pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Strony Poprzednia 1 121 122 123 124 125 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,931 do 7,995 z 8,335 ]

7,931 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-08 20:29:19)

Odp: pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat
KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Przyjmijmy, że niekoniecznie się nabijamy. big_smile Zaintrygowały mnie te dwuznaczne sformułowania, która należy omijać. Mógłbyś rozwinąć co miałeś na myśli? Dlaczego dwuznaczności miałyby być niestosowne?

Dlatego iż zaczyna się całe rozmyślanie wiekami chociażby nad tym co autor miał na myśli, jakie są jego intencje.Kocha, nie kocha. Dlatego jest cały szereg słów jak np "kocham Cię", które jasno określa bez domysłów stan rzeczy. Ludzie boją się często używać niektórych stąd dochodzi do dramatów. Przekaz ma być jasny bez żadnych podtekstów i domysłów. W przypadku nowej znajomości tak naprawdę nie wiesz z kim masz do czynienia, wiec po co ryzykować. smile

Ale właśnie takie rozmyślanie, takie niedopowiedzenia, taka niepewność, ta gra słów dodaje pikanterii flirtowi. Co daje więcej emocji? Proste stwierdzenie "podobasz mi się"?

Nie każdy potrafi flirtować smile Ludzie są naprawdę różni i trzeba potrfić to wyłapać smile W przypadku flirtu to działa , bo ten jest pozytywny. Prosty przekaz ze słowami wprost wyrażającymi to co chce się przekazać nie musi być nudny . Tak jak wyobraźnia pracuje w przypadku dobrego dobierania słów w flircie, tak samo można wszystko ubrać w przypadku prostego przekazu. Terapia szokowa również bardzo dobrze się sprawdza. Jest flow i efekt wow. Wszystko jest zależne tylko i wyłącznie od pomysłowości smile

Gary napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Co daje więcej emocji? Proste stwierdzenie "podobasz mi się"?

... ona chciałaby wiedzieć, czy się podoba, a najlepiej co się podoba. Brak takiego feedbacku może psuć relację (zob randka gdzie laska z siłowni, albo randka gdzie psy ze schroniska -- kejsy z netkobiet tutaj).

Dobrze kombinujesz  wink smile

Zobacz podobne tematy :

7,932

Rossanka mieszkasz może w dużym mieście? Bo w naszym kraju jest coraz to więcej imigrantów z różnych stron świata.
Co byś powiedziała na takiego mocno opalonego Pana z jakiegoś arabskiego kraju, od którego bardzo mocno byłoby czuć zapach po intensywnym treningu fizycznym?

7,933 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-09 10:46:44)

Ale po co się jej pytać, przecież sam możesz sprawdzić. Lubisz śmierdzieć? Oprócz ludzi inaczej i nie halo, każdy tego unika. To są zboczenia liczone w dziesiątkach procenta jak różni zoofile i podobny margines. A co do kolorowych to już jest Twój problem skoro tylko takich widzisz smile

Co do związków mieszanych to tak samo jak Panie lubią i Panowie. Polecam szerzej otworzyć oczy wink

7,934

Ja np. uwielbiam dziewczyny z Albanii i Rumunii, sporo ich obserwuję na insta. Zdecydowanie bardziej podobają mi się kobiety z regionów południowych niż tutejsze. Tak samo kobietom mogą podobać się faceci z południa i nie ma w tym nic złego.

7,935

ChuopskiChłop napisał/a:

Tak samo kobietom mogą podobać się faceci z południa i nie ma w tym nic złego.

Teraz masz przegwizdane u Rumuna
chociaż w sumie miał już nie pisać na tym forum raptem tydzień wytrzymał i pękł słaba wola
znowu obwąchiwał ludzi na siłowni

7,936

To jest po prostu odmienność. Kiedyś z koleżanką przypadkiem poznalyśmy dwóch gości z Brazylii. Twierdzili oni, że my jesteśmy takie " egzotyczne", i brazylijki, to oni mają na codzień.

7,937 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-04-09 18:49:03)

ChuopskiChłop napisał/a:

Ja np. uwielbiam dziewczyny z Albanii i Rumunii, sporo ich obserwuję na insta. Zdecydowanie bardziej podobają mi się kobiety z regionów południowych niż tutejsze. Tak samo kobietom mogą podobać się faceci z południa i nie ma w tym nic złego.

