pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Strony Poprzednia 1 122 123 124 125 126 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,996 do 8,060 z 8,335 ]

7,996 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-13 14:32:03)

Odp: pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat
adela 07 napisał/a:

Nie no, Koralina zdecydowanie ma rację. Odbijanie jest paskudne. Zresztą co ma zrobić? Wysłać mu sygnały dymne, że jakby co to ona jest chętna? Facetowi w związku?
Zdzirowate to takie jakieś.

Wiesz, wszystko zależy od sytuacji.  Sytuacji nie znam, ale jakby to była moja wielka miłość? Zaryzykowałbym, wybierając odpowiedni do tego moment. Samego odbijania nikomu nie polecam jako takiego, to ewentualna ostateczność, jednak wychodzę z założenia, że lepiej komuś powiedzieć, jak później na łożu śmierci, - " a mogłem, czy mogłam powiedzieć "

Należy pamiętać, że nic nie dzieje się bez powodu i znikąd się nie bierze.

Żyje się tylko raz. Jak nie teraz to nigdy już się człowiek do tego nie odważy.

Znam wiele rożnych historii , łącznie takich, że ktoś komuś wyznał miłość i okazało się, że ta druga strona czuje podobnie, a związek z obecną partnerką, czy partnerem  był, bo był i po tym wszystko się zmieniło. Żyją długo i szczęśliwie. Lepiej powiedzieć i się przekonać, niż całe życie żyć w niewiedzy.

Powiedzieć zawsze można, to nic nie kosztuje . smile
Żyje realiami i w realnym świecie, stąd do tego takie , a nie inne podejście. Sytuacja powoduje dalsze działanie smile

Zobacz podobne tematy :

7,997

Dla mnie zajęty chłop, to jak brat ( jeśli go lubię).
Poza tym jak " wielka miłość"? Wzdychanie do kogoś bez możliwości bliskości, to raczej mocne zauroczenie. Minie z czasem.

7,998

2odiak napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Nie no, Koralina zdecydowanie ma rację. Odbijanie jest paskudne. Zresztą co ma zrobić? Wysłać mu sygnały dymne, że jakby co to ona jest chętna? Facetowi w związku?

Wiesz, wszystko zależy od sytuacji.  Sytuacji nie znam, ale jakby to była moja wielka miłość?

Uderzasz od razu w największy dzwon?

7,999 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-13 16:11:00)

KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Wiesz, wszystko zależy od sytuacji.  Sytuacji nie znam, ale jakby to była moja wielka miłość?

Jeżeli gra jest tego warta to oczywiście, że tak smile
Co tu ukrywać, nieraz różne  takie decyzje tej wagi podejmowałem smile Inaczej nie doszedłbym tam, gdzie jestem obecnie smile Całe życie miałem takie podejście oparte na wcześniejszych błędach, dlatego jestem odwrotnością tych wyżej wspomnianych facetów. Tak jak wcześniej pisałem ,- kto nie ryzykuje ten nie pije szampana smile Nie uda się trudno, ale przynajmniej próbowałem smile

8,000

adela 07 napisał/a:

Dla mnie zajęty chłop, to jak brat ( jeśli go lubię).
Poza tym jak " wielka miłość"? Wzdychanie do kogoś bez możliwości bliskości, to raczej mocne zauroczenie. Minie z czasem.

Sytuacje są naprawdę różne. Życie piszę różne scenariusze i tak jak wspomniałem, gdyby to była miłość mojego życia to podjął bym kroki.
W kwestii zauroczenia, minie ale nie musi. Wszystko zależy od tego jak ktoś się nakręca smile

8,001

Być może. Jesteś facetem, to masz widocznie ten sławny " gen zdobywcy". wink

8,002 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-13 19:26:57)

