Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,366 do 1,430 z 7,266 ]

1,366

Odp: Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich
kenobi napisał/a:

No to wyłóż 5 tys zł na dwa kursy, które może zmienią twoje życie.

No właśnie, może coś zmienią, a może nic nie zmienią, no a przecież później, nikt mi spowrotem tych 5 tyś nie odda.
Dzisiaj postawiłem 500 zł na Bayern Monachium, jak wygram to pojade w poniedziałek, do agencji towarzyskiej cool

Zobacz podobne tematy :

1,367 Ostatnio edytowany przez seba1 (2013-05-25 22:45:34)

I wygrałeś Brzydasek wink Mogłeś postawić więcej wink Ja byłem za Dortmundem sad

1,368

Powiem ci że chodziło mi po głowie, żeby postawić, tak z kilka tysięcy na Chelsea Londyn, a postawiłem 20 zł heheh, do tego to trzeba mieć jaja, a do agencji to pojade gdzieś na początku czerwca, póki co nie mam aż takiej chcicy, może za tydzień bede miał smile

1,369

Ja sercem byłem za Dortmundem ale myśląc realnie wszystko przemawiało za bayernem. Szkoda że BVB przegrało.
Piszesz że do agencji planujesz iść dopiero w czerwcu. Chyba nie masz aż takich dużych potrzeb skoro możesz czekać tygodniami.

1,370

@"Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich" - a jaka to niby ta prawda?. O ile się orientuje to mamy tutaj usługę jak każdą inną. Nie masz czasu ani chęci na podryw, wbijasz do burdelu proste.

1,371

Przemo77 napisał/a:

Ja sercem byłem za Dortmundem ale myśląc realnie wszystko przemawiało za bayernem. Szkoda że BVB przegrało.
Piszesz że do agencji planujesz iść dopiero w czerwcu. Chyba nie masz aż takich dużych potrzeb skoro możesz czekać tygodniami.

A niby jak inaczej? chcąc bywać tam raz w tygodniu, to przecież na miesiąc by wychodziło tak z tysiąc złoty, aktualnie to przecież nawet tyle nie zarabiam, mam jeszcze troche oszczędnosci, no ale przy założeniu 1 wizyty w tygodniu to bym tak góra 5 lat pociągnął, no a co później? póki co stać mnie na 1 wizyte co kilka miesięcy.
Ja byłem do 27 lat prawiczkiem, kilka tygodni czy miesięcy bez seksu nie są dla mnie żadnym problemem.

1,372 Ostatnio edytowany przez Wielki_Kot (2013-05-27 16:12:11)

Ja miałem ochotę na seks z prostytutką, ze względu na to, że chciałem spróbować jak to jest z inną kobietą. Prostytutka jest lepsza, ponieważ nie zostaną żadne niedomówione sprawy, wspomnienia u niej itp. Jednak zaraz po tym pomyślałem o mojej żonie, jakbym ją skrzywdził i jak bym się czuł w odwrotnej sytuacji. Dlatego też zrezygnowałem z tej pokusy i nie żałuję, bo teraz nawet o tym nie myślę.

Ps. Brzydasek, szacun, jakbym miał bym do tego wieku być prawiczkiem, to napewno już bym skorzystał z takiej usługi tongue

1,373

Brzydasek - nie chciałem Cię urazić. Wiem że takie zabawy są drogie bo sam miałem okres w życiu że wydawałem pewnie więcej niż zarabiałem  wink (na szczęście to już dawno za mną) Tyle że to było bardziej liczone w tysiącach niż setkach ale już nie ważne.
W Twoim przypadku okoliczności determinują Cię do innego zarządzania swoimi środkami.
To dziwnie zabrzmi ale czasem prostytutka jest warta więcej niż możesz zarobić a innym razem nie jest warta nic(no może nie sama osoba a bardziej jej podejście i umiejętności).
Ale lepiej nie brać w takie miejsca zbyt dużo kasy. Zwykle wraca się bez niej wink choć czasem wspomnienia są tego warte wink

1,374

aż czasami szkoda, że nie mogę już robić różnych głupot. Seks w związku obecnym jest wspaniały, ale niekiedy ta nutka zaskoczenia, czy poznania kogoś nowego też jest kusząca. Oczywiście ja nie płaciłam nigdy za "seks" wink
Tak mnie jakoś zainspirowała wypowiedź
"Zwykle wraca się bez niej  choć czasem wspomnienia są tego warte "

Ostatnio rozmawiałam z takim chłopakiem (nigdy się nie spotkaliśmy) i on stwierdził, że mam skłonność do zdrady. A czy fantazjowanie i wspominanie to skłonność do zdrady? Przecież faceci notorycznie zabawiając się ze sobą fantazjują o innych osobach niż ich partnerki.

