Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,406 do 2,470 z 7,266 ]

2,406

Odp: Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Dla jednej kobiety mozesz byc dobry w lozku, dla innej beznadziejny, wiec nie uogolniaj.
Jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodzil.

Zobacz podobne tematy :

2,407

niunia77 napisał/a:
Brzydasek napisał/a:

A jak bezdomny grzebie w śmieciach, to też nie ma do siebie szacunku?

Nie porownuj glodnego bezdomnego do dziwkarzy..

No ale przecież jak by chciał to by znalazł dobrze płatną prace, zaczął by zarabiać duże pieniądze, puźniej by te pieniądze zainwestował i stał by sie dzięki temu milionerem! i już by nie musiał grzebać w śmieciach tracąc w ten sposób szacunek!
To cała twoja filozofia "niunia" wystarczy zamienić słowo bezdomny na dziwkarz smile
Jak to wszystko fajnie sie mówi, skończ studia znajdź prace zostań milionerem! Jak jakaś bajka dla dzieci.

2,408

Tak badz piekny, zdrowy i bogaty.
A milionera nie pyta sie skad wzial pierwszy bo go ukradl hmm
Tak samo jakas naiwna leci na goscia bo taki cwaniak i męski a tu oops dziwkarz...

2,409

To uwazasz ze lepiej usiasc, zalozyc rece na glowe i sie nad soba uzalac, jaki to jestem brzydki, jaki niesmialy, jaki wstydliwy.
Poszedles na skroty a probujesz udowodnic ze musiales tak zrobic.
Kazdy jest kowalem wlasnego losu moj drogi.

2,410

Lepiej pozaliczac dziwki, stac sie bogiem w lozku i pozniej zaliczac inne kobietki myslace, ze taki męski. Jeszcze powie, ze prawiczek, pierwszy raz. O słodziak big_smile

2,411 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-13 19:07:32)

thepass napisał/a:

Lepiej pozaliczac dziwki, stac sie bogiem w lozku i pozniej zaliczac inne kobietki myslace, ze taki męski. Jeszcze powie, ze prawiczek, pierwszy raz. O słodziak big_smile

Latajacy facet na dziwki nie stanie sie bogiem w lozku Thepass, wrecz przeciwnie.

2,412 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-07-13 19:10:02)

A byłaś, że tak mowisz? Moze jakies artykuły na ten temat? Bo jednak doswiadczenie to doswiadczenie, z kapusty tego sie nie bierze.
Poza tym sa dziwki i "dziwki" - mozna sie z małolatą umowic tak, ze gracie scenki jak w prawdziwej milosci. Jest gra wstepna, wszystko. Uczysz sie tak, by bylo jej dobrze. To sa bardzo ladne panny, choc drozsze i przyjmuja we wlasnym mieszkaniu, a nawet dojezdzaja. Masz seks prawie jak z kochanką.

2,413

thepass napisał/a:

A byłaś, że tak mowisz? Moze jakies artykuły na ten temat? Bo jednak doswiadczenie to doswiadczenie, z kapusty tego sie nie bierze.

Jakie doswiadczenie? Przeciez w agecji nie patrzysz na druga strone i jej przyjemnosc, tylko na swoje zadowolenie.

2,414

Serio uwazasz tez, ze jak facet ma np problem z przedwczesnym wytryskiem to pojdzie do dziwki, zaplaci 100zł i skonczy po 2 sekundach? I to bedzie ok, koniec? Gdzie Ty zyjesz.

2,415

Nie, bedzie bawil sie godzine, bo za tyle zaplacil...

2,416

niunia77 napisał/a:

To uwazasz ze lepiej usiasc, zalozyc rece na glowe i sie nad soba uzalac, jaki to jestem brzydki, jaki niesmialy, jaki wstydliwy.
Poszedles na skroty a probujesz udowodnic ze musiales tak zrobic.
Kazdy jest kowalem wlasnego losu moj drogi.

