A jakbym teraz założyła temat Pozbawcie... mam 46 lat? To co by ludzie odpisali?
(Pominmy odpowiedzi typowo trolujace, o murzynach, karuzelach i betakach oraz alfach i chadach, one nie będą tu komentowane).
8,256 2024-01-06 11:41:50
8,257 2024-01-06 12:32:04
A jakbym teraz założyła temat Pozbawcie... mam 46 lat? To co by ludzie odpisali?
(Pominmy odpowiedzi typowo trolujace, o murzynach, karuzelach i betakach oraz alfach i chadach, one nie będą tu komentowane).
it's over
8,258 2024-01-06 12:35:32
rossanka napisał/a:A jakbym teraz założyła temat Pozbawcie... mam 46 lat? To co by ludzie odpisali?
(Pominmy odpowiedzi typowo trolujace, o murzynach, karuzelach i betakach oraz alfach i chadach, one nie będą tu komentowane).it's over
Somewhere over the rainbow
8,259 2024-01-06 12:48:02
, way up high,
There’s a land that I heard of once in a lullaby.
8,260 2024-01-06 12:58:01 Ostatnio edytowany przez Farmer (2024-01-06 13:03:39)
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true
8,261 2024-01-06 13:50:16
Skies are blue
Really do come true
No właśnie.
Coś w tym stylu.
8,262 2024-01-06 16:45:55
Farmer napisał/a:Somewhere over the rainbow
Skies are blue
Really do come trueNo właśnie.
Coś w tym stylu.
A ja zanucę tak: 'Wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy tylko czegoś pragniesz, gdy bardzo chcesz... oooo, wszystko się może zdarzyć gdy głowa pełna wiary' ))
8,263 2024-01-06 21:34:51
Ja bym zapytała, na ilu randkach byłaś w ciągu ostatniego roku?
8,264 2024-01-06 21:45:59
rossanka napisał/a:A jakbym teraz założyła temat Pozbawcie... mam 46 lat? To co by ludzie odpisali?
(Pominmy odpowiedzi typowo trolujace, o murzynach, karuzelach i betakach oraz alfach i chadach, one nie będą tu komentowane).Ja bym zapytała, na ilu randkach byłaś w ciągu ostatniego roku?
Z rossanki to flirciara. Co najmniej 2x w tygodniu.
8,265 2024-01-06 21:58:10
Ela210 napisał/a:rossanka napisał/a:A jakbym teraz założyła temat Pozbawcie... mam 46 lat? To co by ludzie odpisali?
(Pominmy odpowiedzi typowo trolujace, o murzynach, karuzelach i betakach oraz alfach i chadach, one nie będą tu komentowane).Ja bym zapytała, na ilu randkach byłaś w ciągu ostatniego roku?
Z rossanki to flirciara. Co najmniej 2x w tygodniu.
To tak duzo filtruje I jeszcze jest nie w zwiazku, tylko narzeka?
8,266 2024-01-07 04:02:26
To tak duzo filtruje I jeszcze jest nie w zwiazku, tylko narzeka?
ma wysokie oczekiwania
8,267 2024-01-07 10:58:15
Na żadnej randce nue byłam. Tylko na kilku spacerach i poznałam iluś tam nowych mężczyzn.
8,268 2024-01-07 13:26:27
JuliaUK33 napisał/a:To tak duzo filtruje I jeszcze jest nie w zwiazku, tylko narzeka?
ma wysokie oczekiwania
I kto to mówi?
8,269 2024-01-07 14:45:57
Farmer napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:To tak duzo filtruje I jeszcze jest nie w zwiazku, tylko narzeka?
ma wysokie oczekiwania
I kto to mówi?
Ja tak mówię.
Ona chce mieć faceta który:
- ma z nią flow
- ma dobrą bajerę
- ma co najmniej pewien status i wykształcenie
- mieści się w określonym wieku
- z czystą kartą
- bez nadwagi i nałogów
Jaki odsetek facetów po 40-tce spełnia te wymagania?
I ile z nich byłoby zainteresowane związkiem z nią?
I może się okazać, że w mieście 100 k jest tylko 40 takich mężczyzn.
