Spotkanie?:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Spotkanie?:)

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 146 ]

Temat: Spotkanie?:)

a może by tak kiedyś zrobić spotkanie NETKOBIETEK big_smile (propozycja KASIULEK 188) Czy wolicie być ANONIMOWE? :>:D:P

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spotkanie?:)

myślę że spotkanie jest dobrą opcją, aczkolwiek nasze forum ogarnęło całą Polskę więc nie sądzę że znajdzie się czas i miejsce by choć część z nas mogła poznać się w realu..

3

Pewnie tak ale .. big_smile trzeba by zebrać wywiady kto z kąd jest big_smile

4

Ja podejrzewam iz jest to trudni do realizacji, choc napewno nie niemozliwe..

Bo wiele osob jest z roznych kacików Polski:|

5

dokładnie, temat był już parę razy poruszany i lipton
mi sie wydaje że dobrze jest jak jest wink choć też sama poruszałam ten temat ale doszłam do wniosku że to awykonalne i lepiej jest jak jest wink pozdro kobietki smile

6

Fajnie by było się kiedyś spotkać.Ja jestem nowa także jeszcze was tak dobrze nie poznałam..Ale oczywiście trzeba by było podzielić na województwa..;)

7

uważam, że to fajny pomysł wink jednak tez wydaję mi się, że to mało wykonalne jeśli chodzi o całą Polskę, jedynie jakoś miastami

8

Też mi się wydaje, że niemożliwością jest zorganizowanie ogólnopolskiego spotkania netkobiet, ale pomiędzy miastami? Czemu nie. smile

9

OK, przenosimy się tutaj z tematem smile
Ciemnooki, myślę, że to jest dobry pomysł tylko wiesz jeśli ktoś jest z Krakowa, zapisze się, a okaze się, że spotkanie jest nad Morzem, to wątpie czy taka osoba się pisze na taka intergrację smile
No ale dobra, zaczynam:)

Mika09 - woj. opolskie (może być też dolnoślaskie, gdyż wakacje spedzam we Wrocku) - ilość dni: góra 3

10

Mika09 napisał/a:

Ciemnooki, myślę, że to jest dobry pomysł tylko wiesz jeśli ktoś jest z Krakowa, zapisze się, a okaze się, że spotkanie jest nad Morzem, to wątpie czy taka osoba się pisze na taka intergrację smile

Dlatego właśnie przyda się taka lista, zobaczy się skąd są chętni i w razie czego ustali się względnie optymalne miejsce żeby nikt nie był jakoś bardzo poszkodowany. wink

Tak w ciemno obstawiam że jeżeli to wypali to pewnie gdzieś w Polsce centralnej.

11

Tylko jak na razie ta lista jest uboga big_smile z centralnej Polski jest kilka osób, więc mysle, ze nie powinno byc problemu. Z okolic dolnoslaska też kilka osób się znajdzie, wiec wybierzemy Warszawe, Wrocław, ewentualnie Morze nad którym ja raczej nie zjawie, bo za daleko:/ i od razu mówie, ze jesli chodzi o mnie, to mi by pasował termin weekendowy, gdyz w tyg bede miała pracę smile

12

Truskaweczka19 - województwo mazowieckie ( najlepiej mi spotkać się w okolicach moich ).

13

Ja z zachodniopomorskiego jestem ale tu chyba mało osóbek stąd smile

14

London69 napisał/a:

Ja z zachodniopomorskiego jestem ale tu chyba mało osóbek stąd smile

A Ty miałaś byc chyba w wakacje w Wawie, będziesz  ? wink

15

London, to dojedziesz o Centalnej Polski np Warszawy big_smile jeśi uda mi sie zebrac jakieś osoby z wrocławia, to pewnie tez przywedrujemy na intergrację, bo tak sama to raczej nie pojade tongue nie znam kompletnie Warszawy, wiec lepiej byloby mi sie spotkac we wrocku lub w wawie, ale zeby ktos jeszcze z wrocka jechal ze mna:)

