Ciekawe kim byli...nie wiem, chociaż się domyślam. PS nie cytuj postu bezpośrednio nad Twoim, po co? Robi się syf i rozjeżdża cały temat.
7,086 2022-08-03 10:43:49
7,087 2022-08-03 10:59:16
Ciekawe kim byli...nie wiem, chociaż się domyślam. PS nie cytuj postu bezpośrednio nad Twoim, po co? Robi się syf i rozjeżdża cały temat.
Ci wolni czy zajęci? O których pytasz?
7,088 2022-08-03 11:09:50
Mówię o tych wolnych. Wiesz co, ja nie jestem Adonisem. Brzydki jednak też nie jestem...a ile naprawdę nieatrakcyjnych lasek do mnie zarywalo...160cm/100kg? I koleżanki domagają się tłumaczeń czemu jej nie chce. Nic nie sugeruję, ale kobiety (potwierdzone badaniami jak coś) mają tendencję do przeceniania swojej atrakcyjności w stopniu wysokim. I oczywiście deprecjonowania atrakcyjności mężczyzn. Obstawiam, że zawiesiłas się na facetach z zupełnie innego świata niż Twój. Gdybyś spotkała swój odpowiednik to byś nim gardziła.
7,089 2022-08-03 11:11:30
Mówię o tych wolnych. Wiesz co, ja nie jestem Adonisem. Brzydki jednak też nie jestem...a ile naprawdę nieatrakcyjnych lasek do mnie zarywalo...160cm/100kg? I koleżanki domagają się tłumaczeń czemu jej nie chce. Nic nie sugeruję, ale kobiety (potwierdzone badaniami jak coś) mają tendencję do przeceniania swojej atrakcyjności w stopniu wysokim. I oczywiście deprecjonowania atrakcyjności mężczyzn. Obstawiam, że zawiesiłas się na facetach z zupełnie innego świata niż Twój. Gdybyś spotkała swój odpowiednik to byś nim gardziła.
Pytasz teraz o wygląd tych, którym ja się nie spodobałam, czy ogólnie kim byli, jaki mieli charakter, zawód, zainteresowania, styl bycia? Bo się nie chce rozpisywać nie na temat.
7,090 2022-08-03 11:18:14
Be. napisał/a:Ross jak to jest, że Ty piszesz o czymś a potem to wypierasz? Ja pisałem, że Ty tak uciekasz uczuciami od facetów, że podświadomie nakierowujesz się na zajętych, by do niczego nie doszło. Ty temu zaprzeczyłas...a tymczasem sama zakładałas temat, że podobają Ci się sami zajęci.
Ci zajęci z przeszłości, w których się zakochiwałam, byłam przekonana, że oni są wolni. Obrączek nie mieli, slowem nigdy w rozmiwach nie wspominali, że jest jakaś druga połowa. Do głowy mi nie przychodziło, że kogoś mają.
Chodzi bardziej o to, że byli niedostępni emocjonalnie. Zajęci faceci na ogół nie robią jawnym podchodów (od których byś uciekła), tylko powoli zaznaczają swoją obecność, coś niby przypadkiem, od słowa do słowa. Ciągnie Cię do ich “letniości”, trzymania na dystans, przyciągani/odpychania.
7,091 2022-08-03 11:20:35
rossanka napisał/a:Be. napisał/a:Ross jak to jest, że Ty piszesz o czymś a potem to wypierasz? Ja pisałem, że Ty tak uciekasz uczuciami od facetów, że podświadomie nakierowujesz się na zajętych, by do niczego nie doszło. Ty temu zaprzeczyłas...a tymczasem sama zakładałas temat, że podobają Ci się sami zajęci.
Ci zajęci z przeszłości, w których się zakochiwałam, byłam przekonana, że oni są wolni. Obrączek nie mieli, slowem nigdy w rozmiwach nie wspominali, że jest jakaś druga połowa. Do głowy mi nie przychodziło, że kogoś mają.
Chodzi bardziej o to, że byli niedostępni emocjonalnie. Zajęci faceci na ogół nie robią jawnym podchodów (od których byś uciekła), tylko powoli zaznaczają swoją obecność, coś niby przypadkiem, od słowa do słowa. Ciągnie Cię do ich “letniości”, trzymania na dystans, przyciągani/odpychania.
To było między 20-30 rokiem życia.
Jak tak patrzę, to oni nie trzymali mnie na dystans, ono wogole się mną nie interesowali, tylko byli uprzejmi i mili, a ja to brałam za zainteresowanie.
Kolega z grupy powiedział np " Rossanka ale masz fajny ten plecak" - a ja to brałam za zaloty. Porażka:D
7,092 2022-08-03 11:26:56 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-08-03 11:27:32)
rossanka napisał/a:Be. napisał/a:Ross jak to jest, że Ty piszesz o czymś a potem to wypierasz? Ja pisałem, że Ty tak uciekasz uczuciami od facetów, że podświadomie nakierowujesz się na zajętych, by do niczego nie doszło. Ty temu zaprzeczyłas...a tymczasem sama zakładałas temat, że podobają Ci się sami zajęci.
To prawda, ogólnie chciałbym zauważyć kolejne kobiece kłamstwo rossanki. Jak tak to gada, że kobiety mają intuicję, że wyczują to i owo...ale ona biedna nie wiedziała, że oni są zajęci... nawet mimo tego, że w pewnym wieku większość jest zajęta...chlip chlip znowu pech i tak 45 lat.
Biedna rossanka popisze i każdy współczuć będzie:((( i jeszcze nawet babki, co się chwała że kończyły psychologię powiedzą, że to pech i biedna ona (((
PS Dalej cytuje, no bo wiadomo po co innym uprzyjemnić przeglądanie
7,093 2022-08-03 11:27:29
Mówię o tych wolnych. Wiesz co, ja nie jestem Adonisem. Brzydki jednak też nie jestem...a ile naprawdę nieatrakcyjnych lasek do mnie zarywalo...160cm/100kg? I koleżanki domagają się tłumaczeń czemu jej nie chce.
Nie rozumiem. Jak ja napiszę, że nie chce z kimś wchodzić w związek, bo nie czuję do niego pociągu fizycznego,często dla mnie jak brat, albo, że po prostu kogoś Noe lubię, źle się z kimś czuję, albo nie mam z tą osobą żadnych punktów wspólnych-to zaraz jestem oceniają, że to moja wina bo kogoś odrzucam. To co mam się zmuszać do seksu z kimś, z kim seksu nie chce, albo do kogoś kogo nie lubię czy źle się czuję z nim? Jaki to miałoby mieć sens?
