Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 … 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,576 do 3,640 z 7,269 ]

3,576

Odp: Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Moim zdaniem uprawianie seksu z ciężarną kobietą jest chore i niegodne człowieka ale to tylko moje zdanie. A Pan Brzydasek przynajmniej nie owija w bawełnę:)

Zobacz podobne tematy :

3,577 Ostatnio edytowany przez Marcjano (2014-09-25 21:11:50)

Za takie nieowijanie w bawełnę można w niektórych regionach zęby stracić. Za jeżdżenie po pijaku morda obita z miejsca. Jak debilowi życia swojego nie szkoda, to niech chociaż o innych pomyśli. Pijany kierowca zabił osobę z mojej rodziny, a jemu samemu nic się nie stało. Gość jeżdżący po pijaku jest zwykłym śmieciem nie szanującym życia innych.

3,578

Brzydasek napisał/a:
onTAKIsobie napisał/a:

nikt w internecie nie jest anonimowy. Chcesz się przekonać szmaciarzu?

A prosze bardzo smile korzystam z bezprzewodowego darmowego internetu, nie posiadanie własnego szkoda mi kasy smile
Nikt mi nic nie może zrobić.
Z tego wszystkiego aż mnie naszła ochota na kolejną wizyte w agencji, to chyba jestem jedynym gościem na tym forum co regularnie korzysta z usług prostytutek? smile

Ja bym się na Twoim miejsciu nie przyznawała głośno.
Ogier z.Koziej Wólki się znalazł smile

3,579

A czemu seks z ciezarna jest chory?

Ja osobiscie nie dotknelabym ciezarnej kijem nawet, ale nie uwazam, zeby uprawianie seksu z kobieta ciezarna bylo chore.

Dlatego zastanawiam sie jakie sa powody?

3,580

Marcjano napisał/a:

Za takie nieowijanie w bawełnę można w niektórych regionach zęby stracić. Za jeżdżenie po pijaku morda obita z miejsca. Jak debilowi życia swojego nie szkoda, to niech chociaż o innych pomyśli. Pijany kierowca zabił osobę z mojej rodziny, a jemu samemu nic się nie stało. Gość jeżdżący po pijaku jest zwykłym śmieciem nie szanującym życia innych.

Co ty wymyślasz! pierwsze słysze żeby ktoś pobił kierowce dlatego że jest pijany! gdzie ty mieszkasz!?
A nie pomyślałeś że może to nie była wina tego pijanego kierowcy? różnie mogło być.   

delfine napisał/a:

Witajcie.Skoro dogłębnie wiercimy w brzuchu facetom i prosty.....to moze jakis facet wypowie sie ,dlaczego od 8 mies ciazy,moj mąż mnie odpycha,zrobil to raz i nie zabiega,a to boli.Nie jestem okropnie gruba,mimo ciazy,zadbana i nawet atrakcyjna ale chyba juz nie dla niego.Przed ciaza robilismy to 3-5 razy w tyg ,potem w ciazy coraz mniej az nastal moment blokady.Jaki powod,brzuch?

A może by sie go tak o to spytać?

3,581 Ostatnio edytowany przez Marcjano (2014-09-25 21:53:23)

Brzydasek napisał/a:

Co ty wymyślasz! pierwsze słysze żeby ktoś pobił kierowce dlatego że jest pijany! gdzie ty mieszkasz!?
A nie pomyślałeś że może to nie była wina tego pijanego kierowcy? różnie mogło być.   
?

To gówno słyszałeś. Pijak za kierownicą powinien automatycznie dostawać strzał w łeb i do piachu, żeby innych ludzi swoim brakiem mózgu nie narażać. Wiem, że na zabitym dechami zadupiu to wszyscy pijacką mendę kryją jak jedzie nachlana, w cywilizowanych miejscach taką mendę się eliminuje.
Nie nie pomyślałem. Śledztwo prokuratorskie dowiodło jednoznacznie co za debil wjechał najebany na chodnik i zabił człowieka idącego po chodniku. Tylko co mi po tym śledztwie i winie, jak młody człowiek leży na cmentarzu, a pijacką świnię podatnicy utrzymują.

3,582

@Brzydasek
Ja bym pijanego kierowcę pobiła.

@Revenn
A czemu seks z ciężarną jest chory?

3,583

Brzydasek napisał/a:
Marcjano napisał/a:

delfine napisał/a:

Witajcie.Skoro dogłębnie wiercimy w brzuchu facetom i prosty.....to moze jakis facet wypowie sie ,dlaczego od 8 mies ciazy,moj mąż mnie odpycha,zrobil to raz i nie zabiega,a to boli.Nie jestem okropnie gruba,mimo ciazy,zadbana i nawet atrakcyjna ale chyba juz nie dla niego.Przed ciaza robilismy to 3-5 razy w tyg ,potem w ciazy coraz mniej az nastal moment blokady.Jaki powod,brzuch?

A może by sie go tak o to spytać?

Będąc idiotą nie rozumiesz że każdego można namierzyć, nawet jak masz internet z marsa.

3,584 Ostatnio edytowany przez Brzydasek (2014-09-25 22:23:52)

Marcjano napisał/a:
Brzydasek napisał/a:

?

To gówno słyszałeś. Pijak za kierownicą powinien automatycznie dostawać strzał w łeb i do piachu, żeby innych ludzi swoim brakiem mózgu nie narażać. Wiem, że na zabitym dechami zadupiu to wszyscy pijacką mendę kryją jak jedzie nachlana, w cywilizowanych miejscach taką mendę się eliminuje.
Nie nie pomyślałem. Śledztwo prokuratorskie dowiodło jednoznacznie co za debil wjechał najebany na chodnik i zabił człowieka idącego po chodniku. Tylko co mi po tym śledztwie i winie, jak młody człowiek leży na cmentarzu, a pijacką świnię podatnicy utrzymują.

