Samotnosc w Krakowie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotnosc w Krakowie

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 392 ]

131

Odp: Samotnosc w Krakowie

Cześć dziewczyny:)
To jak ustalamy nasze forumkowe spotkanie? Agnes proponuje po 10 i jestem ZA. Szkoda tak "gadać" na forum jak możemy się spotkać w realu:) Co Wy na to?

Zobacz podobne tematy :

132

Ja będę na pewno i przyciągnę ze sobą koleżankę, jeśli tylko będzie mogła:-)

133

Greta76 napisał/a:

Cześć dziewczyny:)
To jak ustalamy nasze forumkowe spotkanie? Agnes proponuje po 10 i jestem ZA. Szkoda tak "gadać" na forum jak możemy się spotkać w realu:) Co Wy na to?

Na dobra sprawę po 10 to zostaje 15 w sobotę bo później święta wink Ja jestem za wink

Greta76 napisał/a:

Szkoda tak "gadać" na forum jak możemy się spotkać w realu:)

No właśnie sie nie zgodzę  z Tobą wink Spotkać możemy się raz w miesiącu, albo raz na dwa miesiące a samotność to problem codzienności wink
Więc moze byłby on nieco mniejszy jakby dało sie pogadać każdego dnia. Krakowska net kafejka ledwo zipi big_smile

http://www.netkobiety.pl/t7834.html

134

Ja również śledzę termin:)

135

Hej:)
Tak czytam wasze posty i Wam zazdroszczę, że potraficie się tak zgrać... Ja już kilka razy próbowałam tutaj znaleźć kogoś do pogadania i nikt się nie odezwał...

136

ja się odzywam:)

137

No to chociaż jedna osoba zauważyła moją krótką odpowiedź..:) Coś nie mogę odnaleźć się na tym forum chociaż zaglądam tutaj nie pierwszy raz.

138

ja tez nie moglam,jest tyle wątkow i historii:) ale przyjazni i kontaktowi ludzie na szczescie.no,przynajmniej w wiekszosci;p choc to tez dopiero moje pierwsze kroki tutaj:) to opowiedz cos o sobie,co by bylo raźniej...:)

139

Jakby człowiek chciał zgłębic wszystkie tematy z forum to 24/7 mu nie wystarczy tongue Tak z trzy miesiące na bide trzeba tongue

Ja sama na początku chciałam przeczytać każdy watek, podziękowałam po drugim. Bywa że tematy zakładane całkiem niedawno maja wzięcie, a niektóre to i po 3 lata maja ciągłość wink Nie w każdym teacie da sie tez udzielać bo jak gadają "stare wygi' to bardzo cięzko się do nich dołączyć. Kółeczko wzajemnej adoracji rulez big_smile Zobaczycie wciągnie was tongue I to zdrowo tongue
Ja jestem od 8-16 zawsze tongue Szukac mnie w net kafejce Gomi tongue

140

Tak krótko i zwięzłowato smile : Mam 22 lata. Z zawodu jestem technikiem masażystą. Obecnie staram się o pracę w nowo powstajacym salonie urody w Krk. Od 2 lat jestem w związku. Interesuję się literaturą, podróżami (chociaż głównie podróżuje palcem po mapie:) ), lubię obejrzeć dobry film - nie koniecznie romantyczny... Nie wiem co więcej o sobie napisać....
a ty możesz napisać coś o sobie?

141

Bubuś napisał/a:

Jakby człowiek chciał zgłębic wszystkie tematy z forum to 24/7 mu nie wystarczy tongue Tak z trzy miesiące na bide trzeba tongue

Ja sama na początku chciałam przeczytać każdy watek, podziękowałam po drugim. Bywa że tematy zakładane całkiem niedawno maja wzięcie, a niektóre to i po 3 lata maja ciągłość wink Nie w każdym teacie da sie tez udzielać bo jak gadają "stare wygi' to bardzo cięzko się do nich dołączyć. Kółeczko wzajemnej adoracji rulez big_smile Zobaczycie wciągnie was tongue I to zdrowo tongue
Ja jestem od 8-16 zawsze tongue Szukac mnie w net kafejce Gomi tongue

Coś w tym jest.. Bardzo ciężko wkręcić się na to forum jak jest się nowym... Wydaje mi się, że są tutaj już pewne " grupy wzajemnej adoracji":) których nowe posty nie interesują:)

142

No to termin ustalony 15.12. Przyjdźcie wszystkie a przekonacie się jak jest fajnie:)
Przecież po coś został założony ten wątek.
Miłego weekendu.