Zdobywanie, a może inaczej... Żebym nie zabrzmiał jak typowe męskie zuo smile
Czytałem Twoją historie i domyślam się jakie możesz mieć w wielu kwestiach podejście. Jest mi przykro, że coś takiego Ciebie spotkało. Nikt nie zasługuje na  nic takiego , szczególnie gdy jesteś kochaną i ciepłą osobą, która potrafi na prawdę wiele poświęcić. Znam wiele takich historii niestety....
Wracając jednak...:
Osiągniecie celu  jest skutkiem nastawienia i odpowiednich działań. Tak naprawdę wszystko zależy od tego co dana osoba ma w głowie. Osoba, bo tak jak powiedzmy ja działa też wiele kobiet. Jesteśmy ludźmi i w dzisiejszych czasach gdzie stereotyp całkowicie upadł  nic nas nie dzieli. Jeżeli  jesteś pozytywnie nastawiona do wszystkiego to ten cel osiągniesz. Oczywiście są rzeczy nie do zdobycia i wtedy następuje stop. Z tym, że każda inteligentna i mądra osoba nawet nie zacznie w tym grzebać. Dlatego napisałem o sytuacji. smile Życie należy wykorzystać w 100% albo i więcej, jednak nie należy nikomu robić krzywdy. Jeżeli na coś jest obopólna zgoda wtedy OK, to zmienia całkowicie postać rzeczy. Przykładowo związek chłopak i dziewczyna, ktoś wyjawia z jednej z osób miłość, tamten związek od dawna nie istnieje, zrywam i próbujemy OK, natomiast inne przypadki nie mają prawa bytu. Powiedzieć zawsze warto, bo sytuacje są różne. po drugie przestaje ta sprawa tez męczyć. Głowa staje się wolna, zostało wyrzucone z siebie. Rozumiem ktoś może się krepować, czuć się niezręcznie, każdy ma poprzęczkę inaczej ustawioną. Moim celem było przekonać, aby spróbować, bo sytuację są różne. Domyślam się , ze Koralina zna ją doskonale i wie co robić więc na tym poprzestanę w tej kwestii doradzanie na wesoło z mojego punktu widzenia.

Czy jestem zdobywcą? Na pewno osiągnąłem wiele sukcesów na płaszczyźnie, w której się do niedawna zajmowałem i to mi w zupełności wystarczy smile

8,003

2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

Jeżeli gra jest tego warta to oczywiście, że tak smile
Co tu ukrywać, nieraz różne  takie decyzje tej wagi podejmowałem smile Inaczej nie doszedłbym tam, gdzie jestem obecnie smile Całe życie miałem takie podejście oparte na wcześniejszych błędach, dlatego jestem odwrotnością tych wyżej wspomnianych facetów. Tak jak wcześniej pisałem ,- kto nie ryzykuje ten nie pije szampana smile Nie uda się trudno, ale przynajmniej próbowałem smile

Miałam na myśli jedynie to, że mówić od razu o "miłości" jest szaleństwem.

8,004

KoralinaJones napisał/a:

Wiem, że może się Tobie wydać to niezręczne i możesz czuć się nieśmiała, jednak jeżeli coś do kogoś czujesz to uważam, że nawet trzeba. Nie uda się trudno, ale będziesz miała spokojna głowę. Oczywiście jak to wszystko odpowiednio ubierzesz to zostanie to prawidłowo odebrane i możesz spodziewać się z drugiej strony, często tego samego . Druga strona, często czuję to samo i też to wyczuwa.
Piszę oczywiście z własnego doświadczenia, zawsze mówiłem jeżeli coś czułem i w większości przypadków z drugiej strony było podobnie. Nie narzucisz się, to jest normalne wyznanie i jest to normalne i normalnie zostanie odebrane. A odnośnie odbijania popatrz na to z innej strony ludzie odbijali,  odbijają i będą odbijać. Dlaczego masz być gorsza? Cierpieć? W niczym nie jesteś gorsza, ani nikt nie jest lepszy od Ciebie. A Damą jeszcze zdąrzysz pokazać. Ujmą nie jest walczyć o swoje, a wręcz przeciwnie zaletą. Zrobisz jak będziesz uważała..W końcu to Ty najlepiej znasz sytuację smile

8,005

Gen, czy nie gen, jedno jest pewne: nie siedzisz bezczynnie w kącie. To już wiemy. A sytuacja z "wyznawaniem miłości" może mieć różne tło,wiadomo. Moje podejście jest zapewne uzasadnione przeszłością, ale nie do końca. Zawsze byłam raczej zakompleksiona i niepewna siebie, więc takie akcje w ogóle nie wchodziły w rachubę.
Poza tym zwyczajnie nie chciałoby mi się robić takich akcji.
Z innej beczki( tej z sukcesami); Zjechałeś rowerem bez trzymanki ze Śnieżki? Stad te wizyty na SORZ-e? smile

8,006

KoralinaJones napisał/a:

No nie bardzo tongue Prawdziwa dama nie narzuca się mężczyźnie, czyż nie?

Lepiej podrywać, działać, zwłaszcza jak chcesz kogoś poznać. Czekanie aż mężczyzna będzie podrywał już nie na te czasy wg mnie. Czasy MeeToo, Tinder, ...

