tak dobrze się odżywiał - a umarł !!!! Tak ludzie pinkolą!!!
Ale wiecie ja mam taką sąsiadkę  - twierdzę że to naprawdę światowa kobieta,bywała w różnych częsciach świata wyspy takie jak Seszele czy Borneo to nic, w stanach jak była pare lat to ma zdjęcia w towarzystwie V.Villas i jej tego bogatego męża ( tego milionera)on potem po Violecie ma żonę podobną do poprzedniczki tylko młodszą chyba o 35 lub 40 lat!!!
No ale nie o to chodzi - ONA ma 87 lat skończone ( jeszcze chce się rozwieść z kolejnym mężem)  a wygląd i podejście do życia 50 latki. To nie jest babcinka taka jak moja mama !!!! W lecie np. - klapeczki na obcasach,nóżki wydepilowane,pedicure oczywiście musowo!!Dodatki dobrane!!!Ma kobieta klasę!!!!!Nikt nie wierzy że ona ma tyle lat!!!!Jak czasami przyjdzie do nas i opowiada np. gdzie ostatnio była - to zawsze do mnie kończy - Asiu .nie byłaś,nie widziałaś - to nie jest tak żal -że tam nie bywasz!!!

1,806 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:16:25)

dddd

1,807

Schiz49....
Nie martw sie o te wszystkie smakolyki, ktore pochlonelas...   PRZEPALANKA  WSZYSTKO  PRZEPALI !!!

Morawko.... mniammniam.... nareszcie torcik dla mnie... Wprawdzie sernik mi sie calkiem udal - juz probowalam, bo o ponocy juz go jesc nie bedziemy-  ale chetnie bym sie zamienila na ten wspanialy tort  CZEKOLADOWY !!!

Tutaj tez pogoda sztormowa, tyle ze na sucho ... Pizdzi jak zloto...  no ale ja... w ciepelku przeciez...   wink

1,808

Oj tak przepalanka - przepali!!!!Czyściochy bym się nie napiła brrrrrr!!!

1,809

Mam gadkę na skype - do jutra dziewczynki!!!!Paaaaaaaaaa

1,810 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:16:43)

kkkk

1,811

No... Dziewczynki...  ta babcia z postu Schiz49  to moj typ....
Wprawdzie nie jestem az tak zadbana i nie zwiedzilam tyle swiata, ale wszystko jest jeszcze przde mna....
Mam przeciez dopiero 56 lat !!!  a wiec mloda siuchna ... ( w porownaniu z 87)
A jak za 3 lata splace juz te pozyczki, ktore wzielam na urzadzenie mieszkania to bede miala kase na te manicure-pedicure, no i na te  wojaze ...  jestem na dobrej drodze, bo trzeci rozwod juz mam za soba ...

No to Dobranocka tym Kwiatuszkom, ktore sie zegnaja...

Co niektore juz po balandze, a mnie dopiero czeka...  big_smile
Szampanik sie juz chlodzi... nie moglysmy go wypic, kiedy kolezanka wyjezdzala, bo bolalo mnie gardlo, ale za to teraz....
Lozeczka juz poscielone to jakos do nich trafimy,  daleko nie mamy ...
Jovita

1,812

Sentymentala  Jani czy Ty jestes z Gdańska??? ja własnie musze wziaśc tab. i weszłam na chwileczkę u nas tak wieje ze nie moge zasnac a mój już ,od godz. chrapie a pies z nim ,myśle że pójde spac do drugiego pokoju ,bo z nimi nie wytrzymam ,i cos poglądam w telewizji  bo cały czas leże i nic mnie nie interesuje to znaczy że naprawdę jestem chora ,bo ja nie lubie leżeć .Pa i miłych snów http://www.iv.pl/images/ilcf6z54o0dm3r0753jb.gif

1,813

dobranoc dziewczynki ,torcinku zesmy podjadly ,to teraz mozna pospac ,to jak sie trzymamy mamy to w genach ,moja mama trzyma sie pieknie a ma 78lat ,tylko nic z tym nie zrobila w tym tkwi problem ,a 20lat jest  wdowa ,wiec mozna mlodo wygladac a siedziec w domu ,widze ze ja mam cos z niej tez jestem domatorka ,trzeba gdzies jezdzic ,tylko jak czlowiek chce wiecej miec w domu niz zrobic cos dla duszy i ciala to jest problem ,zaduzy my polki myslimy o innych niz o sobie ,najlepiej zeby w domu bylo wszystko ,kazdy najedzony i wtedy jestesmy szczesliwe ,zagranica jest inaczej ,ale to mlodsze pokolenie moze cos zmieni.a co wy myslicie o tym .dobranoc kolorowych snow.http://i567.photobucket.com/albums/ss114/aadi1295/funscrape/funnypictures/438.gif

1,814

dobranoc.http://www.iv.pl/index.php?module=thumbnail&file=srsyry3dqrm5fufh8a.gif

1,815

Morawko.... ten szympans tez zajmuje sie soba...  i ile ma z tego uciechy !!!!!  hahahaha
To prawda ... Polki ... to sa takie matki-Polki...  a ja zawsze bylam nietypowa matka... matka-kumplem... i zawsze myslalam ROWNIEZ o sobie ....     w mysl zasady: ja nie jestem lepsza od ciebie, a ty nie jestes lepszy ode mnie... jestesmy rowni ...

Kolezanka znowu pisala, ze jada 40-tka, sypie przez cala droge ... lada moment powinna byc ...

Gizelabarano nie daj sie chorobsku !!!

Dobranoc ... do jutra...
Jovita

1,816 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:25:55)

http://i50.tinypic.com/ibza86.jpg

1,817 Ostatnio edytowany przez Nicolle (2010-03-14 18:26:39)

Jak już wstaniecie to kawka i ciasto czeka na Was  http://i50.tinypic.com/f4k17s.jpg

1,818 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:17:11)

hhh

1,819

Witam w ten poranek niedzielny - u mnie na ulicy widać lód!!!!!
Wrócę do mojej sąsiadki = Nicolle pytasz o jej męża - to jest facet starszy od niej o rok ( 88 lat !!!!!!)cha cha
Oni parę lat mieszkają już w tzw. separacji cichej!!!!On prawdopodobnie ma młądszą dzierlatkę tak twierdzi Ona - cha
Widujemy go jak przejeżdża naszą ulicą pomalutku - zagląda w jej okna!!!!!

Także dziewczynki bierzmy przykład - wszystko jeszcze przed nami!!!!!cha,cha  Ona ma plany jeszcze i to jest to = mieć tyle werwy do życia!!!!      te wszystkie podróże funduje jej : Syn - dobrze ustawiony w Niemczech!!!!!
Jeszcze jedno - Ona to dama - coś takiego jak Beata Tyszkiewicz - po prostu klasa nr. 1

1,820 Ostatnio edytowany przez sentymentalna Jani (2010-01-25 23:17:26)

kkk

Posty [ 1,756 do 1,820 z 113,586 ]

Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024