Nie wiem, jak Albanki, ale Rumunki faktycznie są ładne, tak jak i kobiety z byłej Jugosławii.

Poznawane przeze mnie Węgierki i Litwinki także mi się podobały.

7,938

rakastankielia napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Nie wiem, jak Albanki, ale Rumunki faktycznie są ładne, tak jak i kobiety z byłej Jugosławii.

Poznawane przeze mnie Węgierki i Litwinki także mi się podobały.

Jakoś tak im bardziej na południe tym bardziej te kobiety pociągające.

7,939 Ostatnio edytowany przez M@ximus (2023-04-09 21:32:14)

ChuopskiChłop napisał/a:

Siema Kolego. Mam tak samo, znasz może portale randkowe gdzie faktycznie dziewczyny z tamtąd szukają np. Polaków? Pozdro! Mam konto na jednym z portali ogólnodostępnych i pisze do mnie ciotka prawniczki polki z warszawki i wypytuje mnie o zawód, doświadczenie, kariere i przesyła mi kontakt do dziewczyny, pisze mi, że w warszawie cieżko kogoś znaleść, jest radcą prawnym i całe studia nie znalazła chłopaka, a później tylko praca i praca. Co o tym myślicie? Kobieta 30 lat brunetka, ładna, myślę, że może podobać się większości pseudo pato managerom, którzy, albo ją juz zaliczyli albo na to liczą...

7,940

Wpiszcie sobie na yt kanał ,,Trio Mandili" - 3 dziewczyny z Gruzji, to jest wspaniała uroda, w Polsce czegoś takiego nie zobaczycie smile

Ale odpalcie ich filmy sprzed kilku lat jak jeszcze były przed 30stką.

7,941

R_ita2 napisał/a:

Trio Mandili są świetne : ) sama często słucham. Ale nie rozróżniam na to, kiedy były przed 30 a kiedy po...

Właśnie słucham  Trio Mandili - Lipka (Polish-Georgian folk)
Bardzo ładnie zaśpiewały.
Uwielbiam oglądać białych ludzi smile

7,942

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Wpiszcie sobie na yt kanał ,,Trio Mandili" - 3 dziewczyny z Gruzji, to jest wspaniała uroda, w Polsce czegoś takiego nie zobaczycie smile

Ale odpalcie ich filmy sprzed kilku lat jak jeszcze były przed 30stką.

Kojarzę, choć słuchałem tylko kilka razy, ale uroda faktycznie świetna smile

7,943

adela 07 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
adela 07 napisał/a:

A czemu nie podrywasz?

Wiesz, nie każda życzy sobie aby ją podrywano.

Jasne, że tak. Ta, ci nie chce, podryw utnie, a ta, co chce podtrzyma rozmowę. Po niczym innym nie poznasz. Trzeba spróbować.

Ciekawe stwierdzenie.
Czy odnosi sie też do mężczyzn?
Miałam sytuacje, że podryw był (w 2 ostatnich prrzypadkach)(a przynajmniej mi sie wydawałoze był, sama już nie wiem) i na tym sie skończyło.
Można było dojść do wniosków, że sie nie podobałam, ale tu mi nie gra, ze po co byłnby ten podryw? Czy podrywa sie osoby, które się nie podobają? big_smile

7,944

2odiak napisał/a:

Dlatego iż zaczyna się całe rozmyślanie wiekami chociażby nad tym co autor miał na myśli, jakie są jego intencje.Kocha, nie kocha. Dlatego jest cały szereg słów jak np "kocham Cię", które jasno określa bez domysłów stan rzeczy. Ludzie boją się często używać niektórych stąd dochodzi do dramatów. Przekaz ma być jasny bez żadnych podtekstów i domysłów. W przypadku nowej znajomości tak naprawdę nie wiesz z kim masz do czynienia, wiec po co ryzykować. smile

Dla mnie jak jest sama gadka, gadanie , gadanie i nic poza tym - to to nic nie znaczy. Gadać to sobie mogłam z koleżankami.
Licza się czycy typu zaproszenie wprost na spotkanie, przykładowo idziemy na spacer i do kawiarni. To jest czyn. I to jest zainteresowanie. Ale jeśli po tym spotkaniu kontakt wygląda tak, ze sa tylko rozmowy przez messengera, albo takie rozmowy w przelocie  typu, "musimy sie spotkać" - ale bez konkretnej daty, i znajomożć opiera się tylko na smsach i gadaniu, ze musimy sie spotkać - znaczy zainteresowania już nie ma.

