Ciezkie Rozstanie- jak zyc dalej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Ciezkie Rozstanie- jak zyc dalej?

Strony Poprzednia 1 36 37 38

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,406 do 2,413 z 2,413 ]

2,406

Odp: Ciezkie Rozstanie- jak zyc dalej?

Szczerze współczuje twojej sytuacji chciałaś odbudowac rodzinę, poświęcić własną dumne a on się zachował jak zwykły cham i prostak. Nie pozostaje ci nic innego jak zapomnieć o nim choć wiem, że nie będzie to proste tym bardziej, że macie dziecko. Trzymam za ciebie kciuki:))

Zobacz podobne tematy :

2,407

Kaja pozwol sobie na emocje nie trzymaj ich w sobie. Wiem ze boli jak cholera. Niestety na uczucia zranione sercee najlepszym lekiem jest czas. Teraz przede wszystkim mysl o sobie i corce. Musisz stanac na nogi. Oczywiscie alimenty musisz doatac jak najszybciej. Uzmyslowilas sobie ze go nie chcesz i bardzo dobry to jest znak. Wszystko sie ulozy a ty Aslugujesz na kogos kto Was pokocha. Trzymaj sie i pis jkbys czegos potrzebowala i chciala sie wygadac. Pozdrawiam

2,408

Zrobiłam dziś moim zdaniem duży krok na przód. Znalazłam stronę którą polecono w jednym z kobiecych czasopism z poradami psychologa on - line i napisałam maila , opisałam mój problem, jestem ciekawa odpowiedzi, szukam cały  czas jakiegoś dobreg psychologa w moim mieście. Nie poradze sobie sama zerwać z tą znajomością i uporać się z bólem który codziennie mnie dotyka, kiedy on nie pisze i nie daje znaku . Mam nadzieję że w końcu zacznę być tą dziewczyną , która byłam zanim się to wszytko zaczęło.

2,409

Debby dobrze ze odważyłaś się skorzystać z pomocy psychologa. Jednak wizyta bezpośrednia jest lepsza od on-line. To jest znak że zaczynasz wychodzić z tego i chcesz już zmian. Całym sercem jestem z tobą i trzymam kciuki.

2,410

Dziękuje ci za wiarę:-) a jak u ciebie??

2,411

Hej . Dlugo mnie tu nie bylo. Jednak czas zaleczyl ranyi teraz jestem naprawde szczesliwa. Moj M bardzonie kocha i ja jego tez. Debby Kaja a co u Was??

2,412

Ojej dziewczyny ! Przypomniałam sobie o tym forum, jestem założycielką tego tematu a tu 64 strony ! Nie dam rady przeczytać wszystkich ale jeśli kogokolwiek to obchodzi to ja jestem bardzo szczęśliwa i na swoim rozstaniu 4 lata temu wiele się nauczyłam. Gdybym miała możliwość chętnie napisałabym poradnik o rozstaniach smile

2,413

Czesc dziewczyny dlugo mnie tu nie bylo?? Co tam u Was??? U mnie ok. Jestem szczęśliwa:) spokojna...

Posty [ 2,406 do 2,413 z 2,413 ]

Strony Poprzednia 1 36 37 38

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Ciezkie Rozstanie- jak zyc dalej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024