To jest troche inacze, zawsze istnieje teoretyczna możliwość że znajde sobie żone będe miał dzieci i inne takie, ale szansa że takie coś zaistnieje jest bardzo mała, to tak jak bym liczył na wygraną w lotka smile
Trzeba korzystać z tych prostytutek, dopuki sie jeszcze chce cool

2,417

Ty to myslisz, ze kobieta w takiej agencji to zawsze jak jakas dmuchana lala/kłoda. Facet zrobi swoje i koniec, a tu jeszcze z nia mozna porozmawiac, ustalic co i jak. To jest człowiek. A nawet takie doswiadczenie jest lepsze niz zadne bo facet sie przyzwyczai do kobiecego ciala, do wilgoci, ciepła. A pozniej moze oszukiwac, ze dalej prawiczek, by inna nie powiedziala ze jest nieudacznikiem i go skreslila za to. Za to bedzie chwaliła za dobre ruchy na łożu natury.

2,418

Niunia zyje w innym swiecie i to widac hmm
Pisze o czyms co nie zna nawet z artykulu tylko opowiesci podworkowych gdy wyrwane wlosy lonowe to byl najwiekszy hardkor big_smile
Ale tak to jet z ludzmi ze bredza o czyms co nie maja pojecia albo takie bzdury jak np przesmiewcze mity o samotnych facetach byle komus dogryzc choc zycie dosc im dalo w kosc sad

2,419 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-13 19:20:44)

thepass napisał/a:

Ty to myslisz, ze kobieta w takiej agencji to zawsze jak jakas dmuchana lala/kłoda. Facet zrobi swoje i koniec, a tu jeszcze z nia mozna porozmawiac, ustalic co i jak. To jest człowiek. A nawet takie doswiadczenie jest lepsze niz zadne bo facet sie przyzwyczai do kobiecego ciala, do wilgoci, ciepła. A pozniej moze oszukiwac, ze dalej prawiczek, by inna nie powiedziala ze jest nieudacznikiem i go skreslila za to. Za to bedzie chwaliła za dobre ruchy na łożu natury.

A Ty jestes taki naiwny i wierzysz ze kobiety sa na tyle glupie, ze sie nie zorientuja ze gosc sciemnia na kilometr?
Predzej nazwie nieudacznikiem i skresli korzystajacego z agencji niz niedoswiadczonego.

A Ty Peeter, przestan sie nas soba uzalac..

2,420 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-07-13 19:30:22)

Mało to głupich i naiwnych kobiet, które byle pierdołą sie podniecają i zawsze wyidealizują chłopaka, by go kochać za nic? Mało? Daj spokoj.
Przeinacza tak fakty, by bylo dobrze w ich umysle. Byle nie przyznac sie do prawdy i ok. Nikt sie nie dowie, a juz na pewno nie kobieta. Nie z kims pewnym siebie, pewniejszym od niej.

2,421

niunia77 napisał/a:

Taaa, prędzej piekło zamarznie hmm Niedoczekanie roll

2,422

thepass napisał/a:

Mało to głupich i naiwnych kobiet, które byle pierdołą sie podniecają i zawsze wyidealizują chłopaka, by go kochać za nic? Mało? Daj spokoj.
Przeinacza tak fakty, by bylo dobrze w ich umysle. Byle nie przyznac sie do prawdy i ok. Nikt sie nie dowie, a juz na pewno nie kobieta. Nie z kims pewnym siebie, pewniejszym od niej.

Skoro gustujesz w glupich i naiwnych to spoko, Twoj wybor.
Jak to mowia, o gustach sie nie dyskutuje.

2,423

Życzliwa napisał/a:
niunia77 napisał/a:

Jak nie masz nic madrego w temacie to idz stad sad!!

2,424

Fajnie, ze mi wciskasz słowa, ktorych nie powiedzialem smile
No nic, w te sposob to sie nie dyskutuje. Po prostu nie dotrze. Czarno przed oczami.

2,425

_Nina_ napisał/a:

Daj sobie czas... naprawdę. Jeśli tylko seks- szybko i bez zobowiązań, to ok.
Ale nie "zamiast"... Nie warto...

Nie "zamiast" a "chociaż".

niunia77 napisał/a:

Predzej nazwie nieudacznikiem i skresli korzystajacego z agencji niz niedoswiadczonego.

Mnie tam i tak żadna nie będzie musiała skreślać bo i nie weźmie pod uwagę. wink Więc czemu odradzacie mi pójście na panienki?

2,426

peeter napisał/a:
Życzliwa napisał/a:
niunia77 napisał/a:

Jak nie masz nic madrego w temacie to idz stad sad!!

Na całe szczęście nie ty o tym decydujesz.