Od czegoś się zaczyna, zwykle jest to rozmowa, ale jeśli jest tylko rozmowa i to wtedy , gdy widzicie się przypadkiem - nawet jak jest to flirt, to nie znaczy kompletnie nic. To tak jakby gadac z panią z warzywniaka o pogodzie i cenach marchewki - ni jest tylko uprzejma wymiana zdań.

7,945 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-12 14:42:53)

rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Jasne, że tak. Ta, ci nie chce, podryw utnie, a ta, co chce podtrzyma rozmowę. Po niczym innym nie poznasz. Trzeba spróbować.

Ciekawe stwierdzenie.
Miałam sytuacje, że podryw był (w 2 ostatnich prrzypadkach)(a przynajmniej mi sie wydawałoze był, sama już nie wiem) i na tym sie skończyło.
Można było dojść do wniosków, że sie nie podobałam, ale tu mi nie gra, ze po co byłnby ten podryw? Czy podrywa sie osoby, które się nie podobają? big_smile

Oczywiście, jak najbardziej smile

Chodzi o zainteresowanie, chociażby po to by się z kimś spotkać. smile
Być może ktoś miał niecne zamiary stąd później brak odzewu smile

rossanka napisał/a:
2odiak napisał/a:

Dla mnie jak jest sama gadka, gadanie , gadanie i nic poza tym - to to nic nie znaczy. Gadać to sobie mogłam z koleżankami.
Licza się czycy typu zaproszenie wprost na spotkanie, przykładowo idziemy na spacer i do kawiarni. To jest czyn. I to jest zainteresowanie. Ale jeśli po tym spotkaniu kontakt wygląda tak, ze sa tylko rozmowy przez messengera, albo takie rozmowy w przelocie  typu, "musimy sie spotkać" - ale bez konkretnej daty, i znajomożć opiera się tylko na smsach i gadaniu, ze musimy sie spotkać - znaczy zainteresowania już nie ma.

Od czegoś się zaczyna, zwykle jest to rozmowa, ale jeśli jest tylko rozmowa i to wtedy , gdy widzicie się przypadkiem - nawet jak jest to flirt, to nie znaczy kompletnie nic. To tak jakby gadac z panią z warzywniaka o pogodzie i cenach marchewki - ni jest tylko uprzejma wymiana zdań.

Uprzejma wymiana zdań to nadal uprzejma wymiana zadań, natomiast podryw ma jasny cel,- zainteresowanie Ciebie mną + wzbudzenie w Tobie tych właśnie emocji, które będą sprawiać , że będziesz chciała się ze mną spotkać i będziesz liczyła sekundy do niego od ostatniego kontaktu ( msssenger, słuchawka, aplikacja, spojrzenie ) smile. Miejsce nie jest ważne, istotny jest skutek smile Gadka, ale jaka? Niezapomniana smile smile Zaproszenie na spacer ( spotkanie) o niczym nie świadczy , bo na nim sobie równie dobrze można pogadać, o dorastającej trawie. smile Będzie śmętnie i przydługawo, -strata czasu. smile

7,946

https://media2.giphy.com/media/UVk5yzljef0kGiayL1/giphy.gif?cid=ecf05e47mdpmdbwkl73oswplqwquc5rk17p0oeaucuu3dm2r&rid=giphy.gif&ct=g

Idę po popcorn, nie przerywajcie big_smile

7,947

Z drugiej strony spacer może być na tyle interesujący, że skończy się w czyimś mieszkaniu ^^

7,948

Serberys napisał/a:

Z drugiej strony spacer może być na tyle interesujący, że skończy się w czyimś mieszkaniu ^^

...grą w planszówki, ma się rozumieć.

7,949

@Koralina można też się pochwalić swoją kolekcją motyli albo farmą mrówek xD

7,950

Serberys napisał/a:

@Koralina .... pochwalić swoją kolekcją motyli ....

