Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Strony Poprzednia 1 … 105 106 107 108 109 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,891 do 6,955 z 113,586 ]

6,891

Odp: Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Cuda jakieśik alboco   VAUSTi   hiiiii -  teraz się istotnie zgadza ,
Widocznie   nasza kafejka potrzebowała Twojej obecności  i  samo sie naprawilo .
Raz jeszcze dzięki.
http://img1.vpx.pl/up/20100601/text73.gif

Zobacz podobne tematy :

6,892

Hallo -  hallo  nie ma  NETEK  buuu   .
Chyba sie upiły moim poczęstunkiem   buuuuuuuuuuu
Idę i ja zatem zalac  robala  buuuuu
http://img1.vpx.pl/up/20100601/6347_800x60024.jpg

6,893

Witam i pozdrawiam własnie wróciłam z basenu i szykuję sie do znajomej na drinka bo przy takiej pogodzie to człowiek wpadnie w depresję  pa http://www.iv.pl/images/75398015709807576016.gif

6,894 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-06-01 20:37:46)

Witam - wieczorkiem - właśnie obaliłam butelkę wina bułgarskiego to na dzień dziecka - bratowa przyniosła
ale sączyłsmy od 16............... humorek jest!!!!!!!! tylko co z tego ???????????????

Dobranoc Myszki - http://i48.tinypic.com/npj484.gif miałam humorek!!!!!!!!!!!!! już straciłam po pewnej rozmowie telefonicznej..................ech życie..........................do jutra

6,895

Witajcie Kochane Koleżanki ...  serdecznie Was pozdrawiam smile

tyle się w moim życiu dzieje : Kocham i jestem Kochana .......... poznałam Go w necie , zaiskrzyło ....

wbrew wszystkiemu smile)   jestem bardzo szczęśliwa !!!!! Wszystkim Wam i tym w związkach i tym samotnym życzę  takiego WIELKIEGO UCZUCIA

pozdrawiam cieplutko Julia

6,896 Ostatnio edytowany przez Alicja05 (2010-06-01 22:05:29)

UUUUUU , ale tu dzis drineczkowo i barowo he,he!

Tak , tak niu7nia masz rację z tymi emotikonami i innymi kodami powinny być na jeden stronie jakoś.Bo bardzo to jest uciążliwe, mnie sie po prostu nie chce czasem już wchodzić przełączać na emoty czy pogrubienia...... Na innych forach to jest proste. Ale co ,tam  nie ma takich fajnych "babeczek" jak u nas:-))) Ha,ha!
Och Julio zazdroszczę Ci takiego uczucia , to prawdziwe szczęście Cię spotkało! Wspaniale , widzisz a miałaś tyle kłopotów, czytałam Twoje wcześniejsze posty......

To ja wypijam wszystko co postawiłyście i idę spać! Bo i tak padam na .......

http://img257.imageshack.us/img257/8290/dobrejnocy.jpg

6,897

http://i47.tinypic.com/2rwn8up.jpg

Witam - u mnie  l e j e    a nie pada - i tak ma być do soboty.............

meldujcie sie dziewczyny.............co tam u WAS ............odezwę sie potem    Pa!!!!

6,898

witam i pozdrawiam ,oj jovitko mialas przeboje 21wiek i takie przeboje ,ale wazne ze jestes z synem ,schiz ale masz super ,mozesz saczyc a ja nie hi hiteraz mniej bede na forum troszke rano troszke wieczorkiem ,bo to wplywa na moje zdrowie nie moge siedziec po 3-4godziny przy kompie ,ale to nie znaczy ze z wami nie bede ,oczywiscie ze bede hi hi

6,899

alicja,jagoda ,gizelka ,niunia ale sie posmialam ,oczywiscie my wszystkie jestesmy dziewicami,bo siedzimy przy jednym albo jak same to dalej bronimy sie przed seksem ,tylko to ujemnie na nas wplywa ,czym kobieta starsza potrzebuje seksu ,bo wszystko wiednie i co choroby ,jak nie glowy to serca ,jak nie kregoslupa to d......i tak w kolko ,bierzmy przyklad z zagranicy ,bo my szybko sie starzejemy ,bo jetesmy caly czas matkami dla dzieci ,dla mezow ,dla rodziny ,syn zawsze mi mowi mama takie meczennice te polki ,wszystko dla kogos robicie nic dla siebie oj zycie .

6,900

Witajcie u nas też straszna pogoda ,a co do  seksu w starszym wieku czy wy babki uważacie że już nie mamy ochoty na to ,ja wiem po sobie że jeszcze tak żle ,nie jest z moją osobą ,ale musze do tego długo i cierpliwie męża namawiac ,u nas to zawsze ja byłam tą co chciałai mój już tak się rozleniwił że tylko czeka ,a ja juz zaczełam się buntować ,ale myślę że to za póżno na zmiany ,no i czekam i czekam  ,cieszę się że Julka poznała kogoś to da jej napewno lepsze poczucie  pa a to w mojej kuchni dla męża i mnie  a czy coś się domysli  -zobaczymy

6,901

http://www.iv.pl/images/13513596236013910363.jpg     a to miało byc w wpisie

6,902

WITAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI.Ja joz psychicznie nie wytrzymuje tego deszczu.co dalej bedzie . w poniedzialek jade na Zielona szkole,atu ciagle poprawy nie widac.Co do tych Dziewic to rzeczywiscie,,,,,jestesmy nimi,,,,Schiz od dawna wiedzialam skad jestes.Niu7nia a my my to powinnysmy sobie po ///gorolsku pogodac///.Jagodko Jovitko Vera Alicjo ---spicie ---dzisiejszy dzien akurat do tego sie nadaje.czesc  Morawko co tam z [[[seksem]]] ja sie tam nie bronie tylko mi sie nic nie trafia///TO ZART///TAK ZWANA ,,,POPRAWA HUMORU,,,bo jak czasami czlowiek pobredzi to od razu gdzies te smutki choc na chwile ida do schowka.

6,903

witaj GIZELOBARANO.     TYLKO NIE MOW ZE U CIEBIE SLONECZKO ,,BO SIE ROZPLACZE.

6,904

Kochana no  nie też pada i jestem tym zmartwiona   k:

6,905

Dzień dobry netki kobietki. Ja jestem  a jakby mnie nie było. Idę walczyć z chwastami.

Jovitko faktycznie to syn miał przeboje. Żeby to było w Polsce to bym się nie zdziwiła ale w Holandii?

