JOVITKO , ALE CO ZROBIC Z DZIEWCZYNAMI KTÓRE NIE MAJĄ AVATARA? nAS JEST 9 SZTUK JAK SIĘ NIE MYLE?.....
6,501 2010-05-21 22:23:51
6,502 2010-05-21 22:24:32 Ostatnio edytowany przez Jagoda60 (2010-05-21 22:26:28)
Już widzę ,jest,piękne jagódki.
Alicjo narazie zrobisz z naszych.A potem wkomponujesz jakoś.
6,503 2010-05-21 22:26:39
He, he, widzisz jakie to przyjemne uczucie jak sie cos samemu zrobi po raz pierwszy? ![]()
JOVITKO poszłas sobie juz , przepraszam ale chciałam pomóc Jagodzie pokazac te jagódki smaczne ![]()
Poradź co z resztą dziewczyn zrobić żebym nie obraziła nikogo?....
6,504 2010-05-21 22:31:31 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-05-21 22:33:12)
Jezu, wcielo mi posta ... nie nadazam !!!
:D:D waruje i pisze znowu
Jagodko !!! ale sliczne jagodki !!! wykapana Ty !!!
:D:D
6,505 2010-05-21 22:31:40
JOVITO GDZIE CIE WCIĘŁO?....... hEJ , HEJ CO TAKA CISZA?...................POSZŁYŚCIE SPAĆ?......
6,506 2010-05-21 22:34:40 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-05-21 22:37:28)
Alicjo... ja to wysiaduje do pozna, wiec na mnie mozna po nocy liczyc ... ja pozostaje na posterunku do konca ...
Tez tak mysle, Alicjo, ze te dziewczyny, ktore nie maja avatarka moga dolaczyc pozniej, albo wezwijmy je do znalezienia sobie avatarka ... bo nie wiemy, czy nie chca go miec czy nie umieja go wstawic ...
6,507 2010-05-21 22:34:54 Ostatnio edytowany przez Jagoda60 (2010-05-21 22:37:49)
Ja jestem a u Jovitki też się świeci to jest i pisze pewnie.
Byłam Alicjo na jednym forum graficznym i poczytałam.Ale rozbolała mnie głowa.To za bardzo dla mnie zagmatwane .Chyba wolę swoją zwierzynę bo jest bardziej prosta do myślenia.
6,508 2010-05-21 22:38:35 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-05-21 22:41:21)
Ale jestes, Jagodko, apetyczna ... i kojarzysz sie z lasem i latem ... bardzo przyjemnie ...
:):)
Nie wiem, co dzis jest, ale przez te mnogosc postow, jakos sie zgubilam i juz nie wiem, co pisac ... to do mnie nie podobne ...
6,509 2010-05-21 22:39:49 Ostatnio edytowany przez Jagoda60 (2010-05-21 22:41:31)
Tak siedze i myślę ile to już dni nie ma Morawki? Chyba już ponad tydzień.Ciekawe co jej tam wynależli.
Jak nazbieram pierwszych jagód to Wam zdjęcie wstawię i pojecie sobie, a ma byc dużo w tym roku bo pięknie kwitły.
6,510 2010-05-21 22:40:49
Dzieczynki myśle że razem stworzymy nasz wspólny duzy avatar! Chciałabym Was prosic o podpowiedzi , abysmy wszystkie miały w tym udział, co Wy na to?.... Mysle że jedno nas łączy OGROMNE SERCE ! JOVITKO I JAGODO czekam na Wasze prpozycje , przespijcie się z tym pomysłem a może jutro cos nowego przyjdzie nam do głowy! Wyczarowac można mozna naprawdę cudeńka :-)))
6,511 2010-05-21 22:43:59
Tak ja tez mysle o Morawce , czy Ona czuje nasze mysli i wsparcie? Jak myslisz JOVITKO Ty się na tym znasz!
JAGÓDKO - jestes pojętna , połapałabys wszystko w lot! To tylko tak strasznie wygląda , a tam Panie graficzki sie wymądrzają , hi hi bo muszą!