Jednego motylka na pewno smile smile

7,951

rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Ciekawe stwierdzenie.

Sądzę, że tak. e płeć nie ma znaczenia. Jeśli widzę zainteresowanie i podtrzymywanie flirtu ze strony faceta, to sygnał, że mu się podoba ta wymiana zdań. Co w tym skomplikowanego? Rozkminacie to jak teorię względnosci.
A, i ten podryw, to tez sposób na rozpoznanie drugiej strony. Może podobać się, fizycznie, zaczynasz flirtować, ale potem ten flirt jest juz nie taki, coś zgrzyta. I po ptokach.

7,952

Serberys napisał/a:

A co z Lego?

7,953

adela 07 napisał/a:
rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Ciekawe stwierdzenie.

Sądzę, że tak. e płeć nie ma znaczenia. Jeśli widzę zainteresowanie i podtrzymywanie flirtu ze strony faceta, to sygnał, że mu się podoba ta wymiana zdań. Co w tym skomplikowanego? Rozkminacie to jak teorię względnosci.
A, i ten podryw, to tez sposób na rozpoznanie drugiej strony. Może podobać się, fizycznie, zaczynasz flirtować, ale potem ten flirt jest juz nie taki, coś zgrzyta. I po ptokach.

A może to nie flirt tylko żarty?
Możesz w ten sposób żartować z koleżanką, 10 latkiem, albo znajomym 80 letnim emerytem-bedziesz z nimi lekko i wesoło rozmawiać, ale czy to będzie flirt?

7,954

KoralinaJones napisał/a:
Serberys napisał/a:

A co z Lego?

Albo kolekcją kaktusów?

7,955

rossanka napisał/a:

Możesz w ten sposób żartować z koleżanką, 10 latkiem, albo znajomym 80 letnim emerytem-bedziesz z nimi lekko i wesoło rozmawiać, ale czy to będzie flirt?

Dlatego flirt rozpoznaję po tym, że jedna osoba jest zainteresowana druga osobą — osobiście, tym jaka jest, charakter, coś o co by osoby tej samej płci nie pytała raczej.

7,956

KoralinaJones napisał/a:
Serberys napisał/a:

A co z Lego?

Lego to pułapka smile

7,957

@Koralina

https://i.redd.it/qqmbu8i96ek51.jpg

7,958 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2023-04-12 17:39:24)

rossanka napisał/a:

Żarty też mogą być okazją do poznania. Jak z kimś się dobrze rozmawia, żartuje, jest wesoło to chętnie z taką osobą spędzamy czas. A to kolejny krok do zainteresowania swoją osobą, bo prawie wszyscy lubimy ludzi, z którymi można się pośmiać.
Dlatego dobrze się śmiać przy każdej okazji, ćwiczyć poczucie humoru, pozostawiać ludzi w dobrym humorze po spotkaniu. Jest większa szansa, że zatęsknią za naszym towarzystwem smile

7,959 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-12 17:44:37)

Przecież może być tak że flirt który miał być preludium do znajomość przyniósł drugą osobą rozczarowanie. Był flirt, nastąpiło rozczarowanie, nie ma dalszego ciągu.

7,960

rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ciekawe stwierdzenie.

Nie wiem, muszę zobaczyć smile
Są takie "cosie ' w powietrzu wtedy.

7,961

Serberys napisał/a:

@Koralina

"ŁAŁ! To Sokół Millenium!"

7,962

rossanka napisał/a:

Nie mogę w ten sposób żartować z koleżanką , czy 10-ciolatkiem, natomiast sądząc po Twoim avatarze duszę to musisz mieć naprawdę piękną smile

I nie tylko nią zresztą smile

7,963

2odiak napisał/a:
rossanka napisał/a:

Nie mogę w ten sposób żartować z koleżanką , czy 10-ciolatkiem, natomiast sądząc po Twoim avatarze duszę to musisz mieć naprawdę piękną smile

Oczy ma piękne nasza Rosss.:)

7,964 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2023-04-12 18:13:17)

Cholibka...

