Krwawiące serce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 75 z 75 ]

66

Odp: Krwawiące serce
Werona28 napisał/a:

Dzisiaj był po rzeczy...To Koniec chyba się zabiję

A dzieci to pies? Może pomyśl o nich chwilę chociaż

Zobacz podobne tematy :

67

Tak odbiore sobie zycie,to wszystko tak boli serce mi rozrywa,nie wytrzymuje tego,i nie chce,poprostu nie chce,nie potrafie zyc bez niego,prosze zrozumnie to,smierc mi juz tylko pozostala

68 Ostatnio edytowany przez Anhedonia (2011-07-02 21:00:16)

Werona28 napisał/a:

,smierc mi juz tylko pozostala

NIE - DZIECI CI POZOSTAŁY!
To za ich życie jesteś odpowiedzialna.
Rozumiem ból i cierpienie. Nie rozumiem jak można mieć w d... uczucia niewinnych istot, które na świat się nie pchały, które kochają bezwarunkowo i ufają. Co się z nimi stanie, gdy Ciebie zabraknie? Przytulny Dom Dziecka?
Nie, nie zrozumiem

69

akurat nie wierzę, abyś to zrobiła, jestes zdenerwowana, zdołowana, wali Ci sie świat, ale przecież sa dzieci, tak? nie bądź egoistką tylko dlatego że właśnie w ten egoistyczny sposób Cię potraktowano!

70

Czy wy tego nie rozumiecie?że NIE WYTRZYMUJE,brakuje mi powietrza,kocham moje dzieci,mojąmamę i tak bardzo ich przepraszam

71

Ja chyba wariuje naprawde,Boże zabierz mnie do siebie prosze

72

Werona28 napisał/a:

Czy wy tego nie rozumiecie?że NIE WYTRZYMUJE,brakuje mi powietrza,kocham moje dzieci,mojąmamę i tak bardzo ich przepraszam

Nie rozumiemy - jak się kogoś kocha to się go nie rani i nie krzywdzi. TY akurat powinnaś o tym wiedzieć najlepiej. Lepiej iść się upić i przepłakać całą noc.To akurat będzie czyn odwracalny

73

Nie mogę pić gdyż biorę leki na depresję,mnie zraniono tak bardzo że jest to nie do opisania,moja głowa zaraz expoduje wraz z klatka piersiowa.
Pragnę by ktoś mnie teraz przytulił tak bardzo tego potrzebuje ale nie mam bratniej duszy.

74

W takim razie idź do mamy, koleżanki, kogokolwiek i porozmawiaj. Wyduś z siebie to wszystko.

Posty [ 66 do 75 z 75 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024