Spotkanie?:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Spotkanie?:)

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 146 ]

66

Odp: Spotkanie?:)
Ciemnooki napisał/a:
AnnAnnA napisał/a:

No no temat się pięknie rozwija! To dobry pomysł z tym Wrocławiem wink

Heh ... widzę że temat spotkania z innymi osobami z forum bardzo Cię nakręca, czym to jest spowodowane? wink Wrocław? Zawsze chciałem zobaczyć to miasto, trochę daleko. hmm Ale się zobaczy jak i czy w ogóle pojadę.

Nie zrozumiałam Twojego pytania. Sądziłam że nakręca mnie tak samo jak nas wszystkich, ale może się mylę. Bardzo proszę o wyjaśnienie...
W sumie to skoro cięzko wybrać miejscowość to może Karpacz?

Zobacz podobne tematy :

67

AnnAnnA napisał/a:

Nie zrozumiałam Twojego pytania. Sądziłam że nakręca mnie tak samo jak nas wszystkich, ale może się mylę. Bardzo proszę o wyjaśnienie...
W sumie to skoro cięzko wybrać miejscowość to może Karpacz?

Nie no, może to ja jestem przewrażliwiony. Po prostu widziałem w Tobie jakiś wielki optymizm. big_smile Karpacz? Nie no, strasznie daleko. Ja bym bardziej skłaniał się ku Wawie lub hm ... może Łódź? Lub niech Wrocek będzie ale to trochę daleko ode mnie ale co tam. tongue

68

Update.

Jeżeli zjazd wypali w Wawie lub okolicach to mam dosyć pewne i sprawdzone namiary na pewną miejscówkę do paintballa. big_smile Ceny nie są jakieś bardzo zaporowe a i wygląda to bardzo przyjemnie. wink

69

Spokojnie,wypali a potem podzielicie się tu swymi wrażeniami.

70

Hahaha , ja i paintball , szybciej mnie zabija ta farba,bo nie bedzie mi sie chcialo uciekac big_smile
Mimo wszystko jestem za , przyznam , ze mialam okazje ale jeszcze sie w to nie bawilam big_smile

71

fammefatale napisał/a:

Hahaha , ja i paintball

Nie no co Ty famme, wierzę w Ciebie. tongue

O ile się tam wybiorę kiedyś z wami to ja jestem za, nawet bardzo za. A im więcej osób tym większy fun.

72

Nie no dam rade , w koncu kiedys bylam harcerka . Byle paintball mi nie straszny big_smile
Tylko martwie sie tym , ze cos rzadko tu ludzie z okolic W. zagladaja.

73

Mika09 napisał/a:

...

Hej hej. I jak? Udało się zorganizować spotkanie z Igłą? Jak było? tongue

74

Niesrety nie udało się, ale myśle, żew piatek się zobaczymy:)
A na jakim etapie jestesmy spotkania grupowego? tongue

75

Tommy, ja tez mieszkam 50 km od opola i mam 60km do wrocka big_smile możemy mieszkamy w pobliskich miejscowosciach?:P

76

Mika09 napisał/a:

W sumie na tym samym co ostatnio, możesz sobie przejrzeć ostatnie posty, ja rzuciłem propozycję by przy okazji spotkania pójść i grupowo oddać krew, jeśli wypali w Wawce to mam namiary na paintballa. A tak to po staremu, ekipa się zbiera i chyba tyle.

77

Nadal jestem chętna jakby co, wszystkiew szczegóły odnośnie spotkania jakbyście ustalili piszecie tu bym wiedziała, ok ? smile

78

Ciemnooki napisał/a:
Mika09 napisał/a:

W sumie na tym samym co ostatnio, możesz sobie przejrzeć ostatnie posty, ja rzuciłem propozycję by przy okazji spotkania pójść i grupowo oddać krew, jeśli wypali w Wawce to mam namiary na paintballa. A tak to po staremu, ekipa się zbiera i chyba tyle.

