Ile centymetrów was dzieli ;> - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ile centymetrów was dzieli ;>

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

66

Odp: Ile centymetrów was dzieli ;>
Elizabeth 98 napisał/a:

Nas dzieli 55cm. Ja mam 145cm, a on około 200cm.

I jak wam sie z tym zyje?

Ja mam 160 cm, a moj maz 179.

Zobacz podobne tematy :

67

Ja mierzę 178cm (oczywiście wzdłuż big_smile ), a mój mąż 203cm.

68

Ja mam 160 cm, mój partner 173 cm. Teraz uważam, że jest to bardzo wygodna różnica, ale na początku nie mogłam się przyzwyczaić - w czasach singielskich najczęściej spędzałam czas i miałam za osobę towarzyszącą przyjaciela o wzroście 197 cm, więc byłam przyzwyczajona do bycia krasnalem nawet w najwyższych szpilkach. ;p A tak na serio to uważam, że to nie ma znaczenia. smile

69

Wprawdzie nie mam partnerki, ale jak zobaczyłem ową liczbę 173 to mi się na serduszku cieplej zrobiło smile A tak na poważnie, to podziwiam pary, gdzie różnica wzrostu jest dośc duża, tak poiwedzmy powyżej 30, czy nawet 40 cm. Kurcze, trzeba się wtedy wspinać mocno na palce, żeby dać partnerowi buziaka.. Ciekawe, żę często bardzo niskie dziewczyny ciągnie do takich baaardzo wysokich..

70

Ja, wciąż mam 180 cm wzrostu, a moja połowica 167 cm.
Kochamy się. I to wystarcza. Choć niekiedy mówię jej, że kurdupelką jest. Pieszczotliwie, oczywiście. smile

71

bagienni_k napisał/a:

Wprawdzie nie mam partnerki, ale jak zobaczyłem ową liczbę 173 to mi się na serduszku cieplej zrobiło smile A tak na poważnie, to podziwiam pary, gdzie różnica wzrostu jest dośc duża, tak poiwedzmy powyżej 30, czy nawet 40 cm. Kurcze, trzeba się wtedy wspinać mocno na palce, żeby dać partnerowi buziaka.. Ciekawe, żę często bardzo niskie dziewczyny ciągnie do takich baaardzo wysokich..

Moj byly mial rowne 2 metry. To byla masakra haha

72

Jest ode mnie niższy o 6 cm. Ja 171, on 165. Do tego czasem chodzę w butach na obcasie, szpilkach itd, ale niezbyt wysokich. Życie bywa bardzo przewrotne, bo gdy go poznawałam to myślałam sobie, że facet ma mega pecha i raczej będzie miał ciężko kogoś znaleźć, a ja sama od zawsze gustowałam w facetach 190-200. Moja koleżanka podobnie - zawsze sporo randkowała z totalnymi facetami "koszykarzami", miała sporo relacji, związków i nie tylko, bo sporo imprezowała. Ale na koniec gdy się trochę uspokoiła znalazła faceta równego sobie lub niższego niewiele 1-2 cm, pobrali się i mają razem dzieci, są szczęśliwi.

Czasami jednak ludzie są mega dokuczliwi. Jeśli chodzi o mnie, to nikt mi nic nie powiedział, ale mój luby kilka razy dostał niezbyt miłe komentarze na temat wzrostu i tego jak wyglądamy razem od obcych ludzi, znajomych, a nawet rodziny. Ale mój facet ma mocną psychikę i nie daje sobie wejść na głowę smile

73

7 cm (ja 169, on 176) i to pierwszy tak niski facet, z jakim byłam (poprzednicy mieli około 184), więc ciężko mi się było na początku przyzwyczaić i często wspominałam, że jestem za wysoka dla niego. Ale nadrobił charakterem i posturą, bo jest dość postawny za to, więc mimo wzrostu nie czuję się przy nim "za duża". Dla niego różnica wzrostu idealna bo "można sobie bez problemu dawać buziaki" smile.

74

moja zona bardzo szybko osiagnela swoje 164 I byla najwyzsza w swojej klasie w podstawowce, nazywana zyrafa, mocno zmartwiona tym faktem, ale spotkalismy sie I ja z moimi 191 cm wyzwolilem ja z kompleksu

75

Mi trochę głupio by było gdyby moja pani była wyższa ode mnie czułym się nieswojo ale wiem że to nie jest najważniejsze ale patrząc w drugą stronę to np.moj brat ma 180cm wzrostu a jego dziewczyna 156 cm trochę to śmieszne jak musi stawać na palcach żeby się pocałować i wszyscy się śmiejemy że po wzrost w kolejce chyba nie stała ale im to nie przeszkadza i znam kilka takich par i  z reguły kobiety chyba wolą wyższych partnerów choć znam i wyjątki

76

Ja 169 cm, on 178 cm. smile

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ile centymetrów was dzieli ;>

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024