Wakacje dla singielki ??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wakacje dla singielki ???

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 111 z 111 ]

66

Odp: Wakacje dla singielki ???
Aga30 napisał/a:

Ja też chętnie dołączę, jeśli mnie przygarniecie wink Generalnie jestem otwarta co do miejsca, a jako swój pomysł dodaję Chorwację.

Witaj Aga:) Jesteśmy nastawione na Egipt i ja i Kaśka też z tego co wynika to Wik też pasuje wiec.....? Moim zdaniem tak z tydzień, dwa przed wyjazdem powinnyśmy się spotkać gdzieś w Polsce .  A my Kasiu jakoś nie możemy się zgrać ,nie? Jak ja jestem to Ciebie nie ma:(. Może umówimy się na skype na niedzielę popołudniu? Buziaki dla wszystkich !!!!!!!

Zobacz podobne tematy :

67

Hej dziewczyny.
Ja też piszę się na Egipt, w sumie wszystko mi jedno, byleby wyjechać.
Nie przepadam za zwiedzaniem, wolę leżakowanie smile
Ale dostosuję się do większości wink
Właściwie trzeba by było coś zobaczyć big_smile

68

Ja już byłam w Egipcie, ale co tam, mogę drugi raz, przynajmniej pogoda gwarantowana. Ale może jeszcze się zastanowimy, bo niektórzy boją się teraz Egiptu... Pomyślałam o Chorwacji, bo wielu znajomych sobie chwali.

69

Hej! A kto się pisze na lipiec nad Bałtykiem? Wolę nasze chłodne morze. Tylko jestem dla was chyba za stara - 44 lata.

70

hej, onka, protestuję smile  jaka stara... ja też 40+ i umówmy się ,że jesteśmy hm... dojrzałe... chociaż dla dziewczyn piszących wyżej może faktycznie za dojrzałe wink ja z kolei szukam kogoś na wyjazd w góry.. tak pochodzić nie spiesząc się i nie bijąc rekordów tras.. przed górami lub po 2-3 dni np. w Krakowie... pozwiedzać, obejrzeć jakiś spektakl... znajomi się wykruszyli... rodzina nie przepada za górami,woli morze, a  ja to morze lubię, ale gdy jest barowa pogoda, na plaży pusto i wtedy spacerek brzegiem jak najbardziej... no ale takiej pogody onka  ci nie życzę.. pozdrawiam

71

Chorwacja?
Byłam, jest pięknie smile
Góry?
Nie przepadam, nie mam co tam robić sad hehe

Dziewczyny ja jestem przed 40, więc prawie taki sam wiek smile dogadamy się hihihi

72

Będę wredna. A kto powiedział, że trzeba gdzieś jechać? Ja nie byłam na wakacjach od 10 lat i też żyję!

73

wrażliwa napisał/a:

Chorwacja?
Byłam, jest pięknie smile
Góry?
Nie przepadam, nie mam co tam robić sad hehe

Dziewczyny ja jestem przed 40, więc prawie taki sam wiek smile dogadamy się hihihi

jasne... nie ma co robić, a do tego jeszcze nic nie widać, bo góry wszystko przesłaniają wink)

74

o widzę że nas coraz więcej:) jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie cały hotel wynająć;) super:) a tak bardziej poważnie, jest kilka miesięcy do wakacji więc sytuacja w Egipcie powinna się jeszcze bardziej ustabilizować, ale gdyby tam coś było jednak nie tak to mamy wokół tyle kół ratunkowych że na pewno jakieś piękne miejsce znajdziemy. Fajnie że jest nas coraz więcej, mam przeczucie że to będą super wakacje:) pozdrowionka dla wszystkich:) Aga faktycznie jest tak jak mówisz ale możemy spróbować pogadać w niedzielę na skypie, mi pasuje:)

75

dziewczyny co Wy z tym wiekiem ja zaraz 40 ale stara przecież nie jestem chorwacja piękna cudowna byłam 8 razy  w zadarze

76

góry też piękne siedzę sobie i myslę może na wielkanoc w góry

77

Witajcie!
Wiosna pełna gębą , jest tak cieplutko,że to "nasze" lato prawie czuje:) Na majówkę wybieram się z koleżanką do Karpacza(mam bardzo blisko) Może któraś z  Was tez spędza te dni w górach?
Co do postu cherry89: Może dlatego jesteś wredna,że nie byłaś na wakacjach? My nie chcemy takie być więc coś planujemy.....Zastanów się może warto wybrać się z nami?

