Cześć dziewczyny,
Co do jedzenia i używania składników wypowiadałam się na przestrzeni lat wielokrotnie, jestem specyficzna ale bez dziwolągostwa, grzechy popełniam bo smaczysko mocniejsze ode mnie
ostatnie moje badania wyszły bdb. oprócz cholesterolu, według naszych lekarzy jest wysoki, ale suma sumarum to w % frakcje jedne do drugich, są ok.
Pierwszymi dietetykami byli kapłani, wmawiali ludziom jaki rodzaj pożywienia jest dla nich najbardziej korzystny, jednocześnie utajniali prawdziwą wiedzę o odżywianiu. Wiedza ta była potrzebna kapłanom do tego by podtrzymywać swój mózg, swojego ducha, swój stan fizyczny a w konsekwencji większą od pozostałej ludności sprawność myśli. Proponowali ludziom uprawiać określone rośliny a sami spożywali zupełnie inne. Następowała potworna degradacja ludzkiej świadomości. Człowiek zaczął doświadczać chorób ducha i ciała itd itd........
Przez tysiąc lecia pisane były różne książki z poradami, co i jak należy spożywać by być zdrowym, ale w żadnej książce, żadnemu mędrcowi i wszystkim uczonym nie udało się w całej pełni wyjaśnić tego zagadnienia. Dowodem na to jest ciągle rosnąca liczba chorób ludzkiego ducha i ciała. Ileż to jest książek, poradników, mówiących jak leczyć choroby, istnieje medycyna, ciągle mówią że się doskonali, ale jednocześnie obserwujemy zwiększającą się liczbę chorych ludzi.
Tak więc co doskonali nauka medyczna ? ona doskonali choroby
Pomyślcie same, dlaczego cała masa zwierząt żyjących w naturalnych warunkach nie choruje, a człowiek, uważający się za wysoko rozwiniętą istotę, nijak nie może poradzić sobie z własnymi chorobami. Współczesnym lekarzom i Big Pharmom potrzebni są chorzy ludzie .......
Dziewczyny, jak czasem zaczynam gadać to muszą mnie upomnieć bym się zamknęła
gorzej z pisaniem, bo nie nadążam za myślami
W żaden sposób nie chciałam, ani nie jest moją intencją, by któraś z Was poczuła się dotknięta tym króciutkim tekstem ale przyznacie że innym odżywianiem można odwrócić chorobę, nie każdą, ale można.
Ostatnio słucham i stosuję też się do braci Rodzeń, jestem w okienku 16/8, samopoczucie perfekt, polecam, posłuchajcie, poczytajcie, to są lekarze, o czym mówią, i co ludzie wychodzący z chorób opisują.