2,427

niunia77 napisał/a:

Nie, bedzie bawil sie godzine, bo za tyle zaplacil...

To może w jakiś innych agencjach, ale u mie to płace za godzine, a to wszystko zazwyczaj trwa 40 minut i koniec, oczywiście jest kilka dziewcznyn co wytrzyma ze mną całą godzine smile ale to wyjątki są.   

niunia77 napisał/a:

A Ty jestes taki naiwny i wierzysz ze kobiety sa na tyle glupie, ze sie nie zorientuja ze gosc sciemnia na kilometr?

W jaki sposób sie zorientują ? od 3 lat korzystam z usług prostytutek, a pomimo tego cała moja rodzina i znajomi, nadal myślą że jestem prawiczkiem heheh smile

2,428 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-07-13 19:43:54)

To zacofana, czarna propaganda ale wstydzi sie swoich koscielnych korzeni hmm
Zaklamania, dwulicowosci a gadanie o agencji to przykrywka by skreslac tych co nie podobają sie - prawiczkow w 1szym rzedzie ale wstyd przyznac sie ze zawsze woli tego "dziwkarza" ktory ma wprawe w picowaniu i oszukiwaniu pasujac idealnie do takiej.

2,429 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-13 19:46:43)

Brzydasek napisał/a:

W jaki sposób sie zorientują ? od 3 lat korzystam z usług prostytutek, a pomimo tego cała moja rodzina i znajomi, nadal myślą że jestem prawiczkiem heheh smile

Po rysach twarzy raczej nie, pisalam o bliskosci z kobieta.
A dlaczego ukrywasz ten fakt? Czyzbys sie tego wstydzil?

Thepass, ja Cie zwyczajnie nie rozumiem.
Nie korzystasz, ale chcialbys?
Chcialbys miec stala partnerke, ale jednoczesnie miec doswiadczenia z agencji? Napisz prosto z mostu o co Ci chodzi, bo strasznie krecisz.

2,430 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-07-13 19:45:07)

Bo kobiety to maja przeciez rentgen w oczach i wyczuwaja kto jaki jest. Na pewno. Szkoda, ze sie wiążą bardzo często z półgłówkami, pozwalaja sobie na jakies traktowanie jak 5 koła u wozu - co tylko o nich swiadczy, ale sie nie przyznaja, ze to one zle wybieraja, są ślepe i nie umieja rozwiazac prostego problemu w komunikacji. No, ale lepiej powiedziec ze ktos jest nieudacznikiem, bo go takie kobiety wlasnie odrzucaly gdy był prawiczkiem i długo sie bronił przed pojsciem do agencji. Czekal na kobiete zycia, staral sie,odrzucaly go i poszedł. Co mial do stracenia. Nic. Same zyski.

Jeszcze pytasz czemu ukrywa. No wlasnie zeby taka jak Ty go nie odrzucila i nie obrzydzila sie nim.

2,431

peeter napisał/a:

wstydzi sie swoich koscielnych korzeni.

I zaś wątek religijny, jesteś niezniszczalny w tym temacie big_smile

2,432 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-13 19:51:25)

thepass napisał/a:

Bo kobiety to maja przeciez rentgen w oczach i wyczuwaja kto jaki jest. Na pewno. Szkoda, ze sie wiążą bardzo często z półgłówkami, pozwalaja sobie na jakies traktowanie jak 5 koła u wozu - co tylko o nich swiadczy, ale sie nie przyznaja, ze to one zle wybieraja, są ślepe i nie umieja rozwiazac prostego problemu w komunikacji. No, ale lepiej powiedziec ze ktos jest nieudacznikiem, bo go takie kobiety wlasnie odrzucaly gdy był prawiczkiem i długo sie bronił przed pojsciem do agencji. Czekal na kobiete zycia, staral sie,odrzucaly go i poszedł. Co mial do stracenia. Nic. Same zyski.

Jeszcze pytasz czemu ukrywa. No wlasnie zeby taka jak Ty go nie odrzucila i nie obrzydzila sie nim.

A moze Ty sie przyznaj ze nie wybierales odpowiednich kobiet.
Przeciez to predzej czy pozniej wyjdzie i bedzie jeszcze gorzej, bo jak trafi na taka jak ja, to i tak go odrzuci. I nie tylko za agencje ale rowniez za klamstwo.