143

Greta76 napisał/a:

No to termin ustalony 15.12. Przyjdźcie wszystkie a przekonacie się jak jest fajnie:)
Przecież po coś został założony ten wątek.
Miłego weekendu.

Godzina i miejsce to samo co ostatnio??:)

144

Nie, bo mamy iść na rynek na wino grzane:-)). Najwyżej później, jak zmarzniemy, to zasiądziemy gdzieś:-))

Czesc dziewczyny!

Trafilam tutaj do was z netkafejki i musze przyznac, ze bardzo milo jest zobaczyc, ze w tak duzym miescie jak Krakow, mozna znalezc przyjazne osoby.
Krakow to moje rodzinne miasto, ale zycie tak sie potoczylo, ze mnie wywialo za granice. Fajnie, ze organizujecie takie spotkania i probujecie sie troche zjednoczyc, ze tak powiem. Ja mieszkam teraz w takiej miescinie, gdzie wlasciwie nic sie nie dzieje i robic tez nie ma co. Tesknie za tym, ze jest w Krakowie tyle do roboty, ze wlasciwie nigdy sie nudzic nie mozna. Tutaj zajmie mi pol godziny przejscie z jednej strony miasta na druga, a i dobrych znajomych tez brakuje. Chyba troche zeszlam z tematu. Przepraszam, nie chcialam sie tutaj uzalac, co chcialam powiedziec to, ze bardzo podoba mi sie jak sie tutaj wspieracie i mam wrazenie, ze wyjda z tego dlugoletnie przyjaznie.

Bawcie sie dobrze smile

146

Beautiful Nightmare napisał/a:

Czesc dziewczyny!

Trafilam tutaj do was z netkafejki i musze przyznac, ze bardzo milo jest zobaczyc, ze w tak duzym miescie jak Krakow, mozna znalezc przyjazne osoby.
Krakow to moje rodzinne miasto, ale zycie tak sie potoczylo, ze mnie wywialo za granice. Fajnie, ze organizujecie takie spotkania i probujecie sie troche zjednoczyc, ze tak powiem. Ja mieszkam teraz w takiej miescinie, gdzie wlasciwie nic sie nie dzieje i robic tez nie ma co. Tesknie za tym, ze jest w Krakowie tyle do roboty, ze wlasciwie nigdy sie nudzic nie mozna. Tutaj zajmie mi pol godziny przejscie z jednej strony miasta na druga, a i dobrych znajomych tez brakuje. Chyba troche zeszlam z tematu. Przepraszam, nie chcialam sie tutaj uzalac, co chcialam powiedziec to, ze bardzo podoba mi sie jak sie tutaj wspieracie i mam wrazenie, ze wyjda z tego dlugoletnie przyjaznie.

Bawcie sie dobrze smile

Będziemy pić grzańca za Twoje zdrowie!
A jak tylko bedziesz w Krk, informjuj - zrobimy walne zgromadzenie nadzwyczajne big_smile

Bubuś napisał/a:
Beautiful Nightmare napisał/a:

Czesc dziewczyny!

Bawcie sie dobrze smile

Będziemy pić grzańca za Twoje zdrowie!
A jak tylko bedziesz w Krk, informjuj - zrobimy walne zgromadzenie nadzwyczajne big_smile

A dziekuje bardzo smile
Bawcie sie dobrze i na zdrowie smile

148

Cześć smile
czegoś takiego właśnie szukałam! i chyba znalazłam smile
Przyjmiecie mnie jeszcze do swojego grona?
Jestem studentką, w krakowie na obczyźnie  od ok roku, pochodze z podkarpacia, w wolnych chwilach czytam, szperam po internecie w poszukiwaniu przepisów na pyszności, lubie podrózować, ale cześniej "palcem po mapie", oglądając zdjęcia i marząc "co by było gdyby".
I jak nadaje sie do Waszej paczki? ;>