Oj za oddawanie krwi jednak podziekuje , bo panicznie boje sie igly tongue
Paintball , czy inne rzeczy pasuja mi , aa i byle nie na wysokosci big_smile
Zreszta nie lepiej spotkac sie tak po prostu , bez planowania co tam bedziemy robic?;)

79

fammefatale napisał/a:

Oj za oddawanie krwi jednak podziekuje , bo panicznie boje sie igly tongue
Paintball , czy inne rzeczy pasuja mi , aa i byle nie na wysokosci big_smile
Zreszta nie lepiej spotkac sie tak po prostu , bez planowania co tam bedziemy robic?;)

Jeśli ja tam będę to służę pomocą, jakieś doświadczenie w tym mam. big_smile Igła nie taka zła, wcale nie boli, wierz mi a strach da się przezwyciężyć. Co do reszty - nie no oczywiście, to tylko takie ogólne plany ale przecież nie jedziemy tam po to by się sobie patrzeć w oczy w milczeniu co nie? tongue

80

Mika pewnie mieszkamy całkiem blisko siebie;).Jaki ten świat jest mały.

Powiem szczerze,że W-wa mi bardziej "pachnie",Wrocław znam,więc to dla mnie żadna atrakcja.
A tak,to i pozwiedzać można,trochę fotek zrobić itd.Miałem ochotę w tym roku pojechać do stolicy na Verva Street Racing,ale nic z tego,nie wyszło niestety.A w dodatku w Warszawie jeszcze nigdy nie byłem.

A. Pamiętaj o tym obiedzie,który będziesz musiała postawić  jak przegrasz.Ja poproszę grillowaną pierś z kurczaka:P.

81

Moze ustalimy juz cos wstepnie ?
Obiad bedzie! big_smile, a musi byc grillowana?:P

82 Ostatnio edytowany przez tommy88 (2011-06-29 23:48:44)

Może być również gotowana(200g)i do tego 150g ryżu brązowego,no chyba,że przegram,to Ci lizaka kupię:P

P.S.

Dlaczego mi nigdy emotek nie pokazuje???Co za cholera!

83

Hahaha lizaka? nie nie nie , musze wymyslec cos lepszego jednak.
A nie wiem, dlaczego nie masz em, ale czasami znikaja smile

84

fammefatale napisał/a:

Nie no dam rade , w koncu kiedys bylam harcerka . Byle paintball mi nie straszny big_smile
Tylko martwie sie tym , ze cos rzadko tu ludzie z okolic W. zagladaja.

no co Ty. a ja ? tongue

85

Więc pomyśl,co byś chciała,to Wujek Tomek Ci kupi:P

86

truskaweczka19chyba tylko my tongue
Wujku Tomku mam takie male marzenie , dom w Beverly Hills haha big_smile

87

fammefatale napisał/a:

truskaweczka19chyba tylko my tongue
Wujku Tomku mam takie male marzenie , dom w Beverly Hills haha big_smile

Zawsze coś smile

88

Ja do wawy też mogę się wybrac, ale ktos musi jechac z okolic ze mną tongue i tylko weekend mi pasuje, bo w tyg praca, wiec odpada. smile obiad koniecznie, sniadanie i kolacje i picie również big_smile

89

Fammefatale napisał/a:

Wujku Tomku mam takie male marzenie , dom w Beverly Hills haha .

No ja nie wiem,czy to takie małe marzenie jest,ale jak wygram w totka,to Ci kupię:P

Mika możesz się zabrać ze mną jeśli wszysko by wypaliło,bo i tak z tym samych stron jesteśmy,to po co każdy osobno ma jechać.

Mika napisał/a:

obiad koniecznie, sniadanie i kolacje i picie również.

Tak,jedzonko obowiązkowo,ale żadnego alkoholu dzieci drogie!!!

