Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 … 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,121 do 3,185 z 7,267 ]

3,121

Odp: Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich
Brzydasek napisał/a:
Nataluszek napisał/a:

Brzydasku, a jednak się już skrzywdziłeś.
Przestań patrzeć na kobiety przez pryzmat prostytutek, dla których tylko forsa się liczy. No i fajnie jakby wszyscy klienci byli super przystojni.

Głupoty gadasz, niby jak mam patrzeć? u mnie w okolicy to im bogatszy to ma ładniejszą żone, ci najbiedniejsi nie mają ich w ogóle, jak tak patrze co ty tutaj wypisujesz to tak mi sie zdaje jak byś ty nigdy nei wyszła z własnego domu, a wszystko co ty mówisz jest oparte na jakiś telewizyjnych serialach czy jakiś tam innych bajkach.

niunia77 napisał/a:

Nataluszku, niestety sa skrzywdzeni ale sami siebie skrzywdzili.
Latwiej jest napisac czy powiedziec ze chodze na dziwki, bo nie mam seksu, nie ma co robic, jestem brzydki, biedny, bogaty, mam za malego, kobiety sa zle, leca tylko na kase itd itd bla bla bla.
No przeciez trzeba sie wytlumaczyc przed samym soba i przed innymi. Tylko po co...?
Nie ma co przekonywac i umoralniac, przeciez oni maja swoja racje smile

Gdybym słuchał twoich rad to bym żył w cnocie do samej śmierci.

Jak bys posluchal pare rad madrych kobiet zamiast isc na latwizne to nie musial bys latac po burdelach.

Zobacz podobne tematy :

3,122 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-09-08 11:11:25)

Leniom, dobra gadka jak ma sie walory na ktore leca inni, to tak jak nasz slynny stoczniowiec za ktorego ludzie bili sie, szli do paki a ten zgarnal Nobla jakby jedyny walczyl z systemem pozniej chrzaniac ze pieniadze leza na ulicy.
Klasyczny przyklad Kaski z pelna faska hmm
Jak bogacz dziwi sie ze ktos spi pod mostem grzebie w smieciach niz zyc wygodnie jak on, no czemu ten czlowiek nie pojdzie kupic sobie wszystko niz zbiera byle skad i zebra???
To tez czysta pogarda dla czlowieka i ZERO zrozumienia jakie identycznie prezentujecie yikes
Ktos jesli powodzi mu sie w zyciu finansowo czy w milosci powinien byc pelny pokory bo taki stan nie musi trwac wiecznie, cos zlego moze zdarzyc sie w kazdej chwili i taki "wielki kozak" dolaczy nagle do grona tych obszczekiwanych i pogardzanych "nieudacznikow" ....

3,123 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-09-08 11:14:05)

Peeter, ja od dawna jestem osobą otyłą. Mimo to jestem w szczęśliwym związku.
Mój mąż był kiedyś narkomanem. Mimo to jest w szczęśliwym związku.
Moja znajoma jest nosicielką wirusa HIV. Mimo to jest w szczęśliwym związku.

Także sorry, tylko lenie, gbury, egoiści są sami.

Jest jeszcze jedna kategoria ludzi - ci, którzy mierzą zbyt wysoko.

3,124

Coz - wyjatek nie stanowi reguly bo ja pokaze mase tych co wygladaja lepiej czy maja czysta karte w zyciu a sa sami.
Robia wiele jak nasi koneserzy platnego seksu i nic z tego nie ma, kiedys w koncu trzeba powiedziec sobie pas i pomyslec co dalej robic jesli ma sie ochote dalej "zyc" - w cudzyslowiu bo brak bliskosci i seksu to powazny brak oraz ujma dla samooceny.
Kazdy widzi od swej strony problem a ja widze ze sa ludzie skazani jakby na porazke w zyciu w tej czy innej dziedzinie.

Walka z tym to jak ta nieudana za kazdym razem wszystkich bohaterow Oszukac przeznaczenie hmm
Jestem realista ale fatum jest i czesciowo moge je wytlumaczyc naukowo.
Jak o mnie chodzi szczesliwego zwiazku nie szukam u modelek i pieknosci, wiele przecietnych kobiet podoba mi sie tylko co z tego jesli interesuja ich masywni (bywa ze lekko otyly jest lepszy yikes) owlosieni na glowie goscie ktorzy niekoniecznie sa inteligentami ani nie grzesza kultura. To o czym pisze pare lat tutaj to niestety sa fakty niz moje fantazje i drwiny

3,125

Mi właśnie chodziło o to, że szczęśliwe związki to nie wyjątki. Wyjątkami są właśnie samotni ludzie.

3,126 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-09-08 11:40:00)

Takich super oczekiwan nie mam, ma byc udany a czy az szczesliwy to daleko nie wybiegam w przyszlosc jak koledzy z watku.
Sa tematy np jeden w dziale Samotnosc rozdety do granic to mozna dowiedziec sie czemu sa samotni a wiele powodow mozna sobie wygooglowac, nie bede tu streszczal tego by ktos jednym zdaniem zaprzeczal wszystkiemu jesli to sa cudze badania, nie moje teorie.
Samotni sa wyjatkiem?? A nie wiesz ze co 5te gospodarstwo teraz to osoba nie zyjaca w parze i ten trend ciagle rosnie.

Sam moge powiedziec ze mialem tragicznie jesli przez pare lat na wielu portalach raptem mialem z nich (i to w sumie) uwaga - marne 20 randek yikes - bo to zwykla kpina z ludzi a nie szansa by poznac i trafic na wlasciwa osobe!
Ludzie chca byc sami, jestes wyjatkiem to desperat, frustrat jak mnie nazywaja a ze pisze szczerze i ujawniam prawdziwe intencje (zwykle malo chlubne) roznych dzialan to nie jestem za popularny, wazeliniarze zawsze gora hmm

3,127

Cynicznahipo napisał/a:

Poza tym uważam, że każdy, jeśli się postara, znajdzie w sobie coś atrakcyjnego.
Tylko leniom się nie chce.

Coś.
Czy ładna linia żuchwy i kratka na brzuchu zrekompensuje zeza rozbieżnego i wklęsłą klatę? Na tyle, by osoba wydawała się atrakcyjna? tongue

3,128 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-09-08 12:27:11)

Łógiń napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

Poza tym uważam, że każdy, jeśli się postara, znajdzie w sobie coś atrakcyjnego.
Tylko leniom się nie chce.

Coś.
Czy ładna linia żuchwy i kratka na brzuchu zrekompensuje zeza rozbieżnego i wklęsłą klatę? Na tyle, by osoba wydawała się atrakcyjna? tongue

Możesz się śmiać, ale tak jest. Chociaż bardziej miałam na myśli, że nie tylko wygląd się liczy.
Są różne rodzaje atrakcyjności.

3,129 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-09-08 14:24:40)

Dobra, dajcie spokoj. Jedynie te całkiem okropnie brzydkie kobiety nie mogą nikogo znalezc, ktore jednoczesnie są bardzo niemiłe. U mezczyzn działa to inaczej, zadna sie o takowego nie postara. Sam musi. Musi byc męski! Tak matki uczą właśnie bycia męskim. A jak nie umiesz - kompleks, odstajesz, kobieta nie zaakceptuje. Albo najlepiej jak ktos o wygladzie pisze. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz, łysemu włosy nie urosną, choc bardziej omawiacie tu kwestie brzydoty i niemęskosci - ale kazda wie co to znaczy. Zabierz cycki kobiecie i juz panika, juz jej wartosc to totalne 0, a co ma powiedziec facet ktory z góry do dołu po prostu jest materiałem niskiej rangi? Geny tym sterują i takie jednostki muszą ginąć, a nie płodzić. I sobie mozna wsadzić gadki o zmianach, bo leń.