Widze że masz skrajne poglądy, na temat pijanych kierowców, klientów prostytutek też nie lubisz! powiem ci że ja nie pije wiecej niż pól litra wódki, wiec aż tak pijany żeby wjechać na chodnik to na pewno nie jestem, pamiętam jak 2 tygodnie temu wychodziłem z wesela mojej siostry smile jak powoli szłem w kierunku mojego samochodu, wielu moich kolegów sie patrzyło, troche sie śmiali z tego, mówili że wariat jestem smile no ale żeby tam być jakoś przeciwko to nie, ogólnie taka weselna atmosfera, to u ciebie muszą być jakieś inne zwyczaje.

onTAKIsobie napisał/a:

Będąc idiotą nie rozumiesz że każdego można namierzyć, nawet jak masz internet z marsa.

Nie masz o niczym pojęcia, co mi niby namierzą? Ten Livebox do którego jestem podłączony, nie jest mój, łącze sie z nim bezprzewodowo, zresztą ten komputer co z niego korzystam, co prawda ja go kupiłem, no ale kto mi to udowodni ? niby w jaki sposób.
Kto tu jest idiotą?

3,585

Marcjano napisał/a:
Brzydasek napisał/a:

?

Szok jak można być takim idiotą, żeby sie napić i prowadzić..
A potem słyszymy że taki sk.....yn zabił kobietę w ciąży.

3,586

Brzydasek napisał/a:
Marcjano napisał/a:
Brzydasek napisał/a:

?

Widze że masz skrajne poglądy, na temat pijanych kierowców, klientów prostytutek też nie lubisz! powiem ci że ja nie pije wiecej niż pól litra wódki, wiec aż tak pijany żeby wjechać na chodnik to na pewno nie jestem, pamiętam jak 2 tygodnie temu wychodziłem z wesela mojej siostry smile jak powoli szłem w kierunku mojego samochodu, wielu moich kolegów sie patrzyło, troche sie śmiali z tego, mówili że wariat jestem smile no ale żeby tam być jakoś przeciwko to nie, ogólnie taka weselna atmosfera, to u ciebie muszą być jakieś inne zwyczaje.

Troll, nie ma innej opcji

3,587

powiem ci że ja nie pije wiecej niż pól litra wódki, wiec aż tak pijany żeby wjechać na chodnik to na pewno nie jestem, pamiętam jak 2 tygodnie temu wychodziłem z wesela mojej siostry smile jak powoli szłem w kierunku mojego samochodu, wielu moich kolegów sie patrzyło, troche sie śmiali z tego, mówili że wariat jestem smile no ale żeby tam być jakoś przeciwko to nie, ogólnie taka weselna atmosfera, to u ciebie muszą być jakieś inne zwyczaje.

Debilizmu nie usprawiedliwia fakt, że w okolicy są inni debile.

3,588

Vian napisał/a:

powiem ci że ja nie pije wiecej niż pól litra wódki, wiec aż tak pijany żeby wjechać na chodnik to na pewno nie jestem, pamiętam jak 2 tygodnie temu wychodziłem z wesela mojej siostry smile jak powoli szłem w kierunku mojego samochodu, wielu moich kolegów sie patrzyło, troche sie śmiali z tego, mówili że wariat jestem smile no ale żeby tam być jakoś przeciwko to nie, ogólnie taka weselna atmosfera, to u ciebie muszą być jakieś inne zwyczaje.

Debilizmu nie usprawiedliwia fakt, że w okolicy są inni debile.

Tylko pytanie, czy jak jest większość debili, to już jest normalność, czy nadal debilizm?

3,589

Nadal debilizm.

3,590

Marcjano napisał/a:

Chodziło mi o te prostytutki, a nie o jazdę po pijaku i chwalenie się tym na forum publicznym. Ale myślę że to jest rodzaj trolla. Bo nie ma się czym tutaj szczycić.

3,591

No chyba faktycznie jest to zwykły troll.

3,592 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-09-26 09:30:25)

Brzydasek napisał/a:

Niby w jaki sposób sie o tym dowiesz? kto ci o tym powie? zapewne będziesz żyła w błogiej nieświadomości do śmierci.

Jakos sie dowiem, nie martw sie.
Ty kiedys tez wpadniesz.. za jazde pod wplywem potencjalny morderco..

moniaCo napisał/a:
Gary napisał/a:

Valerie Tasso, była prostytutka, cytat z jej książki autobiograficznej:

Nie żałuję absolutnie niczego. Nawet więcej - gdybym musiała przeżyć te same
okoliczności, zachowywałabym się tak samo, bez cienia wątpliwości. Trochę mnie kosztuje to
wyznanie, a niektórym wyda się zaskakujące, ale chwile przeżyte w burdelu należą do
najlepszych w moim życiu, chociażby dlatego, że poznałam Giovanniego i odnalazłam tę
nową kobietę, którą teraz jestem. Czuję, że z każdym dniem zmieniam skórę, jak węże w
niektórych porach roku. Moja jest teraz lżejsza, delikatniejsza, odpowiednio gładsza i
bardziej wytrzymała na to, co mnie otacza.
I niech czytelnik się nie pomyli! Ta książka to nie jest mea culpa ani portret ofiary zbyt
niesprawiedliwego i karzącego przeznaczenia. Nie chcę niczego. Napisałam tę książkę dla
siebie. Chodzi tylko o egoistyczny gest.
Byłam zagubioną kobietą, owszem. Ale chciałam, w gruncie rzeczy, używać seksu jako
środka, który pozwoli mi odnaleźć to, czego wszyscy szukają: uznania, przyjemności,
szacunku dla siebie, a w końcu miłości i czułości. Czy jest w tym coś patologicznego?