To co ustalone ,że Egipt ( dla mnie bomba)Chyba ze wyskoczą jakieś niespodziewane komplikacje:(. Ofert będziemy szukać na ostatnia chwile czyli od początku lipca. Proponuje aby wpisały się chętne i zdecydowane na wyjazd od 15.07 do końca 07 (do ustalenia czy polecimy na 7 czy 14 dni)Egipt abyśmy miały pogląd ile nas jest .
całuję wiosennie

78

hmm coś się cichutko zrobiło  na tym naszym wątku:( mam nadzieję że jeszcze ktoś został chętny do wakacyjnych wojaży:) bo ja ciągle odliczam dni do wakacyjnego urlopu:)

79

to się pochwalę wróciłam z chorwacji było super taki spontaniczny wypad

80

uuuu aż zazdroszczę:) pewnie opalona i naładowana pozytywną energią:) mam nadzieję że ja tak się będę chwalić za parę miesięcy:)

81

nie zazdrość tylko ruszaj w swiat- było super, cudownie, wspaniale najlepszw wycieczka życia

82

kati80 napisał/a:

uuuu aż zazdroszczę:)

Ja też zazdroszczę i to podwójnie, bo pewnie szybko nigdzie nie pojadę ;(

83

Hej singielki wink Post wyżej pisałam że raczej nigdzie w tym roku nie polecę ale chyba zmienię zdanie. Moja przyjaciółka rozstała się z gościem po 9 latach i wraca do kraju 30 lipca na dwa tygodnie. Obie jesteśmy "po przejściach" i chcemy polecieć gdzieś razem we dwie jak za starych dobrych czasów. Nie wiem jeszcze skąd wezmę fundusze ale to najmniejszy problem - najwyżej pożyczę tongue hehe

Problem w tym, że wylecieć musimy najpóźniej 3 sierpnia i max na tydzień bo 13-tego musimy być na ślubie. Kierunek to Egipt wink Proszę Was dziewczyny polećcie mi coś fajnego zaczynając od biura podróży, region, hotel, dyskoteki, gdzieś gdzie jest dużo młodych ludzi;) Nigdy nie byłam w Egipcie a chcę wykorzystać ten czas na max-a. Czekam!  :*

84

polecam hurghada  fantasia 1001 noc wejdz w internet  poczytaj

85

ciekawa jestem czy udało się Wam zorganizować jakiś wspólny wakacyjny wyjazd? czytałam że kilka dziewczyn robiło takie próby hmm... sama zastanawiam się nad wakacjami - zupełnie nie mam planów - szybko można coś zawsze wymyślić ale kwestia z kim te wakacje spędzić ... ciekawa jestem czy tutaj można nawiązać kontakt z tymi co też nie mają towarzysza na wyjazd a nie chcą w pojedynkę jechać ... pozdrawiam

86

Próby spełzły na niczym. Nikt nie pisał się na Bałtyk, za którym ja optowałam.

87

ja bym mogła pojechać nad Bałtyk smile ! bardzo go lubie smile  !

88

No właśnie. Dużo dziewczyn - kobiet nie ma z kim wyjechać. Tylko jeśli chodzi o konkrety, to cisza.... boją się chyba tej nowej znajomości. I jeszcze z nią wyjechać ....

89

plany spełzły na niczym, było troszkę szumu ale na tym sie skończyło:(

90

Ja się piszę na wakacje, chciałabym wyjechać gdzieś zagranicę:)

91

Dziewczyny ja chętnie ale nie w tym roku. Jestem spłukana do dna... buuuu

92

Ja już byłem,ale jeszcze mi mało i niebawem znowu gdzieś wyskoczę.

93

hmm "plany spełzły na niczym" - to może faktycznie za dużo było szumu gadania a za mało działania smile albo za mało chęci by gdzieś pojechać ... ja jestem za zagranicznym wyjazdem wakacyjnym bo choć polskie zakątki też są piękne i nadmorskie miejscowości mogą przyciągać - to jednak polska pogoda mnie zniechęca .... jeżeli więc jest jakaś dziewczyna ze śląska "ZA" wyjazdem - to dajcie znać ...

94

ja mam chęci nadal:) tylko urlop już coraz bliżej, od 10 lipca. Ale w razie czego to się piszę:) słońce, plaża, morze hmmmm tego mi trzeba:) tylko może tak jakoś bardziej zdecydowanie tym razem?:)

95

Czyli jest grupa chętna na urlop na południu i druga - ta nad Bałtyk. No to dziewczyny, konkretnie, kto, gdzie? Byle szybko. Może ktoś ma namiary na jakąś fajną kwaterę nad Bałtykiem, niekrępującą.

96

wolę ciepłe morze, przynajmniej pogoda pewna, a koszt często zbliżony do pobytu nad Bałtykiem

97

A ja nie lubię ciągle upału, jest to męczące.

98

ja za bałtykiem. dostosuje się smile !

99

A w biurach podróży wiem, że jest teraz coraz wiecej ofert wycieczek stricte dla singli. Ktoś z Was je sprawdzał, albo był na takich wczasach? Mój kolega pracuje w biurze podróży i właśnie kiedyś rozmawialiśmy o róznych ofertach - wspomniał też o takich nowosciach dla singli.

100

ja też bym pojechała, mam urlop od 1 sierpnia

101

No i co dalej? Znalazł ktoś kwaterę nad morzem?

