Dla mnie nr 1 to Mexx Fly High:)
Perceive by Avon
68 2009-06-03 18:24:16 Ostatnio edytowany przez mylenne (2009-06-03 18:25:33)
skad wy macie pieniądze na takie dorgie perfumy nawiasem mówiąc:P ? wszystkie piszecie o firmowych perfumach po 200 złotych i więcej (no po mniej też:P) a nie wierze ze zadna z was nie używa podróbek Bi-Es za 30 zł....
a jeszcze nawiasem mówiąc co myślicie o zapachu Kylie Minogue i Kate Moss??
69 2009-06-03 22:06:36 Ostatnio edytowany przez mala_mi (2011-01-16 22:16:26)
...
ostatnio Delight Oriflame
a poza tym D&G Light blue...tyle że z FM.
na oryginał mnie nie stać.
Moim zdaniem perfumy FM są na prawdę dobre i trwałe.
Używam ich cały czas.
Teraz przerzuciłam się na zapach jeżynowy na lato w sam raz
Witam ja uwielbiam zapach CK Euphoria jest fantastyczny. Perfumeria annamaria.pl ma ja teraz w promocji.
A ja uwielbiam Yves Rocher. Są średnio trwałe, ale zapachy... mmm...
Najbardziej lubię bez i malinę. Nie wiem, jak one sie nazywają nawet. A na jesień wanilie przesłodką:)
Nie żałuję,że kupiłam oryginalne perfumki. Wystarczy naprawdę niewielka ilość ,a zapach trwa i trwa. Ostatnio mój pacjent mile mnie zaskoczył. Ale ten komplement zostawię tylko dla siebie.
Wiem,że są podróbki tańsze , ale parę razy kupiłam i nie byłam zadowolona. To była chanel maqumasell. Po pewnym czasie zaczęły mnie denerwować. Ostatnio u koleżanki spróbowałam oryginału i efekt całkiem odmienny.
A co sobie będę żałować. Nie piję , nie palę, więc 1 flakonik perfum , czemu nie.
Całkowicie się zgadzam
moje ulubione to Armani - Code - uwielbiam!
Tresor-moje ulubione
witch77 napisał/a:Nie żałuję,że kupiłam oryginalne perfumki. Wystarczy naprawdę niewielka ilość ,a zapach trwa i trwa. Ostatnio mój pacjent mile mnie zaskoczył. Ale ten komplement zostawię tylko dla siebie.
Wiem,że są podróbki tańsze , ale parę razy kupiłam i nie byłam zadowolona. To była chanel maqumasell. Po pewnym czasie zaczęły mnie denerwować. Ostatnio u koleżanki spróbowałam oryginału i efekt całkiem odmienny.
A co sobie będę żałować. Nie piję , nie palę, więc 1 flakonik perfum , czemu nie.
Całkowicie się zgadzam
moje ulubione to Armani - Code - uwielbiam!
Cieszę się, że nie tylko ja
są kuszące i uwodzicielskie - naprawdę niezwykły zapach ![]()
Ubóstawiam Ange ou Demon z Givenchy, wspaniałe perfumy na wieczór, eleganckie, nietuzinkowe ze słodką nutą..mmm
True Star Beyonce ![]()
Dolce & Gabbana Light blue
Angel
Lacoste - miałam już wszystkie i niwiem która jest najlepsza:P
Ostatnio jestem pod wrażeniem Burberry The Beat- jest wspaniały na lato: świeży, kwiatowy, energetyzujący. Wyróżnia się w tłumie.
A ja lubię Escada- Magnetism no i teraz ostatnio używam Kate Moss- Velvet hour
Ubóstawiam Ange ou Demon z Givenchy, wspaniałe perfumy na wieczór, eleganckie, nietuzinkowe ze słodką nutą..mmm
Mi się ten zapach też podoba, ale trochę się go boję - jaki jest na skórze? Czy zmienia się po kilku godzinach? Bo chyba właśnie nie jest to zapach na dzień, ale na jakieś wieczorne wyjście.
