Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,536 do 2,600 z 7,266 ]

2,536 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-07-14 14:58:08)

Odp: Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich
niunia77 napisał/a:

Uwazasz ze mam chore emocje, bo nie potrafie bzykac sie bez uczuc? Bo szanuje swoje cialo i nie pozwalam go pierwszemu lepszemu dotykac?
To jest tylko dla wybranych.
Znawca emocjonalnosci kobiet wymaga od nich mechanicznego seksu. Ot, dobre sobie.
Czlowieku, nie oslabiaj mnie..

Tak naprawde to Ty osłabiasz wszystkich zgromadzonych.
Tak jestes lepsza, a my (ja) wymagamy od Ciebie rzeczy gorszących.
Nie wiem, nie umiem dyskutowac w ten sposob. To jakis poziom z kosmosu.
Albo brak ktorejs klepki...
Nie chodzi o sam seks, naprawdę.
Ja na poziomie mentalnym tez nie jestem przygotowany na takie dyskusje. Szczegolnie gdy ktoś za duzo wkłada tam gdzie nie trzeba...

Zobacz podobne tematy :

2,537

thepass... nie było Cię...okazało się, według Niuni, że chyba jestem facetem tongue

dobra... idę sprawdzić, bo zaczyam mieć wątpliwości wink big_smile

2,538

Nina czytałem. Najpierw bylas kosmitką, teraz facetem. Po prostu jestes inna i juz Ci to mowilem gdzies kiedys smile

2,539

thepass napisał/a:

Niunia i jak, szczesliwa jestes ze nagadalas wszystkim nieudacznikom, ofiarom losu i męczennikom smile ?

Nie jestem szczesliwa, mnie to przeraza.

2,540

no mówiłeś... ale "inna" to chyba też niedobrze (jak się okazuje)... ale facetem na pewno nie jestem... tongue

2,541 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-07-14 15:05:41)

Tak dzis dzien cudow a ja juz czuje jak mi rosna piersi, jestem za sukienkami mini wiec na pewno nia jestem albo juz przeobrazam sie w kobiete big_smile:D:D
Wyobraznia piekna rzecz ale czasem mocno przerasta jego wlasciciela big_smile:D..........

2,542 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-07-14 15:06:19)

Co sie okazuje? Przeciez my, faceci, lubimy jak kobiety sie z nami zgadzają. Jesteś jedną z nich smile Masz plusa:P
Zazdro będzie,oj będzie.

Jak to mowia niektore kobiety. Czytam to i czytam i az cycki oklapły.

2,543

heheh moje jeszcze nie oklapły tongue

ale ja tak lubię pocieszać misiaczki hihi big_smile wink  i to nie jest zgadzanie się tongue

2,544

Proszę o powrót do głównego tematu wątku, a przede wszystkim o powstrzymanie się od osobistych wycieczek oraz złośliwych komentarzy. Miejsce na luźne pogawędki jest w kafejkach lub poza forum. Z góry dziękuję za dostosowanie się do prośby i pozdrawiam.

2,545

Dziękuję Olinko smile
własnie spadam do kafejki... poniosło mnie smile

2,546

No to się porobiło;)
Uwielbiam dyskusje w stylu: "moja racja jest mojsza i nawet jeśli twoja jest twojsza, to moja i tak jest mojsza, bo jest mojsza". Są jak wyprawa po garnek złota na koniec tęczy, czyli prowadzą donikąd...

"Nasi" panowie wypowiedzieli się tu dość dosadnie o przyczynach korzystania z usług agencji towarzyskich. Z ich wypowiedzi wynika, że głównym czynnikiem jest potrzeba seksu, której nie mogą zaspokoić w inny sposób.

Ciekawa jestem, co pcha panów będących w związkach w objęcia prostytutek?

Czy jest tak, jak napisałam wcześniej:
"Żeby doszukać się przyczyn prostytucji należy rozważyć potrzeby nie tylko fizyczne, ale często emocjonalne.
Mamy różne zapotrzebowania na satysfakcję seksualną i nie mam tu na myśli samych technik, ale zaspokojenie psychiczne.
Pieniądze, czyli płacę ? wymagam.
Nie trzeba dawać nic z siebie, bo kupuje się usługę. To bardzo istotna kwestia. W partnerskich relacjach trzeba odwzajemniać bodźce, skupiać się na zaspokojeniu drugiej osoby. Prostytutka ma za zadanie dostarczyć doznań bez oczekiwań, co podnieca wielu ludzi. Klient zostaje obsłużony według własnych upodobań i czuje się panem.
?
A może wypowiedź, którą słyszałam w reportażu przeprowadzonym z klientami domów publicznych, nie ma nic wspólnego z rzeczywistością?

2,547

Jest wyjście, że korzystają bo chcą po prostu sobie ulżyć, a przy partnerce trzeba sie "postarać", ale jest jednak to wyjscie, ze partnerka nie współpracuje i stąd korzystają. Nie maja seksu jakiego by chcieli mieć, kwestia niezaspokojenia potrzeb. Ci samotni maja potrzebny najnizszego stopnia.