102

witajcie dziewczyny, nawet nie wiecie jak się cieszę że tu trafiłam. otóż ja też sama planuje swoje wakacje, a wszystkim znajomym w pracy mówię że jadę z koleżanką, wstydziłam się.  myślałam o takiej wycieczce do wilna z biura darr-tell, między 18.08 a 21.08, co Wy na to, może nie jest to  słoneczna hiszpania i gorąca grecja, ale również ma swój urok. prawda? i po przeczytaniu waszych wypowiedzi chyba się zdecyduję i na pewno nie będę się wstydzić.
pozdrawiam wszystkie singielki:)

103

hej dziewczeta!

wertuje neta w poszukiwaniu towarzyszki na wakacje. problem mam podobny jak Wy: jestem sama i przede mna widmo samotnych 2 tygodni urlopu. jestem juz prawie zdecydowana na 7+7 w turcji, w termnie od 10.08. oczywiscie tylko w swoim doborowym towarzystwie smile gdyby jednak ktoras z Was byla chetna ze mna pojechac to jestem otwarta na propozycje. interesuja mnie kierunki: grecja, wlochy, turcja, ew. egipt, generalnie cieple kraje w zestawie: zwiedzanie+wypoczynek. urlop mam prawie caly sierpien wiec moge sie dostosowac. mam 37 lat (ale dusze 20-pare latki smile), jestem ze slaska wiec wchodzilby w gre wylot z katowic, ew. z krakowa. nie jestem konfliktowa osoba, wrecz przeciwnie! gdyby jednak tak sie zlozylo, ze z jakichs wzgledow stosunki nam by sie nie ulozyly to kazda moze isc swoja droga, bez urazy. sama obnizka kosztow pobytu to dla mnie ogromny plus.

bardzo prosze dajcie znac, jesli ktoras bylaby zainteresowana. w przyszlym tyg. chce rezerwowac wyjazd wiec potem to juz ,,po ptokach".

pozdrawiam cieplo i zycze wszystkim udanych wakacji!

104

Witajcie,

co powiecie na rejs po Karaibach? Same kobitki, prowadząca jacht też babka...? Słońce, relaks, woda turkusowa... ?

105

Ja rok temu byłam z przyjaciółką na "singlowym" urlopie w Dąbkach w Spa Geovita i powiem Wam szczerze, że to jedne z moim najfajniejszych wakacji smile Wyobraźcie sobie rano aromaterapia, potem plaża,spacery,gra w siatkówkę, na obiad pyszna rybka, potem masaż i wieczorem "na miasto" - same lub poznało się zawsze kogoś w drodze smile

106

Nie ma to jak wyjazd w babskim gronie w jakies ciepłe kraje. W te wakacje byłam z przyjaciółką na Teneryfie, 10 dni, same zorganizowałysmy cały wyjazd, bez zadnego biura podrozy. Zarezerwowalysmy hotele w dwóch różnych miejscach i kilka dni spędziłysmy w Puerto de la Cruz a pozniej przenioslysmy sie do San Juan. Polecam wam strone cp-online.pl, gdzie zarezerwowalysmy tez bilety lotnicze i samochód, zeby sie porzuszac po miescie. Kazdemu polecam Teneryfe!

107

A może wyjazd z bliską Ci kobietą? Z przyjaciółką jesteśmy zafascynowane kulturą indyjską, więc nie mogło być inaczej - wykupiliśmy wycieczkę do Indii w Konsorcjum.pl. Najbardziej jesteśmy podekscytowane zwiedzeniem Mumbaju. Mamy bezposredni lot, bardzo dajny hotel i atrakcyjną cenę wycieczki. Czego by chcieć więcej big_smile

108

Karmalla napisał/a:

(...). Czego by chcieć więcej big_smile

Zmiany pracodawcy, skoro każe Ci spamować na forach.
Przepiękna antyreklama.

109

Ja uwielbiam korzystać z ofert biura Konsorcjum.pl! Poznałam wielu świetnych ludzi na wyjazdach z nimi. Obecnie gorąco polecam każdemu, kto szuka niezapomnianych przygód, wycieczkę z Konsorcjum.pl do Afryki Południowej. Organizacja wycieczki była top jak zwykle, dzięki czemu mogliśmy cieszyć się każdą chwilą. To był wyjątkowy wyjazd, super wspomnienia i odpoczynek na maksa!

110

Hej mam 34 lata żadnych znajomych , samotna jedynie rodzice chcą ze mną wyjechać na wakacje a Ja wolę jechać sama , tylko w Polsce .
Jestem z Warszawy:-)

111

Jeśli marzysz o super wakacjach to zdecydowanie warto wybrać się do Turcji, ale tylko z Konsorcjum.pl! Wygodny przelot do Stambułu, komfortowe noclegi i piękno Kapadocji. Program pełen atrakcji, a wszystko w świetnym standardzie 4*. Naprawdę to był super wyjazd smile

Posty [ 66 do 111 z 111 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wakacje dla singielki ???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024