3,130

peeter napisał/a:

Jesli ktos nie wie o czym mowi - a przeciwniczki agencji i swetoszki takie sa -zaluguje na wszelkie epitety za ich podlosc i nieczulosc hmm

Wspolczuje osobom chorym, dzieciom cierpiacym w patologicznych rodzinach, a nie gosciom latajacym do burdelu...

3,131 Ostatnio edytowany przez kathon (2014-09-08 15:26:35)

niunia77 napisał/a:
_Nina_ napisał/a:

Właśnie o to chodzi, że nie tyle mają swoje racje ile mają prawo do własnego zdania.

Ok, wiec niech nie tlumacza swoich wizyt i nie wynajduja milion powodow przez ktore tam bywaja, tylko bronia swojego zdania i wyboru.
A odkad czytam ten watek, widze tylko jacy to sa biedni i pokrzywdzeni przez los, ze nic innego im nie pozostalo tylko prostytutki...

Ależ właśnie wiele osób tutaj spokojnie, logicznie i metodycznie broni swojego wyboru, uzasadniając go w taki sposób, że dla Ciebie było zbyt trudne branie udziału w tej dyskusji - wielokrotnie przeskakiwałaś co celniejsze uwagi i pytania skierowane w Twoją stronę.
Ale nie - Ty dalej swoje - bo to po prostu mięczaki, fajtłapy życiowe, miernoty, osoby niezaradne, leniwe, a które jedyne co powinny zrobić aby polepszyć swoje mizernie życie, to - UWAGA, NIESPODZIANKA - po prostu "wziąć się za siebie".

I tak w kółko przez kolejną stronę tego wątku.

_Nina_ napisał/a:
Facet79 napisał/a:

Wydaje mi się, że jednak są faceci którzy nie mają alternatywy, po prostu im nie wychodzi, coś od nich kobiety odpycha.

Nie zamierzam z tym dyskutować, bo faktycznie moze tak byc... niestety.

Są i jest ich niestety wielu.

3,132

Cynicznahipo napisał/a:

Mój mąż był kiedyś narkomanem. Mimo to jest w szczęśliwym związku.

Jak ktoś ma bardzo silny charakter to da sobie z tym rade, zresztą te narkotyki sporo kosztują, tak więc na końcu nie dość że pozbędzie sie problemu, to jeszcze mu ta kasa zostanie, którą na to wydawał, mając kase może zacząć swoje życie układać od nowa, no i po problemie smile Ale jeśli ktoś jest bezrobotny i wyjątkowo brzydki! to co wtedy? siłą charakteru wyładnieje? to nawet jak znajdzie prace to i tak będzie w gorszej sytuacji niż ten były narkoman.

3,133

Pytanie ktos ma prawdziwe wady czy cechy ktore nie sa atrakcyjne dla kobiet, z tymi pierwszymi jest wiecej motywacji by dokonac zmian niz dla milosci gdzie moze to cos da albo to poczatek dlugiej listy - to co znamy z dowcipow ile zalet ma posiadac facet co i tak go nie ratuje przed zdrada, porzuceniem dla lekkoducha z gitara hmm
Na pewno meskie cechy licza sie zaczynajac do wygladu, postury, glosu po zapach a ile ich kombinacji daje efekt w postaci powodzenia to jest pytanie, za duzo dzieje sie w glowie oceniajacej by podac jeden mocny przyklad ze tylko pewne zalety kandydata urzekly pania. Im wiecej ulomnosci, odstepstw tym jest gorzej, o kalectwie nie wspomne choc tu o dziwo meskie cechy z poczatku "wyliczanki" i tak wygrywaja z jego choroba, inni zdrowi za to beda sami a madralinscy oczywiscie zaczna stawiac go za przyklad "wybitnego uwodziciela" i zaradnego co nie jest prawda bo mial wlasciwe cechy od zawsze yikes
Taki biedak jesli nie stawia na desperacje - zwiazek z "braku laku" z ta ktora go wcale nie kreci gdy tylko on ja interesuje (dramat) to jest sam bez widokow na poprawe a z wiekiem szanse tak samo mu maleja jak kobietom z przemijaniem urody.
Osobiscie nie znam ani jednej osoby z reala czy netu ktora zmienilaby sie i malo tego wygrala na tym zyciowo a jesli wie co musi wziac "na tapete" to juz duzy sukces bo niechetnie mowi sie znajomemu co w nim jest do wyrzucenia/oszlifowania itp niestety apetyt na chwalenie u ludzi jest ogromny. Juz od dziecka glaskanie i prezenty sa pozadane niz krytyka i klapsy..

3,134

Peter, co do ubliżania i epitetów.
Nikt nie zasługuje na obraźliwe epitety z Twojej strony tylko dlatego, że ma inne zdanie niż Twoje.
Ale przynajmniej teraz wiem czemu kobiety Cię odrzucają i odpychają.

Brzydasku, nie muszę oglądać bajek. Wystarczy, że czytam Twoje poty. smile

Nie ma cech, które całkowicie dyskwalifikują daną osobę do stworzenia szczęśliwego związku.
Trzeba dać sobie szansę i zacząć patrzeć na siebie w inny sposób, niż tylko ten, który obrzydza/odpycha.

3,135 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-09-14 21:18:14)

Kazdy zasluguje na pogarde kto nie ma empatii i poniza juz i tak upodlonego przez zycie ktory idzie do agencji bo nie ma innej opcji. Nie jest z tego dumny ani to jego zyciowe dokonanie jak reaguja tu megazawistni (choc nie ma o co) pseudomoralisci, wyznawcy prawa Kalego i swietoszki chodzace :O!!
Kobiety jesli odrzucaja to te w moim typie mierzace wysoko i przez moj wyglad co nie daje im mnie nawet poznać. O wnetrzu nie maja pojecia tak jak szanowne paniusie.
Jak widze na forum pisza glownie marzyciele, filozofowie kanapowi i specjalisci z "bożej laski"...

3,136

Nataluszek napisał/a:

Brzydasku, nie muszę oglądać bajek. Wystarczy, że czytam Twoje poty. smile

Ten mój realny świat, który staram sie w jakiejś części tu opisać, to on nie istnieje, jest bajką? 

Nataluszek napisał/a:

Nie ma cech, które całkowicie dyskwalifikują daną osobę do stworzenia szczęśliwego związku.
Trzeba dać sobie szansę i zacząć patrzeć na siebie w inny sposób, niż tylko ten, który obrzydza/odpycha.

U mnie w sąsiedniej wiosce jest koło 30 starych kawalerów którzy nikogo nie mają, a to nie jest zbyt duża wiocha, tak gdzieś z 500 mieszkańców, to te stare kawalery to specjalnie to wszystko robią żeby być przez całe życie sami? nie chcą dać sobie szansy? nie chcą spojrzeć na siebie w inny sposób?? 
Ty na serio mówisz? wierzysz w to wszystko? To przecież ja też tak moge, podejde do jakiego bezdomnego i powiem weź sie za siebie znajdź prace, kup sobie dom samochód, znajdź żone, będziesz miał wszysko!!!!!!!!

