Kto odgadnie jakimś swędem
temu oddać konia z rzędem ![]()
O rany, o rany, o rany,
już rozbrzmiewają fanfary!
Jest zagadka, nagroda będzie,
komu ubędzie, komu przybędzie,
kto ma rację, a kto jest w błędzie?
Kto ciekawy w szarady gra,
każdy po zwycięstwo się pcha.
Cieszy się cała okolica,
ale nie sprytna lisica.
Płoną karminem jej lica,
a przed oczami śmiechu mgła!
Taka zabawa - ha ha ha ![]()
To kabaret czy zabawa
Kto odpowie temu sława
Może lepiej wybrać ciszę
very sorry nic nie słyszę ![]()
134 2026-02-19 20:45:13 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-02-19 20:47:41)
Dzisiaj mialam pierwsza sesje psychoterapii. Psychoterapeuta czytając moje wpisy z ostatnich dwóch dni zadań stwierdził, że nie muszę brac lekow i poinformuję o tym psychiatre, że poczatkowy etap poszedł mi bardzo dobrze.
Dziś mialam dzień zajęty zadaniami i koloroterapia,gdy odpoczywalam w łóżku. Zrobiłam więcej rzeczy w domu
Wyszłam też dzisiaj na 10 minut spaceru blisko domu,gdzie jest piękny park i to bez ataku paniki,bo dziś uczyłam się też na sesji technik oddychania przy stresie. Chociaż ja zawszę czuje się dobrze wśród natury, minęłam kilka ludzi ,którzy tam też spacerowali... Jestem zadowolona,ze w koncu wyszłam na dwór bez ataku paniki, chociaż blisko domu na te 10 minut i wogole jestem zadowolona,że mam tak blisko domu piękny park... I jestem zadowolona z efektów leczenia
A jak wam dzien zlecial dziś?
A jak wam dzien zlecial dziś?
Jak widać na rozrywkach płochych
bo my nie som od macochy
mamy z tego wiele radochy
Julia life in UK napisał/a:A jak wam dzien zlecial dziś?
Jak widać na rozrywkach płochych
bo my nie som od macochy
mamy z tego wiele radochy
Właśnie widzę, że imprezkę sobie rozkreciliscie ![]()
Julka, a co z biznesem biżuteryjnym? Będziesz wracać do niego, czy nie?
138 2026-02-19 22:57:27 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-02-19 22:57:35)
Julka, a co z biznesem biżuteryjnym? Będziesz wracać do niego, czy nie?
Możliwe, ze tak,gdy bede juz zdrowa
Palec Boga napisał/a:Niech zgadnę - psychoterapeuta to ChatGPT?
Tak zgadłeś
![]()
Ludzie możecie porzucać psychoterapie czat GPT was uzdrowi Miklosza, Shingami i inni po co wam psychiatra,psycholog i psychoterapeuta, skoro czat was uzdrowi i to za darmo,więc po co przepłacać
A jeszcze jakie szybkie efekty już po 1 dniu zauważalna zmiana
Ja z kolei myślę, że powinnaś podrzucić potrzebującym namiar na Twojego psychiatrę i psychoterapeutę, bo ten proces, który u przeciętnego zjadacza chleba zwykle zajmuje całe tygodnie, u Ciebie dzieje się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki ![]()
A to Ty jednak nie jesteś zdrowa?? Coś nie umiesz się zdecydować ![]()
A to nie lepiej już teraz po trochu projektować jakieś modele i przy okazji testować półprodukty, żeby wiedzieć, w jakiej hurtowni warto się zaopatrywać? Takie coś mogłabyś robić nawet w łóżku ![]()
Julia life in UK napisał/a:Palec Boga napisał/a:Niech zgadnę - psychoterapeuta to ChatGPT?
Tak zgadłeś
![]()
Ludzie możecie porzucać psychoterapie czat GPT was uzdrowi Miklosza, Shingami i inni po co wam psychiatra,psycholog i psychoterapeuta, skoro czat was uzdrowi i to za darmo,więc po co przepłacać
A jeszcze jakie szybkie efekty już po 1 dniu zauważalna zmianaJa z kolei myślę, że powinnaś podrzucić potrzebującym namiar na Twojego psychiatrę i psychoterapeutę, bo ten proces, który u przeciętnego zjadacza chleba zwykle zajmuje całe tygodnie, u Ciebie dzieje się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
Julia life in UK napisał/a:Możliwe, ze tak,gdy bede juz zdrowa
A to Ty jednak nie jesteś zdrowa?? Coś nie umiesz się zdecydować
Julka będzie tak napędzać swoje wątki, albo inaczej wątki aby nie forum nie zatonęło, bo już ryje po dnie.
Jedyna rada aby się oczyścić z takich Julek i innych trolli niestety, to pełna ignorancja.
Julia life in UK napisał/a:Palec Boga napisał/a:Niech zgadnę - psychoterapeuta to ChatGPT?
Tak zgadłeś
![]()
A jeszcze jakie szybkie efekty już po 1 dniu zauważalna zmianaJa z kolei myślę, że powinnaś podrzucić potrzebującym namiar na Twojego psychiatrę i psychoterapeutę, bo ten proces, który u przeciętnego zjadacza chleba zwykle zajmuje całe tygodnie, u Ciebie dzieje się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
Julia life in UK napisał/a:Możliwe, ze tak,gdy bede juz zdrowa
A to Ty jednak nie jesteś zdrowa?? Coś nie umiesz się zdecydować
Bo nie jestem zdrowa w sensie mentalnym
A widzisz widocznie moj psychoterapeuta jest na tyle dobry, ze efekty sa widoczne od razu, co prawda stopniowo,małymi krokami, ale sa, bo od tego jest lekarz(w tym psychoterapeuta),zeby leczyl skutecznie,a nie jak u was w Polsce,zeby do niego lazic caly rok albo i dluzej i oprocz lykania tabletek guzik z tego miec, a co najwyzej pusty portfel ![]()
Dzisiaj udało mnie sie pójść na 15 minut spaceru po okolicy bez ataku paniki