Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,951 do 2,015 z 7,266 ]

1,951

Odp: Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich
Brzydasek napisał/a:

"Truskaweczka" to taki facet by ci sie podobał, mogła byś być jego dziewczyną? tak patrze to nawet podobny do mnie hehehehe smile
http://www.papilot.pl/ludzie/11953/5/Placa-mi-za-to-ze-jestem-brzydki-poznaj-najbrzydszych-modeli-Wielkiej-Brytanii.html

Aż tak to nie, ale mogłabym, jakby ten facet zadbał o zęby,jakbym widziała, że chce o nie zadbać, bo od razu widać, że niezadbane, brakuje paru zębów. Ja sama mam np bardzo krzywe zęby, dużą przerwę między jedynkami, ale to nie o to chodzi. Tutaj widać po zdjęciu, że facet nie ma paru zębów i nie tak naturalnie tylko ogólnie. Dlatego powinien je załatać no i zadbać o nie, bo widać, że chyba rzadko je myje. Ja mam bardzo krzywe, ale widać, że poza tym dbam, że nie są żółte bardzo czy coś. Moje akurat nie są super białe, takie już są, ale bardzo żółte to często jednak niezadbanie z tego co widziałam. A ja na aparat zbieram, to duży wydatek, potem załozę, a ten pan te zęby powinien wstawić, to akurat mniejszy wydatek niż aparat, więc pewnie, by uzbierał szybciej.

Zobacz podobne tematy :

1,952 Ostatnio edytowany przez Revenn (2014-05-01 23:34:24)

Według mnie agencja jest dobrym miejscem dla osób które maja problem jakiś (czy to psychiczny czy fizyczny) i chcą zobaczyć jak to jest. Bo można być przystojnym a chodzić do agencji (chociaż lepsze są te dziewczyny które działają na własną rękę). Cały pic polega na tym że jak ktoś nigdy nie uprawiał seksu, dla takiej osoby jest to coś tajemniczego. Jeżeli skorzysta z takiej usługi to już nie będzie to dla niego coś takiego niezwykłego, a dzięki temu poznając kobietę nie będzie miał już takiego silnego parcia na sam seks.

Więc naprawdę Panie, pomyślcie o tych wszystkich facetach którzy są np niepełnosprawni, na wózkach itp Na których nie chcielibyście spojrzeć, dlaczego im odbierać taką możliwość? To że jest ktoś brzydki, nieatrakcyjny czy niepełnosprawny to nie znaczy że taka osoba nie ma potrzeb. Na pewno wielu z waszych parterów których tak kochacie miało styczność z tym, a co wtedy gdybyście się dowiedziały o tym ?

1,953

Revenn, błagam, nie odnawiaj tego tematu. Wystarczy nam tu wypraw krzyżowych.

1,954

Revenn napisał/a:

Według mnie agencja jest dobrym miejscem dla osób które maja problem jakiś (czy to psychiczny czy fizyczny) i chcą zobaczyć jak to jest. Bo można być przystojnym a chodzić do agencji (chociaż lepsze są te dziewczyny które działają na własną rękę). Cały pic polega na tym że jak ktoś nigdy nie uprawiał seksu, dla takiej osoby jest to coś tajemniczego. Jeżeli skorzysta z takiej usługi to już nie będzie to dla niego coś takiego niezwykłego, a dzięki temu poznając kobietę nie będzie miał już takiego silnego parcia na sam seks.

Więc naprawdę Panie, pomyślcie o tych wszystkich facetach którzy są np niepełnosprawni, na wózkach itp Na których nie chcielibyście spojrzeć, dlaczego im odbierać taką możliwość? To że jest ktoś brzydki, nieatrakcyjny czy niepełnosprawny to nie znaczy że taka osoba nie ma potrzeb. Na pewno wielu z waszych parterów których tak kochacie miało styczność z tym, a co wtedy gdybyście się dowiedziały o tym ?