6,512 2010-05-21 22:44:09 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-05-21 22:47:08)
Pomysl swietny, Alicjo ... moze jakies serduszka w jednym wiekszym ... moze do tego jakies przyjazne rece ... ![]()
Mysle, ze Morawka odbiera nasze wsparcie... ja tez o niej codziennie mysle z troska ... i wiem, ze jesli tylko bedzie mogla, to da nam znac, bo ona wie, ze na nia czekamy ...:)
6,513 2010-05-21 22:44:44 Ostatnio edytowany przez Jagoda60 (2010-05-21 22:47:35)
Alicjo Ty jesteś w tym dobra co widać po Twoich obrazkach.Pewnie Ty najlepiej wymyślisz.
O i Jovitka to też artystyczna dusza. Ja chyba się nie podejmę bo jeszcze Wam naknocę .
Alicjo a gdzie ten wspólny avatar będzie można oglądać?
6,514 2010-05-21 22:50:47
Moze krag splecionych rak, a w srodku serduszka lub serce ... ![]()
Czasem jestem tworcza, ale zwykle musze sie dlugo wprowadzac... jedynie pisanie mam na pstrykniecie palcem, tworczosc plastyczna nie ...:D:D
6,515 2010-05-21 22:58:52
O rany ale mi się ziewa. Zaraz usnę czy co? Chyba już na dzisiaj zakończę z Wami tą sesję. Za dużo pracy umysłowej miałam.
Dobranoc i spokojnej nocki życzę. Jovitko Ty też pewnie już zmęczona . Alicjo jeszcze raz dziekuję.
6,516 2010-05-21 23:03:00 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-05-21 23:09:55)
Ja jestem jeszcze rzeska, ale jesli juz idziecie spac, to zaraz pomyje filizanki i zamkne kafejke ...:D:D
Jutro mam zamiar kupic ziemie, a w poniedzialek, w drugi dzien Zielonych Swiatek, ktory tutaj jest dniem wolnym od pracy, jest organizowany kwiatowy kiermasz, oczywiscie, na drugim koncu miasteczka ... Umowilam sie z kolezanka, ze pojedziemy na rowerach ...
Pierwszy raz w tym roku wyprowadze z "garazu" moje "ferrari"... no bo nie chce mi sie nosic kwiatow taki kawal, ze 4-4,5 km, a w swieta autobusy kursuja, co 2 godz. ... Najwyzszy czas wsadzic troche pelargonii, bo nie chcialabym zostac z pustym balkonem ... Moze kupie tez pare petunii ... zobacze na miejscu, co jest ladniejsze i swiezsze ... ![]()
Alicjo, Jagodko, Baska, Vero ... jestescie dzis pochwalone za szczegolna aktywnosc ... Tak trzymac !!!
Wam i pozostalym Dziewczynkom, ktore wpadly przelotnie mowie teraz slodziutkie D O B R A N O C ...
odpoczywajcie, snijcie pieknie i do j u t r a na wspolnej kawce ...

6,517 2010-05-21 23:03:23
E tam gadanie Jovitko jestes twórcza , jestes , kazda kobieta jest twórcza......Masz racje Jovito tez myslałam o sercu te ręce to super podpowiedx jutro bede kombinowac . a dziś padam na nos prawie cały dzien przed kompem ...... bleeeeeeee
Dobrej nocy dziewczynki obysmy jutro się szcześliwie obudziły! pa!
6,518 2010-05-21 23:05:05
Dobranoc Jovitko Ty nocny duszku hi, hi !Śpij dobrze ................
6,519 2010-05-21 23:13:25 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-05-21 23:46:32)
Buziaczki, Alicjo... i bardzo tworczej, dobrej nocki !!!

6,520 2010-05-22 00:01:45 Ostatnio edytowany przez morawa (2010-05-22 17:55:32)
witam dziewczynki jestem juz w domu wczoraj wyszlam ze szpitala ,badania komputerowe glowy dobre szyjne usg dobre ,pobralam kroplowki ,leki przypisal lekarz ,moj syn przyjechal ,dziekuje za pamiec tak mi smutno bez was ,troszke odpoczne od komputera ,pobede z synem ,pozniej poczytam ,lekarze mowia ze to depresja i ten stres tez ma wplyw .pozdrawiam dzieki jovitko mam leki ,mam wszystko ,musze tylko znalesc dobrego psychologa ,zebym miala rechabilitacje mozgu i duszy ,jest syn wiec jestem szczesliwa ,pozdrawiam
6,521 2010-05-22 01:01:22 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-05-22 01:02:43)
Witaj Morawciu Kochana !!! Jak dobrze, ze jestes juz w domu i ze dalas nam znak zycia!!!