7,094 2022-08-03 11:29:55 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-08-03 11:30:40)
M!ri napisał/a:rossanka napisał/a:Ci zajęci z przeszłości, w których się zakochiwałam, byłam przekonana, że oni są wolni. Obrączek nie mieli, slowem nigdy w rozmiwach nie wspominali, że jest jakaś druga połowa. Do głowy mi nie przychodziło, że kogoś mają.
To prawda, ogólnie chciałbym zauważyć kolejne kobiece kłamstwo rossanki. Jak tak to gada, że kobiety mają intuicję, że wyczują to i owo...ale ona biedna nie wiedziała, że oni są zajęci... nawet mimo tego, że w pewnym wieku większość jest zajęta...chlip chlip znowu pech i tak 45 lat.
e
Jakie 45 lat? Wtedy mieliśmy 19, 21, 25, 27 lat. To były czasy do 30ki. Potem już nie byłam taka głupia, miałam też terapię i nie zdarzyło mi się zadurzyć w kimś, kto wiedziałam, że ma żonę. Jakiś szybko starałam się wybadać, czy jest jakaś ewentualną małżonka i jeśli była, to od razu się dystansowakam i ani razu nie zauroczyłam. Niestety nie kazdy nosi obrączkę.
7,095 2022-08-03 11:31:07
Masz 45 lat, a temat o zajętych założyłaś w 2017. Faktycznie miałaś wtedy 20 kilka lat.
7,096 2022-08-03 11:38:45
Masz 45 lat, a temat o zajętych założyłaś w 2017. Faktycznie miałaś wtedy 20 kilka lat.
Pisałam tam o okresie do 30. Nie doczytałeś.
Po 30, jak założyłam temat podobali mi sie zajeci, ale nie na zasadzie, że rok wzdycham do kogoś, zakochana a on na żonę, ale w znaczeniu, że poznaje kogoś, myślę, ale fajny facet, fajnie się gada, wesoły, wygląd też ok, a tu okazuje się, że żonaty i dzieciaty. To odpada. I zakochania dalej nie ma. Koło 40ki tabuny facetów do rzeczy są już dawno zaklepane.
Albo są po rozwodzie i mają awersję do bab
7,097 2022-08-03 11:47:43 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-08-03 12:00:07)
Dobra wyobrażam sobie że jestem 40 letnia babka. I spotykam na mieście czy tak ogólnie "w życiu" facetów w wieku 40-50. Pomyślmy...tak, raczej śmiało można założyć, że 95% z nich będzie zjaetych. Tacy ludzie też są pewnie dosyć zapracowani ogólnie. No to jak spotkać te zapracowane 5%...z którego podobać mi się będzie pewnie...5% gości. Musiałoby być jakieś miejsce, które gromadzi wolnych ludzi .. albo nawet samych wolnych ludzi 40+... Tak żeby mogli łatwiej się odnaleźć...nie no, na pewno nie ma takich miejsc...
Ale rossanka wymyśliła, że przez internet nie chce. A w życiu spotyka samych zajętych. Plus jeden i minus jeden...ile to może dawać...
Ale nie, ma być i chuj.
Ross, ross...jaka tu karę Ci wymyśleć...trzeba na Ciebie coś myślami sprowadzić... najlepiej jakiegoś zboka, co za bardzo Twojego marudzenia nie będzie słuchał, ale jak się dorwie to już spokoju nie da.
Straszny głupol jesteś.
7,098 2022-08-03 13:48:20
Tak, takie miałam relacje, znam genezę problemu, pisałam gdzieś w wątku obok;)
Czytałam pobieżnie Twoja historie, wiele punktów wspólnych mamy. Jeslibymlabym w Twoim wielu teraz, z perspektywy czasu dałabym sobie radę, jak najszybciej wyprowadzić się z domu, wynająć cokolwiek, maciupką kawalerkę i nie słuchać wogole rodziców, tylko robić to, co się wg siebie uważa za stosowne.
A rozmowy: jesteś niewdzięczna, nie poradzisz sobie, my chcemy Twojego dobra- ucinać te dyskusje.
Musisz polegać na sobie, poradzisz sobie, spokojnie a i psychikę uratujesz, a że wszystko jest w głowie to dalej się ułoży.
Przykro mi
Faktycznie mamy sporo punktów wspólnych
Ja się już trochę na świat zbuntowałam i teraz nie dam już sobie wejść na głowę facetom, ale ja miałam taką jakąś metamorfozę, taki bunt wewnętrzny i w ciągu ostatnich 2 lat dość konkretnie zmieniła mi się osobowość
A mówiłaś o tym psychoterapeucie? Co on o tym mówił? Wytłumaczył Ci, jak poradzić sobie z tym problemem?
Bo mają kolejki adoratorow I to, że są same to ich wina, bo wybrzydzaja.
Coś na zasadzie, chce sobie kupić adidasy, a do wyboru w sklepie mam same szpilki, kozaki i japonki. W efekcie nie kupuje nic, a słyszę pretensje, że to moja wina, ze chodze na bosaka, bo żadne buty mi się nie podobały.
Moje życie to typ sportowy, potrzebne mi więc adidasy, a nie szpilki, w ktorych po ćwiczeniach będą mi krwawiły stopy, nie japonki, które nadają się na plażę, ale już nie na biegi na 100metrow i nie kozaki, w których mi będzie po prostu za gorąco i superniewygodnie. A wszystko to buty, a mi się zachciało adidasów.