90 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2011-07-01 06:58:20)

T No dobra tongue
Moze ustalimy wstepnie , kiedy mielibysmy czas?
Jesli chodzi o mnie , sprawa wyglada nastepujaco : Tak mniej wiecej do polowy lipca bede w Warszawie , z tym , ze  weekend za tydzien najprawdopodobniej odpada.
Ok. 20 lipca wyjezdzam za granice ,ale tylko na tydzien.
Na poczatku sierpnia jade na 'festiwal' hip hopowy, na pare dni i pozniej juz mam czas big_smile
Czuje , ze ciezko bedzie sie zgrac , ale moze akurat cos z tego wyjdzie smile
Moja propozycja : sobota , za 2 tygodnie.
Moze niech kazdy poda swoja , to w koncu uda nam sie cos ustalic tongue
Chyba , ze czekamy , az ktos sie jeszcze zglosi.

91

Ja muszę najpierw znac swoj grafik, bo w niektore weekendy rowniez bede pracowac. I tak jak pisalam - jesli ktos z Wrocka jedzie, to ja jesli bede miala czas, to równiez sie pojawie:) sama tam nie dojade, nie ma sznas:)

92

fammefatale napisał/a:

T No dobra tongue
Moze ustalimy wstepnie , kiedy mielibysmy czas?
Jesli chodzi o mnie , sprawa wyglada nastepujaco : Tak mniej wiecej do polowy lipca bede w Warszawie , z tym , ze  weekend za tydzien najprawdopodobniej odpada.
Ok. 20 lipca wyjezdzam za granice ,ale tylko na tydzien.
Na poczatku sierpnia jade na 'festiwal' hip hopowy, na pare dni i pozniej juz mam czas big_smile
Czuje , ze ciezko bedzie sie zgrac , ale moze akurat cos z tego wyjdzie smile
Moja propozycja : sobota , za 2 tygodnie.
Moze niech kazdy poda swoja , to w koncu uda nam sie cos ustalic tongue
Chyba , ze czekamy , az ktos sie jeszcze zglosi.

Sobota za 2 tygodnie , czemu nie wink

93

Mika09 a kiedy bedziesz znala swoj grafik ?

94

W czwartek pierwszy raz idę do pracy, ale kobieta mowiła, że jeśli nastąpiłaby zmiana grafiku, to będę wiedziała jakoś 2 dni wcześniej. Ogolnie prace mam w tyg, ale niektóre weekendy również, więc ciężko mi powiedzieć. A też wolalabym wybrac weekend, w ktorym moj facet by pracował, bo jak ma wolne, to musze z nim byc i mu w remoncie pomagac. Nie chce go z tym wszystkim zostawiac sama, także ja dam jeszcze znac smile szkoda, ze nie wypali wrocław albo chociaz cos blizej, a nie tak daleko warszawa:(

95

Organizacja wyśmienita,nie ma co.Zmotywuję Was:
Jak się spotkamy,to zrobię Wam striptiz ok?Haha:P.Ale odbija mi dzisiaj,ale w końcu weekend,więc to dlatego.

W Lipcu jadę na wycieczkę do żabojadów,tylko nie wiem jeszcze kiedy wyjeżdżamy,ale jak coś,to dam znać;).Może się uda .

A Jak nic z tego spotkania nie wyjdzie jednak,a kiedyś będę w W-wie,to się jakoś skitramy i pogadamy,jak będziesz miała czas i ochotę,no i oczywiście omawiana pierś z kurczaka musi być!
A ja się odwdzięczę czymś też(striptiz może być?):P hyhy.

96

Hehe nie mam nic przeciwko smile
Zawitaj wreszcie , zawitaj bo nie byc w stolicy to wstyd tongue

97

Chętnych spotkaniem we Wrocławiu zapraszam do wątku- Wrocław forum - Wrocławianki łączmy się !
Umówimy się wszyscy i raźniej nam będzie jechać do W-wy smile

98

Dziwnie się to układa muszę przyznać. hmm

99

Lepsze takie układanie niż zadne:)
Jeśli sie więcej osób zgłosi, to może coś z tego będzie, a jeśli nie, to może uda sie coś sklecić z tych osób, co już się zgłosiły:)

100

A ja tak patrząc na to mam coraz większe wrażenie że taki ogólnopolski zjazd się raczej nie uda, przynajmniej na chwilę obecną. Jak widać bardziej realne są zjazdy północ-południe bądź wojewódzkie. Trochę szkoda.

