Alessandro napisał/a:Ja to widzę, że więcej było przerw niż samej pracy
No dzisiaj tylko pół dużego krzaka ścięłam ogólnie dużej różnicy to na ogrodzie nie zrobilo
To albo Ty masz malutki ogródek albo ten krzaczor jest gigantyczny ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Okres mnie się spóźnia
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Alessandro napisał/a:Ja to widzę, że więcej było przerw niż samej pracy
No dzisiaj tylko pół dużego krzaka ścięłam ogólnie dużej różnicy to na ogrodzie nie zrobilo
To albo Ty masz malutki ogródek albo ten krzaczor jest gigantyczny ![]()
Julia life in UK napisał/a:Alessandro napisał/a:Ja to widzę, że więcej było przerw niż samej pracy
No dzisiaj tylko pół dużego krzaka ścięłam ogólnie dużej różnicy to na ogrodzie nie zrobiloTo albo Ty masz malutki ogródek albo ten krzaczor jest gigantyczny
Ogród mam średni, ale tak krzak jest dość duży-najwiecej roboty z nim, niewiem, ale chyba tydzień go bede sie pozbywać, bo jeszcze muszę korzenie z ziemii wyciąć na koniec
Jeśli chcesz na dobre pozbyć się tego krzaczora to mus wyciąć wszystkie korzenie, bo jeśli tego nie zrobisz to będzie lipa. Twoja robota pójdzie na marne.
Jeśli chcesz na dobre pozbyć się tego krzaczora to mus wyciąć wszystkie korzenie, bo jeśli tego nie zrobisz to będzie lipa. Twoja robota pójdzie na marne.
Wiem dlatego korzenie też wytnę,ale jak normalnym ludziom to zajmuje 1-2 dni, tak mi.zajmie cały tydzień, bo ja nie jestem normalne ludzie ![]()
Nieważne ile czasu Tobie to zajmie. Ważne, abyś to zrobiła. Po wszystkim napiszesz epopeję o swojej walce z wielkim krzaczorem ![]()
Nieważne ile czasu Tobie to zajmie. Ważne, abyś to zrobiła. Po wszystkim napiszesz epopeję o swojej walce z wielkim krzaczorem
A jak nie to MY ją napiszemy ![]()
Alessandro napisał/a:Nieważne ile czasu Tobie to zajmie. Ważne, abyś to zrobiła. Po wszystkim napiszesz epopeję o swojej walce z wielkim krzaczorem
A jak nie to MY ją napiszemy
O tak wy macie talent do takich rzeczy ![]()
Ludzie co mi może pomóc na to latanie z pełnym pecherzem do lazienki? Bo to już się robi serio męczące musieć co pol godziny latac do lazienki,a przez to już nawet picie ograniczyłam i nadal łażę z pełnym pecherzem. Próbowałam herbata z zurawiny i nic nie pomoglo
Tak sobie myślę o tym chronicznym zmeczeniu,które już mam od dawna z okresami poprawy czy lekarze czasami czegoś jeszcze nie przeoczyli w badaniach.
Tarczyca hormony wyrównane
Cukrzyca odpada mino spadków cukru,które już dawno bardzo dobrze opanowałam
Nie mam niedoborów witamin,zresztą na diecie roslinnej i tak biorę suplementy
Diety i zaleceń od lekarza pilnuje
U neurologa żadnych zmian w mózgu, ani w układzie nerwowym
Psychoterapia mi pomaga na moje ataki paniki,no,ale to jest osobna sprawa
Miałam podstawowe badania krwi,moczu,kontrolę itd-nic złego nie wykryto
Natomiast lekarze nie robili mi gastroskopii i nie badali mi poziomu hormonów typowo kobiecych i tak się zastanawiam, czy czegoś nie pominięto w tych badaniach,bo nie dość,że nadal czuje zmeczenie (choć przyznam, że psychoterapia i odstawienie nabialu mi pomagają) natomiast to zmeczenie nadal.sie pojawią w ciągu dnia ,to jeszcze mi doszly brak okresu,wzdety brzuch i latanie do lazienki z pełnym pecherzem
Macie jakieś pomysły od czego to? Bo ja nie ![]()
Coraz bardziej mam wrażenie,że coś jest nie tak z moim organizmem przy takich objawach ![]()
Ludzie boję się,że coś jest nie tak z moim zdrowiem ![]()
Ja dzisiaj mam znowu zjazd energii, zmęczona jestem i chyba większość niedzieli przeleże niestety w łóżku ![]()
Tak sobie myślę, że powinnam powiedzieć lekarzowi, żeby zrobiono mi gastroskopie i USG to może będą wiedzieć czemu nie mam okresu
Tak sobie myślę, że powinnam powiedzieć lekarzowi, żeby zrobiono mi gastroskopie i USG to może będą wiedzieć czemu nie mam okresu
gastroskopia?
Julia life in UK napisał/a:Tak sobie myślę, że powinnam powiedzieć lekarzowi, żeby zrobiono mi gastroskopie i USG to może będą wiedzieć czemu nie mam okresu
gastroskopia?
![]()
Proponuję dorzucić badanie dna oka
Julia life in UK napisał/a:Tak sobie myślę, że powinnam powiedzieć lekarzowi, żeby zrobiono mi gastroskopie i USG to może będą wiedzieć czemu nie mam okresu
gastroskopia?