Rozwala mnie argument "Za bardzo wybrzydzasz". To znaczy, że mamy się wiązać z kimś, kogo średnio lubimy, żeby udowodnić światu, że nie wybrzydzamy? Próbowałam tego kiedyś i nie polecam
Albo nam się ktoś podoba albo nie
Oczywiście i nigdy w życiu przez 40 kilka lat (poza jedynym exem, który był super cnotliwy, ale nagle okazał się draniem) nie spodobał Ci się żaden wolny. PRZYPADKIEM! Koleżanki forumowe może Ci uwierzą nawet. Ty jednak zostaniesz z problemem
Faceci sobie tak wmawiają, że laski lecą na zajętych
A Ross pisała, że nie wiedziała, że oni kogoś mają
Po prostu często jest tak, że co jakiś fajniejszy facet to jest zajęty, wyjedzony z rynku matrymonialnego
U mnie jest to samo. Jak jestem na jakiejś domówce/imprezie/innym zgromadzeniu ludzi w moim wieku to jak jest jeden nieliczny, bardziej ogarnięty facet, który powiedzmy że jest interesujący, to okazuje się potem, że zajęty. Po prostu wiedzą, co dobre i dlatego co fajniejszy facet to wyłapany i zaobrączkowany
A jak jest ktoś wolny, to zazwyczaj coś ta osoba ma nie tak z charakterem (bo pomijam wygląd)
To też jest częsty argument facetów. Nawet gadałyśmy o tym niedawno z koleżankami. My też uważamy, że faceci z niewiadomych względów mają tendencję do przeceniania swojej atrakcyjności. Średniej urody facet startuje do laski wyglądającej jak modelka i nie ma z tym problemu. Powiedziałabym, że to dziewczyny właśnie są bardziej skromne, z kompleksami (przynajmniej w moim środowisku to widzę)
Poza tym jest coś takiego jak hipergamia, czyli kobiety chcą kogoś na wyższym szczeblu niż one. Bo jednak żadna kobieta np. nie chce być głównym żywicielem rodziny, chce mieć to poczucie, że jak ona zajdzie w ciążę, pójdzie na macierzyński to potem nie będą głodować
Niestety przez to, że dzisiaj kobiety pracują, często na ambitnych i dobrze płatnych posadach i ciężko na kogoś, kto jest na równi, a co dopiero wyżej
Aczkolwiek no fakt, że często widuję, że facet średnio piękny, średnio pracowity, startuje do nieswojej ligi
Na odwrót widuję dużo rzadziej takie zjawisko
Poza tym ja mam podobne "szczęście" co Ross. Jak mi się ktoś podoba to jest dla mnie niedostępny, a jak ja się komuś podobam, to mnie nie interesuje. I ani jeden z tych chłopaków, którzy mi się podobali, a nie odwzajemnili uczucia nie byli ze zbyt wysokiej półki. Ja jestem ze średnio zamożnej rodziny (niczego nam nie brakowało, ale nie pływaliśmy nigdy w luksusie), byłam zadbana, pracowita. I tacy też mi się podobali. Nie patrzyłam nigdy na to, czy ktoś jest super bogaty, super piękny. Wybierałam ludzi na moim poziomie. Za to ja raz dałam kosza komuś spoza mojej ligi. Spoza, w sensie z bardzo, bardzo bogatej rodziny. Chłopak był bardzo bogaty. Jednak jego charakter mi nie pasował. Więc nie ma reguły, jak widzisz
7,099 2022-08-03 14:02:25
Yellow tylko to co ty uważasz nie ma za bardzo znaczenia w kontekście badań przeprowadzanych na tysiącach ludzi. Wszystko o czym pisałem jest bardzo proste do znalezienia i zweryfikowania. Publikacji nie brakuje. Wydawało mi się, że taka osoba jak ty ma to obcykane, no ale rozczarowałem się po raz kolejny. Wy nie macie pecha czy szczęścia (ponownie Yellow, jesteś z takiej akademickiej rodzinki, a wierzysz w brednie na poziomie Świętego Mikołaja - żal), Wy jesteście po prostu znerwicowane i pada Wam na głowę.
7,100 2022-08-03 15:13:42
Ciekawe, bo to wygląda raczej tak, jakby Panie uważały, że żaden wolny facet nie zasługuje na to, aby się nim zainteresować. To jest zwyczajnie statystycznie nierealne, bo ci wolni to przecież nieraz tacy sami ludzie, ze swoimi wszystkimi wadami i zaletami. Z tą różnicą, że jedni są zaęci a inni wolni. Ta atrakcyjność zajętych przejawia się może w tym, że kobieta widzi w facecie kogoś, kto uległ już realiom bycia z kobietą i dlatego łatwiej go "wychować".. Zastanawiam się co tak bardzo przyciąga w zajętych facetach a odstrasza w wolnych? Tak, jakby każdy kawaler czy singiel był życiowym niedorajdą, niezasługującym na żadną kobietę.
7,101 2022-08-03 15:16:31
Tak, jakby każdy kawaler czy singiel był życiowym niedorajdą, niezasługującym na żadną kobietę.
Hmm... gdyby wziąć mnie jako przykład... to coś w tym jest xD
7,102 2022-08-03 15:18:25
bagienni_k napisał/a:Tak, jakby każdy kawaler czy singiel był życiowym niedorajdą, niezasługującym na żadną kobietę.
Przecież masz focha, obraziłeś się i miałeś zrobić przerwę
kawalerze
7,103 2022-08-03 15:20:58
Przecież masz focha, obraziłeś się i miałeś zrobić przerwę
![]()
kawalerze
Pójdę zaraz, po prostu miałem jeszcze rozmowę z Panną do dokończenia xD
7,104 2022-08-03 15:22:19
paslawek napisał/a:Przecież masz focha, obraziłeś się i miałeś zrobić przerwę
![]()
kawalerzePójdę zaraz, po prostu miałem jeszcze rozmowę z Panną do dokończenia xD
Aha xD
7,105 2022-08-03 15:28:33
Ciekawe, bo to wygląda raczej tak, jakby Panie uważały, że żaden wolny facet nie zasługuje na to, aby się nim zainteresować. To jest zwyczajnie statystycznie nierealne, bo ci wolni to przecież nieraz tacy sami ludzie, ze swoimi wszystkimi wadami i zaletami. Z tą różnicą, że jedni są zaęci a inni wolni. Ta atrakcyjność zajętych przejawia się może w tym, że kobieta widzi w facecie kogoś, kto uległ już realiom bycia z kobietą i dlatego łatwiej go "wychować".. Zastanawiam się co tak bardzo przyciąga w zajętych facetach a odstrasza w wolnych? Tak, jakby każdy kawaler czy singiel był życiowym niedorajdą, niezasługującym na żadną kobietę.
To spytaj facetów, dlaczego nie chcieli mnie, chociaż, byłam wolna tylko wybierali inne? Też powinnam mieć pretensje.( nie pisze o facetach po slubach).
7,106 2022-08-03 15:34:14
bagienni_k napisał/a:Tak, jakby każdy kawaler czy singiel był życiowym niedorajdą, niezasługującym na żadną kobietę.
Tutaj masz pokazany w jednym zdaniu swój problem. Lubisz się biczować i użalać nad sobą. Potem się dziwisz i wkurzasz na wszystkich dookoła, jak próbują Ci to pokazać. Powiedz, czy ktokolwiek będzie chętny na nawiązanie znajomości z kimś, kto wykazuje taką postawę? A taką postawę widać w czyimś zachowaniu i codziennym życiu.
7,107 2022-08-04 00:03:55
Niektórzy są romantykami i szukają drugiej połówki gdyż małżeńskie teatrzyki nie są im w smak. Artyści szukają kogoś wyjątkowego Popieram. Pytanie czy jeszcze potrafią wyjątkowo na ludzi patrzeć? Może trzeba wyostrzyć trochę bardziej zmysły? Może być bardziej uważnym i pogodzonym z zaistniałym stanem, bo... Miłość jest jak sraczka i przychodzi znienacka
7,108 2022-08-04 06:23:05
No widzisz, chcąc zaprzeczyć jak zwykle potwierdziły. Dla kobiet zawsze facet zajęty będzie wydawał się bardziej atrakcyjny niż facet wolny. Taki trochę atawizm ;-). Kiedyś ich jedyną szansą było polegać na opinii innych kobiet.