3,137

To ja mam pytanie a co ma zrobić taki prawiczek ? jeśli pójdzie do agencji to złe nie dobrze , Jeśli znajdzie sobie dziewczynę lub podejdzie do jakies dziewczyny i będzie namawiał ja na sex to jeszcze gorzej i weź tu zrozum logikę kobiet

3,138

kokosik napisał/a:

To ja mam pytanie a co ma zrobić taki prawiczek ? jeśli pójdzie do agencji to złe nie dobrze , Jeśli znajdzie sobie dziewczynę lub podejdzie do jakies dziewczyny i będzie namawiał ja na sex to jeszcze gorzej i weź tu zrozum logikę kobiet

Moze, niech sprobuje poznac kobiete, dac jej do zrozumienia, ze pragnie jej , bo jest wyjatkowa, jedyna i wazna....i takie tam bzdety, pokazac swoja wartosc( jakakolwiek)- zeby ona go zapragnela....i sama chciala z nim seksu....
Podejscie z propozycja seksu, to raczej kiepski pomysl.

3,139 Ostatnio edytowany przez kokosik (2014-09-17 20:44:08)

ale mi chodzi ze ktoś chce tylko stracić dziewictwo a nie brać slub wiec jesli pojdzie i sie przespi z taka kobieta ktora robi to za pieniadze to juz nie będzie miał normalnej dziewczyny ? Bo beda go uwazac za nie wiadomo kogo ?
Wiesz troche to nie sprawiedliwe w stosunku do faceta bo kobieta straci dziewictwo łatwo a facet będzie miał problem

3,140

kokosik napisał/a:

ale mi chodzi ze ktoś chce tylko stracić dziewictwo a nie brać slub

Kup sobie sztuczną ci***. Skoro chodzi tylko o stracenie dziewictwa vel prawictwa ...

3,141

kokosik napisał/a:

ale mi chodzi ze ktoś chce tylko stracić dziewictwo a nie brać slub wiec jesli pojdzie i sie przespi z taka kobieta ktora robi to za pieniadze to juz nie będzie miał normalnej dziewczyny ? Bo beda go uwazac za nie wiadomo kogo ?

A jaka to jest " normalna"?
Dlaczego jakakolwiek, obca kobieta ma martwic sie twoim dziewictwem?
Dlaczego ona ma sie przespac z facetem, traktuje ja jak darmowa prostytutke?

Podaj jeden dobry powod.....

3,142 Ostatnio edytowany przez kokosik (2014-09-17 21:03:02)

Chodziło mi o ten temat który uważam ze jest bezsensu ,bo raz tak jak mówisz ciężko stracić dziewictwo facetowi to raz a 2 jeśli by się przespał z prostytutka to już skreślony , chodziło mi oto ze chciałbym abyś się postawiła na miejscu tego biednego faceta który nic nie może , powinien być jakiś wyjątek dla prawiczków jeśli robi to swój 1 raz z prostytutka , a ty mówisz ze już byś się z takim facetem nie umówiła , wiec weź mi powiedz co ma taki facet zrobić aby nie być prawiczkiem .Bo mi nie chodzi aby utworzyc stały związek bo nie będę tej osoby oszukiwał moglbym nawet tej osbobie z ktorym bym byl powiedziec ze zmagam sie z tym problemem

3,143

kokosik napisał/a:

Chodziło mi o ten temat który uważam ze jest bezsensu ,bo raz tak jak mówisz ciężko stracić dziewictwo facetowi to raz a 2 jeśli by się przespał z prostytutka to już skreślony , chodziło mi oto ze chciałbym abyś się postawiła na miejscu tego biednego faceta który nic nie może , powinien być jakiś wyjątek dla prawiczków jeśli robi to swój 1 raz z prostytutka , a ty mówisz ze już byś się z takim facetem nie umówiła , wiec weź mi powiedz co ma taki facet zrobić aby nie być prawiczkiem .Bo mi nie chodzi aby utworzyc stały związek bo nie będę tej osoby oszukiwał moglbym nawet tej osbobie z ktorym bym byl powiedziec ze zmagam sie z tym problemem

Ale ja sie pytam- czemu ona ma tego chciec?
Mozesz ja przekupic, zaimponowac, oczarowac, uwiesc...zalezy od kobiety, i od Ciebie- co masz do zaoferowania. Daj jej powod, zeby tego chciala. Jesli deklarujesz, ze w ofercie masz tylko chec i sprzet...no, to slabo...
A jesli nie masz, to idz do prostytutki, jesli Ci wszystko jedno, byle umoczyc, tylko to swiadczy o Tobie....

3,144 Ostatnio edytowany przez Facet79 (2014-09-17 23:04:06)

kokosik napisał/a:

W pełni się zgadzam. Już od dawna zadaje sobie pytanie co może zrobić facet który ma po prostu ochotę na seks nawet beż żadnego uczucia, ani do którego też aktualnie nikt nic nie czuje, który jednoczesnie nie jest przystojny na tyle by spotykał chętne mu kobiety i który wreszcie nie chce też oszukiwać kobiet wciskajac im, że chodzi mu o coś więcej gdy po prostu ma ochotę tylko na seks.

Ja nie znalazłem w tej sytuacji alternatywy innej niż agencja.

oldorando napisał/a:

Moze, niech sprobuje poznac kobiete, dac jej do zrozumienia, ze pragnie jej , bo jest wyjatkowa, jedyna i wazna....i takie tam bzdety, pokazac swoja wartosc( jakakolwiek)- zeby ona go zapragnela....i sama chciala z nim seksu....

Ale dlaczego i jeszcze raz spytam dlaczego facet miałby kłamać i oszukiwać i tym samym krzywdzić kobietę obietnicami które nie są prawdziwe ? Czyż nie na tym forum jest mnóstwo wątków w których dziewczyny żalą się jak facet je wykorzystał, porzucił. Są zawiedzione, że chodziło tylko o seks.

Jak to pogodzić z Twoją propozycją?

W agencji przynajmniej żadnej kobiety nie krzywdzi się kłamstwem i oszustwem. Dostaje sie dokladnie to po co sie przyszło. Wymiana seksu na pieniądze. Nikt nikogo nie oszukuje o co chodziło.

oldorando napisał/a:

Tu też nigdy nie rozumiem tej logiki. Spytanie bowiem kobiety co ogólnie sądzi o seksie niemal zawsze spotka sie z odpowiedzia, że jest OK, że jest w pełni naturalny, ważny, każdy ma do niego prawo. Ale już spytanie o to w rozmowie, zasugerowanie propozycj i to nawet dopiero po kilku miesiacach znajomosci konczy sie uznaniem faceta za swienie ktora mysli o seksie.

kokosik napisał/a:

jeśli by się przespał z prostytutka to już skreślony

Tylko nie rozumiem problemu. Facet który idzie do prostytutki moim zdaniem idzie właśnie dlatego, że nie miał szans na seks z dziewczyną. No więć czego żałować ? Co niby się straciło ? Czegoś na co i tak nie miało się szans? Tzn. kto niby skreśla ? Dziewczyny które i tak nie poszłyby z danym facetem do łózka?

Ja miałem swój pierwszy raz w agencji po wielu latach bezskutecznych "podrywów" czy raczej znajomości które miały płaszczyznę wyłącznie inetelektualną. Czy powinienem żałować, że to może przeszkadzać jakiejś dziewczynie ? No ale i tak jej nadal nie ma.