Jesteś pełen sprzeczności. Seks oralny? Fuj, usta nie do tego służą, masakra. Prostytucja? Spoko luz. tongue

Ja jednak wolę faceta, który nie miał styczności z prostytutkami. Nie i koniec.

A tak poza tym to kathon ma rację, tyle stron dyskusji za nami- może już wystarczy.

1,955

Dobra... kobiety pokrzyczały tu sobie o tym że żadna by nie chciała faceta co korzystał z agencji - gdzie najgłośniej krzyczały te, które i tak nie chciałby prawiczka mającego więcej niż x lat. Faceci z kolei przyznali że jest różnie i że to najstarszy zawód świata smile
Ja też napisałem o tym, że nie żałuję iż straciłem prawictwo z prostytutką zamiast być prawiczkiem do 40-50tki...
To może rzeczywiście koniec tematu?

No, ale skoro wszyscy chcą zakończyć ten temat, to czemu nikt z "zarządu" go po prostu nie zamknie??

1,956

Moim zdaniem warto by ten wątek był aktywny ponieważ na wielu innych wątkach pojawiają się wypowiedzi zranionych dziewczyn których faceci wykorzystali na sam seks. Czują się oszukane.

To przypomnijmy więc sobie wypowiedzi stąd w stylu "facet jeśli ma honor to nie chodzi do agencji jak ma ochotę na seks tylko szuka i podrywa na seks normalną kobietę" oraz "nie zwiążę się z kimś kto był w agencji".

Może właśnie Ci sami faceci przeczytali takie właśnie wypowiedzi, i jak mają ochotę na seks to zamiast iść do agencji wyrywają dziewczyny a później bez skrupułów je opuszczają. I bynajmniej nie czują się winni a wręcz przeciwnie - dumni. Przecież zachowali się jak prawdziwe samce alfa, zamiast płacić za seks wyrwali sobie dziewczynę.

Czasem wręcz wydaje mi się, że te same osoby w róznych wątkach raz dziwią się takim zachowaniom facetów a jednocześnie nie dopuszczają myśli, że facet może iśc do agencji.

1,957

Facet79, daj spokój. To jest forum kobiece, a jak wiesz zapewne, u kobiet odpowiedzi nie muszą się pokrywać z prawdą obiektywną, a jedynie z prawdą przez nich głoszoną w danej chwili, czyli czysto subietkywną.
Co często doprowadza do sprzeczności, jakich pełno tu na sali.

1,958

kathon, no aż kusi zadać pytanie ile jest prawd? Zawsze myślałam, że prawda jest jedna - no ale co ja tam wiem wink

1,959

_Nina_ napisał/a:

kathon, no aż kusi zadać pytanie ile jest prawd? Zawsze myślałam, że prawda jest jedna - no ale co ja tam wiem wink

Prawda jest jedna nieosiagalna - taki luksus. Ale racji jest wiele i każdy ma swoją. smile

1,960

nie zgadzam się z tym adamie

1,961

_Nina_ napisał/a:

nie zgadzam się z tym adamie

No jakby nie patrzec prawdy nigdy nie poznasz, zawsze to będzie Twoja racja. Nawet prawdy o samej sobie nie znasz, nie wiesz do końca kim jesteś. Wiesz tyle ile siebie poznałaś.
To zawsze jest problem narzędzi poznania i poznawania tylko emanacji prawdy.
A tak przy okazji mów  mi Filip. smile

1,962

adamajkis napisał/a:

No jakby nie patrzec prawdy nigdy nie poznasz, zawsze to będzie Twoja racja.

Prawdę można poznać, przecież dążymy do prawdy, czyż nie? A racja z kolei własnie może być wynikiem subiektywnych odczuć - bo i racja i zdanie danej osoby, są zawsze subiektywna

Nawet prawdy o samej sobie nie znasz, nie wiesz do końca kim jesteś. Wiesz tyle ile siebie poznałaś.
To zawsze jest problem narzędzi poznania i poznawania tylko emanacji prawdy.

