pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Strony Poprzednia 1 118 119 120 121 122 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,736 do 7,800 z 8,335 ]

7,736

Odp: pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat
Farmer napisał/a:

Nie agresywny w stosunku do ciebie.
Kobiety nazywają to "pewny siebie", gdy napakowany seba patrzy spode łba z zamiarem pobicia każdego faceta, który spojrzy na jego "niunię".

Rumi nie jest chyba kobietą,on tak określił w swoim pytaniu murzyna
Rumi męski się nie wydaje bo to przerośnięty bachor jest
zafiksowany mocno na opowiścach o seksie z murzynami,cudzoziemcami itp
Szczególnie upodobał sobie ostatnio dokuczanie Ross
z jakichś sobie tylko znanych powodów to czasem robi w jej wątku .

Zobacz podobne tematy :

7,737

twojeslowo napisał/a:
rossanka napisał/a:

Co miałabym z tego, że facet byłby w stosunku do mnie agresywny, bo nie rozumiem? Miałabym być zadowolona, że mi złamał nos czy zebra, czy wyzywał od najgorszych, czy rzucał o ścianę, albo bił piescia po glowie-co bym z tego miała oprócz wizyty na policji i w szpitalu?

I tak 10 lat, od 2013 odpowiadasz na takie zaczepki na forum... Co z tego masz?

Small talk.

7,738

rossanka napisał/a:
twojeslowo napisał/a:
rossanka napisał/a:

Co miałabym z tego, że facet byłby w stosunku do mnie agresywny, bo nie rozumiem? Miałabym być zadowolona, że mi złamał nos czy zebra, czy wyzywał od najgorszych, czy rzucał o ścianę, albo bił piescia po glowie-co bym z tego miała oprócz wizyty na policji i w szpitalu?

I tak 10 lat, od 2013 odpowiadasz na takie zaczepki na forum... Co z tego masz?

Small talk.

Enjoy big_smile

7,739

Farmer napisał/a:

Nie agresywny w stosunku do ciebie.
Kobiety nazywają to "pewny siebie", gdy napakowany seba patrzy spode łba z zamiarem pobicia każdego faceta, który spojrzy na jego "niunię".

I żeby to chociaż było na co patrzeć... big_smile.

7,740

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Rossanka jakie emocje by Tobą targały jakby podszedł do Ciebie agresywny i napakowany czarnoskóry mężczyzna, który chciałby Ciebie poderwać?

Ja to jestem ciekaw jakie by Tobą targały w takiej sytuacji big_smile

7,741

rossanka napisał/a:

Przepraszam bardzo, pozwolę sobie doprecyzować pytanie dla Ciebie.
Jakie emocje by Tobą targały jakby podszedł do Ciebie napakowany czarnoskóry mężczyzna z zamiarem poderwania Ciebie, który to dzień wcześniej skatował prawie na śmierć Polskiego mężczyznę ale dla Ciebie byłby tylko chamski i wulgarny?

Misinx napisał/a:

Rossanka jakie emocje by Tobą targały jakby podszedł do Ciebie agresywny i napakowany czarnoskóry mężczyzna, który chciałby Ciebie poderwać?

Czarnoskóry mężczyzna podrywający moją osobę? Coś tu chyba nie o to chodzi big_smile

7,742

rossanka napisał/a:

Przepraszam bardzo, pozwolę sobie doprecyzować pytanie dla Ciebie.
Jakie emocje by Tobą targały jakby podszedł do Ciebie napakowany czarnoskóry mężczyzna z zamiarem poderwania Ciebie, który to dzień wcześniej skatował prawie na śmierć Polskiego mężczyznę ale dla Ciebie byłby tylko chamski i wulgarny?

Misinx napisał/a:

Czarnoskóry mężczyzna podrywający moją osobę? Coś tu chyba nie o to chodzi big_smile

Skąd u Ciebie takie pytania? Dlaczego kładziesz nacisk na czarnoskórego mężczyznę, czym on się różni od białego mężczyzny ?

