Makijaż permanentny warto zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Makijaż permanentny warto zrobić?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

66

Odp: Makijaż permanentny warto zrobić?

W makijażu permanentyn są wady i są zalety. Ja bym osobiście sie bałam robić taki makijaż.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-09-21 14:37:48)

agazwir45 napisał/a:

W makijażu permanentyn są wady i są zalety. Ja bym osobiście sie bałam robić taki makijaż.

Strach ma wielkie oczy, tak bynajmniej ja uważam. W sumie też miałam pewne obawy przed tego typu makijażem, ale oddałam się w ręce osoby, która potrafi wykonywać go bardzo profesjonalnie. Makijaż robiłam w salonie spam. Nie żałuję tej decyzji. Uwierzcie, że rano mam teraz dużo więcej czasu:)

68 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-10-30 11:15:56)

Oszczędność czasu to największy plus, zwłaszcza rano przed pracą. Od zawsze miałam jasne brwi, które w dodatku są bardzo nieregularne. Dopiero niedawno dowiedziałam się, że istnieje coś takiego. Szukam dobrej kosmetyczki, która wykonuje makijaż permanentny brwi w Łodzi. Czytałam opinie i dobre ma ten salon:nieregulaminowy link Może ktoś był i poleca?

69

Brwi warto zrobić permanentnie. Tylko tu tez trzeba dobrze trafic a to nie jest prostę bo można sobie krzywde zrobić

70

Brwi warto zrobić, ułatwiają trochę zycie rano. No i bez makijazu sie lepiej wyglada bo to rama dla twarzy

71

Iza30 napisał/a:

Brwi warto zrobić permanentnie. Tylko tu tez trzeba dobrze trafic a to nie jest prostę bo można sobie krzywde zrobić

Lala12 napisał/a:

Brwi warto zrobić, ułatwiają trochę zycie rano. No i bez makijazu sie lepiej wyglada bo to rama dla twarzy

Wczoraj w sklepie obsługiwała mnie pani z permanentnie pomalowanymi brwiami i zastanawiałam się kto jej zrobił taką krzywdę, bo wyglądała naprawdę źle. Prawdę mówiąc chyba jeszcze nie widziałam, by ktoś miał zrobione brwi w taki sposób, żebym mogła uznać, że dodają mu urody. Moim zdaniem nie warto i to zdecydowanie.

72 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-12-19 02:00:19)

Moja mama ma zrobiony permanentny brwi. Wygląda bardzo naturalnie.  Trzeba powtórzyć po dwóch latach, bo barwnik przez ten czas lekko się wymywa/płowieje.

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Makijaż permanentny warto zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024