Wątpliwości po pierwszym spotkaniu z internetu - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 196 do 197 z 197 ]
Odp: Wątpliwości po pierwszym spotkaniu z internetu
Nowe_otwarcie napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:To musi być miłość, choć trudna.
Nie wiem jak inaczej tłumaczyć te czułości.
Popatrz, prawie jak Pokahontas. Chociaż ją było łatwiej znieść, bo jednak kobieta.
Z drugiej strony chuj tam małego wie, bo objawiał nam się już jako np. Wiewiórka Basia, więc pewności co do jego (jej?) płci nie ma 
Oboje robicie dokładnie to samo. To jest rozczulające, jaka piękna chemia między Wami.
Z dwojga złego, lepiej tak niż w realu.
Bo w realu się tak nie zachowujecie, prawda?
Prawda??
Prawda???
Odp: Wątpliwości po pierwszym spotkaniu z internetu
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:Nowe_otwarcie napisał/a:RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:To musi być miłość, choć trudna.
Nie wiem jak inaczej tłumaczyć te czułości.
Popatrz, prawie jak Pokahontas. Chociaż ją było łatwiej znieść, bo jednak kobieta.
Z drugiej strony chuj tam małego wie, bo objawiał nam się już jako np. Wiewiórka Basia, więc pewności co do jego (jej?) płci nie ma 
Oboje robicie dokładnie to samo. To jest rozczulające, jaka piękna chemia między Wami.
Z dwojga złego, lepiej tak niż w realu.
Bo w realu się tak nie zachowujecie, prawda?
Prawda??
Prawda???
Jaaaa? W ten sposób w realuuuu? No jak śmiesz mi imputować coś takiego! 
Posty [ 196 do 197 z 197 ]
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024