Uważaj Ross, ustawiam się w kolejce tuż za Tobą. Jak tak dalej pójdzie, poczujesz mój oddech na swoich plecach big_smile Adela, zajmuję jeszcze jedno miejsce dla znajomych. Piszesz się? wink

2odiak jakim wiekiem dysponujesz? (Zakładam, że nie 10 latek - tu nie wiedziałbyś jak zagadać, i nie 80 latek - tu już nie trafiasz w klawisze big_smile)

7,965

Evergreen napisał/a:

Cholibka...

Uważaj Ross, ustawiam się w kolejce tuż za Tobą. Jak tak dalej pójdzie, poczujesz mój oddech na swoich plecach big_smile Adela, zajmuję jeszcze jedno miejsce dla znajomych. Piszesz się? wink

2odiak jakim wiekiem dysponujesz? (Zakładam, że nie 10 latek - tu nie wiedziałbyś jak zagadać, i nie 80 latek - tu już nie trafiasz w klawisze big_smile)

Zaklepać możesz, dzięki smile

7,966 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-12 18:21:16)

Serberys napisał/a:

@Koralina

Raczej run Koralina, run! big_smile

adela 07 napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Cholibka...

Zaklepać możesz, dzięki smile

Utworzył się komitet kolejkowy? big_smile

7,967

Na to wygląda. Jeszcze musim wybadać, co rzucili, tak bardziej smile

7,968

Świeże mięsko? big_smile

7,969

KoralinaJones napisał/a:

Świeże mięsko? big_smile

Być może. Wygadane, jak widać.

7,970

Jak krwisty stek, to do efektów oddechu na plecach dołączę jeszcze ślinotok big_smile

7,971

Evergreen napisał/a:

Jak krwisty stek, to do efektów oddechu na plecach dołączę jeszcze ślinotok big_smile

ROSS o pięknym awatarze, co Ty na to?

7,972

adela 07 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Świeże mięsko? big_smile

Nie orientuję się aż tak. Ostatnio mięsko przechowuję wyłącznie w zamrażalniku big_smile.

7,973

Gary napisał/a:
rossanka napisał/a:

Dlatego flirt rozpoznaję po tym, że jedna osoba jest zainteresowana druga osobą — osobiście, tym jaka jest, charakter, coś o co by osoby tej samej płci nie pytała raczej.

Dokładnie. I w inny sposób się żartuje z kolegą, który mógłby być kimś więcej niż kolegą, a inaczej z ciocią albo wąsatym panem Mieciem, który przyszedł naprawiać kontakt , albo z kolegą, którego się ma tylko za kolegę, czyli wszystkich znajomych mężczyzn, mężów koleżanek i całkiem aseksualne osoby.

7,974

Agnes76 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Żarty też mogą być okazją do poznania. Jak z kimś się dobrze rozmawia, żartuje, jest wesoło to chętnie z taką osobą spędzamy czas. A to kolejny krok do zainteresowania swoją osobą, bo prawie wszyscy lubimy ludzi, z którymi można się pośmiać.
Dlatego dobrze się śmiać przy każdej okazji, ćwiczyć poczucie humoru, pozostawiać ludzi w dobrym humorze po spotkaniu. Jest większa szansa, że zatęsknią za naszym towarzystwem smile

Ale teraz rozmawiamy o flircie, nie o żartach, czyli z osobą, która się już jakiś czas zna i podoba się ona w "ten" sposób.
A żartować mogę i z dzieckiem, albo staruszkiem, ale to nie będzie flirt. Żartować nawet mogę z mężem koleżanki, ale to też nie będzie flirt.

7,975

2odiak napisał/a:
rossanka napisał/a:

Właśnie, że pożartować z tymi osobami mozna, ale już nie można poflirtować.
Duszę to mam akurat depresyjną, zwłaszcza ostatnimi czasy, ale dziekuje za komplement smile

7,976

adela 07 napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Powiem na to "ale się porobiło" jak mnie tu chwilę nie było smile

7,977

adela 07 napisał/a:

Oczy ma piękne nasza Rosss.:)

A jednak miałem wyczucie smile

Piękne oczy są wyrazem pięknej duszy smile
Na nie zwracam szczególną uwagę, nie ma nic piękniejszego jak czarujące piękne oczy smile

Evergreen napisał/a:

Cholibka...

