U mnie zapachy różne w zależności od pory roku a przede wszystkim od nastroju
Na półce zawsze stoją 2 - 3 flakoniki, więc żeby nie zbankrutować poluję na promocje. Wczoraj kupiłam moje ulubione Lacoste Inspiration za 69,99 na promocji w Superpharm ![]()
witam super są Givenchy Absolutely i lubię Carolinę Herrerę są naprawdę super pozdrawiam ![]()
Christina Aguilera Inspire,
Escada Moon Sparkle ![]()
Baby Doll - YSL najpiekniejszee:)
Guerlain Champs Elysees i letnie zapachy Kenzo
c-thru pearl garden- poezja, moje ulubione
choco-chanel ,lancome
do moich ulubionych doszły jeszcze
Dokładnie night life by Esprit- summer edition
po prostu piękne
139 2010-07-27 17:04:28 Ostatnio edytowany przez Adescamento (2010-07-27 17:06:14)
Używam kilku perfum, ponieważ z czasem brakuje mi w nich tej nutki zapachu, która wcześniej mnie do nich przekonała. Miss Dior Cherie, Chanel Chance, Versace Bright Crystal, Cacharel Amor Amor.
Mężczyźnie polecam Dior Homme (Intense) oraz Armani Code.
140 2010-07-27 22:44:47 Ostatnio edytowany przez reflection (2010-07-27 22:46:15)
1. Lacoste, Touch of pink
2. DKNY, Be Delicious
3. Adidas, Fruithy Rhytm
4. Elizabeth Arden, Green tea
5. Paco Rabanne, Ultraviolet
To chyba moja najmocniejsza piątka ![]()
Jeśli chodzi o męskie zapachy, uwialbiam Calvin Klein Euphoria Men i Lacoste Red .
Moim zdecydowanym numerem jeden jest zapach Niny Ricci - Premier Jour. Te perfumy są zmysłowe, eleganckie, szalenie kobiece, u mnie przeznaczone na wyjątkowe okazje. Natomiast na co dzień służą mi 1881 Cerruti, Euphoria Calvina Kleina i od czasu do czasu Chance Chanel.
Euphoria Calvina Kleina
Rose Gianfranco Ferre
Issey Miyake Le Feu
Ubóstwiam Code Armaniego
Szkoda, że takie drogie ![]()
Moje ulubione perfumy to :
Lacoste - Touch of pink (szkoda, że takie drogie)
Adidas - Fruity rhythm
Avon - Perceive
C-Thru - Emerald
145 2010-08-01 16:40:42 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-08-01 16:41:14)
Moja kolekcja ulubionych zwiększyła się o Bruno Banani Pure Woman i Różową Lacostę ![]()
Moje ostatnio ukochane:

oraz:

CK in2U po prostu kocham!!;)
nu YSL:*,polecam koneserkom korzennych perfum!
Shiseido Zen
D&G La Roue de la Fortune
Chanel Mademoisele
Lancome Hypnose
Kalvin Klein Euphoria
Oriflame Amethyst Fatale ( działa na facetów - sprawdzone ) ![]()
Avon Rare Pearls
Boss Orange
Givenchy Absolutely Irresistible
To moje ulubione ![]()
Masumi Coty!
Mini PINK- Urlic de Varens
Kiedyś kupiła mi je mama, żeby zobaczyć, czy mi się spodobają. A ja z miejsca zakochałam się w tym słodkim, orientalnym zapachu
.
Szkoda tylko, że już chyba nigdzie nie można ich dostać ![]()
uwielbiam Tommy Girl - T. Hillfiger'a
mam słabość do tej marki jeśli chodzi o ciuchy, buty, torebki i perfumy
ja się uczepiłam FM 81 z nowej HOT collection, czyli z 30% zaperfumowaniem ![]()
Witam dziewczyny !
Mam całą szafkę zapachów ale zawsze wierna pozostanę:
Latem - Kalvin Clain Eternity Summer (obecnie mam wersje 2008 - wystarczy jeszcze na jeden sezon)
Zimą - Lancome Hypnose mmmm.....
Perfumy z AVONu:
Celebre
Incedessence
Little black dress.
Jennifer Lopez Still :-) jestem im wierna od kilku lat
157 2010-12-17 15:24:43 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-04-29 20:50:17)
Ja uwielbiam zapachy od Armaniego. Ostatnio szczególnie podoba mi się Code i Armani Mania. Troszkę w nie trzeba zainwestować ale się opłaca. W sprawdzonych sklepach internetowych bardziej opłaca się kupić markowe perfumy niż w takich drogeriach.