2,548

,,Nie trzeba dawać nic z siebie, bo kupuje się usługę. To bardzo istotna kwestia. W partnerskich relacjach trzeba odwzajemniać bodźce, skupiać się na zaspokojeniu drugiej osoby. Prostytutka ma za zadanie dostarczyć doznań bez oczekiwań, co podnieca wielu ludzi. Klient zostaje obsłużony według własnych upodobań i czuje się panem.?,,
otóż to, dokładnie tak,

2,549

thepass napisał/a:

Jest wyjście, że korzystają bo chcą po prostu sobie ulżyć, a przy partnerce trzeba sie "postarać", ale jest jednak to wyjscie, ze partnerka nie współpracuje i stąd korzystają. Nie maja seksu jakiego by chcieli mieć, kwestia niezaspokojenia potrzeb. Ci samotni maja potrzebny najnizszego stopnia.

Według tego, co piszesz wina leżałaby po stronie partnerki. Nie sądzisz, że to usprawiedliwiająca mężczyzn i krzywdząca dla kobiet teoria?

2,550 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-14 20:47:38)

ewka3 napisał/a:

Według tego, co piszesz wina leżałaby po stronie partnerki. Nie sądzisz, że to usprawiedliwiająca mężczyzn i krzywdząca dla kobiet teoria?

Co bysmy nie napisaly i nie zrobily, to wedlug panow i tak to bedzie wina partnerki.
Przeciez trzeba zrzucic odpowiedzialnosc na kogos za wlasne decyzje. Wpedzic w poczucie winy. Przeciez tak wygodniej.

2,551 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-07-14 20:52:52)

ewka3 napisał/a:
thepass napisał/a:

Ale w drugą strone to działa podobnie. Kobiety też zdradzają, no nie z dziwkami wiadomo, ale też szukają kogoś na boku bo są niezadowolone czy tam mają jakieś swoje fantazje, których nie mogą zrealizować, chcą czegoś nowego. Nie chodzi tu o wojne płci w żadnym wypadku i zwalanie winy.

Chociaż ja nie rozumiem jednych i drugich akurat i nie ma tu usprawiedliwienia.

2,552

Wlasnie to wina kobiet - nie wybraly go lub zaniedbuja , WSTYD sad

2,553 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-14 20:54:03)

Majki napisał/a:

Ale w drugą strone to działa podobnie. Kobiety też zdradzają, no nie z dziwkami wiadomo, ale też szukają kogoś na boku bo są nie zadowolone czy tam mają jakieś swoje fantazje, których nie mogą zrealizować, chcą czegoś nowego. Nie chodzi tu o wojne płci w żadnym wypadku.

Oczywiscie ze tak. Kobiety tez nie sa swiete.
I tak samo zwalaja wine na partnera.
Zeby sumienie uspokoic? Nie wiem.

2,554 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-07-14 20:56:34)

ewka3 napisał/a:

I dobrze, ze zadalas pytanie.
No wiec jak pisałem - czasami jest to wina partnerki. Chce sie z nia byc, ale ma sie fatalny lub brak seksu - i nie ma mozliwosci porozumienia.
Czy nie ma takich sytuacji? Staram sie wejsc w skore mezczyzny, ktory jest w zwiazku i idzie do agencji.
Tak samo w druga strone. Jesli kobieta jest niezadowolona i choc probuje, komunikuje, a partner jest oschły na to, to nie ma mozliwosci by poszla do agencji bo nie ma agencji dla kobiet - mysle, ze nawet by sie nie przyjęły. Sa jednak panowie do zabawiania (emocjonalna kobieta zle by sie poczuła), lub pozna kochanka, który wypełni jej te potrzeby. I czy to nie jest krzywdzące wtedy dla mezczyzn?
Kwestia niedopasowania lub niechęci.
A ci samotni nie maja z kim, nie widzą na to szans, a jednak te potrzeby koniec koncow powinny zostac zaspokojone by juz totalnie nie podupaść na zdrowiu psychicznym - przynajmniej tak maja faceci, bo to taka biologia. I dobrze. Maja szanse, zaplaca, koniec. Nikt o tym wiedziec nie musi, ale ja ich rozumiem - sam nie korzystam, co tez ktos tu probuje wmawiac. Po prostu rozumiem to, albo staram się.

2,555

peeter napisał/a:

Wlasnie to wina kobiet (

I się jeszcze dziwisz, dlaczego żadna cię nie chce?

2,556 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-14 21:01:02)

Majki napisał/a:

Chociaż ja nie rozumiem jednych i drugich akurat i nie ma tu usprawiedliwienia.

