Goldi01 napisał/a:Bo jakoś nie wierzymy, że Tobą i resztą facetów podobnych z tego forum nie zainteresowała się ABSOLUTNIE ŻADNA KOBIETA.
Za mocno wybrzydzacie.
Nie, nie wybrzydzam. Dla przykładu: na szybkich randkach mniej więcej daję głos na co trzecią dziewczynę. Na 30 dziewczyn, zagłosowałem na 10. Tylko jedna para z tego wynikła i to dlatego, że dziewczyna chciała tylko pogadać z kimś, więc każdemu facetowi dawała głos na tak.
Więc gdzie tu wybrzydzanie?
Goldi01 napisał/a:No nie wierzę, że żadna by nie chciała z wami się przespać. Patrzycie na same modelki, a potem narzekacie jaki to świat jest zły.
Serio, Ty też jakiś odklejony trochę... Tak, da się tak.
Widocznie po prostu jestem typem człowieka co odrzuca wszystkie dziewczyny wokół samym swoim istnieniem i tyle. Nigdy żadna dziewczyna nawet się do mnie nie uśmiechnęła, nie próbowała flirtu, itp. To ja już tam parę razy próbowałem coś nieudolnie, ale żeby doświadczyć tego ze strony dziewczyn? Zero, jestem po prostu niewidzialny dla nich.
-----------
I serio porównywanie moich problemów, Rossanki, czy kogoś innego z poważnymi chorobami, to szczyt chamstwa.
Nikt się nie porównuje z takimi osobami, przecież wiadomo, że nikt nie chciałby być na ich miejscu. Równie dobrze możecie podać przykład Ukraińców tracących swoje domy i dobytek. To są zupełnie inne skale problemów, których nie da się porównać.
Co kurna nie znaczy, że te nasze problemy to wytwór naszej wyobraźni i se jaja należy z tego robić. Jak tacy jesteście mądrzy to weźcie się postawcie na miejscu kogoś z nas. Ciekawe co będziecie myśleć po kilkunastu latach...