8,007

Adelu, każdy coś w sobie ma. Czas, przez który się przeszło odcisnął swoje piętno. Jednak jeżeli chodzi o  mnie to nie żyję przeszłością, z kompleksów się szybko wyleczyłem poprzez wasne pasję i działanie od najmłodszych lat. Po prostu to dawalo mi siłę i budowało mocną osobość. Życie z ludźmi i ta siła poprzez osiąganie sukcesów spowodowało iż  pozytywnie   do wszystkiego podchodzę. Nie ma rzeczy niemożliwych. Wszystko się da. Wielokrotnie udowadniałem to nie tylko w życiu, ale jako zawodnik klubowy w wielu wyzwaniach , czy wyścigach dalekodystansowych z których wiele było i jest nadal trudne i wymaga na prawdę mocnego charakteru oprócz przygotowania rzecz jasna. Kraksy i szpital niestety są w ten zawód wpisane, szczególnie gdy jedziesz ciasno w grupie na dużej prędkości. Nieraz tylko mały błąd Twój, czy kogoś może spowodować tragiczne skutki. Nieraz mnie składali, były operacje, człowiek otarł się o kostuche nieraz, taki sport smile Obecnie mogę trenować innych , choć i z tego się już wycofuję, oraz jeździć w imprezach jako VIP , legenda, typowo towarzysko i "turystycznie", aczkolwiek akcenty ze ścigania po dziś dzień jak najbardziej są. Jutro powrzucam trochę zdjęć, bo zapewne jesteś ciekawa smile Swego czasu wszystko było dostępne w sieci i bez problemu można było znaleźć, bo byłem osobą publiczną jednak Rodo zrobiło swoje i pomimo iż organizatorzy umieszczają materiały, czy nawet ja będąc w skrócie pisząc we współpracy z CCC Reno, to jest już cokolwiek ciężko znaleźć. Większość już też fejsbuki, bo tak jest dla wszystkich najprościej smile
Wracając do akcji:
Wszystko jest fajnie pięknie dopóki człowiek się na prawdę nie zakocha. Często ludzie tracą głowę, a twarde zasady lęgną w gruzach. Wychodzę też z założenia, że jeżeli coś kogoś dotyczy to powinien o tym wiedzieć, stąd do takich spraw też podchodzę jak podchodzę smile

8,008

Gary napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No nie bardzo tongue Prawdziwa dama nie narzuca się mężczyźnie, czyż nie?

Lepiej podrywać, działać, zwłaszcza jak chcesz kogoś poznać. Czekanie aż mężczyzna będzie podrywał już nie na te czasy wg mnie. Czasy MeeToo, Tinder, ...

Nawet 20- 30 lat temu kobiety podrywały. W czasach kiedy dziś znany nam internet nie istniał odbywało się to na żywo. A gdy internet zawitał pojawiły się czaty i wielu zapewnie znany IRC. Podrywałem kobiety, one mnie . Nikt na nic nie patrzył i nad niczym się nie zastanawiał smile

8,009

2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Wiem, że może się Tobie wydać to niezręczne i możesz czuć się nieśmiała, jednak jeżeli coś do kogoś czujesz to uważam, że nawet trzeba. Nie uda się trudno, ale będziesz miała spokojna głowę. Oczywiście jak to wszystko odpowiednio ubierzesz to zostanie to prawidłowo odebrane i możesz spodziewać się z drugiej strony, często tego samego . Druga strona, często czuję to samo i też to wyczuwa.

A na jakiej podstawie to wiesz? wink

2odiak napisał/a:

[Piszę oczywiście z własnego doświadczenia, zawsze mówiłem jeżeli coś czułem i w większości przypadków z drugiej strony było podobnie. Nie narzucisz się, to jest normalne wyznanie i jest to normalne i normalnie zostanie odebrane. A odnośnie odbijania popatrz na to z innej strony ludzie odbijali,  odbijają i będą odbijać. Dlaczego masz być gorsza? Cierpieć? W niczym nie jesteś gorsza, ani nikt nie jest lepszy od Ciebie. A Damą jeszcze zdąrzysz pokazać. Ujmą nie jest walczyć o swoje, a wręcz przeciwnie zaletą. Zrobisz jak będziesz uważała..W końcu to Ty najlepiej znasz sytuację smile

2odiak, ja trochę żartowałam z tym pytaniem.

