329 2013-09-11 09:09:44 Ostatnio edytowany przez nowa18 (2013-09-11 09:11:56)
ZOSIU nie wiem jak to napisac niby rodzina a jednak na pogrzebie nie bylismy
szkoda człowieka 55lat
witaj NOWA I WIFCIA
gdzie reszta PUCHATKÓW ,pewnie w lesie na grzybach
Witam puchatki
dzisiaj mam sporo zajęć więc od ranka Was witałam jeszcze przed 5.00. Przemiesciłam sie w przestrzeni i biegusiem za prace sie chwytam. Miłego dnia i lepszej pogody życze.
333 2013-09-11 12:11:27 Ostatnio edytowany przez wifa (2013-09-11 12:25:06)
Doberek puchatki /nie wymieniam , bo jeszcze pomylę/
Klaudynko
jak długo laptus bydzie w naprawie?
Niu7Niu
oczy wypłakałaś, ale zobacz jaka Paweł zrobił niespodziankę.
Nówka
dziękuje za link do główek.
Zosiu
pamiętam jak starsza siostra mi wlała za kredkę do oczu,
ale i tak się nie przyznałam, że wzięłam. Było to wieki temu.
Mam jednego syna w wieku 31 lat, synówkę
i wnuczkę 21 miesięczną Selenę.
Mieszkają na szczęście osobno.
Pawełku
pyry to ważna część pożywienia, więc warto było ![]()
Mam dzisiaj seksualny stosunek do pracy, pier......ę ją.
:P:P
Wszystkich serdecznie pozdrawiam.:)
Pawle, ostrzegam uważaj

334 2013-09-11 13:53:55 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2013-09-11 13:54:34)
Wifciu, jeszcze lapek jest w moich łapkach, bo nie mogę złapać magika, na razie szaleje w robocie, piorę, sprzątam łasuchuję...
niu7nia ale dałaś nam obrazek, u mnie jest tak od rana, nawet beceć nie trzeba , aby łocka błyscały się jak psince jajca ![]()
u mnie tyle czsu nie padało tak był potrzbny deszcz a teraz stawiają ogrodzenie i musieli odjechac tak leje
wszystko na odwrót
U nas też od rana padało do teraz.
Sąsiadka była z wnukiem,ma trzy latka...żywe srebro z tego chłopaczka

Witam puchatki....hahaha jak ładnie się nazwały...brawo
To ja sobie posłucham muzyczki i Was poczytam
341 2013-09-11 16:32:49 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-11 16:33:33)
Kogo moje piękne oczy widzą ...Niunie...witam...dobrze że tu trafiłaś..tak to jest jak się tablicy ogłoszeń nie czyta,komunikat był...hahahahaha
witam wszystkie puchatki
dzis mam wizyte przyszłej synowej
czekam gotowa a w między czasie wpadłam was powitac
Pigwa i jak tam synowa? ładniutka?zgrabniutka?da się lubić? hahahaha..bo to ważne hahaha
Kurka ale najpierw muszę powitać Żyworódkę,Wikipol,Niunie,bo to nowy nabytek..matko ale wy sobie imiona dajecie..w skrócie chyba będe pisał do Was...Wiki..może być?haZyworódka..jak to zdrobnić?tu się chyba nie da ,Niuni to 7 wywaliłem i gra gitara
344 2013-09-11 16:47:37 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-11 16:49:22)
Pawełek pewnie na wykopkach był u teściowej bo teraz ich pora ..Pawełek ale ziemniaki na zimę dostaniesz za to poświęcenie..dobrze że teściowej pomagasz na pewno to doceni
Tak Zosia na wykopkach byłem,teściową w kościał łamało na deszcz i wczoraj nam zbiórkę zrobiła.Patrz i się sprawdziło dziś od rana lało.Pojechałem bo teściowej się nie odmawia przecież,tylko że to gospodarstwo to już nie jej ,tam młodzi gospodarzą'' niby'',teściowa awansowała na głównego dyrektora hahahahaha
Starsze małżeństwo pojechało na wycieczkę do Chicago. Na miejscu mąż orientuje się, że w torbie nie ma mapy, więc zwraca się do żony:
-E Halina gdzie k***a schowałaś mapy?
-Nie brałam żadnych map.
-Jak to k***a nie, przecież ci k***a mówiłem, że k***a masz spakować mapy. Teraz się k***a tutaj nie odnajdziemy.
W tym samym momencie do pary podchodzi jeden z mieszkańców i pyta:
-Państwo z Polski tak?
-Tak, a jak pan się zorientował?-pyta mąż.
-No, po tej k***ie.- odpowiada przechodzień.
Mąż odwraca się do żony i mówi:
-Halina! Ciebie to już k***a nawet w Chicago znają.![]()

