Zakochałem sie w dziewczynie która juz kogoś ma :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochałem sie w dziewczynie która juz kogoś ma :(

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 88 z 88 ]

66

Odp: Zakochałem sie w dziewczynie która juz kogoś ma :(
Margolinka napisał/a:
Remi napisał/a:

To, że lubi seks, to nie znaczy że jest dziwką, no bez przesady. To pewnie wspaniała, troszkę zagubiona kobieta.

Przemek263 napisał/a:

Ona jest zagubiona trochę.

Mhmmm...tak samo zagubiona jak i zdradzający faceci wink
Jak to łatwo zdradę usprawiedliwić "zagubieniem", "zbłądzeniem"... dlaczego nikt "błądząc" nie pomyśli choć przez chwile o uczciwości wobec partnera? Zdradziła...ok...trudni, ale po co to ciągnąć skoro jej chłopak jest taki beznadziejny, chorą ciąga ją po imprezach, kłóci się z nią cały czas, żyć spokojnie nie daje...

Ty nie wierzysz, że ktoś może się pogubić, że szuka drugiego człowieka, że zdradzi, ale nie z wyrachowania, lecz z tego, że po prostu potrzebuje kogoś, kto rozumie. Tak łatwo oceniać, a sytuacje niełatwe...

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-06-28 22:36:49)

Ale ten ktos, nie bedzie chrzanil...ze nie zrezygnuje ze zwiazku, bo za duzo w niego wlozyl. To nie sa slowa zagubionej dziewczyny, ktora szuka szczescia, aby wyrwac sie z nieszczesliwego "ukladu". To slowa egoistki i manipulatorki.

Co do oceniania...powiem tak...
Jak ktos zdradza "dla nas" to jest zagubiony, gdyby zdradzil "nas"...watpie zeby byl tak postrzegany.
Patrzmy troche dalej, niz czubek wlasnego nosa.

68

Margolinka napisał/a:

Ale ten ktos, nie bedzie chrzanil...ze nie zrezygnuje ze zwiazku, bo za duzo w niego wlozyl. To nie sa slowa zagubionej dziewczyny, ktora szuka szczescia, aby wyrwac sie z nieszczesliwego "ukladu". To slowa egoistki i manipulatorki.

Co do oceniania...powiem tak...
Jak ktos zdradza "dla nas" to jest zagubiony, gdyby zdradzil "nas"...watpie zeby byl tak postrzegany.
Patrzmy troche dalej, niz czubek wlasnego nosa.

Wyobraź sobie, że masz dziecko, ono chodzi do szkoły, uczy się świetnie, jesteś dumną mamą, czy zdecydujesz się zabrać dziecko dla kogoś w kim zakochałaś czy będziesz przedłużać czas, by dziecko szkołę skończyło??

Zdrada to pejoratywne pojęcie, na wszystko składa się wiele czynników. Gdyby bylo inaczej, to wyrzuty sumienia zabiłby każdą osobę, która zdradza.

69

Dobra dobra, ale tutaj nie jest mowa o wieloletnim małżeństwie, nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Mowa o "dziewczynie" i "chłopaku".

70

Twierdzi że chce się ze mną narazie przyjaznić a potem zobaczy co i jak.Tylko jak ja jej coś proponuje to ona się godzi na to.

No to niech tak na razie robi. Ty, Przemek, z nią nie zrywaj. Rób co jest dla Ciebie dobre. Dziewczyna niech robi co jest dla niej dobre. Jej chłopak niech robi co jest dla niego dobre. Jakoś się to ułoży, trzeba poczekać rok i zobaczycie. Ktos w kimś się odkocha... albo Ty kogoś znajdziesz. Wyluzuj. To nie małżeńśtwo.

71

Chlopak tej dziewczyny pewnie o niczym nie wie. Nie sadze zeby ta sytuacja byla dobra dla kogos wiecej niz ona. Przeraza mnie tez wasze podejscie "rob co dla ciebie dobre i miej gdzies innych".

72

To jes tak miłość prawdziwa w 21 wieku już nie istnieje.Jak ktoś jest normalny to jes szczęśliwą osobą.Ta nie jest szczęśliwa z nim i znalazła naiwnego do pocieszenia i przy okazji tym zranila kogoś i nie patrzy na to tylko idzie dalej.

73

Doradzę Ci szczerze kolego, nie ma czegoś takiego jak rozbijanie związku. Jeżeli ona jest z nim szczęśliwa to co byś nie robił dalej z nim będzie, jeżeli natomiast jest bo tak wyszło albo z braku laku jak najbardziej się o nią staraj. Postaw sobie pytanie ty się już zakochałeś trochę szczeniackie, pytanie czy ona w ogóle zwróci na ciebie uwagę ?

74

Pytanie glowne, to czy ona odejdzie od tamtego, a nie czy zainteresuje sie autorem watku. Intetesowac juz sie zainteresowala. Tylko czy na prawde cos do niego czuje, czy znudzona szuka rozrywki.

75

To że ona ma faceta to nie jest Twoja sprawa.
Ty robisz swoje dopóki ona nie powie ci STOP

76

Napisalem jej że jak chce mnie przeprosić i czy jej zależy na mnie i czy mnie kocha to niech mnie znajdzie i wtedy się dowiem czy wogóle coś do mnie czuje.

77

Arius napisał/a:

To że ona ma faceta to nie jest Twoja sprawa.
Ty robisz swoje dopóki ona nie powie ci STOP

Taaa i dopóki jej facet się nie dowie i nie da autorowi po buźce.
Myślę, że lepiej dziewczynę sprowadzić na ziemię i pokazać jej, że "albo w lewo albo w prawo", bo na wprost jest ściana o którą można rozbić sobie głowę.