8,010

Aaaa
Czyli mamy na pokładzie kolarza- VIPa smile
Normalnie czary jakieś, znaki - kilka dni temu kupiłam nową pompkę do roweru wink
Mam nadzieję, że Ross nie przegoni nas że swojego wątku - choć, jak pisałam, z czasem tworzą się w takich miejscach po prostu kafejki.
Ci do kompleksów- z wiekiem coraz to ich ubywa. Po prostu więcej rzeczy zaczyna zmieniać swoje znaczenie. Kiedyś bardziej przejmowałam " jak wypadnę"- teraz w większosci "mi to wisi".
A Koralina to lubi podkręcać, duża z Niej dziewczynka i przebiegła.:)

8,011

KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Bazuję na własnych doświadczeniach, a tych doświadczeń było sporo i w większości tak to wygladało.... Nie twierdze, ze może zdarzyć się inaczej, ale jak wspomniałem jeżeli nie sprawdzisz, nie będziesz wiedziała i może to z czasem być uciążliwe, bo będzie coraz bardziej gryzło i narastało. Dlatego postępowałem w ten sposób. Mnie może być łatwiej w takich sytuacjach, bo tez nastawienie mogę mieć inne na zasadzie " nic do stracenia, a po co się męczyć"

KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

[Piszę oczywiście z własnego doświadczenia, zawsze mówiłem jeżeli coś czułem i w większości przypadków z drugiej strony było podobnie. Nie narzucisz się, to jest normalne wyznanie i jest to normalne i normalnie zostanie odebrane. A odnośnie odbijania popatrz na to z innej strony ludzie odbijali,  odbijają i będą odbijać. Dlaczego masz być gorsza? Cierpieć? W niczym nie jesteś gorsza, ani nikt nie jest lepszy od Ciebie. A Damą jeszcze zdąrzysz pokazać. Ujmą nie jest walczyć o swoje, a wręcz przeciwnie zaletą. Zrobisz jak będziesz uważała..W końcu to Ty najlepiej znasz sytuację smile

Też tak się po części domyślałem, ale jak już poszło to w tą stronę to z mojej strony po prostu odpowiedziałem smile

8,012

adela 07 napisał/a:

Aaaa
Czyli mamy na pokładzie kolarza- VIPa smile
Normalnie czary jakieś, znaki - kilka dni temu kupiłam nową pompkę do roweru wink
Mam nadzieję, że Ross nie przegoni nas że swojego wątku - choć, jak pisałam, z czasem tworzą się w takich miejscach po prostu kafejki.
Ci do kompleksów- z wiekiem coraz to ich ubywa. Po prostu więcej rzeczy zaczyna zmieniać swoje znaczenie. Kiedyś bardziej przejmowałam " jak wypadnę"- teraz w większosci "mi to wisi".
A Koralina to lubi podkręcać, duża z Niej dziewczynka i przebiegła.:)

smile Tak, obecnie już VIPa i jak to wielu mi mówi legendę smile Skoro tak mówią niech będzie wink
Organizatorzy mnie zapraszają, chca, bym przyjezdzał, wiec VIPa big_smile

No to patrz jak się składa, też z 3 dni temu kupiłem pompkę smile Niestety bywa, że i pompki się szybko kończą , szczególnie te kieszonkowe. Wiele rzeczy dostaje w tym części, wyposażenie  , czy ubiór, ale jak coś się nagle skończy, czy jest potrzeba to kupuje. Sprzętu jest dużo, tych kilometrów nadal tez wychodzi sporo, więc to zużycie  jest nadal na wysokim poziomie i czasem trzeba coś kupić.

Nie przegoni, bo po co miała by to robić, zapewne sama z chęcią czyta, szczególnie, ze wpisy są bardzo pozytywne i jest o czym popisać smile
Druga sprawa, co szerokie znajomości to szerokie znajomości. A nuż coś się z czegoś urodzi. Korzyści płyną wink smile Wątek nie umiera. Jest miło i przyjemnie, podrywanie, emocje big_smile Ogółem tak jak powinno być. smile

Kompleksy zależne są od tego jak wszystko w głowie funkcjonuje. Nie jest ciężko się ich pozbyć, szczególnie kiedy masz zainteresowania, odnosisz sukcesy i cały czas żyjesz w grupie. A wielu przypadkach inaczej się nie da. Pracując w grupie tez zaczynasz się na wiele rzeczy uodparniać. i to co powodowało kompleksy staje się oczywiste i kompleksy tez znikają. Ważne jest nastawienie, - tylko pozytywne  smile
Mnie od kiedy zacząłem być bardzo aktywny zawsze wisiało, co kto mówi, myśli na mój temat, od zawsze, czyli od dzieciaka. Nie ma co rozmyślać, szkoda na to czasu. Nigdy nie należy się przejmować jak wypadne. Bądź sobą, a jak ktoś ma jakieś awersje to najzwyczajniej jest burakiem smile sama wiesz co jest dla Ciebie najlepsze i jak się najlepiej czujesz. To jest podstawa, a reszta niech spada na drzewo smile Dla siebie masz być najważniejsza i najfajniejsza. Jak ktoś Cię nie akceptuje, to nie jest wart Twojej uwagi.