Dokladnie. Jesli rozmowa nie pomaga, jedna ze stron nie wykazuje checi, nie pojdziemy na kompromis to sie rozstajemy i szukamy szczescia gdzie indziej.
A propos, znowu ogladalam ciekawy program, w ktorym wypowiadal sie mezczyzna zdradzajacy zone. Twierdzil ze ja bardzo kocha, ze uwielbia seks z zona, ale czuje potrzebe "zeszmacenia sie". I po tym kazdorazowym "zeszmaceniu sie" twierdzil ze zone kocha jeszcze bardziej.
Przeciez to jakis absurd...

2,557 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-07-14 21:00:00)

niunia77 napisał/a:
Majki napisał/a:

Ale w drugą strone to działa podobnie. Kobiety też zdradzają, no nie z dziwkami wiadomo, ale też szukają kogoś na boku bo są nie zadowolone czy tam mają jakieś swoje fantazje, których nie mogą zrealizować, chcą czegoś nowego. Nie chodzi tu o wojne płci w żadnym wypadku.

Oczywiscie ze tak. Kobiety tez nie sa swiete.
I tak samo zwalaja wine na partnera.
Zeby sumienie uspokoic? Nie wiem.

No chyba coś w tym stylu. Też nie wiem w sumie. Zawsze sie szuka jakiegoś usprawiedliwienia, żeby nie wyjść całkowicie na tą złą/tego złego całkowicie. Był/a słaba/słaba w łóżku to sobie na boku zachacze, o.

No dokładnie. Jak nic nie pomaga to do widzenia i tyle.

2,558 Ostatnio edytowany przez _Nina_ (2014-07-14 21:01:28)

Thepass ... uwielbiam Twoje wyjaśnienia big_smile

Edit: życzliwa ... no to jest nasza wina wink idę posypać głowę popiołem big_smile

2,559

_Nina_ napisał/a:

Edit: życzliwa ... no to jest nasza wina wink idę posypać głowę popiołem big_smile

To posyp i za mnie big_smile

2,560

Życzliwa napisał/a:
peeter napisał/a:

Wlasnie to wina kobiet (

Ciekawe kto ciebie chce...
To nie jest najtrafniejszy nick, nie myslalas o zmianie ??

2,561

peeter napisał/a:
Życzliwa napisał/a:
peeter napisał/a:

Wlasnie to wina kobiet (

O mater dej...
Zyczliwa, nie martw sie, moj tez skomentowal big_smile

2,562 Ostatnio edytowany przez Życzliwa (2014-07-14 21:08:05)

peeter napisał/a:
Życzliwa napisał/a:
peeter napisał/a:

Wlasnie to wina kobiet (

Biedny jesteś, bardzo biedny człowieku smoku roll Wtf, co za porównanie, no comments.
A ty myślałeś o zmianie mózgu? big_smile
W przeciwieństwie do ciebie nie mam 40 na karku, nie użalam się nad sobą, jestem piękna i młoda big_smile i nie zieje ode mnie malkontenctwem.

2,563 Ostatnio edytowany przez _Nina_ (2014-07-14 21:11:16)

.

2,564

peeter napisał/a:

Wlasnie to wina kobiet - nie wybraly go lub zaniedbuja , WSTYD sad

Uwielbiam Twoją ironię big_smile Wszystkiemu winne baby;)

thepass napisał/a:
ewka3 napisał/a:

napisał:

I dobrze, ze zadalas pytanie.
No wiec jak pisałem - czasami jest to wina partnerki. Chce sie z nia byc, ale ma sie fatalny lub brak seksu - i nie ma mozliwosci porozumienia.
Czy nie ma takich sytuacji? Staram sie wejsc w skore mezczyzny, ktory jest w zwiazku i idzie do agencji.
Tak samo w druga strone. Jesli kobieta jest niezadowolona i choc probuje, komunikuje, a partner jest oschły na to, to nie ma mozliwosci by poszla do agencji bo nie ma agencji dla kobiet - mysle, ze nawet by sie nie przyjęły. Sa jednak panowie do zabawiania (emocjonalna kobieta zle by sie poczuła), lub pozna kochanka, który wypełni jej te potrzeby. I czy to nie jest krzywdzące wtedy dla mezczyzn?
Kwestia niedopasowania lub niechęci.
A ci samotni nie maja z kim, nie widzą na to szans, a jednak te potrzeby koniec koncow powinny zostac zaspokojone by juz totalnie nie podupaść na zdrowiu psychicznym - przynajmniej tak maja faceci, bo to taka biologia. I dobrze. Maja szanse, zaplaca, koniec. Nikt o tym wiedziec nie musi, ale ja ich rozumiem - sam nie korzystam, co tez ktos tu probuje wmawiac. Po prostu rozumiem to, albo staram się.

