326

Odp: Jakie są Wasze ulubione perfumy???

Ja postanowiłam trochę teraz potestować, żeby odmienić nieco facetowi moje smaki wink
Najbardziej mi teraz podeszła woda perfumowana od Montale Paris - Chypre Fruite. Bardzo ciekawe nuty, bergamotka, róża, jaśmin, mech dębowy, owoce tropikalne, piżmo, paczula. Bardzo świeży zapach, trochę tropikalny

Zobacz podobne tematy :

327

wszystkie od Escady, Pur blanca blush z avonu, mesmerize też tej samej firmy, wszystkie zapachy c- thru, z oriflame na przykład to Enigma, Amber Elixir, fajne są też perfumy STAR NATURE ale jest już problem z zdobyciem ich.zostały już wszędzie resztki praktycznie.jeszcze świetny zapach to DKNY te w kształcie wieżowca są obłędne i takie niespotykane. na pewno jeszcze Loliita Lampicka ma kapitalne zapachy, i są bardzo trwałe większość miałam.

328

jeszcze te z FM flamingo, muffin, black, ruby. baaaaaarzo ładna ta kolekcja a szczególnie te black są superowe- takiego zapachu to jeszcze nie spotkałam

329

1. Angel
2. Versace Crystail Noir
3. Ck in2u

330

Polecacie jakiś podkład, który nie zostawia plam na bluzkach? Czy jest takie cudo na rynku?

331

Paolka - tak, np zastygajacy podkład estee lauder double wear smile

332

1. Valentino Donna
2. Gucci guilty
3. Tom Ford Leather Ombre
4. Versace Eros (męskie ale ja używam i uwielbiam)
5. Dolce&gabbana number 3
6. Gucci Envy me
7. Rituals eau d'orient

333

Jestem zakochana w czerwonym Si GA, po prostu kocham!

334

Obecnie od dłuższego czasu używam Paco Rabanne Lady Million Empire - uwielbiam je za zapach, kwiatowe nuty i trwałość. Naprawdę polecam!

335

Hej. Ja uwielbiam Yves Saint Laurent Libre.

336

Jesus del Pozo - "Duende". Sama nazwa jest związana z Hiszpanią, flamenco i - podobno - oznacza sens życia. Niestety, mam już resztkę, bo chyba zaprzestano produkcji...

337

Obecnie Gucci Guilty, trafiłam na dobrą cenę, 50 ml tylko 250 zł.

338

Libre

339

Black Opium i Mugler Alien smile

340

Ostatnio mam ochotę na duszną tuberozę: Armani Prive -  Rouge Malachite, L'Interdit Edp Rouge - Givenchy i kojącą lawendę: Obsessed Intense CK

341

Schnappy napisał/a:

Black Opium i Mugler Alien smile

Black Opium zdecydowanie za mocne. Alien ładny, ale tylko wieczorowo, żeby nie zabić otoczenia big_smile