2,433

Łógiń... jeśli "chociaż"... to rozumiem...

2,434

Gadanie z niunia to jak dyskusja ślepego z gluchym.
Jestes sam to jedyny powod do dumy ma byc ze nie placisz a inni sobie uzywaja nawet jak milosc ich nie trzyma tylko uklad z korzystna wymiana. Śmieszne poglady

2,435

peeter napisał/a:

Gadanie z niunia to jak dyskusja ślepego z gluchym.
Jestes sam to jedyny powod do dumy ma byc ze nie placisz a inni sobie uzywaja nawet jak milosc ich nie trzyma tylko uklad z korzystna wymiana. Śmieszne poglady

Nikt Cie nie zmusza do brania udzialu w tej dyskusji. Znowu probujesz obrazac, slaby jestes Peeter, oj slaby.

2,436

niunia77 napisał/a:

Po rysach twarzy raczej nie, pisalam o bliskosci z kobieta.
A dlaczego ukrywasz ten fakt? Czyzbys sie tego wstydzil?

Ja mam wyjątkowo religijną i zarazem konserwatywną rodzine! Piątek wieczorem mam herbate, zrobiłem sobie kanapke z szynką, gdzie tam!!!! z rąk mi wyrwiom, w kończu przecież dziś piątek jest, a gdzie tam jeszcze sie do prostytutek przyznać? Z domu by mnie wygonili!! Tak jak tu "thepass" mówił bym został bezdomnym pijakiem i degeneratem smile

2,437

Typowe w naszym chorym kraju, seks jest tylko by robic kolejnych katolików, taka hodowla ludzi i to jest dopiero nienormalne a ze ktos ma z tego ucieche i nic sie nie urodzi to wielka afera. O kase chodzi nie zasady ale kazdy wierzy w co chce, lub musi nie myslac sam..

2,438

niunia77 napisał/a:
thepass napisał/a:

A moze Ty sie przyznaj ze nie wybierales odpowiednich kobiet.
Przeciez to predzej czy pozniej wyjdzie i bedzie jeszcze gorzej, bo jak trafi na taka jak ja, to i tak go odrzuci. I nie tylko za agencje ale rowniez za klamstwo.

A skąd wiesz że dziewczyna by się o tym kiedykolwiek dowiedziała?
Niby jak? Gdzie? Od kogo?
Życie mnie nauczyło że nie zawsze warto być szczerym, w takich sytuacjach jak ta to wręcz trzeba zacisnąć język za zębami.

2,439 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-13 20:30:33)

Brzydasek napisał/a:

Ja mam wyjątkowo religijną i zarazem konserwatywną rodzine! Piątek wieczorem mam herbate, zrobiłem sobie kanapke z szynką, gdzie tam!!!! z rąk mi wyrwiom, w kończu przecież dziś piątek jest, a gdzie tam jeszcze sie do prostytutek przyznać? Z domu by mnie wygonili!! Tak jak tu "thepass" mówił bym został bezdomnym pijakiem i degeneratem smile

A to wolisz grac potulnego grzecznego synusia niz zachowac sie jak facet z jajami.
To ile Ty masz lat?

thepass napisał/a:

Poza tym sa dziwki i "dziwki" - mozna sie z małolatą umowic tak, ze gracie scenki jak w prawdziwej milosci. Jest gra wstepna, wszystko. Uczysz sie tak, by bylo jej dobrze. To sa bardzo ladne panny, choc drozsze i przyjmuja we wlasnym mieszkaniu, a nawet dojezdzaja. Masz seks prawie jak z kochanką.

Chciałbym przypomnieć, iż seks z nieletnimi jest w naszym kraju przestępstwem. Czytam i czytam ten wątek i coraz bardziej swym oczom nie wierzę. Czy dzisiejszy świat oszalał już całkowicie?