Z kobietami, to raczej bardziej skomplikowana sprawa. Większość, nie twierdzę, że wszystkie, potrzebują stabilizacji emocjonalnej i dlatego taki kochanek prędzej, czy później stanie się partnerem.
Co do mężczyzn, to bez urazy panowie, ale czy to nie jest wygodnictwo?
Nie prościej się rozejść, niż oszukiwać i zdradzać?
O ile potrafię zrozumieć samotnych, o tyle żyjących w związkach już nie.

2,565

O coś Was Olinka prosiła tongue

2,566 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-14 21:22:07)

ewka3 napisał/a:

Z kobietami, to raczej bardziej skomplikowana sprawa. Większość, nie twierdzę, że wszystkie, potrzebują stabilizacji emocjonalnej i dlatego taki kochanek prędzej, czy później stanie się partnerem.

Oczywiscie, ze wygodnictwo.
Fajnie miec uprane gacie, obiad, troskiwa zone zajmujaca sie dziecmi i panienke do towarzystwa na boku.
Full serwis.

2,567

Tak czytam posty i oczom swoim nie wierzę.
Podejrzewam że jestem najmłodszym z dyskutujących a mam więcej oleju w głowie niż co poniektóre starsze osobniki.

Po co ten lament?
Prostytutka to ostateczne wyjście z sytuacji i nie ma co krytykować taką osobę co do owej agencji uczęszcza.
Oczywiście jak facet ma dziewczynę i pomimo tego korzysta z usług tych panienek to jest zwykłym frajerem ale kobiety też lepsze nie są, byle kryzys i potrafią skoczyć w bok, w kontekście zdrad to panny już dogoniły ( o ile nie przegoniły ) facetów.

To tyle ode mnie, a teraz Panie i Panowie, kończymy tą szopkę i dajmy spokój z tą jałową dyskusją, każdy ma swoje racje i nikt nie musi się zgadzać ze wszystkimi opiniami.

2,568 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-07-14 21:27:28)

niunia77 napisał/a:
ewka3 napisał/a:

Fajnie miec uprane gacie, obiad, troskiwa zone zajmujaca sie dziecmi i panienke do towarzystwa na boku.
Full serwis.

I vice versa tongue Fajnie mieć fajny dom, sporo kasy, nic nie robić i pykać sie z młodszym na boku tongue

Ale to tak moglibyśmy do końca świata tongue

2,569 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-14 21:32:43)

Majki napisał/a:
niunia77 napisał/a:
ewka3 napisał/a:

Full serwis.

I vice versa tongue Fajnie mieć fajny dom, sporo kasy, nic nie robić i pykać sie z młodszym na boku tongue

I jeden dzien dluzej.
Po to ludzie sa w zwiazku, zeby sie poznac i zobaczyc kto ma jakie poglady i wizje przyszlosci.
Majki, skad sie u Was biora te teorie ze kobiety sa leniwe i leca tylko na kase?
Wsrod wszystkich kobiet wokol ktorych sie obracam, tylko jedna uznaje pieniadze za najwyzsza wartosc, reszta pracuje i zarabia na siebie i wspolny kredyt..

2,570 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-07-14 21:35:37)

_Nina_ napisał/a:

Thepass ... uwielbiam Twoje wyjaśnienia big_smile

Why? big_smile Please forgive me, moja głupota nie zna granic, ale trzymam ja w ryzach chociaz:P

ewka3 napisał/a:

Ależ ja nie wiem jaka jest motywacja tego konkretnego faceta, bo trzeba by bylo od niego to uslyszec.
Nie wiem czy to wygodne, czy moze jedyne czego mu brak to seks. Moze partnerka byc idealna pod kazdym wzgledem, ale nie seksu, a co jest czyms co przeciez scala zwiazek i to uwaga - przez kobietę! Bo to ona potrzebuje wiezi emocjonalnej, by uprawiac seks. No wiec jak seksu zaniecha, wiezi nie chce/nie umie naprawiac, a ludzie nie chca od siebie i tak odejsc... kazdy jakies rozwiazanie znajduje.
Niekoniecznie musi to byc oszustwo i zdrada. W ogole nie uznaje zdrady z dziwką, bo to jest cos w rodzaju zdrady nad umywalką, albo z gumową lalą. Po prostu chciało się raz dwa piec, bo narasta frustacja, a mezczyzna sfrustrowany jest mniej atrakcyjny ; )

Co do kobiet i tej stabilizacji emocjonalnej (ktorej dalej nie rozumiem, bo kobieta sama jest niestabilna, to i jej uczucia płynne - musi sama siebie najpierw umiec ustabilizowac w nich)... no coz, ja juz pisalem. Najpierw niech tez sie rozstanie, a pozniej wchodzi w blizsze relacje z innym, flirty. To jest wg mnie duzo powazniejsza sprawa, bo sie łapie nowej gałęzi, a nie idzie tylko 'zrobic swoje'. Jak juz kobieta odchodzi emocjonalnie od danego mezczyzny to jest koniec koncow, a jak mezczyzna sobie ulzy to moze to byc piekny poczatek nowego starania się, bo w koncu tej wiezi nie potrzebuje. No ale ja nie o tym, bo znowu sie zapedzilem w kozi rog. Po prostu nie wiadomo co danym osobnikiem kieruje, a potrzeby sa potrzebami i sie nie da ich wyprzeć. Kazdy dazy do szczescia i chcialby miec 100% u partnera/partnerki, ale jak sie ludzie nie umieja dogadac to tylko wspolczuje.