7,743

KoloroweSny napisał/a:

Skąd u Ciebie takie pytania? Dlaczego kładziesz nacisk na czarnoskórego mężczyznę, czym on się różni od białego mężczyzny ?

Jakiej jesteś narodowości, płci i jaki masz kolor skóry?
Jak mi odpowiedz to będę mógł Ci udzielić odpowiedzi na Twoje pytanie.
Wtedy będę mógł lepiej się do niego odnieść, dziękuję.

7,744

KoloroweSny napisał/a:

Jakiej jesteś narodowości, płci i jaki masz kolor skóry?
Jak mi odpowiedz to będę mógł Ci udzielić odpowiedzi na Twoje pytanie.
Wtedy będę mógł lepiej się do niego odnieść, dziękuję.

Bardzo niegrzeczne jest odpowiadanie pytaniem na pytanie smile czekam pierwsza na odpowiedzi. Dziekuje.

7,745

Odpowiedź na moje pytanie: Z moich obserwacji wywnioskowałem, że Polki znacznie bardziej mają ochotę na wielkiego czarnoskórego mężczyznę, niż ułożonego i kulturalnego Polaka.

Moje twierdzenia są spowodowane tym, że nie raz widziałem jak Polki wręcz ślinią się na widok obcokrajowców, a względem Polaków potrafią być wręcz agresywne i wrogo nastawione.

7,746

Odpowiedź na moje pytanie: Z moich obserwacji wywnioskowałem, że Polki znacznie bardziej mają ochotę na wielkiego czarnoskórego mężczyznę, niż ułożonego i kulturalnego Polaka.

Moje twierdzenia są spowodowane tym, że nie raz widziałem jak Polki wręcz ślinią się na widok obcokrajowców, a względem Polaków potrafią być wręcz agresywne i wrogo nastawione.

Widziałam na tym forum wypowiedzi wielu Polaków wrogo i agresywnie nastawionych do Polek. Szły wyzwiska, obrażanie i niepochlebne wpisy względem nich.
Na podstawie tych wpisów można wywnioskować, że polscy mężczyźni sa wrogo nastawieni do polskich kobiet.

7,747

Zatem jak są nastawione Polki do cudzoziemców?

7,748

A ja zaobserowałam, że Polacy się ślinią na widok Pań z obcych krajów, a względem Polek potrafią być źle nastawione.

7,749

Może tak być ale jednak Polki bardziej pragną np. Turków niż Polacy kobiety z tego kraju.

7,750

Zatem jak są nastawione Polki do cudzoziemców?

Ale cudzoziemców z jakich krajów?

7,751

Np. Jak są nastawione Polki do Turków, Arabów czy Senegalczyków?

7,752

Np. Jak są nastawione Polki do Turków, Arabów czy Senegalczyków?

Nie wiem, bo nie znam takich.
nam jedno małżeństwo Polka - Kanadyjczyk (ale po rodzicach polakach). Drugie Polak mieszkający od dziecka w Stanach, żona z Francji, trzeci przypadek Polak ożeniony z Japonką (mieszkają u niej w kraju), koleje małżeństwo Polka - Francuz.
Tyle przychodzi mi do głowy. A i jeszcze jedna koleżanka ma męża z Białorusi.
Turków, Arabów czy senegalczyków nie znam, nie mam wśród znajomych, koleżanek, otoczenia.

7,753

Rossanka Ale dlaczego do jasnej ku**y nie podobają Ci się czarnoskórzy i Turcy? Nie rozumiem tego, to zaburza moją wizję postrzegania świata.

7,754

Rossanka Ale dlaczego do jasnej ku**y nie podobają Ci się czarnoskórzy i Turcy? Nie rozumiem tego, to zaburza moją wizję postrzegania świata.

To już nie wiem hmm
To Twój świat i twoje wyobrażenia.

7,755

Robi Ci na złość.

7,756

rossanka napisał/a:

To już nie wiem hmm
To Twój świat i twoje wyobrażenia.

Co by musiało się stać, aby zaczęli Ci się podobać czarnoskórzy mężczyźni? Podesłać Ci jakieś zdjęcia?