Odpoczywaj sobie i ciesz sie synkiem, a w wolnych chwilach pisz ...Pozdrawiam Cie serdecznie... Caluski
A to bukiecik dla Ciebie na powitanie ...

6,522 2010-05-22 08:23:48
Witam sobotnio - Myszki!!!!!!!!!!!!!
Morawa - witaj!!!!!!!!!!!!na pokładzie!!!
Jagoda - awatarek wymowny - cała TY!!!! takie jagódki,borówki jak kto zwie z cukrem i śmietanką mniam.........
Alicja ciekawa jestem bardzo co stworzysz?????? z tymi Naszymi awatarkami????????
Jovita co do tych piwoni - to nie cebulki - tylko zbieranie naręczy pąków piwoni- ciężka harówa!!!!kwiaty na sprzedaż hurtową
a ja coraz częściej myślę o Naszej Niuni - co tam u niej!!!
a reszta dziewczyn??????????? piszcie ...............
z taką minką TU zaglądam spadam do potem
6,523 2010-05-22 10:01:27
Witajcie Dziewczynki ...
:):) Jak zaczelysmy wczoraj zgodnym chorem wolac Morawke, to ja sciagnelysmy ... nareszcie ...
A Niu7nia pewnie nie ma dostepu do kompa, bo inaczej cos by nam napisala ... Pewnie walczy bidulka z ta woda w piwnicy ...
Mam nadzieje, ze sie juz troche poprawilo... tak mocno dmucham, zeby sloneczko osuszylo ten nadmiar wody ...
:)
Niu7nia... trzymaj sie !!! i daj znak, jak tylko bedziesz mogla !!! Jestesmy z Toba !!!
Baska ... dzieki za wyjasnienie...
jakos o tych piwoniach nie slyszalam, ale w sumie, to niewiele sie tym interesuje, tyle co samo w ucho wpadnie ...:D
Najbardziej rozpowszechnione jest tu chyba przygotowywanie cebulek kwiatowych ... wiosna i jesienia ... moj syn tez przepracowal przy nich 1 sezon, jesienia ... paskudna robota ... ale to tez rzecz gustu ... Jak syn mi opowiadal i patrzylam na jego rece, to dziekowalam Bogu, ze nie musze ... a bylo pelno takich, ktorzy z wlasnej woli czekali w kolejce po te robote i dla mojego syna zalatwilismy ja przez znajomosci, bo nasz sasiad byl tam brygadzista na stalym etacie ...
W rejonie miasteczka, do ktorego chce sie przeprowadzic sa hodowle roz i tam tez jest sezonowo praca, ale piwonie to dla mnie nowosc... moze dlatego, ze holenderska nazwa piwonii zawiera w sobie "roze" i ludzie mowia ogolnie o rozach ... ![]()
U mnie dzisiaj zapowiada sie kolejny piekny dzien, wg prognozy 20 st.C i pelne slonce, co juz widac ... Na dworze cieplej, niz w chalupie ... ![]()
Ale tak bardzo nie narzekam, bo dzis obudzilam sie wczesniej z powodu ciepla...
mialam w sypialni cale 18 st.C... to w porownaniu z wczesniejsza temp. upal ...
:lol::lol: Ciekawe, ile stopni maksymalnie osiagnie moja sypialnia latem ... moze cale 20 ...
:D
Zaraz ide po ziemie ... pora pobawic sie w ogrodnika ...
Dziewczynki, wstawajcie i do kompa ... piszcie !!!

6,524 2010-05-22 10:38:54
Witajcie Dziewczynki!
MORAWKO - wreszcie jestes . ale martwiłysmy sie o Ciebie!