7,109 2022-08-04 10:02:23 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-08-04 10:06:02)
Ta atrakcyjność zajętych przejawia się może w tym, że kobieta widzi w facecie kogoś, kto uległ już realiom bycia z kobietą i dlatego łatwiej go "wychować".. Zastanawiam się co tak bardzo przyciąga w zajętych facetach a odstrasza w wolnych?.
Nie, nie chodzi tutaj o żadną łatwość w "wychowywaniu". Znawcy tematu powiadają, że chodzi tutaj o ocenę atrakcyjności, to jest, skoro jakaś kobieta tego mężczyznę już wybrała, chciała, zaakceptowała, to znaczy, że jest wartościowy.
Nie wiem czy oraz na ile ten mechanizm działa u innych kobiet, czytałam gdzieś taką teorię. Zresztą niejednokrotnie jest tak, że oceniając kogoś - czy to mężczyznę czy kobietę - zastanawiamy się co partnerka/ partner widzą w tej osobie.
7,110 2022-08-04 10:05:47
A co gdy uważa się mezczyzne z atrakcyjnego, bo jest się przekonanym, że on wolny(brak obrączki, nie mówi, że na żonę, kogostam) a tu okazuje się, że żonaty od 17 lat i ma żonę i dwoje dużych już nastolatkiw?
7,111 2022-08-04 10:08:03
Albo inny przypadek-facet nieatrakcyjny wizualnie ale i z charakteru nieciekawy, furiat, albo gbur i prostak, myślisz, że on to już zawsze będzie sam, bo ani wygkadu, ani charakteru, w obyciu porazka, kasy tez nie ma, ani wiedzy, zachowac sie nie umie, a tu okazuje się, że w domu żona i dziecko już w liceum.
7,112 2022-08-04 10:09:14 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-08-04 10:10:14)
To chyba zależy od przyjętej definicji atrakcyjności. Znam wielu mężczyzn (w pracy) których uważam za atrakcyjnych mając wiedzę o tym, że są żonaci. Jest to obiektywna ocena pod względem męskiej atrakcyjności. Nie są natomiast dla mnie atrakcyjni pod kątem ewentualnego partnerstwa, związku, ponieważ są zajęci, jest to nie tyle subiektywna ocena atrakcyjności, co bardzo mocno zindywidualizowana.
7,113 2022-08-04 10:30:59
Istnieje takie zjawisko, że zajęty jest atrakcyjniejszy ale ja bym się nie doszukiwała tu jakiejś przypadłości typowej dla danej płci, gdyż facetom też zajęte się podobają. Jedną kwestią jest na pewno to, że człowiek zdolny do stworzenia związku daje nadzieję, że nie jest poszukiwaczem przygód (najlepszy towar rozchodzi się najszybciej) ale najważniejsze co zaobserwowałam osobiście to jednak stan zakochania, który dodaje oczom i całej twarzy blasku, postura człowieka jest też lepsza, bardziej zrelaksowana a psychika dopieszczona, nabiera się pewności siebie, człowiek jest dowartościowany, dopieszczony, uprawia regularny seks z uczuciem.
To wszystko może wpłynąć na postrzeganie takiej osoby jako atrakcyjniejszej niż sfrustrowani, niedopieszczeni single, których twarze są poszarzałe, smutne, napięte, a ciało sztywne, ciężkie i pozbawione gracji.
Np ja miałam dużo większe "branie", gdy byłam zakochana. Człowiek ma inną energię w sobie wtedy i inni do niej lgną.
Zatem nie jest to kwestia wiedzy "o, zajęty to biorę, odbiorę" tylko przyciąganie do energii zajętego, czyli obdarzonego i obdarowującego uczuciem. Stąd czasem ktoś fajny ale się okazuje, że zajęty i fascynacja tą osobą opada.
7,114 2022-08-04 10:34:26
A nie znacie taki żonatych mężczyzn, że dziwicie się, co ona w nom widziała i że wolałybyście już skończyć z 10kotami niż mieć takiego męża? Nie macie takich znajomych, może w pracy, może sąsiadów w bloku, domu obok?
7,115 2022-08-04 10:35:15
Mamy, ale przecież każdy wybiera indywidualnie.
7,116 2022-08-04 11:00:16 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-08-04 11:03:05)
Z całym szacunkiem Deep, ale facetom zajęte podobają się akurat mniej. Nie chce mi się znowu nawiązywać do badań , ale owszem jest to sprawdzone znowu na tysiącach ludzi. Chodzi o to, że facet nie chce kobiety otoczonej innymi facetami z obawy o to, że urodzi mu dziecko innego faceta. A kiedyś nie dało się tego weryfikować. A wiemy, że problem jest realny i na wielką skalę.
Dalej też niestety bardzo dziwne wnioski. W jaki sposób facet czy kobieta z partnerem może dawać nadzieję na związek, skoro:
1 To może być chwilowa relacja
2 Mogą być tu zdrady
3 Jak odejdzie od niego/niej do nas to raczej nie daje nadziei na stałość
Wszystko odwrotnie...byle chociaż lekko wywindować kobietki, co?;)
I dalej dalej to już piszesz o magii, bajkach i o tym jak byś chciała żeby było. A myślałem, że dyskusja jest poważna;)
7,117 2022-08-04 11:11:03
Z tym poszukiwaniem przygód, to możę być różnie..
Być może Panie odczuwają atawistycznie, że zajęty facet jest sprawdzony(często oczywiście jeszcze starszy, to tym bardziej "atrakcyjny"). Natomiast wcale to nie oznacza, że nie jest poszukiwaczem przygód, no bo taki żonkoś może zarzucić sieci na wolną dziewczynę a potem szybko mu się znudzi i wróci do żony albo sobie znajdzie nową. Nie można być pewnym, czy ten cudowny, sprawdzony facet nie odwali jakiegoś numeru..
Fakt faktem, że nawet taki wydaje się dużo bardziej atrakcyjny niż singiel/kawaler, choćby o tym kawalerze nie wiedziały nic. Bywa tak, że istnieje jedyne kryterium: wolny albo zajęty i choćby ten wolny był równie przebojowy i atrakcyjny, to wybiorą zajętego, tzn będą próbowały go "usidlić".
7,118 2022-08-04 11:19:38
Z tym poszukiwaniem przygód, to możę być różnie..
Być może Panie odczuwają atawistycznie, że zajęty facet jest sprawdzony(często oczywiście jeszcze starszy, to tym bardziej "atrakcyjny"). Natomiast wcale to nie oznacza, że nie jest poszukiwaczem przygód, no bo taki żonkoś może zarzucić sieci na wolną dziewczynę a potem szybko mu się znudzi i wróci do żony albo sobie znajdzie nową. Nie można być pewnym, czy ten cudowny, sprawdzony facet nie odwali jakiegoś numeru..