Dostałam wczoraj perfumy Shiseido Zen, a ponieważ zupełnie nie znam szukalam o nich w sieci i znalazłam taki oto opis: "Tym razem zapach odznacza się głęboką promienną zmysłowością, która przemienia się w świeżą nawoczesną słodycz, otulając woalem rozkoszy. Woda ma przywodzić na myśl radość, a dzięki unikalnej kompozycji antystresowej, opatentowanej przez Shiseido, także wprawiać w radosny stan"
brzmi bosko ![]()
Najnowsze Lacoste
Najnowsze Flora by Gucci
Większośc B. Spers - mają taki cudowny, slodki zapach
Dior Miss Cherie ![]()
Calvin Klein Euphoria.
Espirit Connect i Percive z Avonu ![]()
Jeśli Avon to jeszcze oczywiście PurBlanca:)
Hm. Drogie perfumy to namiastka luksusu prawda ?
Dlatego czasem warto sobie odłożyć pieniądze i kupić oryginał żeby czuć się jak gwiazda, a nie podróbke która niestety szybko wietrzeje.
Przynajmniej ja to tak postrzegam
Moje ulubione to:
1. Escada Incredible Me
2. Chanel No.5
Enigma- firmy Oriflame
Uwodzicielski zapach,który działa...oczywiście na mojego męża:)
Paco Rabanne black XS- bardzo podoba się facetom;)
w lecie uwielbiam Diesel Fuel for Life Unlimited, w zimie używam Calvin Klein Euphoria (klasyczna wersja), jestem od tych zapachów uzależniona, nie wyobrażam sobie, żebym mogła zamienić je na coś innego ![]()
Ewusiatko,przyznaję racje.Oryginał to oryginał ![]()
Kotoko ja też jestem uzależniona od Euphori Kleina ![]()
Sunflowers Elizabeth Arden - ubóstwiam od niedawna ^^
Mexx Pure Life
Puma Flowing
oraz kilka chyba mało firmowych, pachnących intensywną mieszanką waniliowo-kwiatową (Lacrosse blue, nawet nie wiem skąd mam i Night Impression)
poza tym lubię Gabrielę Sabatini (najstarszą wersję perfum, nie pamiętam nazwy)
a poza tym używam także perfum Avonu, wymieniałyście tutaj ich nazwy ![]()
92 2009-08-23 15:03:50 Ostatnio edytowany przez MortarChaos (2009-08-23 15:04:11)
For Ever
są cudowne ![]()
halloween-J. del Pozo
ostatnio zakochalam się w Kylie Minogue- Showtime... mmmm słodki na początku aż za bardzo a potem cudny....:)
Dior - J'adore. Uzywam od ladnych paru lat i nawet nie chce zmieniac, bo je uwielbiam.
96 2009-09-21 15:15:43 Ostatnio edytowany przez Kami90 (2009-09-21 15:17:38)
L'EAU PAR KENZO (piękny ogórkowy zapach)
a drugie to Amor Amor (takie czerwone-piękny kwiatowo owocowy zapach)
A no i Naomi Campbell Cat Delux ![]()
YSL Parisienne hm... są super:)))
Puma (te rozowe;) moj mezczyzna je uwielbia.
nie mam jednego ulubionego zapachu, wszystko zależy od pory roku, ale ostatnio spodobał mi się zapach YSL Parisienne, jest super :-)
1. PUMA FLOWER
2. HUGO BOSS XX (dla facetow rewelacyjna wersja XY)
moje ulubione to salvador dali Little Kiss Cherry, tylko sa cholernie drogie ale znalalazlam rozwiazanie.... bo moj facet nie moze zniesc tego ze wydaje ponad 200zl na JAKIES tam perfumy, ale okazalo sie robie teraz zakupy potajemnie
w wielu kobiecych czasopismach OneStep drukuje ogloszenia sprzedazowe m.in kosmetyki, perfumy, sam proces zamowienia jest prosciutki - wysylam SMS i rejestruje swoje dane, dostaje produkt ok 3 dni, ale i wczesniej... niskie koszty przesylki i takie tam, ale wybralam adres firmy wiec moj narzeczony nawet nie wie kiedy kupuje i czy kupuje aaa zaach jest
cwaniara hehe, polecam desperatkom ![]()
LA COSTE Toutch Of PINK
Puma rózowa - flowing bo jest jeszcze going tez jest super
oo tej pumie rozowej czesto slysze, wiele z was poleca
chyba czas zmieniac upodobania. Mimo wszystko do wygody sie juz przyzyczailam wiec z Onestepu raczej nie zrezygnuje ale moze jakies nowosci i ja ogarne
I ja sporo o Pumie różowej pozytywnych opinii słyszę. Tak się składa, że moja nowa współlokatorka używa tych perfum, więc będę miała okazję je przetestować
Z kolei ja najbardziej przepadam za Kate Moss. W któreś urodziny dostałam ten zapach na prezent, później znalazłam je w mega promocji w kokai.pl, no i jakoś tak minęło już trochę czasu gdy ich używam... Niesamowicie podoba mi się Velvet Hour, więc po co kombinować, no chyba, że z tą różową Pumą ![]()
baby doll -Yves Saint Laurent ! to najpiękniejszy, najbardziej tajemniczy i uwodzicielski zapach jaki znam - do tegomocno słodki a ja takie kocham
Davidoff, Cool Water Wave - na codzień.