Może nie znam do końca, ale ciągle poznaję... bardziej staram się stawać w prawdzie, czyli dążę do niej - czyli nie jest to kwestia różnych prawd ale niepoznania wystarczającego tej jednej (nie wiem czy jasno się wyrażam, przepraszam)

A tak przy okazji mów  mi Filip. smile

tak to widzę, mniej więcej, Filipie smile

1,963

Czyli jednak się ze mną zgadzasz. Prawda to luksus, do którego warto, tak jak mówisz podążać. Warto iść w duchu prawdy i dostrzegać mankamenty swoich racji. smile

1,964

Ty zgodziłeś się ze mną smile

1,965

busiu napisał/a:

Jesteś pełen sprzeczności. Seks oralny? Fuj, usta nie do tego służą, masakra. Prostytucja? Spoko luz. tongue

Ja jednak wolę faceta, który nie miał styczności z prostytutkami. Nie i koniec.

A tak poza tym to kathon ma rację, tyle stron dyskusji za nami- może już wystarczy.

Odwieczna filozofia kobiet
- co tydzień na dyskotece i co tydzień seks z jakąś przypadkową dziewczyną!!!! dobrze
-  jedna w życiu wizyta w agencji towarzyskiej!!! źle
Choć w sumie to coś sensownego w tym jest, jak zacznie zdradzać to na dyskotece nie w agencji, ile to sie pieniędzy zaoszczędzi smile zostanie więcej kasy dla żony wink

Facet79 napisał/a:

Nie jestem zwolennikiem zdrady, już lepiej by ktoś kto zdradza był sam i chodził do agencji. Jestem zwolennikiem korzystania z agencji tylko przez singli.  Dlatego choć nie jestem sam z własnego wyboru (po prostu nie mogę znaleźć partnerki) to czuje się dobrze z tym, że nie jestem skazany na to czy i kiedy dana dziewczyna będzie miała ochotę. Przyznam, że będąc w związku zawsze bałbym się, że pewnego dnia kobieta powie "Od dziś nie mam ochoty. Przecież można żyć bez seksu". Nie bardzo mieści mi sie w głowie pójść z kimś na tak duże ryzyko: obiecuję Ci wierność do śmierci ale nie mam żadnej gwarancji jak często będę miał seks.

Jesteś sam bo za bardzo wybrzydzasz, chciałbyś nie tylko młodą i ładną, ale przede wszystkim zawsze chętną na seks, ile jest takich dziewczyn?? gdzie ty taką znajdziesz hehehe smile
----------------------------------
Tak sie akurat zbieram, może już za tydzień kolejna wizyta w agencji, w końcu wakacje czas relaksu cool

1,966 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-06-29 20:50:00)

Brzydasek napisał/a:

Odwieczna filozofia kobiet
- co tydzień na dyskotece i co tydzień seks z jakąś przypadkową dziewczyną!!!! dobrze
-  jedna w życiu wizyta w agencji towarzyskiej!!! źle

W obu sytuacjach ZLE. Nie chce faceta, ktory rypie wszystko co na drzewo nie ucieka.

Brzydasek napisał/a:

Choć w sumie to coś sensownego w tym jest, jak zacznie zdradzać to na dyskotece nie w agencji, ile to sie pieniędzy zaoszczędzi smile zostanie więcej kasy dla żony wink

Zart?

Brzydasek napisał/a:

Jesteś sam bo za bardzo wybrzydzasz, chciałbyś nie tylko młodą i ładną, ale przede wszystkim zawsze chętną na seks, ile jest takich dziewczyn?? gdzie ty taką znajdziesz hehehe smile

Nastaly czasy, ze to facetow czesciej boli glowa...

1,967

Między dziewczyną z burdelu a taką z pracy, knajpy czy spa różnica jest taka jak pomiędzy kanapką z mc drive'a a obiadem na mieście w restauracji. Ktoś woli fast food, ktoś inny dwudaniowy obiad. Wiadomo restauracja jest droższa ale i jedzenie lepsze.