Fakt faktem, że nawet taki wydaje się dużo bardziej atrakcyjny niż singiel/kawaler, choćby o tym kawalerze nie wiedziały nic. Bywa tak, że istnieje jedyne kryterium: wolny albo zajęty i choćby ten wolny był równie przebojowy i atrakcyjny, to wybiorą zajętego, tzn będą próbowały go "usidlić".
No nie. Bo u mnie akylurat było tak, że podobali mi się jak sądziłam wolni( byłam przekonana, że nikogo nie mają) a okazywali się zajęci. Jak to wytłumaczysz?
Poza tym mam znajomych, żonatych mezczyzn i ani przez chwilę mi się nie podobali jako mężczyźni, a żony mają. Wg tej teorii powinnam latać za nimi. A dla mnie są obojętni albo się dziwie:co ta Anka w nim widziała.
7,119 2022-08-04 11:20:37 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-08-04 11:21:28)
A ja tego rossanko nie rozumiem. Jeśli podoba mi się, to człowiek, mężczyzna. Jak jego stan cywilny może to tak po prostu "wyłączyć"? Mogę jedynie przestać być nim zainteresowana.
7,120 2022-08-04 11:30:45
Pytanie na inny temat, czy oglądał ktoś na YouTube kanał Maya Ori? Wypowie się ktoś, bo mam mieszane uczucia.
7,121 2022-08-04 12:24:47
Pytanie na inny temat, czy oglądał ktoś na YouTube kanał Maya Ori? Wypowie się ktoś, bo mam mieszane uczucia.
W tym co gada jest 2%* prawdy, ale reszta to brednie
Te 2% dotyczy tego żeby nie wkładać spodni w związku i wybrać sobie do związku mężczyznę, a nie duże dziecko.
7,122 2022-08-04 12:38:54
rossanka napisał/a:Pytanie na inny temat, czy oglądał ktoś na YouTube kanał Maya Ori? Wypowie się ktoś, bo mam mieszane uczucia.
W tym co gada jest 2%* prawdy, ale reszta to brednie
Te 2% dotyczy tego żeby nie wkładać spodni w związku i wybrać sobie do związku mężczyznę, a nie duże dziecko.
Nie wkładać spodni w związki to się zgodzę.
Z tym drugim-jej wypowiedzi czesto o tym przeczą. Raz mówi, aby nie uczyć mężczyzny, nie traktować go ja k dziecko, a potem zupełnie coś innego.
Parę rzeczy u niej mi się podoba, takch oczywistych typu poerwsza randka, on znika na wieki, to zapomnieć i nie rozmyślać o nim a nie dociekać dlaczego tak się stało. Ale reszta-mam wrażenie, że to manipulacje w białych rękawiczkach.
Jak już mam co oglądać to wolę Katarzynę Miller, albo Magdę z Selfmastery.
Parę lat temu fajny kanał miała Tatiana Kostyra, ale od jakiegoś roku, czy dwóch nie mogę oglądać, ciągle o narcyzach, psychopatach, albo jakieś opowieści nie na temat o jakiś filmach, czy książkach, analiza zachowań, nie mogę do końca doogladac, bo się nudzę.
7,123 2022-08-04 12:44:35
Jak chcesz czegoś wartościowego posłuchać to https://www.youtube.com/c/MartaNiedzwiecka
7,124 2022-08-04 12:45:51 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-08-04 12:46:54)
Jak chcesz czegoś wartościowego posłuchać to https://www.youtube.com/c/MartaNiedzwiecka
A to nie znam, zerknę później:)
Edit
A nie czekaj widziałam ją w jakimś wywiadzie, babka z jajem. Ale kanału nie znam.
7,125 2022-08-04 12:46:18
Yellow tylko to co ty uważasz nie ma za bardzo znaczenia w kontekście badań przeprowadzanych na tysiącach ludzi. Wszystko o czym pisałem jest bardzo proste do znalezienia i zweryfikowania. Publikacji nie brakuje. Wydawało mi się, że taka osoba jak ty ma to obcykane, no ale rozczarowałem się po raz kolejny. Wy nie macie pecha czy szczęścia (ponownie Yellow, jesteś z takiej akademickiej rodzinki, a wierzysz w brednie na poziomie Świętego Mikołaja - żal), Wy jesteście po prostu znerwicowane i pada Wam na głowę.
Przecież ja też mówię na podstawie badań
Co Ty myślisz, że jest jedno badanie i koniec?
Co naukowiec, to inna teoria. Nie wiem, coś taki zdziwiony. Jakbyś faktycznie czytał publikacje, to byś wiedział, jaka jest rozbieżność. A tematy psychologiczne to już w ogóle misz masz
Tak, jestem z akademickiej rodziny i wyobraź sobie, że u mnie nikt nie wierzy, w takie brednie z Twojego poziomu...
Liczą się fakty i tyle
Ale co Ty możesz wiedzieć o jakiś badaniach
Poza tym większość publikacji naukowych jest płatna. Musiałbyś albo zapłacić albo mieć wykupiony dostęp z uczelni, a strzelam, że nie zrobiłeś ani jednego, ani drugiego, wpisałeś tylko w google i się podniecasz nie wiadomo czym
Trafisz na inny artykuł to będzie pisać zupełnie na odwrót
To jest takie proste
Wszystko zależy od człowieka
Jak ja spotykam singli, to albo są to panowie zainteresowani tylko pojedynczym razem, albo faceci z kompleksami, albo takie życiowe nieogary (a ja jednak chciałabym mieć w związku partnera, nie dziecko do opiekowania się nim)
Za to niektóre koleżanki mają na prawdę fajnych chłopaków. I nie dziwię się, że jak któraś nie zna takiego prywatnie i nie wie, że zajęty, to może jej się spodobać.
Wiadomo, zależy od człowieka
Na jednym forum kobiecym dziewczyny pisały "Wartościowi faceci rozchodzą się na rynku jak świeże bułeczki. Jak jest wolny o tylko chwilę, bo zaraz któraś go zje". Ja się z tym zgadzam w połowie, ale to zależy, bo w kobiecym środowisku owszem, ale np. na politechnikach wiem, że mają ciężko, bo sami faceci dookoła i sama znam całkiem fajnego chłopaka, co jest sam. Po prostu nie mają dziewczyn w okolicy
Dlatego ja uważam, że trzeba się obracać tam, gdzie jest płeć przeciwna
A co gdy uważa się mezczyzne z atrakcyjnego, bo jest się przekonanym, że on wolny(brak obrączki, nie mówi, że na żonę, kogostam) a tu okazuje się, że żonaty od 17 lat i ma żonę i dwoje dużych już nastolatkiw?
