Ja postanowiłam trochę teraz potestować, żeby odmienić nieco facetowi moje smaki ![]()
Najbardziej mi teraz podeszła woda perfumowana od Montale Paris - Chypre Fruite. Bardzo ciekawe nuty, bergamotka, róża, jaśmin, mech dębowy, owoce tropikalne, piżmo, paczula. Bardzo świeży zapach, trochę tropikalny
wszystkie od Escady, Pur blanca blush z avonu, mesmerize też tej samej firmy, wszystkie zapachy c- thru, z oriflame na przykład to Enigma, Amber Elixir, fajne są też perfumy STAR NATURE ale jest już problem z zdobyciem ich.zostały już wszędzie resztki praktycznie.jeszcze świetny zapach to DKNY te w kształcie wieżowca są obłędne i takie niespotykane. na pewno jeszcze Loliita Lampicka ma kapitalne zapachy, i są bardzo trwałe większość miałam.
jeszcze te z FM flamingo, muffin, black, ruby. baaaaaarzo ładna ta kolekcja a szczególnie te black są superowe- takiego zapachu to jeszcze nie spotkałam
1. Angel
2. Versace Crystail Noir
3. Ck in2u
Polecacie jakiś podkład, który nie zostawia plam na bluzkach? Czy jest takie cudo na rynku?
Paolka - tak, np zastygajacy podkład estee lauder double wear ![]()
1. Valentino Donna
2. Gucci guilty
3. Tom Ford Leather Ombre
4. Versace Eros (męskie ale ja używam i uwielbiam)
5. Dolce&gabbana number 3
6. Gucci Envy me
7. Rituals eau d'orient
Jestem zakochana w czerwonym Si GA, po prostu kocham!
Obecnie od dłuższego czasu używam Paco Rabanne Lady Million Empire - uwielbiam je za zapach, kwiatowe nuty i trwałość. Naprawdę polecam!
Hej. Ja uwielbiam Yves Saint Laurent Libre.
Jesus del Pozo - "Duende". Sama nazwa jest związana z Hiszpanią, flamenco i - podobno - oznacza sens życia. Niestety, mam już resztkę, bo chyba zaprzestano produkcji...
Obecnie Gucci Guilty, trafiłam na dobrą cenę, 50 ml tylko 250 zł.
Libre
Black Opium i Mugler Alien ![]()
Ostatnio mam ochotę na duszną tuberozę: Armani Prive - Rouge Malachite, L'Interdit Edp Rouge - Givenchy i kojącą lawendę: Obsessed Intense CK
Black Opium i Mugler Alien
Black Opium zdecydowanie za mocne. Alien ładny, ale tylko wieczorowo, żeby nie zabić otoczenia ![]()