Witaj Pawełku
a juści myślałam cobyś sie przemęczył robotą i leżysz i kwiczysz, a TY ŻWAWY jeszcze jesteś ![]()
A witam Klaudynkę i Nową...Nowa a ty nie na winobraniu?
A jużci myślałem że ja sam do siebie gadam...hahahahaa
A witam Klaudynkę i Nową...Nowa a ty nie na winobraniu?
no nie niestety...
350 2013-09-11 16:54:53 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-11 17:04:20)
Doczytałem się że mamy u siebie oprócz amerykanki to i kanadyjkę..chatka jaka międzynarodowa się robi...i fajnie
Paweł43 napisał/a:A witam Klaudynkę i Nową...Nowa a ty nie na winobraniu?
no nie niestety...
a bo mi się przypomniało że ty z tamtych stron a na magazynie radio grało i właśnie mówili o Zielonej Górze,że wino się tam leje...i sobie myślę Nowa kupi i postawi dziś nam hahahahahaha
Doberek puchatki /nie wymieniam , bo jeszcze pomylę/
Klaudynko
jak długo laptus bydzie w naprawie?Niu7Niu
oczy wypłakałaś, ale zobacz jaka Paweł zrobił niespodziankę.Nówka
dziękuje za link do główek.Zosiu
pamiętam jak starsza siostra mi wlała za kredkę do oczu,
ale i tak się nie przyznałam, że wzięłam. Było to wieki temu.Mam jednego syna w wieku 31 lat, synówkę
i wnuczkę 21 miesięczną Selenę.
Mieszkają na szczęście osobno.Pawełku
pyry to ważna część pożywienia, więc warto byłoMam dzisiaj seksualny stosunek do pracy, pier......ę ją.
:P:P
Wszystkich serdecznie pozdrawiam.:)
Pawle, ostrzegam uważaj
Wifa..ja też chce mieć taki stosunek do pracy....od razu bym ją polubił...hahahahahah

... to proszę...
b]Pawle, ostrzegam uważaj[/b]
Mam się bać?hahahahahaa
Ja pitole Nowa całą beczkę przytachała...hahahaha...oj będzie znowu zabawa do białego rana

Bo jak szaleć, to szaleć
Iść w życie jak w dym
Bo jak szaleć, to szaleć
Zatopić się w nim
Bo jak szaleć, to szaleć
Przez świat iść jak walec...

już mi się mordka śmiejucha...
Nowa a dobrze się doczytałem? ty nadal urlopujesz?
już niby nie...
Dziś mój szef pyta się mnie..chcesz urlop czy ekwiwalent wolisz?no i co tu wybrać?lubię poleniuchować a kasiula też by się przydała...może da i to i to? hahahaha ale ja pazerny
pogoda barowa,chodzcie idziemy spac

366 2013-09-11 17:27:47 Ostatnio edytowany przez Paweł43 (2013-09-11 17:28:28)
pogoda barowa,chodzcie idziemy spac
Pigwa...a co ja w nocy będę robić?hahahaha...barabara
Cóż to za skomplikowany mechanizm powyżej? ![]()
Czary-mary, nie do wiary, opadają nam kopary!
Yumia witaj...zapraszamy
Cóż to za skomplikowany mechanizm powyżej?
kujawianka?czy zagraniczna?hahahaha....sorki ale lubię wiedzieć kto skąd przybywa..taka kujawiaka natura
Nowa, w kwiecistych jak poszperałem to znalazłem twoje dane gdzie można Cię zaprosić na NK..ja tam mam mało znajomych i rzadko tam wchodzę ale jak już mam to konto to się spytam..jak co to mogę Cię zaprosić?
Nowa, w kwiecistych jak poszperałem to znalazłem twoje dane gdzie można Cię zaprosić na NK..ja tam mam mało znajomych i rzadko tam wchodzę ale jak już mam to konto to się spytam..jak co to mogę Cię zaprosić?
pewnie....
ok..to ja się urywam na mom. zadanie z matmy tylko zrobię z małolatem bo panie boże sam nie ruszy..
Paweł43 napisał/a:Nowa, w kwiecistych jak poszperałem to znalazłem twoje dane gdzie można Cię zaprosić na NK..ja tam mam mało znajomych i rzadko tam wchodzę ale jak już mam to konto to się spytam..jak co to mogę Cię zaprosić?
pewnie....
będzie mi miło...
Paweł43 napisał/a:Nowa, w kwiecistych jak poszperałem to znalazłem twoje dane gdzie można Cię zaprosić na NK..ja tam mam mało znajomych i rzadko tam wchodzę ale jak już mam to konto to się spytam..jak co to mogę Cię zaprosić?
pewnie....
ok...to czekaj na zaproszenie...jak tylko tam będę to wyślę..
jestem też facebook
378 2013-09-11 17:53:26 Ostatnio edytowany przez korra (2013-09-11 17:54:23)
Ale fajnie, ze tu jestescie, a jak tu wesolo... Ciekawe czy chatka puchatka wytrzyma ten nalot, witam Cie Nowa i wszystkie inne dziewczyny i nowe... i "stare"
A moge tez do was???
ło jeju zapomnialam o gospodarzu, pozdrawiam i dzieki za chatke ![]()
nowa18 napisał/a:Paweł43 napisał/a:Nowa, w kwiecistych jak poszperałem to znalazłem twoje dane gdzie można Cię zaprosić na NK..ja tam mam mało znajomych i rzadko tam wchodzę ale jak już mam to konto to się spytam..jak co to mogę Cię zaprosić?
pewnie....
ok...to czekaj na zaproszenie...jak tylko tam będę to wyślę..
no i już jestem..zadanie zrobione...nawet umiałem hahahaha
Ale fajnie, ze tu jestescie, a jak tu wesolo... Ciekawe czy chatka puchatka wytrzyma ten nalot, witam Cie Nowa i wszystkie inne dziewczyny i nowe... i "stare"
A moge tez do was???
ło jeju zapomnialam o gospodarzu, pozdrawiam i dzieki za chatke
witaj Kora....wpadaj ile dusza zapragnie...mury mocne,wytrzymają...mam nadzieję..hahahaha

