Praca przez internet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 101 z 101 ]

66

Odp: Praca przez internet

Praca przez internet jest super, nawet jak jestem chora to mogę sobie z ciepłego łóżeczka wykonać parę zleceń big_smile Znajduje sobie zlecenia i pisze jakieś teksty albo wypełniam online ankiety, np. na spam. Obecnie szukam sobie jeszcze jakiegos zlecenia, dosyc dobrze znam jezyk niemiecki, wiec moze cos w tę stronę smile

Zobacz podobne tematy :

67

Witam

68

Pracuje w marketingu sieciowym , zajmuje się tworzeniem struktury kreowanie liderów i ich grup ,szkolenia on-line wyjazdowe 1-2 w roku ,wypłacalne równo co 3 tygodnie , prowadzimy tez spotkania , szkolenia na temat zdrowego odżywiania i uzupełniania właściwymi produktami i ćwiczeniami , pielęgnacją twarzy i ciała serią ekskluzywnych kremów i kosmetyków .
Wyjaśniamy zasady budowania własnej działalności w marketingu sieciowym .
Oferta dla każdego kto CHCE się rozwijać i zarabiać on-line .
Proszę pisać naspam Przestawie  szczegóły oferty

69

Witam,
uważam, że jak dysponujesz chwilą wolnego czasu to jest to bardzo dobry pomysł. W internecie jest mnóstwo ogłoszeń tego typu. Polecam serwis reklama na forum jest płatna smile

70

Szukasz dodatkowego zarobku? Szukam 6 kobiet do współpracy w projekcie "Tylko dla kobiet" - branża kosmetyczna oraz wellness, jednak nie jako konsultant.
Wystarczy 10 godzin tygodniowo, a dorobisz 300-600 zł na początek. Masz zagwarantowane zniżki, zarobek, darmowe kosmetyki i prezenty. Wiek: +16. Praca dla uczniów, kobiet, mam - online oraz offline.
kontakt:reklama na forum jest płatna

71

Hej, poszukuję jak bloggerów i influencerów  zainteresowanych trwałą współpracą. Praca miła i przyjemna przez Instagram. Aktualnie poszukujemy ambasadorów nowej marki na polskim rynku. Praca w 100% zdalna.
Również dla osób posiadających duże grono odbiorców liczących się z ich opinią.
Więcej info spam
lub na naszym profilu nareklama na forum jest płatna

72

tez jestem zdania,  że praca  zdalna  to wygodna sprawa, zwłaszcza w małej miejscowości gdzie brakuje pracy  na miejscu. Poza tym fajny pomysł  dla osób, które są domatorami i nie koniecznie czują się dobrze w kontakcie z klientem, tak jak tu ktoś opisujereklama na forum jest płatna.  Z drugiej strony motywacja i dobra organizacja pracy są tutaj niezbędne.

73 Ostatnio edytowany przez karra (2018-01-15 19:52:25)

Hej.
Sama ostatnia rozglądałam się za pracą online i natrafiłam na kilka ciekawych blogów i stronek. Trochę się tego naczytałam i tak teraz próbuję. Postanowiłam zacząć dorabiać jako freelancer, głównie pisząc. Ofert oraz stron jest pełno, od tłumaczeń, pisania artykułów, postów przez projektowanie stron, fotografowanie, tworzenie baz danych, aż do internetowej sekretarki. Trzeba sobie po prostu zadać pytanie: co chcę robić? W jakiej branży czuję się najlepiej? Ogólnie fajna sprawa. Pracuję ile chce i kiedy chce (oczywiście w granicach rozsądku - trzeba jednak zarabiać:P).
Bardzo mi przypadły do serca artykuły, książka, pomoce pewnej bloggerki. Fajne, proste i rzetelne artykuły. Jakby któraś była zainteresowana podam namiary.
Osobiście polecam poczytanie blogów, książek e-book'ów, a także oglądanie różnych szkoleń, gdzie wypowiadają się ludzie z doświadczeniem. Pomoże nam to jakoś "odpalić", a przede wszystkim uniknąć wielu błędów czy omijać oszustów z daleka smile
Zaczynając coś nowego, zmieniając pracę, czy nawet próbując dorobić, najpierw należy się do tego przygotować, żeby później nie było rozczarowań. Zwłaszcza, jeśli nie bardzo wiemy, co i jak.

Pozdrawiam!

