ksztaltne kobiety kusza nawet w ubraniu ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » ksztaltne kobiety kusza nawet w ubraniu ?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 101 z 101 ]

66

Odp: ksztaltne kobiety kusza nawet w ubraniu ?

hahah, fairytale, zgadzam się z Toba ;D Duze piersi ok, jędrny tyłek jak najbardziej, ale zamiłowań do wielkich d... tez nie czaje wink ale każdy ma inny gust wink.

Zobacz podobne tematy :

67

mysza93 - ale ty akurat potrafisz kręcić pupką znakomicie tongue

68 Ostatnio edytowany przez mysza93 (2012-09-16 13:36:47)

Dzięki Jogurt, ale nie odpowiedziałeś na pytanie tongue

69

No jak dziewczyna jest chuda, niekształtna, i nie umie się poruszać...to sama sobie odpowiedz na pytanie...

70

Jogurt jak rozumiesz niekształtną? chodzi o nieproporcjonalność czy niesymetryczność?

71

Kobra99 napisał/a:
tommy88 napisał/a:

Ja tam lubię bardziej zgrabne sylwetki niż krągłe. Nie przepadam za figurą w stylu Kim Kardashian. Prędzej umówiłbym się z jakimś wieszakiem, bo to dla mnie jest bardziej kobiece, a poza tym zmieści się na mój motocykl big_smile. O grubaskach nie wspominam, bo to jest śmiech na sali i z łożka wygoniłbym szybciej niż by do niego wlazła tongue. Jest również dużo więcej tych moich wymagań, ale nie będę o tym lepiej pisał....

Wiem doskonale, że mam duże wymagania, ale taka to już męska natura.

Kazdy powód jest dobry ;D Grunt, żeby wybrać dziewczynę, która jest w stanie dzielić z Toba Twoje pasje wink Zawsze tez można kupić większy motocykl jeżeli zmieniłby Ci się gust na te bardziej przy kości wink. A ja tam jestem ciekawa Twoich innych wymagań wink

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła tongue.

Gust mi się nie zmieni, musi być drobna i już. Grube baby zakłucają aerodynamikę i można się do rowu wpier..... big_smile

Mysza, jak chcesz to yoghurt Cie nauczy kręcić big_smile. Wystarczy poprosić.

72 Ostatnio edytowany przez mysza93 (2012-09-16 14:47:14)

Tommy88 - ale ja umiem znakomicie kręcić, więc chyba nie muszę korzystać z pomocy Jogurta tongue Tylko tak spytałam czy jeśli jest drobniutka ale nie umie kręcić bioderkami to co z taką biedaczką? tongue

73 Ostatnio edytowany przez Kobra99 (2012-09-16 14:01:34)

tommy88, ale za to adrenalina większa, a o to chodzi w motocyklach wink

74

Glock napisał/a:
paulla777 napisał/a:

Nawiązuje tu do Brazylii, bo ostatnio widzialam program dokumentalny i w zyciu bym nie pomyslala, ze Brazylijki sa takie brzydkie i niezadbane. . .

tak jakby polki były piękne i zadbane, tyle juz powinnaś wiedzieć że to nie kwestia narodowości tylko kultury osobistej, byłaś kiedyś w Brazylii?

Alez oczywiscie, ze nie bylam i jakbys doczytal, to pisalam o programie dokumentalnym gdzie nie bylo modelek tylko zwykle babeczki Brazylijki na ulicach ..... Nie zobaczylam przez godzine ani jednej tak seksownej i pieknej, o ktorej tu mowicie, Zgodze sie z Toba, ze to nie kwestia narodowosci, a wlasnego podejscia do tych spraw, owszeeem .... Tylko mowiac tu o pieknych Brazylijkach czy tych goracych latino girl, to z tym sie nie zgadzam - niebpodoba mi sie wielka trzesaca galareta czy dwumetrowe biodra, a kolezanka wyzej dobrze napisala, ze te piekne latynoski sa zazwyczaj z mega tapeta na twarzy i przynajmniej dwoch zabiegach operacyjnych. Czyli bez szalu.... Mnie natomiast powala uroda Rosjanek - sa naprawde cudowne ( wiadomo nie kazde ), delikante, zmyslowe.... Sa gusta i gusciki wink W Rosji bylam wink

75

mysza93 napisał/a:

Jogurt jak rozumiesz niekształtną? chodzi o nieproporcjonalność czy niesymetryczność?