1,968

Pre Vizsla napisał/a:

Między dziewczyną z burdelu a taką z pracy, knajpy czy spa różnica jest taka jak pomiędzy kanapką z mc drive'a a obiadem na mieście w restauracji. Ktoś woli fast food, ktoś inny dwudaniowy obiad. Wiadomo restauracja jest droższa ale i jedzenie lepsze.

Nie porownuj prosze facetow myslacych "glowka" do jedzenia, bo to nie jest smaczne.

1,969

niunia77 napisał/a:
Brzydasek napisał/a:

Zart?

Takiemu facetowi, to chyba taniej wyjdzie zdradzanie żony na dyskotece, niż w agencji? Zostanie mu troche kasy, to być może żonie też coś z tego skapnie smile

1,970 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-06-29 21:13:20)

Po co mu zona i do tego utrzymanka?

1,971

niunia77 napisał/a:

Nie porownuj prosze facetow myslacych "glowka" do jedzenia, bo to nie jest smaczne.

Nie porównuje stwierdzam fakt.

1,972 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-06-29 21:18:01)

Zmieniajac temat, ogladalam ostatnio bardzo ciekawy program.
Wywiad z dwoma bylymi prostytutkami.
Niech sobie panowie obejrza, ktorzy lubia tam zagladac i sie dowiedza, jakie o nich maja zdanie

1,973 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-06-29 21:24:15)

niunia77 napisał/a:

Niech sobie panowie obejrza, ktorzy lubia tam zagladac i sie dowiedza, jakie o nich maja zdanie

A Ty myślisz, że ich to interesuje? Koleś płaci, ma mieć dobrze zrobione i finito. Dziwki sie przejmują co o nich mówią? Nie sądze tongue

Nie bywam, tak tylko mówie wink

Gdyby nie Ci desperados co muszą płacić biznes by padł i bezrobocie skoczyło tongue Niech sie cieszą, że "prace" mają big_smile

1,974

Majki napisał/a:
niunia77 napisał/a:

A Ty myślisz, że ich to interesuje? Koleś płaci, ma mieć dobrze zrobione i finito. Dziwki sie przejmują co o nich mówią? Nie sądze tongue

Nie bywam, tak tylko mówie wink

Moze sie nie przejmuja, ale w lustro nie potrafia spojrzec.
Moze nie wszystkie, ale wiekszosc..
Akurat te dwie juz nie czuja sie kobietami.
Psychika zorana na reszte zycia.

1,975

Jakoś mnie to nie dziwi. Ale same taką droge wybrały. Pomijając ekstremalne przypadki jak zmuszanie do tego fachu czy biede. Ale reszta co? Co chciały to mają.

1,976

Koszt poznania nowej koleżanki "na mieście" jest większy i wynik mniej pewny niż w przypadku wizyty w agenturze. Jednak są tacy, których żadne podrywy nie kręcą i wolą płacić i mieć. Nie potępiam ich choć irytowało mnie kiedy śmiali się ze mnie, że wyrzucam forsę w błoto nie mając żadnej gwarancji a oni płacą i tylko przebierają w menu.

1,977

No tak, jest popyt to jest i podaz.

Pre Vizsla napisał/a:

Koszt poznania nowej koleżanki "na mieście" jest większy i wynik mniej pewny niż w przypadku wizyty w agenturze. Jednak są tacy, których żadne podrywy nie kręcą i wolą płacić i mieć. Nie potępiam ich choć irytowało mnie kiedy śmiali się ze mnie, że wyrzucam forsę w błoto nie mając żadnej gwarancji a oni płacą i tylko przebierają w menu.

Bylo trzeba ich nazwac tak jak Majki DESPERADOS smile
Poznawales "kolezanki" tylko w jednym celu, madra kobieta to wyczuwa. Nie poleci za drinka i pare komplementow.