No tak na uklad pokarmowy plus USG na jelita i te inne kobiece narzady-jak sprawdzac to wszystko ![]()
paslawek napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Tak sobie myślę, że powinnam powiedzieć lekarzowi, żeby zrobiono mi gastroskopie i USG to może będą wiedzieć czemu nie mam okresu
gastroskopia?
Proponuję dorzucić badanie dna oka
Oczy mam zdrowe na szczęście
Czuje,ze to wszystko ma związek z jajnikami i bym chciała mieć USG zrobione jajnikow, bo to w koncu one za okres odpowiadają
Ludzie czuje jakis dziwny niepokoj, że cos jest nie tak z moim zdrowiem ![]()
Może to napad paniki? Takie sytuacje zdarzały się w przeszłości?
Może to napad paniki? Takie sytuacje zdarzały się w przeszłości?
Pierwszy raz nie mam tak długo okresu,a z atakami paniki jest coraz lepiej dzięki psychoterapii
Takie mam przeczucie,że bede musiala brac jakieś hormony,żeby dostac okres
A może ta wczorajsza Twoja walka z krzaczorem tak Cię wykończyła?
A może ta wczorajsza Twoja walka z krzaczorem tak Cię wykończyła?
Pol krzaka
Alessandro napisał/a:A może ta wczorajsza Twoja walka z krzaczorem tak Cię wykończyła?
Pol krzaka
Napewno nie ![]()
Chroniczne zmęczenie mam juz od dość dawna, a brak okresu nie od wczoraj tylko juz prawie od 3 miesiecy, a problemy z pecherzem od tego miesiąca- krzaki nic tu nie maja do rzeczy
Musze zacząć zdrowo się odżywiać i to od dzisiaj zaczelam stopniowo zmieniac,tak sobie postanowilam.
Bert44 napisał/a:Alessandro napisał/a:A może ta wczorajsza Twoja walka z krzaczorem tak Cię wykończyła?
Pol krzaka
Napewno nie
Chroniczne zmęczenie mam juz od dość dawna, a brak okresu nie od wczoraj tylko juz prawie od 3 miesiecy, a problemy z pecherzem od tego miesiąca- krzaki nic tu nie maja do rzeczy
![]()
Musze zacząć zdrowo się odżywiać i to od dzisiaj zaczelam stopniowo zmieniac,tak sobie postanowilam.
Do wracia. Biegiem
Julia life in UK napisał/a:Bert44 napisał/a:Pol krzaka
Napewno nie
![]()
Do wracia. Biegiem
Jakiego wracia ?
Bert44 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Napewno nie
![]()
Do wracia. Biegiem
Jakiego wracia ?
врач
Julia life in UK napisał/a:Bert44 napisał/a:Do wracia. Biegiem
Jakiego wracia ?
врач
Po jakiemu to jest? Po grecku? Ludzie piszcie zrozumiale ja prosty ludz jestem niepismienny ![]()
Bert44 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Jakiego wracia ?
врач
Po jakiemu to jest? Po grecku? Ludzie piszcie zrozumiale ja prosty ludz jestem niepismienny
Tu masz po grecku
γιατρός
Julia life in UK napisał/a:Bert44 napisał/a:врач
Po jakiemu to jest? Po grecku? Ludzie piszcie zrozumiale ja prosty ludz jestem niepismienny
Tu masz po grecku
γιατρός
no idę jutro do lekarza sprobowac wczesniej wizyte zabukowac, bo normalnie mam dopiero 9 kwietnia
Ja mam jakies dziwne zachcianki spożywcze ... moze faktycznie jestem w ciąży niepokalanie poczetej ![]()
Znowu mnie dopadlo zmęczenie, ale juz i tak pora spania,to idę spać,bo jutro muszę wczesnie rano do lekarza iść sprobowac wczesniej wizyte zabukowac
Ludzie udało się zabukowali mi wizyte na 9: 50(mojego czasu). Sie okazalo,ze to miejsce ma jeszcze jedna klinike,tez niedaleko mojego domu to po 9 tam bede szla.
A mialam iść do lekarza,ale dobrze, ze spojrzalam na ich strone internetowa ,bo pisza "ze u nich tylko telefonicznie bukuja o 8 rano,a miejsce sie o 9 otwiera dopiero".
I Pan Jezus Milosierny mi duzo pomogl, bo dzis juz sie pomodlilam do obrazu Jezusa Milosiernego i dzieki temu wierze, że dzis bylam 17 w kolejce na linii telefonicznej i bardzo szybko szedl numer w dół-nawet przeskakiwalo o kilka numerow. To ja ufam,że to Pan Jezus sprawil i jestem szczęśliwa, że mam dzis wizyte zabukowana i tez zaczne za niedlugo pisać temat o obrazie Jezusa Milosiernego, bo ten obraz jest cudowny-mi juz nie raz pomogl,ale super dzis mam nadzieje cos zaczna robić w kierunku leczenia mojego braku okresu i innych objawów
Na pamięć Hildegardow tu już grecki leci xDd
Daj znać co i jak już po tej wizycie
Mikołasza tez pewnie rad wiedzieć xdd
Na pamięć Hildegardow tu już grecki leci xDd
Daj znać co i jak już po tej wizycie
Mikołasza tez pewnie rad wiedzieć xdd
Niestety,ale nie jest dobrze,ale jeszcze bede miec dalsze badania,wiec jak juz przyjda ostateczne wyniki,co troche czasu potrwa to moze napisze tu
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Okres mnie się spóźnia
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024