Jedno i drugie.

76

Kobra99 napisał/a:

hahah, fairytale, zgadzam się z Toba ;D Duze piersi ok, jędrny tyłek jak najbardziej, ale zamiłowań do wielkich d... tez nie czaje wink ale każdy ma inny gust wink.

To nie nam ma się podobać, tylko Panom wink

77

mysza93 napisał/a:

Tommy88 - ale ja umiem znakomicie kręcić tongue Tylko tak spytałam czy jeśli jest drobniutka ale nie umie kręcić bioderkami to co z taką biedaczką? tongue

A co ma byc? Czy to jakiś bezwzględny wymóg, że musi kręcić bioderkami? Dla mnie nie ma to znaczenia, ważne żeby to ona mnie kręciła wink.

78 Ostatnio edytowany przez fairytale (2012-09-16 15:30:56)

szanties napisał/a:
Kobra99 napisał/a:

To nie nam ma się podobać, tylko Panom wink

No wybacz, ale nie wstawie sobie silikonowego tylka tylko po to, abym zaimponowac jakimś maniakom analu i klepania po tylkach big_smile (bez obrazy dla panów lubiących większe pupy)

Grunt to dobrze czuć się we wlasnym ciele, a faceci to docenią wink  A zresztą są gusta i guściki - jednemu się podoba to, innemu tamto. Jestem pewna, że wielu facetów woli mniejsze pupy niż takie gigantyczne, chociaż fakt, spotkalam się z maniakami gigantycznych tyłków... Ale jeżeli wierzycie w to, że szczupla kobieta ma NATURALNY tylek wielkości tyłka slonia no to.. Nie mam pytań big_smile Nie ma takich ludzi, ktorzy mają w talii 50 cm, a w tylku 200. Są tylko w teledyskach, bo pit bull funduje im silikon big_smile Owszem, są panie o figurze klepsydry, ale nie takie skrajności jakie czasem widać w klipach czy zdjęciach.... No a zresztą sami zobaczcie, czy w Waszym otoczeniu są takie kobiety. Ja nigdy nie widziałam, aby szczupła kobieta  miała wielką talie, a do tego taki megaaaa wielki tyłek jak szafa i biust w rozmiarze F.

79

Przecież nikt ci nie mówi ,że masz sobie coś wstawiać, tylko dyskutujemy o tym co Panowie lubią ... wink

A nie o tobie , więc nie wiem skąd te głupie teksty wink

80

Jesli kobieta lubi siebie to i panowie bardziej ja beda lubic. smile
Przeciez nie trzeba od razu wywolywac wzwodu u 100% meskiej populacji ale mozna nadal byc pociagajaca majac braki tu i owdzie big_smile
Wydaje mi sie za faceci lubia zgrabne piersi. Nie koniecznie duze ale zgrabne. Sama nie widze nic zlego w ladnej miseczce rozmiaru B tongue
A reszta to roznie...jeden zwraca uwage na talie, inny na nogi, jeszcze inny na posladki. smile
Wydaje mi sie ze zgrabne posladki tez sa wazne...nie lubie jak kobiecie na tylku spodnie wisza.

81

paulla777 napisał/a:

Mnie natomiast powala uroda Rosjanek - sa naprawde cudowne ( wiadomo nie kazde ), delikante, zmyslowe.... Sa gusta i gusciki wink W Rosji bylam wink

co do Rosjanek to zgoda pod warunkiem, że nie mówimy o 'dupach nowo ruskich'

paulla777 napisał/a:

W Rosji bylam

a można spytać gdzie?, w naszej Rosji czy za Uralem?