7,757 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-01-20 00:21:55)

Co by musiało się stać, aby zaczęli Ci się podobać czarnoskórzy mężczyźni? Podesłać Ci jakieś zdjęcia?

A co by się musiało stać, żebyś se poszedł z tego forum? Ba, nawet możesz paru kolegów z sobą wziąć.

7,758

A dlaczego sam nie pójdziesz stąd? Wyjdź przed szereg jeżeli stawiasz takie propozycje.

7,759

A dlaczego sam nie pójdziesz stąd? Wyjdź przed szereg jeżeli stawiasz takie propozycje.

Dobra, pójdę sobie. Ale ty zaraz za mną.

7,760

Dlaczego chcesz się mnie pozbyć?

7,761

Dlaczego chcesz się mnie pozbyć?

Chcę sprawdzić, czy masz choć krztynę honoru.

To idziesz?

7,762

O czym Ty gadasz? Przecież Ci nie potwierdziłem, że stąd pójdę.
Również nie potwierdziłem, że odejdę jak Ty to zrobisz.

Stop manipulacjom.

7,763 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2023-01-20 11:22:30)

Rumuński Żołnierz ja już całkiem obrócę w gruz Twoj dzieciecy świat wyobrażeń. Mnie też nie podobają sie obcokrajowcy a szczegolnie czarnoskorzy. Nie jestem rasistką, to poprostu kompletnie nie mój typ urody. Wśród Polaków jest wystarczająco dużo fajnych mezczyzn ( chociaz na tym forum to na palcach jednej reki można ich policzyc) takze gdybym miała szukac ( a zamiaru nie mam) to celowalabym w Polaków.
Rozumiem jednak Twój punkt widzenia. To taka forma obrony przed prawdą o samym sobie. Kobiety się mną nie interesuja bo to  z nimi jest coś nie tak (i wola obcokrajowcow) a nie ze mną. I nie chodzi wcale o Twój niedosłuch tylko specyficzną mentalnosc ktora nie przyciaga a wrecz odpycha. Dopoki bedziesz zyl w świecie tych błędnych wyobrazen to kazdy rok bedziesz podsumowywał bilansem zero koleżanek zero przyjaciolek zero dziewczyny. Ale to już Twój wybór. Tak jak i Rossanki. Ona zafiksowala się na punkcie swojej nerwicy a Ty na punkcie tych czarnoskórych.

7,764 Ostatnio edytowany przez rossanka (2023-01-20 13:16:41)

feniks35 napisał/a:

Rumuński Żołnierz ja już całkiem obrócę w gruz Twoj dzieciecy świat wyobrażeń. Mnie też nie podobają sie obcokrajowcy a szczegolnie czarnoskorzy. Nie jestem rasistką, to poprostu kompletnie nie mój typ urody. Wśród Polaków jest wystarczająco dużo fajnych mezczyzn ( chociaz na tym forum to na palcach jednej reki można ich policzyc) takze gdybym miała szukac ( a zamiaru nie mam) to celowalabym w Polaków.
Rozumiem jednak Twój punkt widzenia. To taka forma obrony przed prawdą o samym sobie. Kobiety się mną nie interesuja bo to  z nimi jest coś nie tak (i wola obcokrajowcow) a nie ze mną. I nie chodzi wcale o Twój niedosłuch tylko specyficzną mentalnosc ktora nie przyciaga a wrecz odpycha. Dopoki bedziesz zyl w świecie tych błędnych wyobrazen to kazdy rok bedziesz podsumowywał bilansem zero koleżanek zero przyjaciolek zero dziewczyny. Ale to już Twój wybór. Tak jak i Rossanki. Ona zafiksowala się na punkcie swojej nerwicy a Ty na punkcie tych czarnoskórych.

Jakiś to problem może być. Dużo osób, gdy dowiaduje sie na początku że ktoś leczy sie psychiatrycznie daje nogę.