1,978

byłem ostatnio u prywatnej profesjonalistki - nie agencje, dziewczyna pracuej tylko na siebie...i było cudownie....:) moje marzenia seksualne zostały w pełni spełnione smile na pewno jeszcze wrócę smile

1,979

niunia77 napisał/a:

Poznawales "kolezanki" tylko w jednym celu, madra kobieta to wyczuwa. Nie poleci za drinka i pare komplementow.

To prawda, czasami nawet drinka nie potrzeba było.

1,980

ja przekonałem się do prostytuetk...trzeba tylko dbać o higienę, ale można spełnić najskrytsze marzenia seksualne smile)

1,981

niunia77 napisał/a:

Gdybyś tylko wiedział jakie moi znajomi mają o mnie zdanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Używają takich przekleństw że gorszych chyba już nie ma hehehe smile więc jakoś mnie nie rusza co tam gadają te prostytutki, zresztą też byłem w takiej sytuacji że akurat trzy prostytutki mówiły mi że dzisiaj bedzie już ostatni raz, bo za kilka dni wracają spowrotem na Ukraine, i już tu nie wrócą, z różnych powodów rezygnowały z tej prostytucji, z uwagi że ja w tej agencji, rzadko bywam częściej niż raz na miesiąc, to było pewne że ich więcej nie zobacze, więc jak by co to przecież mogły by powyzywać, czy sie gorzej starać w trakcie tego wszystkiego, w sumie co im zależało?? przecież to i tak ostatni raz, no a powiem wam że było fajnie jak zawsze smile

1,982

Brzydasek napisał/a:
niunia77 napisał/a:

Niech sobie panowie obejrza, ktorzy lub

ia tam zagladac i sie dowiedza, jakie o nich maja zdanie

ja z jedną prostytutką spotykałem się później prywatnie - dobrze nam się rozmawiało, gdy byłem jej klientem, to wyszliśmy kilka razy prywatnie na piwo no i to jest tak, że różni ludzie im się trafiają. Ja byłem wporządku, dziewczyna też, zakończyliśmy znajomość z wzajemnym szacunkiem smile

1,983

Pre Vizsla napisał/a:
niunia77 napisał/a:

To prawda, czasami nawet drinka nie potrzeba było.

A wiec co za frajda przeleciec pustaka, ktorego kazdy moze przeleciec?

1,984

niunia77 napisał/a:

seks smakuje tak samo pustak nie pustak, orgazm jest wink

1,985 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-06-30 09:39:49)

daminek napisał/a:

seks smakuje tak samo pustak nie pustak, orgazm jest wink

Nie wierze.
Przeciez pustaka czy prostytutki nie pocalujesz.

1,986

niunia77 napisał/a:

Nie oszukujmy się, każdą można przelecieć lecz nie każdą warto. Te "mądre" dają tak samo chętnie jak te "puste". Na puste trzeba więcej wydać a na mądre poświęcić więcej czasu. Tylko zawsze trzeba zastanowić się czy gra jest warta świeczki.

1,987

Pre Vizsla napisał/a:

Nie oszukujmy się, każdą można przelecieć...

Nie prawda.

1,988

niunia77 napisał/a:

Nie prawda.

Racja, są takie że sam ich wygląd przyprawia o torsje nie wspominając o tym jak coś mądrego palną.

1,989

Są też faceci, których wielkie ego jest wprost proporcjonalne do małego przyrodzenia

1,990

Zapewne, bo z kim miałyby zadawać się te kobiety, których żaden inny nie chce nawet dotknąć.

1,991

Pre Vizsla napisał/a:
niunia77 napisał/a:

Nie prawda.

Racja, są takie że sam ich wygląd przyprawia o torsje nie wspominając o tym jak coś mądrego palną.

Ciekawa jestem czy Ty jestes taki boski, za jakiego sie uwazasz.

1,992

Czuję, że znasz odpowiedź...

1,993

_Nina_ napisał/a:

Czuję, że znasz odpowiedź...

Ja tez to czuje.