8,270 2024-01-07 14:48:39
To tak Rossanko, jakbyś chciała buty, a sklepy z butami oglądała tylko z wystawy, nie wchodząc do środka.
Randka to jednak coś celowego: jesteście na niej w tym celu, by poznać siebie, a nie w innym, a poznawać się przy okazji.
8,271 2024-01-07 15:27:13
Lerne napisał/a:Farmer napisał/a:ma wysokie oczekiwania
I kto to mówi?
Ja tak mówię.
- ma z nią flow
- ma dobrą bajerę
- z czystą kartą
- bez nadwagi i nałogówJaki odsetek facetów po 40-tce spełnia te wymagania?
I ile z nich byłoby zainteresowane związkiem z nią?I może się okazać, że w mieście 100 k jest tylko 40 takich mężczyzn.
Wiek jest ważny. Dla 30 latka będę za stara. Z kolei dla 60 latka za młoda.
Nałóg- a to zależy jaki. Jak ktoś ma nałóg biegi maratonowe, to ok. Jak ktoś ma nałóg, że pali zioło czy bierze w żyłę codziennie-odpada.
Status i wyksztalcenie- akurat o tym nie myślałam, np że ktoś jest kim? Fryzjerem, profesorem, kierowcą, kucharzem, inżynierem...?
Flow musi być.
Czysta karta- to chyba jakiś 18 latek musiałby być.
Bajera-jak masz na myśli poczucie humoru, to jest porzadane. Jak masz na myśli kłamstwa i nieszczerosc to odpada
Nadwagą nie jest problemem. Chyba, że ktoś waży 150 kg i się nie rusza. To już problem.
8,272 2024-01-07 15:35:34
Farmer napisał/a:Lerne napisał/a:I kto to mówi?
Ja tak mówię.
- ma z nią flow
- ma dobrą bajerę
- z czystą kartą
I ile z nich byłoby zainteresowane związkiem z nią?I może się okazać, że w mieście 100 k jest tylko 40 takich mężczyzn.
Nałóg- a to zależy jaki. Jak ktoś ma nałóg biegi maratonowe, to ok. Jak ktoś ma nałóg, że pali zioło czy bierze w żyłę codziennie-odpada.
Status i wyksztalcenie- akurat o tym nie myślałam, np że ktoś jest kim? Fryzjerem, profesorem, kierowcą, kucharzem, inżynierem...?
Flow musi być.
Bajera-jak masz na myśli poczucie humoru, to jest porzadane. Jak masz na myśli kłamstwa i nieszczerosc to odpada
Nadwagą nie jest problemem. Chyba, że ktoś waży 150 kg i się nie rusza. To już problem.
Dokladnie takie rzeczy sie licza. A faceci tez maja takie same wymagania, bo przeciez liczy sie dla nich wiek, oni nawet jak maja 50 lat to wymagaja by kobieta miala 20 kilka lat,bo 30 i 40 sci to za stara dla nich... tez wlasnie by chcieli szczupla , atrakcyjna, najlepiej dziewica, studiuje,pracuje, sama ogarnia dom i dzieci i najlepiej jest na kazde zawolanie
8,273 2024-01-07 15:40:18
Lerne napisał/a:Farmer napisał/a:ma wysokie oczekiwania
I kto to mówi?
Ja tak mówię.
- ma z nią flow
- ma dobrą bajerę
- z czystą kartą
Flow musi być.
8,274 2024-01-07 16:56:46 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2024-01-07 17:31:44)
0To najpierw trzeba się pospotykac z tymi mężczyznami, by wiedzieć jakie mają wymagania. I tu wracamy do punktu wyjścia.
Np jak masz 46 lat i chcesz się spotykać z 46 latkiem co chce mieć liczna rodzinę, to bez sensu i szkoda czasu.
Ale jeśli już nie chce i marzy o kobiecie tylko dla niego by się na sobie skupili, to coś innego.
Po prostu weż coś wreszcie w realu sprawdź , może do większego miasta pojedź, czy kogoś z dalszych miejsc wez pod uwagę.
Wiesz Rossanka, ja znam dziewczyny z koroną Miss i to niejedną, ale żadna taką księżniczkę co myśli że jej wszystko samo przyjdzie nie znam.