1,375

Nirvanka - ale Ty przecież masz skłonność do zdrady wink i nie zasłaniaj się tu fantazjami facetów wink

PS to żarcik, nie chce Cię urazić bo bardzo Cię lubię. Liczę na Twoje poczucie humoru  wink

1,376

owszem mam skłonność do zdrady dennych partnerów, którzy mają mnie w odwłoku.
ale zaczęłam się zastaawiać, czy jest to tylko taka skłonność do zdrady, czy ogólna. Jestem pewna na dzień dzisiejszy, ze bym nie zdradziła chłopaka, ale pamiętam też to miłe oczekiwanie jak miałam się spotkać z kimś obcym. Czy rozpamiętywanie, jest pierwszym krokiem do zdrady? Dlaczego jak jest dobrze w związku to zaczynam rozpamiętywać to co było "dobre" tylko od strony fizycznej, a wcale niedobre od strony uczuciowej. Przecież teraz mam pełen pakiet.

1,377

Człowiek to nie jest w pełni istota monogamiczna. Jesteśmy bardziej poligamiczni lub przynajmniej monogamiczni seryjnie.
Do tego jeśli masz już sporo doświadczeń( w dziedzinie sexu) to one zawsze mają wpływ na postepowanie i myślenie o tym aspekcie życia. Jeśli dodatkowo te doświadczenia są w większości pozytywne to wręcz zachęca to nas do dalszego szukania podobnych wrażeń.
Nawet będąc w udanym związku czasem myślimy o kimś właśnie poznanym czy zupełnie obcym spotkanym na ulicy ,czy znanym z tv itp. Zawsze znajdzie się ktoś kto może stać się naszym partnerem w wyimaginowanym świecie fantazji sexualnych

1,378

Masz racje Przemo, nie ma co czekać do czerwca, pojade do agencji jutro gdzieś tak koło południa, też jeszcze został finał pucharu Niemiec, no i ostatnia kolejka Ligi Hiszpańskiej, przy odrobinie szczęścia to moge wygrać ze 2 tysiące, no i będzie kolejny powód, by świętować ten sukces w agencji towarzyskiej cool

1,379

Rozbawiłeś mnie. Ale powodzenia wink

1,380

Dzisiaj jakoś kiepsko było, trafiła mi sie jakaś stara baba, gdzieś tak ponad 40 lat! tym razem to nie było warte tych 150 zł, musze sobie zrobić przerwe, przynajmniej na miesiąc.

1,381

Nie mam pojęcia, do jakiej agencji Ty chodzisz, ale jakiejś cholernie dziwnej, bo ja pierwsze słyszę, żeby prostytutka się "trafiała" i żeby klient nie miał prawa głosu, czy chce młodszą czy starszą, tylko z podziękowaniem brał co dają i płacił za to.

Ja Ci, bracie, dam dobrą radę - weź Ty wejdź na jakiś portal z ogłoszeniami erotycznymi, znajdź sobie jakąś miłą, czystą, młodą dziewczynę i dogadajcie się na stałe wizyty. Myślę, że jak dobrze się rozejrzysz, to finansowo wcale gorzej nie wyjdziesz, może nawet lepiej. Psychicznie też, bo lepiej chyba mieć jedną stałą kochankę, nawet jeśli sie jej płaci za towarzystwo, niż zaliczać jakieś nie pierwszej młodości prostytutki niewiadomej proweniencji.
Przemyśl to.

1,382

Ja nie mam żadnego wyboru, to jest jedyna agencja towarzyska w mojej okolicy, słyszałem że w niektórych agencjach w Warszawie to jest kilkadziesiąt dziewczyn do wyboru, akurat wtedy były tylko dwie.

Vian napisał/a:

Ja Ci, bracie, dam dobrą radę - weź Ty wejdź na jakiś portal z ogłoszeniami erotycznymi

No i nawet jak bym jakim cudem znalazł tam jaką dziewczyne, to jak to ma wyglądać? miałaby do mnie do domu przyjeżdzać? przez prawie 30 lat mojego życia, jeszcze nigdy sie nie zdarzyło żeby jaka dziewczyna była u mnie w moim domu, jak by sie rodzina spytała, kto to jest co ona tu robi, to co ja miałbym im na to odpowiedzieć?

1,383

Brzydasek- Nie rób problemów tam gdzie ich nie ma. Przeważająca liczba dziewczyn które tak zarobkują ma własne lokum.
A swoją drogą- masz prawie 30 lat i wciąż się boisz co powie rodzina kiedy zobaczy Cię z kobietą? Bez jaj!

