Dzisiaj mam dzień snujący, leżący i drzemiący.
Pogoda barowa to chce się......:P:P:P:P
Witam nowe puchatki Korrę i Yumę.
Pawle na taki stosunek do pracy trzeba zapracować.:P:P:P
Mówi Ci to

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 881 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzisiaj mam dzień snujący, leżący i drzemiący.
Pogoda barowa to chce się......:P:P:P:P
Witam nowe puchatki Korrę i Yumę.
Pawle na taki stosunek do pracy trzeba zapracować.:P:P:P
Mówi Ci to

Cześć Skorpiątko ![]()
Ja też cały dzień zabiegana.
Teraz takie szybkie tempo życia, że człowiek nie nadąża.
U nas pada, ale deszcz bardzo potrzebny.
Po niedzieli będziemy siać zboża ozime.
Musiałam się cofnąć i poczytać o czym pisaliście.
Witam wszystkie nowe osoby, oraz te które znam.
Chatka pojemna i wszystkich nas pomieści.
Każda nowa osoba mile widziana.
Jest gwarno, wesoło i nie sposób się nudzić.
Jest gwarno, wesoło i nie sposób się nudzić.
To prawda Czytuniu
Jak córcia, lepiej.
Kupiłam nowy termometr na zewnątrz domu, ale długo nie nacieszyłam się nim.
Przymocowałam go nie na ramie okiennej (wtedy by się dobrze trzymał)
tylko na ścianie.
Ależ byłam zadowolona. Termometr bardzo duży, wyrażny.
Z daleka można było odczytać temperaturę.
No i po nocy wstaję, wychodzę z domu, a mój termometr leży rozbity na chodniku.
Tynk jest chropowaty i klej dobrze nie trzymał.
Należało go przymocować dodatkowo małym gwożdziem.
Ale teraz to wiem po fakcie.
Muszę kupić następny.
O..o..o..Wifcia.
Witaj skarbeńku.
Córka bez zmian.
Aż się boję do niej dzwonić, bo albo wyszła z łazienki, bo wymiotowała
albo do niej wchodzi.
Mam cichutką nadzieję, że jeszcze tydzień, jeszcze dwa i będzie lepiej.
Mam cichutką nadzieję, że jeszcze tydzień, jeszcze dwa i będzie lepiej.
Czytuniu tez mam taka nadzieję, bo przecież dziewczę się wykończy.

a teraz chop..i do łózek grzecznie spać
Pawełku jakie do łózek ja swoje chyba dziś zobacze jak wy bedziecie wstawać , jeszcze tyle zajec .
Ale ponieważ jestem dobrze wychowana to powiem tylko spijcie i snijcie o wszystim czego zapragniecie.
Pawełku jakie do łózek ja swoje chyba dziś zobacze jak wy bedziecie wstawać , jeszcze tyle zajec .
Ale ponieważ jestem dobrze wychowana to powiem tylko spijcie i snijcie o wszystim czego zapragniecie.
Dziękuję.
Dobranoc puchatki
Czytuniu myśl pozytywnie - nie wolno mieć "czarnych 'mysli " będzie wszystko w porządku , zobaczysz
Staraj sie przywolywac na myśl miłe wspomnienia i kolorowe obrazy wiesz że podświadomośc rządzi świadomością ??? "Potęga podświadomości " Joseph Murphy
Czytuniu myśl pozytywnie - nie wolno mieć "czarnych 'mysli " będzie wszystko w porządku , zobaczysz
Staraj sie przywolywac na myśl miłe wspomnienia i kolorowe obrazy wiesz że podświadomośc rządzi świadomością ??? "Potęga podświadomości " Joseph Murphy
Popieram.
Jeszcze polecam "Dar intuicji" tego autora.
Dobranoc. ![]()
Wpadłam się przywitać i jadę zaraz dziś do mamy zobaczyć co u niej słychać...pozdrawiam wszystkich