Tak więc dobry sposób na samotność, wyjście do ludzi, ale to apka randkowa.
Spacerów, pewnie z Sportpartner , nie można uznać za randki.
Bo kontekst niekoniecznie sprzyjający a Wy skupieni na sobie.
8,275 2024-01-07 17:34:11
0To najpierw trzeba się pospotykac z tymi mężczyznami, by wiedzieć jakie mają wymagania. I tu wracamy do punktu wyjścia.
Np jak masz 46 lat i chcesz się spotykać z 46 latkiem co chce mieć liczna rodzinę, to bez sensu i szkoda czasu.
Ale jeśli już nie chce i marzy o kobiecie tylko dla niego by się na sobie skupili, to coś innego.
Po prostu weż coś wreszcie w realu sprawdź , może do większego miasta pojedź, czy kogoś z dalszych miejsc wez pod uwagę.
Wiesz Rossanka, ja znam dziewczyny z koroną Miss i to niejedną, ale żadna taką księżniczkę co myśli że jej wszystko samo przyjdzie nie znam.
Bo kontekst niekoniecznie sprzyjający a Wy skupieni na sobie.
46 latek , który chce mieć dzieci odpada, tzn ja bardzo chetnie bym chciała, ale nie bardzo jest to możliwe, więc nie interesują mnie takie osoby, a ja ich pewnie też. CO byśmy mieli razem robić?
Własnie jak ma przyjść, to samo przyjdzie, nie trzeba wtedy szukac po internetowych randkach, czy bywac w pubach jedynie w celu aby kogoś tam zapoznac, czy tez dawać ogłoszenia na Lentach czy Sympatiach.
Przyjdzie to przyjdzie, a jak nie przyjdzie, to nie przyjdzie.
Takie celowe szukanie i rozglądanie sie na siłowni zamiast ćwiczyć za tym, który nie ma obrączki na palcu i jest w zbliżonym wieku jak dla mnie jest bez sensu.
8,276 2024-01-07 17:54:22
Ela210 napisał/a:0To najpierw trzeba się pospotykac z tymi mężczyznami, by wiedzieć jakie mają wymagania. I tu wracamy do punktu wyjścia.
Bo kontekst niekoniecznie sprzyjający a Wy skupieni na sobie.46 latek , który chce mieć dzieci odpada, tzn ja bardzo chetnie bym chciała, ale nie bardzo jest to możliwe, więc nie interesują mnie takie osoby, a ja ich pewnie też. CO byśmy mieli razem robić?
Własnie jak ma przyjść, to samo przyjdzie, nie trzeba wtedy szukac po internetowych randkach, czy bywac w pubach jedynie w celu aby kogoś tam zapoznac, czy tez dawać ogłoszenia na Lentach czy Sympatiach.
Takie celowe szukanie i rozglądanie sie na siłowni zamiast ćwiczyć za tym, który nie ma obrączki na palcu i jest w zbliżonym wieku jak dla mnie jest bez sensu.
Ja tez juz bym nie chciala miec wiecej dzieci-jedno mi wystarczy. Z czystego lenistwa przyznaje nie chce mnie sie od nowa babrac w pieluchach
8,277 2024-01-07 18:14:06
Samo nic nie przyjdzie.
Dziwne że nie zauważyłaś jeszcze że tak to nie działa.
Nie potrafiłabym.Ci powiedzieć jic o facetach spotykanych w codziennych sytuacjach, bo nie rozpatruję ich w ten sposób, nie patrxs czy mają obrączki.
I uwierz mężczyźni też tego nie robią, nawet jak jesteś mega atrakcyjna, to za dużo zachodu z podchodzeniem do nieznajomej.
Więc z taką postawą to nic się nie zmieni.
Poza tym czekając na księcia, odbierasz sobie samej prawo inicjatywy i wyboru, a książę może okazać się księcem spod ciemnej gwiazdy. Robisz wszystko nie tak..
8,278 2024-01-07 18:16:38
Ja tak mówię.
- ma z nią flow
- ma dobrą bajerę
- z czystą kartą
Jak Ross jest z miasta 200k to takich facetów jest 80, czyli że jakaś szansa jest. Nie wszystkie punkty Ross potwierdziła, więc tych facetów może być 160 a to już dość spora grupka.