1,384

Z tego co słyszałem, to najbliższa dziewczyna która przyjmuje u siebie w domu, to bierze tyle samo co te w agencji, no i mam do niej równe daleko jak do agencji towarzyskiej, więc w sumie by wyszło praktycznie na to samo.

Przemo77 napisał/a:

A swoją drogą- masz prawie 30 lat i wciąż się boisz co powie rodzina kiedy zobaczy Cię z kobietą? Bez jaj!

Nie chodzi o to że sie boje, żadne dziewczyny nigdy do mnie nie przychodziły, dla rodziny to by było coś bardzo dziwnego.

1,385

Brzydasek, to nie sądzisz, że pora zacząć tę rodzinę do widoku kobiet powoli przyzwyczajać?

1,386 Ostatnio edytowany przez konrad1986 (2013-06-03 11:48:07)

Przemo77 napisał/a:

Tu nie chodzi o to. Tu chodzi mianowicie o to, że facet który nigdy nie był w związku z kobietą sie nadzwyczajniej w świcie go boi. Może się trafić kobieta nieatrakcyjna lub taka którą trzeba by było utrzymywać, może zajść w nieplanowaną ciążę, czyli kolejny kłopot. A u prostytutek tych rzeczy nie ma i to powoduje, że korzystanie z ich usług jest bardzo WYGODNE. A to co napisał Przemo kolega brzydasek powyżej to jest właśnie usprawidliwienie tej wygody i tylko wydaje się nielogiczne.

Pzdr

1,387

konrad1986 napisał/a:

Może się trafić kobieta nieatrakcyjna lub taka którą trzeba by było utrzymywać, może zajść w nieplanowaną ciążę, czyli kolejny kłopot. A u prostytutek tych rzeczy nie ma i to powoduje, że korzystanie z ich usług jest bardzo WYGODNE. A to co napisał Przemo kolega brzydasek powyżej to jest właśnie usprawidliwienie tej wygody i tylko wydaje się nielogiczne.

A to ona tak się sama trafia, a biedny facet nie ma wpływu na to z kim jest i z kim się związuje? Jest istotą bezwolną, nierozumną i w pełni podporządkowaną?
Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać... wink

1,388 Ostatnio edytowany przez konrad1986 (2013-06-03 12:40:24)

Olinka napisał/a:

A to ona tak się sama trafia, a biedny facet nie ma wpływu na to z kim jest i z kim się związuje? Jest istotą bezwolną, nierozumną i w pełni podporządkowaną?
Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać... wink

Oglądaliście film "Norbit" z Eddym Murphym. Jak nie to polecam, wydaje się cholernie śmieszny, ale czasem często w życiu się tak dzieje i pozostaje tylko jedna trudne wyjście. No i w życiu nie zawsze kończy się happy endem jak w tym filmie i trzeba się męczyć z jakimś wrednym i zazdrosnym babsztylem. Oczywiście ten film to tylko przykład takiej sytuacji wink

Cóż, kobiety też są w stanie podejść faceta siłą bądz w większości przypadków podstępem - przede wszystkim - na dziecko. Zawsze przecież znajdzie się jakiś interes i sposób na jego realizację.

Pzdr

1,389

facet który nigdy nie był w związku z kobietą sie nadzwyczajniej w świcie go boi. Może się trafić kobieta nieatrakcyjna lub taka którą trzeba by było utrzymywać, może zajść w nieplanowaną ciążę, czyli kolejny kłopot

Obawiam się, że twoja rzeczywistość się wypaczyła. Rozumiem, aby iśc do prostytutki, bo się jest prawiczkiem, bo nie ma się dziewczyny, bo tak wyszło, że nikogo fajnego się nie spotkało.

Twoje twierdzenie brzmi mniej więcej tak: "nie kupię sobie auta, bo może się zepsuć".

Cóż, kobiety też są w stanie podejść faceta siłą bądz w większości przypadków podstępem - przede wszystkim - na dziecko. Zawsze przecież znajdzie się jakiś interes i sposób na jego realizację.

Kolejny absurd. Złapać faceta na dziecko jest ryzykowne, bo facet powie, że będzie płacił alimenty, ale mężem nie zostanie.

1,390 Ostatnio edytowany przez konrad1986 (2013-06-03 14:29:34)

Być może w pewnym stopniu jest absurdem, ale ja kobietom nie ufam, co oczywiście nie oznacza, że ich nienawidzę, jak wcześniej kenobi sugerowałeś.

kenobi napisał/a:

Twoje twierdzenie brzmi mniej więcej tak: "nie kupię sobie auta, bo może się zepsuć".