2,571 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-07-14 21:35:49)

niunia77 napisał/a:
Majki napisał/a:
niunia77 napisał/a:

Full serwis.

I jeden dzien dluzej.
Po to ludzie sa w zwiazku, zeby sie poznac i zobaczyc kto ma jakie poglady i wizje przyszlosci.
Majki, skad u Was sie biora te teorie ze kobiety sa leniwe i leca tylko na kase?
Wsrod wszystkich kobiet wokol ktorych sie obraca, tylko jedna uznaje pieniadze za najwyzsza wartosc, reszta pracuje i zarabia na siebie i wspolny kredyt.

No wiadomo. Ale ustaliłyście, że facet to z wygodnictwa na boku działa, a kobieta z jakiego powodu? tongue

Ale ja nie mówie, że kobiety są leniwe i lecą tylko na kase tongue Ale są takie przypadki i nie mów, że nie wink Mężulek zapewnia byt, a ja sobie na boku z młodszym ten tego np tongue I co taką kobietą kieruje? Wygodnictwo, tak samo jak u faceta.

2,572 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-14 21:40:01)

Majki napisał/a:
niunia77 napisał/a:
Majki napisał/a:

I jeden dzien dluzej.
Majki, skad u Was sie biora te teorie ze kobiety sa leniwe i leca tylko na kase?
Wsrod wszystkich kobiet wokol ktorych sie obracam, tylko jedna uznaje pieniadze za najwyzsza wartosc, reszta pracuje i zarabia na siebie i wspolny kredyt.

No wiadomo. Ale ustaliłyście, że facet to z wygodnictwa na boku działa, a kobieta z jakiego powodu? tongue

Ale ja nie mówie, że kobiety są leniwe i lecą tylko na kase tongue Ale są takie przypadki i nie mów, że nie wink Mężulek zapewnia byt, a ja sobie na boku z młodszym ten tego np tongue I co taką kobietą kieruje? Wygodnictwo, tak samo jak u faceta.

Wygodnictwo i brak szacunku do czlowieka. I czemu taki mezulek daje sie ponizac i tkwi w tym zamiast w dupe kopnac? Bo pewnie jest ladna, zgrabna i kumple zazdroszcza.

2,573 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-07-14 21:43:40)

No właśnie, i o to mi chodzi. To działa w dwie strony tak samo. No dobra moge sie zgodzić, że Wy (przynajmniej jakaś część) bardziej emocjonalnie podchodzicie do pewnych spraw, ale i jedna i druga strona robi świństwa swoim partnerom tak samo.

Tego nie wiem tongue Tak samo jak Ty mi nie odpowiesz na pytanie dlaczego kobiety godzą sie na takie traktowanie i tkwią w jakiś chorych związkach. Miłość, no jasne tongue

2,574

Majki napisał/a:

No właśnie, i o to mi chodzi. To działa w dwie strony tak samo. No dobra moge sie zgodzić, że Wy (przynajmniej jakaś część) bardziej emocjonalnie podchodzicie do pewnych spraw, ale i jedna i druga strona robi świństwa swoim partnerom tak samo.

Tego nie wiem tongue Tak samo jak Ty mi nie odpowiesz dlaczego kobiety godzą sie na takie traktowanir i tkwią w jakiś chorych związkach. Miłość, no jasne tongue

Lek przed samotnoscia.

2,575

Lek przed samotnoscia = wygodnictwo. Tylko tak ubrane w postac ofiary.

2,576

Sorry, ale do mnie nie trafia takie tłumczenie wink Chociaż w sumie często sie to powtarza w wątkach, no albo ta miłość.

2,577

niunia77 napisał/a:
Majki napisał/a:

Tego nie wiem tongue Tak samo jak Ty mi nie odpowiesz dlaczego kobiety godzą sie na takie traktowanir i tkwią w jakiś chorych związkach. Miłość, no jasne tongue

Lek przed samotnoscia.

Raczej głupota niż lęk przed samotnością.

2,578 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-14 22:03:36)

thepass napisał/a:

Lek przed samotnoscia = wygodnictwo. Tylko tak ubrane w postac ofiary.

No wiesz, kobieta bedaca z narkomanem, alkoholikiem, hazardzista czy seksoholikiem raczej nie jest z wygodnictwa.
Poczytaj sobie o uzaleznieniach emocjonalnych/wspoluzaleznieniu.

2,579

No to tu juz dodajesz kolejne znaczenia slow, ktorych wczesniej nie wpisalas. Ja rozumiem sam lęk jako lęk. Z reszta to wszystko cechy słabych ludzi.