Black Pearls Elizabeth Taylor
Zapach z roku 1996. Kwiatowa, elegancka i ponadczasowa kompozycja. Wśród nut zapachowych przyprawy, drzewo sandałowe, gardenia, bez lilak, wanilia, brzoskwinia, róża, jaśmin, lilia wodna, bergamotka oraz lotos.
Jestem w nich zakochana od kilku lat. Moja miłość do Czarnych Pereł zaczęła się odkąd ciocia przywiozła mamie te perfumy z USA. W Polsce były one wówczas niedostępne. Zachwycił mnie nie tylko intrygujący zapach ale i flakonik- mieniąca się szmaragdowa i pozłacana zatyczka z mnóstwem małych kryształków-dziś już jej nie ma
Czasem podkradałam mamie kilka kropel, od kilku lat mam już swój prywatny flakonik
Nawet na noc używam kroplę na nadgarstek by uśpić się moim cudem.
Podobno to zapach dla dojrzałych kobiet, na zimne pory roku. Ja mam 21 lat, używam Czarnych Pereł całorocznie... W tych perfumach jest coś co pachnie epoką czarno-białego kina, wielkich dam i uroczych gentelmenów, bezczelnych luksusów. Nie wyobrażam sobie siebie w objęciach innego zapachu ![]()
moje ulubione zapachy:
lancome hypnose
Givenchy Very Irresistible
Guerlain Idylle
escada (obojętnie jaka
)
Versace Bright Crystal
Super jest loose no1 dla kobiet. Mniam :-)
Lancome Hypnose miałam rok temu. Był śliczny. Teraz gustuję w zapachach Pumy i D&G.
D&G - rose the one,
jeśli chodzi o wyżej wymienione DKNY Be Delicious, to choćbym nie wiem, z której strony na nie spojrzała i jak długo się do nich przekonywała, to mi się nie podobają. Z tym, że to był prezent, więc jakoś odżałowałam i cenę i to, że zajmują miejsce na toaletce
Obecnie przerzuciłam się na Christinę Aguilerę i (o dziwo!) jestem zadowolona. Zapach kompletnie nie w moim stylu, ale uwielbiam go ( masło maślane, wiem, ale nie potrafię tego inaczej wytłumaczyć
).
Ja szaleje za DOLCE & GABBANA- Rose the one !!
Nie ma lepszych ![]()
Również tak uważam.
Chociaż teraz używam Pumę Urban Motion. Nie należy do najtrwalszych, ale podoba mi się jej zapach.
A króliczka Playboya używałyście? ![]()
Ja nie używałam jeszcze i nie wiem czy się na nie zdecyduje. Używa ich połowa mojej klasy.. ![]()
A ja uwielbiam 'Rouge' Christiana Lacroix i różową Pumę...
I jeszcze jeden zapach - może pomożecie mi go zidentyfikować? ;D Jest dosyć popularny, taki bardzo kwiatowy i słodki, ale nie duszący i babciny. Taki jak kwiaty na łące latem albo w kwiaciarni. Zdecydowanie różowy. Jakieś propozycje? ;D
"J'adore" Diora i "Notes" Celine Dion
Ja lubię z Oriflame GGold taką srebną
Ja uwielbiam CK Eternity ![]()
Oriflame Diamond Musk i Amethyst Fatale. W ostateczności C-thru.
Kiedyś z Avonu takie niebieskie które sie mieszało. Niezapomniany i niestety już niedostepny zapach:(
Co wy z tym banani?:P Ja to jak go czuje to mi się wymiotować chce, a moja mama tego w kółko używa, masakra ![]()
Ja obecnie uzywam Gucci Guilty
Zapach Gucci Guilty przeznaczony jest dla kobiety spontanicznej, odważnej i pełnej energii, która dobrze wie, czego chce i w każdej sytuacji wspaniale sobie poradzi. Kobieta Gucci Guilty jest odważna i seksowna, żyje pełnią życia i jest niebezpieczna - w szczególności dla męskich serc. Personifikuje zasadę "Do odważnych świat należy". Korzystając z tego zapachu może sporo narozrabiać, w razie czego winę zrzuci na...Gucci.
