Zgadzam sie, ze dla prostytutki priorytetem jest kasa ale to chyba o facetach miala byc rozmowa.
Kolega powyzej napisal ze latwo jest o przyjaciolke , ktorej mozna bez oporow sie wygadac, ja mam inne zdanie. Bo ktorej kolezance mozna opowiedziec o swoich najwiekszych pragnieniach lozkowych , nawet jesli juz zakrawaja o totalna dewiacje ? To mit , ze faceci nie rozmawiaja z dziwkami. Fakty sa takie, ze bez oporow opowiadaja o swoim statusie spolecznym , o swojej rodzine , zainteresowaniach , pracy, czasami nawet podaja swoje dane osobowe , pokazuja zdjecia swoich zon i dzieci.
Co do dziewczyn, ktore sie nie badaja to raczej te cnotliwe na codzien, dajki z dyskotek ktore ida za piwko/drinka bo ich nie obowiazuja zadne zasady, z guma czy bez -wazne zeby byl fun.
2,926 2014-08-18 10:40:18
2,927 2014-08-18 10:41:12
No tu prawda, dlatego warto, by każdy się badał. No bo nigdy nie wiadomo i lepiej sprawdzić, niezależnie czy miało się niewielu czy wielu partnerów - dotyczy to i kobiet, i mężczyzn.
Powinno wprowadzić się nową zasadę - na pierwsze spotkanie (randkę) przynosić wyniki badań... i uaktualniać je raz w miesiącu
![]()
2,928 2014-08-18 11:36:35 Ostatnio edytowany przez kathon (2014-08-18 11:37:24)
A wziąć się za siebie i za swoje życie to nie ma komu.
Uwielbiam
. Na brak szczęścia i powodzenia, w każdym aspekcie życia, najprostszym rozwiązaniem jest "wziąć się za siebie"
.
Wprawdzie nikomu się jeszcze nie udało doprecyzować tego stwierdzenia, ale - pamiętajcie hołoto! - jak jesteś życiową dupą wołową, to masz WZIĄĆ SIĘ ZA SIEBIE! I już
.
2,929 2014-08-18 11:39:19
oj... to idę się wziąć za siebie...:D
ale żeby od razu hołoto
![]()
2,930 2014-08-18 11:44:34
Nataluszek napisał/a:A wziąć się za siebie i za swoje życie to nie ma komu.
Uwielbiam
. Na brak szczęścia i powodzenia, w każdym aspekcie życia, najprostszym rozwiązaniem jest "wziąć się za siebie"
.
Wprawdzie nikomu się jeszcze nie udało doprecyzować tego stwierdzenia, ale - pamiętajcie hołoto! - jak jesteś życiową dupą wołową, to masz WZIĄĆ SIĘ ZA SIEBIE! I już.
Jeszcze jest uwielbiane przez wszystkich "wez sie w garść", ale jeszcze nikt nie sprecyzował jak można tak małą dłonią wziąć całego siebie i przenieść na wyższy poziom.
2,931 2014-08-18 11:49:20
Niestety prawa fizyki tez zabraniaja podniesienie sie wlasna reka wiec to powiedzenie jest mocno nietrafne a czlowiek nie ze wszystkiego moze sie sam wyleczyc. Z pan do towarzystwa najtrudniej jesli mile spotyka czy nawet kreca z nim lody po pracy ![]()
Temat walkowany caly czas bo podnieca nie tylko mezczyzn a panie bulwersuja bo wola "normalnie" poznajac porzadzic, poodmawiac facetowi niz by placil i mial zwierzyne poslusznie "nadstawione" wlasciwa strona do zabawy ![]()
2,932 2014-08-18 11:53:47 Ostatnio edytowany przez kathon (2014-08-18 11:55:28)
peeter, nie wiem jak Ty to robisz, ale ja Twoje posty muszę przeczytać minimum dwa razy, zanim zacznę je rozumieć ![]()
Jeszcze jest uwielbiane przez wszystkich "wez sie w garść", ale jeszcze nikt nie sprecyzował jak można tak małą dłonią wziąć całego siebie i przenieść na wyższy poziom.
Ja wolę wersję sypialnianą: "weź go w garść" ![]()
2,933 2014-08-18 13:15:21 Ostatnio edytowany przez daminek (2014-08-18 13:16:15)
Temat moim zdaniem udowadnia też, jak kobiety są między sobą podzielone w światopoglądzie, etc. Jedne za kilka stówek zrobią co tylko facet zechce, a inne wprost przeciwnie, darzą pogardą prostytutki...wydaje mi się, że faceci nie są tak podzieleni i nawet jeżeli ktoś nie korzysta to nie ma specjalnie nic przeciwko takim paniom, oprócz oczywiście fanatyków. Jak to dobrze, że kobiety są tak różnorodne...za jednymi trzeba biegać z kwiatami, za innymi z banknotami ![]()
2,934 2014-08-18 13:30:04 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-08-18 13:32:50)
Bo my jestesmy pragmatyczni i nie kierujemy sie zwodniczymi emocjami, podobnie mysla panie ktore nie potepiaja zjawiska.
Inne warcza z zazdrosci o zarabiana kase tamtych i przypuszczalne rozkosze jakie maja z niektorymi klientami az im gula rosnie bo czesto ze swym misiem-pysiem we wlasnym domu tak nie maja ![]()
Z mezczyzn nie znam takiego co by oburzalby sie prostytucja, dawniej bigoci dla pokazu to robili bo wtedy bylo bardzo "trendy" udawac swietego, jak mieli zony to zahukane bidule graly nieswiadome wyskokow swego idola.