Coś mi sie przyponiało, jak już pisałam w przeszłości korzystałam nie raz nie dwa z wizytponieważ  leczyłam się u psychiatry, że coś ze mną nie tak - ta osoba zawsze przez lata mówiła, że to żaden wstyd, że jestem normalna, że każdy coś tam ma , leczy sie u róznych specjalistów, że teraz psychiatra to nie wstyd, że przesadzam.
Mineły lata i po latach okazało się, że ta osoba w wyniku zawirowań życiowych - dobrze by było, aby sama skorzystała z porad psychologa, wspomogła się farmakoterapią u psychiatry, Jakie  było moje zdziwienie, gdy właśnie  powiedziała, że tego nie zrobi, bo dla niej pójście  do psychiatry to już dno, upadek, coś najgorszego na swiecie, na terapie nie pójdzie, bo nie jest nienormalna.
Przyznamsię, ze nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy.

7,765 Ostatnio edytowany przez rossanka (2023-01-20 13:16:49)

.

7,766

R_ita2 napisał/a:

A to trzeba rozgraniczać na obcokrajowca/Polaka? Nie można po prostu patrzeć jak na człowieka? Nikt nie wybierał gdzie się urodził wiec co to znaczy "nie podobają mi się obcokrajowcy"? Od razu czerwona kartka bo urodził się pod inną szerokością geograficzną czy jak? Ja nigdy nie zwracałam uwagi na to, INTERESOWAŁ MNIE CZŁOWIEK, nie pochodzenie. Nie zakładałam, że znajdę sobie obcokrajowca I że mój mąż będzie Turkiem. Równie dobrze to mógł być Polak, Niemiec czy Eskimos, jeśli tylko odpowiadałby mi jako człowiek...

Bo Rumuńskiemu podobają się czarnoskóre, a kobietom broni, by im sie podobali czarnoskórzy. To bez sensu.

7,767 Ostatnio edytowany przez rossanka (2023-01-20 18:26:27)

R_ita2 napisał/a:

Rossanko, odnosiłam się do postu Feniks I zdania "mnie też nie podobają się obcokrajowcy". Bo nie wiem co to znaczy. Poznałaby super Niemca, ale skreśliła go bo jest obcokrajowcem? Bo, że murzyni się nie podobają to rozumiem. Ewentualnie biorąc pod uwagę urodę rozumiem, że mogą jej się nie podobać także Arabowie czy Turcy.  Ale określenie "nie podobają mi się obcokrajowcy" I tak jest dla mnie zagadką. Gdzie w tym wszystkim CZŁOWIEK?

Jaki człowiek? Jak tu są całe dyskusje o liczbach jakie definiują kobiety. Wiedziałaś, że (niektorzy) mężczyźni opisując kobietę nie używają słów blondynka, piegowata, wysoka, okrąglejsza, wygadana, wesoła, poważna, bezradna, pracowita, inteligentna, kłótliwa, tyło stosują cyfry? Kto wie, może jesteś 4/10albo 7/10, innych cech nie masz.

7,768

rossanka napisał/a:

Wiedziałaś, że (niektorzy) mężczyźni opisując kobietę nie używają słów blondynka, piegowata, wysoka, okrąglejsza, wygadana, wesoła, poważna, bezradna, pracowita, inteligentna, kłótliwa, tyło stosują cyfry? Kto wie, może jesteś 4/10albo 7/10, innych cech nie masz.

Za bardzo upraszczasz.

A stosowanie ocen to skutek apek randkowych.

7,769

Te "uproszczenia" akurat stosują mężczyźni.

7,770

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Wiedziałaś, że (niektorzy) mężczyźni opisując kobietę nie używają słów blondynka, piegowata, wysoka, okrąglejsza, wygadana, wesoła, poważna, bezradna, pracowita, inteligentna, kłótliwa, tyło stosują cyfry? Kto wie, może jesteś 4/10albo 7/10, innych cech nie masz.

Za bardzo upraszczasz.

A stosowanie ocen to skutek apek randkowych.

Domyślam się, za "moich czasow" takiego sposobu oceniania nie było.

