I jeszcze coś !!!!

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 1,748 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I jeszcze coś !!!!

Znowu uśmiałam się z Waszych obrazków , zwłaszcza ten z komputerem. Czytam i czytam co robicie , co juz poza Wami. Ja oczywiście w powijakach, ale cóż u mnie totalny kryzys finansowy. Małżeński zażegnany. Jest ok. Zapłaciłam w pracy Zusy, czynsze, podatki , prądy i inne. Te podstawowe koszty w tym miesiącu wyniosły ok. 5.000 zł.A dla nas grosze. Jest to dla mnie takim zaskoczeniem,że nie mogę się pozbierać z tym wszystkim do kupy. Nie sądziłam ,że po 9 latach działalności jak przenosisz się do innego miejsca, to zaczynasz prawie od nowa. To jest dla mnie nowe doświadczenie. I też bardzo kosztowne. Adaptację lokaliku zrobiliśmy za swoje oszczędności, po prostu się "zerując". Myślałam... otworzymy jest lato .. będzie dobrze.....Na zakupy świąteczne i w ogóle na święta nam 200 zł. A same opłaty 550. Więc pomyślcie jaki mam nastrój "Swiąteczny". A tu biegacie po sklepach. JA TEŻ CHCĘ!!!!!!!!!!
Pustki -no trud

- widok z mojego okna
A tak mialam ochotę na cos slodkiego .
Nicolle jak Ty zrozumiałas ?? ze niby dlaczego mialybysmy juz nie pisac ??
To byla przeciez tylko "tablica pamiatkowa" ku czci 50 strony
Jak bedziemy pisac to szybko nam zleci do 100 strony .
Mysle ze po świetach bedziemy mialy więcej wolnego czasu - chociaz u mnie to róznie bywa .
Jutro znowu wyjazd na zabiegi - pomagaja to nuie narzekam ze nie jest m i to za bardzo na ręke ani na nogę hiiiiiii
JUz nakrylam stól po 4 probach hiii nic mi nie pasowalo ale teraz jestem zadowolono .
Zrobiłam sobie kapiel z painka i swiecami , nalalam lampke czerwonego wina i zanurzylam cialo w wodzie a mysli we wspomnieniach ...............
Łodyga tez mnam problemy z hostingiem róeniez i mnie ladowal się obrazek tylko do polowy
- z tych stromych schodków "spadłam", uczę się zmniejszać zdjęcia
Buu Nicolle - minęłysmy sie - to przez to ładowanie - bylam na forum jak Ty pisałąś ten post Trudno - do jutra zatem .
Może jeszcze zglądnę dzisiaj a gdyby nie to zycze Wam udanego cieplego i radosnego poniedziałku
.
czesc dziewczynki ,a ja jutro do szpitala na oczyszczanie macicy zaczelam krwawic po roku przerwy ,dzisiaj bylam na izbe ,zbadala usg zrobila na 8rano na czczo,oj nerwy mam okropne,lece jeszcze obejrze dom nad rozlewiskiem pozniej zajrze ,bo miejsca sobie nie moge znalesc .
Morawa - nie denerwuj sie - bedzie dobrze - musisz myslec pozytywnie .
To niemal rutynoqe czyszczenie i zdarza sie dośc często przy okresie
przekwitania Oj biedne my sa .. tzn, kobiety ciągle cos .
Albo ciąża , albo jej brak , albo mjakies zapalenia , albo inne przypadłości.
A facet ?? wszystko ma pochowane i przez to mniejsze ryzyko infekcjii .
Morawa - trymam kciuki i zycze pogody ducha .
Sciskam Cię bardzo serdecznie .
i znowu problem z hostingiem nie mogę nic wkleić buuuu
Morawa - dla Ciebie .