16

Cóż ... jako że sam zapoczątkowałem ... khem ... odkopałem taki pomysł to i się wpiszę choć proszę nie traktować tego jako jakiekolwiek zobowiązanie, nieśmiały jestem. tongue

Ciemnooki - kujawsko - pomorskie, na ile dni? Na tyle ile by było można. wink

17

No to jak narazie to nas trochę mało....
Wrocław-najlepsze miejsce na spotkanie i proponowane przez moją osobę to Wrocław wink

18

AnnAnna, mało nas, ale jako że bedziemy razem we Wro, to myślę, że jak coś to mogłybyśmy razem podskoczyc do Wawy jeśli tam byłoby spotkanie tongue

19

Mało ludzi jak na razie bo pewnie wątek i sam pomysł słabo rozreklamowany, może jakieś małe wspomnienie w netkafejkach drogie Panie? wink Ja tam wstępu nie mam ale Wy możecie wiele zdziałać. tongue

20

Jak to nie masz wstępu?:) istnieje nawet netkafejka dla facetów, więc i Ty możesz cos zdziałać, bo tak same baby i Ty jeden rodzynek big_smile a tak to będzie na równi, no ale Ty nie powinienes narzekac, majac tyle kobiet przy sobie heh

21

Mika09 napisał/a:

Jak to nie masz wstępu?:) istnieje nawet netkafejka dla facetów, więc i Ty możesz cos zdziałać, bo tak same baby i Ty jeden rodzynek big_smile a tak to będzie na równi, no ale Ty nie powinienes narzekac, majac tyle kobiet przy sobie heh

No właśnie dlatego to Was rozsyłam i proszę o działanie. ;D Zawsze wolałem damskie towarzystwo. tongue

Do waszych netkafajek niby wstępu nie mam ale wiadomo jak to jest, męska mnie nie interesuje - patrz linijka wyżej.

22

Ciemnooki, a dlaczego nie chcesz też męskiego towarzystwa? chyba lepiej, żeby było pół na pół, a nie same baby i Ty jeden smile im nas wiecej tym lepiej.

23

Nie no, jasne. smile To przecież był tylko taki żarcik. Ale gdyby tak było że jakimś cudem bym się odważył i byłbym sam wśród was ... no nie narzekałbym. big_smile

Zresztą wśród koleżanek z pracy też jestem jedynym męskim rodzynkiem więc jestem w to wprawiony, heh. wink

24

No ja mam nadzieje, że jeśli doszłoby do tego spotkania, to pojawiłabys się tam, a nie nas wystawił smile tym bardziej, że sam zacząłeś temat intergracji forumowej, wiec nie masz wybou tongue

25

Mika09 napisał/a:

No ja mam nadzieje, że jeśli doszłoby do tego spotkania, to pojawiłabys się tam, a nie nas wystawił smile tym bardziej, że sam zacząłeś temat intergracji forumowej, wiec nie masz wybou tongue

Nie wiem, nie potwierdzam i nie zaprzeczam. Wszystko zależy od tego jaki będzie odzew, chęci i tak dalej z waszej strony - forumowiczek. smile A co do mojego udziału - tutaj zależy to głównie od tego jak się tu, na forum między wami będę czuł. Nie powiem że nie chciałbym się spotkać z paroma osobami bo wydają się być interesujące, czas pokaże. O ile moja nieśmiałość i wstyd pójdzie w zapomnienie to ... pożyjemy zobaczymy. wink Tematu ja nie zacząłem tylko hm ... wskrzesiłem. tongue

26

Ciemnooki ty nieśmiały!!!
Mika09  ja na Waw-e się raczej nie piszę.
Zobaczymy co z tego jeszcze wyjdzie.
Miło byłoby coś zorganizować,np. wspomniany wcześniej painball. Na inne propozycje też czekam-może gokarty!?