82

Glock napisał/a:
paulla777 napisał/a:

Mnie natomiast powala uroda Rosjanek - sa naprawde cudowne ( wiadomo nie kazde ), delikante, zmyslowe.... Sa gusta i gusciki wink W Rosji bylam wink

co do Rosjanek to zgoda pod warunkiem, że nie mówimy o 'dupach nowo ruskich'

paulla777 napisał/a:

W Rosji bylam

a można spytać gdzie?, w naszej Rosji czy za Uralem?

Dokladnie, to w stolicy- w Moskwie:)

Co do wszystkich lubiących czekoladową galaretkę polecam klip Florida ' Turn Around '...ajc....

83

paulla777 napisał/a:

Dokladnie, to w stolicy- w Moskwie:)

??????? ????? ?????? big_smile

nie było mi jak dotąd dane ale w Pitrze byłem

84 Ostatnio edytowany przez szanties (2012-09-17 01:21:45)

.

85

Szanties - ta kropka to cała wypowiedź? wink Bardzo enigmatyczna  wink

86 Ostatnio edytowany przez szanties (2012-09-17 02:04:40)

Przemo77 napisał/a:

Szanties - ta kropka to cała wypowiedź? wink Bardzo enigmatyczna  wink

Nie, nie . Napisałam inną wiadomość, ale postanowiłam wysłać ją osobiście do admina , a kropeczka była jedynie edycją .

87

To prawda, laseczki z tego teledysku są bardzo apetyczne. Zauważ jednak, że poza dużym biustem i pupą mają szczupłe ciałka. Problem polega na tym, że nie każdemu "idzie w cycki". Sama jestem szczupła i nie zmieniłabym tego. Niestety, jak się tyje to nie tylko idzie w cycki i pupę ale i wszędzie. A to już nie wygląda tak fajnie. Te Panie mają po prostu szczęście, bo mają proporcje niemal idealne.

88

Dla mnie najseksowniejsze są średnie kobiety -- średni wzrost, średni biust, średni tyłek, takie normalne jakie można na ulicy spotkać. Kiedyś też robili badania -- wzięli twarze wielu, wielu kobiet (np. tysiąca) i zrobili z tego średnią i okazało się, że to była buzia, która podobała się największej ilości facetów.

Podniecanie się na widok kobiety chyba nie wygląda tak, że człowiek sobie wyobraża jak by to robił, ale raczej dzieje się to automatycznie, podświadomie, przynajmniej w pierwszej chwili, w pierwszym ułamku sekundy. Mignięcie obrazu ---> uderzenie adrenaliny.

Można to wytłumaczyć inaczej -- jak idziesz wzdłuż płotu i nagle zaszczeka wściekły pies z tym płotem, a Ty się tego nie spodziewasz, to dostajesz ataku adrenaliny zanim sobie zdołasz uświadomić co się dzieje. Nie jest tak, że sobie myślisz "O! Zły pies... może mnie ugryźć" i wtedy dopiero się stresujesz. Najpierw jest stres, a potem myślenie.

Pewnie na jednych facetów działają inne obrazy niż na innych.

89

Też widziałem ten teledysk i te dziewczyny - to znane fotomodelki, wybrane z dziesiątków tysięcy. Bardzo kształtne i ładne, choć bez tapety to kto wie jakie są.
Obejrzałem ze 2 razy i wszystko. Nie ma sensu zastanawiać nad tym, bo rzeczywistość jest zupełnie inna.
Nie wyglądam jak Leo di Caprio, nie mam uśmiechu Mela Gibsona, więc nie koncentruje wcale na Kim Kardashian czy jej podobnych. Dla mnie nieważne czy grubsza czy chudsza, bo każda ma coś w sobie - albo biust, albo promienny uśmiech, albo tajemnicze spojrzenie, albo fantastyczna linia szyji, albo bajeczne usta, albo nieziemskie nogi... Jest tego całkiem sporo wink
Najpiękniejsza kobieta moim skromnym zdaniem, to taka która jest zakochana. Emanuje wtedy kobiecością a jej oczy są lśniące. I to widać smile
Pozdrawiam.

