Hello-) dawno mnie tutaj nie bylo... A przyzwoitosc wymaga opisac co sie dalej dzieje-)
Jestem juz po rozwodzie, cholernie ciezko, szczegolnie w deszczowe, niedzielne poranki takie jak np.dzis...gdzie czlowiek budzi sie sam w pustym domu....
Odnosnie dziecka dogadane, widze synka regularnie, ale slabo dogadujemy sie odnosnie np. zamian lub wsparcia np. moja ex woli wziasc opiekunke niz napisac, czy moge miec synka ekstra dzien...
Napisac, bo nie chce z nia rozmawiac, wszystko ustalamy piszac...Przede wszystkim wszystkim dzieki za wsparcie, szczegolnie kilku aktywnym Paniom (jednak wyroznie pomaranczowa, wielokropek, liwia-)) i inne i inni-) ktore byly super w tym trudnym okresie. Teraz jest tez trudny, ale to tylko smutek i "zaloba" po czyms, co bylo czescia mojego swiata.... Dzieki
Teraz poradzcie, gdzie znalezc 2, madra i z klasa zone-)))
Ciezki czas, bo emocjonalnie na pewno jeszcze tego nie "przepracowales".
I nie ma jednej drogi.Kazdy ma swoj sposob.Sposob, by zyc.
Moj sposob na zycie :-)? - wsluchiwac sie w siebie,starac sie zrozumiec kim jestem i czerpac z tego garsciami, byc prawdziwa , robic swoje, a reszta...reszta przychodzi , krok po kroku.
Madra i z klasa zone ? Znajdziesz ja ! Bo jestes madry i z klasa.
To , ze tamta kobieta tego nie widziala ,to moze znaczyc , ze czeka gdzies ta, ktora to zobaczy??
Wierze.