2,935 2014-08-18 13:55:15
Inne warcza z zazdrosci o zarabiana kase tamtych i przypuszczalne rozkosze jakie maja z niektorymi klientami az im gula rosnie.
O losie, no rzeczywiscie jest czego zazdroscic...
2,936 2014-08-18 16:42:11
Bo my jestesmy pragmatyczni i nie kierujemy sie zwodniczymi emocjami, podobnie mysla panie ktore nie potepiaja zjawiska.
Inne warcza z zazdrosci o zarabiana kase tamtych i przypuszczalne rozkosze jakie maja z niektorymi klientami az im gula rosnie bo czesto ze swym misiem-pysiem we wlasnym domu tak nie maja
Z mezczyzn nie znam takiego co by oburzalby sie prostytucja, dawniej bigoci dla pokazu to robili bo wtedy bylo bardzo "trendy" udawac swietego, jak mieli zony to zahukane bidule graly nieswiadome wyskokow swego idola.
A to trzeba specjalnego wyksztalcenia by zostac prostytutkom tak? Czy wystarcza checi, brak skrupolow i zachamowan i odrobina urody- choc nie zawsze.. Prostytutki nc szczegolnego nie robia,oprocz tego ze maja wprawe. Jesli ktos nie jest pruderyjny -robi to samo albo i lepiej z misiem pysiem albo innymi misiami..
2,937 2014-08-18 19:36:37
A to trzeba specjalnego wyksztalcenia by zostac prostytutkom tak? Czy wystarcza checi, brak skrupolow i zachamowan i odrobina urody- choc nie zawsze.. Prostytutki nc szczegolnego nie robia,oprocz tego ze maja wprawe. Jesli ktos nie jest pruderyjny -robi to samo albo i lepiej z misiem pysiem albo innymi misiami..
to nie takie prosta, jak się wydaje...ja od razu rozpoznam amatorkę ![]()
2,938 2014-08-18 19:58:04
https://www.youtube.com/watch?v=bWxT08QfRUw
Tak na rozluźnienie tematu i bez mocnego offa... ![]()
2,939 2014-08-18 20:31:29
https://www.youtube.com/watch?v=bWxT08QfRUw
Tak na rozluźnienie tematu i bez mocnego offa...
dokładnie tak samo zrobiłem kiedyś w Holandii
stanęło na 50 euro
ale było to w 2008r ![]()
2,940 2014-08-18 20:46:33
Łógiń napisał/a:https://www.youtube.com/watch?v=bWxT08QfRUw
Tak na rozluźnienie tematu i bez mocnego offa...dokładnie tak samo zrobiłem kiedyś w Holandii
stanęło na 50 euro
ale było to w 2008r
No ale wiesz... Tu za 2 tysiące bucksów to już nie jest dziwką. ![]()
2,941 2014-08-18 20:49:33
Lalka lalka napisał/a:A to trzeba specjalnego wyksztalcenia by zostac prostytutkom tak? Czy wystarcza checi, brak skrupolow i zachamowan i odrobina urody- choc nie zawsze.. Prostytutki nc szczegolnego nie robia,oprocz tego ze maja wprawe. Jesli ktos nie jest pruderyjny -robi to samo albo i lepiej z misiem pysiem albo innymi misiami..
to nie takie prosta, jak się wydaje...ja od razu rozpoznam amatorkę
Kazda kiedys byla amatorką.kwestia wprawy i pewnego wyluzdania ktore nie kazda posiada:)
2,942 2014-08-18 22:22:47
Facet79---- no piescic piersi dziwce ok...ale inne czesci ciala??? To jest wlasnie troche nie smaczne....nie no niewierze ze uprawiasz sex oralny obustronnie z prostytutka..
Tu się zgadzam. Nigdy tego nie zrobiłem i nie zrobię z nikim obcym. Co najwyżej pieszczoty piersi i zabawa nimi.
2,943 2014-08-18 22:25:08 Ostatnio edytowany przez Facet79 (2014-08-18 22:41:21)
Prostytutki nc szczegolnego nie robia,oprocz tego ze maja wprawe. Jesli ktos nie jest pruderyjny -robi to samo albo i lepiej z misiem pysiem albo innymi misiami..
Ale rzecz w tym, że przynajmniej to robią. I to już je wyróżnia.
Facet79, pisz co chcesz. Ja zdania nie zmienię. To pójście na łatwiznę i koniec.
Wiele rzeczy można u każdego tak ocenić. Każdy codziennie idzie w czymś na łatwiznę. Dojeżdżasz gdzieś autobusem ? Samochodem ? Czemu nie idziesz pieszo, nie postarasz sie, nie zadbasz o formę tylko idziesz na łatwiznę? Podobnie kupiłaś w sklepie coś do jedzenia ? Czemu poszłaś na łatwiznę i sama sobie nie wyhodowałaś ?
Po prostu jak dla mnie kupowanie seksu, czy też nawet nazwijmy to pójściem na łatwiznę to nie jest nic wyjątkowego od innych dziedzin życia. Ktoś idzie na łatwiznę w jednym a ktoś w innym. Czemu akurat seks ma być czymś wyjatkowym w czym nie wypada "iść na łatwiznę" ?
Kolega powyzej napisal ze latwo jest o przyjaciolke , ktorej mozna bez oporow sie wygadac, ja mam inne zdanie. Bo ktorej kolezance mozna opowiedziec o swoich najwiekszych pragnieniach lozkowych , nawet jesli juz zakrawaja o totalna dewiacje ?