Związek z kobietą to nie kupno nowego samochodu. To coś znacznie więcej. To odpowiedzialność za drugiego człowieka. Debilne porównanie.

Pzdr

1,391

Konrad, masz rację, to odpowiedzialność - nie wiem czy za drugiego człowieka, bo to brzmi, jakby kobieta za siebie sama odpowiedzialna nie była, tylko partner musi być za nią odpowiedzialny, ale za związek na pewno jest się odpowiedzialnym. Ty tej odpowiedzialności nie chcesz, chcesz tylko przyjemności z seksu. Może jeszcze nie dojrzałeś do związku, może nigdy nie dojrzejesz, no ale jednak większość ludzi na pewnym etapie dojrzewa i nie chce całego życia spędzić w agencjach. smile

1,392

Jeśli dwie osoby się kochają, to chcą ze sobą spędzać czas -- wtedy są razem, oboje szczęśliwi. O to chodzi.

A Ty mówisz o jakiejś odpowiedzialności, braku zaufania, łapaniu na dziecko. Chyba przybyłeś z innego świata niż ja.

1,393

Brzydasek nie chodzi o to, ze masz iść do jakiejś prostytutki, która przyjmuje u siebie, a nie pracuje w agencji. Tylko znajdź sobie jakąś dziewczynę do zasponsorowania, a kto wie, może z czasem zostaniecie parą i w ogóle nie będziesz musiał płacić za seks:P

1,394

Nirvanka87 napisał/a:

Brzydasek nie chodzi o to, ze masz iść do jakiejś prostytutki, która przyjmuje u siebie, a nie pracuje w agencji. Tylko znajdź sobie jakąś dziewczynę do zasponsorowania, a kto wie, może z czasem zostaniecie parą i w ogóle nie będziesz musiał płacić za seks:P

Mówisz tak bo nie wiesz jak wyglądam.

1,395

Brzydasek napisał/a:
Nirvanka87 napisał/a:

Mówisz tak bo nie wiesz jak wyglądam.

Mówię tak na podstawie swoich doświadczeń

i Ty też nie wiesz jak wyglądam wink a uwierz mi, nie jestem osobą uznawaną za atrakcyjną.

1,396

W tej kwestii, dziewczyny mają dużo łatwiej od facetów.

1,397

Brzydasek napisał/a:

W tej kwestii, dziewczyny mają dużo łatwiej od facetów.

myślisz? brzydki facet pokaże wypchany portfel, postawi dwa drinki i już ma seks grawantowany, z pustakiem bo z pustakiem, ale zawsze, a brzydka dziewczyna? Jeszcze nie jesteśmy na etapie, żeby to dziewczyna w ten sposób gwarantowała sobie partnera do seksu. Owszem Panie 30, 40+ tak robią, ale młodsza brzydka dziewczyna, nie ma szans.

1,398

Nirvanka trochę przerysowuje, ale generalnie ma rację - bardziej od kobiet bardziej wymaga się urody, od mężczyzn raczej uroku osobistego, intelektu, dowcipu, zaradności i co niektóre wypchanego portfela. Chociaż tak serio to na związek z prawdziwego zdarzenia z utrzymanką to bym jednak nie liczyła.

1,399

Vian napisał/a:

Chociaż tak serio to na związek z prawdziwego zdarzenia z utrzymanką to bym jednak nie liczyła.

nie zgodze się co do tego, chociaż fakt, rzadko zdarzają się takie przypadki, zapewne zależy to od tego, czy owa utrzymanka wcześniej miała jakiegoś sponsora i jak dlugo trwa ten proceder z obecnym sponsorem, a potencjalnym partnerem.

1,400

Wiesz, znam dziewczynę, co wiąże się ze swoimi klientami jak jej się któryś spodoba, ale mam wrażenie, że ani oni jej, ani ona ich nie traktuje szczególnie poważnie, związki są głównie krótkotrwałe i tak co parę miesięcy ma nowego "chłopaka"-sponsora. Nie twierdzę, że takie przypadki pretty woman się nie zdarzają, no ale chyba są baaaardzo rzadkie, więc szczególnie bym na to nie liczyła, bo prawdopodobieństwo, że się człowiek rozczaruje jest dużo wyższe niż że coś z tego wyjdzie.