149

madzia4lena napisał/a:

Cześć smile
czegoś takiego właśnie szukałam! i chyba znalazłam smile
Przyjmiecie mnie jeszcze do swojego grona?
Jestem studentką, w krakowie na obczyźnie  od ok roku, pochodze z podkarpacia, w wolnych chwilach czytam, szperam po internecie w poszukiwaniu przepisów na pyszności, lubie podrózować, ale cześniej "palcem po mapie", oglądając zdjęcia i marząc "co by było gdyby".
I jak nadaje sie do Waszej paczki? ;>

Jasne ze sie nadajesz tongue
Co ci doskwiera? Brak przyjaciol do zabawy brak przyjaciolki do pogadania, brak pomysłów na spedzenie wolnego czasu czy jeszcze brak czegoś innego?
Ccesz pogadac o codzienności, zapraszam do net kafejki Krakowianek :
http://www.netkobiety.pl/t7834.html
lub net kafejki Gomi:

http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php? … 6&p=17

Mam nadzieję, że juz masz zarezerwowany 15.12.12 na forumkowe spotkanie, podobno przy grzańcu?? ::P
Buziak pozdrowaionka

150

Bubuś napisał/a:

Co ci doskwiera? Brak przyjaciol do zabawy brak przyjaciolki do pogadania, brak pomysłów na spedzenie wolnego czasu czy jeszcze brak czegoś innego?
Ccesz pogadac o codzienności, zapraszam do net kafejki Krakowianek :

Mam nadzieję, że juz masz zarezerwowany 15.12.12 na forumkowe spotkanie, podobno przy grzańcu?? ::P
Buziak pozdrowaionka

Tego co mi barkuje, to babskie wyjścia, na kawse, piwo, obalenie butelki wina i ponarzekanie na świat, lub oglądniecie jakiegos filmu;
przyjaciólki do pogadania, do wyjscia na basen, po prostu babskiego towarzystwa smile

151

madzia4lena napisał/a:

Tego co mi barkuje, to babskie wyjścia, na kawse, piwo, obalenie butelki wina i ponarzekanie na świat, lub oglądniecie jakiegos filmu;
przyjaciólki do pogadania, do wyjscia na basen, po prostu babskiego towarzystwa smile

No to w takim razie punkt zaczepienia masz. Teraz musisz upolowac ofiarę big_smile

Babskie wyjście bedzie 15.12 - musisz wytrzymać big_smile
Wino owszem, ale tylko słodkie big_smile Narzekania nie lubię, podobnie jak gadania o kosmetykach big_smile

Kino, jak najbardziej jestem za! Ale trzeba czekac na wypłatę bo dwa wyjścia do teatru w kończacym się miesiącu i karnet na siłownie to za duzo na mój portfel tongue

Na który basen nasz ochotę wyskoczyć? Ja raz w tygodniu pływam w Skawinie tongue Teraz sobie odpusciłam bo walczę z siłownią ale jak masz sprawdzone miejsce to chętnie pójdę - zastrzegam jednak że ja pływam, a nie mocze dupsko big_smile

152

15.12 juz zapisany w kalendarzu smile  a w godzinach, jest cos juz ustalone?

Jeśli wino tez tylko słodkie, pływam - początkująco, albo staram sie wynokwywac ćwiczenia tzw. aquaareobiku smile

153

madzia4lena napisał/a:

15.12 juz zapisany w kalendarzu smile  a w godzinach, jest cos juz ustalone?

Jeśli wino tez tylko słodkie, pływam - początkująco, albo staram sie wynokwywac ćwiczenia tzw. aquaareobiku smile

Ostatnio ponoć było cos koło 16, nie wiem jak rada starszych zdecyduje tongue

Do mnie aquaaerobik nie przemawia tongue
Ja jak nie czuję że się pocę to tak jakbym się nie ruszała big_smile

154

Bubuś napisał/a:

Do mnie aquaaerobik nie przemawia tongue
Ja jak nie czuję że się pocę to tak jakbym się nie ruszała big_smile

Ja tak pływać, pływac, pływać to dopiero sie ucze i nie mam kondycji, ale staram sie mocno wink

155 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2012-11-25 18:05:29)

dobrze ze zerknełam, wpisuje w kalendarz:)

156

Wiadomo cos o godzinie spotkania ? wink

157

Hej strasznie czuję się samotna mam faceta ale to nie to samo co babskie pogaduchy może znajdę tu jakąś przyjaciółkę taką na dobre i złe ?.