2,441

Frajer to ten co jest szczery i uczynny, dzis wszystko stoi na głowie, jest potrzeba okazja to korzystasz i tyle a filozofuja niech sobie stare pryki co nie moga juz ciupciac. W zyciu jest tak dymasz albo ciebie dymaja i o to chodzi by znalezc sie po odpowiedniej stronie.. Jesli ciebie kobiety traktuja przedmiotowo to czemu miec skrupuly? Dla nich tez jestes sponsorem jak inni dla swoich partnerek.

peeter napisał/a:

Frajer to ten co jest szczery i uczynny, dzis wszystko stoi na głowie, jest potrzeba okazja to korzystasz i tyle a filozofuja niech sobie stare pryki co nie moga juz ciupciac. W zyciu jest tak dymasz albo ciebie dymaja i o to chodzi by znalezc sie po odpowiedniej stronie.. Jesli ciebie kobiety traktuja przedmiotowo to czemu miec skrupuly? Dla nich tez jestes sponsorem jak inni dla swoich partnerek.

Mam prawo do swoich przemyśleń i refleksji w tym temacie podobnie jak i Ty. Wiesz, jaka jest między nami różnica? Ja nikogo nie obrażam i dyskutuję zawsze z szacunkiem, dla swoich adwersarzy. Ile w Twoich wypowiedziach jest jadu.

2,443

Peeter... przesadzasz... byłoby miło, gdybys aż tak nie generalizował...
Wiem i rozumiem... ale zgłaszam swoje "ale"

2,444 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-13 22:21:30)

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Chciałbym przypomnieć, iż seks z nieletnimi jest w naszym kraju przestępstwem. Czytam i czytam ten wątek i coraz bardziej swym oczom nie wierzę. Czy dzisiejszy świat oszalał już całkowicie?

Niestety oszalal. Malo kto przedstawia jakiekolwiek wartosci i ma kregoslup moralny.

peeter napisał/a:

Mozna zyc jeszcze w jeden sposob.
Nie dymajac innych i nie dając sie dymac.

2,445

niunia77 napisał/a:

A to wolisz grac potulnego grzecznego synusia niz zachowac sie jak facet z jajami.
To ile Ty masz lat?

Już mam 30 lat, natomiast jakbym sie przyznał do tych wszystkich prostytutek, to prawdopodobnie został bym bezdomnym facetem z jajami smile gdybyś osobiście znała moją rodzine, to byś nie zadawała takich pytań.

thepass napisał/a:

To nie jest aż takie głupie, weźmy już na moim przykładzie, niech bym tak nawet zaczął szukać jakiej dziewczyny w moim wieku, jak bym tak nawet jaką wolną 30 letnią dziewczyne gdzie znalazł, to przecież jak bym zaczął jej opowiadać że jeszcze nie byłem nigdy na żadnej randce, że nie mam absolutnie żadndego doświadczenia, to by pomyślała że jestm jakim zboczeńce? czy coś podobnego! takie coś nie może sie udać!
Inna sprawa jak bym znalazł jaką 16 czy tam 15 letnią młodą ładną dziewczyne smile bym ją tak zdominował, narzucił własne zasady, nie rozmawialibyśmy o przeszłości! tylko żyli teraźniejszością, oczywiście do momentu ukończenia 18 lat musiał bym odganiać konkurencie, no ale jeśli była by pełnoletnia, mógłbym ją wreszcie skonsumować smile
To chyba jest zgodne z prawem?

2,446 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-13 22:31:16)

Po pierwsze, to przezylam szok czytajac ze 30 letni facet mieszka z rodzicami.
Po drugie przezylam jeszcze wiekszy szok czytajac, ze 30 letni facet boi sie mamy i taty, moze jeszcze babci?
A moze przyprowadzajac dziewczyne najpierw rodzice musieliby udzielic blogoslawienstwa?

2,447

I tak wlasnie kategoryzujesz i oceniasz ludzi. Jestes zaslepiona jak juz wspomniałem i tylko to potwierdzasz za kazdym razem.

2,448

niunia77 napisał/a:

Co w tym dziwnego?
W Polsce mieszkania są bardzo drogie i zdecydowana większość osób w jego wieku mieszka z rodzicami, nie ma w tym nic nienormalnego.

2,449 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-13 22:42:56)

Czym jestem zaslepiona?
To jest dorosly czlowiek, ktory sam za siebie odpowiada a boi sie rodzicow?

Tom94 napisał/a:
niunia77 napisał/a:

Co w tym dziwnego?
W Polsce mieszkania są bardzo drogie i zdecydowana większość osób w jego wieku mieszka z rodzicami, nie ma w tym nic nienormalnego.

No wybacz, mi sie wydaje ze kiedys pepowinke trzeba odciac.
Mieszkania drogie? A prostytutki sa tanie?
Blagam Cie, nie przesadzaj.

