Niu7nia... z tym deszczem zab to dobre ...
:D:D
Jezu, co to sie na tym swiecie robi, sodoma i gomora ...juz sobie to wyobrazam ...
A zywe chociaz byly, czy zdechle ?...
Wczoraj poszlam wczesniej spac, o wpol do pierwszej, to dzis wczesniej wstalam, o dziewiatej ... Mam dzis pracujace popoludnie, wiec dzionek szybko zleci ... Na jedno lubie ten wtorek, bo moge sie wyspac do syta, ale na drugie caly dzien praktycznie wypada z jakichkolwiek innych planow ... Przed praca mam zbyt malo czasu, zeby cos zrobic, a po pracy juz mi sie nie chce ... (kazdy powod jest dobry, zeby sie lenic)
U mnie dzis wyrazna poprawa pogody... wprawdzie nadal jest sporo chmur, ale ma byc sucho i sloneczko od czasu do czasu wyglada, a temp. podskoczyla do 20 st.C, wiec jest to wyrazny wstep do lata ...:):)
Wczoraj zapowiadano na ten rok bardzo cieple lato ... zabrzmialo to raczej jak grozba, a nie obietnica ... hahahahaha ... bo na upaly nikt nie czeka ... ludzie chca ciepla, a nie goraczki ...
Marzy mi sie bardzo dlugie lato, z temp. 23-26 st.C i deszczykiem jedynie w nocy ... prawdziwa rajska pogoda ... ech...:D:D:D
Jagodki corka chyba byla wczoraj operowana, czy mi sie cos pokrecilo ... Jagodko, trzymam kciuki za corke i zycze jej zdrowka ... i Tobie tez... Trzymajcie sie obie ...:):):)
A Dudus chyba znowu na wycieczce z Karolka...
:):)
No, czas juz pomalu szykowac sie do pracy ... jest tak dziwnie, ze nie wiadomo, jak sie ubrac ...
Pogode chyba troche przechwalilam... Gdy wstalam bylo znacznie mniej chmur, niz teraz i duzo wiecej slonca ... Powtarza sie stara prawda, ze dzien nalezy chwalic po zachodzie slonca ...
To do potem, Dziewczynki ... i piszcie, zebym miala co czytac pod wieczor ...
:):)