Jeśli chodzi o seks to ja jestem super dziewica. To mój jest erotoman.Przez ten seks to sobie kariere zwichnęłam
a teraz muszę zwierzynę i roslinki dogladać.   Dzisiaj mam plan wieczorem z obrazkami ale czy mi to wyjdzie to nie wiem.  U mnie szaro,ponuro ale nie pada.    Pozdrawiam

6,906

Jagodko ale z ciebie szczesciara .ty sie chyba lepiej modlisz bo u ciebie nigdy nie pada.jezeli idzie o mezow to moj to pobilby REKORD GIUNESA w //EROTOMAN//

6,907

Witajcie Dziewczynki srodowo i slonecznie ... smile:):) U mnie zapowiada sie dzis ladny dzien, choc nie az tak bezchmurny, jak w prognozie ... temp. 21 st.C, a w weekend ma dojsc do 24 st. sucho i slonecznie ... nadchodzi lato ... smile:):)

http://img188.imageshack.us/img188/8303/5207lakachmury.jpg

Wczoraj mielismy dzien na luzie ... ja pracowalam po poludniu, a synus odsypial ... pozniej przeinstalowywal mi wszystko na kompie, wiec nie moglam sie z Wam pozegnac ... Poszlam spac o 3-ej ...
Dzis pospalam do syta i w spokoju ... borowanie u sasiadow widac zakonczone ...Mam tylko nadzieje, ze nie zaczna natychmiast u kogos innego ... Chcialabym, zeby do wyjazdu syna byl spokoj, niech sobie chlopak troche odpocznie, w koncu jest na urlopie ...

Dzis czeka mnie dzien kulinarny, opiekam i dusze mieso ... czas na przyzwoity obiad ... Wczoraj syn byl caly dzien na grzankach i serniku ... Obudze go ok. 14-tej i zabierzemy sie do powaznej pracy ...
Wlasnie  przywiezli  mi stolik pod tv, kolor jest wlasciwy, ale rozni sie odcieniem od regalu ... trudno, nic na to nie poradze ... wiec musze akceptowac ... W nowym domu i tak postawie je oddzielnie, wiec nie ma to takiego wielkiego znaczenia ... Na razie ogladalam tylko jedna deseczke, pozniej zobacze, jak to bedzie wygladalo w calosci ...
Synus pomoze mi zlozyc ... wprawdzie potrafie sama, ale nie dam rady przestawic telewizora, a tak ustawimy wszystko na miejsce i bede mogla pozbyc sie od razu starego stolika ... Mlodsza kolezanka zabierze go dla rodziny swojego meza...

Julka ...ciesze sie, ze zawitala do Ciebie milosc i ze jestes szczesliwa !!! Ciesz sie nia jak najdluzej !!! ...smile:):)

Widze, ze wczoraj poruszylyscie atrakcyjny temat ... seks pan po 50-tce ... big_smile:D:D Oj, zberezniczki, zberezniczki ... zachciewa sie duszyczkom do raju ... lol:lol::lol:
A calkiem powaznie to potrzeby w tym zakresie sa bardzo indywidualne i wcale nie jest tak, ze trzeba, bo cos ... To sa tylko zakodowane programy, ze cos musimy ... nic nie musimy ... smile:):)
Jezeli bedziemy wierzyly, ze brak seksu padnie nam na glowe, to nam padnie ...  tak samo jak wierzymy, ze umrzemy bez jedzenia i bez picia ... Wszystkie moje kolezanki boli glowa, jesli dlugo nie jedza ... bo to jest uzaleznienie ...
Slyszymy, ze musimy jesc warzywa i owoce, bo musimy miec witaminy i mineraly ... gdyby to byla prawda, to ja bym juz dawno nie zyla, albo byla jedna wielka choroba i do tego bezzebna ... A tymczasem trzymam sie swietnie, jestem zdrowa, jak byk, a zebow niejeden mlody, opychajacy sie witaminkami by mi pozazdroscil ... big_smile:D:D
I to samo jest z seksem ... jest dla ludzi ... jeden musi, drugi nie musi, ale chce, a trzeci nie musi i nie chce ... i kazde z tych zachowan jest dobre i prawidlowe ... smile:):)
Nasz umysl zawiaduje tym, co dzieje sie w naszym ciele ... Jesli panujemy nas soba, nad swoimi myslami i emocjami, to zadne burze hormonalne nam nie groza ... big_smile:D:D

Mnie osobiscie cnota nie kojarzy sie z czystoscia i niewinnoscia, tylko ... z brakiem doswiadczenia ...:)
Jezeli mowimy o "czystosci", to znaczy, ze uwazamy seks za brudny ... tak ujmuje to katolicyzm ... ale to jest bledne ...
Seks wcale nie jest brudny, chyba ze wykorzystuje sie go w negatywny sposob ... to nasze intencje nadaja mu znaczenie pozytywne lub negatywne ...

Holendrzy sa bardzo dlugo aktywni seksualnie ... rowniez po 80-tce ta sfera zycia jest nadal bardzo wazna ... Ludzie starsi sa o wiele bardziej aktywni, niz mlodzi ... maja wiecej czasu dla siebie, sa bardziej wypoczeci ... i czesto jest to ich jedyne hobby, ktoremu oddaja sie z wielka pasja do smierci ... big_smile:D:D
Tutaj panowie sa bardzo jurni, a panie robia wysiadke ... Mnostwo starszych kobiet chodzi z wozeczkami, a panowie maszeruja dziarsko...
Polecam wiec Wam, Dziewczynki, tutejszych panow ... big_smile:D:D
Osobiscie nie jestem anty ... naleze do tych, ktorzy moga, ale nie musza... 
Jesli jestem z mezczyzna, to na pewno nie tylko po to, zeby mi chrapal nad uchem ... big_smile:D:D ale jesli jestem sama, to nie tesknie, bo wtedy moje cialo sobie smacznie spi ... i to ja decyduje, czy ma sie obudzic czy nie ... jest to z pewnoscia bardzo wygodne ... smile:)

Wybaczcie, ze pisze tak ogolnie, ale tylko pobieznie przeczytalam o czym pisalyscie i nie mam juz czasu, zeby ustosunkowywac sie do postow kazdej z Was oddzielnie ...  bo kuchnia wzywa ... big_smile:D:D