6,525 2010-05-22 10:41:15
A to dla nas wszystkich na dobry początek dnia:-)))

6,526 2010-05-22 10:45:50
I ja Was witam bardzo słonecznie i ukradkiem. Mój w nocy przyjechał ok.1 i teraz szaleje z kosiarką. Córki też sie spodziewam niedługo.Muszę odmrozić mięso.
Morawko WITAJ! Jak dobrze Cię widzieć.No wszystkie badania porobione,dadza Ci napewno dobre leki i będzie dobrze. A teraz odpoczywaj. ZDROWIA ŻYCZE.
Ja nie wiem kiedy do Was zajrzę bo mój zaraz zacznie gderac i komentować,że nic nie robię teraz tylko pewnie przy komputerze siedzę. Jakos wytrzymam.
Życzę Wam miłego i słonecznego wekendu a i jeszcze pracy twórczej Alicjo z tym wspólnym avatarem. Strasznie jestem ciekawa go. Kończę bo kosiarki nie słyszę.
6,527 2010-05-22 10:46:00
A teraz Wam powiem , ze jesli chodzi o nasze avatarki to trochę musicie uzbroić się w cierpliwość , bo chcę wszystko ładnie dopracować. Wczoraj juz nic nie robiłam , bo miałam dość kompa i oczy mi wysiadały! Ale dzisiaj na pewno coś spłodze.Hi, hi!
Wczoraj trzymałyśmy tu wartę , a ja jak nigdy , nie przypuszczałam że czas mi z Wami tak szybko zleci! Wszystkie jesteście wspaniałe. To już nie marudzę więcej i znikam bo program czeka na pracę:-) JOVITKO musze poszukac rąk do naszego obrazka hi:-))) Pa!
6,528 2010-05-22 10:47:10
Witaj Jagódko! !!!!!!!!!!!!!!
6,529 2010-05-22 12:28:13
Jagodko ... Zycze Ci duuuuuuuzo cierpliwosci i sily na prztrwanie tego weekendu ze slubnym ... To tez minie !!!
i zagladaj do nas, kiedy tylko bedziesz mogla ...
Alicjo ... daj sobie tyle czasu, ile potrzebujesz... praca tworcza nie znosi popedzania ...
a my musimy cwiczyc cierpliwosc ...
Nie pamietam juz, czy to ktoras z Was, czy moze Vera, pytala mnie o muchy ...
Oczywiscie nie moge wypowiadac sie o prawdziwej wsi, gdzie sa zwierzeta hodowlane ... Ale ogolnie az tak duzo nie ma ... Jak porownuje z moim mieszkaniem na 10-tym pietrze w Polsce to tu much jest nawet w domku z ogrodkiem o wiele mniej i komarow tez, pomimo duzej wilgoci ... Fakt faktem, ze dosc powszechnie zabezpiecza sie okna siatkami i instaluje sie specjalne siatkowe drzwi ...
A moze jest to tez sprawa klimatu, ze nawet robactwu nie pasuje ...
:D:D z tym, ze jesli juz cos tu przezyje, to zwykle jest bardzo kasliwe ...
Kilka razy zostlam ukaszona w lydke, gdy siedzialam w ogrodzie, nie wiem przez co, ale piekace, czerwone slady nosilam przez prawie 2 tyg., chociaz normalnie nie jestem alergikiem i nigdy w zyciu nie mialam takich reakcji ... Bylo to w innym regionie Holandii, gdzie jest duzo jezior, nie tu, gdzie teraz mieszkam ...
Ziemie juz przytaszczylam, dwa worki po 20 l, w poczciwej torbie na kolkach ... Znalazlam jeszcze w komorce resztki z ubieglego roku, ale do duzych donic nie moge sie dokopac ... Jak w poniedzialek wyciagne moje ferrari, to bede miala lepszy dostep do reszty ...:D
Mnie ten buldozek przypomina kota ... a moze jakis mutant ?...

6,530 2010-05-22 16:36:32
Szkoda że już poszłas JOVITKO . Mam dylemat ! Z avatarami jest nas 9 dziewczyn nie wiem co zrobić z dziewczynami bez. Napisac tylko , czy zostawić miejsce?.....................