No wow smile
Nic tylko córce, jak dorośnie interesik założyć.
A tatuś może być alfonsem big_smile

Dziwne, ze jeszcze nie prowadza rodzinnego biznesu...

3,593

niunia77 napisał/a:
Brzydasek napisał/a:

Niby w jaki sposób sie o tym dowiesz? kto ci o tym powie? zapewne będziesz żyła w błogiej nieświadomości do śmierci.

Ty kiedys tez wpadniesz.. za jazde pod wplywem potencjalny morderco..

moniaCo napisał/a:
Gary napisał/a:

Valerie Tasso, była prostytutka, cytat z jej książki autobiograficznej:

Nie żałuję absolutnie niczego. Nawet więcej - gdybym musiała przeżyć te same
okoliczności, zachowywałabym się tak samo, bez cienia wątpliwości. Trochę mnie kosztuje to
wyznanie, a niektórym wyda się zaskakujące, ale chwile przeżyte w burdelu należą do
najlepszych w moim życiu, chociażby dlatego, że poznałam Giovanniego i odnalazłam tę
nową kobietę, którą teraz jestem. Czuję, że z każdym dniem zmieniam skórę, jak węże w
niektórych porach roku. Moja jest teraz lżejsza, delikatniejsza, odpowiednio gładsza i
bardziej wytrzymała na to, co mnie otacza.
I niech czytelnik się nie pomyli! Ta książka to nie jest mea culpa ani portret ofiary zbyt
niesprawiedliwego i karzącego przeznaczenia. Nie chcę niczego. Napisałam tę książkę dla
siebie. Chodzi tylko o egoistyczny gest.
Byłam zagubioną kobietą, owszem. Ale chciałam, w gruncie rzeczy, używać seksu jako
środka, który pozwoli mi odnaleźć to, czego wszyscy szukają: uznania, przyjemności,
szacunku dla siebie, a w końcu miłości i czułości. Czy jest w tym coś patologicznego?

No wow smile
Nic tylko córce, jak dorośnie interesik założyć.
A tatuś może być alfonsem big_smile

Dziwne, ze jeszcze nie prowadza rodzinnego biznesu...

Myślę że za bardzo się posuwacie w swoich wnioskach, a to nie jest uczciwe. Warto przyhamować.

3,594 Ostatnio edytowany przez Gary (2014-09-26 10:53:37)

Myślę że za bardzo się posuwacie w swoich wnioskach, a to nie jest uczciwe. Warto przyhamować.

Cóż... niektóre koleżanki emocjonalnie podchodzą do prostytucji.

3,595

Gary napisał/a:

Prostytutka i sprzątaczka... Żadnej nie potępiam. Wolałbym aby była prostytutką, bo więcej zarobi, a na starość będzie miała mieszkania na wynajem, czyli stały przychód 5 tys na miesiąc.

Bo jak sie to czyta, to nie da sie inaczej zareagowac.

3,596 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2014-09-26 11:32:01)

Gary napisał/a:

Cóż... niektóre koleżanki emocjonalnie podchodzą do prostytucji.

W teorii to jesteś mocny Gary.
Poczekaj parę lat, zobaczysz ( oby nie) jaka.będzie Twoja reakcja, jak się dowiesz, ze córcia na.studiach.dorabia, oferujac swe wdzięki.
Może sam przez przypadek natkniesz się na jej fotki na Roksie np.
Wtedy zweryfikujesz swe poglądy.
Bo teraz to możemy sobie bajdurzyć.

No chyba, że od kołyski wychowujesz ją w kulcie mamony za wszelką cenę,  każdym kosztem, choćby miała dupy dawać.

3,597 Ostatnio edytowany przez Gary (2014-09-26 11:50:23)

moniaCo napisał/a:

W teorii to jesteś mocny Gary.
Poczekaj parę lat, zobaczysz ( oby nie) jaka.będzie Twoja reakcja, jak się dowiesz, ze córcia na.studiach.dorabia, oferujac swe wdzięki.

Tak, masz rację. Czasem myślimy,że w pewnej sytuacji życiowej będizemy się zachowywać tak-a-tak, a w rzeczywistości zupełnie inne są emocje i wtedy działamy zupełnie inaczej. Córka nie zajmuje się prostytucją, więc faktycznie nie wiem jak to będzie. Masz rację.

Jednak na podstawie tego co o sobie myślę i jak mnie życie ukształtowało to uważam, że każdy taki problem bym rozwiązał po ludzku. W przypadku córki, ktora się zaczęła prostytuować wymagałbym od niej zagłębienia się w temat zanim przekona się na własnej skórze jak to działa.

Na chwlę obecną mam tylko wiedzę teoretyczną. Jak wszyscy tutaj. O życiu klientów wiem od klientów. O życiu prostytutek wiem od prostytutek. Tak, to tylko teoria w mojej głowie.

niunia77 napisał/a:
Gary napisał/a:

Prostytutka i sprzątaczka... Żadnej nie potępiam. Wolałbym aby była prostytutką, bo więcej zarobi, a na starość będzie miała mieszkania na wynajem, czyli stały przychód 5 tys na miesiąc.

Jeśli do wyboru jest bycie prostytutką czy sprzątaczką, to lepiej być prostytutką. Najlepiej, aby była kierownikiem, menadżerem, specjalistą, lekarzem, miała własny biznes.

3,598

Gary napisał/a:

O życiu klientów wiem od klientów.

Chyba z autopsji ta wiedze posiadasz.

niunia77 napisał/a:
Gary napisał/a:

Jeśli do wyboru jest bycie prostytutką czy sprzątaczką, to lepiej być prostytutką.

Uwierz mi ze wolalabym sprzatac kocie gowna za 1000 zl niz zeby dotykali mnie tacy goscie jak Ty.