Ciekawe, gdzie siedzicie w piecie, czy w palcach??, hi, hi
A propos dozynek, to w zeszla niedziele bylismy na swiecie sliwki w strzelcach, bylo fajnie, byla degustacja nalewek i win (oczywiscie nietylko...:) ), moj towarzysz nie mogl, bo my autem, ale ja... dlaczego nie, dobre. Mozna tez bylo zaopatrzyc sie w dobre wedliny sery i chlebki, tez skorzystalismy. Takie imprezy sa mile widziane. W przyszla sobote jest swieto ziemniaka w przysieku, moze tez pojedziemy
385 2013-09-11 18:59:26 Ostatnio edytowany przez nowa18 (2013-09-11 19:05:11)
Paweł43 napisał/a:Ciekawe, gdzie siedzicie w piecie, czy w palcach??, hi, hi
A propos dozynek, to w zeszla niedziele bylismy na swiecie sliwki w strzelcach, bylo fajnie, byla degustacja nalewek i win (oczywiscie nietylko...:) ), moj towarzysz nie mogl, bo my autem, ale ja... dlaczego nie, dobre. Mozna tez bylo zaopatrzyc sie w dobre wedliny sery i chlebki, tez skorzystalismy. Takie imprezy sa mile widziane. W przyszla sobote jest swieto ziemniaka w przysieku, moze tez pojedziemy
superek....Czekoladowa Kargowa przyciągnęła tłumy...Święto Czekolady...było słodko...
http://www.kargowa.pl/pl/content/%C5%9Bwi%C4%99-czekolady-2013-dzie%C5%84-ii-fotorelacja
386 2013-09-11 19:10:05 Ostatnio edytowany przez Gosia62 (2013-09-11 19:21:11)
Witam puchatełka puchatełeczka , dopiero usiadła sobie .
Odpowiadam na pytania.
Klaudynko jasne ze nie mam wiele czasu ale dla dobrej lektury musi znaleźć sie czas inaczej bym zdradziła swoją pasję, dlatego jak mam dziki galop to jem i czytam , mocze w wannie swoje stare kosci i czytam , jade samochodem i czytam oczywiscie mąż jest kierowca a jak mam super lekture to nie spie do puki mi oczy z agrawek nie opadną, ale wtedy jestem spełniona mam inny humor czuję sie swietnie tak jakbym odwaliła kawał dobrej roboty.
Co do buziaków w chrapy męża to czasem dostanie ale wole jak on mnie całuje w moje a ja całuję konskie.
Pyski maja takie jak gabka , uwielbiam się do nich przytulać sa ciepłe .
Niestety nie do każdych bo wtedy zabki idą w ruch, pytałyscie też o pozycję podchodzenia i stania koło konia.
Nie powinno podchodzić od tyłu wbrew poorom kon to płochliwe zwierzę i nie lubi byc zaskakiwany dlatego kopie .
Ostatnio mieliśmy taki przypadek kiedy pracownik podszedł do klaczki od tyłu i oberwał w żebra , bylismy zdziwieni bo ona nie zachowywała sie tak od czasu jak ja dostalismy .
Musielismy wezwać psychologa konskiego który twierdził zę klaczka musiała byc wczesniej na srodkach uspakajajacych i dlateg nie ujawniała swojego charakteru .
I rzeczywiście pani od którek kupilismy Fatimę nafaszerowała ja srodkiem po ty by móc ja sprzedac jak najszybciej bo nie dawała sobie z jej agresja rady.
Teraz jest juz lepiej klaczka ma wybrane osoby które toleruje i akceptuje i te się nia opiekują jest przeznaczona do rozrodu.
Pracownik miał połamane żebra ,już jest ok ale od tego czasu uważa na zblizanie sie do koni.
No chyba wyjaśniłam wszystko a jeszcze odpowiem kolezance pytajacej o stan w którym jestem jest to Michigan .
Niunia 7 wejdz na pocztę prosze masz informację.
Chatka Puchatka ....

witam Gosia