Ale to mi nie gra. Zgadzam się, że trudno znależć dziewczynę przyjaciółką z którą można porozmawiać o seksie. Niemal każda znika jak tylko padnie słowo "seks". No ale akurat w agencji nie ma sensu o tym rozmawiać bo fantazje te można spełnić. Czyli nie widzę sensu żalić się w agencji z niespełnienia seksualnego skoro akurat tam wiele rzeczy można zrobić.
2,944 2014-08-18 22:44:50
Ale to mi nie gra. Zgadzam się, że trudno znależć dziewczynę przyjaciółką z którą można porozmawiać o seksie. Niemal każda znika jak tylko padnie słowo "seks". No ale akurat w agencji nie ma sensu o tym rozmawiać bo fantazje te można spełnić. Czyli nie widzę sensu żalić się w agencji z niespełnienia seksualnego skoro akurat tam wiele rzeczy można zrobić.
proponuję, abyś znalazł sobie jakąś cycatą panią psycholog i jej opowiedział o swoich problemach, na pewno wysłucha ![]()
2,945 2014-08-18 22:59:16
proponuję, abyś znalazł sobie jakąś cycatą panią psycholog i jej opowiedział o swoich problemach, na pewno wysłucha
Tylko co mnie interesuje jak wygląda psycholog z którą rozmawiam ?
2,946 2014-08-18 23:13:38
co mnie obchodzi jak wygląda psycholog z którą rozmawiam ?
zrób jak mówię, to sie przekonasz ![]()
2,947 2014-08-18 23:54:41
Po prostu jak dla mnie kupowanie seksu, czy też nawet nazwijmy to pójściem na łatwiznę to nie jest nic wyjątkowego od innych dziedzin życia. Ktoś idzie na łatwiznę w jednym a ktoś w innym. Czemu akurat seks ma być czymś wyjatkowym w czym nie wypada "iść na łatwiznę" ?
Musimy tu rozróżnić pewne sprawy. Zupełnie inaczej patrzę na faceta, który nie chce się wiązać z dziewczynami, szukać wypadów na jedną noc, choć ma taką możliwość, ale wybiera prostytutki z własnej woli, taka jest jego decyzja. Co innego Ty- Ty nie masz wyboru, ani porównania. Albo prostytutki, albo celibat. Czasami "pójście na łatwiznę" jest okej - wybieram autobus zamiast iść pieszo, bo oszczędzam swój czas. Ale w Twoim przypadku ewidentnie coś nie gra w relacjach z płcią przeciwną. Nie jestem alfą i omegą, ale podejrzewam, że kiedyś w końcu może Cię trafić szlag, że inni mają żony/dziewczyny/rodzinę, głębsze relacje z kobietami, a Ty masz tylko namiastkę tego na godzinę lub dwie, i to tylko jeśli będziesz miał pieniądze.
Ale to mi nie gra. Zgadzam się, że trudno znależć dziewczynę przyjaciółką z którą można porozmawiać o seksie. Niemal każda znika jak tylko padnie słowo "seks".
To w jaki sposób więc tworzą się pary? Skąd modne friends with benefits, seks bez zobowiązań, małżeństwa, zdrady? Dziewczyny nie uciekają przed seksem w ogóle, ale widocznie zmywają się na myśl o seksie konkretnie z Tobą. Brzmi okrutnie, ale tak wynika z Twoich wypowiedzi. Skoro masz koleżanki, przyjaciółki- czy nie mógłbyś z jakąś szczerze pogadać, gdzie tkwi Twój problem? Dlaczego nie chciały wejść w jakąś intymną relację? To może zaboleć czy urazić Twoje ego, ale jak emocje opadną to możesz wyciągnąć jakieś solidne wnioski.
2,948 2014-08-19 00:12:19
To w jaki sposób więc tworzą się pary? Skąd modne friends with benefits, seks bez zobowiązań, małżeństwa, zdrady? Dziewczyny nie uciekają przed seksem w ogóle, ale widocznie zmywają się na myśl o seksie konkretnie z Tobą. Brzmi okrutnie, ale tak wynika z Twoich wypowiedzi. Skoro masz koleżanki, przyjaciółki- czy nie mógłbyś z jakąś szczerze pogadać, gdzie tkwi Twój problem? Dlaczego nie chciały wejść w jakąś intymną relację? To może zaboleć czy urazić Twoje ego, ale jak emocje opadną to możesz wyciągnąć jakieś solidne wnioski.
Busiu, ale Ty mu mówisz jak to wygląda z babskiej strony, czyli na odwrót! jak Ty usiądziesz z kolegą i zaczniesz z nim rozmawiać o seksie, to się nakręci, jakby było na odwrót, pewnie byś uciekła ![]()
Tu nie ma co gadać, jak poczujesz kolego, że odpowiedni jest moment, trzeba działać! zaufaj mi, spałem już z ok 8 - 10 laskami i nigdy jeszcze nie zaczęło się od rozmowy typu: "słuchaj koleżanko, może porozmawiamy o seksie, co Ty na to"? trzeba wyczuć moment i działać, najwyżej w pysk dostaniesz, trudno.
2,949 2014-08-19 00:34:59
Busiu, ale Ty mu mówisz jak to wygląda z babskiej strony, czyli na odwrót! jak Ty usiądziesz z kolegą i zaczniesz z nim rozmawiać o seksie, to się nakręci, jakby było na odwrót, pewnie byś uciekła
Tu nie ma co gadać, jak poczujesz kolego, że odpowiedni jest moment, trzeba działać! zaufaj mi, spałem już z ok 8 - 10 laskami i nigdy jeszcze nie zaczęło się od rozmowy typu: "słuchaj koleżanko, może porozmawiamy o seksie, co Ty na to"? trzeba wyczuć moment i działać, najwyżej w pysk dostaniesz, trudno.