3,599

Gary napisał/a:

Jeśli do wyboru jest bycie prostytutką czy sprzątaczką, to lepiej być prostytutką. Najlepiej, aby była kierownikiem, menadżerem, specjalistą, lekarzem, miała własny biznes.

A ja bym wolał żeby była sprzątaczką.

Popieram wypowiedzi Niuni 77 i Marcjano w sprawie wyboru :sprzątaczka czy prostytutka?

3,601

Ja popieram Garego choc to jasne dla wszystkich.

Nie zawsze praca sprzataczki jest bardzo ciezka czy brudna ale w swiadomosci ludzi to jak pracownica sortowni smieci, ktos co nie potrafil znalezc nic innego. Co innego prostytutka bo coraz czesciej sa takie i szuka sie poza tym ze pieknych, ladnie ubranych i znajacych sie na fachu to inteligentnych za co placi sie odpowiedno wiecej.

Wam jednak ciagle stoi w glowie XIXwieczna wizja siedziacych tam grubych bab w brudnych halkach ktore wygladaly jakby tarzaly sie w rynsztoku na ulicy, typowe myslenie dla oderwanych od rzeczywistosci zaklamanaych swietoszkow hmm
Filozofia tu jest prosta - zgnoic kogos by na tym tle wypasc dobrze a ja stawiam ze to wy sami jestescie gorsi od tych kobiet i kazdego kogo nie lubie ani nie szanuje (jak menele, brudasy, politycy, przestepcy i podobne szambo).
Przyzwoici ludzie nie walcza tak zaciekle o cos co im nie szkodzi, podobnie z gejami i lesbijkami ktorych powszechnie pietnuja mimo ze to ich zycie, ich wybory oraz czesto trauma bo sami czuja sie zle nie badac 'normalni' wg "kato-patryjotow"

3,602

Strasznie dużo stawiasz. Strasznie dużo przypisujesz ludziom. Wróż jakiś? Radiesteta, czy inny bioenergoterapeuta?

3,603

peeter napisał/a:

Ja popieram Garego choc to jasne dla wszystkich.

Nie zawsze praca sprzataczki jest bardzo ciezka czy brudna ale w swiadomosci ludzi to jak pracownica sortowni smieci, ktos co nie potrafil znalezc nic innego. Co innego prostytutka bo coraz czesciej sa takie i szuka sie poza tym ze pieknych, ladnie ubranych i znajacych sie na fachu to inteligentnych za co placi sie odpowiedno wiecej.

Gdyby nie sprzataczki, pracownicy sortowni smieci idt. to potykalbys sie o sterte smieci jakie wytwarzasz i deptal po wlasnych odchodach, wiec daruj sobie..

3,604 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2014-09-26 13:47:53)

Ciekawe dlaczego gardzicie sprzątaczką, a wychwalacie prostytutkę.
Sami mówiliście, że żadna praca nie hańbi.

Swoją drogą ciekawe jak się czuje taki facet korzystający z usług prostytutek. Gdzieś tu na forum pisała jedna, jakie one mają podejście do swoich klientów.
Traktują ich jak frajerów do wydojenia kasy. I inna sprawa...oczywiste jest, że taka pani "gra". Wątpię aby jej achy i echy były prawdziwe. Dobry lubrykant i jazda, bo następny za drzwiami.

Hmm...chociaż po chwili zastanowienia myślę, że taki klient ma w nosie, co ta pani czuje lub nie. On tylko przyszedł "z krzyża spuścić". A cała reszta to zbędny dodatek.
Tak sobie myślę że Ci, którzy mając inne możliwości, świadomie korzystają z prostytutek to są ludzie, którzy "nie kochają się" a "kopulują".
Seks sprowadzony wyłącznie do pierwotnych instynktów.

3,605 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-09-26 13:52:31)

Dla rozluznienia atmosfery.
Kolezanka dzisiaj podsunela mi artykul, jak dwoch policjantow na sluzbie zjechalo na pobocze do ssaka lesnego. Jeden przesiadl sie do tylu, ssak zrobil mu dobrze, po czym zamienili sie i drugi wsiadl do tylu. Nagral to kierowca stojacy po drugiej stronie jezdni:).
Przeciez mogli sobie nawzajem zrobic dobrze i nie byloby afery. A tak to stali sie slawni, poleca z roboty i jeszcze kase stracili...

3,606

Ja bym nie chciała, żeby moja córka była prostytutką. Ani przyjaciółka choćby. Ja uważam, że moim obowiązkiem byłoby tak o nie zadbać, żeby żadna nie musiała się prostytuować. Ale nie chciałabym też równie mocno, żeby pracowały w jakiejkolwiek pracy, w której by były traktowane jak ściery do podłogi, nie ważne czy to sprzątaczka czy nauczycielka czy kto.

Gdybym w razie czego nie mogła im zapewnić takiego bytu, żeby nie musiały pracować w takich warunkach, to przede wszystkim wielki wstyd byłby dla mnie i wtedy z automatu uważam, że tracę prawo do mówienia, co mają robić. Nie uważam, żeby ktokolwiek miał prawo mówić "wykonuj upokarzającą pracę za psie pieniądze, bo ja nie chcę żebyś była prostytutką, bo ja tak wolę" i nie dawał żadnej alternatywy.

3,607 Ostatnio edytowany przez Gary (2014-09-26 14:00:34)

Praca sprzątaczki, pracownika sortowni śmieci -- to są bardzo wazne stanowiska, przecież to oczywiste. Ktoś musi to robić i robi to bo tak wybrał. Prostytutka to też zawód, robi to, bo tak wybrała.

3,608

Ja mam znajomego który jeździ śmieciarką (od lat). Niektórzy się z niego śmieją. Przestają się śmiać kiedy dowiadują się ile zarabia.