78

bartek87 napisał/a:

Doradzę Ci szczerze kolego, nie ma czegoś takiego jak rozbijanie związku. Jeżeli ona jest z nim szczęśliwa to co byś nie robił dalej z nim będzie, jeżeli natomiast jest bo tak wyszło albo z braku laku jak najbardziej się o nią staraj. Postaw sobie pytanie ty się już zakochałeś trochę szczeniackie, pytanie czy ona w ogóle zwróci na ciebie uwagę ?

popieram

79

Mam pytanie do kobiet. powiedziala mi że mam przestać i poczekać, to co to za znak?

80

Przemek263 napisał/a:

Mam pytanie do kobiet. powiedziala mi że mam przestać i poczekać, to co to za znak?

Znak taki, że nie chce zostawić swojego chłopaka, a Ty masz czekać w odstawce. Jak jej kiedyś z nim nie wyjdzie i zmieni zdanie, to wtedy będziesz rezerwowym chłopakiem. Idziesz na to? Bo ja bym nie poszła...

81

We dwoje uzgodniliśmy że będziemy się przyjaznić,a jak by zerwala kiedyś z nim to może spróbujemy być ze sobą.No i nie chcemy kontaktów stracić narazie.A z tym czy z nią będę to jeszcze tego nie wiem.

82

Przemek263 napisał/a:

We dwoje uzgodniliśmy że będziemy się przyjaznić,a jak by zerwala kiedyś z nim to może spróbujemy być ze sobą.No i nie chcemy kontaktów stracić narazie.A z tym czy z nią będę to jeszcze tego nie wiem.

Mam tylko nadzieję, że nie będziesz wiernie czekał aż ona zerwie "kiedyś" z chłopakiem. Żyj swoim życiem, spotykaj się z innymi dziewczynami, korzystaj z życia...

83

Właśnie tak robię i specjalnie do jej koleżanek zarywam a ona się zazdrosna robi.

84

Przemek, nie o to chodzi żebyś robił to "specjalnie, żeby była zazdrosna", to niczemu nie służy. Pamiętaj, że "jej koleżanki" też mają uczucia. Nie skrzywdź przez to jakiejś dziewczyny.
Ja miałam na myśli życie swoim życiem, czyli spotykanie się ze znajomymi, z innymi dziewczynami...o byciu otwartym na inne znajomości, które teoretycznie mogłyby z czasem przerodzić się w coś poważniejszego. Nie chodziło o "zarywanie do jej koleżanek", tym tylko pokazujesz że wciąż czekasz na "litość" z jej strony i że nie myślisz o niczym innym tylko o byciu z nią.

85

Spotykam się z jej koleżanką ale z nią też się spotykam jako przyjaciele a ona mnie uwodzi.

86

Kto Cię uwodzi? Ta co ma chłopaka? Jeśli tak, to na prawdę nie zawracaj sobie nią głowy. Takie zachowanie, byłoby ewidentnym znakiem, że ona bawi się Tobą. Uwodzi, ale nie chce odejść od chłopaka. Mówi, że chce utrzymywać przyjacielskie stosunki, a uwodzi. To już czyste chamstwo. Taka dziewczyna nie jest nic warta.

87

Cześć mam taki problem mieszkam w uk mam 20 lat. Ostatnio poznałem super dziewczynę ma 23 lata ale jak to mówią wiek nie gra roli.problem w tym ze ma chłopaka lecz ich związek nie jest idealny...
Dogadujemy sie bardzo dobrze ostatnio oboje stwierdziliśmy ze porozumiewamy sie telepatycznie.
Trochę o tym poczytalem i wszystko wskazuje ze to prawda.zakochalem sie w niej ale nie wiem co robić proszę o pomoc:(

88 Ostatnio edytowany przez kioni123 (2015-07-12 10:15:35)

Cześć mam pytanie do tematu. Pare lat temu spotkałem dziewczyne po okresie paru miesięcy zauważyłem, że się jej podobam lecz nie czułem tego samego. Wiedziałem że jeśli nie czuję do niej tego co ona do mnie to ten zwiazek nie wypali. Czas leciał a ja czekałem na uczucie by z nią być. Niewidziałem jej przez miesiąc na ostatnim spotkaniu wciąż czułem, że mnie kocha. po tym spotkaniu poprostu się zakochałem nigdy nie czułem takiego uczucia do kogokolwiek. Niemogłem się z nią spotkac przez nastepne 2 tygodnie lecz gdy to się stało spedziliśmy ze sobą pare godzin rozmawiając sądziłem, że nic się nie zmieniło więc zaproponowałem kolejne spotkanie. następnego dnia dowiedziałem się,że ma chłopaka chciałem postąpić słusznie i zapomnieć oraz nie wtrącać się. Następnego dnia późno w nocy zadzwoniłem do niej prosząc o spotkanie wyjaśniłem jej że ją kocham licząc na "kosza" i szybsze pozbieranie się jednak ona odpowiedziała, że przez ten cały czas mnie kochała i mnie pocałowała. Czułem się podle że odbieram chłopakowi jego dziewczynę będąc jednocześnie w niebie. Następnego dnia rozmawialiśmy i myślałem, że jednak będzie ze mną. Otrzymałem wiadomość, że "ona do mnie nic i że zależy jej na nim". Wtedy gdy mnie pocałowała była taka szczęśliwa.Niewiem co teraz zrobić?

Posty [ 66 do 88 z 88 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zakochałem sie w dziewczynie która juz kogoś ma :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024