101

No ale jeśli znalazłyby sie osoby, które z chęcia dołączyłyby do jakiejś grupy typowo wojewódzkiej, to myślę, że można by było coś zorganizowac, bo połączylibyśmy sie w grupki kilkuosobowe, i każdy by dojechał do miejsca spotkania.

102

Dobry pomysl i ja uwazam , ze mozna zrobic tak , ze raz jedna grupa dojezdza , raz druga. To oczywiscie zalezy od tego jak potoczy sie 1 spotkanie i czy ktos bedzie chcial 2 tongue

103

Z wielką chęcią dołączę do spotkanie w Warszawie smile

104

Zapraszamy smile

105

Ciemnooki napisał/a:

A ja tak patrząc na to mam coraz większe wrażenie że taki ogólnopolski zjazd się raczej nie uda, przynajmniej na chwilę obecną. Jak widać bardziej realne są zjazdy północ-południe bądź wojewódzkie. Trochę szkoda.

Pesymista!!!Nie zniechęcaj innych! Z tego co pamiętam to sam nie byłeś pewny tego czy przyjedziesz...

106

Owszem, nie byłem pewien ale ja tylko stwierdzam fakty które są jakie są. Jak na razie to niewiele tu konkretów, co, gdzie, kiedy, jak, za ile i tak dalej a to podstawa. I niestety to wygląda tak że jak na razie nie ma kto tego pomysłu "złapać za łeb" i ustalić coś konkretnego. Nie zniechęcam tylko zauważam to na inni nie zwracają uwagi. wink

107

Dobra, dobra-daj już spokój! Chętni się znajdą tylko kwestia czasu.Poza tym nie przeszkadza aby się spotkać np. w cztery osoby.Zobaczymy!

108

Ok, to nie ma co sreberka owijać, trzeba coś konstruktywnego ustalić !!

Dla spotkania w Warszawie ja proponuję np. przyszły tydzień (dzień dowolny) lub przyszły weekend.

109

No i zaczynają się schody! Mi nie pasi!Jestem na urlopie i nie dam rady. Trzymam kciuki za powodzenie spotkania z innymi wink

110

Ja odpadam, bo nie zdałam egzaminu i poprawkę mam za jakieś 2 tyg, więc musze się wziąć w garsc i do nauki, a przy tym doprowadzic do użytku, bo moj stan od dnia wczorajszego jest bliski depresji tongue w sierpniu ok, ale lipiec raczej odpada.

111

Hej smile
Jakby coś to mogę się spotkać w okolicach Wałbrzycha , ewentualnie podjechać do Wrocławia to nie problem , Jelenia Góra też by była dobra smile

112

Hexi, wpadaj do wrocławia, to zrobimy intergrację wrocławianek smile

113

No i zaczynają się schody! Mi nie pasi!Jestem na urlopie i nie dam rady.

w sierpniu ok, ale lipiec raczej odpada.

Hej, dziewczyny, spokojnie, przecież nawet jeżeli to spotkanie jakimś cudem dojdzie do skutku, to przecież nie będzie ostatnie...:)

114

Ja tym razem proponuje sierpien.Jak Wam pasuje?

115

Sierpień już szybciej, ale jak narazie nie znam swojego grafiku więc ciężko określić termin....

116

No dokłądnie. Sierpień już lepiej, więc będzie można coś pomyslec smile

117

Dopiero po 17-07 poznam jak pracuję i będę w stanie się wypowiedzieć....

118

Ja przez pierwsze dwa tygodnie jestem na wyjeździe z moją paczką, potem jak najbardziej mogę się pojawiać smile

119

Wow!!!Ale tutaj ruch.Spotkanie po byku będzie,no nie ma co hehe.