PIGWA napisał/a:witam wszystkie puchatki
dzis mam wizyte przyszłej synowej
czekam gotowa a w między czasie wpadłam was powitacPigwa i jak tam synowa? ładniutka?zgrabniutka?da się lubić? hahahaha..bo to ważne hahaha
pewnie że ładna i zgrabniutka do tesciowej podobna hihihi
zosia51 napisał/a:Pawełek pewnie na wykopkach był u teściowej bo teraz ich pora ..Pawełek ale ziemniaki na zimę dostaniesz za to poświęcenie..dobrze że teściowej pomagasz na pewno to doceni
Tak Zosia na wykopkach byłem,teściową w kościał łamało na deszcz i wczoraj nam zbiórkę zrobiła.Patrz i się sprawdziło dziś od rana lało.Pojechałem bo teściowej się nie odmawia przecież,tylko że to gospodarstwo to już nie jej ,tam młodzi gospodarzą'' niby'',teściowa awansowała na głównego dyrektora hahahahaha
dobry jestes PAWEŁ!
ciekawe czy ja usłyszę od zięcia czy też synowej że awansowałam na dyrektora!
o ile to dyrektor od spraw zbędnych
Paweł43 napisał/a:Starsze małżeństwo pojechało na wycieczkę do Chicago. Na miejscu mąż orientuje się, że w torbie nie ma mapy, więc zwraca się do żony:
-E Halina gdzie k***a schowałaś mapy?
-Nie brałam żadnych map.
-Jak to k***a nie, przecież ci k***a mówiłem, że k***a masz spakować mapy. Teraz się k***a tutaj nie odnajdziemy.
W tym samym momencie do pary podchodzi jeden z mieszkańców i pyta:
-Państwo z Polski tak?
-Tak, a jak pan się zorientował?-pyta mąż.
-No, po tej k***ie.- odpowiada przechodzień.
Mąż odwraca się do żony i mówi:
-Halina! Ciebie to już k***a nawet w Chicago znają.http://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gifw rytm muzy kiwom się,hej hejhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif
oj NOWA leje...dobre to
http://vpx.pl/i/2013/09/11/8f294393-d86 … 26PsYF.jpg
Witaj Pawełku
a juści myślałam cobyś sie przemęczył robotą i leżysz i kwiczysz, a TY ŻWAWY jeszcze jesteś
nasza KLAUDYNKA wczoraj poleżała a dzis pewnie buszuje w lesie
WITAM WSZYSTKIE PUCHATKI
KORR wchodz ,rozgosc się i baw się dobrze z nami
nasza GOSIA pewnie sobie chrapie
PAWEŁ pracuje a ja leże,czytam,piszę
miłego dzionka
Dobranoc dziewczynki kłade sie nareszcie padam nici z narodzin to jeszcze chyba nie teraz zmiana na posterunku .
Niunia czekałam mało palców nie odgryzłam .
Miały być narodziny konika zeby było jasne ,cos kijowo juz myslę.
*** CZWARTEK ***
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE -
POZDRAWIAM I MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ -
jeszcze dziś wolne,jutro musowo ...
Paweł zaraz na N kKnaskrobie....do ciebie,ale mnie laptop wkurza...

Witam wszystkich z chatki.Tak sobie poczytałem i się zastanawiam czy ja się nadaję do towarzystwa.Niby lubię się śmiać (a może lubiłem?) ostatnio jakoś mi to nie wychodzi.Pozdrawiam
Witam wszystkich z chatki.Tak sobie poczytałem i się zastanawiam czy ja się nadaję do towarzystwa.Niby lubię się śmiać (a może lubiłem?) ostatnio jakoś mi to nie wychodzi.Pozdrawiam
Siemanko Mareczku,jestem pewna że dobrze trafiłeś...dobrego towarzystwa nigdy za wiele...
Witam wszystkich!! u mnie porannie,u Was popoludniowo !!! ale naskrobaliscie, juz 13 stronka !!! nie pisalam wczoraj bo byla straszna burza a lalo chyba z godzine,przez 2dni bylo po 33C , dzisiaj tylko 21 C a w piatek 13 C ,aura zaskakuje.
Nowa dzieki za zaproszenie na placki,to bede jadala drugi dzien !! wczoraj smazylam ,ale zrobilam troche inaczej,starlam ziemniaki na takie drobne wiorki i musze przyznac ze sa lepsze(jak dla mnie) bo bardziej chrupiace,tez lubie ze smietana ale obowiazkowo placki musza byc posypane cukrem.
Krzatajcie sie moi mili, Ci starsi stazem w domku puchtakowym i Ci nowo przybyli ,wszystkim zycze milego dnia ,niestety musze pomalu szykowac sie do pracy .
Dzień dobry wszystkim
Nowa to dla Ciebie,może ta będzie lepiej chodzić