Nie ukrywam, że jest w Was to coś fajnego, co widać w wypowiedziach smile Dlatego ciesze się, że udało się mi zwrócić Waszą uwagę smile
Wiekowo wyglądam tak samo jak Wy, bo przecież tak dobrze się rozumiemy smile

adela 07 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Świeże mięsko? big_smile

Taaak smile Dusza towarzystwa to moja specjalność smile

Evergreen napisał/a:

Napewno nie byłabyś zawiedziona big_smile

KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Świeże mięsko? big_smile

Nie orientuję się aż tak. Ostatnio mięsko przechowuję wyłącznie w zamrażalniku big_smile.

Bardzo dobre posunięcie, samo nigdzie nie ucieknie smile Najwyższa jakość, największy skarb, tego nie można wypuścić big_smile

rossanka napisał/a:

Duszę to mam akurat depresyjną, zwłaszcza ostatnimi czasy, ale dziekuje za komplement smile

Każdy ma słabsze chwile, a fajni ludzie są od tego by z nimi to łatwiej przejść. Popatrz na wszystko z innej strony . Jesteś jeszcze młoda, wiele fajnych rzeczy przed Tobą, nic jeszcze straconego. To że się coś nie udało nie przekreśla niczego. Bądź sobą, a wszystko zacznie się samo układać. smile

Czytam Ciebie i piszę co widzę smile

rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Nic się jeszcze nie porobiło smile  Jest miło i przyjemnie tak jak powinno być smile O to właśnie chodzi smile

7,978

Przyjemna odmiana w postaci Zodiaka, nie? Za dużo frustratów tu ostatnio, o piwnicznych zgniłkach nie wspomnę.

7,979 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-13 10:29:51)

Miło mi smile
Taki był mój cel gdy zobaczyłem najazd sfrustrowanych, zepsutych, leniwych, narzekających, malej wiary, słabych i ograniczonych osób ( nie mam na myśli chorych). Normalnie nie założyłbym konta, bo to jest Wasze miejsce, gdzie sobie możecie spokojnie pisać w ramach rozrywki, o wszystkim i o niczym, ale to co zobaczyłem spowodowało iż tutaj jestem.   Świat funkcjonuje w taki normalny i przyjemny sposób jak sobie tutaj piszemy smile Ludzie są problemem, a dokładniej mają problem i tylko niektórzy. Ci niektórzy niestety ciągną całą resztę i efekty są później różne.

Nie ukrywam, że ciesze się , że Was tutaj spotkałem smile
Swój swojego zawsze znajdzie smile

Ale domyślam się, że nie o tym chcecie rozmawiać big_smile
Tak, musiałem wrzucić ten granacik do ogniska, żeby rozmowa nam nie umarła big_smile

7,980

My tu w zasadzie o wszystkim- taka kafejka się zrobiła, choć wiadomo - pod patronatem Ross.
Tak to się często dzieje- ludzie przychodzą z jakimś problemem, a potem gdy czas mija, zadomawiają się i z wątku robi się kafejka. Ze mną było podobnie. Także nie zawsze jest miło, super i przyjemnie, ale napewno ŻYCZLIWIE, choć i krytyka się zdarza. Jak to w życiu.
Stali bywalcy zdążyli się nieco lepiej poznać. Niektórzy na żywo nawet, a niektórzy przez lata chronią swą prywatność. Stąd wiadomo, co tam w Łodzi, co w Krakowie, co w Warszawie. A co tam u Zodiaka w.....?

7,981 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-13 11:04:51)

Opolu smile
Ten kraj jest tak mały, że nawet nie pisze skąd jestem, wszędzie mam blisko smile
To, że masz słabsze dni, każdy je ma, nawet i ja smile każdy w takich chwilach potrzebuje pomocy, tego ciepła , przytulenia, - to jest jak najbardziej oczywiste i dlatego tutaj przychodzimy do innych, by chociażby otrzymać tą namiastkę w postaci dobrego słowa smile
To prawda, iż nieraz trzeba odpowiednio reagować, by ktoś przejrzał na oczy, - wiadro zimnej wody, krytyka, jak najbardziej tak smile
Nie musi to wyglądać katastroficznie, da się wszystko zrobić w odpowiedni sposób. Niektórzy chronią swoja prywatność dozgonnie, bo się czegoś boją, obawiają, zawsze "coś" siedzi im na plecach.
I my się spotkamy, bo jak wspomniałem ten kraj jest mały, a nawet malutki smile

7,982

Nie byłam nigdy w Opolu, ale miałam okazję spędzić pewnego sylwestra w Pokrzywnej. Jak dla mnie, to tam straszy, ale taki to klimat śląski. Tajemnice. Podziemia. Pociągi. Gnomy.Wysoki Kamień ( choć ten ostatni nieco gdzie indziej chyba).

