Kakarotto napisał/a:Jednak co do filmikow pokazujacych jak postrzegany jest przez panie meski wyglad to... ekhm... no...
Nie oglądałem całego, ale ten pierwszy koleś to myślałem, że jakiś transik. Nie wiem o co ci tu dokładnie chodzi, bo jak dla mnie, to to skrzyżowanie buły z kartoflem i tak zostało dość ciepło przyjęte grzeczną odmową. Moja mina była dużo gorsza niż miny tych lasek. Kolczyki jak u cyganki, budowa piankowego marynarzyka i imprezowy t-shirt sugerujący, że jest 'graczem'. Jak widzę takie coś, to pierwsze skojarzenie jakie mam, to kolesia napierdzialającego na konsoli w przerwach od fapania, którego głównym produktem spożywczym jest kebab i szejk waniliowy. Najgorsze jest w sumie to, że koleś ma naprawdę dobrą cerę i jakby tylko poświęcił ~2 lata na solidny trening i dietę oraz zmienił styl i fryzurę to spokojnie robiłby takie samo wrażenie, jak ten czaruś bezpośrednio po nim. W przypadku wielu kolesi to co widzę, to nie jest tak, że np nie mają dobrej linii szczęki, tylko powinni schudnąć i iść do logopedy, żeby poćwiczyć ułożenie języka. Bo w pozycji spoczynkowej język powinien być na górze, przy podniebieniu, a u wielu ludzi jest na dole przez co wypychają podbródek.
Dlaczego informacja o tym, ze kobieta miala wczesniej wielu adoratorow, ale sposrod nich wszystkich wybrala wlasnie swojego faceta mialaby byc przykra dla tego faceta albo uderzyc w jego uczucia? Chyba raczej wrecz przeciwnie.
Duża liczba kobiet naprawdę świetnie orientuje się w emocjach i wychwytuje pewne niuanse w locie. Jeśli nie miałeś powodzenia, coś stanowiło dla ciebie problem, nie jesteś typem co lubi konkurencje, to będą zachowywać się i mówić to, co chciałbyś usłyszeć, żebyś poczuł się pewniej i bezpieczniej w relacji. No bo jakby to wyglądało, gdyby ona się przyznała do tego, że była podrywana, a ty nie miałeś powodzenia? Raczej słabo, co? Następnym tematem zaraz byłby seks i ilość partnerów. I to na tysiąc procent. Poza tym większość facetów w takiej sytuacji (raczej kiepskie życie romantyczne, brak sukcesów w podrywaniu itp) nie uwierzyłoby też, że zostali wybrani, bo byli w czymś lepsi od innych. Raczej poczuliby się jak bezpieczny wybór babki z kompleksami, która zdecydowała się na taki związek tylko i wyłącznie dlatego, że koleś, na którego naprawdę miała ochotę, ja odrzucił.
Tylko ponownie - nie piszę, że tak było w twoim wypadku.
No okej, szczuplym kosciotrupem moze nie jest, ale ze jest otyly to tez bym po tej profilowce nie powiedzial. Bez przesady. Moze dlatego, ze jako ze sam nie naleze do najchudszych osob mam przesunieta granice od ktorej postrzegam osobe przy kosci jako faktycznie gruba.
Btw opisow to oni oboje praktycznie nie maja wiec nie wiem o jakiej kopiuj wklejce piszesz. A tak sowja droga to wiesz ile profili kobiet wyglada dokladnie tak somo
Nie no, szanujmy się. Obaj mają ulane ryje. A o kopiuj-wklejce pisałem o zdjęciach tego jednego, bo miał trzy takie same. Argument o kobiecych profilach nie powinien tu paść. Rozmawiamy o profilach facetów i o błędach jakie popełniają.