Jeśli myślisz o założeniu własnej firmy i posiadaniu strony internetowej to polecam poczytać -tu był nieregulaminowy link

75

A według mnie ciężko tu zacząć zarabiać. Mam z tym spore doświadczenia, neistety same negatywne. Obecnie wolę wybrać się np. na targi pracy - i poszukać czegoś "normalnego". Zbyt wiele pieniędzy zostało utopione przeze mnie w takich programach internetowych, żeby teraz próbować znów tam zaczynać zarabiać.

76

e-biznes to najlepszy biznes. Zalet zbyt wiele aby tutaj pisać. Siedzę w tym biznesie od 2 lat. Na początku było kiepsko -  same wtopy, ale tylko dlatego że miałam zbyt małą wiedzę i nie starałam się tej wiedzy zdobyć. Teraz bardziej doświadczona i bardziej zorientowana w "świecie" internetowego zarabiania twierdzę z przekonaniem, że można zarabiać. Mało, można duuużo zarabiać. W niedalekiej przyszłości planuję porzucić etat. Zarabiam w marketingu rekomendacyjnym, jeśli ktoś z czytelników jest zainteresowany takim zarabianiem to zapraszam do kontaktu .

77

potrzeba masy samozaparcia, ale da się tak pracować wink

78

Ja tak pracuję, ale to niepewny kawałek chleba. Dorobić można ale jako główne źródło utrzymania to nie polecam.

79 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-02-14 11:39:00)

Witam ja polecam te stronki
od dłuższego czasu zarabiam tu
wklejanie linków na forum jest zabronione - zgodnie z pkt. nr 11 naszego regulaminu
póki co wszystko ok,wypłaty codzienne

80

exumoney.club/5696755853246
Polecam tę stronkę. Wystarczy mieć  trochę wolnego czasu na wpisywanie kodów 0.10$ za jeden kod. Godzina czasu i 150$ jest

81

exumoney.club/5696755853246
Polecam tę stronkę. Wystarczy mieć  trochę wolnego czasu na wpisywanie kodów 0.10$ za jeden kod. Godzina czasu i 150$ jest

82 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-05-21 10:20:30)

Zapraszam do wypełniania ankiet, na tej stronie wypełnia się ankiety i zdobywa punkty  po zdobyciu 10tyś pkt jest możliwość zamienienia ich na
50zł przelewem, doładowania telefonu i wiele innych rzeczy z jednej ankiety jest od 400 do nawet 2tysięcy punktów rzadko ale jednak zdarzają się
ankiety które daja aż 4tysiące punktów pamietaj żeby wypełnić swój profil w 100%z dokładnościa ponieważ od tego zależy o jakiej tematyce ankiety będziesz dostawać
wystarczy logować się raz dziennie wolnej chwili każdy z nas ma chodziasz 5minut wolnego czasu dziennie w których zupełnie nic nie robi więc zamiast nic nie robić te 5 minut wypełnij ankiete
i zarób sobie dodatkowe pieniążki, Zapraszam spam

83 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-08-16 00:10:11)

Jak najbardziej dobry pomysł, a korzystam zspam  i moge polecić ten portal z całego serca! smile

84 Ostatnio edytowany przez Workingmum (2018-09-17 01:08:45)

Witam .
Mam sposob ktory stosuje od  niedawna . Niestety jako nowy uzytkownik  nie moge podac linku ani email do kontaktu.

85

Mozna zarobic w necie i to jest pewne ale 98% ofert  to fake.fajnie bylo by znac kogos kto na zywo powiedzial by jak nie dac sie oszukac i co zrobic by zarobic oczywiscie przez neta

86 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-10-15 10:09:36)

Jest dużo sposobów. Najlepiej podpatrzeć co robią różne firmy. Przecież strony internetowe czy prowadzenie fanpejdża na facebooku to też praca i całkiem dobrze można na tym zarobić. Prowadząc na przykład dwa firmowe konta. Znam kilku freelancerów, którzy pracują tworząc grafiki na strony czy blogi. Tak naprawdę wystarcza im laptop i jakieś biuro na godziny. Wiem, że wSPAM takie oferuje. W innych miastach nie wiem bo nie orientowałam się. Ale nawiązując jeszcze do niezbyt klarownych zleceń to faktycznie ogłoszenia, że praca przez neta w stylu ankiety czy zarobek kilka tys. trzeba omijać szerokim łukiem. Lepiej już szukać stron ze zleceniami bezpośrednimi.