Witam....Morawa trzymaj się ,,, wiem,że nieprzyjemne ale coż należy się poddac zabiegowi, to chyba jest abrazja, koleżanka miała ją dwa razy,ale zaraz po zabiegu wraca się do domu, tylko sama atmosfera szpitalna nie sprzyja dobremu samopoczuciu a nasze szpitale tu nie Dr Sambor i inni. Odezwij się po powrocie, bo w tej chwili chyba już poszłaś do szpitala. Pozdrawiam i ślę dobre energie.Mam nadzieję,że dojdą, bo znają tylko kierunek- Morawa
Moje drogie ponieważ nie wiem czy znajdę czas na usiądniecie przy komputerze juz dzisiaj chce złożyć wam życzenia.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim: zrozumiałych instrukcji, przyjaznych interfejsów szczelnych zapór ogniowych, ludzkich księgowych, genialnych pomysłów, mistrzowskich zagrań, przychylności szefów, zdecydowanych zleceniodawców i klientów, trafnych wyborów, hojnych sponsorów i spełnienia marzeń!!!
Zdrowia takiego, jak najzdrowszy rydz w lesie. Prezentów tyle, ile słoń uniesie. Szczęścia większego, niż Pałac Kultury. Przygód ciekawszych, niż szkolne lektury. Życia dłuższego, niż włoskie spaghetti. Snów kolorowych, jak barwne konfetti. Słodyczy słodszej, niż tort karmelkowy.Dobrych przyjaciół, na wieczór zimowy
Gwiazdora w kominie, Prezentów po szyje. Dwa metry choinki, Cukierków trzy skrzynki. Przed oknem bałwana i Sylwestra do rana.
i
Smutno mi bardzo i nawet nie mam ochoty fotek wsta
Morawa - jak będziesz w domku - daj znac - martwimy sięo Ciebie .
!

Niby zmeczona a do spania jakoś nie sporo .
Jutro znowu zabiegi - caly dzień roizdarty ja zreszta podobnie .
Zołądek boliu od lekow - pije chyba 10 herbate i jakoś nie pomaga .
Halny rządzi od wczoraj - jest -12 C , snieg schodzi w ciagu dnia doslownie w oczach - wszystkie świerki są zieloniutkie a wygladaly btak światecznie bo biało .
SZkoda .
Nocolle - miłego jutrzejszego dnia
Dobrze ze mam juz w dużej części porobione zakupy - bylam dzisiaj wozona jak "panisko" - niestety jeszcze chyba dlugo nie bę mogla
byc sama dla siebie kierowca .
Grzymajcie sie cieplutko netki .
.
Na dobranoc
Siedzę wieczorem i myślę o Tobie,
gwiazdy już gasną na niebie.
Żyć mi jest trudno, zasnąć nie mogę,
bo czym jest życie bez Ciebie