Pominę tu już takie kwestie jak zaufanie. Ja w porównaniu do przeciętnej Kowalskiej jestem BARDZO otwarta i tolerancyjna w sprawach seksu, a nie jestem pewna, czy potrafiłabym ot tak zaufać dziewczynie, której miesiąc wcześniej sama płaciłam za seks, tylko że nie udaje, że chce ze mną być. W końcu między innymi za udawanie jej płaciłam.

1,401

Vian napisał/a:

Wiesz, znam dziewczynę, co wiąże się ze swoimi klientami jak jej się któryś spodoba, ale mam wrażenie, że ani oni jej, ani ona ich nie traktuje szczególnie poważnie, związki są głównie krótkotrwałe i tak co parę miesięcy ma nowego "chłopaka"-sponsora. Nie twierdzę, że takie przypadki pretty woman się nie zdarzają, no ale chyba są baaaardzo rzadkie, więc szczególnie bym na to nie liczyła, bo prawdopodobieństwo, że się człowiek rozczaruje jest dużo wyższe niż że coś z tego wyjdzie.

Pominę tu już takie kwestie jak zaufanie. Ja w porównaniu do przeciętnej Kowalskiej jestem BARDZO otwarta i tolerancyjna w sprawach seksu, a nie jestem pewna, czy potrafiłabym ot tak zaufać dziewczynie, której miesiąc wcześniej sama płaciłam za seks, tylko że nie udaje, że chce ze mną być. W końcu między innymi za udawanie jej płaciłam.

No ja jestem żywym przykładem, ze się da, ale fakt to była odrobinę inna sytuacja

1,402

Nirvanka87 napisał/a:

No ja jestem żywym przykładem, ze się da, ale fakt to była odrobinę inna sytuacja

A zechciałabyś się podzielić swoją historią tu lub na pw? Pytam z czysto... naukowego (chyba będzie najlepszym słowem) zainteresowania.
Jak nie - spoko, zrozumiałe. smile

1,403

Vian napisał/a:
Nirvanka87 napisał/a:

A zechciałabyś się podzielić swoją historią tu lub na pw? Pytam z czysto... naukowego (chyba będzie najlepszym słowem) zainteresowania.
Jak nie - spoko, zrozumiałe. smile

mogę sie podzielić swoją historią, napisze do Ciebie na pw. chociaż jak ktoś jest spostrzegawczy, to odkryje które posty, wątek (miałam oczywiście inny nick) dotyczący tamtego "zdarzenia" należy do mnie. Nie zmieniam stylu pisania, często powtarzam swoje powiedzonka i zawsze pisze/ powtarzam radząc komuś swoje prawdziwe historie z życia.

1,404

Nirvanka87 napisał/a:

myślisz? brzydki facet pokaże wypchany portfel, postawi dwa drinki i już ma seks grawantowany, z pustakiem bo z pustakiem, ale zawsze, a brzydka dziewczyna? Jeszcze nie jesteśmy na etapie, żeby to dziewczyna w ten sposób gwarantowała sobie partnera do seksu. Owszem Panie 30, 40+ tak robią, ale młodsza brzydka dziewczyna, nie ma szans.

Skoro to takie proste, i za dwa drinki jest darmowy seks, to niby z jakiego powodu istnieją agencje towarzyskie?

Ostatnio obstawiałem wyniki meczów w Pucharze Konfederacji, trafiłem wszystko smile w ramach świętowania jade w czwartek do agencji cool

1,405

Z takiego powodu, że w klubach i pubach nie ma się 100% gwarancji, że za drinka, jakaś się zgodzi na seks, a poza tym nie zawsze się znajdzie taką jaką się chce.

Miłej zabawy smile ja w czwartek mam ostatni egzamin, udręka. JA się będę stresować, a Ty świetnie bawić, życzę miłej zabawy smile

1,406

Moj facet tez raz byl...........przyznal sie po pijaku......

1,407

dudi napisał/a:

Moj facet tez raz byl...........przyznal sie po pijaku......

I po tym wyznaniu Wasz związek się zmienił?

1,408

Nirvanka87 napisał/a:

A nie slyszalaś o powiedzeniu, że "nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wina brak" 