Podkręcać też lubię co zresztą nieraz widać, ale to ma zupełnie inny cel smile
Ma być fajnie smile

8,013

2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

Bazuję na własnych doświadczeniach, a tych doświadczeń było sporo i w większości tak to wygladało.... Nie twierdze, ze może zdarzyć się inaczej, ale jak wspomniałem jeżeli nie sprawdzisz, nie będziesz wiedziała i może to z czasem być uciążliwe, bo będzie coraz bardziej gryzło i narastało. Dlatego postępowałem w ten sposób. Mnie może być łatwiej w takich sytuacjach, bo tez nastawienie mogę mieć inne na zasadzie " nic do stracenia, a po co się męczyć"

KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

Też tak się po części domyślałem, ale jak już poszło to w tą stronę to z mojej strony po prostu odpowiedziałem smile

Na swój sposób jesteś pocieszny wink.

8,014 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-14 21:59:54)

Pocieszny wink

Oukejjjj smile

wink

https://scontent-fra5-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/271841833_3832893520184688_5134849805068216881_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=174925&_nc_ohc=OEyzx96LPKIAX9MEYTZ&_nc_ht=scontent-fra5-2.xx&oh=00_AfDiYzVcJuIOZJ4E3hm2o4k27EFaN_1Y8H6SW68UuanMnw&oe=643E4C60

smile

https://scontent-fra5-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/313207666_4078068295667208_6509470679299155624_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=06E1thw7fjYAX_249iw&_nc_ht=scontent-fra5-2.xx&oh=00_AfBT4ju4NLl2D5uYcXTb4wdOdhEzGnL8urtcNiejXPIg6g&oe=643E1C76

Niestety nie wdać tych magicznych oczu wink
big_smile wink

8,015

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Rossanka mieszkasz może w dużym mieście? Bo w naszym kraju jest coraz to więcej imigrantów z różnych stron świata.
Co byś powiedziała na takiego mocno opalonego Pana z jakiegoś arabskiego kraju, od którego bardzo mocno byłoby czuć zapach po intensywnym treningu fizycznym?

Ponawiam pytanie.

8,016

2odiak napisał/a:

Pocieszny wink

Oukejjjj smile

wink

https://scontent-fra5-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/271841833_3832893520184688_5134849805068216881_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=174925&_nc_ohc=OEyzx96LPKIAX9MEYTZ&_nc_ht=scontent-fra5-2.xx&oh=00_AfDiYzVcJuIOZJ4E3hm2o4k27EFaN_1Y8H6SW68UuanMnw&oe=643E4C60

smile

https://scontent-fra5-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/313207666_4078068295667208_6509470679299155624_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=06E1thw7fjYAX_249iw&_nc_ht=scontent-fra5-2.xx&oh=00_AfBT4ju4NLl2D5uYcXTb4wdOdhEzGnL8urtcNiejXPIg6g&oe=643E1C76

Niestety nie wdać tych magicznych oczu wink
big_smile wink

Czyli pokazał a nie pokazał

8,017 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-15 10:00:06)

adela 07 napisał/a:

Moje przeurocze Panie, a więc podejmuję to zadanie,
Opowiem Wam historię, o 43 letnim facecie,  ale przecież Wy już wszystko wiecie smile
big_smile
(img] https//: błysk.pl/ w_jego_oczach.jpg[/img}
smile big_smile wink

8,018

adela 07 napisał/a:

big_smile wink

Chciałbym a boję się tongue.

8,019

KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:

big_smile wink

Trafiłaś w mój najczulszy punkt smile
Przez humor do serca big_smile

8,020

2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:

big_smile wink

No nie wiem tongue. Ty tak każdej tutaj big_smile.

8,021

Kurde... aż wstrzymałem oddech...

https://i.postimg.cc/DfGbYHWC/a.jpg

8,022

Nie udusiłeś się, Gary?
Jakiś nibylink, nie działa toto...
Jedno trzeba przyznać- Zodiak pisze tak, jakby był kobietą . Nie umiem tego określić, ale stąd chyba dobry odbiór ze strony tychże.
Kurde, u Was jak z pogodą? U mnie pada, miałam iść na rolki, a tu dupa.

8,023 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-04-15 15:49:23)

adela 07 napisał/a:

Nie udusiłeś się, Gary?