Tak myśle że można by gdyby jeszcze ktoś doszedł do nas to można dokleić na obrazek hi,hi. Chyba zrobię miejsce jeszcze , mam juz prawie koniec więc nie długo Wam przeslę................
6,531 2010-05-22 16:37:38
O jestes jednak :-) Toi pisknij co myslisz?........
6,532 2010-05-22 16:42:11
O niestety poszłas juz , szkoda jeszcze to zajrzę ...............
6,533 2010-05-22 17:00:16
Alicjo... zagladalam pare razy, ale bylo pusto... pewnie wszystkie dziewczynki sie opalaja na sloneczku...
Ja tez zaraz ide zaliczyc rundke po osiedlu ... mam ambitne plany zrobic dzis jeszcze dwie ...
:D
Co do wspolnego avatarka, to mysle, ze najlepiej bedzie zostawic odrobine miejsca ...zreszta sama nie wiem, bo trudno mi to sobie wyobrazic ... Moze doklejenie byloby lepszym rozwiazaniem ?... Ach... osobiscie zdaje sie na Ciebie ... na pewno bedzie ladnie ...:):):)
No to widze, ze masz bardzo pracowity dzionek dzisiaj ... tworczo...
6,534 2010-05-22 18:03:26
6,535 2010-05-22 18:39:46 Ostatnio edytowany przez Vera (2010-05-22 18:48:38)
Witajcie dziewczyny!
witaj Morawko!( dobrze ,ze jesteś w domu ,nie pisałam o Tobie ale myślałąm)
Najpierw wypowiem sie w sprawie avatarka. Bardziej odpowiada mi różnorodność i podoba mi śię że każda ma inny, bo on też trochę mówi o nas.
Ale jeśli miałąbym byc jedyna , która tak myśli, to nie wiem....
A co z nowymi osobami, głupio by było zaraz na początek coś narzucac a jej samej tez nie ułatwiałoby zabieranie głosu.
Witaj Gizelo! To w koncu zdradzisz nam to tajemnicze miejsce, gdzie byłąś ? Chyba ,że pisałąś a ja przegapiłam....
Jagodo... wyjeżdzałm do Włoch jako opiekunka do staruszków. Na przestrzeni kilku lat chyba chyba z 8 razy po kilka miesięcy. Języka wczesniej liznęłąm troche przed pierwszym wyjazdem
w Polsce na kursie.
Dokoncze , innym razem , bo grzmi,,, na razie:):)
6,536 2010-05-22 19:06:49
Vero- no co Ty? Każada będzie miała swój avatarek , taki jak ma , nie mam zamiaru nikomu nic narzucac ani zminiać.Źle mnie zrozumiałaś.............. Zrobiłam cos takiego , jak sie Wam nie będzie podobał to sie skasuje i po krzyku hi,hi:-)

Jak umiałam tak zrobiłam, na każdą porę dnia jest inny, teraz jest wieczór więc jest na zachodzącym słoneczku:-) Jesli sie Wam nie spodoba to wykasujemy ............... Nie będzie mi przykro , nie wszystkim musi sie podobac to samo, przeciez jesteśmy rózne.....Serduszko jest z cegiełek , bo każda z nas buduje jakoś swoje życie i tak mi sie skojarzyło:-) Jak kiczowate to smiało mówcie............
6,537 2010-05-22 19:08:01
Witaj Gizelo, zdradź nam gdzie byłas i jak tam było co nic więcej nie napisałas.................
6,538 2010-05-22 19:27:19
Witaj Gizelko ... Juz sie naszalalas ... a odprezylas sie chociaz ?... bo po zdjeciu widac, ze bylo co ogladac ... ciekawe miejsce...
Vero...czytajac Twoj komentarz uswiadomilam sobie dopiero, co wlasciwie bedzie oznaczal wspolny avatarek ... Wiesz, ja to jestem ciemna masa komputerowa, a czasem tez i bezmyslna ...