7,983 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-13 11:13:56)

2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Bardzo dobre posunięcie, samo nigdzie nie ucieknie smile Najwyższa jakość, największy skarb, tego nie można wypuścić big_smile

Czekam kiedy go dziewczyna rzuci big_smile.

7,984

rossanka napisał/a:
adela 07 napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Jak zwykle hahahahaha

7,985 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-13 11:30:12)

adela 07 napisał/a:

Nie byłam nigdy w Opolu, ale miałam okazję spędzić pewnego sylwestra w Pokrzywnej. Jak dla mnie, to tam straszy, ale taki to klimat śląski. Tajemnice. Podziemia. Pociągi. Gnomy.Wysoki Kamień ( choć ten ostatni nieco gdzie indziej chyba).

Wiele nocy tam spędziłem i jakoś nie straszę wink big_smile
Ale do rzeczy smile Bardzo dobrze znam tamte rejony, z uwagi nie tylko na walory regionu, ale też możliwości treningowe jakie ta okolica szczególnie po czeskiej stronie daje. Ostatnio nawet z tego powodu kupiłem tam mieszkanie smile Dużo jest jak piszesz sztolni po kopalniach złota zwłaszcza tych dzikich. Sama Pokrzywna nie jest tak atrakcyjna ja tereny bliżej Zlatych Hor, choć to tylko kilka kilometrów, ale te kilka kilometrów nieraz może zrobić kolosalną różnice. W zimie ten region nie jest tak atrakcyjny jak latem, jednak o każdej porze turystów tam nie brakuje, zwłaszcza w weekendy:)
Wysoki Kamień, Szklarska Poręba, też znam te okolice jednak tylko z rowerowego punktu widzenia, a  dokładniej szosowego smile
Szybkie niebezpieczne zjazdy, a potem składanie na SOR-ze smile smile big_smile

KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ale przecież zawsze możesz pomóc, jak chłopak fajny big_smile

7,986

2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

Mawiają że cierpliwość to cnota tongue. Chociaż gdzieś tu na forum wyczytałam ostatnio bardzo mądre zdanie, że nie warto czekać na mężczyznę nawet jeśli się go bardzo kocha. I  teraz trochę dylemat mam big_smile.

7,987 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-13 11:44:34)

KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Mawiają że cierpliwość to cnota tongue. Chociaż gdzieś tu na forum wyczytałam ostatnio bardzo mądre zdanie, że nie warto czekać na mężczyznę nawet jeśli się go bardzo kocha. I  teraz trochę dylemat mam big_smile.

Są rzeczy na które można poczekać, są rzeczy które mogą Ci odjechać smile Jak gra jest warta świeczki, to należy działać.
Dobra podkręcę Cię bardziej. smile
Kto nie ryzykuje , ten nie pije szampana. smile
Życie masz jedno, żyje się tylko raz! smile

Ja bym się nawet nie zastanawiał big_smile

7,988

2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:

Są rzeczy na które można poczekać, są rzeczy które mogą Ci odjechać smile Jak gra jest warta świeczki, to należy działać.
Dobra podkręcę Cię bardziej. smile
Kto nie ryzykuje , ten nie pije szampana. smile
Życie masz jedno, żyje się tylko raz! smile

Ja bym się nawet nie zastanawiał big_smile

Ale gra w odbijanego jest podobno nie fair? tongue

7,989 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-13 12:35:44)