Moim zdaniem jeżeli ktoś decyduje się na samotne życie z różnych powodów, nie ma żadnych zobowiązań, jedynie szuka od czasu do czasu zaspokojenia swoich potrzeb, a nie chce zadawalać się sam, to cuż w tym zlego, że korzysta z agencji towarzyskiej ???  A może lepiej jest pobawić się czyimiś uczuciami, czy rozwalać czyjeś życie ??? Nie korzystalem nigdy z takiej formy zaspokojenia, bo nie bylo takiej potrzeby, ale jestem w stanie jak najbardziej zrozumieć osoby samotne, które z tego korzystają. Przecież "panienki z pod latarni" reprezentują najstarszy zawód świata i w wielu krajach jest to normalne, oficjalne i zalegalizowane, dzięki czemu unika się wielu niespodzianek, miedzy innymi takich jak "choroby kawalerskie" czy coś o wiele gorszego. Uklad jest prosty i bez zobowiązań, nikt nikogo nie krzywdzi, nie rani, a  korzyść obopólna, co innego, jeżeli ktoś jest w związku. Wychodzę również z zalożenia, że należalo by tu rozgraniczyć dwa pojęcia,  przyslowiowej k.... i zwyklej "cichodajki". O ile można mówić o jakimkolwiek szacunku do pierwszej, która się ceni i sprzedaje swoje cialo na ustalonych z góry warunkach, to w przypadku drugiej można odczuwać uzasadnioną pogardę. Ot tak to widzę ja, teraz możecie mnie krytykować do woli smile

1,409

Dzenaro napisał/a:

....teraz możecie mnie krytykować do woli smile

To ja sobię pozwolę zauważyć, że Twoja odpowiedź ma się nijak do cytowanej wypowiedzi.
Jest nie na temat.

1,410

N4VV napisał/a:
Dzenaro napisał/a:

....teraz możecie mnie krytykować do woli smile

To ja sobię pozwolę zauważyć, że Twoja odpowiedź ma się nijak do cytowanej wypowiedzi.
Jest nie na temat.

Faktycznie, do drugiej części mej  wypowiedzi powinienem wstawić drugi cytat, ale nie zrobilem tego z czystego lenistwa, które zapewne bylo spowodowane pózną porą pisania postu. Oddzielilem jednak dwie moje myśli od siebie licząc, że nie sprawi to problemu z rozszyfrowaniem mych intencji przez ludzi czytających temat, przynajmniej na ostatniej stronie smile

1,411

powiedzenie słyszałam- jest idiotyczne, bo tak samo można je zastosować do facetów, jak dziewczyna ma chcice, a jest nawalona w trzy odwłoki to też pójdzie z brzydkim. Po alkoholu inaczej widzimy swiat, bez względu na to jakiej płci jesteśmy.

Co do drugiej części wypowiedzi, zgadzam się, i powtarzałam to samo wielokrotnie.

1,412

On tam byl jeszcze przed naszym zwiazkiem....nie znal mnie i podobno byl "mlody i glupi"......no ciekawe....te jego gadanie........;)jakosmjak mi to powiedzial nie wplynelo na nasz zwiazek zbytnio.....gdyby to nastapilo podczas trwania naszego zwiazku odrazu bypby skreslony u mnie....

1,413

dudi napisał/a:

On tam byl jeszcze przed naszym zwiazkiem....nie znal mnie i podobno byl "mlody i glupi"......no ciekawe....te jego gadanie........;)jakosmjak mi to powiedzial nie wplynelo na nasz zwiazek zbytnio.....gdyby to nastapilo podczas trwania naszego zwiazku odrazu bypby skreslony u mnie....

a gdyby nie argumentował tego, tym, że był młody i głupi? czyli on żałuje że był u takowych Pań?

To logiczne, że jakby był w agencji w czasie związku, byś go skreśliła, bo to by była zdrada. Nie ważne czy facet zdradzi z prostytutką, czy z koleżanką z pracy, czy z nieznajomą, każda normalna kobita wtedy powinna go wykopać.

1,414

Dzenaro napisał/a:

Moim zdaniem jeżeli ktoś decyduje się na samotne życie z różnych powodów, nie ma żadnych zobowiązań, jedynie szuka od czasu do czasu zaspokojenia swoich potrzeb, a nie chce zadawalać się sam, to cuż w tym zlego, że korzysta z agencji towarzyskiej ???  A może lepiej jest pobawić się czyimiś uczuciami, czy rozwalać czyjeś życie ??? Nie korzystalem nigdy z takiej formy zaspokojenia, bo nie bylo takiej potrzeby, ale jestem w stanie jak najbardziej zrozumieć osoby samotne, które z tego korzystają. Przecież "panienki z pod latarni" reprezentują najstarszy zawód świata i w wielu krajach jest to normalne, oficjalne i zalegalizowane, dzięki czemu unika się wielu niespodzianek, miedzy innymi takich jak "choroby kawalerskie" czy coś o wiele gorszego. Uklad jest prosty i bez zobowiązań, nikt nikogo nie krzywdzi, nie rani, a  korzyść obopólna, co innego, jeżeli ktoś jest w związku. Wychodzę również z zalożenia, że należalo by tu rozgraniczyć dwa pojęcia,  przyslowiowej k.... i zwyklej "cichodajki". O ile można mówić o jakimkolwiek szacunku do pierwszej, która się ceni i sprzedaje swoje cialo na ustalonych z góry warunkach, to w przypadku drugiej można odczuwać uzasadnioną pogardę. Ot tak to widzę ja, teraz możecie mnie krytykować do woli smile

O jakich "chorobach kawalerskich" mówisz?