158

pewnie, ze znajdziesz:)

159

HEj!! Ja również czuje się czasami samotna i bardzo chętnie nawiązałabym nowe znajomości:) Właśnie przeczytałam wątek dotyczący Waszego spotkania w Krk, czy mogłabym się przyłączyć??;))

160

Nasze spotkanie zbliża się wielkimi krokami:)
Czy sobota 15.12. jest nadal aktualna i o której by było spotkanie?
Buziaki;)
Gosia

161

witam, ja rowniez nawiaze nowe kontakty. jestem z krakowa i chetnie spotkam sie pogadam z kims stad:) Czy ktos jeszcze poszukuje?

Pzdr

162

Stokrotka30 napisał/a:

witam, ja rowniez nawiaze nowe kontakty. jestem z krakowa i chetnie spotkam sie pogadam z kims stad:) Czy ktos jeszcze poszukuje?

Pzdr

Jasne, ze poszukujemy smile
Spotkanie forumkowe juz w sobote 15,12. Zapraszam serdecznie w imieniu krakowianek. Czas i miejsce jeszcze nie okreslone, ale mam nadzieje, ze panie, ktore juz sie znaja niebawem podrzuca godzine spotkania.:) Stokrotko, co mozesz o sobie powiedziec ??:) W której cześci Krakowa można CiĘ znaleźć? smile

163

Pech chce, że 15.12 muszę być w pracy. Wolne mam tylko niedziele.
Chyba, że przełożymy nasze spotkanie po świętach na 29.12.

164

kurdwanow... 15.12 niestety nie dam rady ale bede sparwdzac termin kolejnego spotkania

165 Ostatnio edytowany przez gcovalska (2012-12-08 14:24:24)

Cześć Dziewczyny !

Czy jest szansa, aby się do Was jeszcze przyłączyć?

Mam 22 lata, w Krakowie mieszkam od października (bo tutaj właśnie studiuję). Interesują mnie podróże, media, kultura, choć nie stronie od typowo babskich rzeczy, czyli moda lub kosmetyki. Z natury jestem introwertykiem, stąd chyba ciężko jest mi złapać od razu z kimś kontakt i generalnie otworzyć się przed ludźmi, których dopiero co poznaje.

Najbardziej brakuje mi "bratniej duszy". Chciałabym wiedzieć, że mogę z kimś pójść na herbatę, ciacho, zakupy, do kina czy na siłownie, a przy tym swobodnie pogadać o rzeczach poważnych i tych mniej poważnych smile

Miło byłoby kogoś takiego odnaleźć i mieć na miejscu smile

166

Dzien dobry!
Mam na imię Gośka, mam 36 lat i mieszkam w Krakowie i chętnię dołączę!
NIe mam znajomych bo jakoś tak wyszło że zawsze to byli znajomi mężczyzny z którym sie spotykałam a ja taki mały odludek jestem, ale chcę to zmienić i poznać nowych ludzi.
Pozdrawiam ciepło
Gośka

167

Cześć,
Można jeszcze dołączyc się do was kochane??

168

zapraszamy wszystkich:) w nastepna sobote mamy spotkanie:)

169

a jakieś szczegóły, co do spotkania ? miło byłoby znać czas i miejsce wink)

170

Dziewczyny,dzis juz wtorek! Jutro czekam na niesamowity dzien 12.12.12 - cos musi sie wydarzyc;D kopiuje pytanie - wiadomo cos konretnego? z niektorymi dziewczynami nie wymienialam jeszcze zadnych postów, witajcie smile

171

Witam wszystkie nowe kolezanki. Przepraszam, ze was tak zaniedbuje ale sporo spraw na glowie. Juz niebawem wroce do was krakowianki smile Dziewczynki co ze spotkaniem ??:) Wiadomo juz o ktorej godzinie ?