27

Ja się piszę na wszystko tylko nie na basen big_smile:D też wolałabym spotkanie wr Wrocku, bo byłoby gdzie pójść i nawet dużo osob jest z tych okolic., Szkoda tylko, ze nie odzywają się te kobietki, które własnie na początku pisały w temacie o Wrocławianach smile

28

AnnAnnA napisał/a:

Ciemnooki ty nieśmiały!!!
Na inne propozycje też czekam-może gokarty!?

Ekhm ... no ja, tak. A co? Masz jakieś wątpliwości? wink Paintball? Brzmi bardzo ciekawie, gokarty też. Jestem za. big_smile Oprócz tego to chyba taki zjazdowy standard typu jakiś grill czy wyjście na jakąś nockę kinową. big_smile Wszystko zależy od tego gdzie i kiedy.

29

Oczywiście, nie będziemy przecież ciągle siedzieli w miejscu:) może na jakieś piwko, kino jak najabrdziej, grill również. Zapowiada się miło jeśli wszystko poszłoby po naszej myśli:) tylko rzeczywiście trzeba zebrać większą ilość osób. Zaraz trzeba napisać w netkafejkach:)

30

Ciemnooki  mam spore wątpliwości, ale ok. Basen nie, ale we Wrocławiu gdzieś gokartów poszukamy i się trochę wyluzujemy. Dam znać w netkafejce może sie ktoś dopisze....

31

No ja też dam znać smile

32

Jestem za spotkaniem! big_smile Pochodzę z pomorskiego i myślę, że wyjazd do centrum Polski nie stanowiłby problemu. Gorzej byłoby z dolnośląskim, tak jak mówicie o Wrocławiu.

Swoją drogą, skoro kilka osób nabąknęło o podziale na województwa to można zrobić takie 'edycje zlotów Netkobietek i Netfacetów'? smile

Ciemnooki, bardzo podoba mi się ten pomysł. smile

33

Jestem za! tylko oczywiście trzeba zebrać większą ilość osob, bo z taką liczbą, to my nie podbijemy stolicy czy dolnośląska tongue ja chetnie pojade do Warszawy tylko chcialabym sie zabrac z kims z Wrocka, abym sama nie jechala:) może jednak ktoś jeszcze jest chętny?:)

34 Ostatnio edytowany przez Ciemnooki (2011-06-25 15:08:42)

Claire napisał/a:

Ciemnooki, bardzo podoba mi się ten pomysł. smile

Heh ... cieszy mnie że i Tobie się podoba.

Centralna Polska - ok, Śląsk, Wrocław i tym podobne, no dałoby radę ale to już dłuższa wyprawa ergo krótszy zjazd zapewne a znając nasze PKP ...

Co do podziału na województwa ja bym też proponował ( jeżeli to oczywiście wypali ) żeby na jednym zjeździe się nie skończyło.

35

...więc czekamy aż zjawią się chętni....

36

Obawiam się, że tych chetnych duzo nie przybedzie, i bedziemy musieli pozostac przy osobnych integracjach 2-3 osobowych sad

37

Chyba tak....trochę tak głupio w paintballa grać w dwie osoby, hihihi!a może do teatru sie wybierzemy we Wrocławiu

38

w teatrze nigdy nie byłam, bo mnie to jakos nie interesowało, ale moglabym pojsc, czemu nie:) tylko musze poczekac na przyplyw gotowki, bo na razie jestem splukana i co najwyzej moge kupic sobie soczek albo loda big_smile

39

to w takim razie jak uda nam się umówić to pójdziemy na lody do mc donald. Do teatru to na jakąś oczywiście komedię...będziemy płakać ze smiechu uwierz mi!

40

Ok, nie ma sprawy! smile tak, lody tam są dobre takie za 3zł w polewie toffi albo czekolaowej z tego co pamietam big_smile do teatru też pojdziemy, ale to po mojej wyplacie, chyba, że wyżule jakąś kasę od faceta:)

41

To przeprowadzasz się tutaj z facetem?