z oriflame uwielbiam zapach Sun i Sea
Odkryłam wczoraj cudowny zapach Valentino Absolu, te perfumy są już jakiś czas na rynku, wczoraj wąchałam je pierwszy raz, cudownie pachną, na pewno się na nie skusze;))
176 2011-01-18 11:31:58 Ostatnio edytowany przez talina (2011-01-18 14:13:13)
Moja ukochane:
-Gucci "Guilty"
-Armani "idole
-Cacharel "Scarlet"
-JPG "Ma dame"
atina napisał/a:Ostatnio Naomi Campbell "Cat deluxe"
lubię.
ale 'at night'
o
to tak jak ja
Zapach numer 1 - Puma Women, ta szara, pierwsza, której nigdzie nie ma
a jak już sie znajdzie na allegro to ceny szaleją. Może wiecie gdzie można ja zdobyć?
Albo może nacie jakis podobny miły, świeży zapach, którym zastapiłyście ten?
Crystal Noir, Versace
Witajacie moje drogie piękne kobiety musze prosic was o porade i pomoc w nadchodzacym pieknym dniu walentynkowym
chce zaskoczyc czyhms milym i przyjemnym moja partnerke i mam bardzo ciezki problem z dobraniem bardzo pieknego zestawu kosmetycznego interesuje mnie zakup jakiegos dobrego zestawu albo pojedynczego produktu ale jednej firmy gdzie znalazo by sie balsamy kremy jakies gadzety do kapieli perfumki i i nne potrzeby do kobiet. Pomuszcie mi a bede naprawde wdzieczny a i moje slonce napewno sie ucieszy
ewentualnie ale to juz nie ten dzial ale napisze co takiego zaskakujacego mozna zrobci na walentynki
pozdrawiam
182 2011-01-31 14:47:24 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-04-29 20:51:58)
Cool matrix - ja polecam np. Parisienne YSL, Lola Marca Jobsa czy Amor Amor -Cacharel (te ostatnie to idealny wybór akurat na to święto).Ja właśnie zamówiłam tam chłopakowi Armaniego Diamonds - do tego wybrałam krawat
Esprit horizon tak na codzień, a od święta j"adore:)
Kylie Minogue-Pink Sparkle.Mój ulubiony zapach z dodatkiem piżma.:)
JOOP All about Eve - w polskich perfumeriach niestety ich nie ma ![]()
Mam sporo ulubionych zapachów-obecnie moimi ulubionymi perfumami są Playboy play it sexy-zapach według mnie idelanie do mnie pasuje i jest taki jaki bardzo lubię ![]()
187 2011-02-25 23:11:58 Ostatnio edytowany przez Kobietka89 (2011-02-25 23:13:04)
Christian Dior JADORE
Calvin Klein Euphoria
ja uwielbiam glow by jlo.te pierwsze z serii glow.z tej serii ogolnie lubie jej zapachy.uzywalam juz love at first glow by jlo.a teraz blue glow by jlo.przepadam jeszcze za sunkissed glow by jlo,ale tylko je wachalam.poza ta seria dobre sa jej live.live lux,still,ktore juz wyszly z obiegu.nowe la glow by jlo sa bardzo ladne.a jednak do uzytku codziennego i zawsze te same to glow a takze kocham bruno bannani (fioletowe). I te dwie dla mnie sa niezastapione.pozdrawiam
Versace - Bright Cristal
Armani - Acqua di Gio, Sensi, Mania (z feromonami) Polecam!
Bruno Banani różowe
Uwielbiam pume wszystkie zapachy i bruno banani
Oraz Elizabeth Garden Green tea nie pogardze
Po rozstaniu z ex pokochalam perfumy o nazwie nomen omen Wolnosc po hiszp - "Liberte" Cacharel. Pachna jak dla mnie szczesciem i swoboda ![]()
Lubie tez Amor Amor - Cacharel, no i ostatnio C'est la Fete i C'est la Fete Patchouli - Christian Lacroix. Z ciezszych to rowniez Opium Yves Saint Laurent a ostatnio poluje na Belle de Opium YSL.
No i moj klasyk od kilku lat Black XS - Paco Rabanne.
Armani Code
193 2011-03-01 01:18:24 Ostatnio edytowany przez BlackOrchid (2011-03-01 01:18:37)
Ja kocham Giordani White Gold z Oriflame, piekne są <3
celine dion BELONG i PUR BLANCA z avon![]()
ja dostalam ostatnio od kuzynki perfumki victori becham takie różowe nie pamietam jaka nazwa i naprawde ladne, sa trwale.