2,450 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-07-13 22:44:03)

Ale mieszka z nimi to co, gorszy? Chodzi na dziwki gorszy, nie ma kobiety gorszy itd Sama ucinasz jaja facetom. Ciekawe czy do kobiet tez masz takie zasady.

a Ty niunia mieszkasz sama i zarobiłaś na to mieszkanie? I wszystkie Twoje znajome pewnie tez?

2,451 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-13 22:48:08)

thepass napisał/a:

Ale mieszka z nimi to co, gorszy? Chodzi na dziwki gorszy, nie ma kobiety gorszy itd Sama ucinasz jaja facetom. Ciekawe czy do kobiet tez masz takie zasady.

Ja nie napisalam ze jest gorszy.
Ja sie po prostu nie dziwie, ze nie ma kobiety, bo mieszka z rodzicami i sie ich boi, po drugie poszedl na latwizne i lata do agencji zamiast poszukac kandydatki na stale.
Po drugie nie uwazam osoby samotnej za mniej wartosciowa, a Ty chyba i owszem.
Nie zarobilam jeszcze, bo jestem za mloda.
Ale pepowine juz dawno odcielam.

2,452

niunia77 napisał/a:

Czym jestem zaslepiona?

Tom94 napisał/a:
niunia77 napisał/a:

Co w tym dziwnego?

Prostytutka to koszt 100zł za 1h a koszt mieszkania wynosi minimum 150 tys zł, kto tu przesadza?
To są nieporównywalne kwoty, i chcieć to pewnie on chciał się wyprowadzić ale mało kto ma aż tyle pieniędzy.
Otwórz oczy lepiej kobieto.

2,453

Ale po co ma sie wyprowadzic? Ma mieszkac sam i wtedy nagle bedzie przyciagal kobiety? Co sie zmieni? Nic, tylko tyle, ze bedzie otoczony mniejsza iloscia osob. Tak samo jak w innym temacie mieć samochód. Po co? Byle mieć? Byle stał w garazu i na randkach chwalic sie, ze sie go ma? Zycie sie zmienia w zaleznosci od potrzeb, a jak ktos tak szybko ocenia...

2,454 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-13 22:51:18)

Tom94 napisał/a:
niunia77 napisał/a:

Czym jestem zaslepiona?

Tom94 napisał/a:

Co w tym dziwnego?

Prostytutka to koszt 100zł za 1h a koszt mieszkania wynosi minimum 150 tys zł, kto tu przesadza?
To są nieporównywalne kwoty, i chcieć to pewnie on chciał się wyprowadzić ale mało kto ma aż tyle pieniędzy.
Otwórz oczy lepiej kobieto.

A bo Ty bys odrazu chcial kupic sobie mieszkanko, nie ma tak dobrze. Albo bierzesz kredyt na 30 lat albo mieszkasz na stancji.
Thepass, bardzo duzo to zmienia, kobieta widzi ze jest zaradny! A tak to kto bedzie chcial ciape mieszkajaca z rodzicami. To Wy otworzcie oczy chlopcy.

2,455 Ostatnio edytowany przez Tom94 (2014-07-13 22:53:32)

thepass napisał/a:

Ale po co ma sie wyprowadzic? Ma mieszkac sam i wtedy nagle bedzie przyciagal kobiety? Co sie zmieni? Nic, tylko tyle, ze bedzie otoczony mniejsza iloscia osob. Tak samo jak w innym temacie mieć samochód. Po co? Byle mieć? Byle stał w garazu i na randkach chwalic sie, ze sie go ma? Zycie sie zmienia w zaleznosci od potrzeb, a jak ktos tak szybko ocenia...

No według Niuni to facet ma mieć i mieszkanie, auto, najlepiej też dużo kasy, ma nigdy nie pomyśleć o innej, mieć rzeźbę niczym greccy bogowie i cholera wie co jeszcze.
Najpierw wymaga się od siebie a potem od kogoś.

No ba, czyli facet ma wziąć kredyt na 30 lat aby taka panna jak ty się do niego wprowadziła na krzywy ryj? Nie załamuj mnie.

2,456 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-13 22:56:26)

Nie, wedlug mnie mezczyzna musi byc zaradny. I brac odpowiedzialnosc za swoje zycie.
I kobieta tak samo.
Samochod moze miec, jesli chce, mi to wisi, ja lubie chodzic.