Jaaaaa niccccccccccccc nie mówię. Nic.
Nie chcę psuć jak z Olinką smile

Ale jestem na wdechu... smile
Aż kurde przebieram nogami pod stołem i zagryzam paznokcie... smile

8,024 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2023-04-15 16:14:58)

https://i.postimg.cc/MpM0GDdH/FB-IMG-1681567904254.jpg
Gary, Miszcz
Nawet w Ryśka potrafi się wcielić wink

8,025

Hehehe... no tak ... taka postać smile smile
Ale na razie lepiej się ukryć smile smile

8,026

adela 07 napisał/a:

Jedno trzeba przyznać- Zodiak pisze tak, jakby był kobietą . Nie umiem tego określić, ale stąd chyba dobry odbiór ze strony tychże.

To tzw. pierwiastek kobiecy może być. Kropla kobiecości w męskiej yang.

8,027

Adela ten środkowy w dolnym rzędzie to podróbka  wink

8,028

KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:

To tzw. pierwiastek kobiecy może być. Kropla kobiecości w męskiej yang.

Dobryyyy strzał big_smile big_smile big_smile

https://dl.dropboxusercontent.com/s/34j137ft7up2n44/2odiak.jpg

KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No nie wiem tongue. Ty tak każdej tutaj big_smile.

Każdej której tu zobaczyłaś big_smile

Gary napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Nie udusiłeś się, Gary?

Oj tam, oj tam. Będzie dobrze wink smile

adela 07 napisał/a:

Kurde, u Was jak z pogodą? U mnie pada, miałam iść na rolki, a tu dupa.

Udało mi się strzelić gola big_smile

https://dl.dropboxusercontent.com/s/lwk626a64c3imzc/strava.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/s/jrheak96r006f4y/strava1.jpg

Na razie nie pada, ale na dziś wystarczy wink Jutro też jest dzień smile

8,029

2odiak napisał/a:
Gary napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Nie udusiłeś się, Gary?

Oj tam, oj tam. Będzie dobrze wink smile

Ufff... i jest dobrze...

8,030

Gary napisał/a:

Gary jesteś niegrzeczny dla staruszek big_smile

8,031

Misinx napisał/a:
Gary napisał/a:

Gary jesteś niegrzeczny dla staruszek big_smile

Ale on powiedział jej, aby weszła do środka...

8,032

"I wszystko o mnie już wiadome,
I temat umarł własnym torem"
big_smile big_smile big_smile

8,033

E tam umarł- sobota wieczór
Tańce, gry i zabawy, kolację że śniadaniem...

8,034

No tu nie ma już nic ciekawego pisać. To sie zrobiła kafejka z tematu. Wpada ktoś, pisze co chce i kiedy chce, różni ludzie na różne tematy.

8,035

Być może temat się wyczerpał.
Ross, doszłaś być może do pewnego etapu, na którym znajduje się " pozbawienie złudzeń".

8,036

A więc mówicie moje złotowłose pięknookie Panie, że balety , długie spanie, a dopiero teraz śniadanie?
Dobsz.... wink smile

No taaaak , tematy " pomóż mi wyjść z piwnicy, podej mi ino ręka, a ja dalej beda na Wos stynkał"  są top on the top big_smile

Tam się dzieje big_smile

Złudzeń wink Nie wiesz co przyniesie jutro, dlatego nie podawaj się. Nie zniechęcaj się. Głowa do góry  smile Go! smile

8,037

No może nie aż takie balety, ale poza Forum życie też się wydarza...
A Ross chyba nieco nie w humorze.
Wiemy, że smutna jest, bo tęskni za psem, który niedawno odszedł. I chyba jest nadzieja, że niebawem dojdzie do jakiejś adopcji, musi tylko pojawić się " ten jedyny"
( Pies, ma się rozumieć)

8,038

adela 07 napisał/a:

Ross, doszłaś być może do pewnego etapu, na którym znajduje się " pozbawienie złudzeń".

Być może to jest całe clue tego tematu big_smile

8,039

adela 07 napisał/a:

No może nie aż takie balety, ale poza Forum życie też się wydarza...
A Ross chyba nieco nie w humorze.
Wiemy, że smutna jest, bo tęskni za psem, który niedawno odszedł. I chyba jest nadzieja, że niebawem dojdzie do jakiejś adopcji, musi tylko pojawić się " ten jedyny"
( Pies, ma się rozumieć)

Pisałem to w formie bardzo luźnej .... Chodziło mi o lekki nastrój.
Strata jest zawsze bolesna, choć za sprawą fajnych osób łatwiej ją przejść.

8,040

rossanka napisał/a:

No tu nie ma już nic ciekawego pisać. To sie zrobiła kafejka z tematu. Wpada ktoś, pisze co chce i kiedy chce, różni ludzie na różne tematy.

Zadałem Ci pytanie (i to dwukrotnie), które zignorowałaś.