Witam wszystkich!! u mnie porannie,u Was popoludniowo !!! ale naskrobaliscie, juz 13 stronka !!! nie pisalam wczoraj bo byla straszna burza a lalo chyba z godzine,przez 2dni bylo po 33C , dzisiaj tylko 21 C a w piatek 13 C ,aura zaskakuje.
Nowa dzieki za zaproszenie na placki,to bede jadala drugi dzien !! wczoraj smazylam ,ale zrobilam troche inaczej,starlam ziemniaki na takie drobne wiorki i musze przyznac ze sa lepsze(jak dla mnie) bo bardziej chrupiace,tez lubie ze smietana ale obowiazkowo placki musza byc posypane cukrem.
Krzatajcie sie moi mili, Ci starsi stazem w domku puchtakowym i Ci nowo przybyli ,wszystkim zycze milego dnia ,niestety musze pomalu szykowac sie do pracy .
Miłej pracy...wiesz co dobre...mmm,właśnie się opycham placuszkiem.
Dziś musiałem być na pierwszym zebraniu w szkole u młodszego bo żona ma na popołudnie....kurna zaraz kazali łapać się za kieszeń...a u mnie susza w portfelu...hahaha
Nowa to dla Ciebie,może ta będzie lepiej chodzić
witajcie gospodarzu chatki,dobry człowiek z Ciebie...dziękuję za klawiature,od razu lepiej....
Dziś musiałem być na pierwszym zebraniu w szkole u młodszego bo żona ma na popołudnie....kurna zaraz kazali łapać się za kieszeń...a u mnie susza w portfelu...hahaha
Ha skądś to znam....
Nowa idę poczytać co tam naskrobałaś
A witaj Marek...wpadaj wpadaj my Cię rozbujamy...pozdrawiam
witam puchatki
powiem wam że się martwię o klaudynkę i czytunie
jedna ma kłopot z córką druga z piesiem
może zacznijmy głosno wołac
a zosia też się nie pokazała
kochani będe pisac imiona z małych liter!
to nie jest tak że was nie szanuje,za dużo mam na głowie i tak mi się szybciej piszę
proszę się na mnie nie gniewac
witam puchatki
powiem wam że się martwię o klaudynkę i czytunie
jedna ma kłopot z córką druga z piesiem
może zacznijmy głosno wołac
a zosia też się nie pokazała
kochani będe pisac imiona z małych liter!
to nie jest tak że was nie szanuje,za dużo mam na głowie i tak mi się szybciej piszę
proszę się na mnie nie gniewac
Pigwa,Zosia była i kawe postawiła z ranka
Że Czytka ma kłopot z córką to słyszałem,ale że Klaudyna ma kłopot to nie słyszałem
Oj będzie dobrze

Ok...lecę matmę z moim głombusiem zrobić bo sam nie ruszy.