:D Tak naprawde to myslalam, ze to bedzie cos, jak szyld naszej kafejki ...
ale jesli mialybysmy przez to wyzbyc sie naszych wlasnych avatarkow, to tez uwazam, ze zatracilybysmy nasza indywidualnosc ... Teraz najczesciej rozpoznaje Was po avatarkach, bo automatyczne zapamietywanie odbywa sie poprzez podswiadomosc, a ta zdecydowanie woli obrazki i kolory, niz teksty... a gdyby mialby ukazywac sie zawsze ten sam wizerunek przy kazdej z nas, to byloby duzo nudniej ...
Moze moglybysmy sie poslugiwac tym wspolnym, jako obrazkiem i np. otwierac nim podwoje kafejki i zamykac, obok oczywiscie innych fotek ...
Zastanowimy sie jeszcze nad tym ... niech tylko pokaze sie Alicja ze swoim dzielem ...:):)
6,539 2010-05-22 19:31:23 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-05-22 20:01:22)
Alicjo jestes Wielka Czarodziejka!!! Obrazek jest piekny !!! prawdziwe cudo !!! ... Mnie sie strasznie podoba !!! Zabraniam kasowania !!!
Bardzo ladnie i trafnie Ci sie skojarzylo z tymi cegielkami ... i w ogole wszystko razem jest takie ... cieple i przyjazne...
:) i jest mnostwo miejsca w serduszku dla innych dziewczynek, ktore jeszcze do nas dolacza ...
Naprawde masz zdolnosci ... jestem pelna podziwu dla Ciebie
Alicjo ... dziekuje Ci !!!
:):):) Juz go zapisalam i czekam na inne tla ...
Ciesze sie, ze Cie dobrze zrozumialam, calkiem intuicyjnie zreszta, bo przeciez wcale o tym nie mowilysmy, do czego ma ten obrazek sluzyc ...
6,540 2010-05-22 19:58:10 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-05-22 20:02:41)
Witam wieczorkiem Myszki wszystkie
Alicjo - ta fotka z awatarkami - pięknie to zrobiłaś - a gdzie to będzie ,tylko na tej stronie cafejki - nie kumam tego.......
Jagoda - biedna u z i e m i o n a!!!! cha,cha - przez własnego chłopa
- tak to bywa,lepiej nie odpalać kompa ,dla świętego spokoju - ja tez mam teraz przerąbane
syncio siedzi całymi dniami nad pracą mgr - potem jak skończy to znowu gada i gada do mnie- dopiero jak wychodzi - odpalam spokojnie ![]()
wg.mnie - dopisz tam Alicjo tak bez awatarków Lenę,Ladyred,Duduś - te dziewczynki które ostatnio tu piszą- jak kogoś ominełam to sorki
6,541 2010-05-22 19:58:26
Hello!
cieszę się że podoba sie Tobie Jovitko , miałam troche stracha , bo napracowałam sie nie mało hi, hi1 Ale to przyjemność dla mnie sama była . Bawiłam sie jak dziecko , ale to troche na tym polega grafika:-))) Nie źle zrozumiałyście mnie dziewczyny , jak mogłabym wszystkie pod jeden avatarek zebrać, a Ty tak to tez widziałas jak przedstawiłam ? ............. Dziękuję za Pochwały JOVITKO jest mi miło nie powiem że nie :-)) ale robiłam to dla nas tak żeby urozmaicić to forum i trochę nas wyróżnić:-))) zastanawiam się jak to forum kafejka działa , że nie ma administratora?......................Chyba jesteśmy w takim wieku że nikt z kijem nie musi nad nami juz stać hi,hi:-))) Pozdrawiam..............
6,542 2010-05-22 20:01:07
Dzięki SCHIZ - no niestety ale tylko tutaj bedzie ten obrazek , jak juz wspomniałam nie widziałam tu admina forum , to chyba nie da się nic zrobić. Ale zrobiłam serduszko na róznych tłach i wyszły bardzo ciekawe efekty................