1,994

No to wasze uczucia was zwodzą bo ja jestem na przeciwległym biegunie od "boskości" wink

1,995

a boskim Cię nazwałam? hmmm...

1,996

te wasze nicki są niemal identyczne a patrząc na raz na 3 monitory można się pomylić, zwłaszcza że dziś poniedziałek.

1,997

niunia77 napisał/a:

nie wierze.
Przeciez pustaka czy prostytutki nie pocalujesz.

a czemu nie? ja ostatnio próbowałem pocałować prostytutkę, ale mi nie pozwoliła, bo nie było tego w umowie wink ale pocałowałbym, bo przez tą godzinę, za którą jej zapłaciłem było mi z nią naprawdę cudownie smile

1,998 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-06-30 12:05:49)

Sporo stron sie tu zrobilo z tej dyskusji tylko mysle nad czym debatowac: tym ze to takie zlo z ktorym walcza kobiety a mimo to niedoswiadczonego w pewnym wieku maja za nic?? Straszna hipokryzja.
Tak samo jesli partnerka nie postara sie w sypialni to on kochajac nie wiem jak szuka mozliwosci by to zrobic, podobnie gdy nie ma u niej czegos co ona nie chce i juz. Wazny powod odwiedzin ze sa tacy co nie maja szans na normalny zwiazek przez swoje ulomnosci.
Patrzac z drugiej strony kobiety maja rozne powody by sie tym zajmowac ale glownie finansowe, czesto trudna sytuacja, zakrety zyciowe, rezygnacja z walki o takie zycie jak maja inni nie wstydzac niczego. Za niewielkie pieniadze robia cos co zwykle wymaga dlugich zalotow, wydatkow a wynik jest niepewny, tu jest pewne co on dostanie i bywa ze podane tak milo, z sercem ze nie czuje jakby to byla zimna wymiana cialo-kasa.
Ktos sie upodla by innemu zrobic dobrze, nie tylko dziekuje nalezy sie za to a tym bardziej nie obelgi ze ulatwiaja to co komus sie zachce tylko nie maja kandydatki do tego.
Komus co zerwal z tym nie wyrzucalbym co robil i ze to budzi obrzydzenie itp bo to swietoszkowatosc i nic wiecej, jednak niektore panie tu sa bardzo nietolerancyjne nawet dla ich klientow choc czesto same ich popychaja swoim zachowaniem i zaniedbywaniem w rece profesjonalistek yikes

1,999 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-06-30 12:31:31)

peeter napisał/a:

Komus co zerwal z tym nie wyrzucalbym co robil i ze to budzi obrzydzenie itp bo to swietoszkowatosc i nic wiecej, jednak niektore panie tu sa bardzo nietolerancyjne nawet dla ich klientow choc czesto same ich popychaja swoim zachowaniem i zaniedbywaniem w rece profesjonalistek yikes

Wezmiesz taka "profesjonalistke" za zone?
Zgodzisz sie zeby Twoja corka tym sie trudnila?
Zaakceptowalbys fakt ze Twoja mama/siostra/babcia moglaby to robic?

2,000

niunia77 napisał/a:

wiesz, należy poprostu oddzielić pracę zawodową od życia prywatnego. z resztą tak jest przecież nie tylko w tej branży...

2,001 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-06-30 13:04:09)

niunia77 napisał/a:

Odpowiedz sobie na te pytania, skoro nie widzisz nic zlego w tym biznesie i korzystaniu z tego typu uslug.

daminek napisał/a:

wiesz, należy poprostu oddzielić pracę zawodową od życia prywatnego. z resztą tak jest przecież nie tylko w tej branży...

Rozumiem, ze umialbys oddzielic i nawet robilbys za "ochroniarza (czyt. alfonsa)" zony...

2,002

niunia77 napisał/a:

Odpowiedz sobie na te pytania, skoro nie widzisz nic zlego w tym biznesie i korzystaniu z tego typu uslug.