Tom94 napisał/a:

No ba, czyli facet ma wziąć kredyt na 30 lat aby taka panna jak ty się do niego wprowadziła na krzywy ryj? Nie załamuj mnie.

Jaki krzywy ryj, ma wziac kredyt zeby miec swoj kat i swobode.
Ja nie oczekuje faceta z mieszkaniem, ja oczekuje zaradnosci. Umiejetnosci podejmowania decyzji.

2,457

Ale jak mieszka z rodzicami to już nie jest zaradny tak?
No sorry, nie każdemu się uśmiecha wziąć kredyt na całe życie.

2,458 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-13 23:00:43)

Tom94 napisał/a:

Ale jak mieszka z rodzicami to już nie jest zaradny tak?
No sorry, nie każdemu się uśmiecha wziąć kredyt na całe życie.

A to lepiej cale zycie mieszkac z mama i bac sie zjesc kanapke z szynka w piatek. Nie daj boze za glosno uprawiac seks pozamalzenski w soim pokoju, Boze zeby rodzice nie slyszeli, czyli najlepiej w ogole.

Nie szufladkuj mnie to kobiet szukajacych na partnera sponsora, bo akurat od 20 roku zycia pracuje sama na siebie.
I wszystko do czego doszlam i co aktualnie posiadam zawdzieczam tylko i wylacznie sobie.

2,459

30 letni kredyt to właściwie samobójstwo, stracisz pracę i nara, bank zaje... ci mieszkanie i na ulice.
Całe życie mieszkać z rodzicami też jest złe ale lepsze niż wpakowanie się w długi.
Według mnie, powinien szukać partnerki z którą wspólnie wynajmą mieszkanie.

2,460

Niunia... absolutnie nie bronię facetów, ale sama sie trochę zagalopowałaś... naprawdę

2,461

niunia77 napisał/a:

Nie zarobilam jeszcze, bo jestem za mloda.
Ale pepowine juz dawno odcielam.

A to co znaczy?

2,462 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-07-14 07:45:54)

peeter napisał/a:

Mam prawo do swoich przemyśleń i refleksji w tym temacie podobnie jak i Ty. Wiesz, jaka jest między nami różnica? Ja nikogo nie obrażam i dyskutuję zawsze z szacunkiem, dla swoich adwersarzy. Ile w Twoich wypowiedziach jest jadu.

To poczytaj sobie niunie i spojrz na to obiektywnie bez czapkowania jej i schlebianiu - bo nie ma komu - zaslepionej i przemadrzalej ktora nic nie ma w zyciu ze swoich zasmarkanych zasad, dobrze ze sobie popisze na forum a prawda o niej moze byc rownie smieszna jaka jest wg niej o mieszkajacych u rodzicow klientach agencji. Nie lubie takich person bo okazuja sie zwykle niezaradne, duzo klapia dziobem a nic nie maja zeby sie pochwalic, przy okazji zachlanne i z syndromem psa ogrodnika hmm

2,463 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-14 07:46:29)

_Nina_ napisał/a:

Niunia... absolutnie nie bronię facetów, ale sama sie trochę zagalopowałaś... naprawdę

Bo?
Lepiej byc ciapciakiem, ktorego rodzice wiecznie prowadza za reke?
Prosze Cie Nina, czytajac wypowiedzi tutejszych panow, widze ze ciagle im pod gorke. A to za brzydki na kobiete, a to nie moze znalezc do seksu, a to mieszkania za drogie i mnostwo innych blahych powodow, wszystko zeby tylko zrobic z siebie ofiare.
A czy ktorys jest kaleka? Ktorys jest chory na nieuleczalna chorobe? Zaden.
Po prostu lubia robic z siebie ofiary losu.

peeter napisał/a:

To poczytaj sobie niunie i spojrz na to obiektywnie bez czapkowania jej i schlebianiu - bo nie ma komu - zaslepionej i przemadrzalej ktora nic nie ma w zcyiu ze swoich zasmarkanych zasad, dobrze ze sobie popisze na forum a prawda o niej moze byc rownie smieszna jaka jest wg niej o mieszkajacych u rodzicow klientach agencji. Nie lubie takich person bo okazuja sie zwykle niezaradne, duzo klapia dziobem a nic nie maja zeby sie pochwalic, przy okazji zachlanne i z syndromem psa ogrodnika hmm

Przynajmniej mam zasady. I nie uzalam sie nad soba tak jak Ty to ciagle robisz.

thepass napisał/a:

A to co znaczy?