3,145 Ostatnio edytowany przez PoprostuKamcia (2014-09-17 23:40:00)

Facet79 napisał/a:
kokosik napisał/a:

W pełni się zgadzam. Już od dawna zadaje sobie pytanie co może zrobić facet który ma po prostu ochotę na seks nawet beż żadnego uczucia, ani do którego też aktualnie nikt nic nie czuje, który jednoczesnie nie jest przystojny na tyle by spotykał chętne mu kobiety i który wreszcie nie chce też oszukiwać kobiet wciskajac im, że chodzi mu o coś więcej gdy po prostu ma ochotę tylko na seks.

Ja nie znalazłem w tej sytuacji alternatywy innej niż agencja.

Może być agnecja - dobry pomysł
Lub poprostu czat erotyczny - teraz takich propozycji jest pełno i za nic nie trzeba płacić.

Facet79 napisał/a:
oldorando napisał/a:

Tu też nigdy nie rozumiem tej logiki. Spytanie bowiem kobiety co ogólnie sądzi o seksie niemal zawsze spotka sie z odpowiedzia, że jest OK, że jest w pełni naturalny, ważny, każdy ma do niego prawo. Ale już spytanie o to w rozmowie, zasugerowanie propozycj i to nawet dopiero po kilku miesiacach znajomosci konczy sie uznaniem faceta za swienie ktora mysli o seksie.

To wszystko zależy od kobiety, od szczerości czy jest otwarta czy raczej skryta. Czy temat seksu jest tabu dla niej czy nie. Znam dużo kobiet, które nie uważają faceta za świnie po kilkudniowej znajomości i rozmowach o seksie. Albo chce albo nie - krótka piłka smile
Podobnie jest z masturbacją, mało jest kobiet które się do tego przyznają choć robią to bardzo często. No ale różni ludzie co zrobić smile

3,146 Ostatnio edytowany przez Gary (2014-09-17 23:27:54)

kokosik napisał/a:

Problem takiego prawiczka polega na tym, że on chce "namawiać dziewczynę na seks", zamiast znaleźć dziewczynę, która będzie chciała to z nim zrobić.

Jeśli nie czuje się na siłach znaleźć taką dziewczynę, to powinien zwrócić się o pomoc do kogoś, kto umie podrywać dziewczyny.

Jeśli to rozwiązanie też mu nie odpowiada, zupełnie nie widzi wyjścia z sytuacji, to skorzystanie z usług prostytutki jest dobrym wyjściem. Może spowodować zwrot w jego życiu, trochę się oswoi z kobietą, może inaczej spojrzy na świat, będzie bardziej śmiały.

Seks jest ważny i dlatego się cierpi... Nie chodzi o rozładowanie popędu, ale jakiekolwiek poczucie bliskości.

kokosik napisał/a:

Jeden chodzi do prostytutki, a inny bzyka po dyskotece za rogiem przy rynnie albo w aucie. Teoretycznie ten drugi jest dalej normalnym facetem, a ten pierwszy skażony prostytutcją. Nie rozumiem tego. Może chodzi o to, że jeden potrafi podrywać, a drugi nie?

3,147

Facet79 napisał/a:
kokosik napisał/a:

jeśli by się przespał z prostytutka to już skreślony

Tylko nie rozumiem problemu. Facet który idzie do prostytutki moim zdaniem idzie właśnie dlatego, że nie miał szans na seks z dziewczyną. No więć czego żałować ? Co niby się straciło ? Czegoś na co i tak nie miało się szans? Tzn. kto niby skreśla ? Dziewczyny które i tak nie poszłyby z danym facetem do łózka?

Ja miałem swój pierwszy raz w agencji po wielu latach bezskutecznych "podrywów" czy raczej znajomości które miały płaszczyznę wyłącznie inetelektualną. Czy powinienem żałować, że to może przeszkadzać jakiejś dziewczynie ? No ale i tak jej nadal nie ma.

Myślę, że żałować niczego nie powinniśmy w swoim życiu, żyjemy w nim raz i wszystkiego trzeba spróbować.
Nie rozumiem podejścia kobiet, które skreślają faceta przez to że chodził do prostytutki  - miał ochotę to chodził i to jego sprawa.

Jeśli facet jest skreślany, że chodzi do prostytutki to czym się różni kobieta, która daje na lewo i prawo przez portale randkowe?
Facet też skreśli taką osobę, w której się zakocha a ona już od dawna tego nie robi?

Każdy ma swoją jakąś przeszłość, nie powinno to przeszkadzać drugiemu partnerowi.
Ostatnio się spotkałam z tekstem, że nie będę z facetem który ciągle ogląda filmy porno - chwila moment lubi to to oglada. W drugą stronę nie będę z kobietą która maluje ciąglę paznokcię  - bo ona to lubi.
Każdy ma wady/zalety i albo to zaakceptujemy albo szukamy dalej ideału - którego nie ma big_smile

3,148

KamciaDiabliczka napisał/a:

[
Myślę, że żałować niczego nie powinniśmy w swoim życiu, żyjemy w nim raz i wszystkiego trzeba spróbować.

Zgadzam się. W tym seksu gdy już ma się swoje lata.

3,149

Gary napisał/a:

Jeden chodzi do prostytutki, a inny bzyka po dyskotece za rogiem przy rynnie albo w aucie. Teoretycznie ten drugi jest dalej normalnym facetem, a ten pierwszy skażony prostytutcją. Nie rozumiem tego. Może chodzi o to, że jeden potrafi podrywać, a drugi nie?

hehe miedzy jednym a drugim nie widzę różnicy. Chyba że pierwszy płaci drugi nie tongue
Nie wiem czemu kobiety źle postrzegają mężczyzn po takich agencjach, mają potrzebę to idą. Inni tak jak piszesz bzykają za rogiem czyli też mają potrzebę - i co w tym złego?

3,150

kokosik napisał/a:

Ale masz problem chłopie.

Jeśli nie potrafisz pójść do klubu i zagadać do laski o 1:00 w nocy to trudno.

Pozostaje agencja, i jak masz ochotę to tam chodzisz? Proste?

A ewentualnej przyszłej dziewczynie nic nie mów, myślisz że panna to ci będzie się zwierzać z przeszłości?

Facet chodzący do płatnych panienek nie jest skreślony u przyszłej dziewczyny, JEŚLI umie trzymać język za zębami.

3,151

Tom94 napisał/a:

Jeśli nie potrafisz pójść do klubu i zagadać do laski o 1:00 w nocy to trudno.

Tylko co ma zagadanie do laski, choćby nawet w klubie o 1 w nocy, do seksu i utraty dziewictwa ? Można zagać, pogadać i sie pożegnąc nawet się nie dotykając. Jak ktos sie nie podoba i ma wzięcia to i "zagadanie do laski" nagle nie sprawi, że jakiejś zrobi się mokro lub choćby poczuje jakieś podniecenie.

Raczej można przegadać nawet całą noc a i tak nic z tego może nie wyjśc. Nieraz tak miałem, wielogodzinne nawet rozmowy nie konczyły się niczym.

Nie siejmy mitów jakoby "zagadanie do laski" jakos pomagalo w utracie dziewictwa.

3,152 Ostatnio edytowany przez Tom94 (2014-09-18 01:13:44)

Ale w sobotnie wieczory w klubach, laski które zarywają nocke chyba nie robią tego tylko po to by potańczyć? wink

Chcą jednonocnej przygody, a do tego większość jest po %, tak więc jak koleś ma trochę odwagi to by spróbował.

Ja spróbowałem już nie raz i cieszę się z tego, a dodam że do przystojniaków się nie zaliczam.

No ale jak już tak go ten stres zżera, to niech idzie do agencji, lepiej mieć taki sex niż w ogóle.