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To może inaczej wink
Nie fair jest na pewno stawianie siebie na drugim miejscu smile
Nie patrz na innych , a na siebie i swoje potrzeby, bo Ty dla siebie jesteś najważniejsza. Gadanie i myślenie innych szczęścia Ci nie dadzą. Są rzeczy ważne, ale i ważniejsze.  Ludzie odbijali, odbijają i będą odbijać. Nie ma co rozmyślać, co jest fair, a co nie, bo zostaniesz z niczym.
Kieruj się tymi mądrymi słowami smile

7,990

2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To może inaczej wink
Nie patrz na innych , a na siebie i swoje potrzeby, bo Ty dla siebie jesteś najważniejsza. Gadanie i myślenie innych szczęścia Ci nie dadzą. Są rzeczy ważne, ale i ważniejsze.  Ludzie odbijali, odbijają i będą odbijać. Nie ma co rozmyślać, co jest fair, a co nie, bo zostaniesz z niczym.

No nie bardzo tongue Prawdziwa dama nie narzuca się mężczyźnie, czyż nie?

7,991

KoralinaJones napisał/a:
2odiak napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To może inaczej wink

No nie bardzo tongue Prawdziwa dama nie narzuca się mężczyźnie, czyż nie?

Nikt nie mówi o narzucaniu. Nieraz wystarczy tylko poinformować, a nuż się okaże, że ten ktoś czuje to samo smile
Wiem, że chcesz być fair i mieć czyste sumienie, bo jesteś porządna i ja to szanuję , ale ryzykując tylko zyskasz smile

Oj nie daj się prosić big_smile

7,992 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-13 13:36:16)

2odiak napisał/a:

Nikt nie mówi o narzucaniu. Nieraz wystarczy tylko poinformować, a nuż się okaże, że ten ktoś czuje to samo smile

Nie zgadzam się z tym. "Niecierpliwość to okropnie brzydka wada. Przez tę wadę się niekiedy głupio wpada. Zamiast wpadać tak od razu, lepiej odjąć trochę gazu ..." tongue. To zabija w zarodku cały flirt. Kto tak robi?

7,993

2odiak napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Ale do rzeczy smile Bardzo dobrze znam tamte rejony, z uwagi nie tylko na walory regionu, ale też możliwości treningowe jakie ta okolica szczególnie po czeskiej stronie daje. Ostatnio nawet z tego powodu kupiłem tam mieszkanie smile Dużo jest jak piszesz sztolni po kopalniach złota zwłaszcza tych dzikich. Sama Pokrzywna nie jest tak atrakcyjna ja tereny bliżej Zlatych Hor, choć to tylko kilka kilometrów, ale te kilka kilometrów nieraz może zrobić kolosalną różnice. W zimie ten region nie jest tak atrakcyjny jak latem, jednak o każdej porze turystów tam nie brakuje, zwłaszcza w weekendy:)
Wysoki Kamień, Szklarska Poręba, też znam te okolice jednak tylko z rowerowego punktu widzenia, a  dokładniej szosowego smile

W Szklarskiej Porębie jeszcze nie byłem, ale Góry Opawskie to faktycznie bardzo ładne tereny, choć czeskiej strony nie miałem jeszcze okazji zwiedzać. Ale na Biskupiej Kopie byłem, a stamtąd jednak co nieco w okolicy widać big_smile

7,994 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2023-04-13 13:49:20)

Nie no, Koralina zdecydowanie ma rację. Odbijanie jest paskudne. Zresztą co ma zrobić? Wysłać mu sygnały dymne, że jakby co to ona jest chętna? Facetowi w związku?
Zdzirowate to takie jakieś.

7,995

rakastankielia napisał/a:
2odiak napisał/a:
adela 07 napisał/a:

W Szklarskiej Porębie jeszcze nie byłem, ale Góry Opawskie to faktycznie bardzo ładne tereny, choć czeskiej strony nie miałem jeszcze okazji zwiedzać. Ale na Biskupiej Kopie byłem, a stamtąd jednak co nieco w okolicy widać big_smile

W Szklarskiej byłam kilka lat temu. W fajnym miejscu, z dużym potencjałem- stary, prawie stuletni dom, zaadaptowany na hostel, nawet kino plenerowe mieli w planach. Niestety, widzę, że już nie działają.

Posty [ 7,931 do 7,995 z 8,335 ]

Strony Poprzednia 1 121 122 123 124 125 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024