"Truskaweczka" to taki facet by ci sie podobał, mogła byś być jego dziewczyną? tak patrze to nawet podobny do mnie hehehehe
http://www.papilot.pl/ludzie/11953/5/Placa-mi-za-to-ze-jestem-brzydki-poznaj-najbrzydszych-modeli-Wielkiej-Brytanii.html
Aż tak to nie, ale mogłabym, jakby ten facet zadbał o zęby,jakbym widziała, że chce o nie zadbać, bo od razu widać, że niezadbane, brakuje paru zębów. Ja sama mam np bardzo krzywe zęby, dużą przerwę między jedynkami, ale to nie o to chodzi. Tutaj widać po zdjęciu, że facet nie ma paru zębów i nie tak naturalnie tylko ogólnie. Dlatego powinien je załatać no i zadbać o nie, bo widać, że chyba rzadko je myje. Ja mam bardzo krzywe, ale widać, że poza tym dbam, że nie są żółte bardzo czy coś. Moje akurat nie są super białe, takie już są, ale bardzo żółte to często jednak niezadbanie z tego co widziałam. A ja na aparat zbieram, to duży wydatek, potem załozę, a ten pan te zęby powinien wstawić, to akurat mniejszy wydatek niż aparat, więc pewnie, by uzbierał szybciej.