3,153

Co tu duzo gadac panie maja tu zero tolerancji i ludzkiego podejscia, gadaja bzdety o wnetrzu czyichs wartosciach a i tak wola ladnie wygladajacych chocby matolow i dziwkarzy, hipokryzja na 102 hmm Pocieszaja, radza, odciagaja od agencji a mimo to ZADNA nie wybralaby tego co jest w takiej desperacji ze chwila przelamie sie i pojdzie do agencji, wiecej dowodow nie trzeba jak chrzania na wyrost by sie poczuc "lepsza"..
Najlepiej wg nich byloby (o czym nie pisza bo zaraz popularnosc w dol) gdyby wolnych niechcianych facetow nie bylo, by sie sami pozabijali a one by wybieraly tylko w samych jurnych i dorodnych nie muszac sluchac zali tych nijakich yikes

3,154

peeter napisał/a:

Co tu duzo gadac panie maja tu zero tolerancji i ludzkiego podejscia, gadaja bzdety o wnetrzu czyichs wartosciach a i tak wola ladnie wygladajacych chocby matolow i dziwkarzy, hipokryzja na 102 hmm

No tak, bo facetowi to bez różnicy - on woli brzydką, grubą, najlepiej pryszczatą z tłustymi włosami hmm

Pocieszaja, radza, odciagaja od agencji a mimo to ZADNA nie wybralaby tego co jest w takiej desperacji ze chwila przelamie sie i pojdzie do agencji, wiecej dowodow nie trzeba jak chrzania na wyrost by sie poczuc "lepsza"..

KAŻDY człowiek, czy kobieta czy mężczyzna, ma swoje preferencje  - nikt nikogo do niczego nie zmusi, a tym bardziej do zbliżenia z osobą, która mu nie odpowiada. I Ty masz swoje preferencje i z brzydulą spotykać byś się nie chciał, nieprawdaż? Czy wziąłbyś do łóżka jak lecie, worek na głowę i ok?

Cały czas powtarzam - chodźcie sobie do agencji, wolna wola. Ja wam tego nie odmawiam, nawet potrafię zrozumieć i nie ma w tym żadnej większej filozofii, żadnej. To jest seks za pieniądze, nic więcej.

3,155 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-09-18 09:59:55)

_Nina_ napisał/a:
peeter napisał/a:

Co tu duzo gadac panie maja tu zero tolerancji i ludzkiego podejscia, gadaja bzdety o wnetrzu czyichs wartosciach a i tak wola ladnie wygladajacych chocby matolow i dziwkarzy, hipokryzja na 102 hmm

No tak, bo facetowi to bez różnicy - on woli brzydką, grubą, najlepiej pryszczatą z tłustymi włosami hmm

Pocieszaja, radza, odciagaja od agencji a mimo to ZADNA nie wybralaby tego co jest w takiej desperacji ze chwila przelamie sie i pojdzie do agencji, wiecej dowodow nie trzeba jak chrzania na wyrost by sie poczuc "lepsza"..

KAŻDY człowiek, czy kobieta czy mężczyzna, ma swoje preferencje  - nikt nikogo do niczego nie zmusi, a tym bardziej do zbliżenia z osobą, która mu nie odpowiada. I Ty masz swoje preferencje i z brzydulą spotykać byś się nie chciał, nieprawdaż? Czy wziąłbyś do łóżka jak lecie, worek na głowę i ok?

Cały czas powtarzam - chodźcie sobie do agencji, wolna wola. Ja wam tego nie odmawiam, nawet potrafię zrozumieć i nie ma w tym żadnej większej filozofii, żadnej. To jest seks za pieniądze, nic więcej.

Nina ze mna polemizujesz a nie pisalem o Tobie bo jako jedna z nielicznych rozumiesz nasza sytuacje.

Coz, niestesty wielu mezczyzn jest malo wybrednych, wystarczy popatrzec na ulicy i faktycznie spotkasz sporo calkiem przystojnych z takimi paniami jak opisujesz. Czesciej widze taka z kims i z wozkiem niz zadbana i atrakcyjna w tej roli bywa ze sama co b mozliwe jesli nie pisze smsow, ok moze nie chciec miec dzieci ale te pierwsze nie sa stracone, co innego facet brzydki, malo meski czy tym bardziej zaniedbany bo od razu jest skreslony bez zadnego gadania.

Pisze o preferencjach ze kazdy ma ale pozostale panie nie kupuja tego mowiac ze Kazdy facet moze zdobyc kogo tylko zechce, sorry to nie ja bujam w oblokach i nie ja swatam na sile samotnych. To te marzycielki ktore nie sa i nie beda nigdy w tej sytuacji co my a pisza bzdury!!
Idac dalej we wnioskach skoro nie jest to takie proste (ze uwodzi sie, chwali, obdarowuje, zaprasza gdzies) i wynik jest niepewny, czesto bariera jest sam wyglad to nie jest wesola sytuacja i brak powodow do zalewania sie optymizmem, pierniczenia "kazda potwora znajdzie amatora" bo dzis nawet do samego seksu trudno niejednemu znalezc kogos....

3,156

Nino, ja sadze, ze panowie tutaj nie chca korzystac z takich uslug. Chca sie poczuc atrakcyjni, udowodnic sobie, ze moga/stac ich na wybranie sobie partnerki na seks. Pytaja kobiet, jak to osiagnac, a dostaja w zamian krytyke i frazesy. " wez sie za siebie" albo " zrob najpierw kariere zawodowa"- czyli poczekaj do 30...
I sie awanturuja, na co panie pocieszajaco pisza, ze owszem, prostytutka to dobry pomysl dla " niewydarzonych egzemplarzy"

Raczej, nalezaloby sie zastanowic, co mozna poradzic..z punktu widzenia kobiet.

3,157

peeter napisał/a:

Coz, niestesty wielu mezczyzn jest malo wybrednych, wystarczy popatrzec na ulicy i faktycznie spotkasz sporo calkiem przystojnych z takimi paniami jak opisujesz.

Nie to ładne co ładne, ale to, co się komu podoba!
Mało wybredni... ale o gustach się dyskutuje. Tak samo, jak nie odbieram wam prawa do chodzenia do agencji, tak samo nie odbieram prawa ludziom do układania sobie życia jak chcą i z kim chcą. Nie możesz, ba - nie powinieneś, oceniać innych i ich wyborów, stojąc z boku, nie znając ich.

... to nie jest wesola sytuacja i powodow do zalewania sie optymizmem, pierniczenia "kazda potwora znajdzie amatora" bo dzis nawet do samego seksu trudno niejednemu znalezc kogos....

Zdarzają się związki, gdzie wydawałoby się nieatrakcyjni ludzie się ze sobą łączą. Świadomie napisałam "wydawałoby się" - bo dla siebie mogą oni być bardzo atrakcyjni. Wiem, napiszesz, ze bzdury... ale nie. Osobiście znam taką parę.
Przykład ten nie dowodzi, że każdy może mieć to szczęście - bo uważam, że niestety nie jest prawdziwe ani powiedzenie, ze wyjątek potwierdza regułę ani że każda potwora... Niemniej pokazuje, że wszystko może się zdarzyć.

3,158 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-09-18 10:09:42)

Innej kombinacje jak brzydki, ciapowaty itp z ladna nie widzialem bo to przeczy imperatywowi kobiecemu czyli znalazc samca ktory nadaje sie do wszystkiego i imponuje jej oraz otoczeniu.
Pokazuje przede wszystkim jak to wyglada by zgasic marzycielki i klamczuchy ktore opowiadaja wierutne bzdury w temacie yikes
Niestety sam jestem oceniany wiec bede to robil bo od malego spotykalem sie z ostra krytyka.