90

Glock napisał/a:

Chyba "????????"...

91

wieloowocowy napisał/a:
Glock napisał/a:

Chyba "????????"...

w kwestii rosyjskiego nie będę się kłócił bo nie władam nim na tyle biegle żeby móc to zrobić ale na mojej pocztówce z Moskwy jest "???????"

92

A ta pocztówka to z czasów radzieckich?

93

wieloowocowy napisał/a:

A ta pocztówka to z czasów radzieckich?

2003

94

Spoko, w sumie czerwona też może być. Myślałem, że chodziło ci raczej o to, że Moskwa jest piękna. wink

95

Glock - polecam Moskwę. Jest piękna. Niestety nie bylo mi dane zostac tam dluzej, bo raptem cztery dni wink
Azeby sie trzymac tematu- sa gusta i gusciki wink Kochanego cialka nigdy za wiele, ale tez co za duzo, to nie zdrowo wink;);)

96

Remi napisał/a:

Też widziałem ten teledysk i te dziewczyny - to znane fotomodelki, wybrane z dziesiątków tysięcy. Bardzo kształtne i ładne, choć bez tapety to kto wie jakie są.
Obejrzałem ze 2 razy i wszystko. Nie ma sensu zastanawiać nad tym, bo rzeczywistość jest zupełnie inna.
Nie wyglądam jak Leo di Caprio, nie mam uśmiechu Mela Gibsona, więc nie koncentruje wcale na Kim Kardashian czy jej podobnych. Dla mnie nieważne czy grubsza czy chudsza, bo każda ma coś w sobie - albo biust, albo promienny uśmiech, albo tajemnicze spojrzenie, albo fantastyczna linia szyji, albo bajeczne usta, albo nieziemskie nogi... Jest tego całkiem sporo wink
Najpiękniejsza kobieta moim skromnym zdaniem, to taka która jest zakochana. Emanuje wtedy kobiecością a jej oczy są lśniące. I to widać smile
Pozdrawiam.

sorry ale kogo kręci ten pustaczek Kardashian. Przecież on jak udziela wywiadów to niemalże czuć z jej ust otchłań głupoty.

97

nihilista napisał/a:
Remi napisał/a:

Pozdrawiam.

sorry ale kogo kręci ten pustaczek Kardashian. Przecież on jak udziela wywiadów to niemalże czuć z jej ust otchłań głupoty.

Z ust mi to wyjelas....
Nasza polska Kim jest pani Natalie Siwiec...ech... obydwie stare, a glupie....

98

Dodam coś od siebie.
Moja dziewczyna jest szczupła ale ma szeroki bardzo kształtny okrąglutki tyłek, po prostu piękny. Za każdym razem jak ją widzę jak chodzi np w legginsach albo w zwykłych jeansach to aż mnie nosi z podniecenia i mam ochotę zrzucić z niej te rzeczy. Ona jest trochę nieśmiała a ja jej dodaję pewności siebie komplementując jej wdzięki

99

kobieta bez poduszeczek traci na kobiecości ;(

100

Chyba coś w tym jest.... Ja nie jestem szczupła, ani wysoka, wręcz przeciwnie - niska. Ale co do mojego siedzenia to nawet dziewczyny zwracają na nie uwagę smile Często słysze , że mój ty...ek jest eksrta, ja oczywiścnie nie widzę w nim nic specjalnego, ale wygodnie mi sie siedzi smile

Posty [ 66 do 101 z 101 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » ksztaltne kobiety kusza nawet w ubraniu ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024