3,609

Marcjano napisał/a:

Ja mam znajomego który jeździ śmieciarką (od lat). Niektórzy się z niego śmieją. Przestają się śmiać kiedy dowiadują się ile zarabia.

Zgadza sie. Kierowca śmieciarki zarabia, pracownik sortowni juz nie. Rozumiem ze teraz jest konflikt sumienia i moralności. Ale pomijając juz dziewczyny, które z lenistwa się zajmują czym się zajmują, to rozumiem że gdyby wasza praca nie przynosiła wystarczających dochodów, wybrałybyście życie w nędzy i widok głodnych dzieci? Wiecie, w latach 80, a dokladnie tuż przed Stanem Wojennym z wycieczki do Berlina Zachodniego uciekła moja ciotka. Miała wtedy 18 lat. Zajęła się prostytucją. Kiedy po latach wróciła, przyjechała nowym sercem, miała juz swoją firmę budowlaną i polowa rodziny chciała jechac do niej do pracy. Nigdy nie wypierala sie tego co robiła.
Ja sam mam córki i nie wiem co bym poczuł i co zrobię jak się dowiem ze moja córka została by prostytutką. Obym miał wystarczająco siły aby ją przytulić. Ale nie będę jej ukladal zycia.

3,610

Gary napisał/a:

Praca sprzątaczki, pracownika sortowni śmieci -- to są bardzo wazne stanowiska, przecież to oczywiste. Ktoś musi to robić i robi to bo tak wybrał. Prostytutka to też zawód, robi to, bo tak wybrała.

Kontrowersyjna opinia; fakty są takie, że większość ludzi zajmuje się tym czym się zajmuje ''bo tak wyszło''.
Gdyby każdy wybierał jak chce, na świecie były by tylko gwiazdy rocka, modelki i kilka innych zawodów.

3,611

onTAKIsobie napisał/a:

Ale pomijając juz dziewczyny, które z lenistwa się zajmują czym się zajmują, to rozumiem że gdyby wasza praca nie przynosiła wystarczających dochodów, wybrałybyście życie w nędzy i widok głodnych dzieci?

Tak, wybralabym zycie w nedzy. Nie generalizujmy, z kazdej sytuacji jest wyjscie. Zarabianie cialem jest pojsciem na latwizne i droga na skroty.

3,612

OnTakisobie, to co napisałeś to chyba jedna z sensowniejszych wypowiedzi w.tym wątku.
Życie pisze różne scenariusze. Tyle o sobie wiemy, na ile nas sprawdzono.
Zawód prostytutki nie jest zawodem, o którym marzą dziewczynki,  zaplatając warkoczyki.
Niestety światem wciąż rządzą mężczyźni i ich żądze. Kobiety muszą się w tym męskim świecie odnaleźć. I jak stanie w obliczu głodu,  eksmisji z braku perspektyw ulegnie...i nawet nie musi zostać prostytutką,  ale ulegnie szantażowi...jak się ze mną prześpisz, to dam Ci tę pracę itp. Przykładów można mnożyć.
Więc nikt mi nigdy nie wmówi, że prostytucja to taki sam zawód jak każdy inny.
Poza nielicznymi wyjątkami,  kryją się za tym ludzka.krzywda i dramaty.

3,613

niunia77 napisał/a:
Brzydasek napisał/a:

Ty kiedys tez wpadniesz.. za jazde pod wplywem potencjalny morderco...

Prędzej twój chłopak cie zdradzi, o ile jeszcze tego nie zrobił, niż mnie policja złapie.

moniaCo napisał/a:

Swoją drogą ciekawe jak się czuje taki facet korzystający z usług prostytutek. Gdzieś tu na forum pisała jedna, jakie one mają podejście do swoich klientów.
Traktują ich jak frajerów do wydojenia kasy. I inna sprawa...oczywiste jest, że taka pani "gra". Wątpię aby jej achy i echy były prawdziwe. Dobry lubrykant i jazda, bo następny za drzwiami.

Widze tutaj za dużo negatywnych emocji, zawsze jak sie spotykam z prostytutkami to jest miła i sympatyczna atmosfera, można sobie pogadać co tam na Ukrainie słychać, ogólnie jest fajnie, nawet jak by to było udawane to co z tego? co mnie to niby obchodzi? ważne by była dobra zabawa smile
Jak wchodze do jakiego sklepu, coś tam kupie to też mnie "wydoją z kasy" no chyba że nic bym nic nie kupował, wtedy to mnie nie wydoją.:)

3,614 Ostatnio edytowany przez Revenn (2014-09-26 20:08:08)

Pitagroas ma racje, piszemy tutaj nie tylko o ludziach którzy są w związku i korzystają z usług prostytutek. Jak kiedyś pisałem nie wszyscy są modelami, niektóre osoby nie potrafią nikogo znaleździ przez brzydotę czy osobowość. Dlaczego mam ubliżać takim ludzią którzy przynajmniej mogą zobaczyć jak to jest, mają się do końca życia masturbować? Napewno większość osób nie chciała by ich córki były prostytutkami bo to jest niewdzięczna praca, często niebezpieczna i poniżająca, ale burdele były od zarania dziejów, i pewnie jeszcze długo będą.

3,615

Brzydasek napisał/a:
niunia77 napisał/a:
Brzydasek napisał/a:

Prędzej twój chłopak cie zdradzi, o ile jeszcze tego nie zrobił, niż mnie policja złapie.

Nie mierz innych swoja miara.
Na szczescie sa jeszcze mezczyzni, ktorzy nie mysla tylko jedna czescia ciala.
Jak bedzie mial to zrobic to i tak to zrobi. A ja nie bede robila nic wbrew sobie ze strachu ze mnie zdradzi.