120 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2011-07-13 23:54:43)

Ciezko troche sie zgrac,ale dobrze byloby jeszcze w  wakacje cos takiego zorganizowac.
tommy88 zdaje mi sie,ze pytales mnie w ktoryms z watkow,czy pije duzo kawy w nocy big_smile to Ci napisze tutaj,bo nie chcialam robic juz tam offtopu,co mi sie czasem zdarza smile
Ostatnio kompletnie odbija mi z tym spaniem.Brak pracy i konkretnych zajec tak na mnie wplywaja,ze nie wiem , co mam zrobic ze soba big_smile
I tak to wlasnie w nocy sobie siedze i siedze. Ogladam cos ,czytam,tutaj zajrze 'czasem' itd.
No ale planuje to zmienic i juz spac normalnie big_smile(choc oczywiscie ciagle to powtarzam).

P.s Kawie w nocy mowie nie big_smile (chyba,ze sie ucze a to nie czesto sie zdarza big_smile).

121

Może coś z tego będzie...zobaczymy.

Haha jaka Ty pamiętliwa jesteś:P.Ja tam kawy w ogóle nie piję,bo na mnie nie działa kompletnie.

Teraz też tak,jak Ty mam sporo wolnego czasu,więc obijam się(całe 2tygodnie),ale dziś jestem akurat padnięty.

Sesje jeszcze masz,że się uczysz w nocy?Ja już dawno pozaliczałem,nawet się obroniłem z licencjatu;).

Nie wiem,czy mogę zapytać,ale jak się tam sprawy sercowe mają?Wszystko w porząsiu?(Tylko nie pisz,że nie).

122 Ostatnio edytowany przez fammefatale (2011-07-14 01:21:37)

Na poczatku musze Ci pogratulowac obrony i udanej sesji :)Zazdroszcze ,ale wiem,ze moglabym tez miec juz to za soba,gdybym przez ostatnie 3 lata bardziej zajela sie nauka,niz imprezami :)Szkole mam w weekendy,wiec sam rozumiesz smile.Teraz chodze juz grzecznie powiedzmy,w ten weekend musze jeszcze skoczyc na chwile tam,a pozniej jade do znajomych,czyli luz.. do sesji poprawkowej big_smile
Sprawy sercowe,hm powiem Ci,ze jest jak jest.Ani dobrze,ani zle. Na pewno nie jest tak,jak chcialabym,aby bylo, ale nabralam juz do tego sporo dystansu.Co ma byc ,to bedzie.
No to sie rozpisalam.Mam nadzieje , ze nas nie udusza za ten offtop big_smile

123 Ostatnio edytowany przez tommy88 (2011-07-14 11:13:50)

Dzięki;).

Fammefatale napisał/a:

Mam nadzieje , ze nas nie udusza za ten offtop.

Przecież trzeba się lepiej poznać przed spotkaniem tak?:P(jak byśmy się nie znali,ale cicho,bo się wyda hehe:P).Wiesz jak to jest,różni ludzie po drugiej stronie siedzą:P,więc to nie tak hop,trzeba czasu:P.Myślę,że moderatornia nas oszczędzi.

Jeśli chodzi o studia,to nadrobisz,widzisz ja też pownienem rok temu mieć licencjat z głowy,ale po liceum,nie chciało mi się studiować przez rok(tak szczerze,to ciągle mi się nie chce,wolałbym mieć wszystkie weekendy wolne).

Co do imprez,to ja zapomniałem już znaczenie tego słowa.Moją ostatnią imprezą był Sylwester haha.Tak,tak drętwy kołek ze mnie się zrobił,ale nie kręci już mnie to,wyrosłem już z tego,wolę spędzać wolny czas w inny sposób,ale Ty jesteś młoda,to korzystaj(stary się odezwał hehe:P).

Acha i powodzonka życzę,żeby jednak było cały czas dobrze w Twoim związku,czytałem właśnie Twój temat z tym związany i powiem Ci,że sam kiedyś taki byłem jak Twój chłopak,ale krótko(pewnie się domyślasz z czym,to było związane).Mam nadzieję,że wszystko się ułoży.