42

Nie, ja wyprowadzam się do chłopaka, bo on mieszka we Wrocławiu. A za rok po studiach już na stałe tu zawitam, no chyba, że plan będzie ok, i prace będę miała, to do Opola już nie wracam, będę dojezdzac na zajecia. A Ty czym się zajmujesz? gdzie pracujesz?:)

43

Nie no ludzie, nie rozsiewajcie czarnych chmur, chętni się pewnie jeszcze znajdą tylko trzeba to jakoś ogłosić, rozreklamować. Reaktywacja pomysłu na spotkanie ma ledwie kilka dni, dajmy temu pomysłowi dojrzeć i rozwinąć skrzydła. smile A co powiecie na to żeby zjawiły się ( w miarę możliwości oczywiście ) moderatorki? Zawsze to jakieś większe, ciekawsze grono, można by też porozmawiać przy piwku czy drinku o rozwoju forum i w ogóle. tongue

W kwestii reklamy - myślę że tu także dziewczyny - modki mogłyby nieco pomóc. smile Z jednej strony im mniejsze grono tym niby kameralniej, "ciszej", spokojniej, bardziej prywatnie i w ogóle ale taki np: paintball 2 vs 2 to nie bardzo. wink Takie optymalne minimum to by było ja wiem ... z 10 osób? Co o tym sądzicie?

44

Ja nie mam nic przeciko temu, aby moderatorki też się zjawiły na takim zlocie smile zresztą od początku miałam WSZYSTKICH  na myśli nie tylko samych forumowiczów, ale też moderatorów itp. Im nas wiecej, tym lepiej. 10 osób? myślę, że gdyby tyle osób się zgłosiło, to byłoby super:)

45

Nawet jak będzie nas niewiele, to myślę, że damy radę, w końcu miło będzie się poznać, prawda?:)

46

Pewnie, że miło tylko jeśli osoby miałaby być z różnych regionow, to trzeba wykombinować, żeby chociaż po dwie osoby dojeżzały, bo wątpie czy tak pojedyczno każdy będzie chciał smile

47

Ja mieszkam w Warszawie , wiec pomysl spotkania w stolicy bardzo mi odpowiada smile

48

Mika09 zajmuję się małą księgowością w pewnym salonie meblowym, ale nie chciałabym podawać nazwy. Jeśli chcesz to wyślę do ciebie na prywatną skrzynkę nazwę.Pomysł ze zlotem jest super i może faktycznie poczekajmy....im więcej tym lepiej!Od razu mówię że nic nie obiecuję,ale zobaczymy jak się temat rozwinie i przede wszystkim gdzie będzie propozycja spotkania.

49

AnnAnna, waże, że jest praca, a żadna przeciez nie hańbi smile
Ja też co do spotkania się zastanowie, bo jesli bedzie we wrocku to na bank przyjdę, ale jeśli w warszawie, to tak jak pisalam - wolalabym dojechac tam z przynajmniej jedną osobą, nie chce sama, bo nie znam Warszawy, jeszcze sie zgubie lol
A jutro spotkan się chyba z iglą smile to z Tobą innym razem, a moze bedzie okazja by się w trojke spotkac lub wiecej jeśli ktoś sie jescze zglosi z Wrocławianek:)
I też proponuje poczekac - może jeszcze ktos tu zajrzy i dopisze sie na liste intergracyjna netkobiet:)

50

Mika09 napisał/a:

I też proponuje poczekac - może jeszcze ktos tu zajrzy i dopisze sie na liste intergracyjna netkobiet:)

I netfacetów, musiałem no. tongue

Hehe, jeszcze się zjazd nie odbył a już widzę organizowane są mikrozjazdy miastowe / wojewódzkie. wink Ale nie no, wprawiajcie się dziewczyny, wprawiajcie. tongue

Igła? Igła06? 09? Sorry ale nie pamiętam a jakoś mi się skojarzyła, gdzieś ją tu widziałem.