87

Jak byłam na macierzyńskim to przerobiłam mnóstwo stron do zarabiania online. Szczerze mogę polecić jedną stronę (jakby ktoś chciał to zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej) Zarobiłam tu najwięcej, dodatkowo wszystkie metody zarobku są fajnie wytłumaczone smile

88

Praca online jest dobrym sposobem zwłaszcza w dobie pandemii. W zależności od zaangażowania może być głównym źródłem dochodu lub tylko sposobem na dorobienie sobie do miesięcznego stałego dochodu. Ogromne wsparce osób z zespołu, dodatkowa korzyść z używania super produktów, które wykorzystujemy na codzień. Gdyby ktoś był zainteresowany, zapraszam na priv smile

89

bardzo ciekawe informacje dziękuję

90

Do tematu pracy przez Internet należy podejść na chłodno. Po pierwsze wiele firm już aktualnie przeszło w tryb zdalny wiec zwyczajnie sa większe szanse na wcześniej typową prace ale teraz już przez Internet. Inne możliwości to często dość szemranie wyglądające oferty. Bo wystarczy że klikniesz tam podasz te dan wyślesz to. Niezwykle ciężko znaleźć coś co nie jest oszustwem lub nie będzie stawiać cię przed trudnymi moralnymi decyzjami. Na koniec zostaje sklep internetowy. Jednak osobiście bez poważnego zaplecza finansowego znajomości zagadnień związanych z sprzedażą przez Internet nie radzę zaczynać. Wiele osób nie jest świadomych jak wielkie nakłady finansowe musza iść na marketing aby zacząć sprzedawać cokolwiek. Przez co bardzo wiele osób wpadło w pułapkę sklepów internetowych. Cały budżet poszedł na sklep a marketingu brak, potem brak zamówień a na koniec jeszcze mniej funduszy na cokolwiek.

91 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-01-18 11:21:03)

Ja tam zarabiam przez internet w branży mlm. Szczerze mówiąc zapierałam się rękami i nogami, bo nasłuchałam się różnych opowieści że oszustwo, że się nie da zarobić itd. Ale jak parę miesięcy po porodzie koleżanka mi pokazała jak to naprawdę wygląda to mimo że nadal trochę sceptycznie, to stwierdziłam, że co mi szkodzi, i tak siedzę w domu. Tak myślę, że teraz to żałuję, że wcześniej słuchałam ludzi, którzy, jak się okazuje, nie mieli pojęcia, o czym mówią w ogóle. Oczywiście nie jest tak, że pieniądze lecą z nieba, trzeba zasuwać, żeby zarobić, ale wiecie co? W tym biznesie jest fajne to, że raz dobrze zrobiona robota przekłada się na zarobki na dłuższy czas (dochód pasywny)! Na początku można więcej pracować, zrobić sobie fajny dochód, a z czasem można zwolnić obroty, jednak kasa nie zwalnia, ona wręcz cały czas rośnie, mimo że nie pracuje się tak dużo jak na początku. Polecam serdecznie wink [edycja moderatorska, nieregulaminowa treść]

92

Straciłeś/aś właśnie pracę na etacie i nie wiesz co robić aby zarabiać? Cenisz sobie wygodną pracę w domu? Może jesteś mamą na macierzyńskim i potrzebujesz dorobić parę groszy? A może jesteś studentem potrzebującym dorobić na swoje potrzeby?

MAM OFERTĘ PRACY ZDALNEJ W KTÓREJ MOŻESZ DOROBIĆ OD 100- 1500ZŁ A DLA AMBITNYCH DO NAWET 2000 ZŁ W SKALI MIESIĄCA!

Łatwa praca zdalna w stylu dropshipping! Firma posiada magazyn, zajmuje się pakowaniem oraz wysyłką towaru. A także obsługą posprzedażową.

TWOJE OBOWIĄZKI TO TYLKO:

- wystawianie ogłoszeń na FACEBOOK-U, INSTAGRAMIE, OLX, ALLEGRO ITP.

- kontakt z klientem,

- wprowadzanie zamówień do prostego w obsłudze panelu handlowca.

OFERUJEMY:

- prowizje ze sprzedaży od 10-25% wartości produktu oraz motywujący system premiowy,

- profesjonalne szkolenia,

- materiały do pracy, praca na profesjonalnym panelu,

- dobrze sprzedające się produkty typu: słuchawki bezprzewodowe, ładowarki, zegarki, zabawki dla dzieci, akcesoria do samochodów

JAK ZGŁOSIĆ SWOJĄ KANDYDATURĘ?