A co jest złego w tym biznesie?, pomijając że często różni kryminaliści czerpią z tego krocie. Jeśli ktoś chce wydać na to kasę a ktoś inny chce tą kasę zarobić?

2,003 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-06-30 13:18:16)

Pre Vizsla napisał/a:

A co jest złego w tym biznesie?, pomijając że często różni kryminaliści czerpią z tego krocie. Jeśli ktoś chce wydać na to kasę a ktoś inny chce tą kasę zarobić?

Odpowiedz mi na te moje 3 pytania.

Panowie cytuje Age z innego forum ...ja czekam i czekam, aż jakiś facet wreszcie sprawi, że z radością sama będę chciała zaspokajać wszystkie jego zachcianki Ale dziwkę w kobiecie potrafi wyzwolić tylko prawdziwy mężczyzna, a nie zakompleksiony, zapatrzony w siebie fajfus...

Cos w tym jest.

2,004

niunia77 napisał/a:

Panowie cytuje Age z innego forum ...ja czekam i czekam, aż jakiś facet wreszcie sprawi, że z radością sama będę chciała zaspokajać wszystkie jego zachcianki Ale dziwkę w kobiecie potrafi wyzwolić tylko prawdziwy mężczyzna, a nie zakompleksiony, zapatrzony w siebie fajfus...Cos w tym jest.

Ja się w 100% zgadzam z tym co owa Aga pisze ale co to ma wspólnego z biznesem jako takim?. Inna sprawa, że prawdziwy facet nie będzie się interesował byle myszą  z przerośniętym ego a pełnej kompleksów.

2,005 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-06-30 13:45:20)

Pre Vizsla napisał/a:

Ja się w 100% zgadzam z tym co owa Aga pisze ale co to ma wspólnego z biznesem jako takim?.

Tyle ze gdyby nie bylo popytu to nie byloby podazy, biznes by padl.

2,006 Ostatnio edytowany przez peeter (2014-06-30 14:07:50)

niunia77 napisał/a:
peeter napisał/a:

Nie wiem, nie znam przyszlosci, nie wiem czy dowiedzialbym sie o jej przeszlosci - i tu tez jest tez problem a co gdybym poznal te ciemna strone, bylbym podejrzliwy czy uznal ze dostalem policzek od losu, wielu pewnie zareagowaloby ostro.
Nie jest to taki latwy wybor zajecia jak sie wydaje ani chwalebny, to ja tez zapytam lepiej gdyby byla nimfomanka albo swingerka niz prostytutka? A jesli tylko "latwa" to juz zasluguje na pogarde czy tylko krzywy usmiech?
Wiele akceptuje sie w zyciu, nie wybiera sie rodziny jak mowia, jesli tylko to moglby ktos im zarzucic i nic wiecej nie mialyby sie co biczowac ani dawac robic tego innym.
Kobieta jesli chce moze byc wyzwolona ale nie zawsze to jego zasluga - ona musi tego chciec. Z tych uslug moga korzystac najrozniejsze typy ludzi, mlodych, do niedawna prawiczkow, uposledzeni itp, z wyjatkowo duzym popedem czy wlasnie jakies fujary do ktorych zaliczasz jednak kazdego hmm Mysle ze polowa z nich to faceci ktorzy maja wlasne partnerki i dobra opinie na temat swej meskosci, szukasz na nich epitetow a przeziera przez to bezsilnosc, mozliwe ze te ozieble, aseksualne tak mysla - ma byc marny seks z nia lub brak i kto tu jest egoista...

2,007

Jak dla mnie jest to najcięższy zawód świata... Powinni tym dziewczynom normalnie szkodliwe płacić smile

peeter... ale bez wycieczek do kobiet, że to nasza wina smile to już zbyt daleko idące interpretacje... egoizm?