Mam jeszcze jedną prośbę do Ciebie,podsuwam tego linka wsystkim znajomym,oceń proszę i napisz który wg Ciebie jest faworytem.Chodzi o sylwetkę,to nie są żadni modele:P.Pytam dlatego ponieważ mój dobry kumpel dostał do do finałowej dziesiątki,co było wielkim zaskoczeniem,ale nie podam danych.Każdy ma galerie zdjęć,więc ocenisz i napiszesz,jeśli będziesz miała czas i ochotę oczywiście.Mam nadzieję,ze moderatornia mi to wybaczy.

http://www.menshealth.pl/fitness/Czytel … -4279.html

124

Imprezy od czasu do czasu nie sa zle , wszystko jest dla ludzi.Byle z umiarem wink
A Ty dalej swoje,ze ja mloda a Ty stary a tylko rok nas dzieli haha big_smile
Z tym chlopakiem , to jak juz wspomnialam, troche wyluzowalam, ale dzieki smile

Co do tych facetow.. jesli chodzi o sylwetke to podoba mi sie najbardziej ten 1 i 3. Reszta moim zdaniem jest za bardzo 'napakowana' big_smile
Ale ten 3 -Piotr U. o mamo, jaki facet big_smile

125

Ja nie przepadam za taką sylwetką, wolę szczupłego bez takiego kaloryfera, ale jak już to tak jak famme.

126

Wlasnie troche moze tej masy miec, ale niektorzy niestety przesadzaja i jeszcze mysla,ze sa fajni big_smile

127

Ehh w ogóle się dziewczyny nie znacie:P,jakieś szkielety wybieracie,ale ok o gustach się nie dyskutuje.Dobrze,że zdecydowana większość głosów pochodzi od facetów.

Jacek Bilczyński,to swój chłop,więc prosiłbym o max dla niego.Więc jeśli możecie to zagłosujcie,a jak nie,to nie:P,nie będę się gniewał,ale widać,że sylwetka wymagała ciężkiej pracy i wielu wyrzeczeń(dobra już nie przekonuję),ale fajnie by było zobaczyć kumpla na okładce.Może mu się uda.

Dobra,co tam jeszcze:

fammefatale napisał/a:

A Ty dalej swoje,ze ja mloda a Ty stary a tylko rok nas dzieli haha .

Wkurza mnie to,że mam 23, a wyglądam na 28lat(jak się ogole hehe).Może nie tyle wyglądam staro,co zbyt męsko,jak na swój wiek.Ty np wyglądasz bardzo młodo,więc nie masz problemu,a ja za 10 lat będę jak stary cap wyglądał hehe.Jak powiem jakiejś dziewczynie,że mam 28 lat,to każda wierzy haha.

128

Ty staro wygladasz? watpie big_smile Z kolei ja sie wlasnie czasem czuje jak gowniara z tym wygladem big_smile ale ciesze sie , fakt za kilka lat moze to byc atut.
I teraz nie uwierzysz big_smile Zwrocilam uwage na tego Jacka , zaraz po tym Piotrze, z tym, ze ten Jacek wpadl mi w oko z twarzy bardziej,niz z sylwetki, ale z mila checia zaglosuje haha big_smile

129 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-07-15 01:49:26)

Tommy, właśnie , o gustach się nie dyskutuje i już.

Pomogłabym , ale nie wiem jak tam głosować. Szkoda, bo czemu i nie pomóc.

Tommy nie martw się, zawsze jest botoks hehe ;D oczywiście żartuje smile

chyba jednak udało mi się zagłosować smile

130

tommy88 szczerze to ja tez nie wiem, jak tam zaglosowac hahaha big_smile (nie komentuj big_smile).
Ja to chyba zamiast na niego , to zaglosowalam na artykul.Czy to o to chodzi?:D
Nie mysl sobie,ze cos ze mna nie tego,ale na serio nic nie widze tam tongue.

Posty [ 66 do 130 z 146 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Spotkanie?:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024