Dlatego teraz nie miej żalu, że z Twojego tematu zrobiono kafejkę. Pogódź się z tym proszę.

8,041 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-16 21:57:31)

Sorry , ale tak obrzydliwe pytanie każdy szanujący się człowiek by zignorował, bo to jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Dlatego zostałeś zignorowany ,- przez wszystkich.
P.S. żadnego żalu nie widzę, a co najwyżej stwierdzenie.
Dodam iż dobrze , że się tak stało, bo fajne osoby mogą sobie popisać chociażby o wszystkim i o niczym.

8,042

Ale po co Ross ma odpowiadać na Twoje prowokacyjne, powtarzające się i męczące pytania?
Temat się wyczerpał, czasy zmieniły, teraz pije się tu kawę.

8,043 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-16 22:01:50)

Daj spokój Adela, ale co to są za pytania? Że jakiś margines podnieca się smrodem? Obrzydzające to jest. Napiszę wprost porzygać się można. Tylko niektórych to najwyraźniej podnieca i zadają takie pytania, by się przekonać , czy nie są w tym sami.

8,044

adela 07 napisał/a:

Cos w tym stylu.

8,045

rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Cos w tym stylu.

Wiem, że ciągłe bycię w danej sytuacji do tego doprowadza i człowiek staje się tutaj obojętny myślami. Jednak niepotrzebnie. Masz swoje walory, które tu zauważyłem do tego te piękne oczy smile Żyć iluzjami nie możesz, ale odbierać sobie szans też nie. Nie wiesz co przyniesie jutro, a jeszcze dziś do Ciebie napisze smile

8,046 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-17 14:47:23)

@ross, takie pytanko do Ciebie tongue

8,047

2odiak napisał/a:

Nie wiesz co przyniesie jutro, a jeszcze dziś do Ciebie napisze smile

- ALBERCIK! Znaczy.... ADELA! Wychodzimy!

...

- "Gary, dajcie tu jakąś muzyczkę smile"
- "Można Panią prosić?"

big_smile

Ciekawe czy dalszy ciąg, to będzie jak z tego filmu big_smile:

- "Jeeeeezuuuus!!!"
- "Kobieta mnie bije.... sad"

Miałam w zamiarze podsumować naszego 2odiaka, bo chłopak otworzył się tu całkiem (nie)przyzwoicie, ale widzę, że już po ptokach wink

8,048

Evergreen napisał/a:
2odiak napisał/a:

...

- "Można Panią prosić?"

big_smile

- "Jeeeeezuuuus!!!"

Miałam w zamiarze podsumować naszego 2odiaka, bo chłopak otworzył się tu całkiem (nie)przyzwoicie, ale widzę, że już po ptokach wink

Przyznam iż trochę nie rozumiem Twojego wpisu, szczególnie końcówki (nie) przyzwoicie. Spokojnie, możesz mnie podsumować. Tak jak mnie odbierasz jest jak najbardziej ważne, bo najzwyklej możesz się po prostu mylić na bazie domysłów. A to, że do kogoś napisze prywatnie niczego jeszcze nie oznacza przecież smile

8,049

Pewnie, że nie oznacza. Wrzuć na luz, Zodiak.

8,050 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-19 23:53:07)

Adela, jesteś lekiem na każde zło smile

A taki byłem wyluzowany, a teraz jestem dopiero wyluzowany smile

Ale podsumowania to jestem bardzo ciekaw  smile big_smile
Evergreen wydaje się być bardzo fajną osobą, więc spodziewam się niezłej petardy smile

8,051 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-19 23:51:08)

Evergreen napisał/a:
2odiak napisał/a:

... Albercik wiesz o co chodzi smile Adela zostaje

- Gary też wyszedł
- " To teraz można Panią prosić?" smile

big_smile

No jacha

- "Jeeeeezuuuus!!!"
- Co?
- Marcinku, przypilnuj żeby tu żadne sceny ten teges...

(Nie) Przyzwoicie sam się podsumowałem smile

8,052

2odiaku, Mój 2odiaku... jak by to ugryźć...

Patrząc po Twoich odpowiedziach mam wrażenie, że trochę rzeczywiście nie zrozumiałeś mojego komentarza i odniosłeś go personalnie do siebie. Może Ci  nie odpowiada, że mam specyficzne poczucie humoru. I mówi się - trudno. Tylko, że, jak Ci Adela w jednym zdaniu nakreśliła, wyluzuj, chłopie. To nie jest poważny wątek (a właściwie stał się nieco niepoważny w tej chwili przekształcając się w swoistą kafejkę) i może trochę stał się taką szalupą do pewnej łajby, która odpłynęła w siną dal. Zatem, w tym towarzystwie osobowym lepiej zwyczajnie zluzować, będzie łatwiej wink

P.S. (Nie)przyzwoitość wynika głównie z zamieszczonych odważnie swoich (lub nieswoich) zdjęć na publicznym forum.