Niech oni się ruszą sprzed telewizora i zaczną się rozglądać to może im się uda ją odnaleźć. Dziewczyna szczupła, zgrabna, ładna, wysportowana - jest o co zawalczyć.
A Ty wiesz Farmer, że jesteś za stary, co nie?
8,279 2024-01-07 18:23:13
rossanka napisał/a:Ela210 napisał/a:0To najpierw trzeba się pospotykac z tymi mężczyznami, by wiedzieć jakie mają wymagania. I tu wracamy do punktu wyjścia.
Bo kontekst niekoniecznie sprzyjający a Wy skupieni na sobie.46 latek , który chce mieć dzieci odpada, tzn ja bardzo chetnie bym chciała, ale nie bardzo jest to możliwe, więc nie interesują mnie takie osoby, a ja ich pewnie też. CO byśmy mieli razem robić?
Takie celowe szukanie i rozglądanie sie na siłowni zamiast ćwiczyć za tym, który nie ma obrączki na palcu i jest w zbliżonym wieku jak dla mnie jest bez sensu.Ja tez juz bym nie chciala miec wiecej dzieci-jedno mi wystarczy. Z czystego lenistwa przyznaje nie chce mnie sie od nowa babrac w pieluchach
A to akurat Julka czeste u kobiet, które już maja mocno odchowane dzieci, z tego co obserwuję. Chociaż mam przypadki, gdzie jest ju z nastolatek a tu pojawia się młodsze rodzeństwo, zależy więc na co sie kto decyduje.
8,280 2024-01-07 18:28:37
Samo nic nie przyjdzie.
Dziwne że nie zauważyłaś jeszcze że tak to nie działa.
Nie potrafiłabym.Ci powiedzieć jic o facetach spotykanych w codziennych sytuacjach, bo nie rozpatruję ich w ten sposób, nie patrxs czy mają obrączki.
I uwierz mężczyźni też tego nie robią, nawet jak jesteś mega atrakcyjna, to za dużo zachodu z podchodzeniem do nieznajomej.
Więc z taką postawą to nic się nie zmieni.
Poza tym czekając na księcia, odbierasz sobie samej prawo inicjatywy i wyboru, a książę może okazać się księcem spod ciemnej gwiazdy. Robisz wszystko nie tak..
Własnie odwrotnie. To sie samo zdarza albo nie.
Szukanie aktywne - jak niby ma wygladać? Zakładanie n- tego profilu na internetowych randkach? Chodzenie na wieczorki dla singli? Pisanie do wszystkich męzczyzn na forach nie pod kątem wymiany myśli - jak z człowiekiem - tylko z jako potencjalnym kandydatem na męża, bo akurat jest wolny? To takk nie działa.
Takie rzeczy dzieją sie niespodziewanie i naturalnie, w ciągu codziennego życia, codziennych czynności jakie wykonujesz, miejsc, które odwiedzasz, między ludzmi, którymi spotykasz - tak to ma działać, a nie, z e szukasz pod kątem związku z klapkami na oczach.
Poza tym znowu czytam o "księciu", coście na forum powariowali z tymi księciami?
No musi mi się chłop podobać, kręcić i musze go lubić.
Inaczej nie da rady, przeciez nie pogorszę sobie życia bycie samej na życie z kimś , z kim nie chce być - dopiero bym sie namęczyła. A ch łop też, zamiast tego mógłby sobie znaleźć inną.
Chociaż jak tak popatrzec to nie sądzę, by jakiś mężczyzna zwiazał się ze mną, gdyby nie chciał. Jaki by to miało la niego sens?
8,281 2024-01-07 18:31:46
Farmer napisał/a:Ja tak mówię.
- ma z nią flow
- ma dobrą bajerę
- z czystą kartą
Jak Ross jest z miasta 200k to takich facetów jest 80, czyli że jakaś szansa jest. Nie wszystkie punkty Ross potwierdziła, więc tych facetów może być 160 a to już dość spora grupka.
Niech oni się ruszą sprzed telewizora i zaczną się rozglądać to może im się uda ją odnaleźć. Dziewczyna szczupła, zgrabna, ładna, wysportowana - jest o co zawalczyć.