Napisz do mnie na WHATSAPP 794 639 775

- swoje imię i nazwisko,

- wiek,

- krótko napisz dlaczego chcesz zacząć pracować zdalnie,
- DOPISEK FORUM

93

Możesz się odezwać na Priv to ci coś zaoferuję. Albo napisze tutaj bo nie wiem czy będziesz zainteresowana. Ja mam konto na adoreo i dzięki temu można naprawdę się dorobić. Od 15-20 tys miesięcznie. Ja mam 83 subskrybentów i sprzedaję zdjęcia po 200zł (tylko w bieliźnie) to wychodzi mi ponad 16tys miesięcznie. Jeśli jesteś nowoczesną i wyzwoloną kobietą i ci odpowiada takie zajęcie to możesz odezwać się na Priv to coś może podpowiem.

94

Takich prac dzisiaj w sensie zdalnych jest całe mnóstwo. Jak jesteś copywriterem - piszesz artykuły, jesteś informatykiem, znasz dobrze j. obcy to serio znaleźć pracę zdalną to nie jest dzisiaj wyczyn. Sama w ten sposób pracuję i mam normalną umowe o pracę.

95

Jak zainwestować 5 zł i zarobić dużo więcej ?

Cześć
Proste i skuteczne wystarczy trochę cierpliwości : jeszcze nie kasuj tego listu.
Przeczytaj , myślę, że warto poświęcić 10 minut aby dowiedzieć się jak dobrze zainwestować 5 PLN.

System inwestycji przez Internet opracowany w oparciu o idee rozpowszechniane przez inwestora i multimilionera Roberta Kiyosaki autora wielu genialnych książek o pieniądzach.

Większość naszego czasu poświęcamy aby pracować za pieniądze , nie ma się co oszukiwać tak jest. Jesteśmy tak zaprogramowani ,w szkołach kształci się Nas abyśmy byli dobrymi pracownikami i pracowali za pieniądze pomnażając pieniądze firmy dla której pracujemy (właściciela biznesu). Nie uczy się Nas wiedzy o pieniądzach , jak przepływają i jak zmienić ten przepływ. Lecz uczy się Nas jak być dobrym pracownikiem i pracować za pieniądze. Ten system pozwala na to aby zarobione pieniądze pracowały na Ciebie.

To jest NAJTAŃSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez
Internet w stosunkowo niedługim czasie.

Ten program działa I na dodatek NIE będziesz potrzebował specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonił, klikał, lub SPAMował, NIE będziesz także płacił za reklamy itp.

Wszystko czego potrzebujesz to:
- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale niekoniecznie),
- Około 1h dziennie przez ok. 1 tygodnia

KROK 1

Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać!

Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ.
Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!".

Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi!

Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe, nazwę odbiorcy wpisz: xxx a jako Tytuł wpisz:
" pieniądze z sieci "
CHCE, ŻEBYS WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM!

To naprawdę proste ! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Oto obecna lista:

1. Nr konta: 62 1910 1048 2944 0310 8057 0001

2. Nr konta: 13 1940 1076 3075 7484 0000 0000

3. Nr konta: 28 1020 5402 0000 0402 0150 7128

4. Nr konta: 09 1020 4391 0000 6102 0074 6545

5. Nr konta: 36 1470 0002 2023 6664 5000 0001

PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx"
(ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą...)

KROK 2

Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy następną rzeczą..., którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego).

Później konto nr.1 skasuj , a na sam dół dopisz SWOJE KONTO w ten sposób będzie znów 5 kont,
a każdy przesunie się o jedno oczko w górę, przenumeruj je na koniec od góry 1, 2, 3, 4, 5 i stanie się tak że pod nr 5 jest twój nr konta.

NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJI, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ

NIE BĄDZ ZACHŁANNY !

Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej skrzynki mailowej , GG , Tlen albo reklamując na swojej stronie WWW itp.) do np. 100 osób
(zapamiętaj, że 100 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz za reklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić ! Możesz wysłać do 100 ,200,500 czy więcej ludzi nie ma ograniczeń. Zależy ile czasu chcesz na to poświęcić to Ty decydujesz. To Twój biznes i Twoje pieniądze. Pamiętaj na list odpowie i zaangażuje się 5% ludzi którzy go dostaną.

Wczytując się w tekst zauważysz ze trzeba wpłacić 5 PLN możesz pomyśleć... "A to ja będę
sprytniejszy, i nie wpłacę tych 5 zł, zrobię jak mi karzą - ale po co płacić?" - jasne...
Ale pomyśl, że jak przyjdzie twoja kolej, to ludzie też tak pomyślą - a wówczas to będą tylko puste słowa na ekranie monitora. Najważniejsze w tym jest aby każdy uczestnik przelał te 5 PLN. To przecież symboliczny wkład ale bardzo istotny.
Więc myślę, że to w interesie każdego "oddać" tę piątkę Przecież to
serio nie pieniądz.....Pół paczki fajek... piwo w pubie.