Zycze Wam dobrego i pogodnego, pomimo nienajlepszej pogody, dnia ... Serdecznie pozdrawiam... i postaram sie wpasc wieczorkiem ... smile:):)

http://img576.imageshack.us/img576/7926/2vtxmko.jpg

6,908

jovitko ty to jak moj syn ,caly czas mi to mowi ,tez zadne leki ci nie pomoga ,jak glowa nie zmieni myslenia ,nie zmienisz zrodla ,ja kupilam telewizor ,dywan ,teraz mam 40cali i sie ciesze hi hi ,u mnie pogoda piekna sloneczko ,mam pranie na balkonie to nie oze padac hi hi

6,909

seks potrzebny to napewno hi hi

6,910

I prosze - poruszylysmy temat seksu po 50-tce i od razu lepsze popoludnie u mnie .
Nie pada ale stany wód bartdzo poszly w góre  - oczywista oczywistość ze moja piwnica znowu zalana .
      Troche s wody  sie pozbyłam a resztę jutro wnusia zrobi ak z chlopakiem swoim przyjedzie .
  Dzisiaj mnie nie bylo od 6 rano w domu - przyjechałam po 17-tej
Dobrze że lubie tą  moją pracę społeczną  bo inaczej to by mnie nikt nie zmusił  dzisiaj  do wyjścia z domu .
Lało całą noc i do poludnia  - nie zmruzyłam oka bo samochód zostawiłam przed garazem /nie wiedzieć czemu  ??/ i bałam sie ze rano nie odpalę mojego Diesla .
Ale bylo oki .
Chciałam zarej . się  do ortopedy /innego /  ale terminy sa na sierpień   buuuuu
po przyjeżdzie z   parodniowego urlopu  zajmę się  tak na  procent tym kolanem .
Nara dzisiaj za zarobione i jeszcze ciepłę zety  kupiłam lekarstwa na odbudowe chrząstki i mazi  ,
Oczywiście od razu  zażyłam dawke razy 2  hiii   zeby porządnie stanąc  na nogi .
tzn,. kolano .
http://img1.vpx.pl/up/20100602/20255451.jpg

6,911

Witajcie "Babeczki Neteczki"

Poruszyłyście  delikatny temat , ale nie tabu  big_smile   SEKS   big_smile Hm pewnie że w pewnym okresie życia jest on bardzo potrzebny a w okresie gdzie nasz organizm jak by usypia , jest mniej potrzebny i my kobiety bardziej szukamy oparcia i szacunku w swoim partnerze , a jeśli  chodzi o głębsze jego pojecie to odesłałabym Was do książki którą ostatnio właśnie z zapartym tchem czytałam "Jedenaście minut" - Paul Coelho . i na tym bym zakończyła swoje wywody, bo zupełnie nie znam się na seksie , hi, hi!  big_smile  big_smile  big_smile Nawet nie wiem skąd się biorą dzieci  big_smile  big_smile  big_smile

A tak na poważnie , to u mnie nadal listopad za oknem i żyć się nie chce bleeeeeeeeeeee!

JOVITO  - przyślij nam swego lata w końcu , nie bądź taka tylko dusie   big_smile  big_smile  big_smile My tez chcemy wygrzać kości   big_smile   big_smile

Spadam już pogapić się w tv. cały dzień harowałam..... (gotowałam) .....Pa dziewczyny do jutra! Spokojnej nocy Wam życzę!!!!                                                 

http://img217.imageshack.us/img217/7024/dobranocka500.jpg

6,912 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-06-02 21:17:40)

Witam wieczorkiem Kobietki

u mnie przez dzień się wypogodziło - nawet było parę godzin słoneczka - jutro wolny dzień - nie lubię takich "dodatkowych niedzieli" w tygodniu...............dzień mi zleciał - nijako - jako-tako..........

jak byłam za zakupkach - to wpadłam do fryzjera - wydegażować grzywkę - nic nie policzyły- miły gest - ale dałam 2 zeta na kawkę...

mało?????????????

pytanko do was ; jeżeli koszt podcięcia np.15 zł - za samo podcięcie,bez mycia głowy - to dajecie      ile??????????? - może to śmieszna kwota ale ja zawsze daję tylko 2 zł napiwku.............
wiem,że niektóre dają wyliczone a niektóre sypia napiwkami..............wiadomo- zależy od zasobności portfela

tak samo jak listonoszka przynosi rentę np.dzisiaj mojej Mam- tam jest zawsze końcówka 7 zł - przeważnie ja podpisuję - i daję tylko 2 zł - moja Mam jest oburzona - bo ona dałaby najmniej 5 zł...........

i to są tylko dwie "sprawy" - gdzie  coś daję więcej ............wychodzę z prostego założenia: że Mi przecież nikt nie da nic za darmo...

no może źle to ujęłam        jak każdy da te 2 zł - to przez cały dzień uzbiera sie niezła - dodatkowa sumka..........Pa!

6,913

Dobrej Nocki Myszki - spokojnej a może seksownej??????????/cha,cha

http://i47.tinypic.com/2mr5fo7.gif

do jutra    Pa!!!! tongue:P:P

6,914

Pozdrawiam i jak co myslićie seks po 50+ myslę że kobiety w naszym wieku jeszcze potrzebują ,no panowie z tym u nas gorzej wiem z mojego doswiadczenia  ae oni sie do tego nie przyznają pahttp://www.iv.pl/images/15136809636243471894.gif

6,915

taka prawda gizelko ,schiz ja dostaje na konto nic nie daje ,u fryzjera daje 2-5zalezy co robi ,niunia to u ciebie tez ciezko ,nie daj sie jesli tylko mozliwe ,zalewa ci piwnice ,dobrze ze wyjedziesz na kilka dni moze uspokoja sie te deszcze .pozdrawiam trzymajcie sie cieplutko.

6,916

Znowu mogę się tylko przywitać..... a więc witajcie Panie....zaglądam od czasu do czasu ...poprawię się po egzaminach .....

6,917 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-06-03 00:14:49)

No i post mi wcielo ...:)

6,918

Troche sie obrobilam ... prawie caly dzien urzedowalam w kuchnimia. Mialam kupe miesa do obsmazenia i duszenia ... ale bedzie na dluzszy czas ... big_smile:D:D
Synus przez ten czas zlozyl stolik pod tv...Jest calkiem ladny, ale troche nizszy, niz ten stary i musze cos wykombinowac, zeby go podwyzszyc ... Mam pewien pomysl i dobrze, ze sa dodatkowe rece do pomocy ...:D
Z wiercenia dziur nic dzis nie wyszlo, bo wieczorem juz nie mialam ochoty zaczynac tego typu pracy ...

