Najnowsza metoda to Cre Cap.
Dla zainteresowanych
67 2013-11-06 20:51:43 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2013-11-06 23:28:46)
Witam
z tego co czytam to są bardzo podzielone opinie na temat włosów clip in. Ja osobiście je używam juz od jakiegoś czasu i jak na razie nie narzekam. Na początku zanim nabrałam wprawe w zakładanie trwało to jakies 10 może 15 min a teraz to juz mniej jak 5 min. Włosy uzywam kilka lat i to codziennie i spinki wszystko ładnie trzymaj sie głowy. Dziewczyny pisały że włosy zsuwały się z głowy wiec jestem w szoku bo ja nie mam takiego doświadczenia z clipami, pewnie jest to zależne z jakiego sklepu kupowałyście. Moim zdaniem ta metoda ma same zalety a podstawowa to taka że nie niszczy moich włosów, dlatego swoje spokojnie zapuszczam i przy okazji uzywam włosów doczepianych. Ja nosze zestaw 140 gram i jest to wystarczająca gramatura dla mnie, bo kiedys jakies 2 lata temu kupiłam 220gram i bolała mnie głowa pod koniec dnia gdy je nosiłam wiec nie razdzę kupowac aż tak gęstych. Ostatni zestw kupiłam w sklepie internetowym ciemny brąz Angelina 55 cm 140 gram są po prostu boskie (adres sklepu gdyby któraś z was poszukiwała fajnych sprawdzonych włosów spam) KOCHAM włosy doczepiane w nich czuję sie naprawde atrakcyjniejsza to tak jakbym codziennie chodziła do fryzjera
Witam serdecznie czytalam niemal caly watek ale jest on dosc stary a wiadomo codziennie wychodzi cos nowego takze ponawiam temat..... Moim postanowieniem noworocznym jest zmiana calkowita wygladu chce przedluzyc wlosy ale NIE interesuja mnie clip on chce przedluzyc wlosy na tzw stale i chcialam zapytac jaka metoda jest najtrwalsza poniewaz pracuje na wyjazdach i nie chciala bym niespodzianek gdyby cos odpadlo co polecacie ???????????? moze sa tu jakies nowe uzytkowniczki swieze
ja miałam przedłużone metodą na keratynę ale bardzo mnie swędziała głowa (niestety, może podrażniać skórę lub wywoływać alergię) więc potem zmieniłam na tulejki - podobne do mikroringów ale mniejsze i nie metalowe.
bardzo gorąco wszystkim polecam. ja już tęsknię do moich długich włosów
ja mam właśnie włosy przedłużone keratyną, ale te miejsca mnie swędzą. Może nie tak strasznie, bo da się wytrzymać. Ale to znaczy, że to alergia ?? martwię się tym. Proszę o jakieś odpowiedzi, najlepiej na maila Megiiii654@op.pl
bardzo proszę
Megi a mozesz powiedziec jak sie sprawuja czy to pierwszy raz jak to ogolnie u ciebie wyglada ????? jak uzytkowanie itp a jak masz swieze to moga swedziec chwile bo to podobno ringi tez swedza chwile
Witam, ja noszę włosy słowiańskie jasny ciepły blond i regularnie je podciągam. W włosach słowiańskich naturalnych ekstra jest to, że po 2-3 miesiącach gdy Twoje naturalne odrosną - zdejmują je i odnawiają a potem ponownie zakładają i tak można nosić długo - oczywiście należy odpowiednio dbać. Więcej można poczytać tutaj - tam moja fryzjerska się zaopatrza we włosy Beauty for you
Mam nadzieję, że nieco wyjaśniłam i pomogłam - oczywiście możesz napisać prywatną wiadomość
Hej, koleżanka korzystała z oferty great lenghts i poleca.
Sama właśnie się zastanawiam i czytam fora, może ktoś jeszcze przedłużał włosy w GL?
Miałam wiele prób doczepiania włosów. Wydałam już kupę kasy.
Ostatnio przedłużałam włosy metodą kanapkową. Po 2 tygodniach użytkowania nie narzekam. Zobaczymy co będzie dalej.
Trzymajcie za mnie kciuki:)
Ja osobiście przedłużałam włosy metodą kreatynową. Kiedyś stosowałam ringi i w moim przypadku się nie sprawdziły. Metodę kreatynową zaproponowała mi moja koleżanka, która sama stosowała tą metodę. Posłuchałam jej rady i zrobiłam. Nie spodziewałam się takiego efektu, na prawdę włosy wyglądają świetnie! Ja przedłużałam w Great Lengths i na prawdę polecam! Na ich stronie jest mega dużo fajnych porad dotyczących pielęgnacji i metody kreatynowej greatlengths.pl. Więc jeśli się zastanawiasz, która metoda będzie najlepsza to dla mnie właśnie ta kreatynowa.
Warto się zainteresować tym tematem Włosy wyglądają dużo lepiej a nie jest to duży koszt
Ja robię ostatnio włoski w Warszawie w spam i muszę przyznać, że całkiem dobrze się trzymają, nie ma czegoś takiego, że się wyczesują czy coś. Robię metodą keratynową więc trzymają się ok 4 i pół miesiąca bo mi niestety bardzo wolno rosną włoski. Chodzę na podciąganie i nie ma konieczności dokładanie dużo nowych włosów, bo są w dobrym stanie. Dodam tylko, że to włosy słowiańskie i codziennie prostuje włoski.
Właśnie to chyba ważne żeby dobrać dobre spinki, ja znów miałam za mało, bo chyba z grube włosy miałam, teraz jak mam nowe to wszystko jest ok
78 2018-07-26 23:00:18 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-07-26 23:05:19)
Szczerze mowiac to ja kiedys kombinowalam ztakimi doczepianymi pasmami z rosmana, ale nie wiem jak wy- mialam ogromny problem z dobraniem odpowiedniego koloru (albo jeden byl za ciemny albo drugi za jasny) i ogolnie jakos mi sie to nie bardzo trzymalo na glowie teraz na wakacje przedluzylam u fryzjera (w poznaniu,SPAM) i jestem mile zaskoczona efektami. na pewno dobrze ejst znalezc salon, gdzie doczepiaja NATURALNE pasma wlosow, a nie jakies sztuczne. lepiej wydac troche wiecej kasy na zabieg, ale miec subtelny fajny rezultat).
79 2018-10-08 13:53:19 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-10-09 12:45:23)
Przede wszystkim nie należy oszczędzać, bo można się nabawić problemów. Znajoma ma naturalne włosy na taśmie i bardzo sobie chwali, przede wszystkim ze względu na to, jak się prezentują. Skąd jesteś? Może coś poleci jeśli chodzi o salon w okolicy, ale z tego co wiem to te włosy są od spam nie wiem czy słyszałaś Jeśli chcesz dam Ci kontakt do niej