Jeśli powiedzmy wpiszecie się na pierwsze miejsce to oczywiście wpłaci ktoś pieniądze od razu, ale ile osób nakłonisz? 10? 20? 50? I to tyle, oni cie wykasują z pierwszego miejsca i koniec. A jeśli zrobisz jak w instrukcji to nie będziesz u 10, 20 czy 50 osób bo tych osób przybędzie.Wiec wpisz się na koniec listy a pierwszą kasujesz.

Pisząc to wpłaciłem już 5 zł dla innego użytkownika i mam nadzieję że lecąc tym systemem nikt nie będzie kantował i wszyscy zyskamy

Wniosek nr dwa jeśli system się okaże sprawny.... - to nic nie stoi na przeszkodzie aby kontynuować go kilkakrotnie . Zawsze możesz jeszcze raz zainwestować tę piątkę, a potem jeszcze raz.

A tutaj troszkę matematyki:

Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tę stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak
długo będziesz wysyłać tę wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 10% ludzi.
Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 5%, dla utrudnienia.

Gdy wyślesz 100 maili do różnych osób, możesz spodziewać się że 5 z nich zrobi dokładnie to
co Ty (5% z 100 = 5).

Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje . Wówczas już będzie o tym
programie wiedziało 500 osób (5 x 100).

Z tych 500 ludzi, udzieli się 25 (5% z 500=25), więc dalsze 2500 maili (25 x 100),
podniosą Twój numer konta na 3 pozycje.

Z tych 2500 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (5%z 2500=125), więc
dalsze 12500 maili (125x100)podniesie Twoje konto na 2 pozycję w liście

A z tych 12500 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób , które się udziela (5% z 12500=625),
więc kolejne 62500 osób (625x100=62500) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ !

I teraz, z 62 500 ludzi, możesz spodziewać się, że 3125 z nich odpowie (5% z 62500=3125)

A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu ! Więc dostaniesz: 15 625 złotych ! (3125 x 5PLN=15625)

Więc, jak Twój numer znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas
na to by zbierać pieniądze! Przez serie 30 dni, te pieniądze będą wysłane przez kilka tysięcy ludzi tak jak Ty to zrobiłeś !

Mało, kto wierzy ze można tyle! zarobić, ludzie są bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jest naprawdę realne, a te 5 zł "zaryzykować" to nie dużo. Dlaczego w cudzysłowie? Bo jeżeli zrobisz to, co było napisane wyżej, nie ma żadnego ryzyka! Tylko zysk!

Na pewno nie pożałujesz! Pozdrawiam

PAMIĘTAJ, wyślij tylko 5zł na konto numer 1, po czym skasuj je wpisując swoje konto na sam dół listy automatycznie przesuną się wszyscy o oczko w górę i przenumeruj je od góry 1, 2,
3, 4, 5 i stanie się tak że pod nr 5 jest twój nr konta

96

Polecam, na olx można znaleźć ciekawe oferty. Ja polecam. Zaczęłam od obróbki zdjęć, a teraz zarabiam jako grafik.

97

Witam ostatnio jest dużo ofert pracy online wypełnianie wniosków. Ujawniam całą prawdę o pracy 2h dziennie 1000zł/tyg
Ciekawy artykuł na moim b logu jest to opisane blogma .pl

98

Na tej stronie macie sposoby na dorobienie do domowego budżetu, kilka sprawdzonych polskich serwisów, wypłacalnych od lat  i jedna stara strona zagraniczna , która istnieje od 1999 roku  https://tomex11.pl.tl/  jak ktoś ma wolnych parę minut dziennie i chce dorobić to polecam

99

Ja pracuję zdalnie w https://youaretheboss.pl/. Praca jest bardzo fajna, jestem swoim własnym szefem i niczym się nie przejmuję. Wreszcie znalazłam super zajęcie, lubię to co robię, a co najważniejsze pracuję w super zespole i dobrze zarabiam. Polecam!

100

Karmalla napisał/a:

Ja pracuję zdalnie w https://youaretheboss.pl/. Praca jest bardzo fajna, jestem swoim własnym szefem i niczym się nie przejmuję. Wreszcie znalazłam super zajęcie, lubię to co robię, a co najważniejsze pracuję w super zespole i dobrze zarabiam. Polecam!

Zatrudniają tam spamerów? To jest ta super praca?

101

Olinka napisał/a:

Zatrudniają tam spamerów? To jest ta super praca?

big_smile

Posty [ 66 do 101 z 101 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023