3,616 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2014-09-26 20:18:23)

Brzydasek napisał/a:
niunia77 napisał/a:
Brzydasek napisał/a:

moniaCo napisał/a:

Widze tutaj za dużo negatywnych emocji, zawsze jak sie spotykam z prostytutkami to jest miła i sympatyczna atmosfera, można sobie pogadać co tam na Ukrainie słychać, ogólnie jest fajnie, nawet jak by to było udawane to co z tego? co mnie to niby obchodzi? ważne by była dobra zabawa smile
Jak wchodze do jakiego sklepu, coś tam kupie to też mnie "wydoją z kasy" no chyba że nic bym nic nie kupował, wtedy to mnie nie wydoją.:)

Jest miła bo jej za to płacisz. Nie miej złudzeń, że jest inaczej.
Zadowala Cie to? Wychodzisz od niej, a ona mówi do koleżanki: kolejny frajer!
Ale tak jak wcześniej pisałam: Ci co tylko kopulują, nigdy nie osiągną wyższego poziomu. Pojęcia nie masz chłopie co to chemia w łóżku.

3,617

niunia77 napisał/a:
onTAKIsobie napisał/a:

Ale pomijając juz dziewczyny, które z lenistwa się zajmują czym się zajmują, to rozumiem że gdyby wasza praca nie przynosiła wystarczających dochodów, wybrałybyście życie w nędzy i widok głodnych dzieci?

Tak, wybralabym zycie w nedzy. Nie generalizujmy, z kazdej sytuacji jest wyjscie. Zarabianie cialem jest pojsciem na latwizne i droga na skroty.

Nie chcę pisać jak kończą się takie scenariusze i chociaż nie znam żadnej takiej pani, to nie wiem czy to takie życie na łatwiznę. Raczej nie. Widocznie nie wiesz co to życie w nędzy, mając np. 300 na siebie i dzieci na miesiąc. Ja w takim przypadku bym się nie zastanawiał ale pewnie bym sam się za to zabrał, wiesz dlaczego? Bo dzieci zasadami nie nakarmię. A dzisiaj w Polsce jest tak, że niektóre dzieci mięso widzą na plakatach. Nie obraź się, ale teraz piszesz głupio.

3,618 Ostatnio edytowany przez Marcjano (2014-09-26 21:18:02)

Nie znam takich przypadków więc się nie wypowiem. Nie znam też żadnej osoby, której zła sytuacja materialna zmusiłaby do prostytucji. A jak znałem takie przypadki (bo znałem, niewiele ale jednak) to ta prostytucja (czy jak tam na to laski mówiły sponsoring) była wcale nie z powodu nędzy.
Uprzedzając pytania. Nie wiem co się z nimi dzieje dziś. Nie utrzymuję kontaktu.

3,619

moniaCo napisał/a:

Jest miła bo jej za to płacisz. Nie miej złudzeń, że jest inaczej.
Zadowala Cie to? Wychodzisz od niej, a ona mówi do koleżanki: kolejny frajer!

Jestem z tego zadowolony, rzadko kto sie do mnie uśmiecha, a tutaj za te 110zł to jest uśmiech przez całą godzine. 

moniaCo napisał/a:

Ale tak jak wcześniej pisałam: Ci co tylko kopulują, nigdy nie osiągną wyższego poziomu. Pojęcia nie masz chłopie co to chemia w łóżku.

Musi wystarczyć to co jest.

Marcjano napisał/a:

Nie znam takich przypadków więc się nie wypowiem. Nie znam też żadnej osoby, której zła sytuacja materialna zmusiłaby do prostytucji.

To ty jakoś mało zorientowany jesteś.

3,620

Brzydasek napisał/a:

To ty jakoś mało zorientowany jesteś.

Ewentualnie obracam się w innym środowisku. Nie pomyślałeś?

3,621

onTAKIsobie napisał/a:
niunia77 napisał/a:
onTAKIsobie napisał/a:

Nie chcę pisać jak kończą się takie scenariusze i chociaż nie znam żadnej takiej pani, to nie wiem czy to takie życie na łatwiznę. Raczej nie. Widocznie nie wiesz co to życie w nędzy, mając np. 300 na siebie i dzieci na miesiąc. Ja w takim przypadku bym się nie zastanawiał ale pewnie bym sam się za to zabrał, wiesz dlaczego? Bo dzieci zasadami nie nakarmię. A dzisiaj w Polsce jest tak, że niektóre dzieci mięso widzą na plakatach. Nie obraź się, ale teraz piszesz głupio.

Mialam taka sytuacje 2 razy w zyciu...i sie nie zdecydowalam....moj wybor...

3,622

Facetom łatwo o tym pisać, bo mimo wszystko dziwek męskich jest mniej. Nie ma sensu w ogóle zwracać uwagi na takie posty, bo to się nijak nie ma do rzeczywistości. Gdyby to jeszcze napisała kobieta która znalazła się w takiej sytuacji... ale facet. Daj spokój.

3,623

oldorando napisał/a:
onTAKIsobie napisał/a:
niunia77 napisał/a:

nie wiem czy aż takie.

3,624

onTAKIsobie napisał/a:
oldorando napisał/a:
onTAKIsobie napisał/a:

nie wiem czy aż takie.

Zdziwilbys sie- ale nie o tym jest ten watek...
Na te okolicznosc zwiedzilam takie przybytki, zrobilam wywiad, dla rozeznania w sytuacji....
I przekonano mnie, ze to idiotyczne rozwiazanie....i tyle- poradzilam sobie inaczej...