2,580

Fakty i mity:

-- facet idzie do prostytutki bo jego partnerka jest do bani -- MIT -- o dobry seks można się oboje postarać... facet może dobrze lizać, a ona dobrze robić loda, można się tego nauczyć, tylko trzeba chcieć;
-- idzie do prostytuttki, bo chce się rozładować, ma ochotę na seks -- FAKT -- po to właśie idzie się do prostytutki -- po orgazm
-- jak facet ma dobry seks w małżeństwie, to nie zdradzi -- MIT -- jakość seksu nie ma nic do rzeczy... jak to powiedział stary wyjadacz -- "po tylu latach chodzenia na divy stwierdzam, że moja stara jest całkiem dobra w te klocki"

2,581

niunia77 napisał/a:

Bo?
Lepiej byc ciapciakiem, ktorego rodzice wiecznie prowadza za reke?
Prosze Cie Nina, czytajac wypowiedzi tutejszych panow, widze ze ciagle im pod gorke. A to za brzydki na kobiete, a to nie moze znalezc do seksu, a to mieszkania za drogie i mnostwo innych blahych powodow, wszystko zeby tylko zrobic z siebie ofiare.
A czy ktorys jest kaleka? Ktorys jest chory na nieuleczalna chorobe? Zaden.
Po prostu lubia robic z siebie ofiary losu.

Niech tak bym powiedział, jestem brzydki!!! nie stać mnie na mieszkanie!!! łohohoho!!! jaka ze mnie ofiara losu!!! Niby troche tak nie wesoło, no ale nic spróbujmy to odwrócić.
Powiem sobie jaki ja jestem przystojny i bogaty cool życie jest piękne smile
No i co? że tak zmienie gadke to wszystko sie odwróci? wyładnieje!
To jest jakieś chore!

Życzliwa napisał/a:

Biedny jesteś, bardzo biedny człowieku smoku roll Wtf, co za porównanie, no comments.
A ty myślałeś o zmianie mózgu? big_smile
W przeciwieństwie do ciebie nie mam 40 na karku, nie użalam się nad sobą, jestem piękna i młoda big_smile i nie zieje ode mnie malkontenctwem.

Co kogo obchodzi co "peter" ma w głowie? Wiele kobiet ma nature prostytutki, chodzi im tylko o pieniądze, jak by "peter" był milionerem, to by miał ładnych dziewczyn ile by tylko chciał smile Na dowód że mam racje wystarczy spojrzeć  na żony piłkarzy reprezentacji Argentyny.
----------------------------------------------------------------------------

Dzisiaj to dopiero sie działo! Tym razem nie pojechałem do agencji towarzyskiej, tylko prywatnie w bloku u dziewczyny imieniem Julia, na początku było najlepsze, po pół godzinie szukania udało sie znaleźć ten blok w którym mieszka, stanąłem przed klatkom schodową żeby zadzwonić i sie spytać o numer mieszkania do którego mam iść, nagle z bloku wychodzą dwie całkiem ładne dziewczyny smile nie wiem co mi sie stało może to od temperatury, może sie za bardzo tym wszystkim nakręciłem! Pomyślało mi sie że to są jakieś prostytutki! mówie do nich ze sie umówiłem z Julią one na to " co?co?" powiedziałem że już nic i weszłem do środka bloku, zadzwoniłem do niej podała mi numer mieszkania, otworzyła mi drzwi wchodze do środka, widoki jak w agencji towarzyskiej, poszłem pod prysznic, puźniej do pokoju, gadałem z nią, w  trakcie tego wszytkiego mówiła że jest wierząca że chciała z tego zrezygnować ale nie dała rady, że chodzi do kościoła co niedziele, i za to wszystko pujdzie do piekła!
Powiem wam że 110zł to nawet tanio.
Kolejna wakacyjna przygoda smile W prywatnej agencji towarzyskiej!??

2,582

brzydasek naprawdę fascynująca przygoda:)?

,,Wiele kobiet ma nature prostytutki, chodzi im tylko o pieniądze,, a powiedz ile kobiet znasz oprócz prostytutek? chyba niewiele
a mezczyzni jaka maja nature?

2,583

mariola856 napisał/a:

brzydasek naprawdę fascynująca przygoda:)?

,,Wiele kobiet ma nature prostytutki, chodzi im tylko o pieniądze,, a powiedz ile kobiet znasz oprócz prostytutek? chyba niewiele
a mezczyzni jaka maja nature?

Chcesz mnie tak podejść! myślisz że ich zaatakuje smile
Powiem ci że z facetami to bywa różnie.
Nie mam dziewczyn mam prostytutki smile

2,584 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2014-07-15 00:16:54)

a niech to solidarność męska, a już myślałam ze czegoś się dowiem:)

a masz prostytuki, tak , przez godzine co najwyżej,

2,585

mariola856 napisał/a:

a niech to solidarność męska, a już myślałam ze czegoś się dowiem:)

Jad dla mnie to, to jest jak głód, tylko trochę mocniejszy.
To cała moja natura, nie widze tu żadnej głębszej filozofii.

