Moj chlopak zneca sie nade mna psychicznie i fizycznie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Moj chlopak zneca sie nade mna psychicznie i fizycznie

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 77 z 77 ]

66

Odp: Moj chlopak zneca sie nade mna psychicznie i fizycznie

NieChceMiSie

Walcz o kase, nalezy Ci sie. Ale jesli wolisz miec swiety spokoj, a ten czasem jest bezcenny, olej. Ja tez stracilam i jestem w dlugu, bo cham wystawil mi rachunek za bycie z nim i zabral cos, co nalezalo do mnie i co ja kupilam. Udalo mi sie wytargowac zwrot czesc moich pieniedzy, ale bardziej sie ciesze, ze teraz moge calkiem zerwac z nim kontakt i o nim zapomniec.

Zobacz podobne tematy :

67

mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni jakos dam sonie rade z tym wszystkim  bardzo duzo czytalam na rowne tematy znecania sie i  cos mi sie wydaje ze moj chlopak jest psychopata czy to moze byc prawda bo nie moge w to uwierzyc ze moglabym byc caly czas z takim czlowiekiem  nie widzac tego  nie zauwazajac......czy psycholog by mi mogl pomoc uporac sie z tym wszystkim..... pomozcie

68

pyska001 napisał/a:

Czesc... jestem tu po raz pierwszy. troszke sie denerwuje bo nie wiem od czego zaczac.
mam 21lat. Od 4lat jestem w stalym zwiazku. Od 2 lat przebywamy razem za granica tu tez pracujemy i mieszkamy razem.
problemy zaczely sie jeszcze w polsce. nie chamowal sie w slowach...bylam wyzywana od najgorszych
bolalo mnie to i upokazalo ale staralam sie to lekcewazyc choc nie bylo to proste.
Teraz jest o wiele gorzej juz nie tylko nie chamuje sie w slowach ale doszlo rowniez do rekoczynow. wysmiewania i ponizania.
ciezko jest mi o tym pisac,to boli nie moge sobie z tym poradzic. jestem calkiem sama. przed znajomymj i rodzina udaje ze wszystko jest ok, ale to mnie juz wykancza. ukrywam siniaki po warstwa ubran. a jesli juz ktos je zauwazy zaesze znajdue jakas glupia wymowke. tak bym chciala z kims szczeze o tym porozmawiac. ja tak nie wiele potrzebuje...tylko milosci szacunku, by moc sie do kogos przytulic, by moc czuc sie bezpiecznie pragne milosci czy to cos zlego?
nienawidze siebie ze pozwalam dalej sie tak traktowac. zawladna on calkiem moja psychika. czesto zycze mu smierci nienawidze go swojego zycia. mam tego dosyc lecz chyba nie mam sil by moc to zmienic....
co mi z takiego zycia boje sie kazdei minuty godziny dnia

Post edytowany przez Sueno6 - pkt.7 regulaminu

czesc  dam ci numer gg odp[isz najszybciej opowiem ci  a  tego drania zostaw  moj gg 38254304 odp[isz najszybciej

69

Hmm ja mialam DOKLADNIE to samo i dalej tkwie w tym zwiazku.. Dodatkowo ja mialam nieco gorsza sytuacje poniewaz moj mowil ze sobie cos zrobi jezeli go zostawie... Do rekoczynow co prawda teraz dochodzi bardzo zadko..
Radze Ci dobrze zakoncz to teraz, bo nigdy nie bedziesz szczesliwa. Nie odkladaj tego na pozniej. Z pewnoscia nie bedzie Ci latwiej. Ja do tej pory zaluje ze nie zrobilam tego wczesniej, bo teraz jest juz za pozno, albo ja jestem jakas inna bo poprostu nie potrafie tego zrobic.. A to ze pragniesz milosci jak wszyscy do nic zlego i napewno ja znajdziesz ale nie z tym facetem... To nierealne. Nigdy nie zapomnisz tego co Ci robil. Pomysl nad tym...

70

Kuźwa, przeczytałam wszystkie posty i mnie zatkało. W prawdzie autorka dawno temu pisała i ciekawe co u niej. Mogłaby napisać.

