Gdy po raz enty czytam "każdy facet..." to dziwi mnie to, że u mojego nie widze opisywanych objawów i zaczynam być podejrzliwa, że może on też tak robi, skoro KAŻDY szuka gołych bab na necie i ogląda się za innymi...
Ale mimo to, ufam mojemu facetowi. A jezeli spojrzy na gołą babą na necie to powiem szczerze, że wcale mnie to nie dziwi, skoro pełno gołych babek nawet na zwykłych stronach... Ale uważam, że on nie szuka ich specjalnie, bo wiem, że ja jestem dla niego najcudowniejsza i nie ma czasu na inne kobiety. A nawet jeżeli spotka jakąś ładną na ulicy to spojrzy i tyle. I koniec na tym!
Zresztą, ja na pewno nie pozwoliłabym aby moj facet jarał się innymi kobietami. Powód jest prosty: Ja staram sie dla mojego faceta, dobrze się ubieram, układam fryzurę i ogólnie staram się o to, aby byc dla niego piękna i seksowna. Nie robie tego po to, aby on komplementował inne tylko zwracał uwagę na mnie, bo co z tego, że inne moga być ładne? To mną ma się jarać, a nawet jeżeli mu sie jakaś inna podoba to powinien to przemilczeć a nie się tym szczycić ![]()
I naprawdę wierze w to, że jak facet kocha to nie będzie zawracał sobie głowy innymi. Faceci też mają jakiś rozum i uczucia i sądze że tym także się kierują a nie jedynie popędem seksualnym.
A jeżeli Panie się dziwią, że ich mężczyźni oglądają się za innymi... Po 1 inne kobiety prowokują. Nawet ja się czasem obejrze za jakaś kobietą, bo jednak golizna rzuca się w oczy. A po 2, skoro akceptujecie fakt, że Wasi faceci przy Was zwracają uwagę i mówią o innych kobietach, to nie dziwię się, że to robią. Widocznie nie boją się, że Was stracą przez swoje buractwo bo to akceptujecie.