7,771

rossanka napisał/a:

Ależ było.
Ale nie jako ocena punktowa.

7,772

KoralinaJones napisał/a:

Zdziwiłabyś się bardzo.

7,773

Farmer napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Zdziwiłabyś się bardzo.

Proszę, zaskocz mnie.

7,774

R_ita2 napisał/a:

Nie zakładałam, że znajdę sobie obcokrajowca I że mój mąż będzie Turkiem.

Polka kocha Tureckiego rogala, śniadego księcia. Uwielbiacie Arabów i muslimów, chcecie z nimi robić sobie dzieci i im się oddawać całymi dniami a Polaków macie w 4 literach.
Nawet bierzecie z nimi śluby tylko po to, aby przedłużyć ich genetykę.

R_ita2 napisał/a:

Równie dobrze to mógł być Polak,

Polka mając dostęp do Polaka wybierze Polaka.
Polka mając dostęp do Polaka i obcokrajowca wybierze tego drugiego.

feniks35 napisał/a:

Dopoki bedziesz zyl w świecie tych błędnych wyobrazen to kazdy rok bedziesz podsumowywał bilansem zero koleżanek zero przyjaciolek zero dziewczyny. Ale to już Twój wybór.

Proszę Ciebie Panie Boże, gdy się już 2023r skończy to chciałbym go podsumować tak samo jak 2022 czy 2021, 2020, 2019, 2018 itp. czyli bilansem 0 koleżanek 0 przyjaciółek 0 dziewczyny.
Proszę Ciebie Boże, niech tak się stanie.

Po co mi koleżanka, która zerwie ze mną znajomość jak tylko na horyzoncie pojawi się jakiś Pakistańczyk i poleci do niego?

Boże, błagam - spełnij me życzenie.

rossanka napisał/a:

Bo Rumuńskiemu podobają się czarnoskóre, a kobietom broni, by im sie podobali czarnoskórzy. To bez sensu.

Nowe Skody z salonu też mi się podobają wizualnie ale nigdy w życiu nie chciałbym układać sobie życia z takim samochodem, rozumiesz już czy nie?

R_ita2 napisał/a:

że murzyni się nie podobają to rozumiem.

R_ita2 napisał/a:

Ale określenie "nie podobają mi się obcokrajowcy" I tak jest dla mnie zagadką. Gdzie w tym wszystkim CZŁOWIEK?

Hahahahahahahahahaha

7,775

R_ita2 napisał/a:

Nie zakładałam, że znajdę sobie obcokrajowca I że mój mąż będzie Turkiem.

Polka kocha Tureckiego rogala, śniadego księcia. Uwielbiacie Arabów i muslimów, chcecie z nimi robić sobie dzieci i im się oddawać całymi dniami a Polaków macie w 4 literach.
Nawet bierzecie z nimi śluby tylko po to, aby przedłużyć ich genetykę.

R_ita2 napisał/a:

Równie dobrze to mógł być Polak,

Polka mając dostęp do Polaka wybierze Polaka.
Polka mając dostęp do Polaka i obcokrajowca wybierze tego drugiego.

feniks35 napisał/a:

Dopoki bedziesz zyl w świecie tych błędnych wyobrazen to kazdy rok bedziesz podsumowywał bilansem zero koleżanek zero przyjaciolek zero dziewczyny. Ale to już Twój wybór.

Proszę Ciebie Panie Boże, gdy się już 2023r skończy to chciałbym go podsumować tak samo jak 2022 czy 2021, 2020, 2019, 2018 itp. czyli bilansem 0 koleżanek 0 przyjaciółek 0 dziewczyny.
Proszę Ciebie Boże, niech tak się stanie.

Po co mi koleżanka, która zerwie ze mną znajomość jak tylko na horyzoncie pojawi się jakiś Pakistańczyk i poleci do niego?

Boże, błagam - spełnij me życzenie.

rossanka napisał/a:

Nowe Skody z salonu też mi się podobają wizualnie ale nigdy w życiu nie chciałbym układać sobie życia z takim samochodem, rozumiesz już czy nie?