Chetnie podeslalabym Wam troche sloneczka, ale tutaj tez nie bylo go za wiele ... W sumie dzien nie byl az tal ladny, jak zapowiadano i wial zimny wiatr, ale, na szczescie, bylo sucho ...W weekend mialo zawitac lato, a tymczasem dzis prognoza ulegla zmianie ... W niedziele i poniedzialek ma byc deszczowo i burzowo ... cos to lato wcale nie ma ochoty przyjsc ... Jedno wiem juz na pewno, ze w tym roku bede miala lata za malo ...:)

Jutro jade z przyjaciolmi do Niemiec ... Skonczyly sie juz dobre ciasta i wino, wiec trzeba uzupelnic zapasy ...Tym bardziej, ze wkrotce mam urodziny i musze poczestowac kolezanki i kolegow w pracy...

Trzymajcie sie, Dziewczynki ... nie dajcie sie wodzie ani innym przeciwnosciom losu ...:):)
Jesli macie potrzeby, to nie zalujcie sobie ...:D:D:D
Przyjemnosci sa wazne, choc pewnie kazda z nas rozumie pod slowem "przyjemnosc" cos innego ...:) to nie ma oczywiscie zadnego znaczenia ... najwazniejsze zebysmy byly z zycia zadowolone ...:):):)

Dzisiaj nie wysiaduje ... Morfeusz najwyrazniej sie za mna stesknil, a ja ... za nim ... big_smile:D:D
A wiec D O B R A N O C   Dziewczynki ... kolorowych snow Wam zycze  i   d o  j u t r a ... smile:):)

http://img541.imageshack.us/img541/824/netkafejkanoc.jpg?http://img218.imageshack.us/

http://img155.imageshack.us/img155/7444/5d1f8z.jpg

6,919

Witam leniwie wszystkie Myszki!!! http://i47.tinypic.com/kbuc9e.gif

czeka mnie kolejny nudny dzień - będę się plątać po mieszkaniu nie robiąc nic - narazie u mnie nie pada- od soboty ma być trochę lata- najwięcej mi dokucza zimno w mieszkaniu...........

Jovita zajęta pichceniem dla syncia............
Lodyga pilna uczennica ......
Morawa i Gizela dokazują o seksie i tak ma być,cha
Alicja piękne te Twoje fotki
Niunia kuruje kolanko przed wylotem
Jagoda miałaś pobawić się fotkami- czekamy.......
Vera Ciebie coś wcieło..............
Lena nasza pogodynka ......co tam?????????
Duduś szykuję się na zieloną szkołę - ale chyba jeszcze jesteś
Dziunia co tam???????????
Julkanasza zakochana sąsiadka............

no chyba wszystkie Was wspomniałam - jak pominełam- to sorki - to tylko początkująca skleroza 
                                                                         http://i48.tinypic.com/30n7s7n.gif
do potem.....................pewnie dopiero wieczorkiem,bo nie będę miała dostępu do kompa.......................Pa! tongue:P:P

6,920

http://img1.vpx.pl/up/20100603/obraz_20398.gif       Duduś -  jasne ze sie musimy spotkać  - juz moja w tym glowa .Uwielbiam  wszelkiegoi rodzaju spotkania , imprezy , imprezki .zjazdy ,
Ten typo tak ma  hiiiii
                   http://img1.vpx.pl/up/20100603/obraz_20398.gif   Schiz  nie daje zadnego napiwku bo  jezeli jestem wczesniuej um ówiona i t PANI NIC EKSTRA DLA MNIE NIE NZROBIŁA TO NIBY DLACZEGO ????
                   Podobnie przestałam częstoiwać jedzeniem ludzim którzy u mnie cos tam  robia . Bo przecie.ż i tak mamy ustaloną stawkę .
                      http://img1.vpx.pl/up/20100603/obraz_20398.gifłodyżko   zycze Ci pomyslności na egzaminach dzielna dziewczynko ]Rzadko bywasz ale i tak ogromnie sie cieszymy że nie zapominasz o nas i w wolnej chwili wpadasz ,
                 http://img1.vpx.pl/up/20100603/obraz_20398.gif  Jovitko - zycze udanych i smacznych zakupów . zakupów   . A na twoje sloneczko czekamy nadal .Dobrze że 2 dni poświęciłąs kuchennym zajęciom bo teraz zaoszczędzisz więcej czasu na wspólne chwile z synusiem
                        http://img1.vpx.pl/up/20100603/obraz_20398.gif Julka ??? wcięlo Cie  na całego hiii   milośc wymaga poświęćeń i jest absorbująca  ale fajnie że podzieliłaś  sie z nami swoim szczęściem . Dobrze jest - tak 3-maj .
http://img1.vpx.pl/up/20100603/obraz_20398.gif Alicjo w krainie czarów  pieknie wyczarowujesz dla nas  obrazki i kolaże .
http://img1.vpx.pl/up/20100603/obraz_20398.gif - kolano jakby dzisiaj mniej bolalo .Czyzby po konskiej wczorajszej dawce ??? Jest znaczna poprawa . Dobrze  bo jakbym w tym samolocie wyglądała z chorym kolanem  hiiiiiiiii
http://img1.vpx.pl/up/20100603/obraz_20398.gif  gIzelo pozdrów ode mnie morze  a co do seksu  to ..........  ano właśnie szkoda gadać .Lata lecą  a  ja odlogierm leżę hiiiiii
    U mnie w górach na poludniu P. jest bardzo pochmurnie  ale ....Nie pada
          a trawa sobie leży i lkeży i robi żołte plamy .Trudno nie dam rady chodzić po nierównym trawniku .
http://img1.vpx.pl/up/20100603/text64.gifhttp://img1.vpx.pl/up/20100603/423.gif

6,921

pozdrawiam dziewczynki ,u mnie duchota chyba  bedzie padac ,idziecie na procesje ,cos wlasnie vera nie pisze ,napisz co tam u ciebie,lodyga usztywnienia karku nie dostanie bo szybko ucieka z forum hi hi ja tez stolik chce kupic ,bo telewizor teraz mam nie na scianie ,tylko stoi na rezerwowym hi hi kupilam nowy wiec chce go na stoliku .http://boomerang.terramail.pl/kot.jpg

6,922 Ostatnio edytowany przez Jagoda60 (2010-06-03 11:08:33)

Dzień dobry . Ale u mnie wczoraj przeszła burza .Od 18 do  21 tak sie kręciło i z mojego planu nici.

Ja nie wiedziałam ,że to dzisiaj Boże Ciało i długi wekend. Mój zjechał w nocy i dzieci mają przyjechać. Rany a ja nawet  zakupów porządnych nie zrobiłam. Muszę zaraz koguta zabić na rosół.Makaron mam to obiad z głowy ale nastepne dni?