Wszystko zależy od okoliczności. Od tego, jak bardzo podoba mi się facet, od jego podejścia, od stopnia znajomości, od wyposzczenia, od tego czy jestem w związku czy nie. Jeśli to byłby facet, przy którym na myśl o samym pocałunku dostaję dreszczy z obrzydzenia, to oczywiście że utnę temat, bo po co mam z nim gadać o seksie, skoro nie ma cienia szansy, że do tego dojdzie? Z drugiej strony, mężczyźni też często nie potrafią flirtować ze smakiem. Czasami brak im wyczucia, dostrzeżenia tego właściwego momentu, czasami czuć od nich za dużą desperację, czasami są zbyt prostaccy... Ta cała gra, dynamika między kobietą i mężczyzną bywa zawiła, a mężczyźni bardzo często nie kumają zasad gry.
2,950 2014-08-19 01:24:53 Ostatnio edytowany przez daminek (2014-08-19 01:26:21)
Ta cała gra, dynamika między kobietą i mężczyzną bywa zawiła, a mężczyźni bardzo często nie kumają zasad gry.
tak jakby kobiety ustalały zasady gry i miały pretensje do facetów, że nie potrafię ich odgadnąć
- i wtedy właśnie faceci zamiast się głowić i próbować odgadnąć o co chodzi, wolą zapłacić prostytutce -tu zasady są proste. Stawka podstawowa za klasyk, za anal i loda bez gumki dopłata ![]()
PS: a w między czasie policzyłem z iloma to spałem: z 8 dziewczynami + 3 prostytutkami liczonymi oddzielnie ![]()
2,951 2014-08-19 02:06:02 Ostatnio edytowany przez Lalka lalka (2014-08-19 12:21:57)
busiu napisał/a:Ta cała gra, dynamika między kobietą i mężczyzną bywa zawiła, a mężczyźni bardzo często nie kumają zasad gry.
tak jakby kobiety ustalały zasady gry i miały pretensje do facetów, że nie potrafię ich odgadnąć
- i wtedy właśnie faceci zamiast się głowić i próbować odgadnąć o co chodzi, wolą zapłacić prostytutce -tu zasady są proste. Stawka podstawowa za klasyk, za anal i loda bez gumki dopłata
PS: a w między czasie policzyłem z iloma to spałem: z 8 dziewczynami + 3 prostytutkami liczonymi oddzielnie
Czasem mnie zadziwiasz moj drogi. Wrecz zaskakujesz. Sprecyzuj, to bez gumki to ze lód bez gumki czy dowcipnie bez gumki? P.s jak na 30 lat to maly przebieg masz:) , wiesz gorzej jak by bylo odwrotnie ,8 kurew i 3 dziewczyny,a tu prosze,wcale nie jest tak zle skoro osiem dup skreciles to moze odpusc sobie te " prostytutki"? Czy moze chcesz nabic licznik?
kurewkami licznika nie nabijesz. To kazdy glupi umi,isc i zaplacic:)
2,952 2014-08-19 07:59:00
P.s jak na 30 lat to maly przebieg masz:)
a bo ja nie sypiam z byle kim ![]()
2,953 2014-08-19 09:47:36 Ostatnio edytowany przez kathon (2014-08-19 09:51:48)
Skąd modne friends with benefits, seks bez zobowiązań
A ty wiesz, że dla wielu ludzi taki układ jest jak Yeti? Wszyscy o nim mówią, tylko nikt nie widział?
Takie określenie zrobiło się modne - przyszło do nas, jak wiele innych dziwnych trendów z "zachodu" - ale ilu z nas z ręką na sercu miało do czynienia z takim układem?
Bo ja - a znam bardzo dużo ludzi, ze wszystkich kręgów społecznych* - nawet jak się tak mocno zastanowię, to może o jednej takiej sytuacji wiem, że miała miejsce.
Tak więc o seks wbrew pozorom nie jest tak łatwo, jak nam się o tym na forum opowiada. Nadal katolickie wychowanie i kulturalne tabu stanowią przeszkodzę w czerpaniu przyjemności z seksu poza oczywiście formalnym, małżeńskim związkiem**.
*nie mam znajomości (głównie z racji wieku już) w gimnazjach i niżej, więc nie wiem jakie teraz tam są realia - a podobno (znowu Yeti) - są ostre
**jak widać z resztą po wielu wątkach związek małżeński nie daje żadnych gwarancji dobrego pożycia seksualnego
jak na 30 lat to maly przebieg masz
A potem dziwimy się, że faceci w pewnym wieku robią się zdesperowani.
2,954 2014-08-19 10:40:55
Kathon, jesteś pewny, że wzięcie się za siebie to najprostsze rozwiązanie? Twoi koledzy wcześniej twierdzili, że to ogromnie ciężkie zadanie, zwłaszcza gdy jest się mało urodziwym.
Poza tym, nie przesadzaj z tą hołotą- nie ubliżaj kolegom.
Facet, przestań już bredzić, strasznie męczysz.
I nie popadaj w paranoję porównując seks do marchewki z warzywniaka.
2,955 2014-08-19 11:05:11 Ostatnio edytowany przez Lalka lalka (2014-08-19 15:52:35)
Lalka lalka napisał/a:P.s jak na 30 lat to maly przebieg masz:)
a bo ja nie sypiam z byle kim
A kurwa to kto ????????
