Witajcie w środku tygodnia 
U mnie w nocy posypało i to porządnie śniegiem i znowu jest biało, pięknie i bajkowo 
BaChasiu pisałyśmy tu wielokrotnie o zakupach Shain, są bardzo przyzwoitej jakości.
Na Temu odzież jest identyczna, wszystko to samo co na Shain 
To juz nie jest ta sama chińszczyzna, co była na początku, kiedy chinczyki otwierały u nas sklepy.
Ja jestem z nich zadowolona i bardzo dobrze mi się je nosi.
A jak napisała Mysti takich kostiumów kąpielowych, jakie są na Shain nie widziałam nigdy i nigdzie 
Helen te sklepy, które wymieniłaś są dość drogie, a poza tym, kompletnie nie mój styl, są zbyt poważne, może jak będę starsza, ale teraz wolę inny styl.
Po za tym moja córka kupiła w takim sklepie sweterek, dała za niego 90 zł, po jednym praniu zmechacil się i zrobiła się szmata, tak więc po co przepłacać.
Zwroty w sklepach Shein i Temu są zupełnie za darmo i bezproblemowe, poprostu pakujesz towar, wkładasz do paczkomatu a za kilka dni masz zwrot kasy na koncie 
Ja często kupuję w systemie Klarna, czyli płatność za 30 dni i jeśli ccś zwrócę, nie muszę za to płacić 
Studia córki nas sporo kosztują, więc zwracam uwagę na ceny, a zresztą tak jak napisałam, nie mój styl, dlatego szukam ubrań tam, gdzie w moim stylu są 
Mysti tak to prawda z tymi pokojami, płaci się za pokój.
A Ty zadecydowałaś, gdzie pojedziesz w tym roku?
Co do Temu, to faktycznie przesyłki idą trochę dłużej, no i ta minimalna cea 60 zł też mnie trochę zniechęca, bo czasem chce coś pojedynczego kupić i potem musze dobierać.
Ale czasem w takich sytuacjach łączymy siły z córką i razem mamy ta wymagane kwotę 
Niki w zakupach przez internet też możesz przymierzyć zamówione ciuchy, a jeśli Ci coś nie pasuje, zwracasz i po sprawie.
Ja sobie taki system chwale, lepiej przymierza mi się ubrania w domu, niż w ciasnej przymierzalni, na szybko 
Pozdrawiam wszystkie Netki i życzę miłego dzionka