Związki doradźcie proszę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związki doradźcie proszę

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

66

Odp: Związki doradźcie proszę
Nowe_otwarcie napisał/a:
Medicine.2 napisał/a:
Perwersyjny za to szczupł napisał/a:

Jeszcze raz zastanów się czy chcesz go na partnera

Już się zastanowiłam. Potrzebuję partnera, który będzie grał ze mną do jednej bramki, który ma jaja i nie będzie tchórzył. I będzie na tym samym (najlepiej) etapie życia. Dlatego,  że ja jako partnerka mam bardzo dużo do zaoferowania. Tak jak opisałam siebie skrótowo moimi oczami i znajomych w pierwszym poście. Znam swoją wartość.

Abstrahując od czerwonych flag - pozwoliłam przekroczyć swoje granice i byłam zbyt dobra i miła.

Ale co: nie poczekasz nawet na wnioski, z jakimi wróci od psychologa? Bo idzie do niego  (było.nie było) że względu na Ciebie. Fakt, że dziś prowadzi życie dość beztroskie,  ale ze w ogóle myśli o jego zmianie, to znak że mu jednak na Tobie zależy (a w jego wypadku zmiana ma być de facto o 180 stopni, czyli nie takie hop siup!  Dla kobiety, z którą jest dwa miesiące. Gdybyś nic dla niego nie znaczyła, to by spasował.  Do wesela kilka dni, więc niezależnie od tego w którą stronę to pójdzie, to chyba tyle mu możesz dać.

Pewien jesteś,  że ze względu na mnie? Twoje myślenie jest bardzo romantyczne i podobnie do mojego - naiwne. Na wesele idziemy tak czy siak.
Ja chciałabym,  żeby tak było jak napisałeś,  do ubiegłej soboty podpisałabym się pod tymi słowami, ale teraz pewności nie mam.

Zobacz podobne tematy :

67

Odp: Związki doradźcie proszę
Medicine.2 napisał/a:
Nowe_otwarcie napisał/a:
Medicine.2 napisał/a:

Już się zastanowiłam. Potrzebuję partnera, który będzie grał ze mną do jednej bramki, który ma jaja i nie będzie tchórzył. I będzie na tym samym (najlepiej) etapie życia. Dlatego,  że ja jako partnerka mam bardzo dużo do zaoferowania. Tak jak opisałam siebie skrótowo moimi oczami i znajomych w pierwszym poście. Znam swoją wartość.

Abstrahując od czerwonych flag - pozwoliłam przekroczyć swoje granice i byłam zbyt dobra i miła.

Ale co: nie poczekasz nawet na wnioski, z jakimi wróci od psychologa? Bo idzie do niego  (było.nie było) że względu na Ciebie. Fakt, że dziś prowadzi życie dość beztroskie,  ale ze w ogóle myśli o jego zmianie, to znak że mu jednak na Tobie zależy (a w jego wypadku zmiana ma być de facto o 180 stopni, czyli nie takie hop siup!  Dla kobiety, z którą jest dwa miesiące. Gdybyś nic dla niego nie znaczyła, to by spasował.  Do wesela kilka dni, więc niezależnie od tego w którą stronę to pójdzie, to chyba tyle mu możesz dać.

Pewien jesteś,  że ze względu na mnie? Twoje myślenie jest bardzo romantyczne i podobnie do mojego - naiwne. Na wesele idziemy tak czy siak.
Ja chciałabym,  żeby tak było jak napisałeś,  do ubiegłej soboty podpisałabym się pod tymi słowami, ale teraz pewności nie mam.

Na pewno przy jego trybie życia i podejściu to gigantyczna zmiana i nic dziwnego że się boi; jednak jeśli chce spróbować, możesz dać mu szansę. Oczywiście obserwuj go i jak zauważysz, że ściemnia, to do widzenia.. Ale jeśli ktoś może go sprowadzić na właściwe tory, to wydaje się że najprędzej Ty wink

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Związki doradźcie proszę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024