Dzięki;).
Fammefatale napisał/a:Mam nadzieje , ze nas nie udusza za ten offtop.
Przecież trzeba się lepiej poznać przed spotkaniem tak?:P(jak byśmy się nie znali,ale cicho,bo się wyda hehe:P).Wiesz jak to jest,różni ludzie po drugiej stronie siedzą:P,więc to nie tak hop,trzeba czasu:P.Myślę,że moderatornia nas oszczędzi.
Jeśli chodzi o studia,to nadrobisz,widzisz ja też pownienem rok temu mieć licencjat z głowy,ale po liceum,nie chciało mi się studiować przez rok(tak szczerze,to ciągle mi się nie chce,wolałbym mieć wszystkie weekendy wolne).
Co do imprez,to ja zapomniałem już znaczenie tego słowa.Moją ostatnią imprezą był Sylwester haha.Tak,tak drętwy kołek ze mnie się zrobił,ale nie kręci już mnie to,wyrosłem już z tego,wolę spędzać wolny czas w inny sposób,ale Ty jesteś młoda,to korzystaj(stary się odezwał hehe:P).
Acha i powodzonka życzę,żeby jednak było cały czas dobrze w Twoim związku,czytałem właśnie Twój temat z tym związany i powiem Ci,że sam kiedyś taki byłem jak Twój chłopak,ale krótko(pewnie się domyślasz z czym,to było związane).Mam nadzieję,że wszystko się ułoży.
Mam jeszcze jedną prośbę do Ciebie,podsuwam tego linka wsystkim znajomym,oceń proszę i napisz który wg Ciebie jest faworytem.Chodzi o sylwetkę,to nie są żadni modele:P.Pytam dlatego ponieważ mój dobry kumpel dostał do do finałowej dziesiątki,co było wielkim zaskoczeniem,ale nie podam danych.Każdy ma galerie zdjęć,więc ocenisz i napiszesz,jeśli będziesz miała czas i ochotę oczywiście.Mam nadzieję,ze moderatornia mi to wybaczy.
http://www.menshealth.pl/fitness/Czytel … -4279.html