:):):) jak nie byle kto? ![]()
2,956 2014-08-19 12:15:27
Kathon, jesteś pewny, że wzięcie się za siebie to najprostsze rozwiązanie? Twoi koledzy wcześniej twierdzili, że to ogromnie ciężkie zadanie, zwłaszcza gdy jest się mało urodziwym.
Wyśmiewam i zawsze będę wyśmiewał rady w stylu "weź się za siebie".
2,957 2014-08-19 12:24:09 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-08-19 12:25:11)
peeter napisał/a:Bo my jestesmy pragmatyczni i nie kierujemy sie zwodniczymi emocjami, podobnie mysla panie ktore nie potepiaja zjawiska.
Inne warcza z zazdrosci o zarabiana kase tamtych i przypuszczalne rozkosze jakie maja z niektorymi klientami az im gula rosnie bo czesto ze swym misiem-pysiem we wlasnym domu tak nie maja
Z mezczyzn nie znam takiego co by oburzalby sie prostytucja, dawniej bigoci dla pokazu to robili bo wtedy bylo bardzo "trendy" udawac swietego, jak mieli zony to zahukane bidule graly nieswiadome wyskokow swego idola.A to trzeba specjalnego wyksztalcenia by zostac prostytutkom tak? Czy wystarcza checi, brak skrupolow i zachamowan i odrobina urody- choc nie zawsze.. Prostytutki nc szczegolnego nie robia,oprocz tego ze maja wprawe. Jesli ktos nie jest pruderyjny -robi to samo albo i lepiej z misiem pysiem albo innymi misiami..
O wyksztalceniu nic nie pisze, takich rzeczy przeciez nie trzeba sie dlugo uczyc w specjalnej szkole ![]()
litosci - by zostac prostytutkĄ
Pisalem ze klienci bardziej szaleja w agencji jesli w zwiazku nie ma fantazji ani checi na seks to tam maja swoja raj.
Podrecznikowa zazdrosc o penisa zzera tu pare pan powiedzialby jakis seksuolog ![]()
2,958 2014-08-19 12:38:44
zazdrość o penisa:) ja nie moge
2,959 2014-08-19 12:55:41
zazdrość o penisa:) ja nie moge
No istnieje cosik takowego, mówił o tym choćby Freud. ![]()
2,960 2014-08-19 15:50:45
Kathon, życie. A może po prostu prawda w oczy kole? ![]()
I na czym ta zazdrość o penisa polega?
2,961 2014-08-19 17:32:08
daminek napisał/a:Lalka lalka napisał/a:P.s jak na 30 lat to maly przebieg masz:)
a bo ja nie sypiam z byle kim
A kurwa to kto ????????
:):):) jak nie byle kto?
a wiesz jak trudno znaleźć taką kurwę, która spełni moje potrzeby seksualne??? ![]()
2,962 2014-08-19 17:43:06
Lalka lalka napisał/a:daminek napisał/a:a bo ja nie sypiam z byle kim
A kurwa to kto ????????
a wiesz jak trudno znaleźć taką kurwę, która spełni moje potrzeby seksualne???
Czy lepsza czy gorsza nadal byle kto ![]()
2,963 2014-08-19 17:50:40
daminek napisał/a:Lalka lalka napisał/a:A kurwa to kto ????????
a wiesz jak trudno znaleźć taką kurwę, która spełni moje potrzeby seksualne???
Czy lepsza czy gorsza nadal byle kto
ja je szanuję...są uczciwe wobec mnie, nigdy nic niemiłego mnie z ich strony nie spotkało....(no może raz, ale to akurat wulgarny szczegół i pominę to)
2,964 2014-08-19 17:52:46
A napisz co ? ![]()
2,965 2014-08-19 17:54:53
miała połknąć, a wypluła ![]()
2,966 2014-08-19 18:21:23
Ahaha......Taaaaaa....:):)
2,967 2014-08-19 18:29:02
Lalka lalka, spinasz się jakby Ci jakaś dziwka faceta odbiła.
I tak na żadnego z chłopaków tutaj byś nie spojrzała więc co obchodzi Cię ich szczęśliwe życie?
2,968 2014-08-19 19:38:21
busiu napisał/a:Skąd modne friends with benefits, seks bez zobowiązań
A ty wiesz, że dla wielu ludzi taki układ jest jak Yeti? Wszyscy o nim mówią, tylko nikt nie widział?
Takie określenie zrobiło się modne - przyszło do nas, jak wiele innych dziwnych trendów z "zachodu" - ale ilu z nas z ręką na sercu miało do czynienia z takim układem?
Bo ja - a znam bardzo dużo ludzi, ze wszystkich kręgów społecznych* - nawet jak się tak mocno zastanowię, to może o jednej takiej sytuacji wiem, że miała miejsce.
Tak więc o seks wbrew pozorom nie jest tak łatwo, jak nam się o tym na forum opowiada. Nadal katolickie wychowanie i kulturalne tabu stanowią przeszkodzę w czerpaniu przyjemności z seksu poza oczywiście formalnym, małżeńskim związkiem**.*nie mam znajomości (głównie z racji wieku już) w gimnazjach i niżej, więc nie wiem jakie teraz tam są realia - a podobno (znowu Yeti) - są ostre
W takim razie zwalam te różnice na Twoje środowisko, albo wiek. Na studiach zdecydowana większość moich koleżanek była bezpruderyjna, absurdem było w naszym gronie "czekanie do ślubu". Nawet moje dziewictwo w wieku 19 lat i czekanie na tego "odpowiedniego" spotykało się z neutralnością pomieszaną z niezrozumieniem. Ze zwierzeń mogę wywnioskować, że teraz życie seksualne dziewczyn w moim wieku jest bardziej bujne niż lata temu.