Jezeli nie pojawi sie zadna informacja to ja proponuje o 15,30 na rynku pod choinka swiateczna - najwieksza na rynku. Coz, ja jeszcze się z żadną z was nie widziałam więc nie chce nic narzucać, jednak panie zaznajomione milczą sad  Zapewne bede w szarym płaszczu i spódniczce, jedyne co to moze po biało niebieskiej czapce mnie rozpoznacie big_smile Innych cech charakterytycznych nie mam sad big_smile Nie jestem piekna blondynka rzucająca sie odrazu w oczy big_smile Przepraszam, że bez polskich znakow ale laptop mi nawala i polskie znaki działaja jak chcą sad

172

Ja proponuję przełożyć spotkanie na 22.12. bądź zaraz po świętach. W ten weekend jestem w pracy a Ela mi pisała, że jej rówież nie będzie na spotkaniu.

173

WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE!!!!

Właśnie rozmawiałam z Gretą 76 i fajnie by było gdyby ona lub ja była na takim spotkaniu wiec, dziękując za wszystkie maile i zapytania jakie wysyłacie do mnie

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA SPOTKANIE

29.12.2012 (SOBOTA) GODZ.15 ZBIÓRKA PRZED EMPIKIEM NA RYNKU W KRAKOWIE - ZNAK ROZPOZNAWCZY CZERWONY PARASOL!!!

Do zobaczenia i wszystkiego dobrego!

Pozdrawiam cieplo,
Ela

174

Hej! wink A może na spotkanie w najbliższą sobotę też znalazłyby się jakieś chętne osoby?? smile

175

Cześć Selena2010. Ja jestem chętna:)

176

jutro jak najbardziej ! smile Bo 29.12 to nie wiem czy nawet będę w Krakowie wink

177

To ja tęż wpadam!!

Mam nadzieję, że koleżanki się nie obrażą, że spotkanie bez nich się odbędzie, ale 29.12 całkiem mi nie pasuje, a jutrzejszy dzień od dawna mam zaklepany na spotkanie z forumkami z Krk smile. 15,30Pod choinką ? Z mojej strony nadal aktualne smile

178

A może być 16:00?? niesmialo zapytam..;p

179

Ok, niech będzie 16 ;P Mi nie robi różnicy. Zajrzę do was na max dwie godzinki, więc nie będę wam długo tyłka zawracać tongue

180

mi 16 również odpowiada wink

181

Dobra to mam nadzieje,że zdąże.. No,max 10-15 min później,ale to gdzieś dołączę:) oj,2 godz myślę że optymalnie,także Bubuś, będzie w sam raz;D a kto będzie mógł i 29, to spotkanie powtórzy. Być może będę mogła i wtedy poznać resztą. Czy któraś na aila mogłaby mi podesłać nr telefonu? w razie, gdybym się spóźniła te parę minutek...:)

182 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-14 21:27:31)

Justi poszedl mail do Ciebie z moim numerem smile Tak jak mowilam, ja bede na bank. Niebiesko biala czapka, jasna - kremowa kurtka. Zastanawiam sie co moge miec charakterystycznego zeby latwiej bylo, ale ja parasola nie mam big_smile W przednią kieszeń kurtki zazwyczaj mam wpiętą pomaranczową mp.3 big_smile

183

Dziolszki ja tez moge miec obsuwę z czasem sad Będę 16,15-16,30
Moj numer 884197300.

184

Dziewczyny a może umówmy się w takim razie na 16.30? wink nie będziecie musiały lecieć na złamanie karku;D a mi również bardziej będzie odpowiadać taka godzina;)

185

tak bardzo chciałam się z Wami spotkać, ale dopadła mnie choroba buu sad Miłego spotkania i liczę, że niedługo Was poznam dziewczyny ! wink

186

Za niedlugo o 20 sie spotkamy tongue Oficjalna wersja, dzis 16,30 na rynku. Maz mnie uswiadomil, ze przy choince może być tłum bo przecież jest kiermasz i może być jakiś koncert, więc może frontowe wejście do empiku będzie lepszym  rozwiązaniem??