Właśnie dużo spotykam, łatwo kogos spotkać, tylko wiecie co? Głownie jest to przedział 35 - 45. I moje roczniki. W zasadzie panów 50 plus spotykam najrzadziej , nie wiem czemu.
Serio teraz sobie uświadomiłam. Znam fajnych 39, 40, 43 latków. 47 latków i 48 latków. Po 50 tce - jakos nie mogę sobie przypomnieć konkretnego.
A najliczniej to właśnie koło 40ki i pare lat po.
gdzie się odziali panowie 50paroletni?
8,282 2024-01-07 18:35:25
Agnes76 napisał/a:Farmer napisał/a:Ja tak mówię.
- ma z nią flow
- ma dobrą bajerę
- z czystą kartą
A Ty wiesz Farmer, że jesteś za stary, co nie?Właśnie dużo spotykam, łatwo kogos spotkać, tylko wiecie co? Głownie jest to przedział 35 - 45. I moje roczniki. W zasadzie panów 50 plus spotykam najrzadziej , nie wiem czemu.
Serio teraz sobie uświadomiłam. Znam fajnych 39, 40, 43 latków. 47 latków i 48 latków. Po 50 tce - jakos nie mogę sobie przypomnieć konkretnego.
A po co Ci 50 latek? Przeciez taki tylko narzeka na rozne dolegliwosci
8,283 2024-01-07 18:41:01
Jeśli jest 80, to szybciej ich odnajdzie tych 80 kobiet nie księżniczek..
Może Ross ciężko uwierzyć, że nie wystarczy ""po prostu być"
Szaleństwem jest robić wciąż to samo i liczyć na inny rezultat.
8,284 2024-01-07 18:41:51
rossanka napisał/a:Agnes76 napisał/a:Jak Ross jest z miasta 200k to takich facetów jest 80, czyli że jakaś szansa jest. Nie wszystkie punkty Ross potwierdziła, więc tych facetów może być 160 a to już dość spora grupka.
A Ty wiesz Farmer, że jesteś za stary, co nie?Właśnie dużo spotykam, łatwo kogos spotkać, tylko wiecie co? Głownie jest to przedział 35 - 45. I moje roczniki. W zasadzie panów 50 plus spotykam najrzadziej , nie wiem czemu.
gdzie się odziali panowie 50paroletni?A po co Ci 50 latek? Przeciez taki tylko narzeka na rozne dolegliwosci
Bo dla 40 -45 moge być za stara. Nie będe się narzucac przecież.
8,285 2024-01-07 18:43:53
Jeśli jest 80, to szybciej ich odnajdzie tych 80 kobiet nie księżniczek..
Może Ross ciężko uwierzyć, że nie wystarczy ""po prostu być"
Szaleństwem jest robić wciąż to samo i liczyć na inny rezultat.
Właśnie, że po latach doszłam do wniosku, ze wystarczy własnie tylko być.
Te całe szukanie, tylko czasu straciłam a i sie nafrustrowałam.
Kiedyś kogoś spotkam po prostu i tyle. Nie ma co gdybac, bo to się samo stanie, nawet się nie obejrzę.
A z resztą nie jest to mój problem nr jeden. Po prostu taki jest temat i założenie tego wątku.
8,286 2024-01-07 18:57:14 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2024-01-07 19:00:27)
A możesz napisać ile razy byłaś na randce przez te ostatnie 10 lat?
Ale na spotkaniu, w takim celu by się poznać, a nie jakieś wzdychania do znajomych w stylu: co oznacza, gdy on mówi cześć i uśmiecha się do mnie
8,287 2024-01-07 19:00:19
A możesz napisać ile razy byłaś na randce przez te ostatnie 10 lat?
Ale na spotkaniu, w takim celu by się poznać, a nie jakieś wzdychania do znajomych w stylu: co oznacza, gdy on mówi cześć i uśmiecha się do mnie
10 lat temu, to było 10 lat temu, teraz jest teraz. W zasadzie dziwie się sama sobie, co ja tu wypisywałam dekade temu.
"co oznacza, gdy on mówi cześć i uśmiecha się do mnie" - nic nie znaczy, znaczy, ze się ktoś uśmiecha i mówi cześć i nie ma co tworzyć podtekstów.