**jak widać z resztą po wielu wątkach związek małżeński nie daje żadnych gwarancji dobrego pożycia seksualnego
Chyba nic nie daje takiej gwarancji, nawet związek z gwiazdką porno.
2,969 2014-08-19 19:44:56 Ostatnio edytowany przez Lalka lalka (2014-08-19 21:07:07)
Lalka lalka, spinasz się jakby Ci jakaś dziwka faceta odbiła.
I tak na żadnego z chłopaków tutaj byś nie spojrzała więc co obchodzi Cię ich szczęśliwe życie?
Ja sie spinam?? Dobre..traktuje ten temat z przymruzeniem oka ipol serio a i to co niektorzy tu pisza rozbawia mnie strasznie. I ich zycie wcale mnie nie obchodzi,nikogo nie pouczam przeciez ani nie skreslam bo lazi na dziwki a skoro sami sie przyznaja i chca na ten temat dyskutowac to czemu nie? Szcegolnie rozbawia mnie Damianek. Damianek--piona:):) przepraszam.Daminek.
2,970 2014-08-19 21:00:40
Szcegolnie rozbawia mnie Damianek. Damianek--piona:):)
piona ![]()
a skoro tak Cię to zaciekawiło, to opowiem coś, w co nie uwierzysz....za pierwszym moim razem z panią prostytuką tak miło spędziliśmy czas, że podała prywatny numer i zaproponowała, abyśmy prywatnie wyskoczyli na piwko czasem
raz nawet pizzę postawiła i zapytała, czy nie zaprosiłbym jej na noc
opowiedziała mi mnóstwo anegdot o swoich klientach, bardzo mnie cieszyła ta znajomość, ale zakończyła się , bo pani prostytutka związała się z jakimś kolesiem. No i jej alfons krzywo patrzył na to, że spotyka się z byłym klientem ![]()
2,971 2014-08-19 21:10:43
Albo szukala frajera albo klienta na stale. Nie wiaz sie z kurwą! Nawet nie umawiaj! Po co! Jak masz potrzeby to je zalatw ale prywatnie trzymaj sie z daleka! To stare cwane rozklapciochy- przepraszam-"panie prostytutki" . Ale wogole jak Ty ladnie sie wyrazasz o nich. O zonie bedziesz kiedys tez mowil " pani zona"????
:):)
2,972 2014-08-19 21:15:35
Albo szukala frajera albo klienta na stale. Nie wiaz sie z kurwą! Nawet nie umawiaj! Po co! Jak masz potrzeby to je zalatw ale prywatnie trzymaj sie z daleka! To stare cwane rozklapciochy- przepraszam-"panie prostytutki" . Ale wogole jak Ty ladnie sie wyrazasz o nich. O zonie bedziesz kiedys tez mowil " pani zona"????
:):)
Lalka, nawet jej nie znasz a obrażasz....:/ ona była wyjątkowa...ciężko pracowała, aby zarobić na czynsz, aby 12 letni syn miał na książki do szkoły...
Poza tym spotykaliśmy się zupełnie prywatnie, niekiedy nawet ona stawiała browary, strasznie zabawne historie opowiadała
ale wiązać się oczywiście nie zamierzałem...gdybym miał ochotę na związek, poderwałbym sobie jakąś nastolatkę...
2,973 2014-08-19 21:19:06
Wiesz,to nie jest obraza a prawda. Tak naprawde nie wiesz czy ta historia o synu i ksiazkach byla prawdziwa to jedno, drugie,sa inne prace do wykonywania oprocz kurestwa. Jak nie ma wyksztalcenia to mogla isc sprzatac lub na kase do sklepu. Co wybrala? Wiadomo..
2,974 2014-08-19 21:23:21
Wiesz,to nie jest obraza a prawda. Tak naprawde nie wiesz czy ta historia o synu i ksiazkach byla prawdziwa to jedno, drugie,sa inne prace do wykonywania oprocz kurestwa. Jak nie ma wyksztalcenia to mogla isc sprzatac lub na kase do sklepu. Co wybrala? Wiadomo..
Ale Lalka...rozmaiwałem z nią o tym, powiedziała, że w sklepie tyle nie zarobi, że potrzebuje conajmniej 2000zł/m -c na rękę, aby opłacić wszystko, bo jeszcze jakiś kredyt miała, bo nagle pracę straciła w hurtowni, gdzie nieźle zarabiała. A jakby tyrała całymi dniamia i nocami w TESCO na kasie, to kto by z synem lekcje odrabiał?
wyczuwam pogardę u CIebie...:/
2,975 2014-08-19 21:31:11
No lekką oczywiscie. Poszla na latwizne i tlumaczy sie jak dziecko. Chciala usprawiedliwic sie przed Toba bo sama wie ze to co robi jest złe. Znalam pare takich pan,kiedys i kazda miala jakies usprawiedliwienie.zadna nie przyzna ze robi to bo lubi,ze laczy przyjemne z pozytecznym. Co do pan na kasie w tesco, myslisz ze im starcza do pierwszego? Ze nie maja kredytow i dzieci?? A jednak nie daja dupy za kase . Wlasnie o to chodzi. Kazda mogla by to robic (prawie) ale nie kazda ma kurewski charakter. I tyle. A Ty nie badz taki naiwny.masz 30 lat do cholery! To do czegos zobowiazuje Daminku drogi...:)
2,976 2014-08-19 21:36:28
Ja przyznam, że bardzo potrzebuję prostytutek...niekiedy poprostu trzeba już rozładować napięcie seksualne, a jak nie ma żadnej nimfomanki pod ręką, wolę zapłacić, ale poczuć to odprężenie, błogość...niekiedy bez tego na pracy się skupić nie mogę, ani na poważnych sprawach, dlatego jestem bardzo wdzięczny im, że zawsze mogę liczyć na ich pomoc ![]()
2,977 2014-08-19 22:27:29
mariola856 napisał/a:zazdrość o penisa:) ja nie moge
No istnieje cosik takowego, mówił o tym choćby Freud.