3,625

Ja dostawałam całe mnóstwo propozycji, głównie z racji dość specyficznego gustu seksualnego, od zupełnie niepoważnych po bardzo intratne i sie nie zdecydowałam, bo ja bardzo nie lubię jak ktoś mi mówi, co ja mam robić, rości sobie prawo do decydowania o mnie. Mnie się to po prostu kłóci z psychiką i cześć. Ale tak samo by się kłóciła praca, w której ktoś by się miał na mnie drzeć czy mną pomiatać.

3,626

Zobaczcie sobie ogłoszenia w necie: większość dziwek to siksy +/- 20 lat.Nie nędza je skłoniła do zawodu tylko chęć extra zarobku.

3,627 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-09-27 08:12:17)

Zgadza sie, to zabawa tak jak dla ich klientow, nie siedza w lancuchach w lochu czekajac na kolejnego oblecha ktore je okrutnie zmaltretuje wyzywajac sie jak zwierze, co sobie malowniczo wyobrazaja na podstawie porno czy kazan niedzielnych zebrani tutaj swieci.

Seks jest dla ludzi i taka forma bedzie istniec jako opcja dla singli czy seksoholikow - tych w zwiazku tez - obojetnie jak komus zal pieniedzy tam zostawionych bo tu wyjatkowo jasne
Jak nie wiadomo o co chodzi to o kase hmm (poza wstydem za swoja klodowatosc, znikoma fantazje, nieczulosc i nijakosc od ktorej on chce uciec - najlepiej na dobre, duszac sie w domu)

Od czasu do czasu wskazane i jako 'odswiezenie' by miec porownanie jak Gary napisal ze swa obecna a w sumie po to by zdecydowac czy nie wymienic ja na inna. Im czesciej musimy odpoczac od niej tym wiecej powodow by ja pozegnac na dobre. A nie o to chodzi by jak w hazardzie splukac sie do zera w swoim nalogu np slynny Kinsky wydawal ostatni grosz na seks czym oburzal piekna corke Nasstasje.
Oszukujecie sie ciagle co do zjawiska bo to jedynie kulturowo uwarunkowane i za pare lat nawet u nas w tym biednym glupim ciemnogrodzie prostytutka moze byc mniej wstydliwym zajeciem nim sprzatacz uliczny smile

Malo kto wie bo historii nie lubi (np za pamietanie o zbrodniach kk i katolicyzmu) za to lubi legendy - np o sw Mikolaju a tam jest fajny watek - nie w bajce o nim ale tym biskupie ktory stal sie z czasem "swiatowym pokemonem".
W rejonach Turcji gdzie dzialal uprawial charytatywnosc a jedna rzecz byla szczegolnie cenna - gdy podarowal pannom bez posagu niezla sumke ale nie wiedzialy kto im zostawil taki skarb.
Uchronil je jednak od wiekszej 'hanby' niz staropanienstwo bo powszechny zwyczaj byl taki ze
biedna panna na wydaniu musiala sie prostytuowac by nazbierac sensowna kwote, te zas ominal taki los, ktos powie czemu wlasnie one itp.
Musialy czy nie musialyby co wazne ze chcialy miec meza a dla tego celu zrobi sie duzo (przynajmniej dawniej niz dzis gdy mamy leniwe rozpieszczone lale) tak jak mezczyzna dla erotycznych uniesien bo to pomaga utrzymac szeroko rozumiane zdrowie, czego nie wiedza nieuki bo i skad hmm

3,628

A to ciekawe!
Podwójne standardy oraz brak zasad został rozszerzony - doszła jazda po pijaku. Czyli jak ktoś jest nieuczciwy w jednej dziedzinie, będzie taki i w innych.

3,629

chaber05 napisał/a:

A to ciekawe!
Podwójne standardy oraz brak zasad został rozszerzony - doszła jazda po pijaku. Czyli jak ktoś jest nieuczciwy w jednej dziedzinie, będzie taki i w innych.

To akurat jest oczywiste. Martwi mnie bardziej to, że każdy kto tak robi, jest absolutnie przekonany że wszyscy tak robią. A to nawet nie jest głupie.

3,630

pitagoras napisał/a:

Zobaczcie sobie ogłoszenia w necie: większość dziwek to siksy +/- 20 lat.Nie nędza je skłoniła do zawodu tylko chęć extra zarobku.

Przejrzałem własne miasto, tych "siks" na 40 ogłoszeń jest tylko trzy. Reszta to panie od 28 do 40. Losowo przejrzałem inne miasta i widzę to samo. Nie wiem dlaczego forsujesz nie prawdę. Nie analizuję co je skłoniło, ale odnoszę się do wpisu.

3,631

A gdzie sprawdzałeś? Bo ja sprawdziłem swoje miasto i pitagoras ma rację.

3,632

Jeśli miałbym tak na oko ocenić to w Warszawie 60% ogłoszeń jest od młodych siks +/- 20 lat a 40% od tych starszych.
W ogóle to w stolicy tych burdeli jest co nie miara, blok obok mam jedną agencję, a na samej dzielnicy kilka a co dopiero w centrum, widać że interes świetnie się kręci.

3,633

Marcjano napisał/a:

A gdzie sprawdzałeś? Bo ja sprawdziłem swoje miasto i pitagoras ma rację.

Np. Leszno. owe młode, na studiach w wieku 18-24 i jest ich sześć; na 38 ogłoszeń, średnia wielu to 30.
Np Wałbrzych, zaledwie 3, na 35; średnia wielu pań to również 30
I wielu innych miastach. W takim Wrocławiu owszem, jest więcej tzw. lolitek, ale tylko dlatego że ogłoszeń jest więcej, procentowo przeważają zdecydowanie panie w wielu do 26 do 40.
Naprawdę, nie róbcie mitów.

3,634

No dobrze. A ile z nich to kwestia dorobienia, a nie nędzy. Z nędzy mimo wszystko jest tam pewnie jakiś promil. Reszta liczy na łatwą dodatkową kasę.