71

Dziewczyno ratuj się i uciekaj od tego padalca jak najdalej.
Jeśli on robi Ci takie numery teraz, to co będzie później.
Jeśli nie chcesz zmarnować sobie życia lub je stracić, to nie zastanawiaj się ani minuty dużej i uciekaj!!!
To jest PSYCHOPATA!!!

72

Zawsze możesz dać mi na miary na tego klienta to zniknie z twojego życia

73 Ostatnio edytowany przez PatKot (2014-05-19 11:12:35)

Hej niestety życie to nie bajka i tak rzeczy się zdarzają. U mnie była tak że byłam poniżana i zmuszana do seksu ręki na mnie nie podniósł, za to psychicznie byłam wykończona. Sex był dla mnie torturą. Mimo że jestem młoda osobą myślałam że to ten jedyne, przez niego myślałam że jestem nikim że nikogo se już nie znajdę. Namieszał mi w głowie. Jednak po trzech latach zdobyłam się na odwagę i zerwałam z nim. Byłam z siebie taka dumna, wiem że jest bardzo trudne zerwać z kimś kogo się bardzo kocha mimo że robi nam krzywdę. Pamiętam to jak dziś mimo że było to ponad rok temu i jak powiedziałam mu że to koniec że już nie daje rady to jak zaczął być milutki przeszła mi przez głowę myśl że może jednak dać mu szanse ale jednak szybko o tym zapomniałam i byłam twarda. Mam nadzieje że każda kobieta która jest w takiej sytuacji znajdzie w sobie siłę żeby powiedzieć stop. smile

74

zostaw typa, 
nie daj się , znajdź sobie porządniejszego smile

75

pyska001 napisał/a:

Czesc... jestem tu po raz pierwszy. troszke sie denerwuje bo nie wiem od czego zaczac.
mam 21lat. Od 4lat jestem w stalym zwiazku. Od 2 lat przebywamy razem za granica tu tez pracujemy i mieszkamy razem.
problemy zaczely sie jeszcze w polsce. nie chamowal sie w slowach...bylam wyzywana od najgorszych
bolalo mnie to i upokazalo ale staralam sie to lekcewazyc choc nie bylo to proste.
Teraz jest o wiele gorzej juz nie tylko nie chamuje sie w slowach ale doszlo rowniez do rekoczynow. wysmiewania i ponizania.
ciezko jest mi o tym pisac,to boli nie moge sobie z tym poradzic. jestem calkiem sama. przed znajomymj i rodzina udaje ze wszystko jest ok, ale to mnie juz wykancza. ukrywam siniaki po warstwa ubran. a jesli juz ktos je zauwazy zaesze znajdue jakas glupia wymowke. tak bym chciala z kims szczeze o tym porozmawiac. ja tak nie wiele potrzebuje...tylko milosci szacunku, by moc sie do kogos przytulic, by moc czuc sie bezpiecznie pragne milosci czy to cos zlego?
nienawidze siebie ze pozwalam dalej sie tak traktowac. zawladna on calkiem moja psychika. czesto zycze mu smierci nienawidze go swojego zycia. mam tego dosyc lecz chyba nie mam sil by moc to zmienic....
co mi z takiego zycia boje sie kazdei minuty godziny dnia

Post edytowany przez Sueno6 - pkt.7 regulaminu

Boisz się rozstania ? Dziewczyno zrozum to psychopata nikt inny . Odejdź od niego póki czas . Chcesz by twoje dzieci widziały jak Cię bije i poniża .? Weź wróć do kraju/póki możesz , a jak/zajdziesz w ciąże będziesz/miała/kolejny  pretekst by przy nim zostać .? Daj spokoj/odejdz poki czas !!!!!!

76

Przede wszystkim powiedz o tym komuś z bliskich i jak najszybciej od niego odejdź... Jesteś młoda i na pewno jeszcze ułożysz sobie życie i znajdziesz mężczyznę, który będzie cię szanował i na ciebie zasługiwał, a z tego co piszesz to ten facet już się nie zmieni, chyba, że na gorsze. Uciekaj z tego związku zanim będzie za późno...

Posty [ 66 do 77 z 77 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Moj chlopak zneca sie nade mna psychicznie i fizycznie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024