Typowe podejście bad-boya, poseksic sie z jedną, ale do życia sobie wziąć druga.
Potem placz, że kobiety nie chcą tych porządnych i normalnych, po czym wchodzi taka na forum i widzi co ten porządny I normalny wypisuje i ucieka gdzie pieprz rośnie. I bardzo dobrze robi.
Nie cierpię takiego podejścia. Na seks dobra, ale już na wspólne życie nie. Zygac się chce.
Sorry, że rak z rana pisze, ale nie lubię po prostu takiego podejścia.

7,776

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ależ było.

Czyli nie było. Pisałam o punktach.
Może i dobrze, że wychowałam się bez internetu pod tym względem, szkodliwe treści mieszają niektórym w głowach.

7,777

rossanka napisał/a:
Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ależ było.

Może i dobrze, że wychowałam się bez internetu pod tym względem, szkodliwe treści mieszają niektórym w głowach.

A myślisz, czym się różni:
ładna - 5
bardzo ładna - 6
piękna - 7
przepiękna - 8
zjawiskowa - 9
ideał - 10

7,778

rossanka napisał/a:

Nie cierpię takiego podejścia. Na seks dobra, ale już na wspólne życie nie. Zygac się chce.

Ale ja się spotkałem z takim podejściem ze strony kobiet. I to bardzo często.

7,779

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:
Farmer napisał/a:

Ależ było.

A myślisz, czym się różni:
ładna - 5
bardzo ładna - 6
piękna - 7
przepiękna - 8
zjawiskowa - 9
ideał - 10

"Zjawiskowa" toś poleciał:)
10 nie ma. Ideałów nie ma.

A z drugiej strony, 1, 2 czyli paskudy. Czyli jakie, czy chodzi o  np zaniedbanie(odrosty, połamane paznokcie, włochate nogi) czy o typ urody, tusze, coś z nosem, krzywe nogi ??

7,780

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ale ja się spotkałem z takim podejściem ze strony kobiet. I to bardzo często.

Sprostuje.

Podejście jest w porządku, gdy od razu mezczyzna zaznacza: nie licz na mnie, nie mam zamiaru się z Tobą wiązać, spędzać specjalnie czasu, rozmawiać dłużej i tym podobne, potrzebuje seksu I łączyłby nas tylko seks, po czym każde idzie do siebie- to jest szczere i wprost podejście i postępowanie, nic nie mam przeciwko, różnym ludziom to pasuje.

Nie cierpię, jak jest niby związek, niby, bo oprócz seksu jest jakiś spacer  rozmowa, spędzenie czasu ale mężczyzna nie myśli o tej kobiecie jak o partnerce, tylko jak o koleżance, z którą regularnie sypia, bo tego potrzebuje, a jej mówi, że to jest związek na poważnie, podczas gdy nie w głowie mu się z nią wiązać i perfidnie o tym wie.
Jakby druga strona o tym wiedziała, to by odeszla z takiej relacji, ake mężczyzna się nie przyznaje, bo nie chce być sam, a chwilowo innej nie ma.

Może kobiety też tak robią, piszę z odwrotnej pozycji.

7,781

R_ita2 napisał/a:

Co to znaczy "turecki rogal"? : D

To jest takie coś, z którego wypływa biały krem, rozumiesz już?

R_ita2 napisał/a:

Co do oddawania całymi dniami- już tak o nas Rumuński nie fantazjuj! : ) Chciałabym mieć tyle czasu by się oddawać "całymi dniami" : (

Wiadomo, że jako Polka chciałabyś móc oddawać się całymi dniami Turkowi.

Nie pogrążaj się już.

7,782

R_ita2 napisał/a:

R_ita2 napisał/a:

Co do oddawania całymi dniami- już tak o nas Rumuński nie fantazjuj! : ) Chciałabym mieć tyle czasu by się oddawać "całymi dniami" : (

Nie pogrążaj się już.