Nicolle - moze te fale nas ukolysza do snu ...?????????
No Hey! Kobietki - a u mnie od niedzieli popołudnia nie było NETU - ależ brakuje człowiekowi tego świata wirtualnego!!!
Odchamiłam sie trochę oglądnełam dobry film "Uprowadzona" z L.Nelsonem film akcji - porywają jego córkę do burdelu w Paryżu (handel żywym towarem) naprawdę dobry.
Potem oglądałam na TVN - Jeniec - 1 część ,tez świetny o obozie na Sybirze - u mnie za oknem było -14 st.leżałam pod ciepła kołderką - a tam wszystko działo się na mrozie -30,-40st dobry film!!!
Wczoraj porobiłam zakupy - niech to szlag trafi jak wszystko poszło do góry- tak niewinnie o 1 lub 2 zł!!
Dzisiaj kupujemy karpie - jak będą po porcjowane - to już święta całą parą!!!!
O której zaczynacie kolacje???/U mnie w tym roku później bo po 18 grubo!!!!
Morawa zdrowia życzę - myślę,że dzisiaj już będziesz w domku!!!!
Nicoll - co Ty taka zrezygnowana,fotki wstawiacie ekstra !!! Pozdrawiam ASIA
Witam , wpadam tak na sekundke dzień dobry wam powiedzieć i zaraz dalej za prace trzeba sie brać .
Morawka pewnie w domu juz moze cos dzisiaj napisze , choć łyżeczkowanie to standardowy zabieg ale jednak zabieg.
Nicolle czemu taki podły nastrój ? Jak możemy pomóc? A ja święta na luzie tylko Wigilia u mnie w drugi dzień idziemy w gości a w pierwszy dzień się bycze
kościółek i nic więcej.
Miłej pracy dziewczyny, bez stresów i złości niech te Święta upłyną w poczuciu Radości i wszystko jedno z jakiego powodu , może być nawet ten żemy tu jesteśmy z drugiej strony monitora.
Witam...u mnie pracy przy "garach" ciąg dalszy .. ale już smakuję,że wszystko będzie pyszne, dzisiaj mam bogate plany..... Koszty w firmie zamknęły się w kwocie 5.800. Stwierdziłam,że jak zajmuję się robotą, to zapominam o kłopotach . Chociaż na chwilę przychodzi ulga. Momentami jest mi strasznie smutno tak jak Nicolle. Wpadnę wieczorem, teraz kończymy śniadanie. Na razie
drogie Koleżanki życzę Wam dużo zdrowia ,radości i rodzinnych spokojnych Świąt.
Niech Boża Dziecina błogosławi Wam w Nowym 2010 Roku. Niech znikną kłopoty, zmartwienia nastanie pokój, zgoda, miłość i dobro w Waszych rodzinach i na całym świecie.
Aby te Święta były wyjątkowe dla Was.
Pozdrawiam serdecznie. Życzę miłych ,słonecznych dni. Do następnego ..... "spotkania"
Wasza nie wiele młodsza metrykalnie./ a dużo starsza w samopoczuciu/ koleżanka Julia

Schiz

Bardzo dziekuje za zyczenia swiateczne ,ktore przeczytalam w naszej kafejce dla 40-tek.
Ja wysylam dla Was oto taka animacje ,zyczac zarazem zdrowych Swiat i radosnych chwil w Nowym Roku 2010
http://www.jacquielawson.com/preview.as … pv=3175361

dzisiaj mam zly dzień-na piechote 45 minut zamiast 15 do przystanku Pks -u horror .Ale nie mam innego wyjscia.
ZAbiegi musza byc a autem za wielkie ryzyko .
Jestem po złamaniu środstopia ..Przeszlam 2 operacje - lamanie i na nowo nanizanie polamanych starych kosteczek .
Stopa byla zdrutowna 9 gwozdziami ufffff bol nie do opisdania przxez 3 tygodnie .
Z gipsem i bizuterią nawet zdązylam sie polubic po 8 tygodniach wspólnej niedoli ,ba nawet z kulami sie zaprzyjaznilam i nie rozstaje się z nimi wcale .
Cierpie bardzo nadal a najgorsze to jest to ze sie jest zaleznym od kogos .
Staram się nie byc ciężarem dla nikogo ale .nie wszystko mogę zrobic .
Dzisiaj w planach bylo baaaaaardzo duzo i co ??????nic ...poleguję ze spuchnietą i bolącą nogą .
i wściekam sią sama na siebie .

!

Nicoll - to jest niestety uzależnienie - tylko miłe,cha,cha......
No dziewczyny wstawać i do kuchni.......marsz........ja dzisiaj jeszcze drobne zakupki...no ale chleb dopiero jutro .....z potraw wigilijnych nie mam jeszcze nic.....dzisiaj kompot z suszek to na pewno....nie pracuję to dopiero jutro robię atak na kuchnię.......a może ciasta upiekę,zobaczę jeszcze......najważniejsze to spokój w działaniach!!!. Wiecie co każdy taki zagoniony,spontanicznie życzy się wesołych świąt- a tu smutne dostałam wiadomości,szwagierka ma przerzuty.....i co mam jej powiedzieć w życzeniach????Dzisiaj moja kuzynka chowie swojego męża ( szok 40 lat),na pogrzeb nie jadę bo to 600 km!!! No ale to jest właśnie życie!!!
Dość tych smutków........Miłego dnia życzę ASIA