wiem, ale to nie znaczy ze się nie mylił, to był tylko facet:)
2,978 2014-08-19 23:29:36
Ja mam 24 lata, nie mam znajomych, nawet 1 kumpla
a więc nie mam z kim iść np. do klubu żeby kogoś poznać więc postanowiłem, że pójdę na ten 1 raz do prostytutki, bo już nie mogę wytrzymać i jestem sfrustrowany tym, że nigdy tego nie robiłem:/ Wybrałem taką co ma 20 lat, nie chce jakiejś starszej "rozjechanej"
W sumie to nie nadawałbym się aby być teraz w związku, więc to chyba najlepsze rozwiązanie dla mnie na ten moment. Lepsze to niż wieczne oglądanie porno, które w ogóle nie sprawia mi przyjemności bo tylko zazdroszczę tym facetom na tych filmach...
2,979 2014-08-19 23:36:17
Ja mam 24 lata, nie mam znajomych, nawet 1 kumpla
a więc nie mam z kim iść np. do klubu żeby kogoś poznać więc postanowiłem, że pójdę na ten 1 raz do prostytutki, bo już nie mogę wytrzymać i jestem sfrustrowany tym, że nigdy tego nie robiłem:/ Wybrałem taką co ma 20 lat, nie chce jakiejś starszej "rozjechanej"
W sumie to nie nadawałbym się aby być teraz w związku, więc to chyba najlepsze rozwiązanie dla mnie na ten moment. Lepsze to niż wieczne oglądanie porno, które w ogóle nie sprawia mi przyjemności bo tylko zazdroszczę tym facetom na tych filmach...
Jak jesteś prawiczkiem, to mimo wszystko odradzam....
ja zacząłem dopiero w wieku 30 lat korzystać z profesjonalistek, ale byłem juz ukształtowany emocjonalnie, po wielu związkach, po zapięciu 8 lasek, niektórych w obie dziurki....Ty co innego. Odradzam, pierwszy raz bardzo kształtuje emocjonalność, to jak będziesz podchodził do seksu w późniejszym życiu...Jak coś, mogę poradzić jak poderwać jakąś laseczkę, jak jesteś z Krakowa, mogę dać namiary na te, z którymi się rozstałem, ale prostytutki na pierwszy raz odradzam
2,980 2014-08-19 23:41:32
A jaka pewnosc ze ten jego pierwszy z 'nie dziwką' będzie ok? Moze mu kobieta dosrać tak, że popamięta i emocjonalnie spadnie jeszcze nizej.
2,981 2014-08-19 23:45:21
No lekką oczywiscie. Poszla na latwizne i tlumaczy sie jak dziecko. Chciala usprawiedliwic sie przed Toba bo sama wie ze to co robi jest złe. Znalam pare takich pan,kiedys i kazda miala jakies usprawiedliwienie.zadna nie przyzna ze robi to bo lubi,ze laczy przyjemne z pozytecznym. Co do pan na kasie w tesco, myslisz ze im starcza do pierwszego? Ze nie maja kredytow i dzieci?? A jednak nie daja dupy za kase . Wlasnie o to chodzi. Kazda mogla by to robic (prawie) ale nie kazda ma kurewski charakter. I tyle. A Ty nie badz taki naiwny.masz 30 lat do cholery! To do czegos zobowiazuje Daminku drogi...:)
Zazdrość...
ciekawe skad Ty znasz pare takich pan . Smieszna jestes.
2,982 2014-08-19 23:46:26
A jaka pewnosc ze ten jego pierwszy z 'nie dziwką' będzie ok? Moze mu kobieta dosrać tak, że popamięta i emocjonalnie spadnie jeszcze nizej.
gościu, z dziewczyną prywatną mogą poświęcić na to całą noc, na spokojnie....u prostytutki jest trochę nerwówka...bo tylko jedna godzina, a wszystkiego by się chciało spróbować....sam przyznam się, że niestety w gumce miałem problem ze wzwodem za pierwszym razem u prostytutki...potem sie śmialiśmy z tego, po chwili nadrobiłem, ale swoje już w życiu przeżyłem, jedna wpadka nic nie zmienia, ale gość co nigdy nie ruchał, na 100% nie będzie wiedział gdzie włożyć, tylko się zniechęci...poza tym, warto zadbać o to, by pierwszy raz zrobić to z kimś bliskim, kogo darzy się uczuciem, naprawdę potem miło wracać do tego
2,983 2014-08-19 23:52:39
Zazdrość...
Vejle, chcesz nam o czymś powiedzieć? nie będziemy Cię osądzać...
2,984 2014-08-19 23:58:18
Lalka lalka napisał/a:No lekką oczywiscie. Poszla na latwizne i tlumaczy sie jak dziecko. Chciala usprawiedliwic sie przed Toba bo sama wie ze to co robi jest złe. Znalam pare takich pan,kiedys i kazda miala jakies usprawiedliwienie.zadna nie przyzna ze robi to bo lubi,ze laczy przyjemne z pozytecznym. Co do pan na kasie w tesco, myslisz ze im starcza do pierwszego? Ze nie maja kredytow i dzieci?? A jednak nie daja dupy za kase . Wlasnie o to chodzi. Kazda mogla by to robic (prawie) ale nie kazda ma kurewski charakter. I tyle. A Ty nie badz taki naiwny.masz 30 lat do cholery! To do czegos zobowiazuje Daminku drogi...:)
Zazdrość...