2,586

no tak, to tylko seks

2,587

Bo nie stać go na więcej. To chociaż seks. I ma do tego "chociaż" prawo.

2,588 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2014-07-15 07:32:32)

ale pewnie ze ma, przecież po to są takie miejsca,:)

2,589 Ostatnio edytowany przez _Nina_ (2014-07-15 09:03:58)

Gary... krótko i na temat smile

edit: tp... jak to why? i nie przesadzaj, bo tak nie myślę tongue

2,590 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-15 09:47:08)

Brzydasek napisał/a:

Niech tak bym powiedział, jestem brzydki!!! nie stać mnie na mieszkanie!!! łohohoho!!! jaka ze mnie ofiara losu!!! Niby troche tak nie wesoło, no ale nic spróbujmy to odwrócić.
Powiem sobie jaki ja jestem przystojny i bogaty cool życie jest piękne smile
No i co? że tak zmienie gadke to wszystko sie odwróci? wyładnieje!
To jest jakieś chore!

Wiesz o tym, ze nie ma brzydkich ludzi?
Sa tylko nie dbajacy o siebie.
Prawie kazdy ma jakies defekty, nie ma idealow.

Brzydasek napisał/a:

gadałem z nią, w  trakcie tego wszytkiego mówiła że jest wierząca że chciała z tego zrezygnować ale nie dała rady, że chodzi do kościoła co niedziele, i za to wszystko pujdzie do piekła!

Chcieć to móc.
Jak ktoś chce, to znajdzie sposób.

2,591

niunia77 napisał/a:

Niunia, żyjesz chyba na prawdę w innym świecie...

2,592

kathon napisał/a:
niunia77 napisał/a:

Niunia, żyjesz chyba na prawdę w innym świecie...

Bo?
Dla mnie mozesz byc odrazajacy a dla innej kobiety przystojny.
To jest kwestia GUSTU.

2,593

Kupa smiechu, jednak nic dziwnego gdy ktos nie ma w domu luster i wydaje mu sie ze patrzy na siebie gapiac na plakat gwiazdy to moze wydawac sie ze jest tylko "zaniedbany", facet nie jest taki prozny by sie malowac czy robic operacje plastyczne, kolejny dowod na oderwanie od rzeczywistosci.
Nie slyszalem czegos takiego by byc odrazajacym ale pociagajacym dla kogos, trzeba byc niezle zaklamanym by bredzic takie rzeczy hmm

2,594 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-15 10:30:33)

peeter napisał/a:

Kupa smiechu, jednak nic dziwnego gdy ktos nie ma w domu luster i wydaje mu sie ze patrzy na siebie gapiac na plakat gwiazdy to moze wydawac sie ze jest tylko "zaniedbany", facet nie jest taki prozny by sie malowac czy robic operacje plastyczne, kolejny dowod na oderwanie od rzeczywistosci.
Nie slyszalem czegos takiego by byc odrazajacym ale pociagajacym dla kogos, trzeba byc niezle zaklamanym by bredzic takie rzeczy hmm

Boze, co za czlowiek..
Skad sie tacy ludzie biora?
Alez Ty jestes nieszczesliwy...

peeter napisał/a:

facet nie jest taki prozny by sie malowac czy robic operacje plastyczne, kolejny dowod na oderwanie od rzeczywistosci.

To nie jest proznosc, to jest dbanie o swoj wyglad i dobre samopoczucie, podkreslanie swojej urody.

2,595 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-07-15 10:43:46)

Opowiadasz delikatnie mowiac straszne bzdety, to co powtazasz to marne pocieszenie rzucane dla brzydkich i okazyjne komplementy od lizusow do kobiet co chca uchodzic dla nich za gentlemanow a niestety sa takie osoby ktorym nic nie da zadna "dbanie", obudz sie i to szybko bo na bzdurach opierasz swa "filozofie sukcesu".
Brzydki jest brzydki dla KAZDEGO tak jak otyla jest gruba a nie "puszysta", idac w strone tego by komus bylo milo poszlo sie w przesade i to mocno, potem dzieki temu poza wieloma singlami (bo tak modnie zyc) mamy "casanove" z garbem i nalana geba czy podobna "Brunhilde" ubrana jak lolitka, wyglada to bardzo zalosnie i nikogo nie kreci, smieszy za to pokazujac jak latwo komus sprzedac lipe...