6,543 2010-05-22 20:08:30
O przepraszam bo jest administratorka 29 lat młoda dziewczyna
I moderatorka tez jest , poczytałam troche bo nigdy nie byłam na pierwszej stronie odkąd się tu zagnieździłam w netkafejce
![]()
Szkoda JAGODY biedulki mąż zjechał i siedzi cichutko
Zapracowana dzis jak nic
![]()
6,544 2010-05-22 20:10:53
Alicjo, administrator na pewno jest ... ktos musi zarzadzac i czuwac nad przestrzeganiem zasad regulaminu ... Wlasnie znalazlam ... na pasku obok profilu i zaloguj sie/wyloguj sie jest "kontakt z redakcja" i tam mozna zglaszac swoje prosby i uwagi ...
Ja zrozumialam Cie wlasciwie, Alicjo ...
:):) i Twoje dzielo przeszlo moje wszelkie wyobrazenia i oczekiwania ... C U D O !!! ...
6,545 2010-05-22 20:11:43
Na razie zmykam wpadnę później , zobacze co w TV. sie dzieje bo zaraz mój men wróci z meczu i zawojuje TV.!!!!
6,546 2010-05-22 20:14:20
kontakt z administratorem - to na górze pisze :kontakt z redakcją..............dalej nie kumam,co chcesz zrobić
6,547 2010-05-22 20:17:11
"Chlop w chalupie to jak wrzod na d ... "
:lol::lol: tak mawiala przed wieloma laty kolezanka z pracy mojej mamy ... Byla dlugoletnia mezatka, wiec miala doswiadczenie... Wszystkie mlode mezatki oburzaly sie na te slowa, ale z wiekiem chyba sie zorientowaly, ze ta starsza miala racje ... bo takie zdanie maja prawie wszystkie dlugoletnie starsze malzonki ...
6,548 2010-05-22 20:22:37
Baska ... hurrrrrrrrra !!! hurrrrrrrra, Hurrrrrrrra !!! stuknal Ci tysieczny post !!! moje gratulacje !!! i szybko nastepnego tysiaczka !!!

6,549 2010-05-22 20:36:31
2 dni nieobecności tyle zmian - JAGODKA MA AWATARKA JAGODY - SUPER /CZYZBYM DOTAD NIE ZAUWAZYŁA ???/
Alicja zrobiłaś cudeśko - obrazek bardzo wymowny bo i serducho i dlon np,pomcna , przyjazna , i nasze awayarki .- swpiste cegiełki z których budujemy przyjazny klimat , interesujące nas tematy , rozstrząsamy dylematy ,,.Absolutnie zabraniam kasowania i prosze o więcej .
Morawka - ?? jak się czujesz ?? ściskam Cie po "góralsku " czyli serdecznie i przyjażnie
Gizela - podziel sie wrażeniami z wojazy ?? a jak cxzujke się pan mąż ??
dni temu miałąm blokade do tego zdrowszego kolana - 2 dni z bólu chodziłam po ścianach ,Dzisiaj jest lepiej ale nie wiem czy po srodkach p,-bólowych czy po bvlokadzie .
6,550 2010-05-22 20:38:42
cha,cha - dzięki - tak po cichutku myślałam sobie - czy któraś zauważy , Jovita jednak mnie przypilnowałaś
stawiam po drineczku
a co??? jest sobotni wieczór
czy któraś z WAS wie jaki jest nr.tel. na informację telefonów miedzymiastowych cos ogólno polskiego?????
6,551 2010-05-22 20:44:59
Niunia - chwała Bogu -że to tylko Twoje kolano - ja mam wyobraźnie niestety czasami w złym kierunku -
chyba kapujesz - jak sobie wyobrażałam co może być u Ciebie - na tej Twojej górce - te osuwiska.................
i bardzo dobrze ,ze to tylko "nóżka"........
6,552 2010-05-22 20:45:21
Och to dobrze żeście mnie nie przegoniły z tym obrazkiem. SCHIZ - gratuluje tysięcznego postu , brawo!!!!! Drineczka chetnie , czemu nie! Informacja ma chyba numer 118913 lub 116912 musisz zobaczyc który?
6,553 2010-05-22 20:46:29
sory 118912
6,554 2010-05-22 20:51:29
Dla Ciebie kwiatuszki SCHIZ 
6,555 2010-05-22 20:56:28
6,556 2010-05-22 21:03:24
Chłop w chałupie wrzód na d..... Wpadłam zobaczyc zdjęcia z powodzi we Wrocławiu.Ale nie ma jeszcze zdjęć.