Zazdrosc...ze ja zazdrosna??? Wez mnie nie rozsmieszaj dziewczyno..smieszna to jestes ty..to ty tu opowiadalas cos o wyksztalconych paniach do towarzystwa ze faceci chodza by sie wygadac ,zqbiraja na bankiety ? To tu juz to chlopaki zweryfikowali..itp?? Ciekawe skad ja znam? Znam a skad to nie twoja sprawa. A ty skad znasz tak tajniki prostytucji??? .......bez komentarza....
2,985 2014-08-20 00:31:08 Ostatnio edytowany przez lonelyMajk (2014-08-20 00:38:59)
thepass napisał/a:A jaka pewnosc ze ten jego pierwszy z 'nie dziwką' będzie ok? Moze mu kobieta dosrać tak, że popamięta i emocjonalnie spadnie jeszcze nizej.
gościu, z dziewczyną prywatną mogą poświęcić na to całą noc, na spokojnie....u prostytutki jest trochę nerwówka...bo tylko jedna godzina, a wszystkiego by się chciało spróbować....sam przyznam się, że niestety w gumce miałem problem ze wzwodem za pierwszym razem u prostytutki...potem sie śmialiśmy z tego, po chwili nadrobiłem, ale swoje już w życiu przeżyłem, jedna wpadka nic nie zmienia, ale gość co nigdy nie ruchał, na 100% nie będzie wiedział gdzie włożyć, tylko się zniechęci...poza tym, warto zadbać o to, by pierwszy raz zrobić to z kimś bliskim, kogo darzy się uczuciem, naprawdę potem miło wracać do tego
Ja mam już to gdzieś czy ten 1 raz będzie z profesjonalistką czy normalną dziewczyną. Chcę po prostu doznać tego uczucia bliskości cielesnej z kobietą chociaż przez tą 1 godzinę. Sądzę, że to nie będzie miało wpływu na seks z dziewczyną, z którą będę później w ewentualnym związku. Jeśli będę ją darzył uczuciem, będę ją kochał to na pewno będzie to inaczej wyglądało, dużo lepiej niż z dziwką, ale na to żebym miał w najbliższym czasie dziewczynę się nie zanosi i pewnie jeszcze długo nie będzie przez tą cholerną nieśmiałość...kurw...nie mogę już na to... Po spotkaniu z prostytutką przynajmniej już nie będzie mnie irytował fakt, że jeszcze tego nie zrobiłem, ciśnienie trochę opadnie i będę mógł na spokojnie szukać potencjalnej dziewczyny, której pewnie i tak nie znajdę...
2,986 2014-08-20 07:20:43 Ostatnio edytowany przez daminek (2014-08-20 07:23:11)
Majk, jak jesteś niesmiały to z prostytutką to będzie bardzo stresujące dla Ciebie i prawdopodobnie Ci nie stanie i i tak nie zamoczysz, a dodatkowo będziesz się stresował coraz bardziej
2,987 2014-08-20 08:05:06
lonelyMajk napisał/a:Ja mam 24 lata, nie mam znajomych, nawet 1 kumpla
ja zacząłem dopiero w wieku 30 lat korzystać z profesjonalistek, ale byłem juz ukształtowany emocjonalnie, po wielu związkach, po zapięciu 8 lasek, niektórych w obie dziurki....Ty co innego. Odradzam, pierwszy raz bardzo kształtuje emocjonalność, to jak będziesz podchodził do seksu w późniejszym życiu...Jak coś, mogę poradzić jak poderwać jakąś laseczkę, jak jesteś z Krakowa, mogę dać namiary na te, z którymi się rozstałem, ale prostytutki na pierwszy raz odradzam
koniecznie daj namiary:)
ale tak rzeczy to chyba na maila zalatwia się prywatnie prawda?
2,988 2014-08-20 08:25:55 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-08-20 08:26:32)
Az ciezko uwierzyc, ze ten mezczyzna ma 30 lat...
Bo wnioskujac po wypowiedziach dalabym max 15...
2,989 2014-08-20 08:32:30
Daminku- nie rozumiem. Przeciez seks to dla faceta produkt do skonsumowania, jak marchewka.
Ot- tak jak pojscie do kosmetyczki, masazysty, fryzjera.......spedzasz milo godzinke, placisz, wychodzisz, zostaje wykonana usluga, o wykonawcy sie zapomina. To po co fatygowac wlasne znajome do " pierwszego razu z uczuciem", jesli chodzi o wykonanie uslugi?
P S jesli chodzi o seks, to nie uwierze, ze istnieje taka potwora, co nie znajdzie w necie amatora.
W dodatku natlok mlodych " amatorow" jest tak duzy, ze naprawde, kobiety nie maja czego zazdroscic prostytutkom.
2,990 2014-08-20 10:25:31
nie mój temat, przypadkiem zajrzałem
Z Damiankiem zgadzam się w 100% w kwestii pierwszego razu. To musi być ktoś komu na tobie zależy. Akurat pierwszy raz najczęściej jest totalnym niewypałem więc lepiej żeby to zrobić z miłości ( na rozładowanie napięcia polecam 10 km bieg).
Co korzystania z usług prostytutek- pomijając aspekty moralne to kwestie higieniczne, obawa przez chorobą, fakt, że przede mną dzisiaj było 20 odrzuca mnie totalnie. Kilku moich kumpli korzysta z Roksa.pl ale to nie dla mnie