Nina takie dziwne pary sa tylko przykladem desperacji badz bledow natury ktore wlaczaja u brzydkich zainteresowanie kims na swoim poziomie atrakcyjnosci, najczesciej szuka sie "wyzej" nigdy "nizej", smutne ale prawdziwe.

Tak cos w tym jest ze dyskusja nie jest o meritum a chodzi o przemilczane zarzuty o ktorych wstyd jest pisac by nie wyjsc na malostkowego czyli - zle wyglada, nie ma dobrego samochodu (lub zadnego), za niskie stanowisko, bo nie ma muskulatury - kryteria ktore charakteryzuja gust typowej blachary i pustej lali niz powaznej i madrej kobiety za ktora chce uchodzic kazda:/

3,159

oldorando napisał/a:

Nino, ja sadze, ze panowie tutaj nie chca korzystac z takich uslug. Chca sie poczuc atrakcyjni, udowodnic sobie, ze moga/stac ich na wybranie sobie partnerki na seks. Pytaja kobiet, jak to osiagnac, a dostaja w zamian krytyke i frazesy. " wez sie za siebie" albo " zrob najpierw kariere zawodowa"- czyli poczekaj do 30...
I sie awanturuja, na co panie pocieszajaco pisza, ze owszem, prostytutka to dobry pomysl dla " niewydarzonych egzemplarzy"

Och oldo, padło tutaj  wiele rad co powinni zrobić - a panowie twierdzili, że są "takie" egzemplarze, którym żadne zmiany nie pomogą.
Sama wiesz, ze są faceci, którzy nie wiem co by zrobili a i tak do łóżka z nimi nie pójdziesz... ale zawsze możemy im napisać "staraj się", 'pracuj nad sobą" a na pewno się uda. Na zasadzie - ze mną nie ale może z inną... Tylko jeśli nie udaje się piąty, dziesiąty i trzydziesty raz?

3,160

peeter napisał/a:

Tak cos w tym jest ze dyskusja nie jest o meritum a chodzi o przemilczane zarzuty o ktorych wstyd jest pisac by nie wyjsc na malostkowego czyli - zle wyglada, nie ma dobrego samochodu (lub zadnego), za niskie stanowisko, bo nie ma muskulatury - kryteria ktore charakteryzuja gust typowej blachary i pustej lali niz powaznej i madrej kobiety za ktora chce uchodzic kazda:/

Noo, dobra, ale panowie tu pytaja gdzie znalezc i namowic na seks kobiete bez zobowiazan...

Czyli z zalozenia pytaja, gdzie znalezc taka, ktora pojdzie do lozka z facetem, dla samego seksu.
Czyli szukaja kobiety, ktora jak spotka chetnego, to sie zgodzi, nie robiac problemow..
Czyli szukaja darmowej prostytutki jako alternatywy dla platnej prostytutki..

A gdzie znalezc kobiete, ktora za darmo dogodzi przypadkowemu facetowi- to ja nie wiem. Nigdy nie szukalam...
Moze inni faceci wiedza, trzeba by ich zapytac, nie kobiet.

3,161

_Nina_ napisał/a:
oldorando napisał/a:

Och oldo, padło tutaj  wiele rad co powinni zrobić - a panowie twierdzili, że są "takie" egzemplarze, którym żadne zmiany nie pomogą.
Sama wiesz, ze są faceci, którzy nie wiem co by zrobili a i tak do łóżka z nimi nie pójdziesz... ale zawsze możemy im napisać "staraj się", 'pracuj nad sobą" a na pewno się uda. Na zasadzie - ze mną nie ale może z inną... Tylko jeśli nie udaje się piąty, dziesiąty i trzydziesty raz?

Owszem, byli tacy, z ktorymi bym nie poszla nigdy, ale oni mieli powodzenie u innych kobiet...
Nie znam osobiscie faceta, ktorego zadna by nie chciala.

Inna sprawa, ze jakby do mnie podszedl " koles" i powiedzial "moze seks?", to raczej bym sie nie zgodzila,...czemu?
Bo kobieta musi miec chociaz troche zaufania
Bo musi miec jakis bodziec, zeby ten facet ja podniecal/zeby go chciala
Bo sobie zadaje pytanie- czemu ja?

Wiem, ze sa kobiety, ktore by sie zgodzily, ale nie znam takich, i nie szukalam, to nie wiem, jak je znalezc...

3,162 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-09-18 10:18:15)

oldorando napisał/a:
peeter napisał/a:

Noo, dobra, ale panowie tu pytaja gdzie znalezc i namowic na seks kobiete bez zobowiazan...

Czyli z zalozenia pytaja, gdzie znalezc taka, ktora pojdzie do lozka z facetem, dla samego seksu.
Czyli szukaja kobiety, ktora jak spotka chetnego, to sie zgodzi, nie robiac problemow..
Czyli szukaja darmowej prostytutki jako alternatywy dla platnej prostytutki..

A gdzie znalezc kobiete, ktora za darmo dogodzi przypadkowemu facetowi- to ja nie wiem. Nigdy nie szukalam...
Moze inni faceci wiedza, trzeba by ich zapytac, nie kobiet.

Nic takiego nie wyczytalem w temacie, gdzie pytaja, kto??

Primo -o seksie duzo sie teraz mowi, secundo - mozliwosci nie sa takie by obskoczyc przy b roznych wymaganiach pan a nie jest za wielu takich z forma pornogwiazdy, powiedzmy sobie szczerze.

Docelowo kazdy szuka zwiazku tylko "kluczy sie" i gubi az do tego etapu dotrze, mimo to nie odmawiam swobody w tym zakresie, zycie ma pelno urokow i nie ma filozofii ktora by to mogla powstrzymac.
To ze podkresla  sie i rozumie role seksu w zyciu i zwiazku to inna sprawa a rozmawiac warto na kazdy temat i nie mozna mylic tego z promiskuityzmem bo dojrzaly czlowiek nie unika wiedzy tylko dlatego ze wstydzi sie poza tym ma silnie wdrukowane poglady - czesto te negatywne - aseksualnie religijne

3,163

peeter napisał/a:

Nina takie dziwne pary sa tylko przykladem desperacji badz bledow natury ktore wlaczaja u brzydkich zainteresowanie kims na swoim poziomie atrakcyjnosci, najczesciej szuka sie "wyzej" nigdy "nizej", smutne ale prawdziwe.

Wiesz co, powala mnie mnie Twoje przeświadczenie o nieomylności własnych sądów. O ile w wielu sprawach masz racje, o tyle w niektórych wyciągane wnioski są wynikiem własnych żali i podyktowane są jedynie założeniami bądź własnymi doświadczeniami. Weź proszę pod uwagę, ze są jeszcze inni ludzie, inne relacje, o których po prostu możesz nie wiedzieć.

Uogólnienia, uogólnienia - nic więcej.
Napisz jakie TY masz wymagania - bo masz jak każdy. Jesteśmy wolni i mamy prawo mieć swoje oczekiwania - i ja i Ty i inni. Nie potępiajmy siebie nawzajem tylko dlatego, że czegoś oczekujemy. Mozesz się z tym nie zgadzać, możesz myśleć inaczej... tak samo jak każdy.