3,635

Marcjano napisał/a:

No dobrze. A ile z nich to kwestia dorobienia, a nie nędzy. Z nędzy mimo wszystko jest tam pewnie jakiś promil. Reszta liczy na łatwą dodatkową kasę.

Tego nie wiem, a o rzeczach o których nie wiem, nie wypowiadam się. Takie generalizowanie bardzo często jest krzywdzące. Najczęściej. A ty masz pewność że jest tak jak piszesz? Znasz wszystkie owe Panie? Wiesz co się dzieje w ich życiu? Ja nie wiem.

3,636

Mowa o moim miescie to az musze sprawdzić, pojsc mozna tez pogadać choc wola chetnie zrobic numerek i pojsc wczesniej skoro klient juz "doszedł".
Co z tego ze mowi sie setkach relacji jak im leci w pracy, motywach wejscia w to jesli prawicowcy szukaja jednego wyjątku by oczernic caly zawod. Z takim podejsciem nadal bylby rasizm, plantacje z niewolnikami,  inkwizycja i caly ten syf ktory mam na szczescie za soba a funduje go ogolowi wlasnie banda swietoszkow yikes
Takich co nie rozumieją zycia, seksu tym bardziej i jaka frajde mozna z niego miec - nie wstydzac tego, swego ciala i nie myslac tylko o tym jak wydoic partnera dajac mu w zamian byle co - bo taka niestety po usunięciu pozorow jest filozofia konserwatywna, w niej nawet malzenstwo to tylko biznes (nazwiska, tytuly, majatki itp).

3,637

onTAKIsobie napisał/a:
Marcjano napisał/a:

Tego nie wiem, a o rzeczach o których nie wiem, nie wypowiadam się. Takie generalizowanie bardzo często jest krzywdzące. Najczęściej. A ty masz pewność że jest tak jak piszesz? Znasz wszystkie owe Panie? Wiesz co się dzieje w ich życiu? Ja nie wiem.

Otóż właśnie :-)
Pod przykrywką ślicznej wyluzowanej dziewczyny może się dziać wiele.
Aczkolwiek tak jak piszesz,  dla jednej to easy money, a dla drugiej dramat.

3,638 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-09-27 15:53:38)

onTAKIsobie napisał/a:
niunia77 napisał/a:
onTAKIsobie napisał/a:

Widzisz a ja mam wrazenie ze wlasnie Ty nie widziales biedy. Swego czasu moja mama zarabiala 500 zl i miala 4 dzieci, jadlam chleb z maslem. Bylo minelo. Zycie sie poukladalo, dzieci wyksztalcone, pracuja, wszyscy zdrowi.
Aktualnie pracuje w OPS i rozni ludzie przychodza. Czesto po pomoc, czasami zwyczajnie sie komus wygadac i pozalic. Kobiety zeby nakarmic dzieci zbieraja jagody, kasztany, jarzebine i wszystko inne co mozna sprzedac na skupach i zarobic. A przeciez moglyby zostac prostytutkami i problem pieniedzy bylby z glowy.
Tylko trzeba miec GODNOSC zeby sie nie szmacic.

3,639 Ostatnio edytowany przez onTAKIsobie (2014-09-27 16:26:59)

niunia77 napisał/a:
onTAKIsobie napisał/a:
niunia77 napisał/a:

Widzisz a ja mam wrazenie ze wlasnie Ty nie widziales biedy. Swego czasu moja mama zarabiala 500 zl i miala 4 dzieci, jadlam chleb z maslem. Bylo minelo. Zycie sie poukladalo, dzieci wyksztalcone, pracuja, wszyscy zdrowi.
Aktualnie pracuje w OPS i rozni ludzie przychodza. Czesto po pomoc, czasami zwyczajnie sie komus wygadac i pozalic. Kobiety zeby nakarmic dzieci zbieraja jagody, kasztany, jarzebine i wszystko inne co mozna sprzedac na skupach i zarobic. A przeciez moglyby zostac prostytutkami i problem pieniedzy bylby z glowy.
Tylko trzeba miec GODNOSC zeby sie nie szmacic.

Nie chce sie licytować. Jadłaś chleb z masłem? To dużo. Korzystałaś z jadłodajni dla bezdomnych? Nie sądzę. Oprócz owych 500 zapewne byly dokonane opłaty. U mnie na to zabrakło. Wiec wiem co to bieda. Mogłem pomarzyć co najwyżej o paru złotych na kilka dni. To bylo dawno, i się już nie powtórzy. Ty w takiej sytuacji może byś miała godność, ale godnością dzieci nie nakarmisz. Zapewne cos tam zarobią. I dobrze, ale pytanie czy kasztany, jagody można zbierać caly rok? Ano nie. Mam w grupie mojej córki dziewczynkę której rodzice zrzucają sie na to aby mogla iść do zerówki, na wycieczki itp itd. I twoim zdaniem ta córka będzie miała prawdziwy obraz świata?
Zresztą, to twoja opinia i taką miej. Ja będę dzieci karmił zawsze jedzeniem oraz zapewnial im wszystko co niezbędne. Ty w takiej sytuacji możesz karmić swoje godnością. A jeżeli trzeba sie zeszmacić? W zakładach pracy ludzie czesto są traktowani 100 razy gorzej niż prostytutki, i nie wiem czy można nazwać to godnością.

3,640

A ja mam pytanie:
Kto z obecnych w tym watku jest ortodoksyjnym katolikiem?
Kto z obecnych rezygnuje /niema seksu z powodu wiary?
Kto tu uwaza seks za " nieczysty", " obowiazek malzenski", i " na klode"?

Reka do gory!

(To na potrzeby petera)

Posty [ 3,576 do 3,640 z 7,269 ]

Strony Poprzednia 1 … 54 55 56 57 58 … 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024