Niu7nia  jest takie fajne powiedzenie. Lato mija a ja niczyja .

Dziewczyny nie wiem kiedy wpadnę,jestem zszokowana jak mogłam zapomnieć. Ale to wszystko przez tą robotę.
Pozdrawiam Was i zyczę  słonecznego wekendu.

6,923 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-06-03 11:28:34)

Witajcie Dziewczynki bardzo serdecznie ... smile:):)  Niu7nia mi uswiadomila, ze macie dzisiaj swieto i w zwiazku z tym zapewne dlugi weekend... wypoczywajcie wiec ... smile:):)

U mnie dzis zapowiada sie piekny dzien, bez jednej chmurki ... tak mialo byc wczoraj, a nie bylo ... big_smile:D:D
Przewidywana temp. 20 st.C, wiec dla mnie to jeszcze nie lato ... big_smile Pozytywna prognoza jest tylko do soboty, a potem bedzie tak, jak u wiekszosci z Was : deszcz i burze ...
Mam nadzieje, ze te prognozy sie nie sprawdza, tak jak i inne ... big_smile:D:D

Zaraz musze robic synkowi grzanki, ale zapomnialam wczoraj odlodzic mielonke, wiec mam pare minut wolnego zanim troche odtaje ...
Syn dostal u mnie straszny apetyt, az sam sie dziwi ... big_smile:D:D Podczas jego pobytow staram sie byc rybka spelniajaca jego zyczenia (kulinarne)... ale takiego tempa na co dzien to bym nie zniosla ... Moje matczyne poswiecenie ma swoje granice... Trzy razy w roku po poltora tygodnia robie to z przyjemnoscia, ale dluzej to bylby juz kierat ... big_smile:D:D

Morawko... ja siedze caly wieczor przy kompie, do poznej nocy i sztywnego karku nie dostaje ...:D
I w ogole, gdy siedze nigdy sie nie opieram...ani glowa ani olecami ... zawsze siedze o wlasnych silach ... big_smile:D:D
Stolik pod tv musialam zmienic, bo po pierwsze nie pasowal kolorem do pozostalych mebli... kiedys mialam meble jasne, a teraz ciemniejsze ... no i mam tez nowy telewizor ... czy taki nowy?... ma juz prawie 2 lata... i wystaje z bokow poza stolik ...
Moj telewizor jest bardzo duzy ... fajnie sie w niego patrzy, zwlaszcza slepemu, jak ja ... ale strasznie trudno dobrac stolik pod niego ... no i teraz mam problem z wyborem mieszkania ... Moj duzy pokoj ma prawie 4,5 m szerokosci, ale prawie wszystkie starsze mieszkania maja pokoje w granicach 3,5-3,7 m szerokosci i to jest problem, bo wtedy tv bede miala za blisko ... W moim mieszkaniu zastepczym tak mialam, to az bezwiednie wciskalam sie w sciane, zeby sie troche od niego oddalic ... I teraz musialam wybrac wylacznie nowe domki, w ktorych duzy pokoj ma szerokosci przynajmniej 4 m ... To zabawne, ale musialam dobierac mieszkanie do telewizora ... big_smile:D:D Na jedno troche zaluje, ze nie kupilam  mniejszego, o rozmiar, albo dwa, bo wtedy pasowalby do kazdego pokoju i mialabym duzo wiekszy wybor ladnych stolikow... no ale chcialam miec ... duzy ... cos za cos ... big_smile:D:D
Swietny ten Twoj obrazek pani z kotkiem ... lol:lol::lol:

Ojej ... musze sie zabrac za grzanki, bo nie wyrobie ... za godz. musze byc calkowicie gotowa do Niemiec ... a chcialam sie odniesc do kazdej z Was ... wybaczcie Kochane, zrobie to wieczorem ... smile:):)
No to do potem ... zycze Wam udanego dnia ... smile:):)

http://img541.imageshack.us/img541/5672/2r6gokl.jpg

6,924

witajcie dziewczyny!

od poniedziałku jesten poza domem więc milczałam .Wyjechłam do rodziny mężą odpocząć psychicznie, pobędę jeszcze kilka dni. tutaj są prawie same kobiety, pięć, w wieku od 7 miesięcy do 56 lat , fajne babki. popisałabym o nich , ale może sobie tego nie życzą , ograniczę się do siebie.

ta wieś jest koło przemyśa, podoba mi się tytaj, bo  jest tytaj sporo  pięknych akacji , które akurat teraz kwitną,i innych drzew,  przypominają mi miejsce, gdzie sie wychowywałąm
odezwę się jak wrócę w przyszłym tygodniu
pozdrawiam wszystkie babeczki  smile:)

6,925

Oczywiście dzień  na pracy  przeszedl - wiem wiem ze B. C  ale niestety ja musze wtedy pracowa.ć jak sie ciut lepiej  czuję i gdy nie ./pada .
                     Tyl;e co skonczyłam i zaczęlo padac  buuu  ale trawe pozbierałam i  pod  swerki z nia wjezdżałam bo na taczkach bylo mi niestetyh za niewygodnie , ale panisko ze  mnie co ????????
               Teraz ide odpoczywać  na góre - kapiel i do łożeczka - chyba troche przecholowałam z pracą  bo zaczyna znowu bolec a rano bylo tak fajnie ,
            Powycu
             inałam bardzo duzo jałowców - bedzie  na ognisko jak przeschna ,
Zal wycinac ale  za dużo tego wszystkiehgo i trudno jedenj osobie  dbać o to .
Będzie przejrzyście i uladzone .
                    I tak wytrzymsalo ca.;y dziueń bez deszczu - a tera to mi nie zalezy  tzn, o tyle ze nie jestem juz na zewnatrz .
                     Odpoczywajcie drogie  netki - udanego wieczoru ,
http://img1.vpx.pl/up/20100603/2ekrp1d_oczekiwanie71.gif

6,926

poogladajcie sobie - dostałam pocztą e-m   
http://www.voila.pl/013/aq8bw/

6,927 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-06-03 21:28:54)

Wpadam chociaż Was poczytać -
Morawa
  ta fotka z kociakem Ci się udała   http://i50.tinypic.com/25g4boh.gif

Jagoda - ale narobiłaś smaka na rosołek z takiego kogutka " dziobanego"  - bo my bidulki w mieście,nie mamy szans na tak swojskie jedzonko............