Niektórym facetom nie przegadasz. Wmówią sobie, że podświadomie wiedziałaś, że jest zajęty i dlatego na niego lecisz. Jakby żona w domu była niby czymś podnoszącym atrakcyjność
Z całym szacunkiem Deep, ale facetom zajęte podobają się akurat mniej. Nie chce mi się znowu nawiązywać do badań
, ale owszem jest to sprawdzone znowu na tysiącach ludzi. Chodzi o to, że facet nie chce kobiety otoczonej innymi facetami z obawy o to, że urodzi mu dziecko innego faceta. A kiedyś nie dało się tego weryfikować. A wiemy, że problem jest realny i na wielką skalę.
Dalej też niestety bardzo dziwne wnioski. W jaki sposób facet czy kobieta z partnerem może dawać nadzieję na związek, skoro:
1 To może być chwilowa relacja
2 Mogą być tu zdrady
3 Jak odejdzie od niego/niej do nas to raczej nie daje nadziei na stałośćWszystko odwrotnie...byle chociaż lekko wywindować kobietki, co?;)
I dalej dalej to już piszesz o magii, bajkach i o tym jak byś chciała żeby było. A myślałem, że dyskusja jest poważna;)
Przy każdym badaniu masz szeregi skutków ubocznych i działań niepożądanych
Nie, ale tematyka ciekawa, chyba dzisiaj coś obejrzę i dam znać
7,126 2022-08-04 12:48:16
Jak czytasz K. Miller to się nie dziwię, że masz problemy.
7,127 2022-08-04 13:04:05
Be. A zauważyłeś, że piszę o podświadomej reakcji na zajętego? Czyli podoba Ci się ktoś ale nie wiesz (!!!) czy jest zajęty czy nie jest. Dobre nastawienie, usposobienie, wewnętrzny spokój to bajki dla Ciebie? Nie mamy o czym gadać. I windowanie to też Twoja projekcja, ponieważ Ty za wszelką cenę chcesz zwindować kobietki w dół zatem jest to tylko Twoja percepcja- zaburzona.
Te badania to nie wiem skąd bierzecie, bo co rusz znajduję przekręcone a cierpliwości nie mam Was wszystkich wykopki poprawiać. Jak choćby koleś twierdził, że w gejowskich związkach jest najmniej przemocy domowej kiedy jest zupełnie na odwrót, jest jej więcej w gejowskich niż w zwykłych. Nawet swoim ulubionym narzędziem nie umiecie operować. Nie mam cierpliwości do Was i mieć nie mam zamiaru. Nudzicie mnie. Sayonara!
7,128 2022-08-04 13:20:07 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-08-04 13:27:14)
Te badania to nie wiem skąd bierzecie, bo co rusz znajduję przekręcone a cierpliwości nie mam Was wszystkich wykopki poprawiać. !
Znowu będzie, że się wyzłośliwiam, ale hasło "badania" służy tutaj tylko i wyłączeniu uwiarygodnieniu własnej argumentacji.
Po prostu, jeśli zaprezentowane twierdzenie poparte jest "badaniami", to znaczy, że tylko głupiec może z tym dyskutować. Taka forma wzmocnienia i nadania własnej wypowiedzi sensu.
Badania, publikacje i opracowania naukowe, książki, szeroko pojęta wiedza... Czytając wypowiedzi niektórych użytkowników można się poczuć jak w bibliotece naukowej Ale jeszcze nie zdarzyło się żeby zostało podane autorstwo i źródło tych badań, publikacji, opracowań i książek
Bibliografia by się w końcu przydała
7,129 2022-08-04 14:06:51 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-08-04 14:08:48)
Be. A zauważyłeś, że piszę o podświadomej reakcji na zajętego? Czyli podoba Ci się ktoś ale nie wiesz (!!!) czy jest zajęty czy nie jest. Dobre nastawienie, usposobienie, wewnętrzny spokój to bajki dla Ciebie? Nie mamy o czym gadać. I windowanie to też Twoja projekcja, ponieważ Ty za wszelką cenę chcesz zwindować kobietki w dół zatem jest to tylko Twoja percepcja- zaburzona.
Te badania to nie wiem skąd bierzecie, bo co rusz znajduję przekręcone a cierpliwości nie mam Was wszystkich wykopki poprawiać. Jak choćby koleś twierdził, że w gejowskich związkach jest najmniej przemocy domowej kiedy jest zupełnie na odwrót, jest jej więcej w gejowskich niż w zwykłych. Nawet swoim ulubionym narzędziem nie umiecie operować. Nie mam cierpliwości do Was i mieć nie mam zamiaru. Nudzicie mnie. Sayonara!
Zesrałas się i śmierdzi - bardzo słabo jak na Ciebie.
PS Ja kilka razy już ludziom tu udostępnialem badania, przesyłałem PDFy, poświęcałem na to czas. Zgadnijcie ile osób się tym w ogóle zainteresowało. ANI JEDNA ))
Deep już nie panikuj, wstaw więcej fotek to się w końcu odezwie jakiś anonimowy amant, a mnie tak nie atakuj.
7,130 2022-08-04 14:14:17
Panna ogólnie to oni masakrycznie dużo erystyki używają i to takiej niskiej jakości. Te badania (zz Tindera? XD ) mają im luki w argumentacji wypełnić. Problem jest taki, że połowa badań choćby w żurnalach medycznych jest o kant dvpy potłuc. Co dopiero badania YouTube i Tindera. Oni tego nie czają jak się ośmieszają. Ale weź im to wytłumacz to powiedzą "śmierdzisz, zesrałaś się". Zaiste bardzo akademickie podejście i bardzo intelektualne xD
Be. przyszłam na forum pogadać z dorosłymi ludźmi, bo dzieciaka mam na codzień. Gu Gu Ga Ga?
7,131 2022-08-04 14:29:09 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-08-04 14:31:29)
Panna ogólnie to oni masakrycznie dużo erystyki używają i to takiej niskiej jakości. Te badania (zz Tindera? XD ) mają im luki w argumentacji wypełnić. Problem jest taki, że połowa badań choćby w żurnalach medycznych jest o kant dvpy potłuc. Co dopiero badania YouTube i Tindera. Oni tego nie czają jak się ośmieszają.