Rumiński daj teraz cytaty kobiet, które są z Polakami, zobaczymy ile się ich uzbiera.
Wklejaj.
Ps
Mogą to być też kobiety męskich użytkowników forum, którzy są Polakami. Na to samo wyjdzie.

7,783

R_ita2 napisał/a:

R_ita2 napisał/a:

Nie pogrążaj się już.

Może po prostu chciałaby móc oddawać się całymi dniami SWOJEMU MĘŻOWI?

Ja też bym chciała, a męża mam Polaka.

7,784

rossanka napisał/a:

Rumiński daj teraz cytaty kobiet, które są z Polakami, zobaczymy ile się ich uzbiera.
Wklejaj.
Ps
Mogą to być też kobiety męskich użytkowników forum, którzy są Polakami. Na to samo wyjdzie.

Odmawiam.

Lady Loka napisał/a:

Męża masz Polaka, ponieważ w danym okresie czasowym nie miałaś dostępu do mężczyzn z zagranicy.
To normalne, rozumiem.

7,785

rossanka napisał/a:

Wklejaj.
Ps

Odmawiam.

Lady Loka napisał/a:

Męża masz Polaka, ponieważ w danym okresie czasowym nie miałaś dostępu do mężczyzn z zagranicy.
To normalne, rozumiem.

A skąd wiesz, że nie miała?

7,786

Bo wtedy wybrałaby obcokrajowca.
To jest naprawdę proste do zrozumienia.

7,787

Bo wtedy wybrałaby obcokrajowca.
To jest naprawdę proste do zrozumienia.

To jak wytłumaczysz fakt, że kobieta zna i obcokrajowców i Polaków i wiąże się z Polakiem?

7,788

Nie ma czegoś takiego big_smile Chyba z drzewa spadłaś lol

7,789

rossanka napisał/a:

Wklejaj.
Ps

Odmawiam.

Lady Loka napisał/a:

To normalne, rozumiem.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha big_smile
Dobre, dobre!
Pisz tak dalej, pośmiejemy się big_smile

7,790

Dobra, odpadam z zabawy.

7,791

No co Ty Ross big_smile fikołki logiczne Cię nie bawią?

7,792

W życiu nie związałabym się z obcokrajowcem. Po co sobie dokładać problemy językowe/kulturowe.

7,793

Lady Loka napisał/a:

No co Ty Ross big_smile fikołki logiczne Cię nie bawią?

Za dużo czasu na to marnuje sad

Jak jest problem mogę podyskutować, a nie jak jest takie robienie w konia, bo się komuś nudzi.

7,794

M!ri napisał/a:

W życiu nie związałabym się z obcokrajowcem. Po co sobie dokładać problemy językowe/kulturowe.

Bardzo sensowny post.
Lecz Polki mają taką chcicę na widok obcokrajowca, że nie przeszkadzają im problemy językowe/kulturowe.
Chcą po prostu mocno wypieczonego rogala.

7,795

rossanka napisał/a:

Są małżeństwa, które się nieśmiało poznawały. Ona i on z jednej klasy, raz na pół roku zatańczyli wolnego na dyskotece szkolnej, on jej pomagał w zadaniu z matmy, potem razem robili gazetkę szkolną. Na walentynki nieśmiało wręczyli sobie jakieś prezenty. Potem spacery w parku, jakieś nieśmiałe objęcie, pocałunek. Potem studia, razem i razem, pierwszy seks. Pierścionek zaręczynowy, ślub, magisterka, ciąża. Dzieci, praca, dom, praca dom.

A są małżeństwa, gdzie ona i on pojechali na pijacki obóz studencki. Szaleli na dyskotece, bzyknęli się pod prysznicem. Potem znowu i znowu... a potem się spotykali jako chłopak i dziewczyna. Magisterki, ślub, ciąża, dzieci, praca, dom, praca dom.

Przewijamy taśmę na sam początek znajomości...

I co? Ona czy on pyta "jaki jest twój cel znajomości"? "Seks czy wspólne życie"? Co wybierasz? Jak mam Cię kwalifikować?