Dzień dobry
A przepraszam cie Nicolle ale nie widziałam ze pisałaś , może byłam zalogowana ale na innej stronie siedziałam ? a możesz mi zdradzić tą słodką tajemnicę gdzie tu widać jak ktoś jest?
Ja juz też pomalutku ku końcowi , ryba po grecku jest śledziki w trzech odsłonach są , ryba na galaretke własnei mruga, na sałatkę ugotowane maż posieka. barszcz czerwony sie gotuje jeszcze trochę grzybowej z łazankami bo nie kążdy barszczyk lubi i bedzie koniec, prezenty popakowane , prawie juz ![]()
No odpoczęłam polecę dalej podziałaś , szkoda ze Morawka ani słówka nie napisze ::((

No Hey!Upiekłam jednak dzisiaj ciasta i ugotowałam kompocik!!
Reszta jutro,pokroję skladniki do sałatki a doprawię wieczorem!!!Jutro posprzątam podłogi ( tylko mówią to co robisz we Wigillię - to przez cały rok-cha,cha ) Dzisiaj był taki szary dzień ,że nic się nie chciało!!!
Odpuszczam sobie bo wieczorem i tak się źle sprząta!!
U mnie jest nastrój świąteczny bo przyplątała mi się kolęda i wciąż nucę pod nosem; li li li li laj moje......
No zameldowałam się a teraz odpoczynek!!!!Pa

Dla Was wszystkich światecznie zyczę
Odrobiny ciepla dzieki ludzkiej zyczliwosci, odrobiny swiatla w mroku dzieki szczeremu usmiechowi, radosci w smutku dzieki ludzkiej milosci i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju ...

Jestem w polowie drogi z robota - od rana co chwila brakuje prądu - to skutki halnego który szaleje od 3 dni,
Dobrze ze pieklam mięsa to nic sie nie stalo .
Teraz kończę pieczenie . ciasta .
Jutro syn z wnusią . przyjada ubrać zywą jodełke - piękna i bardzo duza .
Jest taka jak sobie wymarzylam - by la upatrzona juz od ubuieglego roku .
Noga spuchnieta i wściekle boli ale ...........ma prawo .
Wypoczywajcie .Do jutra .

Dziś Wigillia -życzę wszystkim wspaniałej atmosfery świątecznej aby wszystko na stole było pyszne,nie przejadajcie się Kobiety,Dużo uśmiechu na co dzień nie tylko od święta, zdrówka i wszystkiego co najlepsze!!!!!! Asia
W dzisiejszym dniu życzę wszystkim Paniom po prostu Zdrowych i Spokojnych Swiąt.
wszystkiego najlepszego samych radosci zdrowia jestem w domu od poniedzialku ,zabieg mialam pod narkoza 15minutowa ,boze ile ja nerwow zjadlam ,wyniki za 3tygodnie ,dostalam antybiotyki ,dziekuje ,jestescie takie fajne ,wszystko maz robi ,bo musze sie oszczedzac ,nie forsowac jeszcze krwawie wiec drobne rzeczy robie .swieta sa co bede pisac .duzo radosci wam zycze
.

Witam Świątecznie ![]()
Myślę ze u wszystkich było miło i sympatycznie. Bardzo lubie pasterke msza ma taki niepowtarzalny klimat.
Nicolle tak szybko nie wycinają , przeciez to jest ostra ingerencja w organizm, i hormony inaczej pracują, jak nie ma potrzeby robi sie tylko łyżeczkowanie oczyszczają z przerostu błony śluzowej i więcej nie potrzeba , widocznie twoim koleżankom w cytologi wyszło cos niebezpiecznego jak w wyniku jest 3 i bardzo duży przerost błony , grożący jakimś krwotokiem lub z rakowieniem to tak sie robi .
Morawa życze szybkiego powrotu do żdrowia , zdrowia życze wszystkim ![]()
Miłego dnia
Witam Kobietki w ten świąteczny dzionek!
Myślałam że będę pierwsza a tu masz - miszmasz......... cha,cha
Wczoraj pisałam o nie przejadaniu,ale jak zawsze po Kolacji wigilijnej : myślałam,że pęknę....
Pozdrawiam!!! ASIA
Wszystko przebiega w wielkim SPOKOJU i CISZY. Tak u nas na wsi jest. Oczywiście jestem totalnie przejedzona zwłaszcza makowcem. Ale zrobiło się ciepło u nas jest 10 st.Cały dzień oglądamy tv.