Nie widzę przeszkód aby taką bibliografię podać publicznie. Nie zagwarantuję jednak, że nie poproszę wtedy o wskazanie odpowiedniego, konkretnego cytatu dotyczącego poruszanego zagadnienia. I to by było na tyle jeśli chodzi o powoływanie się na opracowania natury naukowej
Ale weź im to wytłumacz to powiedzą "śmierdzisz, zesrałaś się". Zaiste bardzo akademickie podejście i bardzo intelektualne xD
Kiedyś kompletnie nie zwracałam na to uwagi, teraz nie mam do tego cierpliwości... Dzieci lubię, bachorów nie cierpię
7,132 2022-08-04 14:42:58
Panna ogólnie to oni masakrycznie dużo erystyki używają i to takiej niskiej jakości. Te badania (zz Tindera? XD ) mają im luki w argumentacji wypełnić. Problem jest taki, że połowa badań choćby w żurnalach medycznych jest o kant dvpy potłuc. Co dopiero badania YouTube i Tindera. Oni tego nie czają jak się ośmieszają. Ale weź im to wytłumacz to powiedzą "śmierdzisz, zesrałaś się". Zaiste bardzo akademickie podejście i bardzo intelektualne xD
Be. przyszłam na forum pogadać z dorosłymi ludźmi, bo dzieciaka mam na codzień. Gu Gu Ga Ga?
No nawet gugu mogę Ci zrobić jak chcesz. Bardzo specyficzny flirt, ale niech Ci już będzie. Ciaooo
7,133 2022-08-04 14:45:58
Panna Osobiście nie biorę pod uwagę "badań" nie umieszczonych w naukowych periodykach. Te z kolei mają stopnie "wartościowości". Są badania słabe, średnie i mocne. Trzeba ocenić metodologię, próbę, możliwe wykrzywienia. Ważne są cele oraz możliwość interpretacji. Na dodatek to się ciągle zmienia. Dochodzą nowe dane. Naukowcy się sprzeczają. Jeden drugiego obala. Nie wierzę w naukowe usposobienie żadnego wykopka Mordę sobie tylko nauką wycierają, bo "brzmi szumnie" xD albo ktoś ich oszukał. Barany
Tyle energii wkładać w "naprawianie" bab zamiast ten czas zainwestować w naprawianie siebie. Z naukowego punktu widzenia to niepowetowana strata czasu
7,134 2022-08-04 15:01:19
bachorów nie cierpię
czas na małe podsumowanie gifem
7,135 2022-08-04 15:18:57
Panna Osobiście nie biorę pod uwagę "badań" nie umieszczonych w naukowych periodykach. Te z kolei mają stopnie "wartościowości". Są badania słabe, średnie i mocne. Trzeba ocenić metodologię, próbę, możliwe wykrzywienia. Ważne są cele oraz możliwość interpretacji. Na dodatek to się ciągle zmienia. Dochodzą nowe dane. Naukowcy się sprzeczają. Jeden drugiego obala. Nie wierzę w naukowe usposobienie żadnego wykopka
Mordę sobie tylko nauką wycierają, bo "brzmi szumnie" xD albo ktoś ich oszukał. Barany
Tyle energii wkładać w "naprawianie" bab zamiast ten czas zainwestować w naprawianie siebie. Z naukowego punktu widzenia to niepowetowana strata czasu
Jak nie było internetu to tego nie było.
Pamiętam czasy przed erą komputerów, hoho, nie przypominam sobie wtedy takich poglądów, wyliczenia, że tyle oricent kobiet pożąda tyle procent mężczyzn, albo jakiś szkół podrywu, pua i innych wynalazków. Albo teraz oszolomstwo przez internet jest bardziej widoczne. Wcześniej po prostu nie znało się takich osób bo i jak. Albo się ukrywali. Na żywo miły, sympatyczny, dzień dobry powie, a w internecie pokazuje swoje oblicze. Już nie wiem co lepsze.
7,136 2022-08-04 15:34:46
Panna Osobiście nie biorę pod uwagę "badań" nie umieszczonych w naukowych periodykach. Te z kolei mają stopnie "wartościowości". Są badania słabe, średnie i mocne. Trzeba ocenić metodologię, próbę, możliwe wykrzywienia. Ważne są cele oraz możliwość interpretacji. Na dodatek to się ciągle zmienia. Dochodzą nowe dane. Naukowcy się sprzeczają. Jeden drugiego obala. Nie wierzę w naukowe usposobienie żadnego wykopka
Mordę sobie tylko nauką wycierają, bo "brzmi szumnie" xD albo ktoś ich oszukał. Barany
Brakuje jeszcze oświadczenia, że jeden z drugim otrzymał grant na własne badania
7,137 2022-08-04 15:36:55
Co lepsze nie wiem ale najgorsze jest chyba to, że nawet jeśli jakieś badania się pojawiają o których można by podyskutować oni traktują ten wycinek malutki jak jedenaste boskie przykazanie A to z kontekstu wytną, a to nie zastanowią się, że oglądają jedną małą rzecz a wokół wiele innych. Najlepiej by było przepytać delikwenta aby podał przynajmniej trzy możliwe błędy w danym badaniu. Dobrzy naukowcy o tym wiedzą i mają pokorę do swoich odkryć. Fanatycy scjentyzmu- NIE.
Jeśli chodzi o ogarnianie całości trzeba mieć łeb jak sklep albo być poczciwym głupcem, który nie wnika w te szczegóły i nic jego dziewiczego umysłu na manowce nie wyprowadza. Zatem najgorsi są chyba ci średnio-inteligentni. Za głupi by pojąć całość, za mądrzy by nie umieć czytać. Rozumowanie tunelowe albo tzw cherry picking.
7,138 2022-08-04 15:44:21
DeepAndBlue napisał/a:Panna Osobiście nie biorę pod uwagę "badań" nie umieszczonych w naukowych periodykach. Te z kolei mają stopnie "wartościowości". Są badania słabe, średnie i mocne. Trzeba ocenić metodologię, próbę, możliwe wykrzywienia. Ważne są cele oraz możliwość interpretacji. Na dodatek to się ciągle zmienia. Dochodzą nowe dane. Naukowcy się sprzeczają. Jeden drugiego obala. Nie wierzę w naukowe usposobienie żadnego wykopka
Brakuje jeszcze oświadczenia, że jeden z drugim otrzymał grant na własne badania
Heh Najgorsze jest to, że na forum ludzie dzielą się swoimi przeżyciami... które jakaś tam ankieta "zaora" xD Doktor Rysiek mówi A. Doktor Stefan z kolei mówi, że to jest niepełny wgląd. Brakuje naturalnego czynnika x, y i z. Doktor Bartosz dodaje, że brakuje całego alfabetu, zatem stworzone narzędzie diagnostyczne, mimo iż udoskonalane non stop przez wieki badań, nadal jest ograniczone.
Chłopaki z kolei wierzą, że te narzędzia to młot Thora, który miażdży każde ludzkie doświadczenia i poglądy xD
7,139 2022-08-04 15:45:33
Co lepsze nie wiem ale najgorsze jest chyba to, że nawet jeśli jakieś badania się pojawiają o których można by podyskutować oni traktują ten wycinek malutki jak jedenaste boskie przykazanie
A to z kontekstu wytną, a to nie zastanowią się, że oglądają jedną małą rzecz a wokół wiele innych. Najlepiej by było przepytać delikwenta aby podał przynajmniej trzy możliwe błędy w danym badaniu. Dobrzy naukowcy o tym wiedzą i mają pokorę do swoich odkryć. Fanatycy scjentyzmu- NIE.