3,164 Ostatnio edytowany przez _Nina_ (2014-09-18 10:25:09)

oldorando napisał/a:

Owszem, byli tacy, z ktorymi bym nie poszla nigdy, ale oni mieli powodzenie u innych kobiet...

oldo, ale są i tacy, którzy nie mają wcale.

Nie znam osobiscie faceta, ktorego zadna by nie chciala.

A ja znam.

edytowałam bo  nie doczytałam.

3,165

W ogole ta rozmowa jest coraz bardziej idiotyczna.
To troche tak, jak bym ja chodzila po miescie i pytala panow, " czy kupi mi pan samochod?"
Ale raczej spotkalabym sie z odpowiedzia- " kup sobie"
Albo" zapracuj"

Slowem, czemu ktos obcy mialby robic mi taka przyjemnosc?

3,166

Mam racje i nie tylko moje zycie pokazuje to dobitnie, ile staralem sie sam tylko wiem, ile wydalem, jakie robilem sobie nadzieje w jednym przypadku a straconego czasu i nerwow nie odda mi nikt wiec naprawde mam dosc czytania pierdol o tym temacie bo wiem o nim az za duzo, niestety od negatywnej strony !!
Przyslowia madroscia ludu a to "o sytym co glodnego nie zrozumie" przykre ale wiecznie aktualne hmm

3,167

No, dobra- ptzyjmuje i zakladam, ze facet moze byc tak beznadziejny, ze zadna go nie chce...

To teraz niech sobie taki facet zada pytanie - jakiej kobiety chce?
Jak moze do niej dotrzec?
Czego ona chce?
Jak moze spelnic jej oczekiwania, zeby ona jego chciala?

I potem, startuje do takiej, na jaka go stac.

Jak pisze nina- kazdy ma wymagania.

3,168

Oldo startuje do tej jaka mu sie podoba, ma uczciwe podejscie, jest romantykiem i to G warte w praktyce
to w szkole slyszal i na mszy to piekne bajki a ksiezniczka ma niestety nielad pod kopulka i wybiera tego ktorego odradza kazdy wokolo,
potem chwali sie nim i gardzi tymi co nie znalezli partnerki, opowiada bajki zaslyszane z dziecinstwa i jak frajer wierzy jeszcze glebiej wpada w marazm w jakim byl - w czarna dziure samotnosci oraz kpin otoczenia sad

3,169

peeter napisał/a:

Mam racje i nie tylko moje zycie pokazuje to dobitnie, ile staralem sie sam tylko wiem, ile wydalem, jakie robilem sobie nadzieje w jednym przypadku a straconego czasu i nerwow nie odda mi nikt wiec naprawde mam dosc czytania pierdol o tym temacie bo wiem o nim az za duzo, niestety od negatywnej strony !!
Przyslowia madroscia ludu a to "o sytym co glodnego nie zrozumie" przykre ale wiecznie aktualne hmm

Piter- pieprzysz, z calym szacunkiem...
Kobiety tez czesto nie maja powodzenia, i nie robia z siebie ofiar/cierpietnic

Ile Ty poznales kobiet, i co zrobiles, zeby ten seks miec?

Ile znam kobiet, tyle preferencj, oczekiwan.

3,170

peeter napisał/a:

Oldo startuje do tej jaka mu sie podoba, ma uczciwe podejscie, jest romantykiem i to G warte w praktyce
to w szkole slyszal i na mszy to piekne bajki a ksiezniczka ma niestety nielad pod kopulka i wybiera tego ktorego odradza kazdy wokolo,
potem chwali sie nim i gardzi tymi co nie znalezli partnerki, opowiada bajki zaslyszane z dziecinstwa i jak frajer wierzy jeszcze glebiej wpada w marazm w jakim byl - w czarna dziure samotnosci oraz kpin otoczenia sad

No, to moze akurat Ty startujesz/lubisz kobiety nie lubiace romantykow?
Moze Tobie podobaja sie amatorki chamow?
No, to jesli to juz wiesz, to zrob sie na chama, i wszystkie Twoje...:-)

3,171 Ostatnio edytowany przez _Nina_ (2014-09-18 10:45:07)

Oldo, ale tu wiele stron wcześniej faceci pisali, że nie mieli i nie mają żadnych wybitnych wymagań i miss nie szukają.
Niemniej chyba warto pamiętać, że i ten "beznadziejny" ma uczucia i wrażlwiość na piękno - bo przecież nie jest to zależne od wyglądu zewnątrznego ale od wrażliwości wewnętrznej i po prostu dostrzegania tego piękna wokół siebie tak jak każdy. Tylko jakby odgórnie już nakazujemy "beznadziejnemu" na szukanie innych beznadziejnych, prawda? No jest tak, nie udawajmy, że nie.
I ten "beznadziejny", nawet jeśli nie może znaleźć pokrewnej duszy może iść i zapłacić za chwile spełnienia w agencji. I tak, uważam, ze ma do tego prawo.

peeter - tak jak pisałam powyżej, przeginasz za bardzo.
Proszę nie rozciągaj swoich złych doświadczeń na cały mój gatunek - bo jest to krzywdzące i wqrzające!

3,172

A co to znaczy beznadziejny?

3,173 Ostatnio edytowany przez _Nina_ (2014-09-18 10:48:35)

oldorando napisał/a:

A co to znaczy beznadziejny?

oldorando napisał/a:

... facet moze byc tak beznadziejny, ze zadna go nie chce...

edit: jest to oczywiście pojęcie umowne - tak samo umowne, jak umowne jest jego wyjaśnienie

3,174

oldorando napisał/a:

Piter- pieprzysz, z calym szacunkiem...
Kobiety tez czesto nie maja powodzenia, i nie robia z siebie ofiar/cierpietnic

Ile Ty poznales kobiet, i co zrobiles, zeby ten seks miec?

Ile znam kobiet, tyle preferencj, oczekiwan.

Sporo nie liczylem nawet okolo setki i co to malo, nadal jeden wyjatek ma zmienic moje nastawienie i smutne wnioski??
No nie ma tak dobrze, kazda chce miec ustawionego i przystojnego, jak widza innego to odwracaja glowe i robia sie niemile.

oldorando napisał/a:
peeter napisał/a:

No, to moze akurat Ty startujesz/lubisz kobiety nie lubiace romantykow?
Moze Tobie podobaja sie amatorki chamow?
No, to jesli to juz wiesz, to zrob sie na chama, i wszystkie Twoje...:-)

Tak powinnem byc chamem i pokazywac to mina, ruchami i glosem, to uniwersalny typ ktory wywoluje powszechna wilgoc w majtkach, nie przypadkiem najgorszy typ facetow - dresiki maja panny od ktorych innym szczeka opada - pomijam sa glupie czy nie bo tak komentuja ten fakt zazdrosne szare myszki.

3,175

Moim zdaniem nie istnieje cos takiego jak " beznadziejnosc uniwersalna"
Dla kogos beznadziejny jest introwertyk, dla innego beznadziejny jest ekstrawertyk, jedna lubi " miesniaka" inna intelektualiste, jeszcze inna artyste.
Kobiety pisza, ze uroda ma drugorzedne znaczenie, panowie tez deklaruja, ze nie maja wygorowanych wymagan..
Zreszta, jakby sie tylko piekni rozmnazali, to by brzydota wyginela...

No, to moze porazki wynikaja z prob uwiedzenia nieswojego targetu..
Albo zle dobranych prob...

Jesli, np. Peter, probuje wierszem uwiesc milosniczke osilkow i chamow, no to porazka jest zrozumiala.