Miałem jechać ostatnio do agencji, no ale niestety przegrałem troche kasy w zakładach bukmacherskich, aktualnie jest zbyt wnerwiony na takie rzeczy.

1,415

Nirvanko87........no twierdzil, ze zaluje....ze zadna satysfakcja zrobic to z dziewczyna do ktorej nic nie czuje i ze swiadomoscia ze "ona" spelniala jego zachcianki tylko i wyl dla kakasy........mowil ze juz drugi raz by nie poszedl bo ze nie dalo mu to zadnej sartysfakcji.....

1,416

Nirvanka87 napisał/a:

powiedzenie słyszałam- jest idiotyczne, bo tak samo można je zastosować do facetów, jak dziewczyna ma chcice, a jest nawalona w trzy odwłoki to też pójdzie z brzydkim.

I o to wlaśnie mi chodzilo. Zatem pisanie, że mlodsze, brzydsze dziewczyny nie mają szans nieco mija się z prawdą.

Brzydasek napisał/a:

O jakich "chorobach kawalerskich" mówisz?

Tak się dawniej mówilo na choroby weneryczne przenoszone drogą plciową i nie tylko. Mialem kiedyś dwóch znajomków, którzy średnio raz na dwa miesiące odwiedzali dermatologa, a pomimo to dalej prowadzili taki tryb życia. Dziś jest nieco inaczej, z tego co mi wiadomo (info z drugiej ręki) to wlaściciele agencji pilnują panienki pod tym kątem, ale nic nigdy nie wiadomo, przynajmniej w Polsce, gdzie takie przybytki są prowadzone na "dziko". Co innego przygodnie spotkane panienki, tu moim zdaniem ryzyko jest większe, bo nigdy nie wiadomo z kim to bylo, a przede wszystkim czy jest świadoma ewentualnego nosicielstwa. Każdy jednak ma swój rozum i niech się nim kieruje.

1,417

tylko, że te młodsze,, które sa brzydsze, a szczególnie grubsze, zazwyczaj nigdzie nie wychodzą, bo albo nie mają z kim, albo maja, ale są to dużo ładniejsze koleżanki, tak czy siak, z seksu nici, poza tym zazwyczaj mają podejście, ze seks to tylko z miłości, koło się zamyka.

1,418

Nirvanka87 napisał/a:

tylko, że te młodsze,, które sa brzydsze, a szczególnie grubsze, zazwyczaj nigdzie nie wychodzą, bo albo nie mają z kim, albo maja, ale są to dużo ładniejsze koleżanki, tak czy siak, z seksu nici, poza tym zazwyczaj mają podejście, ze seks to tylko z miłości, koło się zamyka.

2 dni temu oglądałem panią - waga 130 kg, czarne włosy, usta podmalowane, wiek 28 lat. Cena - 1400 za noc, faceci poniżej 18cm nie biorę pod uwagę, Kraków i okolice.  I fanów miała. Podejrzewam, że wielu smile

1,419

Remi, jest różnica między zakopleksioną dziewicą, a prostytutką dającą każdemu byle dał 1400 i miał więcej niż 18 cm wink
Prostytutki są różnej budowy i wyglądu, bo są różni faceci z różnymi zboczeniami. Tak, jak komuś podobają sie mega grube, albo wychudzone kości to jest to zboczenie. Niegroźne, ale zboczenie bo odbiega od normy, powinno podobać się to co w normie. Aczkolwiek wtedy świat byłby nudny wink

1,420

Nirvanka87 napisał/a:

Remi, jest różnica między zakopleksioną dziewicą, a prostytutką dającą każdemu byle dał 1400 i miał więcej niż 18 cm wink
Prostytutki są różnej budowy i wyglądu, bo są różni faceci z różnymi zboczeniami. Tak, jak komuś podobają sie mega grube, albo wychudzone kości to jest to zboczenie. Niegroźne, ale zboczenie bo odbiega od normy, powinno podobać się to co w normie. Aczkolwiek wtedy świat byłby nudny wink

W normie większość kobiet, ale za co więc faceci płacą?