Jeśli chodzi o ogarnianie całości trzeba mieć łeb jak sklep albo być poczciwym głupcem, który nie wnika w te szczegóły i nic jego dziewiczego umysłu na manowce nie wyprowadza. Zatem najgorsi są chyba ci średnio-inteligentni. Za głupi by pojąć całość, za mądrzy by nie umieć czytać. Rozumowanie tunelowe albo tzw cherry picking.
Jak ich czytam, to zastanawiam się, czy oni lubią kobiety. Serio.
Albo to z frustracji, że są sami. Straszą wtedy, że 30 to ścianą i że potem żaden już nie spojrzy na nią i skończy z kotem. Swoją drogą co się tak tych kotów uczepili.
Kobieta, która płacze bo jest sama, ma związać się z kimś z kim nie chce, a wtedy będzie płakać, że jest z nim nieszczęśliwa. To już wolę bramkę nr 1. A i przynajmniej seks mogę swobodnie uprawiać, w drugim wariancie, gdybym się związała z kimś na siłę, to bym nie mogła, chyba, że dopuściłabym się zdrady małżeńskiej. Thank you very much.
7,140 2022-08-04 15:54:31
Kot to zwierzę mocy, które chroni swojego właściciela, zatem jest to idealny towarzysz dla samotnej osoby i nie dziwota, że kot i singiel często intuicyjnie do siebie lgną
Te ściany i inne głupie teoryjki to takie lamenty po utraconych niedawno przywilejach. Pocieszają się. Kobiet nie lubią, ale biologia się odzywa więc są w impasie, bo kobiety ich też nie lubią. Skoro brakuje im życia duchowego na wszystko patrzą z materialistycznego punktu widzenia (liczą lata, inwestycje finansowe w zwrot usług seksualnych, przebieg, data ważności).
Bieda umysłowa. Nędza duchowa.
Strasznie zanudzają...
7,141 2022-08-04 15:58:09
Kobieta, która płacze bo jest sama, ma związać się z kimś z kim nie chce, a wtedy będzie płakać, że jest z nim nieszczęśliwa. To już wolę bramkę nr 1. A i przynajmniej seks mogę swobodnie uprawiać, w drugim wariancie, gdybym się związała z kimś na siłę, to bym nie mogła, chyba, że dopuściłabym się zdrady małżeńskiej. Thank you very much.
Nie, nie, nie ... W drugim przypadku dowiesz się, że wzięłaś sobie jakąś betę (frajera, bankomat, skręczacza mebli i śrubek) a tak naprawdę jesteś rozwiązłą, niewyżytą s*ką, którą kręcą badboy'e .
7,142 2022-08-04 16:07:31
rossanka napisał/a:Kobieta, która płacze bo jest sama, ma związać się z kimś z kim nie chce, a wtedy będzie płakać, że jest z nim nieszczęśliwa. To już wolę bramkę nr 1. A i przynajmniej seks mogę swobodnie uprawiać, w drugim wariancie, gdybym się związała z kimś na siłę, to bym nie mogła, chyba, że dopuściłabym się zdrady małżeńskiej. Thank you very much.
Nie, nie, nie ... W drugim przypadku dowiesz się, że wzięłaś sobie jakąś betę (frajera, bankomat, skręczacza mebli i śrubek) a tak naprawdę jesteś rozwiązłą, niewyżytą s*ką, którą kręcą badboy'e .
Nie wiem co wyżej w hierarchii niewyzyta s..ka zdradzająca męża z alfami czy stara zwiędła panna z kotem.
7,143 2022-08-04 16:14:56
Niom, nie wygrasz Przegrana sprawa na starcie. Weźmiesz z braku laku, bo nie wybrzydzasz a potem się męczysz. Ludzie mówią, to się nie męcz. Kończysz męczarnię to mówią, że badboya ci się zachciało. Psychiatryk
Rossanko siebie wreszcie posłuchaj!!! Siebie samej. Nie ludzi, rodziców, koleżanek, forumowiczów. Siebie!!! I rób co chcesz. Jesteś wolna i nikomu nic winna. I dobra z Ciebie dziewczyna więc nie trzeba Ci Biblii wysyłać
pouczać i dekalogu uczyć. Korzystaj!
Powiem Ci, że do mnie się też dwóch zgłosiło co dostali już kiedyś ode mnie kosza. No i co? Ogarnęli się, chcą się ustatkować, chcą pomóc, dostali awans, kupili mieszkanie bla bla. Więc bierz i nie wybrzydzaj, nie? A pokochasz kiedyś tam... może. Hmmm... I co? Do tego czasu udawać? Bo będzie przytulał i całował to jak nie odzwajemnić? Wszak związek zobowiązuje. Uciekać? To już lepiej sobie darować na starcie. Aczkolwiek niektórzy są uparci i myślą, że jak długo pomęczą to wymęczą. Niektórzy faktycznie wymęczą. I niektórym nawet jakoś się ułoży. Ale mi też by się nie chciało tak męczyć. Za stara na to jestem
7,144 2022-08-04 16:35:24 Ostatnio edytowany przez Panna z Dworu (2022-08-04 16:35:52)
Nie wiem co wyżej w hierarchii niewyzyta s..ka zdradzająca męża z alfami czy stara zwiędła panna z kotem.
Osiołki w żłoby dano ... I teraz nie wiem, co wybrać
7,145 2022-08-04 17:11:39
rossanka napisał/a:Nie wiem co wyżej w hierarchii niewyzyta s..ka zdradzająca męża z alfami czy stara zwiędła panna z kotem.
Osiołki w żłoby dano ...
I teraz nie wiem, co wybrać
Najpierw męża potem kota ehhhe
7,146 2022-08-04 17:36:09
Panna z Dworu napisał/a:rossanka napisał/a:Nie wiem co wyżej w hierarchii niewyzyta s..ka zdradzająca męża z alfami czy stara zwiędła panna z kotem.
Osiołki w żłoby dano ...
Tygrysa od razu
7,147 2022-08-04 18:12:54
paslawek napisał/a:Panna z Dworu napisał/a:Osiołki w żłoby dano ...
Tygrysa od razu
Wystarczy zwykły Lew
7,148 2022-08-04 19:07:29
No klasyczny lew. Jeszcze go po grzebiecie podrapać.
7,149 2022-08-04 20:03:24
Jeju, Paslawek, musiałeś???
7,150 2022-08-04 20:17:44
Jeju, Paslawek, musiałeś???
A bo ja wiem
Za słodkie ?
Innych gifów z parą lwów gdzie jest ona i on nie wstawię przed 22:00