8,288 2024-01-07 19:01:13
Przecież nie o to pytałam
8,289 2024-01-07 19:04:20
Przecież nie o to pytałam
Ok. No to przez 10 lat jak już bym zsumowała, to nie wiem z 15 randek moze by było? Nie liczyłam dokładnie.
8,290 2024-01-07 19:06:29
Ela210 napisał/a:Przecież nie o to pytałam
Ok. No to przez 10 lat jak już bym zsumowała, to nie wiem z 15 randek moze by było? Nie liczyłam dokładnie.
I zaden Ci sie nie podobal z tych 15 randek?
8,291 2024-01-07 19:09:36
rossanka napisał/a:Ela210 napisał/a:Przecież nie o to pytałam
Podobał
8,292 2024-01-07 19:18:01
JuliaUK33 napisał/a:rossanka napisał/a:Ok. No to przez 10 lat jak już bym zsumowała, to nie wiem z 15 randek moze by było? Nie liczyłam dokładnie.
Podobał
To czemu nie ma zwiazku?
8,293 2024-01-07 19:20:26
To jest 1.5 randki na rok, czyli tyle co nic
8,294 2024-01-07 19:21:29
rossanka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:I zaden Ci sie nie podobal z tych 15 randek?
Podobał
To czemu nie ma zwiazku?
Bo ja się też musze spodobac, to z obu stron działa, a nie że jedna strona chce
8,295 2024-01-07 19:24:43
To jest 1.5 randki na rok, czyli tyle co nic
Szczerze, nie myslałam o tym, w ten sposób.
8,296 2024-01-07 19:24:54
JuliaUK33 napisał/a:rossanka napisał/a:Podobał
To czemu nie ma zwiazku?
Ale jakbys sie nie podobala to by przeciez nawet do randki nie doszlo
8,297 2024-01-07 19:26:04
rossanka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:To czemu nie ma zwiazku?
Ale jakbys sie nie podobala to by przeciez nawet do randki nie doszlo
Pisałam akurat głownie o randkach z internetu, ale ok, masz rację w daleszej cześci.
8,298 2024-01-07 21:02:54
Farmer napisał/a:Ja tak mówię.
- ma z nią flow
- ma dobrą bajerę
- z czystą kartą
Ross wbrew pozorom potwierdziła wszystkie punkty, a nawet rozszerzyła wymagania.
Nałóg to alko i ewentualnie skręcik, a nadwaga, czyli brzuszysko też nie przejdzie
Czysta karta to bez dzieci, żaden samotny ojciec, sprawy z ewentualną byłą dawno załatwione. A w wieku 45-50 lat to jest rzadkie.
Status i wykształcenie to jest bardzo ważne. Nie weźmie sobie faceta, który intelektualnie odstaje w dół i który nie będzie w stanie się utrzymać (weekendowy ochroniarz).
A ja jestem młody i piękny
8,299 2024-01-07 21:07:49
- są w związkach
- są po rozwodzie i nie nie szukają
- zajmują się pracą
- ganiają za 30-latkami
- wąchają kwiatki od spodu
I nie ma ich w internecie, bo to pokolenie urodzone na przełomie lat 60/70-tych, takie trochę dinozaury internetowe.
8,300 2024-01-07 21:13:07 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2024-01-07 21:16:14)
Przecież przy tej intensywności spotkań"czyli żadnej, nie ma szans się dowiedzieć o sobie , czego się oczekuje bądź co skreśla kogoś w Twoich preferencjach.
Myślę że Rossance przydałaby się jakaś szczera , męską dusza, która powie jej jak może być odbierana przez mężczyzn.
Ps.
Nie ma szans by facet odstawał intelektualne i był to udany związek
To niemożliwe.
Stosujesz kryterium z relacji odwrotnych, gdzie nie ma tak wielkiego znaczenia czy kobieta jest na podobnym poziomie intelektualnym, tu nie musi by był fajny związek.
8,301 2024-01-07 21:27:35
Agnes76 napisał/a:Farmer napisał/a:Ja tak mówię.