8,053

Nie krępuj się możesz gryźć , ugryźć tak jak lubisz smile Bądź sobą smile
Spokojnie dogadamy się, bo też mam specyficzne poczucie humoru i spokojnie jestem  bez problemu w stanie wychwycić Twoje smile Mnie może co najwyżej zmęczenie lekkie zbić z tropu, aczkolwiek już wiem, o co kaman, stąd tak pięknie wieczorem się ubiczowałem.. sam  big_smile smile Znaczy pooodsumawałem smile

Zdjęcia są oczywiście, że moje smile. Nawet te pochodzące od organizatorów wyścigów big_smile. Oni już dawno stwierdzili, że ze mną nie wygrają, więc mogę umieszczać big_smile Tak, jestem nieprzyzwoity , nawet w tym przypadku, wiem big_smile

Trudno, bym umieszczał cudze. Podszywanie się pod kogoś jest dla mnie brzydko ujmując chore. Poza tym wiele z nich można znaleźć jeszcze w sieci, a inna inszość, - no co ja mam ukrywać. Nie widzę w tym nic nieprzyzwoitego, a bać, czego mam się bać, że  ktoś może podjechać mi pod okno z gitarą? big_smile Przerabiałem big_smile

8,054 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-20 11:01:07)

Evergreen napisał/a:

2odiaku, Mój 2odiaku... jak by to ugryźć...

:*

Nie krępuj się możesz gryźć , ugryźć tak jak lubisz smile Proszę Cię bądź tylko sobą smile
Spokojnie dogadamy się, bo też mam specyficzne poczucie humoru i spokojnie jestem  bez problemu w stanie wychwycić Twoje smile Mnie może co najwyżej zmęczenie lekkie zbić z tropu, aczkolwiek już wiem, o co kaman, stąd tak pięknie wieczorem się ubiczowałem.. sam  big_smile smile Znaczy pooodsumawałem smile

Evergreen napisał/a:

odważnie swoich (lub nieswoich)

Ideeealne rozegranie smile

Uwaga, będzie bronioneee big_smile

Zdjęcia są oczywiście, że moje - no co ja mam ukrywać. Nie widzę w tym nic nieprzyzwoitego, a bać, czego mam się bać, że  ktoś może podjechać mi pod okno z gitarą? big_smile Przerabiałem big_smile . Nawet te pochodzące od organizatorów wyścigów smile. Oni już dawno stwierdzili, że ze mną nie wygrają, więc mogę umieszczać big_smile Zwłaszcza te, które od dawna są udostępnione przez nich publicznie i jak ktoś się postara, to znajdzie, ale po co? Sam wrzucę  smile Tak, jestem nieprzyzwoity , nawet w tym przypadku, wiem big_smile

8,055 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-20 11:04:35)

Szalupa to jednak nie to samo co łajba. I teraz nie mogę sie zdecydować czy sad ? czy tongue ? czy big_smile ?

8,056

Serio, Zodiak? Miałes pod oknem serenadę gitarową?

8,057 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-20 11:35:00)

Tak Adelu, od romantycznych ballad w wykonaniu klasycznym, po ostre występy heavymetalowe big_smile

Już w pewnym momencie sam stwierdziłem "Panowie zabierajcie mnie do wojska" big_smile

KoralinaJones napisał/a:

Szalupa to jednak nie to samo co łajba. I teraz nie mogę sie zdecydować czy sad ? czy tongue ? czy big_smile ?

Ale nikt Rossanki nie zamierza opuszczać. Ona z nami płynie niezłym wycieczkowcem smile

8,058 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-20 13:04:46)

2odiak napisał/a:

Ale nikt Rossanki nie zamierza opuszczać. Ona z nami płynie niezłym wycieczkowcem smile

To raczej Ty się właśnie dosiadłeś tongue.

8,059

KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

To raczy Ty się właśnie dosiadłeś tongue.

A nie przypłynąłem tym statkiem? Nie dobry Ty, przecież jesteś tylko sternikiem, tak się bez pytania dosiąść big_smile big_smile big_smile

8,060

2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

To raczy Ty się właśnie dosiadłeś tongue.

A nie przypłynąłem tym statkiem?

Zdecydowanie wsiadłeś po drodze a na dodatek okazując objawy choroby morskiej.

Posty [ 7,996 do 8,060 z 8,335 ]

Strony Poprzednia 1 122 123 124 125 126 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024