2,008 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-06-30 14:18:14)

peeter napisał/a:

Mysle ze polowa z nich to faceci ktorzy maja wlasne partnerki i dobra opinie na temat swej meskosci, szukasz na nich epitetow a przeziera przez to bezsilnosc, mozliwe ze te ozieble, aseksualne tak mysla - ma byc marny seks z nia lub brak i kto tu jest egoista...

Wiesz, ja wychodze z zalozenia zeby kierowac sie w zyciu uczciwoscia. I ja to robie. Skoro mojemu partnerowi nie odpowiada seks ze mna to niech mi o tym powie (sprobujemy cos z tym zrobic) badz odejdzie, a nie lata do agencji badz korzysta z uslug ssaka lesnego.
Maja dobra opinie na temat swojej meskosci? Przeciez prostytutka nic nie powie, bo do niej nie wroci.

A prawda jest taka ze to wiekszosc mezczyzn jest kiepska w lozku, a w swoim gronie opowiadaja niestworzone rzeczy zeby zaimponowac. Tylko komu? Kolegom? Bo nie swojej partnerce.

2,009 Ostatnio edytowany przez Pre Vizsla (2014-06-30 14:20:19)

niunia77 napisał/a:

Jak długo większość kobiet będzie traktować seks jako element przetargowy w kontaktach z mężczyznami tak długo będą oni szukać innych opcji.

niunia77 napisał/a:

A prawda jest taka ze to wiekszosc mezczyzn jest kiepska w lozku

Spałaś z aż tyloma, że potrafisz ich ocenić?

2,010

Pre Vizsla napisał/a:
niunia77 napisał/a:

Jak długo większość kobiet będzie traktować seks jako element przetargowy w kontaktach z mężczyznami tak długo będą oni szukać innych opcji.

niunia77 napisał/a:

Nie, nie spalam. Wystarczy rozmowa z zenskim gronie.

2,011

Aha gdyby dalo sie rozmowa zalatwic wszystko to super tyle ze nawet teraz nie umie sie o tym mowic z partnerem, sa tez religijne zahamowania czy kulturowe i rozne inne co wymieniac jesli temat poruszany wsrod doroslych.
Jesli jest wybor zwiazek albo brak i etykietka "zboczenca" po rozstaniu to lepiej jednak po cichu to zalatwic, mam tez idealistyczne poglady ale w zderzeniu z realiami koncza jak puszka pod ciezka prasa hmm
Skoro sa kiepscy to warto ich pocieszyc, pouczyc niz oczekiwac cudow, nie taka jest rola partnerki?
Ktos inny ma mu klamac ze jest super kochankiem?
Mozna spierac sie al wypowiadam sie jako singiel, sparowani w tej dyskusji nie wiem czy zabieraja glos..

2,012 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-06-30 14:26:41)

niunia77 napisał/a:
Pre Vizsla napisał/a:
niunia77 napisał/a:

niunia77 napisał/a:

Nie, nie spalam. Wystarczy rozmowa z zenskim gronie.

Ciekawe czy one takie dobre tongue Posłuchałbym ich mężów/partnerów/chłopaków  tongue

2,013 Ostatnio edytowany przez niunia77 (2014-06-30 14:27:38)

Majki, przeczytaj pare postow wyzej.
Jak mezczyzna sie "postara" to kobieta "odda" z nawiazka.

2,014

Majki napisał/a:

Ciekawe czy one takie dobre tongue Posłuchałbym ich mężów/partnerów/chłopaków  tongue

Właśnie, że one są takie dobre ich faceci wolą iść do agencji big_smile

2,015 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-06-30 14:30:19)

niunia77 napisał/a:

Majki, przeczytaj pare postow wyzej.
Jak mezczyzna sie "postara" to kobieta "odda" z nawiazka.

Czytał tongue Ale to opinia jednej kobiety to wiesz tongue Chociaż nie przecze, bo to powinno działać w obie strony. Satysfakcja obopólna wink

Niektórym sie wydaje, że tylko im sie należy, albo facet tak myśli albo babka. Wtedy jest problem.

Posty [ 1,951 do 2,015 z 7,266 ]

Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024