- ma z nią flow
- ma dobrą bajerę
- z czystą kartą
A Ty wiesz Farmer, że jesteś za stary, co nie?Ross wbrew pozorom potwierdziła wszystkie punkty, a nawet rozszerzyła wymagania.
Nałóg to alko i ewentualnie skręcik, a nadwaga, czyli brzuszysko też nie przejdzie
Czysta karta to bez dzieci, żaden samotny ojciec, sprawy z ewentualną byłą dawno załatwione. A w wieku 45-50 lat to jest rzadkie.
Status i wykształcenie to jest bardzo ważne. Nie weźmie sobie faceta, który intelektualnie odstaje w dół i który nie będzie w stanie się utrzymać (weekendowy ochroniarz).A ja jestem młody i piękny
A właśnie Farmer, jak tam studentki, sesja już jest?
8,302 2024-01-07 21:30:20
Przecież przy tej intensywności spotkań"czyli żadnej, nie ma szans się dowiedzieć o sobie , czego się oczekuje bądź co skreśla kogoś w Twoich preferencjach.
Myślę że Rossance przydałaby się jakaś szczera , męską dusza, która powie jej jak może być odbierana przez mężczyzn.
k.
Niezupełnie. Bo co mężczyzna to może mnie inaczej odbierać. Dla jednego na przykład to, że lubię dużo mówić będzie zaletą, a dla drugiego wadą.
Jeden będzie preferował powściągliwszą w słowach kobiety, a drugi bardziej ekspresyjne.
8,303 2024-01-07 21:30:44
Farmer napisał/a:Agnes76 napisał/a:Jak Ross jest z miasta 200k to takich facetów jest 80, czyli że jakaś szansa jest. Nie wszystkie punkty Ross potwierdziła, więc tych facetów może być 160 a to już dość spora grupka.
A Ty wiesz Farmer, że jesteś za stary, co nie?Ross wbrew pozorom potwierdziła wszystkie punkty, a nawet rozszerzyła wymagania.
Status i wykształcenie to jest bardzo ważne. Nie weźmie sobie faceta, który intelektualnie odstaje w dół i który nie będzie w stanie się utrzymać (weekendowy ochroniarz).A ja jestem młody i piękny
On jest fotografem, ze robi sesje, czy o taka modowa sesje Ci chodzi?
8,304 2024-01-07 21:33:40
rossanka napisał/a:gdzie się odziali panowie 50paroletni?
- są w związkach
- są po rozwodzie i nie nie szukają
- zajmują się pracą
- ganiają za 30-latkami
- wąchają kwiatki od spoduI nie ma ich w internecie, bo to pokolenie urodzone na przełomie lat 60/70-tych, takie trochę dinozaury internetowe.
Nie pisze o internecie. Na żywo.
Jak 50 latki wymarli, to wymarli też 60 i 70 latki i starsi
W punkt "zajmuje się pracą" w to nie uwierzę,raczej to ambitni 20 i 30 latkowie. 50 latek to się raczej chce ustatkować i mieć święty spokój, a nie zasuwać w pracy po 10 godzin.
Ci co ganiają za 30latkami mnie nie interesują. Jaki bym miała z nich pożytek?
8,305 2024-01-07 21:34:43
rossanka napisał/a:Farmer napisał/a:Ross wbrew pozorom potwierdziła wszystkie punkty, a nawet rozszerzyła wymagania.
O sesję studencką. Chyba semestr się już kończy.
8,306 2024-01-07 21:36:28
JuliaUK33 napisał/a:rossanka napisał/a:A właśnie Farmer, jak tam studentki, sesja już jest?
To on jest nauczycielem i uczy na studiach? Ciekawe jaki kierunek uczy?
8,307 2024-01-07 21:56:10
rossanka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:On jest fotografem, ze robi sesje, czy o taka modowa sesje Ci chodzi?
Trzyma to w tajemnicy
8,308 2024-01-07 21:57:59
JuliaUK33 napisał/a:rossanka napisał/a:O sesję studencką. Chyba semestr się już kończy.
Trzyma to w tajemnicy
Moze polityke uczy dlatego w tajemnicy, bo tam duzo rzeczy jest w tajemnicy
8,309 2024-01-07 21:59:49
rossanka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:To on jest nauczycielem i uczy na studiach? Ciekawe jaki kierunek uczy?
