Dzisiaj był po rzeczy...To Koniec chyba się zabiję
A dzieci to pies? Może pomyśl o nich chwilę chociaż
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Krwawiące serce
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzisiaj był po rzeczy...To Koniec chyba się zabiję
A dzieci to pies? Może pomyśl o nich chwilę chociaż
Tak odbiore sobie zycie,to wszystko tak boli serce mi rozrywa,nie wytrzymuje tego,i nie chce,poprostu nie chce,nie potrafie zyc bez niego,prosze zrozumnie to,smierc mi juz tylko pozostala
,smierc mi juz tylko pozostala
NIE - DZIECI CI POZOSTAŁY!
To za ich życie jesteś odpowiedzialna.
Rozumiem ból i cierpienie. Nie rozumiem jak można mieć w d... uczucia niewinnych istot, które na świat się nie pchały, które kochają bezwarunkowo i ufają. Co się z nimi stanie, gdy Ciebie zabraknie? Przytulny Dom Dziecka?
Nie, nie zrozumiem
akurat nie wierzę, abyś to zrobiła, jestes zdenerwowana, zdołowana, wali Ci sie świat, ale przecież sa dzieci, tak? nie bądź egoistką tylko dlatego że właśnie w ten egoistyczny sposób Cię potraktowano!
Czy wy tego nie rozumiecie?że NIE WYTRZYMUJE,brakuje mi powietrza,kocham moje dzieci,mojąmamę i tak bardzo ich przepraszam
Ja chyba wariuje naprawde,Boże zabierz mnie do siebie prosze
Czy wy tego nie rozumiecie?że NIE WYTRZYMUJE,brakuje mi powietrza,kocham moje dzieci,mojąmamę i tak bardzo ich przepraszam
Nie rozumiemy - jak się kogoś kocha to się go nie rani i nie krzywdzi. TY akurat powinnaś o tym wiedzieć najlepiej. Lepiej iść się upić i przepłakać całą noc.To akurat będzie czyn odwracalny
Nie mogę pić gdyż biorę leki na depresję,mnie zraniono tak bardzo że jest to nie do opisania,moja głowa zaraz expoduje wraz z klatka piersiowa.
Pragnę by ktoś mnie teraz przytulił tak bardzo tego potrzebuje ale nie mam bratniej duszy.
W takim razie idź do mamy, koleżanki, kogokolwiek i porozmawiaj. Wyduś z siebie to wszystko.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Krwawiące serce
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024