2,596

to dość skomplikowane... hmmm... może to zabrzmi dziwnie, ale mężczyźni nie przychodzą do agencji wyłącznie z zamiarem ostrego seksu... wielu panów przychodzi z powodu potrzeby bliskości... a to nie zawsze jest seks... to czasem rozmowa, przytulenie... owszem, seks też jest, ale sporadycznie jest wyuzdany... mężczyźnie prawdopodobnie w ten sposób się dowartościowują. panowie starają się być przykładnymi mężami/partnerami ale nie zawsze iskrzy w związku. nie szukają "przyjaciółek", gdyż obawiają się przywiązania oraz tego, że my kobiety przyłapiemy go z kochanką. konsekwencje? w większości w obu przypadkach tak samo: rozstanie. panowie boją się mówić o tym, bo bardzo im na nas zależy i boją się, że nas stracą. pewnie znajdą się panie, które myślą: "przecież on wie, że może iść do agencji...". kochane, wiemy przecież, że jesteśmy impulsywne, że nasze reakcje są czasem dość "dziwne". panowie się tego boją. wiele z nas nie wie, że tak naprawdę nawet w najtwardszym macho kryje się takie maleńkie i bezbronne zwierzątko...

2,597 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-15 10:48:30)

peeter napisał/a:

Brzydki jest brzydki dla KAZDEGO tak jak otyla jest gruba a nie "puszysta", idac w strone tego by komus bylo milo poszlo sie w przesade i to mocno, potem dzieki temu poza wieloma singlami (bo tak modnie zyc) mamy "casanove" z garbem i nalana geba czy podobna "Brunhilde" ubrana jak lolitka, wyglada to bardzo zalosnie i nikogo nie kreci, smieszy za to pokazujac jak latwo komus sprzedac lipe...

Co Ty pierniczysz.
To Ty wiecznie szukasz wad i minusow w ludziach, czego ja nie robie.
Musisz miec mase kompleksow i probujesz zarazac tym innych.
Brzydki nie jest brzydki dla kazdego, gruby nie jest gruby dla kazdego, jest brzydki i gruby dla CIEBIE!

2,598 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-07-15 11:08:47)

Niestety ale jest GRUBY tylko nie politycznie mowic to w oczy big_smile:D omg co za rozbrajajaca naiwnosc, gdzie tacy sie rodza???
To wez idz na casting modelek, ciekawe czy wpuszcza choc na portiernie i dadza numerek o kwalifikacji nie mowiac..
Myslec sobie mozna co sie chce, fantazjowac da rade ale prawdziwy swiat rzadzi sie twardymi prawami, nie naszym chciejstwem i marzeniami z Hollywood.
Gdybym prezentowal podobne poglady mialbym pare nie swoich kredytow na karku, dawal sie robic w konia domokrazcom i oszustkom matrymonialnym z netu albo siedzial za kogos w pace tongue

2,599 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-15 11:12:38)

peeter napisał/a:

Gdybym prezentowal podobne poglady mialbym pare nie swoich kredytow na karku, dawal sie robic w konia domokrazcom i oszustkom matrymonialnym z netu albo siedzial za kogos w pace tongue

Bycie naiwnym frajerem nie ma nic wspolnego z wygladem.
Gdybys prezentowal podobne poglady zapewne bylbys szczesliwszym czlowiekiem, a tak to jestes samotnym, zgorzknialym nieszczesliwcem.

2,600

niunia77 napisał/a:

Co Ty pierniczysz.
To Ty wiecznie szukasz wad i minusow w ludziach, czego ja nie robie.
Musisz miec mase kompleksow i probujesz zarazac tym innych.
Brzydki nie jest brzydki dla kazdego, gruby nie jest gruby dla kazdego, jest brzydki i gruby dla CIEBIE!

Jest brzydki i gruby dla zdecydowanej większości ludzi, a co za tym idzie w zdecydowanej większości wypadków będzie miał problemy ze swobodnymi relacjami z otoczeniem, z kobietami zwłaszcza.
Znam też takich, co nie są grubi i nie są wcale jakoś mega brzydcy. Po prostu nie pociągają kobiet i tyle. I maja lat 30+, a są dalej prawiczkami, lub ci, co się odważyli, nimi nie są, bo poszli do agencji.

Możesz ich nazwać nieudacznikami, Twoje prawo, ale ich prawo nimi być - nie każdy jest zdobywcą świata, nie każdy ma charyzmę, siłę przebicia, psychikę nastawioną na zwycięstwo, są zwykłymi ludźmi, ze zwykłymi, ludzkimi słabościami - i takich ludzi jest dużo.

U ciebie to jest proste - powiesz, że koleś jest kiepski, bo jest nieudacznikiem, nie dba o siebie i tym kończysz wg Ciebie temat, który jest często o wiele bardziej skomplikowany - ale Ty tego nie zrozumiesz, bo od jakiegoś czasu, po Twoich wpisach widzę, że Twój obraz świata jest bardzo płytki, nie ma w Tobie za grosz empatii, a wiedza o ludzkiej naturze, psychice, fizjologii i seksuologii jest u Ciebie zerowa.

Amen.

Posty [ 2,536 do 2,600 z 7,266 ]

Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024