Zupełnie wiosna nie ja w Boże Narodzenie być powinno , ale było milo , jak szliśmy do kościołka to tak fajnie, ja sie wrecz pozorom nie przejadłam , czyli jem więcej ale oczyma.
A teraz m,am rozciagniete forum na cały ekran wiec widzę kto jest
Witaj Świątecznie Łodyga ![]()
witam w swiateczny wieczor ,ja tez zjadlam troszke wiecej ,ale juz staram sie nie obzerac ,nie mialam internetu ,nie wiem raz sie pojawia drugi raz nie ma ,jutro mam gosci ,pogoda paskudna deszcz u nas leje ,ja siedze w domu ,tak przerost macicy i tak sie dzieje ,to nie zalezne odemnie .zycze zdrowka
milych snow.
o
No dziewczynki jeszcze się gościcie czy padnięte i objedzone leżycie????????????
Ja takich gości "obiednich" nie miałam i chyba jutro będzie też bez obiadu - jeszcze mam karpie!!!!
Dość tego obżarstwa!!!!!!
Tak .. dosyć tego obżarstwa,, przynajmniej u mnie.. teraz będę oglądać kabaret Koń Polski. W te święta wypoczęłam od wielu lat... bo nie miałam gości ani rodziny... syna nie liczę.. bo zupełnie "nieuciążliwy".
!
czesc dziewczynki ,u mnie tez syn z synowa i wnunia pojechali ,maz odwiozl mame wieczorem ,jestem tez troszke zmeczona ,chociaz za duzo nie robilam bo moj mi pomogl bardzo duzo ,ale tez bardzo duzo mowi ,ale takie to zycie mezczyzni lubia sie chwalic co robia ,my to robimy na codzien ,trzymajcie sie cieplutko.
dobranoc........
No tak ......1.04 ...naoglądałam się tv za wszystkie czasy. Ciekawe czy teraz usnę... bo drzemałam popołudniu.. ale dobranoc

Pozdrawiam serdecznie - bardzo jestem zmęczona - regeneruję "prawicę"
bo jest w oplakanym stanie po przedswiatecznym dreptaniu 
Mam mamusie u sibie i w zwiazku z tym nie za bardzo wypada abym przesiadywala przy kompie .
czesc dziewczynki ,dlatego jest niedziela mozna odpoczac ,pogoda sloneczna,po co tyle sie szykuje ,jak polowa zostaje jeszcze jedzenia na nastepny tydzien ,ale tak mamy ,teraz sie regenerujemy.pozdrawiam
niunia to daj spokoj ,posiedz z mama.
od dzisiaj dieta do sylwestra.
Czekam...aż moi wyjdą ... jadą do Teścia .. moi czyli syn i małżonek.Ja zostaję, przygotowuję sobie dokumenty do Haccap do pracy na 2010 rok, taka proza.... oglądam program o galaktykach i czarnych dziurach.... jak się mają do tego moje problemy finansowe??????
Heyka!!!!!Kobiety!!!!!
Trzeba napisać ; święta,święta i po świętach ......jak dobrze,że jutro normalny dzień!!!!!
Pozdrawiam poświątecznie ......a tu znowu szykuje się powtórka z rozrywki ....trzeba będzie coś przygotować na Sylwka i Nowy Rok!!
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 1,748 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024