To ze sama na siebie pracuje, nie mieszkam z mama i jestem niezalezna.

2,464

To jak dobrze ze istnieje jedna alfa&omega ktora wszystko umie, wszystko ma, doradza rzadowi, biznesmenom, jest w radiu i telewizji, multitalent ktory zostanie tez swieta big_smile
Kazdy pisze o obiektywnej sytuacji a ze to bywa smutne ale to inna sprawa ktorej nie pojmie ktos rozpieszczony przez zycie bo nie wierze w zaradnosc tak konserwatywnej i zaperzonej osoby..

2,465 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-14 08:01:15)

peeter napisał/a:

To jak dobrze ze istnieje jedna alfa&omega ktora wszystko umie, wszystko ma, doradza rzadowi, biznesmenom, jest w radiu i telewizji, multitalent ktory zostanie tez swieta big_smile
Kazdy pisze o obiektywnej sytuacji a ze to bywa smutne ale to inna sprawa ktorej nie pojmie ktos rozpieszczony przez zycie bo nie wierze w zaradnosc tak konserwatywnej i zaperzonej osoby..

Graj dalej ofiare losu a napewno daleko zajdziesz.
Bardziej wydaje mi sie ze to Ty jestes rozpieszczony.
Czlowiek, ktory dostal w zyciu po dupie potrafi sam o siebie zadbac, nie potrafia maminsynkowie.

Tom94 napisał/a:

30 letni kredyt to właściwie samobójstwo, stracisz pracę i nara, bank zaje... ci mieszkanie i na ulice.
Całe życie mieszkać z rodzicami też jest złe ale lepsze niż wpakowanie się w długi.
Według mnie, powinien szukać partnerki z którą wspólnie wynajmą mieszkanie.

Malo kto ma dom/mieszkanie bez kredytu. Takie sa czasy.

2,466

Nie bede opowiadal i to byle komu o swoim ciezkim zyciu, do tego na forum.
Wiem jedno ze to otworzylo mi oczy na mnostwo spraw w odroznieniu od takich osob co nie znaja zycia i zaloze sie nawet o to hmm Takich bzdur i dennych opinii nie pisze zadna obyta osoba tylko jakas smieszna "niunia"..

2,467 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-14 08:25:43)

peeter napisał/a:

Nie bede opowiadal i to byle komu o swoim ciezkim zyciu, do tego na forum.
Wiem jedno ze to otworzylo mi oczy na mnostwo spraw w odroznieniu od takich osob co nie znaja zycia i zaloze sie nawet o to hmm Takich bzdur i dennych opinii nie pisze zadna obyta osoba tylko jakas smieszna "niunia"..

'Ojej, jaki ja jestem biedny i pokrzywodzony przez zycie.
Ojej jak mi ciezko bylo, najciezej mialem ze wszyskich istot zyjacych na tej planecie'.

Trudne dziecinstwo/zycie nie usparwiedliwia, tylko zobowiazuje.

2,468

Najzabawniejsze w tym wątku jest to, ze dyskusja dotyczy spraw na które nikt nie ma wpływu. Prawa rynku nie podlegają "moralności" tylko ekonomi. I tak ma pozostać a moraliści niech ....

2,469 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-07-14 08:59:53)

Pre Vizsla napisał/a:

...nikt nie ma wpływu.

Kazdy ma wplyw na swoje decyzje.
Mnie nie interesuje, ze jakis tam Peeter lata do agencji do czasu, kiedy 'taki Peeter' stanie na mojej drodze.

2,470

niunia77 napisał/a:
Pre Vizsla napisał/a:

...nikt nie ma wpływu.

Kazdy ma wplyw na swoje decyzje.
Mnie nie interesuje, ze jakis tam Peeter lata do agencji do czasu, kiedy 'taki Peeter' stanie na mojej drodze.

skąd pewność, że zainteresowałby się Tobą. Może po pierwszej wymianie zdań dałby sobie spokój?

Posty [ 2,406 do 2,470 z 7,266 ]

Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024