Ludzie się pogubili... gość obok się zastanawia czy ma gdzieś otagować się że jest po rozwodzie. Dżżżizas... naprawdę ludzie nie potrafią się normalnie poznawać? Jak człowiek z człowiekiem? Zobaczyć jaki kto jest? A jak się sobie spodobają to po prostu iść na seks? I czy trzeba od razu deklarację wypełnić "seks czy związek"?

7,796

Gary napisał/a:
rossanka napisał/a:

Są małżeństwa, które się nieśmiało poznawały. Ona i on z jednej klasy, raz na pół roku zatańczyli wolnego na dyskotece szkolnej, on jej pomagał w zadaniu z matmy, potem razem robili gazetkę szkolną. Na walentynki nieśmiało wręczyli sobie jakieś prezenty. Potem spacery w parku, jakieś nieśmiałe objęcie, pocałunek. Potem studia, razem i razem, pierwszy seks. Pierścionek zaręczynowy, ślub, magisterka, ciąża. Dzieci, praca, dom, praca dom.

A są małżeństwa, gdzie ona i on pojechali na pijacki obóz studencki. Szaleli na dyskotece, bzyknęli się pod prysznicem. Potem znowu i znowu... a potem się spotykali jako chłopak i dziewczyna. Magisterki, ślub, ciąża, dzieci, praca, dom, praca dom.

Przewijamy taśmę na sam początek znajomości...

I co? Ona czy on pyta "jaki jest twój cel znajomości"? "Seks czy wspólne życie"? Co wybierasz? Jak mam Cię kwalifikować?

Ludzie się pogubili... gość obok się zastanawia czy ma gdzieś otagować się że jest po rozwodzie. Dżżżizas... naprawdę ludzie nie potrafią się normalnie poznawać? Jak człowiek z człowiekiem? Zobaczyć jaki kto jest? A jak się sobie spodobają to po prostu iść na seks? I czy trzeba od razu deklarację wypełnić "seks czy związek"?

Nie o to Gary mi chodziło. Chodziło mi o to, że nie podoba mi się podejście, gdy facet ma seks, zapewnia kobietę, że to związek, że to na poważnie, a w duchu wie, że on z nią nie chce być, ale nie chce być sam.
To taka koleżanka do seksu, której mówi, że jest jego poważna partnerka.

Jak powie, że chce się pospotykac bez zobowiązań to nie ma sprawy, albo kobieta w to wchodzi albo nie.

7,797 Ostatnio edytowany przez Misinx (2023-01-21 17:18:18)

R_ita2 napisał/a:

Marzysz o czymś takim, co ? big_smile
Każdy psycholog by Ci powiedział, że ta Twoja fiksacja na punkcie siusiaków ma swoje powody big_smile Tylko jeszcze sobie tego nie uświadomiłeś.

Jestem coraz bardziej pewien, że jesteś zakamuflowanym gejem. To żaden wstyd smile

7,798 Ostatnio edytowany przez Misinx (2023-01-21 17:56:39)

R_ita2 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Każdy psycholog by Ci powiedział, że ta Twoja fiksacja na punkcie siusiaków ma swoje powody big_smile Tylko jeszcze sobie tego nie uświadomiłeś.

Jestem coraz bardziej pewien, że jesteś zakamuflowanym gejem. To żaden wstyd smile

big_smile Ja się uśmiałam z mężem z tego "rogala" bo tego jeszcze nie słyszeliśmy. Słyszałam o hasaniu na tureckim kutasie ale żeby "rogalu"? Rumuński się popisał, nie powiem big_smile

On ma jakieś skojarzenie z "rogalami". Może coś takiego widział w męskiej szatni i mu się spodobało ? Że to jest takie "wooow".

7,799

Misinx napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

Te żarty na tle gejowskim robią się już jakieś niesmaczne.

7,800

Misinx napisał/a:

Te żarty na tle gejowskim robią się już jakieś niesmaczne.

Wtręty o rogalach też.

Posty [ 7,736 do 7,800 z 8,335 ]

Strony Poprzednia 1 118 119 120 121 122 129 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024