Zapowiadają cieplejsze dni - to mnie cieszy najbardziej..........

Dobrej Nocki Myszki  http://i50.tinypic.com/w18j9.gif   do jutra

jeszcze spróbuję odczytać to co Niunia przesłała  z meila - tylko nie wiem ,czy nie zapiszę gdzieś tego tak,że nie będę mogła odszukać..............

No Niunia Wow - ale wstrętne stare niedźwiedzie!!!! cha,cha - dobre - muszę przesłać to moim koleżankom !!!!!
Ty to zawsze wyszukasz coś dobrego lol:lol::lol: Pa!

6,928

Dziewczynki ... wcielo mi 2 posty ... syn przeinstalowal mi Opere ... teraz ma byc lepiej ... zobaczymy ... wrrrrrrr...:):)
Nie mam juz ochoty nic tworzyc ... jestem zdegustowana ...
Jutro przed poludniem mam wolne, to wypije z Wami dluuuuuga kawke... smile:):)

A dzis mowie Wam  D O B R A N O C ... spijcie dobrze, odpoczywajcie  i  do   j u t r a... smile:):)

http://img202.imageshack.us/img202/824/netkafejkanoc.jpg

http://img205.imageshack.us/img205/6989/2n0pvlh.gif

6,929

Witam piątkowo - i deszczowo jak na razie   
Jovita -
nic bardziej wkur......ego niż wcięcie posta  http://i47.tinypic.com/dxi6p4.gif

dzisiaj wydaje mi się ,że jest poniedziałek http://i46.tinypic.com/ipbp8o.gif czekam na jakie 2 godzinki bez deszczu - żeby pranko wywiesić..........

piszcie dziewczynki w miarę możliwości http://i45.tinypic.com/a1kbnm.gif

ogladam teraz TVN 24 - straszne ulewy były w nocy - zapowiadają 3 falę powodziową..............

do potem         ................

6,930 Ostatnio edytowany przez niu7nia (2010-06-04 08:45:09)

Lało całą  noc - -,przeszły 3 potężne bourze
malo spałam bo wylewałam wodę z piwnicy . Horrorrrrrrrrrrrr.Znowu noga-kolano boli bo  peewnie nadwyrężone nocnymi pracami .Teraz także leje jak z cebra - nieprzerwanie .
           http://img1.vpx.pl/up/20100604/obraz_16767.gif      schiz  -  odleglośc miedzy nami w sumie niewielka a u Ciebie nie pada ????? czyli co jest grane ??
http://img1.vpx.pl/up/20100604/obraz_16767.gif  duduś  ??  a jaka u Ciebie  ??  czy wszystko  oki ???
                  http://img1.vpx.pl/up/20100604/obraz_16767.gifJoVitko
nie wiem czy to jest  zależne od przegladarki  ?? ale byc może  ze zainstalowanie Opery  usunie wcinanie postów .Czego Cio zyczę
      http://img1.vpx.pl/up/20100604/obraz_16767.gif  neteczki ??  chyba niem "obraziłąm " Waszych uczuć wyższych i niższych ??  tym pps-em ???
            http://img1.vpx.pl/up/20100604/obraz_16767.gif  schiz  wiesz  ?? robie co mogę ??? hiii   i wyszukuje czy tez dzielę się z wami takimi  róznociami aby  cho.c troche "okrasić " Wam szarzyznę i codzienność .

6,931

czesc dziewczynki ,u mnie tez leje ,ludzie kiedy to sie uspokoi ,tak cierpia ci co ich zalalo ,patrzac na te budynki co spadaly ,to jakis horror ,gdzie to budowano na takich wzgorzach ,beda wioski likwidowac ,bo szkoda ludzi ,ich wkladu ,i znowu moze wrocic .pozdrawiamhttp://www.dziennik.pl/files/archive/00166/FR_shutterstock_539_166156e.jpg

6,932

Jovitko   ja mamjuz Opere dłuszy czas jest naprawdę dobra i szybciej działa ,a co do pogody to juz od wczoraj  jest bardzo ciepło i sie opalam jest mi smutno jak czytam ze u niektórych z was jest taka brzydka pogoda ,-pak:
    cool wynik:http://www.iv.pl/images/16461977895701038908.jpg

6,933

Witajcie Dziewczynki ... smile:):) znowu mi wcielo posty ... ten jest testowy...

Wpadne wieczorkiem, a na razie zycze Wam milego dzionka smile:):)

http://img37.imageshack.us/img37/4989/scb67k.jpg

http://img261.imageshack.us/img261/9133/3gify.gif

6,934

WITAJCIE
u mnie rano ulewa potem rozjasnienia teraz slonce wiatr chmury przegania cieplo
oby te prognozy spr sie na dluzej
goscie od wczoraj sa na slub szykuja sie
ja spacerek zaliczylam
juz kolejnego fiolka upatrzylam---bordowy
to lada dzien z lisci go troche oskubie
a teraz kawusia z mleczkiem
lody truskawki i  smile smile smile

6,935

Witam wieczorkiem!!! Myszki !!!!!!!

Lena - brawo pierwsza setka  http://i47.tinypic.com/v8ok5l.jpg kwiatuszki dla Ciebie!!!!

chyba jest ogólno -polska depresja związana z powodzią - Chwała Bogu ,że zapowiadają ciepłe dni,bez deszczu

czy Wy też tak  oglądacie wszystkie wiadomości - o tym co się dzieje?????????

6,936

http://img1.vpx.pl/up/20100604/3cbd6f7bab7e378dc64a0bc929bee87a22.gif

6,937

Schiz -  także jestem bardzo zmartwiona  jak ogladam w TV informacjke o powodzi , To straszne - brakuje słow, Wysyłam sms-y by chociasz w ten sposób pomóc tym biednym ludziom .
http://img1.vpx.pl/up/20100604/dx0sn7ikw917.gif

6,938

Witam Niunia - pokazują te górskie potoki i osuwiska  - straszny żywioł............
jak tam u Ciebie w okolicy????? Oki!!!!!!!!!!! jak to fajnie piszesz...............