Doberek pluszaki
Poszalałam i dzisiaj zakupiłam cztery t-shirty, każda inna.
Potem obiadek, dokończyłam książkę i pacze, pacze ;)co się dzieje w necie.
Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
Witam i o droge pytam .
MAM KOLEJNEGO MALUCH HURA.
Już się kładłam spać a tu trzeba było biegiem do stajni i to w szlafroku upierdzieliłam sie jak prosie ale dziewczynka jest sliczna cała czarna leżałam tam koło niej i błagałam zeby sie podniosła Fatima jej mama bardzo sie natrudziła przy porodzie oj pomocy trzeba było weterynarz staną na rzesach i jest moje słonko jest tylko moja od razu mąż mi zakomunikował całując mnie w moje chrapy że ta mała bźdźiągwa to mój prezent na naszą rocznice slubu która jest 17 września.
Dzis spałam tylko 4 godzinki dziewczeta i chłopaku ogłaszam konkurs w Pawłowej chatce puchatce na imię dla klaczki musi byc na litere F.
Ja nie bede startowała zbierzemy propozycje i zrobimy głosowanie co wy na to?
Imie musze zapisać do niedzieli rana dlatego prosze o pomysły .
Teraz moze cos zjem zyje dzis tylko o kawie.
Trzymam kciuki za córkę Czytuni , psiaka Klaudynki .
Witaj Gosiu
Moja propozycja
Feme w mitologii greckiej córka Gai, uosobienie pogłoski, posłanka Zeusa. Jej kult ukształtował się w Atenach, gdzie stała poświęcona jej świątynia. Przedstawiana była jako skrzydlata bogini o wielu oczach i ustach.
Kult Feme został przyjęty w Rzymie pod postacią Famy.
Wyobraźcie sobie, że dopiero teraz robię obiad... a może to już pod kolację podejdzie. Taki dzień świra znów.
Nowa Z tymi plackami to zrobiłaś mi takiego smaka, że szok. Mój mężczyzna z trudem wybił mi je z głowy dziś. Ale jutro ... jutro je zrobię! 
Teraz siedzę i czytam... ale coś mały ruch tu dziś 
Gosiu Gratuluję malucha! 
Imię na F ... hmmmm
Figa, Fiona, Falka narazie tyle przyszło mi do głowy.
Witam i o droge pytam .
MAM KOLEJNEGO MALUCH HURA.
Już się kładłam spać a tu trzeba było biegiem do stajni i to w szlafroku upierdzieliłam sie jak prosie ale dziewczynka jest sliczna cała czarna leżałam tam koło niej i błagałam zeby sie podniosła Fatima jej mama bardzo sie natrudziła przy porodzie oj pomocy trzeba było weterynarz staną na rzesach i jest moje słonko jest tylko moja od razu mąż mi zakomunikował całując mnie w moje chrapy że ta mała bźdźiągwa to mój prezent na naszą rocznice slubu która jest 17 września.
Dzis spałam tylko 4 godzinki dziewczeta i chłopaku ogłaszam konkurs w Pawłowej chatce puchatce na imię dla klaczki musi byc na litere F.
Ja nie bede startowała zbierzemy propozycje i zrobimy głosowanie co wy na to?
Imie musze zapisać do niedzieli rana dlatego prosze o pomysły .
Teraz moze cos zjem zyje dzis tylko o kawie.
Trzymam kciuki za córkę Czytuni , psiaka Klaudynki .
Bardzo ciekawie opowiedziałaś,oczyma wyobrażni widzę,śliczną czarną....FREYE....FREYA to bogini miłości,a . Od jej imienia określano szlachetnie urodzone kobiety własnie przydomkami Frú, Frúa.. W mitologii występuje jako Bogini przychylna ludziom. Była znana jako "Pani pięknych pól" a także jako Bogini miłości i seksu oraz małżeństwa - pełniła więc funkcję związaną z płodnością, rodziną i dostatkiem.
Hej Hej ! http://s9.rimg.info/330ba11b217e663c6d1 … 0a8c77.gif
Wyobraźcie sobie, że dopiero teraz robię obiad... a może to już pod kolację podejdzie. Taki dzień świra znów.
Nowa Z tymi plackami to zrobiłaś mi takiego smaka, że szok. Mój mężczyzna z trudem wybił mi je z głowy dziś. Ale jutro ... jutro je zrobię! http://s17.rimg.info/4ca1c4e135069a25e5 … 7faf49.gif
Teraz siedzę i czytam... ale coś mały ruch tu dziś http://s9.rimg.info/681f5b8baa1bf28cdc6 … 4dd23f.gif
Gosiu Gratuluję malucha! http://s8.rimg.info/28ae0ac68460fef9082 … 40b843.gif
Imię na F ... hmmmmFiga, Fiona, Falka narazie tyle przyszło mi do głowy.
Tak działaj jutro...,przez żołądek do serca,jak poczuje zapach i smak zmieni zdanie...zajadam...pycha.
hehehehe...ale Gosia nam dała zadanie,kurka dobrze że niematematyczne hahahaa bo na dziś matmy mam dość
hahaha chłopaki jedzą frytki...a może Frytka? hahahahaha
Fallada,Flora.Finezja,Funia ...innych nie znam
Nowa rzuć plackiem a nie tak sama wcinasz
Scorpii to ty też tak długo pracujesz?...
Nowa rzuć plackiem a nie tak sama wcinasz
Już łap....

już złapałem ...o nawet nie przypaliłaś hahahahahaaha...pycha pycha..no i na kolację się załapałem

Paweł43 napisał/a:Scorpii to ty też tak długo pracujesz?...
Nie, do 17 przy popołudniowej zmianie ale jakoś dzisiaj nie umiałam szybko dotrzeć do domu. Poszłam na zakupy, spotkałam koleżankę, poszłyśmy na kawę i tak jakoś zleciało http://s8.rimg.info/d137c514db3aa074bba … c61342.gif
Moja żona pracuje w sklepie i jak ma popołudniową zmianę to do 21..a jak zmiennik się spózni to i pózniej wraca...pracuje w sklepie nocnym ,
Ok..muszę uciekać..miłych pogaduszek życzę a potem ciepłej poduchy
już złapałem ...o nawet nie przypaliłaś hahahahahaaha...pycha pycha..no i na kolację się załapałem
Paweł placki na noc niezdrowe, abyś nie miał cofki.:P:P:P
No to nieciekawie Paweł
![]()
Ja też uciekam. Dobrej nocki wszystkim http://s19.rimg.info/216633405bee151381 … cefe61.gif
Gosiaczku - uffff nareszccie gratuluję , odpoczywaj teraz . hm Imie dla maluszka na eF
Fruzia , Finezja , Fatima , Fantazja ,Funia ...... Frykaska hiiiiiiiii
Musisz ciut chociaz dopasowac do charakterku . Może się uda ? do niedzieli .
Pozdrawiam serdecznie . buziola zostawiam .
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 881 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Chatka Puchatka
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024