Spotkanie?:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Spotkanie?:)

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 146 z 146 ]

131 Ostatnio edytowany przez tommy88 (2011-07-15 11:12:11)

Odp: Spotkanie?:)

A. Łap linka:http://www.menshealth.pl/survey/index.php?sid=49858

A co do kololegi,to właśnie on uczył mnie podstaw dietetyki,potem się ożenił i wyjechał w rodzinne strony swojej żony.Widać,że małeżeństwo mu służy haha:P.Będę musiał też spróbować(yhy już to widze).

A. myślisz,że ja na tych fotkach miałem 22-23lata???Miałem 20,a Ty i tak powiedziałaś,że wyglądam na starszego(mam dobrą pamięć:P),dałem takie żebyś nie mówiłą,ze stary dziad jestem.
Mówię Ci 28 jak nic będzie,stąd powodzenie u płci pięknej w przedziale 25-30lat.Gdzies wiekowo jak Jacek wyglądam właśnie,no ale on starszy jest(a nie wygląda na 25).Tylko nie myśl,że tutaj na kobiecym forum wylewam swoje żale,bo tak nie jest,właśnie są tego też plusy,ale wkurza mnie to,no i tyle.

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2011-07-15 15:47:52)

Zaglosowane wink

Jesli juz zdecydujesz sie na wesele,to zaspiewa Ci na nim Bednarek i Loska haha , moze byc?:D
Przyznaj,ze dla takich chwil warto sie zenic? big_smile

Ciekawe,czy ja te zdjecia jeszcze mam,musialabym wygrzebac i ocenic , ale na tamtych wygladales fakt na 23, ale czym sie martwisz? podobno dziewczyny wola meskich facetow,niz 'chlopiecych' ;)i to nie tylko te w granicach 30 wink
Matko Kochana,wstalam dzisiaj tak pozno,ze wstyd mowic,snily mi sie takie glupoty,ze szok i jestem teraz tak zmeczona,ze szkoda slow big_smile

133

tommy88, Ty wyglądasz na 28, a ja mając tyle lat co Ty, wyglądam na góra 18-19lat lol cóż, może nie wyskoczą mi tak szybko zmarszczki, i mając te 40lat będę wyglądała na kwitnącą 20stkę big_smile

Co do spotkania, to trzeba to rzeczywiście przełożyc na sierpien, bo lipiec już nam prawie ucieka. Jednak nadal jestem za intergracją we Wrocku, lub gdzies pomiędzy Wawą, a Wrockiem, żeby był równy dojazd tongue

134 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-07-15 21:29:26)

Zagłosowane smile

fajnie Mika, że wyglądasz młodziej, ja też smile

135

Dzięki kobitki za głosowanko.Odwdzięczę się(dostaniecie po lizaku:P).

Kurcze same licealistki z Was są.Młode duchem i ciałem,ale fajnie,taki dziewczęcy wygląd ma swój urok.Moja też taka dziewczynka(ale z pazurem:)).

Famme,nawet nie chce wiedzieć,co Ty tam po nocach robisz,że śpisz tak długo i śnisz Bóg wie o czym.Ale jak Ty się zmęczyłaś spaniem,to ja nie wiem hahahaha.

136

Spanie w dzien jest meczace, uwierz wink
Co ja robie w nocy? hmm, czytam Pachnidlo,ogladam filmy i wchodze na forum tongue.. dzis juz chyba pojde normalnie spac,bo jestem padnieta.
Ale powiem Ci tak na marginesie,ze potrzebny mi jestes dzis do udzielenia rady big_smile a na forum tego pisac nie bede.Przydalby sie ktos obiektywny, a wiem,ze tu nie kazdy na mnie 'spojrzy' obiektywnie.
Nie mniej jednak ide sobie rozkminiac sama i zycze milej nocy wink

137

Nie ma problemu;).Tylko nie pisz na forumowy mail,bo nie odczytam:tommy881@wp.pl-na ten pisz.

138 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2011-07-16 17:11:05)

Ok,dzis napisze.

139

No jasne, ja zawsze będę młoda duchem i ciałem <skromniś> 
No i fajnie, że Twoja dzieweczka kochana też taka, czekam na lizaka , najlepiej o smaku jabłkowym smile

140

Pamiętam o lizaku hehe, wypali spotkanie, to dostaniesz:P.

A powiedz, czy Twój nick oznacza, że uwielbiasz truskawski?Czy to bez znaczenia jest nick.
Wiesz tak z ciekawości pytam:).Na moją dziewczynę, to mówię czasem brzoskwinka, bo zajada się nimi hehe, to jej ulubiony owoc.Już nawet w samochodzie mam te brzoskwinki, jak gdzieś dalej jedziemy heh.

141

brzoskwinie? ja uwielbiam nektaryny, ale brzoskwinie tez moga byc big_smile truskawek samych tak nie lubię, ale za to kogel mogel wypije jednym tchem mmmm tongue ostatnio coś mam faze ja jabłka i jem dużo warzyw, tak sie na nie przerzuciłam smile
Ciekawe, co bedzie w koncu z tym spotkaniem big_smile

142

No nawet truskawki lubię, choć wolę np pomarańcze. Nick po prostu tak wyszedł spontanicznie smile

143

Co tak cicho?Widzę że nadal brak konkretnych planów. Ja odpadam na dłuższy czas ze spotkania, bo musze wyleczyć skręconą kostkę u prawej stopy...

144

Witam:):) Powiem tyle u nas 30 juz było kilka spotkań ale powiem tyle t onie takie proste zawsze cos komus wypadnie i juz polowy nie ma. A co do wyglądu to kiedys pewna pani stwierdziła, ze aby dostać pewna karte kredytowa t omuszę miec 21 lat a ja sobie pomyslałam hm przecież o tym wieku to ja juz dawno zapomniałam czyżbym tak wyglądała? Chyba sie cofam w rozwoju. hmm No nic to takie moje rozważania.:) Moze nie za skromne. roll Pozdrawiam i życzę powodzenia w organizowaniu spotkania może w koncu sie Wam uda czego bardzo życzę bo to super sprawa gdy można sie spotkać w realu. smile:)

145

BONIA1 to że to nie jest takie prosto to widać po tych wszystkich wiadomościach. Zresztą widzę sama po sobie....Kto by pomyślał że skręcę kostkę....takie życie wink

Posty [ 131 do 146 z 146 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Spotkanie?:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024