6,939

Dlaczego mężczyźni siusiają na stojąco...
> > > > > >
Kiedy Bóg stworzył Adama i Ewę miał jeszcze dla nich dwie rzeczy, które chciał im podarować.
Bóg powiedział: Mam jeszcze dwa podarki dla was, ten pierwszy to umiejętność siusiania na stojąco...
Adam przerwał mu - To dla mnie! ja chcę to! To będzie naprawdę
fajnie, życie będzie znacznie prostsze i weselsze!
Bóg popatrzył pytająco na Ewę, a ona skłoniła głowę i powiedziała: -
Dlaczego nie, to nie jest konieczne dla mnie.
Więc Bóg dał Adamowi tę umiejętność. Adam krzyczał, skakał ze szczęścia i
obsikiwał wszystko dokoła. Obsikiwał okoliczne drzewa, pobiegł na
wybrzeże i na piasku siusiając zrobił przepiękny wzór. Był dumny z tejumijętności.
Bóg i Ewa patrzyli na radość Adama a w końcu Ewa zapytała Boga:-
Jaki jest ten drugi podarek, który chciałeś nam dać?
Bóg westchnął i odpowiedział: - Rozum Ewo, rozum!
hahahahahahah    .

6,940 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-06-04 21:28:35)

Niunia - wierszyk fajowy.........

dzisiaj mnie popołudniu ząb bolał - olaboga!!! jak to źle - jak człowieka coś boli......to nic się nie chce.....
przed chwilką szorowałam mocno i dokładnie zęby,pastą leczniczą - bo może mi kamień podszedł   ............oj kłania mi się dentysta...........buuuuuuuuuuuu ...ten strach przed pierwszą wizytą po przerwie..............

Dobrej i spokojnej Nocki http://i46.tinypic.com/2vu0k9f.jpg Pa!!!!!!  do jutra.............

6,941

hejka wieczorkiem
i dzieki za kwiatuszki  schiz49 smile
ja takze ogladam wiadomosci i strasznie zal mi tych ludzi
ile to trzeba bedzie pieniedzy i sil by odbudowac zniszczony dom
by dac rade a nie popasc w depresje
zima tez dala popalic
dobrze ze nie mloci nas huragan jak w  AMERYCE PDa potem w STANACH
straszne te zywioly---pozar woda huragan

6,942

Lena ...gratulacje z okazji 100-u  postow !!! zycze Ci szybko nastepnej setki ... smile:):)

http://img717.imageshack.us/img717/9997/253323352533600.jpg

6,943

Na razie wszystko dziala dobrze ... Podobno te problemy powstaly przeze mnie, bo chcialabym za idealnie ... syn probuje spelnic wszystkie moje zyczenia, ale czasem to jednak nie pasuje i wtedy sa komplikacje ... Ok. niech i tak bedzie ... big_smile:D:D
Przed poludniem bylam bardzo zniechecona, bo znowu mi wcielo 2 posty przy wklejaniu zdjecia ...  na szczescie reszta dnia byla owocna ...:):)
Podwyzszylismy stolik wg mojego wczesniejszego pomyslu i wyszlo swietnie ... Facetowi w serwisie sklepu "zrob to sam" udalo sie bardzo dokladnie przykroic polki ... wyjatkowo ... a my z synem zrobilismy reszte ... Nikt by sie nie domyslil, ze dorobilismy do stolika jedno pietro... Bardzo sie ciesze, bo to bylo dla mnie bardzo wazne ... Poza tym powiesilismy pare obrazkow ... reszta pracy jutro ... smile:)

Zywioly sa straszne ... szczerze wspolczuje wszystkim, ktorzy poniesli straty ... i mam nadzieje, ze wkrotce nastapi poprawa pogody ... smile

Niu7nia ... dzieki !!! ... teraz nareszcie wiem, skad wziely sie te istotne roznice miedzy kobieta i mezczyzna ...mam na mysli oczywiscie intelekt ... lol:lol::lol: 

Baska ... na bol zeba najlepszy jest dentysta ... nie wymyslono jeszcze skuteczniejszego srodka ... big_smile:D:D  szczerze Ci wspolczuje ...  W Holandii kazdy musi min. raz w roku, a najczesciej 2 razy, zaliczyc wizyte u dentysty ... dla kontroli ... jest to zwiazane z ubezpieczeniem ...
Zycze Ci spokojnej, bezbolesnej nocy ... smile:)

Gizelko... ja korzystam z opery juz ponad 2 lata ... tylko syn przeinstalowywal mi windowsa z xp na 7 i znowu na xp i najnowsza wersje opery i wystapily jakies problemy, ktore mam nadzieje zostaly juz rozwiazane ...  to moja wina, bo jestem strasznie kaprysna ... big_smile:D:D

A co to sie dzieje z pozostalymi Dziewczynkami ?...  smile:):) Swietuja ?... smile

No to odpoczywajcie, Dziewczynki ... zycze Wam bardzo dobrej nocki i pieknych, odprezajacych snow w ramionach najcudowniejszego z facetow ...   i do  j u t r a  ... smile:):)

http://img15.imageshack.us/img15/1785/4184hawajeteczalakachmu.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/25/2mfn9d2.gif

6,944

Dzisiaj ja otwieram naszą przyjazna kafejkę - zapraszam w sloneczna sobote  na kawkę i cos slodkiego .
http://img1.vpx.pl/up/20100605/cw6lzhvd17.jpg
http://img1.vpx.pl/up/20100605/9903ti96.gif

6,945

Mam dobry humor bo na polu jest piekna sloneczna pogoda i lazur nieba nad głową - aczkolwiek narazie bardzo chlodno tylko 7 C .W ciągu dnia bedzie wysoka temp, ponoc nawet do 25 C oczywiście w cieniu ,
     http://img1.vpx.pl/up/20100605/2cqfqz682.jpg          Zapraszam trakże na sniadanie - częstujcie się moje  netki .

6,946

niunia to sernik z brzoskwiniami ,ja taki pieke,biore kawalek hi hi u nas rano pieknie slonecznie pozdrawiam was wszystkie ,lena gratulacje http://www.forum.kobieta50plus.pl/files/mi_serce_597.giflecisz szybciutko hi hi oj schiz mnie wczoraj tez zab bolal,jeden zab mam ulamany ten w tamtym roku i tak chodze ,drugi ma dziure ludzie kiedy ja pojde z ta geba hi higizelko to juz nie malujesz wlosow ,jovitka masz teraz radosc w domu ,fajnie ciesz sie bo niedligo syn wyjedzie.

6,947

No hey-HEY!!!!!!!!!!!! jak to miło,że już wstałyście Niunia i Morawka - pije kawkę w miłym towarzystwie!!!!

tak jak Niunia pisze:  j e s t     p i ę k n i e    słoneczko świeci- niebo błękitne  - cieszymy się jak dzieci,bo tak spragnione jesteśmy tego ciepełka...............

http://i46.tinypic.com/2yxozrk.jpg

dzisiaj dospałam do 8.10 - i teraz muszę startować do zajęć - jak taka pogoda to człowiek radośniejszy...........

do potem............. PIPENCJE lol:lol: drogie................