1,421

Remi napisał/a:

W normie większość kobiet, ale za co więc faceci płacą?

za co płacą? w jakim sensie? płacą za seks z kobietą, która im się podoba, albo jak Brzydasek, płacą za seks z kobietą, która akurat jest "na stanie " wink

1,422

Przelecialem tak na szybko ten temat i zastanawiam sie po co niektorzy faceci z tego tematu chodza na dziwki....nikt nic nie pisal o  jakis defektach, oszpeceniach, wozku inwalickim, braku konczyny itd. Ja jestem zmuszony zyc z rozlegla blizna pooparzeniowa i w moim przypadku prostytutki to jedyny sposob na seks, ja juz swoje zycie przegralem, ale wy? Piszecie "jestem brzydki" i to ma byc wymowka przed znalezieniem sobie dziewczyny? Chcecie sie zamienic ze mna? Ja bardzo chetnie smile. Moglbtm sie z wami zalozyc, ze znalazlbym sobie dziewczyne i to szybko:). Pamietajcie, ze pozniej zadna porzadna kobieta was nie zechce!  Tyle codziennie mijacie  fajnych kobiet na ulicy i na pewno nie jedna bylaby zainteresowana:).  A juz pierwszy raz u prostytutki to nawet nie bede komentowal, bo brak slow na wasza glupote po prostu. Ogarnijcie sie bo zycie wam przeleci miedzy palcami...

1,423

Wiesz Mars, mógłbym założyć sie z tobą, o każde pieniądze świata, że jak byś wyglądał tak jak ja, to też byś nie miał dziewczyny.

1,424

Tak swoją drogą ... czyż to nie 'dziwne', że nie znalazł się ani jeden facet ( ani też nikt chyba o kimś takim nie wspominał ), który by żałował tego, że był u prostytutki jakiejkolwiek maści? Czy to przez choróbsko, wyjście na jaw tego tego wyskoku czy też tego, że potem miał problemy gdy już znalazł sobie dziewczynę ...

1,425

Powiem wam, że wybieram sie w niedziele, na dożynki do Częstochowy, jade tam autobusem, po drodze będą modlitwy, różańce i inne takie, oczywiście wszyscy pójdą do kościoła sie cały dzień modlić, ja jak zwykle ide do klubu nocnego, który jest nawet w dzień otwarty smile tam są dziewczyny po 250 zł za godzine cool

1,426

tam są dziewczyny po 250 zł za godzine

Lubisz towary z najniższej półki smile.

1,427

No niestety na dożynki nie pojechałem, wyjazd autobusu, był zaplanowany na 6 rano, za wcześnie jak na mnie, a zresztą ostatnio w zakładach bukmacherskich wygrałem 1400 zł, jest co świętować smile we czwartek jade do Piotrkowa tam są tańsze dziewczyny, tylko po 150 zł za godzine cool

1,428 Ostatnio edytowany przez Metyl (2013-09-02 19:41:38)

Zamierzasz się tutaj chwalić swoimi kolejnymi przychodami i rozchodami? wink

1,429

Olinka napisał/a:

Nigdy żaden mężczyzna nie przyznał mi się wprost, że był klientem agencji towarzyskiej czy skorzystał z usług prostytutki, a już na pewno jakie były tego powody. Pozostaje mi więc wyłącznie poddawać się stereotypom myślowym i domyślać tych przyczyn.

Gdzie zatem są ci panowie? Jakie motywy im towarzyszą? Dlaczego w agencjach aż roi się od klientów, jeśli tych klientów nigdzie nie można spotkać?
Czy zatem należy przyjąć, że to jest ,,tylko" seks, łączący się wyłącznie z zaspokojeniem potrzeb?

A Wy jak myślicie drogie Netkobietki? Który typ (typy) jest najbliższy prawdy i możliwy do przyjęcia? A może jakiś mężczyzna odważy się nam o tym opowiedzieć? Zapraszam do dyskusji smile.

Znam parunastu mezczyzn w roznym wieku, ktorzy przyznaja sie do wizyt w Fkk clubach czy zamawianiem lasek do domu.

Jaka jest prawda?

Z uslug sexualnych korzystaja w 80-90% zonaci lub faceci w zwiazkach , reszta bo nie ma przyjaciolki.

1,430

Miałem być w zeszły czwartek, no ale dało rade dopiero w niedziele, dobrze że do nich wtedy rano zadzwoniłem, okazał sie że otwarte dopiero od 12, bym musiał tam czekać pod agencją na nich kilka godzin, tym razem były 3 dziewczyny, wybrałem sobie ukrainke o imieniu Andżelika, w sumie nawet fajnie było smile

Posty [ 1,366 do 1,430 z 7,266 ]

Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024