Yves Rocher, Secrets d'Essences, Tendre Jasmin - na wieczór i wyjątkowe okazje ![]()
Ricci Ricci od Niny Ricci, Diamonds od Emporio Armaniego, Light Blue od D&G, a z Avonu kiedyś Wink, Far Away i Incadessence ![]()
Dior - J'adore. Uzywam od ladnych paru lat i nawet nie chce zmieniac, bo je uwielbiam.
Również uwielbiam ten zapach
.
Jeszcze "Diamonds" Armaniego i "Amor Amor" Cacharela.
moje ulubione to Comme une Evidence Yves Rocher
A moje City Glam Empoiro Armani
Dior - J'adore ![]()
Max Mara hmmm......uwielbiam
Hugo Boss. Jest najlepszy.
ja uwielbiam embrance z oriflame i wogóle wszystkie kosmetyki z tej firmy, lubię jeszcze celebre z avonu
Zawsze Puma - Flowing ale ostatnio zakochałam się w MissO Oriflame ![]()
Puma trochę zbyt słodka jak dla mnie
Kiedyś dostałam świetne perfumy Theorema Fendi. Strasznie mi podpasował ich zapach, ale później gdzieś zapodziała mi się buteleczka ![]()
Elizabeth Arden - Green Tea & Lotus, niestety niedostępne w Polsce (tata mi przywiózł z Trynidadu
)
kiedyś miałam też Green Tea Summer, a teraz używam zwykłej Green Tea.
Jak skończy mi się ta buteleczka to przymierzam się do Green Tea Exotic, choć niestety nigdzie nie są dostępne testery tego zapachu. ale chyba podejmę ryzyko, bo uwielbiam wszystkie Zielone Herbatki Ardenki ![]()
Moje ulubione perumy,Versace-crystal noir ,lacoste pink,armani code,kupuje w niemczech,uwazam ze sa tansze...rowniez sa promocje..
versace rózowe
rush
i
D&G light blue
122 2010-02-13 01:28:21 Ostatnio edytowany przez erica (2010-02-13 01:28:39)
na lato:
Gucci Rush 2
DKNY - be delicious
Giorgio Armani - IDOLE d'armani
celvin klein - euphoria blossom
Issey Miyake L'Eau D'ISSEY
na zimę:
Thierry Mugler ANGEL
Kenzo Jungle Elephant
Viktor & Rolf Flowerbomb
Calvin Klein Euphoria
Hallo!!Dziewczyny; jutro WAlENTYNKI!!!! pERFUMERIE cZekaja<
Gucci Flora <3
Zakochałam się ostatnio i przysięgam im miłość i wierność
hehe
amor - amor ; D
La~rive
Uwielbiam słodkie zapachy ![]()
In Bloom Reese Whiterspoon Avon. Wyjątkowo piekny, elegancki, kwiatowy zapach.
Passion Dance z Avonu
oraz od wielu lat zakochana jestem w Calvin Klein Euphoria ![]()
pomarańczowy i niebieski pleyboy ;-) kiedyś była puma ![]()
DONNA KARAN ? DKNY Be Delicious Women od dluzszego czasu poluje na promocje tego zapaszku i nic sensownego nie moge upolowac.
The One D&G
Omnia Green Jade Bvlgari
Ultraviolet Paco Rabanne
Ange ou Démon Le Secret Givenchy
Tych zapachow uzywam i naprawde bardzo mi sie podobaja.