Ja bedę w jasnej sportowej kurtce i bialo niebieskiej czapce, Moge ewentualnie transparent jakiś przygotowac big_smile Numer macie, dzwońcie big_smile

187

ok,to 16:30! oliwkowy plaszcz,biala czapka,kremowy,gruby szal wokol szyi;D

188

Cześć, to o 16.30 przy empiku? tak? smile

189

Justyna G. bardzo Ci dziekuje za maila. Bardzo dawno tutaj nie bylam na forum i musze przynac ze nie wiedzialam o spotkaniu. Postaram sie byc.

190 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-15 20:28:53)

lilou22 napisał/a:

Cześć, to o 16.30 przy empiku? tak? smile

tak, zapraszamy!!!

EDIT :

Dziekuje bardzo za mile spotkanie smile Nastepnym razem 29.12, albo na lyzwach - zgodnie z umowa tongue

Pozdrawiam

191

gcovalska napisał/a:

tak bardzo chciałam się z Wami spotkać, ale dopadła mnie choroba buu sad Miłego spotkania i liczę, że niedługo Was poznam dziewczyny ! wink

kuruj sie! i badz nastepnym razem,Krakowianki rodzime,okoliczne tudzież przybyłe okazało sie tak się zagadały, że żadna nie zauważyła kiedy uplynęly 2 godziny;D

192

Ledwo zdążyłam na "taksówkę" big_smile

193

Dzieki dziewczyny za mile spotkanie, 29.12 to raczej nie dam rady przyjechac, gdyz zapewne zostane jeszcze na ten czas w domu u rodzinki.

A na lyzwy to moze sie wybiore, bede Wam towarzyszyc, lecz obawiam sie ze pojezdzic to nie pojezdze gdyz nie mialam do tej pory stycznosci z lyzwami.

Pozdrawiam Was wszystkie smile

194 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2012-12-16 10:57:09)

Anula_25 napisał/a:

A na lyzwy to moze sie wybiore, bede Wam towarzyszyc, lecz obawiam sie ze pojezdzic to nie pojezdze gdyz nie mialam do tej pory stycznosci z lyzwami.
Pozdrawiam Was wszystkie smile

Zawsze musi byc ten pierwszy raz tongue

W dalszym ciagu namawiam Was goraco do zagladania cafejki krakowianek smile
http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=7834&p=5

EDIT:

Swoją droga dziewczeta naszly mnie pewne przemyślenia. Idąc na spotkanie zastanawialam sie kogo spotkam. Czytajac o waszaj niesmialości samotności itp. spodziewalam sie jakiś szarych myszek, a tu co? Piękne, mlode, inteligentne kobiety. Na dobra sprawę to ja najbardziej tam nie pasowalam bo dosc, ze stara (:D) to jeszcze mężatka, w butach do trekingu i sportowej kurtce i kłapiaca gebą na okrągło (zeby nie zapadala niezreczna cisza):D 

Wydaje mi sie, że latwiej wam/ nam/ im/ wszystkim zamknąć się w szufladce "Jestem niesmiala", niż zrobić krok do przodu.

Mowilyście, ze przed wyjściem na spotkanie zastanawialyście się "co ja robie", tylko Lidia stwierdzila "a co mi tam", moze wiec warto coraz cześciej podchodzic do nowych znajomosci na zasadzie "a co mi tam", niż szukać sobie usprawiedliwienia we "wmowionej niesmialości".
Pozdrawiam was serdecznie i zycze milej niedzieli.

Ps. Przepraszam za brak polskich znakow, ale awaria laptopa nadal nie zostala usunięta big_smile

195

Bubus, co Ty opowiadasz, ze nie pasowalas. Bylo super. A z tym wiekiem to chyba jednak wyglada na to ze ja w tym towarzystwie bylam najstarsza.

Co do jazdy na lyzwach no to fakt, musi byc kiedys ten pierwszy raz. Jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze wyjde z tego spotkania calo smile

Zycze Wam milej niedzieli papa

Posty [ 131 do 195 z 392 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotnosc w Krakowie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024