Trzyma to w tajemnicy
Nie wiem, może Tobie zdradzi tajemniće?
8,310 2024-01-07 22:02:30 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-01-07 22:02:43)
JuliaUK33 napisał/a:rossanka napisał/a:Trzyma to w tajemnicy
To zapytam sie niedlugo na forum
8,311 2024-01-07 22:03:25 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2024-01-07 22:06:25)
Ela210 napisał/a:Przecież przy tej intensywności spotkań"czyli żadnej, nie ma szans się dowiedzieć o sobie , czego się oczekuje bądź co skreśla kogoś w Twoich preferencjach.
k.Niezupełnie. Bo co mężczyzna to może mnie inaczej odbierać. Dla jednego na przykład to, że lubię dużo mówić będzie zaletą, a dla drugiego wadą.
Jeden będzie preferował powściągliwszą w słowach kobiety, a drugi bardziej ekspresyjne.
Ale co to ma do mojego stwierdzenia, że Ty po po prostu nie chodzisz na randki?
A po drugie , nie znajdzie niczego nikt, kto nie wie czego szuka.
A Ty się zastanawiasz na randkach czego szuka mężczyzna, a nie tego co Ty?
8,312 2024-01-07 22:08:32
rossanka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Moze polityke uczy dlatego w tajemnicy, bo tam duzo rzeczy jest w tajemnicy
To zapytam sie niedlugo na forum
Możesz zaryzykować
8,313 2024-01-07 22:10:08
rossanka napisał/a:Ela210 napisał/a:Przecież przy tej intensywności spotkań"czyli żadnej, nie ma szans się dowiedzieć o sobie , czego się oczekuje bądź co skreśla kogoś w Twoich preferencjach.
k.Niezupełnie. Bo co mężczyzna to może mnie inaczej odbierać. Dla jednego na przykład to, że lubię dużo mówić będzie zaletą, a dla drugiego wadą.
Jeden będzie preferował powściągliwszą w słowach kobiety, a drugi bardziej ekspresyjne.Ale co to ma do mojego stwierdzenia, że Ty po po prostu nie chodzisz na randki?
A po drugie , nie znajdzie niczego nikt, kto nie wie czego szuka.
A Ty się zastanawiasz na randkach czego szuka mężczyzna, a nie tego co Ty?
Szczerze, to nie myślę jakoś o tym od pewnego czasu. Nie zastanawiam się jak kiedyś zwykłam to robić. A pewnie kiedys jakiegoś spotkam i dopiero sobie narobię, bo się już przyzwyczaiłam do bycia wolną.
Byłaby to duża zmiana.
8,314 2024-01-07 22:14:14
Nie nadrobisz.
Tak samo jak siedząc np 3 lata na tyłku nie przebiegniesz nagle
maratonu.
8,315 2024-01-07 22:19:11
Nie nadrobisz.
Tak samo jak siedząc np 3 lata na tyłku nie przebiegniesz nagle
maratonu.
Ale ja nic nie oczekuję. Ten watek to juz tylko kafejka i już nie szukam w nim rad
czasem, owszem, mam jakieś przemyślenia, to sie juz trzymam jednego tematu.
Z resztą cięzko tu usunać konto, administracja średnio już działa.
8,316 2024-01-07 22:19:26
Sesja dopiero za miesiąc.
Pilnie się uczą
8,317 2024-01-07 22:20:40
Nie nadrobisz.
Okazje nie czekają.
8,318 2024-01-07 22:24:01
Ale ja Ci nie radzę. Odpowiadam na Twoje przemyślenia.
Farmer, gdy byłam studentką, najbardziej mi odbijało ma sesji..
Tylko od tego był własny chłopak w akademiku, można było szybko wrócić do książek.
40 latki biegające wtedy za mną byli intelektualną rozrywką.
Ale może teraz dziewczyny bardziej chętne.:)
8,319 2024-01-07 22:29:14
rossanka napisał/a:A właśnie Farmer, jak tam studentki, sesja już jest?
Sesja dopiero za miesiąc.
Pilnie się uczą
Julka się pyta, czego uczysz?
8,320 2024-01-07 22:31:28
47 lat w tym roku?