Swoja droga, zawsze madremu latwiej uwiesc na chama, niz chamowi udawac madrego, wiec jesli panowie twierdza, ze kobiety lubia/wybieraja takich pustych, przemocowych,chamow, to nie powinni miec problemu.

3,176

Peter- probuje zrozumiec...

Na prawde latwiej Ci pisac tyle postow, niz zalozyc dres, isc do jakiejs mordowni, rzucic przeklenstwem, durnym komentarzem w strone paru " lasek", rozkraczyc sie na stolku barowym, i splunac na ziemie kapslem od piwa?

Toz nawet ja bym umiala....

A jesli twiedzisz, ze to nawilzy majtki okolicznych kobiet, no to w czym problem?
Bo ja nie kumam...

Dres+ piwo+ wejsciowka, to i tak tanszy koszt od prostytutki...

3,177

oldorando napisał/a:

Dla kogos beznadziejny jest introwertyk, dla innego beznadziejny jest ekstrawertyk, jedna lubi " miesniaka" inna intelektualiste, jeszcze inna artyste.
Kobiety pisza, ze uroda ma drugorzedne znaczenie, panowie tez deklaruja, ze nie maja wygorowanych wymagan..

Racja, ale można mieć pecha i nie spotkać tej osoby, dla której my będziemy w jakiś sposób atrakcyjni. Na tym forum jest wiele osób (przeciętnych, atrakcyjnych, "beznadziejnych"), którzy są dowodem, jak ciężko trafić na tego/tą dla siebie.

3,178

_Nina_ napisał/a:

I ten "beznadziejny", nawet jeśli nie może znaleźć pokrewnej duszy może iść i zapłacić za chwile spełnienia w agencji. I tak, uważam, ze ma do tego prawo.

Dokładnie.

Skorzystanie z płatnego seksu nie przekreśla faceta, a może nawet przeciwnie -- stanie się bardzie otwarty, bo napięcie związane z nieznajomością czym jest seks znika, poza tym zobaczy, że kobieta nie jest tworem z obcej planety. Doświadczenia z takich wizyt "prawiczka u diwy" opisywali jacyś forumowicze chyba nawet w tym wątku.

3,179

_Nina_ napisał/a:
oldorando napisał/a:

Racja, ale można mieć pecha i nie spotkać tej osoby, dla której my będziemy w jakiś sposób atrakcyjni. Na tym forum jest wiele osób (przeciętnych, atrakcyjnych, "beznadziejnych"), którzy są dowodem, jak ciężko trafić na tego/tą dla siebie.

Moze stosuja chybione metody- wlasnie to probuje rozgryzc z peterem..
Wyglada na to, ze on podrywa na rozaniec, bo wciaz wspomina o jakichs cnotkach moherowych beretach...
A ja nawet nie znam osobiscie takiej- mieszkam w duzym miescie, swoje lata mam, wiec chyba nie jest tych cnotek tak duzo, co oznacza, ze peter jakos je selekcjonuje z otoczenia.

3,180 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-09-18 11:16:27)

Nie podrywam zakonnic ani moherowych panien, pudlo, interesuja mnie te ogolnie uwazane za pozadane a jesli ma w glowie siano, trudno, zawodze sie i dalej szukam, tyle ze czas leci i nie pieknieje ani nie mlodnieje a meska forma moze zaczac slabnac, niestety "uzywanie" robi dobrze a brak szkodzi - i to jest dramat samotnych mezczyzn jakich nie moga zrozumiec niektore osoby np kobiety ktore nie lubia seksu czy zbyt religijne.

oldorando napisał/a:

No, to moze porazki wynikaja z prob uwiedzenia nieswojego targetu..
Albo zle dobranych prob...

Jesli, np. Peter, probuje wierszem uwiesc milosniczke osilkow i chamow, no to porazka jest zrozumiala.

Swoja droga, zawsze madremu latwiej uwiesc na chama, niz chamowi udawac madrego, wiec jesli panowie twierdza, ze kobiety lubia/wybieraja takich pustych, przemocowych,chamow, to nie powinni miec problemu.

Nie jestem dobrym aktorem, osilkiem tez nie a szczuply (czy cherlak dla niektorych) nie wyglada wiarygodnie w tej roli, kobiety poza tym wyczuwaja falsz z daleka, nie lubie takich ludzi i nie chce za takiego byc brany, teraz jasne hmm?

3,181

Oldo,  wiem jedno, ze niestety nie ma jednej uniwersalnej metody podrywania. Oj wiem, ze są panowie, którzy mają swoje strategie i sposoby - dobrze. Niemniej są ludzie, którzy mogą nie potrafić tych metod zastosować, są też tacy, na których te sposoby mogę nie zadziałać. Tak, są. Są też tacy, którzy swoją osoba odpychają a nie przyciągają i można próbować zmian - i w wielu przypadkach okażą się skuteczne - ale w niektórych niestety nie. I nawet jeśli są to jednostki, to tacy ludzie też są. Zapominając o nich, czy nie mówiąc o nich, wcale nie sprawimy, ze ich nie będzie.

3,182

_Nina_ napisał/a:

Proszę nie rozciągaj swoich złych doświadczeń na cały mój gatunek - bo jest to krzywdzące i wqrzające!

Szkoda, że Wy o tym zapominacie w drugą strone tongue

3,183

Ok...
Masz racje- Nino, panowie po prostu chca uslyszec/przeczytac, ze korzystanie z burdelu sluszne jest i zbawienne. Mozliwe, ze jest, nie wiem, nie korzystalam. Na pewno jest prostsze, niz zrobienie czegokolwiek innego.

Dziwi mnie tylko, ze skadinnad pismienny chlopak, ma problem z poderwaniem pustej laski w jakims klubie. Ja nie podrywalam, ale pewnej mojej znajomej sie to udalo...jesli kobieta mogla, to moze kazdy. Pewnie tez bym umiala, tylko mnie to nie potrzebne, i nic nie udowodnie.

Tak wiec- jesli panowie uwazaja, ze prostytutka to jest rozwiazanie, to w czym problem?
Moga korzystac, bez uzalania sie na dlugalasny watek....

3,184

Majki napisał/a:
_Nina_ napisał/a:

Szkoda, że Wy o tym zapominacie w drugą strone tongue

My? Nie wiem Majki czy my, ale ja nie - natomiast niektórzy panowie robią to systematycznie tongue

oldorando napisał/a:

Tak wiec- jesli panowie uwazaja, ze prostytutka to jest rozwiazanie, to w czym problem?
Moga korzystac, bez uzalania sie na dlugalasny watek....

Problem chyba tylko w tym, że niektóre kobiety potępiają facetów za taki wybór.
I wiesz, żaden facet nie napisał w tym wątku, ze to jest słuszne i zbawienne rozwiązanie - to się po prostu dla wielu okazało właśnie zbawienne wink

3,185

Dobra- rozumiem, ze problem polega na tym, ze kobiety potepiaja facetow korzystajacych z prostytucji...

A jesli ja bym napisala: w czasach studenckich, pracowalam jako prostytutka, bo brakowalo mi kasy.

Ciekawa jestem, ilu panow z tego watku chcialoby zwiazku z prostytutka?
Nie wspominajac, ile kobiet by mnie potepilo.....to czemu to ma dzialac w jedna strone?

Ja mam chciec dziwkarza, jesli on nie chce za zone dziwki?

Posty [ 3,121 do 3,185 z 7,267 ]

Strony Poprzednia 1 … 47 48 49 50 51 … 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024