51

igla16 big_smile mam zamiar jutro się z nią spotkać. Mam nadzieje, że się uda:) a w najbliższym czasie z AnnAnną i toczka:)
Tak, i netfaceci - podpięłam ich pod netkobiety big_smile

52

Ciemnooki napisał/a:

I netfacetów, musiałem no. tongue

Walcz,walcz!
Ok to czekamy...

53 Ostatnio edytowany przez Ciemnooki (2011-06-26 18:20:21)

AnnAnnA napisał/a:

Walcz,walcz!

Sam w pojedynkę niewiele wywalczę, liczę też na was dziewczyny. tongue W końcu chcemy by było to więcej niż te mniej więcej 5-6 osób które się do tej pory jako tako zadeklarowały prawda? Paintball czeka. big_smile

A i ja może zarzucę pewnym pomysłem który mi wpadł do głowy - jako że jestem honorowym dawcą krwi - co byście powiedziały na to by wybrać się do RCKiK w danym mieście i grupowo oddać krew? Oczywiście wiadomo - nie każdy może / chce, wiadomo każdy ma inne poglądy lub stan zdrowia - żeby oddać trzeba być zdrowym i spełnić szereg innych wymogów ale to wszystko jest do załatwienia, to tylko moja luźna propozycja. smile Jeżeli już bym się z wami wybrał to byłbym za a Wy? Co o tym myślicie?

No i coś co może być w tym momencie ważne dla co poniektórych - minimalna waga dla krwiodawcy to 50 kg i oczywiście pełnoletność ale z tym drugim to raczej problemów być nie powinno. tongue

54

Ja ze względów zdrowotnych niestety odpadam bynajmniej na chwilę obecną. Pomysł bardzo dobry i szlachetny.

55

Ja pisalam juz w watku : Samotni w Warszawie , czy cos podobnego, o tym watku ale chyba sie nikt nie odezwal z tamtych , jak widze wink

56

Dziewczyny i chłopaki,a może i ja bym się dołączył do tego grona co?O ile nie przeszkadzam oczywiście:).Nie wiem jak tam z czasem byłoby u mnie,ale jeśli by się znalazł,to zarówno Wrocław jak i Warszawa są w polu mojego rażenia:)

Mika Politechnika Opolska się kłania:).

57

Łeee ... a już myślałem że jak już bym się tam kiedyś wybrał to byłbym jedynym rodzynkiem. tongue

Ale tak bardziej na serio to dobrze że pomysł się z każdym dniem rozwija.

58

Tommy, to Ty z Opola jestes? big_smile ja studiuje na Uniwersytecie Opolskim:)
Ja jestem dalej za spotkaniem pod warunkiem, ze ktos ze mna pojedzie, chyba, ze we wrocku bedzie integracja ;p

59

No no temat się pięknie rozwija! To dobry pomysł z tym Wrocławiem wink

60

AnnAnnA napisał/a:

No no temat się pięknie rozwija! To dobry pomysł z tym Wrocławiem wink

Heh ... widzę że temat spotkania z innymi osobami z forum bardzo Cię nakręca, czym to jest spowodowane? wink Wrocław? Zawsze chciałem zobaczyć to miasto, trochę daleko. hmm Ale się zobaczy jak i czy w ogóle pojadę.

61

Mika mieszkam 50km od Opola i tyle samo mam do Wrocławia,ale mało chętnych osób jest z tego co widzę.

62

Wnoszę nową propozycję - skitrajcie na ten wypad Shanty, proszeee. big_smile

63

U mnie z tym Wroclawiem nie wyjdzie , jesli Warszawa to jak najbardziej za wink

64

W-wa pasuje mi,jeśli tylko będę miał czas,tak samo jak Wrocław bez różnicy dla mnie.

65

Ja tam wolę Was puki co bacznie was poczytać,hihi

Posty [ 1 do 65 z 146 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Spotkanie?:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024