6,948 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-06-05 10:32:12)

Witajcie Dziewczynki weekendowo ... smile:):) 
Bardzo sie ciesze, ze u Was nareszcie slonce i koniec z deszczem ... smile:):) to troche odzyjecie ... mam nadzieje, ze bedzie to widoczne w kafejce... ze bedziecie czesciej wpadac ... big_smile:D:D

U mnie ma byc dzis ladny dzien, jak wczoraj i temp. 22 st.C, ale na razie tego nie widac ... Wczoraj bylo od rana czysciutkie niebo, a dzis jest sporo chmur ... Jest jeszcze wczesnie, wiec pewnie sie w ciagu dnia przejasni...

Dzis czeka nas dalszy ciag prac wiertniczych, a wieczorem zabiera nas moj dobry przyjaciel do siebie ... On ma tez potrzeby komputerowe, wiec syn zajmie sie jego kompem i jeszcze zahaczymy o jego corke... Tak jest za kazdym razem ... Jutro syn pojedzie do mojego innego dobrego znajomego ...  Oni pomagaja mnie w potrzebie, a ja staram sie zrobic cos dla nich ... i teraz syn bedzie sie wywdzieczal za mnie ... big_smile:D:D wiec dwa wieczory  nam odpadna na robocze wizyty ...

Zaraz musze wyrzucic stare papiery i opakowanie od stolika  i przy okazji przyniose z komorki pojemnik na balkon, bo wczoraj udalo mi sie kupic ostatnie 3 doniczki pelargonii w moim ulubionym kolorze lososiowo-rozowym, wiec chcialabym je wsadzic ...
W zeszlym roku moj balkon doslownie tonal w kwiatach, a w tym roku bedzie nader skromnie ... nie ma ladnych, dorodnych kwiatow ... wiekszosc to zdechlaki ... Pozniej chcialabym jeszcze posadzic ze 2 roze pnace , ale po nie, to musze sie wybrac dalej, do centrum ogrodniczego ... Chyba sie przejade na moim ferrari ...

Niu7nia... serniczek pyszny ... ale sobie pojadlam od rana ... a najwazniejsze, ze nie tuczy ... big_smile:D:D

Dziewczynki...zagladajcie i piszcie !!!... smile:):)

Wpadne jeszcze pozniej, a na razie zycze Wam bardzo pogodnego i radosnego dnia ... smile:):)

http://img444.imageshack.us/img444/5904/900460ett3nn73kg.gif

http://img43.imageshack.us/img43/9500/psqsepwve3r2uyhuqppbw.jpg

6,949

pozdrawiamhttp://piramidka.wrzuta.pl/sr/d/6YbSvaQjmLI/delfin

6,950

Witajcie Dziewczynki!
Lena gratuluje 100-nego postu!

http://img193.imageshack.us/img193/9052/beztytuu3ss.jpg

Miłego dnia i wspaniałego wypoczynku!!!!

Zwiewam bo nie mam czasu dzisiaj , ciężko pracuje he, he!

6,951

Witajcie Sloneczka .ale dzis fajnie slonce swieci  pranko na balkoniemi schnie .Niu7nia smaczny ten serniczek .Schiz nie lubie dentysty ale bez niego ani rusz.Jowitka dobrze ze masz takiego syna co zna sie  na komputerach, wiecie nie moge siedziec przy komputerze bola mnie zebra [kluja] wczoraj wreszcie poszlam do lekarza bo zeszlej nocy dostalam 39 stopni temperatury .mam przewlekle zapalenie oskrzeli,dostalam silny antybiotyk.i zobaczymy.tylko sie boje tej zielonej szkoly .ale mysle ze do poniedzialku bedzie lepiej.zawsze ide do doktora jak juz nie wytrzymuje,teraz jak tylko zakaszle to zaraz polece do doktora.ha ha ha.caluski dla wszystkich dziewczyn

6,952 Ostatnio edytowany przez morawa (2010-06-05 14:29:56)

dostaniesz lanie ,ze nie chodzisz do doktora dudus ,teraz wirus panuje ,dobrze ze tylko oskrzele ,bierz leki ,i wygrzewaj sie w lozeczku dudus.http://ogrod-amat.strefa.pl/aksamitki2a.jpg

6,953

wpadam zajrzeć TU - Witam

odprałam sie dzisiaj - 1 ręczne pranko + 2 razy automat - pięknie schnie na polku

teraz jadę na rowerek.........................do wieczorka!!!!!!!!!!!

teraz  w  RMF - zapowiadali na poniedziałek deszcz - a niech to!!!!!!!!       zmykam - korzystam ze słonka- wygrzać się...............

6,954

witajcie sloneczka smile
dzieki za gratulacje i nie myslcie ze ja swinia i niczym was nie ugoszcze
prosze truskawki  ptysie  lody owocowe  ajerkoniaczek
dzis slonko od rana
jego promyki zlapalam 
jest cudnie cieplo kolorowo
niebo bezchmurne  dawno takiego nie bylo  smile
milego popoludnia zycze

6,955 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-06-05 21:04:35)

Witam wieczorkiem......................
no dzisiaj dogrzało mi słoneczko - pojechałam na rowerku pierwsze kurs wziełam na taką długą słoneczną ulicę -po drodze spotkałam koleżankę,która też wyjechała się wygrzać - obie stanełyśmy w słoneczku - rozmawiając ok,godziny w słoneczku aż obie miałyśmy dość gorąca - potem zaliczyłam szybko Kaufland - i pojechałam do szwagierki - tam usadowiłam się na huśtawce ogrodowej i tak bujałam się raz pod zacienie raz do słonka..........wracając przejeżdżałam koło takiej knajpki na polku............jest tam potańcówka taka z łorkiestrą  .............żal mi ,że nie mam tam z kim iść dzisiaj...........bo wszystkie moje kumpele gdzieś na imprezach domowych..........

Oj w takie dni - to mi doskwiera samotność....................

No nic nie wymyślę - jak wskoczyć do wyrka - uwierzycie,ze ja mam w mieszkaniu chłodno - http://i48.tinypic.com/j9q3iv.gif

do jutra................Pa!!!

Posty [ 6,891 do 6,955 z 113,586 ]

Strony Poprzednia 1 … 105 106 107 108 109 … 1,748 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Po 50 - Netkafejka 50 + - dla kobietek w kwiecie wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024