czy kocha ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 47 48 49

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,121 do 3,131 z 3,131 ]

3,121

Odp: czy kocha ?
Bert44 napisał/a:
wieka napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Seks dla fectow z stalym zwiazku to powiedzenie kocham cie i uslyszenie kocham cie.

Sam seks dla singla jest tańszy, łatwiejszy, bardziej urozmaicony niz w malzenstwie. Na wypadek gdybysmy mieli stwiedzic ze malzenstwo to taka super inwestycja tylko dla seksu.

A gdzie tu na stare lata szukać... nikomu się nie chce, tak ma wszystko pod ręką, praktycznie do śmierci wink
Bardziej bym powiedziała, seks dla faceta w stałym związku = kocham cię, często mówione na wyrost, bo to tylko słowo, a ważne są czyny.

Ten czyn to wlasnie odpowiednik slow. Dla nas bardziej czyny niz slowa sie licza. Jak babka mowi "kocham cie", " jastes dla mnie wazny" ale bzykania jakos nie ma to facet pomysli (poczuje): klamie. Jak bedzie sie czesto i chetnie  bzykac i nic wiecej nie mowic to facet pomysli: kocha mnie, jestem wazny.

Tacy prosci jestesmy

Oczywiscie troche na wyrost i przesadzone ale ziarnko prawdy tam jest

No właśnie big_smile
Tylko to nie zawsze tak działa.

Zobacz podobne tematy :

3,122

Bert44 napisał/a:

Jak bedzie sie czesto i chetnie  bzykac i nic wiecej nie mowic to facet pomysli: kocha mnie, jestem wazny.

Tacy prosci jestesmy

a czasem jest tak, że kobieta jest zadbana, megachętna i otwarta na męża, a on i tak traci nią zainteresowanie.
Każdy patrzy przez własną bańkę.

3,123

Noble napisał/a:
Bert44 napisał/a:

Jak bedzie sie czesto i chetnie  bzykac i nic wiecej nie mowic to facet pomysli: kocha mnie, jestem wazny.

Tacy prosci jestesmy

a czasem jest tak, że kobieta jest zadbana, megachętna i otwarta na męża, a on i tak traci nią zainteresowanie.
Każdy patrzy przez własną bańkę.

Tak tez bywa. Ale statystycznie rzadziej

3,124

Bert44 napisał/a:

możesz podać źródło tych statystyk?
by the way, tym myśleniem przypominasz mi użytkownika Szeptucha, który też twierdził, że kobiety mają obowiązek rozkładać nogi przed mężami.

3,125 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2026-08-30 18:26:31)

Noble napisał/a:
Bert44 napisał/a:

możesz podać źródło tych statystyk?
by the way, tym myśleniem przypominasz mi użytkownika Szeptucha, który też twierdził, że kobiety mają obowiązek rozkładać nogi przed mężami.

Jak czuja ze to obowiazek to nie za dobrze i cos ze zwiazkiem poszko nie tak. Nie seks jest tu problemem.

Jak ktos uwaza ze seks jest obowiazkiem niech nie wchodzi w zwiazek. Jak ktos uwaza ze faceci chca tylko zaruch...c to tez niech nie wchodzi.

Pokaz mi udany zwiazek bez seksu. Co nawyzej dobrze udawac moga. Chyba ze dwojka aseksualnych - wtedy
tak

3,126

a źródło statystyk?

3,127 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2026-08-30 18:45:16)

Noble napisał/a:

a źródło statystyk?

Np. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/P … hatgpt.com

Ale to nie ma znaczenia bo wiadomo ze strona ktorej sie odmawia cierpi. Babki tez. Przypomne tylko ze zabrnelismy do tego tematu startujac od tezy Wieki ze faceci zenia sie zeby miec seks. Nie mowie ze nie ale to troche za malo na slub

3,128

Conclusions
Both gender similarities and differences were found in factors associated with lacking interest in sex, with the most marked differences in relation to some relationship variables. Findings highlight the need to assess, and if appropriate, treat lacking interest in sex in a holistic and relationship-specific way.

hm. cyferki nie odbiegają znacznie.

3,129 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2026-08-30 19:02:35)

Noble napisał/a:

Conclusions
Both gender similarities and differences were found in factors associated with lacking interest in sex, with the most marked differences in relation to some relationship variables. Findings highlight the need to assess, and if appropriate, treat lacking interest in sex in a holistic and relationship-specific way.

hm. cyferki nie odbiegają znacznie.

Troche sie jednak roznia ale najciekawsze jest (nie pytaj o zrodlo badan to raczej z wywiadow z seksuologami) ze problem braku zainterwowania seksem wsrod facetow ma tendencje wzrostowa wiec moze Was wkrotce dogonimy

A tu roznica z badania
Overall, 15.0% (13.9–16.2) of men and 34.2% (32.8–35.5) of women reported lacking interest in sex

Dobra starczy jak cos to mozemy nowy watek pod to stworzyc

3,130 Ostatnio edytowany przez Noble (2026-08-30 21:18:27)

ja znalazłam różne inne badania i według nich sprawa nie jest taka oczywista albo po wielu latach związku po prostu brakuje danych - ale nie będę wklejać linków z Chata GPT, jak ty to zrobiłeś bo masz rację, nie o tym jest temat.

3,131 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-08-30 23:07:32)

Noble napisał/a:

tym myśleniem przypominasz mi użytkownika Szeptucha, który też twierdził, że kobiety mają obowiązek rozkładać nogi przed mężami.

https://biblia.deon.pl/rozdzial.php?id=292
7.4

Posty [ 3,121 do 3,131 z 3,131 ]

Strony Poprzednia 1 47 48 49

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024