Złota rączka, czyli mąż do wynajęcia?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Złota rączka, czyli mąż do wynajęcia??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Złota rączka, czyli mąż do wynajęcia??

Cześć. Jestem nowa na forum i chciałabym się dowiedzieć co sądzicie o coraz bardziej popularnych firmach wykonujących drobne prace w domu (wieszają obrazki, malują, robią porządki, itp...)?
Koleżanka zamówiła kilka usług i była bardzo zadowolona..
Korzystałyście z usług takich firm? Wiecie czy w każdym mieście są takie firmy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Złota rączka, czyli mąż do wynajęcia??

Myślę, że kiedy nie ma się normalnego faceta w domu, to można się skusić. Ale myślę, że każda kobieta posiadająca dwie sprawne ręce, mądrą główkę i dobrą organizację czasu jest w stanie sama sobie poradzić z takimi rzeczami. Nie róbmy z siebie słodkich idiotek, które do zmiany uszczelki w kranie lub pomalowania ściany potrzebują faceta.

Z firmami się nie spotakłam, mieszkam w sporym mieście, ale chyba nie ma tu popytu na takie usługi.

3

Może to i dobry pomysł dla pań, które nie potrafią sobie z takimi pracami poradzić. Jednak napewno jest to kosztowne a nie każdego stać. Ale ja mam podobne zdanie do Emilii. Teraz mężczyźni potrafią prać, gotowac czy prasować to my kobiety nauczymy się przybijać gwoździe wink A poza tym to zawsze znajdzie się jakiś życzliwy sąsiad, który pomoże.

4

Właśnie chodzi o to że faceta nie ma albo nie ma czasu.. A ja sama uszczelki nie wymienię a wiertarki nawet nie mam;)
Ja jestem z Poznania i jest jedna albo dwie takie firmy a np. w Warszawie co najmniej kilka.. Wystarczy wpisać w googlach np. złota rączka.
Co do sąsiadów to jest mały problem - zazdrosne żony, że u mnie coś może zrobić a u siebie w domu nie:) ale tacy już są faceci..

5

Jak potrzebujesz zlotej raczki z warszawy i okolic to ja jestem do uslug. Niedrogo.

6

Również mam zdanie podobne do Emilii. I tak na prawdę, trzeba być na prawdę nieporadnym, żeby nie umieć powiesić obrazu tongue Albo na tyle leniwym. Ogólnie nie korzystam ani raczej nie skorzystam z takich usług i nie są one tu popularne.

7

Jak zmienisz zdanie to daj znac.
Polecam sie.

8

Nie zmienię, nie dam znać, jestem złotą rączką sama dla siebie.
Ale nie wątpię, że komuś innemu potrzeba jest taka złota rączka.

9

"Mężowie do wynajęcia" - pełen zakres usług? smile To już zostańmy lepiej przy "złota rączka".

10

Witam, chciałbym polecić Wam usługi Złotej Rączki w Warszawie. Jeśli potrzebujecie skutecznej naprawy domowych usterek lub pomocy w remoncie, warto wybrać właśnie ich usługi. Świetni i skuteczni fachowcy oraz niskie ceny sprawiają, że zawsze mogę na nich liczyć.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Złota rączka, czyli mąż do wynajęcia??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023