Dobry wieczór ! Alicjo avatar BOMBA bardzo mi się podoba, BARDZO.
Dobranoc ,spokojnej nocki do jutra. Uciekam .
6,557 2010-05-22 21:04:49
Sciz to jest gorka ale bardziej wzniesienie o lagodnym nachyleniu.Mój domek stoi przy jednej z wiejskich gownych dróg ale na uboczu nie w "centrum " .
Tak masz racje niebezpieczeństwo zawsze jest gdy wchodza w grę nieprzewidywalne żywioły .
Dzisiaj np, po południu była burza za burzą aż strach bylo właczać kompa
Dom poludnia była istna sauna - duchota , nie bylo czym oddychać .
Teraz jest bardzo rzeskie poiwietrze i chlodno .No ale od gór zawsze bardziej "ciągnie " podobnie jak od wody .
.
chyba wpuścisz tego faceta ?? on do Ciebie z kwiatami i gratulacjami i ............. eee co ja bede uprzedzała ?? sam Ci zaproponuje hiiiiii
6,558 2010-05-22 21:11:22
Ja juz ide pod kocyk bo zimno mam w chacie jak ch..........ra! Brrrrrrr......
Mi juz pomarzyć o takim chłopie nie można abuuuuuuuu........
Dobranoc dziewczynki! Na innym tle jeszcze My!!!

6,559 2010-05-22 21:12:48
6,560 2010-05-22 21:16:13 Ostatnio edytowany przez schiz49 (2010-05-22 21:29:38)
No dziewczynki - bardzo dziękuję za kwiatuszki
Niunia Ty wiesz co mi potrzeba
- dawaj tego faceta - .................szkoda,ze tylko wirtualny Wow!!!
:P:P
dzwoniłam już dziewczynki - tam gdzie miałam ślad - szukam mojego przyjaciela - rodzina jego ma to w d............- nie szukaja Go!!!
ostatnio dzwonił do mnie miesiąc temu - ale zawsze z tel ,zastrzeżonego i krótko...........wsiąkł jak kamfora......
a tam : brak wiadomości - to dobre wiadomości..................
u mnie w domu też zimno jak fiks - ja troszkę się rozgrzałam emocjami - jak dzwoniłam................za chwilkę też wskoczę do wyrka
do jutra Pipencje moje!!! Pa!
6,561 2010-05-22 21:25:59
No pewnie, ze przyjmie ... takiego ciasteczka sie nie odmawia ...
:D:D mrugac to on umie... i kto wie co jeszcze ?...
Wlasnie widzialam prognoze pogody ... dla poludniowej Polski przewiduja kolejne deszcze i burze ...
Dmucham i dmucham cieplem, ale chyba na gorach sie moj chuch zatrzymuje ... u mnie po niedzieli tez ma sie ochlodzic nawet do 14 st.C i ma popadac i pogrzmiec ... wcale za tym nie tesknie ... Mam nadzieje, ze sie nie sprawdzi ...
Jagodka... trzymaj sie w ten weekend !!! ale w koncu to juz lepszy ten "wrzod", niz powodz ...

6,562 2010-05-22 21:28:28
Baska, co z tym Twoim przyjacielem ?... zo to za sprawa ?... chyba cos przeoczylam, bo nie kapuje ... ![]()
6,563 2010-05-22 21:30:25
6,564 2010-05-22 21:35:02
Napisałam tylko tyle - bo nie chcę pisać o tym- niech to zostanie moją słodko - gorzką tajemnicą .
Spadam Myszki ...do jutra!!!!!!!
6,565 2010-05-22 21:38:27 Ostatnio edytowany przez Jovita (2010-05-22 21:39:57)
OK. Baska... nie ma sprawy ... ja tylko myslalam, ze nie wiem czegos, co wszyscy juz wiedza, ale jesli nie, to ja absolutnie nie naleze do wscibskich...
Szkoda tylko, ze to Twoja gorzka tajemnica, bo lepiej, zeby byla slodka